Jan Jägholm

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Täby  /  Jan Jägholm
Profilbild för Jan Jägholm
Jan Jägholm
4.7 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Jan Jägholm jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 1986-01-29. Jan har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 16 050 000 kr.

Presentation

Som uppvuxen och boende i Täby i över 40 år så kan jag varje gata och har troligen under åren sålt flera av era grannhus eller grannlägenheter. Ni kanske själva köpte huset eller er lägenhet via mig eller mina kollegor på Jägholm Norrortsmäklarna.

Den stora tryggheten jag kan ge er vid er försäljning är att detta har jag gjort långt över 1000 gånger tidigare så ingen situation, förhandling eller juridik är främmande för mig.
Tryggheten att jag inte tror, jag vet och jag sköter er försäljning från värderingen i början till deklarationen av vinsten året efter.

Nu när marknaden blivit mera osäker är det viktigt att allt blir rätt redan från början. Detta då bostäder är en riktig färskvara och den bostad vilken inte säljs relativt omgående snabbt blir gammal på marknaden och blir då oftast mera svårsåld. Detta för att många spekulanter då tror att det är något fel på bostaden när ingen annan redan köpt den.
Många mäklare har ingen större erfarenhet att jobba på en mera osäker marknad men efter att själv ha varit med om dessa svängningar på marknaden enda sedan jag blev mäklare 1986 så har jag den erfarenhet ni söker för att göra er försäljning så trygg och säker det bara går.

Under de senaste åren har jag även.

2014: Förmedlat flest hus i Täby av alla mäklare.
2015: Förmedlat näst flest hus i Täby av alla mäklare.
2016: Förmedlat flest hus i Täby av alla mäklare.
2017: Mest rekommenderade mäklaren i Täby.
2017: Förmedlat flest hus i Täby av alla mäklare.
2018: Förmedlat näst flest hus i Täby av alla mäklare.
2018: Flest publicerade omdömen i Täby, över 100 st. under de sista 3 året.
2014-2018: Förmedlat bostäder till ett sammanlagt värde klart över 1,3 miljarder kronor.
2019: Förmedlat flest hus i Täby av alla mäklare.
2020. Förmedlat tredje flest hus i Täby av alla mäklare.
2021: Sjukskriven
2022: Nu på banan igen så välkomna att ringa mig inför er försäljning.

Säljare om Jan.

31 okt 2023

"Jan var otroligt driven, engagerad och väldigt kunnig. Vi kände oss trygga hela vägen. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Ellagårdsvägen 166

13 sep 2023

"Jag tycker inte att bilderna gav en sann bild av lgh, vilket kan ha sin grund i stylistens egendomliga styling = dyster. Jag var tvungen att lätta upp stämningen med att byta ut mina hängda fulaste tavlor, men ”dammiga” textilier påverkade jag bara lite. Jag tror inte att mina åsikter beror på ..."
"Jag tycker inte att bilderna gav en sann bild av lgh, vilket kan ha sin grund i stylistens egendomliga styling = dyster. Jag var tvungen att lätta upp stämningen med att byta ut mina hängda fulaste tavlor, men ”dammiga” textilier påverkade jag bara lite. Jag tror inte att mina åsikter beror på min ålder som någon föreslog?
Din text var mycket bra!"
Läs mer
säljare på Attundavägen 14

27 jun 2023

"Bra, kunnig och seriös."
säljare på Offergränd 19

27 jun 2023

"Jan Jägholm är en erfaren och mycket duktig mäklare vad gäller försäljningar i norra Stockholm. Hela mäklarbyrån har funnits under många år och den samlade kompetensen är därför mycket hög. Jan har sålt flera av mina hus under de senaste dryga 20 åren och alltid med bra resultat."
"Jan Jägholm är en erfaren och mycket duktig mäklare vad gäller försäljningar i norra Stockholm. Hela mäklarbyrån har funnits under många år och den samlade kompetensen är därför mycket hög. Jan har sålt flera av mina hus under de senaste dryga 20 åren och alltid med bra resultat."
Läs mer
säljare på Källparksvägen 18A

08 sep 2022

"En erfaren och kunnig mäklare som gjorde ett gott jobb"
säljare på Neptunvägen 2

21 aug 2022

"Väldigt erfaren, kunnig och förtroendeingivande mäklare som vi starkt kan rekommendera."
säljare på Litsbyvägen 67

20 maj 2022

"Oerhört kompetent mäklare med mycket god lokalkännedom. Erbjöd ett attraktivt helhetspaket."
säljare på Rystavägen 16

