Janne Andersson Melinder

Profilbild för Janne Andersson Melinder
Säljarfavorit
Janne Andersson Melinder
4.8 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
12 st
204 020 000 kr

Bakgrund

Janne Andersson Melinder jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 1989-11-17. Janne har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Janne har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 203 805 000 kr.

Presentation

Jag har varit yrkesverksam som mäklare sedan 1989, och har med stort driv och engagemang förmedlat såväl bostadsrätter i centrala Göteborg som villor i västra Göteborg, där jag bor sedan 1995. Många kunder i Långedrag med omnejd kan vittna om min passion för mäkleri och strävan efter nöjda kunder.

Mäklarbyrå


Säljare om Janne.

13 jun 2024

"Janne återkopplade jätte bra hela tiden."
säljare på Måsgatan 10

02 jun 2024

"En fast hand under försäljningsprocessen "
säljare på Långedragsvägen 71B

28 maj 2024

"Upplevdes mycket kunnig och var snabb på att återkoppla och svara på frågor. Fint och lättsamt bemötande hela vägen. Mycket nöjd. "
säljare på Enegatan 5

28 maj 2024

"Janne A Melinder är en erfaren och skicklig mäklare. Han vet vad som behöver göras för en lyckad försäljning. I vårt fall blev både säljare och köpare mycket nöjda."
säljare på Norra Breviksvägen 34

28 mar 2024

"Väldigt bra och drivande under och före säljprocessen samt rak och ärlig"
säljare på Algatan 17

15 maj 2023

"Vi valde mäklaren utifrån hans stora lokalkännedom och goda kunskap om husen vi sålde. Där gjordes ett gott jobb!
Text tillräcklig men något oengagerande. Ledsen och billig utformning/layout av prospekt, mörka och alldagliga bilder. Hade kunnat göras en betydligt bättre arbete med hur man frams..."
"Vi valde mäklaren utifrån hans stora lokalkännedom och goda kunskap om husen vi sålde. Där gjordes ett gott jobb!
Text tillräcklig men något oengagerande. Ledsen och billig utformning/layout av prospekt, mörka och alldagliga bilder. Hade kunnat göras en betydligt bättre arbete med hur man framställde huset bildmässigt. "
Läs mer
säljare på Skrattmåsgången 13

14 maj 2023

"Pålitlig och kunnig,
En mäklare du både kan känna dig trygg att sälja med men även att köpa av."
säljare på Möttviksvägen 2

28 feb 2023

"Vi har haft nöjet att arbeta med Janne som husmäklare för vår försäljning av ett hus i Hagen, Långedrag. Janne är en oerhört kunnig och erfaren mäklare med en förmåga att förklara komplexa koncept på ett enkelt och begripligt sätt. Han har varit till stor hjälp genom hela processen och har alltid..."
"Vi har haft nöjet att arbeta med Janne som husmäklare för vår försäljning av ett hus i Hagen, Långedrag. Janne är en oerhört kunnig och erfaren mäklare med en förmåga att förklara komplexa koncept på ett enkelt och begripligt sätt. Han har varit till stor hjälp genom hela processen och har alltid varit tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Janne är definitivt en av de bästa husmäklare vi har arbetat med och vi rekommenderar honom till alla som söker en professionell och pålitlig mäklare."
Läs mer
säljare på Tjädergatan 19

07 okt 2022

"Janne är mycket kunnig,engagerad och inlyssnande.Han höll kontakt med oss varje dag. Vi kände oss verkligen trygga med Janne."
säljare på Skrattmåsgången 30

04 aug 2022

"Mäklaren har en enormt god lokalkännedom samt är mycket social i kommunikationen med både oss som säljare och spekulanter/köpare."
säljare på Möttviksvägen 13F

06 jul 2022

"Janne är otroligt kunnig när det gäller området och har en bra förmåga att kommunicera detta."
säljare på Silvertärnegången 34

24 maj 2022

"Vi är väldigt nöjda med Janne, engagerad och hade en bra känsla för strategi och försäljning. Vi kan varmt rekommendera Janne!"
säljare på Uppegårdsvägen 9

11 maj 2022

"Med en otrolig kunskap om marknaden och området förmedlade Janne försäljningen av vårt hus på allra bästa sätt. Janne var mycket tydlig och kommunikativ under hela processen - både till oss som säljande part och gentemot spekulanterna. Kan tveklöst lämna våra varmaste rekommendationer till Janne! "
"Med en otrolig kunskap om marknaden och området förmedlade Janne försäljningen av vårt hus på allra bästa sätt. Janne var mycket tydlig och kommunikativ under hela processen - både till oss som säljande part och gentemot spekulanterna. Kan tveklöst lämna våra varmaste rekommendationer till Janne! "
Läs mer
säljare på Koppargatan 19

26 apr 2022

"Janne är enormt kunnig och erfaren. Det kändes tryggt att ha honom med i försäljningsprocessen. Dessutom är han en trevlig prick."
säljare på Hinsholmsgatan 19

11 apr 2022

"Janne har ett stort engagemang & brinner för att skapa bra förutsättningar för en bra & trovärdig fastighetsaffär. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Långedragsvägen 61B

02 nov 2021

"Janne är mycket professionell, tydlig och lätt tillgänglig i hela säljprocessen"
säljare på Blockflöjtsgatan 12

17 sep 2021

"Vi är fantastiskt nöjda med det jobb som Janne utfört. Tror inte att det går att hitta en bättre mäklare i Västra Göteborg."
säljare på Silvertärnegången 42

16 sep 2021

"Janne är bäst."
säljare på Mårdgatan 8B

12 jun 2021

"Janne har varit väldigt lätt att ha att göra med, lätt att få tag i och snabb på att återkoppla. Det har känts tryggt att både köpa och sälja genom honom! "
säljare på Backsvalegatan 4

31 maj 2021

"Trevlig, proffsig och informativ."
säljare på Havssulegången 17

18 maj 2021

"Kompetent, bra prissättning, mycket god lokalkännedom, realistisk tidplan, driven, god service efter avtalet skrivet "
säljare på Dingegatan 18

03 maj 2021

"Noggrann med val av fotograf samt besiktningsman som gjorde väldigt bra jobb."
säljare på Järnbrottsgatan 28

14 mar 2021

"Janne var en klippa som absolut levererade vad vi kunde förvänta oss. Särskilt med tanke på yttre omständigheter som ändrade förutsättningarna kring vår husförsäljning. Vi skulle absolut rekommendera Janne till framtida säljare i Västra Göteborg, då hans rutin och engagemang gjorde livet betydlig..."
"Janne var en klippa som absolut levererade vad vi kunde förvänta oss. Särskilt med tanke på yttre omständigheter som ändrade förutsättningarna kring vår husförsäljning. Vi skulle absolut rekommendera Janne till framtida säljare i Västra Göteborg, då hans rutin och engagemang gjorde livet betydligt mycket enklare. Och Bjurfors som mäklarfirma rent generellt kommer vi rekommendera till alla som går i säljtankar. Otroligt proffsigt bemötande överlag. "
Läs mer
säljare på Blockflöjtsgatan 5

03 mar 2021

"Janne är världsklass"
säljare på Vårstigen 17

15 feb 2021

"Janne har sålt 2 hur för oss och hade vi bott kvar i västra Göteborg hade det utan någon som helst tvekan blivit fler. Innan han fick uppdrag av oss var vi på visning/budgivning av andra objekt som han sålde och det var alltid bra/upplysande svar på frågor, bra återkoppling och vi har alltid känt..."
"Janne har sålt 2 hur för oss och hade vi bott kvar i västra Göteborg hade det utan någon som helst tvekan blivit fler. Innan han fick uppdrag av oss var vi på visning/budgivning av andra objekt som han sålde och det var alltid bra/upplysande svar på frågor, bra återkoppling och vi har alltid känt att han är lyhörd. Vi har alltid känt en uppriktighet, både som köpare och säljare, när vi träffat Janne. Stark rekommendation!"
Läs mer
säljare på Norra Fiskebäcksvägen 97

25 nov 2020

"Janne är en mäklare som har koll! Vill man ha en mäklare som kan sälja
är det honom man skall anlita!"
säljare på Silvertärnegången 5

28 okt 2020

"Janne visar stort driv och hade ett stort engagemang i vår försäljning. En mäklare att rekommendera som verkligen går in för sin uppgift och ger sig aldrig innan affären är i hamn."
säljare på Patrullgatan 6C

28 okt 2020

"Janne var väldigt professionell! "
säljare på Poppelgatan 12

04 okt 2020

"Vi är oerhört nöjda med Jannes insats! Från första mötet till slutfasen har vi känt oss helt trygga i Jannes händer. Han är väldigt rutinerad, lugn och pedagogisk och alltid lätt att få tag på, och upplevdes som uppmärksam och hjälpsam vid minsta lilla fundering vi hade."
"Vi är oerhört nöjda med Jannes insats! Från första mötet till slutfasen har vi känt oss helt trygga i Jannes händer. Han är väldigt rutinerad, lugn och pedagogisk och alltid lätt att få tag på, och upplevdes som uppmärksam och hjälpsam vid minsta lilla fundering vi hade."
Läs mer
säljare på Havssulegången 23

02 jul 2020

"Mycket kunnig, rutinerad & erfaren som med detta skapade trygghet genom hela processen!"
säljare på Sandhamnsgatan 5

30 jun 2020

"Väldigt duktig på att hålla både säljaren och eventuella köpare uppdaterade. Mycket trevlig och rak i sin konversation. "
säljare på Forellgatan 43

11 jun 2020

"En imponerande mäklare som är mycket engagerad och gör ett fantastiskt jobb!!!!
Som mäklare tar han stort ansvar och håller i försäljningsprocessen på ett mycket professionellt och föredömligt sätt.
Genom att hela tiden vara ett eller flera steg före samtidigt som han för en kontinuerlig dialo..."
"En imponerande mäklare som är mycket engagerad och gör ett fantastiskt jobb!!!!
Som mäklare tar han stort ansvar och håller i försäljningsprocessen på ett mycket professionellt och föredömligt sätt.
Genom att hela tiden vara ett eller flera steg före samtidigt som han för en kontinuerlig dialog med oss som säljare, skapar han en fullständig trygghet längs hela processen. Som säljare har vi verkligen kunnat vila helt i hans kunskap och långa erfarenhet. "
Läs mer
säljare på Persikogatan 270