26 mar 2022

"Var mycket nöjd med Janne Jägholm. Mycket kunnig, väldigt erfaren och dessutom hjälpsam när vi letar nytt boende. Bra tilläggstjänster med styling och besiktning i samband med vår försäljning. "
säljare på Skiftesvägen 41

25 nov 2020

"Vi jämförde många mäklare innan vi bestämde oss för Jan. Jan är tydlig och kunnig/professionell. Lätt att få kontakt med och tar sig tid att svara på diverse frågor. Han har även varit behjälplig i köpet av vår nya bostad. "
säljare på Blockhusvägen 18

25 nov 2020

"Trevlig och kunnig mäklare. Lätt att få kontakt med och allt igenom en smidig affär. "
säljare på Åvalundsvägen 19

17 nov 2020

"Detta var andra gången vi anlitade jan Jägholm och bägge gånger så levererade han vad han skulle. Försäljning med bra köpare utan förbehåll. Första försäljningen så toppade han med bästa budet på Åkerbyvägen. Denna gång i ett område som inte har samma efterfrågan så lyckas han igen att få till e..."
"Detta var andra gången vi anlitade jan Jägholm och bägge gånger så levererade han vad han skulle. Försäljning med bra köpare utan förbehåll. Första försäljningen så toppade han med bästa budet på Åkerbyvägen. Denna gång i ett område som inte har samma efterfrågan så lyckas han igen att få till en bra pris med bra köpare på vårt hus."
Läs mer
säljare på Varggropsvägen 23

29 okt 2020

"Jan Jägholm kan verkligen Täby. Vi valde bland fyra andra väldigt bra mäklare innan vi påbörjade försäljningen. Jan Jägholm har under hela processen säkerställt att vi varit uppdaterade, satt förväntningar rätt och givit tydlig information. Det förstärker bilden av honom som en mycket kompetent o..."
"Jan Jägholm kan verkligen Täby. Vi valde bland fyra andra väldigt bra mäklare innan vi påbörjade försäljningen. Jan Jägholm har under hela processen säkerställt att vi varit uppdaterade, satt förväntningar rätt och givit tydlig information. Det förstärker bilden av honom som en mycket kompetent och erfaren mäklare här i Täby. "
Läs mer
säljare på Brobyvägen 34A

27 okt 2020

"X-tremt nöjd. Otroligt skicklig. All heder."
säljare på Harvägen 4

26 okt 2020

"Mycket kompetent, saklig och hjälpsam."
säljare på Flintvägen 2

06 okt 2020

"Jag har både köpt och sålt via Jan Jägholm och fick ett mycket gott förtroende av honom genom båda processerna. Jag ställer generellt mycket höga krav på samarbetspartners i termer av trovärdighet, kommunikation, effektivitet och rådgivning. Jan Jägholm har bemött mig på samtliga punkter. Dessuto..."
"Jag har både köpt och sålt via Jan Jägholm och fick ett mycket gott förtroende av honom genom båda processerna. Jag ställer generellt mycket höga krav på samarbetspartners i termer av trovärdighet, kommunikation, effektivitet och rådgivning. Jan Jägholm har bemött mig på samtliga punkter. Dessutom med ett oväntat högt engagemang och snabbhet. Jag skulle känna mig mycket trygg i att använda Jan Jägholm igen och ger honom mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Lövängsvägen 9

27 sep 2020

"Drivande, på ett positivt sätt. Mycket kompetent och erfaren."
säljare på Byvägen 106

03 sep 2020

"Ger ett mycket gott intryck från första början. Tydlig, kunnig och mycket engagerad.
Vi upplever att han lyssnar på säljarens önskemål om försäljningen."
säljare på Offergränd 22A

08 jul 2020

"Anlitat Jan tidigare så det var självklart val för mig att anlita honom igen!
Han var också väldigt hjälpsam med att kontrollera Bostadsrättsföreningar inför köp av ny lägenhet."
säljare på Åkerbyvägen 394

07 jul 2020

"Nytt prisrekord för området, med marginal! Mäklaren var snabb och saklig, och gav all information utan slöseri med egen eller säljarens tid."
säljare på Byvägen 148

20 jun 2020

"Vi tycker att mäklaren var engagerad med snabbt avslut. "
säljare på Alliansvägen 5A

25 maj 2020

"Vi kontaktade mäklaren och fick värdering innan krisen med covid-19, varför priset blev lägre än förväntat vid värdering. Jag tänker att mäklaren ändock gjorde det bästa möjliga av situationen."
säljare på Södervägen 24

25 maj 2020

"Jan Jägholm är med sin långa erfarenhet enormt kunnig, både som mäklare och kunnig på området. Han ger en trygghet som är ovärderlig, både för säljare och köpare. Utifrån ovanstående var han det självklara valet, och vad jag värdesätter som säljare. Jag kan varmt rekommendera honom."
"Jan Jägholm är med sin långa erfarenhet enormt kunnig, både som mäklare och kunnig på området. Han ger en trygghet som är ovärderlig, både för säljare och köpare. Utifrån ovanstående var han det självklara valet, och vad jag värdesätter som säljare. Jag kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Ellagårdsvägen 178

07 apr 2020

"Jan did an excellent job. He did not give up when the market was not that good. He adjusted selling strategy to cope with new situation. Finally the sale is achieved with the right buyer in a win-win result. Big thanks to Jan! Good job!"
säljare på Tingvallavägen 20

30 mar 2020

"Proffsig och lyhörd.. Övertygad om att Jan är en av Sveriges bästa mäklare proffs ända ut till fingerspetsarna, han lämnade inget åt slumpen och det kändes riktigt tryggt att lämna hela affären till honom,
Jan är en bra kommunikatör och lyssnare.
Jag är Supernöjd! "
"Proffsig och lyhörd.. Övertygad om att Jan är en av Sveriges bästa mäklare proffs ända ut till fingerspetsarna, han lämnade inget åt slumpen och det kändes riktigt tryggt att lämna hela affären till honom,
Jan är en bra kommunikatör och lyssnare.
Jag är Supernöjd! "
Läs mer
säljare på Reduttvägen 54

16 mar 2020

"Proffsig och korrekt hantering"
säljare på Tennvägen 19

16 mar 2020

"Min mäklare var väldigt kunnig och gav mig många råd. Han anstränger sig extra för att kunden ska bli nöjd."
säljare på Marknadsvägen 49

11 feb 2020

"Mycket nöjd med det personliga bemötande och angagemenget i vår fastighet. "
säljare på Uthamravägen 71

27 dec 2019

"Se fg fråga: Helheten: helt nöjd"
säljare på Erikslundsvägen 64

23 okt 2019

"Jan var väldigt trevlig och angagerad och höll oss uppdaterad och framföralt kunnig på alla områden med mycket rutin och affären gick väldigt snabbt och det var bra."
säljare på Offergränd 12

01 okt 2019

"otroligt engagerad och kompetent. Täbys i särklass bästa mäklare! "
säljare på Kometvägen 17

03 sep 2019

"Kan varmt rekommendera Jägholm .
Jag har köpt och sålt några gånger och har alltid fått ett gott resultat .
Snabb i återkoppling och proffsig i sitt framförande. "
säljare på Täbyvägen 202

03 sep 2019

"Jan är professionell ut i fingerspetsarna! Jag anlitade honom för att jag kände stort förtroende för honom sedan tidigare. Jan är tydlig och kommunicerar bra. "
säljare på Sörgården 114

03 aug 2019

"Vi är väldigt nöjda med Jans arbete - från första kontakt till avslutad bostadsaffär!
Han har stor erfarenhet, gav snabb och bra återkoppling och kunde svara på alla våra frågor under hela processen. Dessutom är Jan trevlig och förtroendeingivande. "
säljare på Klövjevägen 25

02 jul 2019

"Vi anlitade Historiska Hem initialt, det fick vi djupt ångra. Efter den upplevelsen kändes det viktigt att få en senior, erfaren, lokal mäklare. Då föll valet på Jan. Det har känns tryggt hela vägen. "
säljare på Odensvägen 40

29 maj 2019

"Jan Jägholm är en mycket skicklig säljare. Han och en kollega har besökt villan, men han överlät till en annan kollega som inte har besökt villan att skriva marknadsföringstexten. Det resulterade i flera felaktigheter i texten, som jag som säljare var tvungen att korrigera i ett sent och tidspres..."
"Jan Jägholm är en mycket skicklig säljare. Han och en kollega har besökt villan, men han överlät till en annan kollega som inte har besökt villan att skriva marknadsföringstexten. Det resulterade i flera felaktigheter i texten, som jag som säljare var tvungen att korrigera i ett sent och tidspressat skede.
"
Läs mer
säljare på Sportvägen 21

28 maj 2019

"Bra kommunikation under hela resans gång, väldigt rak och tydlig och höll oss uppdaterade under alla steg. Väldigt effektiv och försäljningen gick snabbt och enkelt. Kan definitivt rekommendera Jan."
säljare på Skiftesvägen 42