01 jun 2020

"Janne är erfaren och rutinerad, han vet hur man får ut bästa möjliga för både säljare och köpare och därmed två nöjda parter utan strul."
säljare på Björnåsgatan 17

19 apr 2020

"Jag är jätte nöjd med Janne. Vi hade en tät dialog under hela processen och det fungerade väldigt bra. Han är engagerad och delaktig. Trotts svikande marknad i Corona tider landade det på ett slutpris som jag är nöjd med. "
säljare på Nolebrunnsgatan 5

02 apr 2020

"Mäklaren var exemplarisk"
säljare på Södra Fiskebäcksvägen 176

28 feb 2020

"Janne är en mycket erfaren och träffsäker mäklare. Skapar inga ”drömscenarion” utan har en seriös och uppdaterad approach.
Jag kommer definitivt använda Janne i eventuella framtida bostadsaffärer."
säljare på Tjädergatan 19

28 nov 2019

"Supernöjd med Janne, både som köpare och säljare. I säljprocessen har han varit lyhörd, tydlig och bra på att återkoppla och hålla oss men även spekulanter uppdaterade. Har fullt förtroende för honom. "
säljare på Killingegången 25

29 aug 2019

"Helnöjd."
säljare på Käringbergsgatan 13

17 jun 2019

"Som säljare är det väldigt viktigt med en mäklare som är lättillgänglig, god lyssnare, kännedom om området, kännedom om huset samt håller en uppdaterad under hela försäljningsprocessen samt ger goda råd. Allt detta får man av Janne. Kan varmt rekommendera honom.
"
"Som säljare är det väldigt viktigt med en mäklare som är lättillgänglig, god lyssnare, kännedom om området, kännedom om huset samt håller en uppdaterad under hela försäljningsprocessen samt ger goda råd. Allt detta får man av Janne. Kan varmt rekommendera honom.
"
Läs mer
säljare på Gråskärsgatan 24

10 maj 2019

"Fantastiskt engagerad och kompetent! Jag kunde känna mig helt trygg i hans händer!"
säljare på Södra Rosenbergsgatan 6A

06 maj 2019

"Janne är tydlig i sin kommunikation och bra att ha att göra med."
säljare på Klåveskärsgatan 53

12 apr 2019

"Janne känns trygg i sin roll som mäklare."
säljare på Snäckeskärsgatan 24A

29 mar 2019

"Mycket ambitiös, alltid anträffbar,
väldigt snabb respons. MVG!!!"
säljare på Silleskärsgatan 105

17 mar 2019

"Väldigt uppskattat med det stöd vi fick i vårt eget husköp innan vi anlitade mäklaren."
säljare på Källängsgatan 7B

16 sep 2018

"Vårt hus gick för klart högst summa av alla husen i området, nästan 10% mer än tidigare rekordet."
säljare på Apelsingatan 19

19 jun 2018

"Väldigt engagerad och målinriktad och mån om att hålla oss som säljare uppdaterade och involverade i hela processen."
säljare på Killingegången 25

19 apr 2018

"Duktig erfaren lojal, o bra på allt"
säljare på Stävgatan 9

02 apr 2018

"Tack Janne för en superproffsig försäljning!"
säljare på Fullriggaregatan 10C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
15
Radhus
9
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
203 805 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
166 av 174 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
172 av 174 säljare
Janne var tydlig och höll mig uppdaterad
178 av 178 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Janne på kartan.

399 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
179 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

9 500 000 kr
7 rum, 169 m²
56 213 kr/m²
Villa, Göteborg
9 500 000 kr
6 rum, 197 m²
48 223 kr/m²
Villa, Göteborg
12 000 000 kr
5 rum, 167 m²
71 856 kr/m²
Villa, Göteborg
12 500 000 kr
9 rum, 230 m²
54 347 kr/m²
Villa, Göteborg
12 950 000 kr
6 rum, 191 m²
67 801 kr/m²
Parhus, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 650 000 kr
Radhus Hagen
4 rum, 145 m²
Utropspris: 6 650 000 kr
7 975 000 kr
Villa Hagen
+ 25 000 kr
7 rum, 104 m²
Utropspris: 7 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Janne återkopplade jätte bra hela tiden."
7 000 000 kr
Radhus Hagen
+ 500 000 kr
5 rum, 145 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 550 000 kr
Parhus Långedrag
-435 000 kr
5 rum, 105 m²
Utropspris: 6 985 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En fast hand under försäljningsprocessen "
11 000 000 kr
Villa Långedrag
+ 2 050 000 kr
7 rum, 168 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Upplevdes mycket kunnig och var snabb på att återkoppla och svara på frågor. Fint och lättsamt bemötande hela vägen. Mycket nöjd. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.