09 maj 2019

"Professionell och engagerad hantering rakt igenom. Nöjd kund!"
säljare på Gästisvägen 36

02 maj 2019

"Trygg mäklare med gedigen kunskap som tar sig tid med frågor. "
säljare på Enbacken 37

11 apr 2019

"Kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Kan varmt rekommendera Jan."
säljare på Wittensdalsvägen 9

28 mar 2019

"En professionell mäklare som jag skulle anlita igen..."
säljare på Kjulauddsvägen 19

22 mar 2019

"Vi har i all kontakt med Jan Jägholm, och Jägholm Norrortsmäklarna, upplevt hög professionalism, kunskap, service och tillgänglighet. Vi har både köpt och sålt bostad med Jan Jägholm som mäklare och varit lika nöjda varje gång.
Vi kan varmt rekommendera Jan Jägholm som mäklare."
"Vi har i all kontakt med Jan Jägholm, och Jägholm Norrortsmäklarna, upplevt hög professionalism, kunskap, service och tillgänglighet. Vi har både köpt och sålt bostad med Jan Jägholm som mäklare och varit lika nöjda varje gång.
Vi kan varmt rekommendera Jan Jägholm som mäklare."
Läs mer
säljare på Laura Grubbs väg 8

22 feb 2019

"Jag är helt nöjd."
säljare på Agronomvägen 9

14 jan 2019

"Riktigt bra mäklarfirma med engagerade medarbetare i hela kedjan som bryr sig om slutresultatet, bra för både köpare och säljare"
säljare på Karlsborgsvägen 8

12 jan 2019

"Professionell, lyhörd och förtroendeingivande. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Grindtorpsvägen 15

10 dec 2018

"Jan är tydlig och rak i sin kommunikation. Han höll oss uppdaterade och gav goda råd genom processen. Vi är jättenöjda. "
säljare på Lövängsvägen 9

07 nov 2018

"Ärlighet mot både köpare och säljare.
Inga dolda avgifter/ utgifter, eftersom vi märkte att andra mäklare inte tog med alla faktiska kostnader, för likadana objekt i bostadsrättföreningen."
säljare på Radarvägen 16

07 nov 2018

"Hela försäljningen var en positiv upplevelse från början til slut. Vi kände oss hela tiden informerade och fick snabba svar på frågor. De konsulter mäklaren rekommenderade (stylist, besiktningsman, energikonsult) gjorde ett utmärkt jobb och var bra att ha att göra med. Affären avsluttades snabbt ..."
"Hela försäljningen var en positiv upplevelse från början til slut. Vi kände oss hela tiden informerade och fick snabba svar på frågor. De konsulter mäklaren rekommenderade (stylist, besiktningsman, energikonsult) gjorde ett utmärkt jobb och var bra att ha att göra med. Affären avsluttades snabbt och effektivt till ett pris vi är mycket nöjda med."
Läs mer
säljare på Kjulavägen 11A

04 okt 2018

"Trevlig, kunnig på sitt område, var bra mot kund som la skambud. Kunde fått lite mer uppdatering även då det inte finns så mycket att uppdatera."
säljare på Täbyvägen 71

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
16 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
168 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
171 av 176 säljare
Jan var tydlig och höll mig uppdaterad
173 av 178 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jan på kartan.

430 tidigare bostäder
179 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 400 000 kr
Radhus Ella Park
+ 525 000 kr
6 rum, 132 m²
Utropspris: 5 875 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jan var otroligt driven, engagerad och väldigt kunnig. Vi kände oss trygga hela vägen. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
9 650 000 kr
Villa Skarpäng
-325 000 kr
4 rum, 139 m²
Utropspris: 9 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 950 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
-25 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag tycker inte att bilderna gav en sann bild av lgh, vilket kan ha sin grund i stylistens egendomliga styling = dyster. Jag var tvungen att lätta upp stämningen med att byta ut mina hängda fulaste tavlor, men ”dammiga” textilier påverkade jag bara lite. Jag tror inte att mina åsikter beror på min ålder som någon föreslog?
Din text var mycket bra!"
11 050 000 kr
Villa Gribbylund
-900 000 kr
7 rum, 200 m²
Utropspris: 11 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jan Jägholm är en erfaren och mycket duktig mäklare vad gäller försäljningar i norra Stockholm. Hela mäklarbyrån har funnits under många år och den samlade kompetensen är därför mycket hög. Jan har sålt flera av mina hus under de senaste dryga 20 åren och alltid med bra resultat."
4 000 000 kr
Radhus Gribbylund
-175 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 4 175 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra, kunnig och seriös."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.