Jan Borild

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Vasastan  /  Jan Borild
Profilbild för Jan Borild
Jan Borild
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
9 st
216 285 000 kr

Bakgrund

Jan Borild jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 1994-01-31. Jan har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jan har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 209 090 000 kr.

Presentation

Jag är en av Stockholms mest anlitade mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv och stor erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha återkommande kunder. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull och säljande personlighet.

Välkommen på en av mina visningar eller kontakta mig så berättar jag gärna mer, hoppas att vi hörs!

Mäklarbyrå


Säljare om Jan.

01 okt 2023

"Jan är en utomordentlig mäklare, serviceinriktade och med goda kunskaper. Rekommenderas!"
säljare på Gästrikegatan 3

01 sep 2023

"Väldigt trevlig, bra och seriös mäklare!"
säljare på Roslagsgatan 23A

11 aug 2023

"Jan Borlid har med sin långa erfarenhet och kunskap utfört sitt mäklaruppdrag mästerligt. Han har använt genomtänkta strategier, har verklig fingertoppskänsla vid bedömning av intressenter och ett vänligt och trevligt bemötande. Han har verkligen visat hur viktigt det är att ha en mäklare med ged..."
"Jan Borlid har med sin långa erfarenhet och kunskap utfört sitt mäklaruppdrag mästerligt. Han har använt genomtänkta strategier, har verklig fingertoppskänsla vid bedömning av intressenter och ett vänligt och trevligt bemötande. Han har verkligen visat hur viktigt det är att ha en mäklare med gedigen erfarenhet och verkligt engagemang för att lyckas med en försäljning i en osäker marknad. Bästa möjliga rekomendationer till Jan Borlid! /Linda Olovsson "
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 54D

04 maj 2023

"Vänlig och tillmötesgående, proffesionellt handhavande av affären."
säljare på Grankottevägen 7

29 jan 2023

"Jan är kompetent, professionell och väldigt dedikerad. "
säljare på Roslagsgatan 6

27 okt 2022

"Jan höll i försäljningen av min lägenhet under kraftigt fallande marknad med det konsekvenser marknadsförhållandena innebar med väsentligt ökat antal visningar, individuella visningar etc. Affären landade till slut!"
säljare på Dalagatan 72

15 jun 2022

"Jan är en otroligt duktig, kunnig och pålitlig mäklare som känner marknaden och området. Kändes tryggt att ha honom som mäklare från början till slut. "
säljare på Valhallavägen 49

06 apr 2022

"Engagerad, tillgänglig och levererade enligt uppsatta mål!"
säljare på Västmannagatan 30

02 apr 2022

"Proffsig, erfaren och mycket engagerad. Vi ger honom våra allra bästa rekommendationer och jag kommer alla dar i veckan anlita honom igen nästa gång vi säljer. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 20

17 mar 2022

"Jan får högsta betyg i hela försäljningsprocessen och jag rekommenderar honom varmt. Jan är väldigt professionell, engagerad alltid kontaktbar och väldigt trevlig. Kunde inte valt en bättre mäklare!
Katarina "
säljare på Tomtebogatan 40

18 feb 2022

"Slutpriset blev lägre än vad mäklaren förespeglade och vad andra mäklare och jag själv uppskattade. Dock var det beroende av lägenhetens planlösning och att budgivning inte riktigt kom i gång vilket i stort sätt fullt ut låg utanför mäklarens kontroll. Han hanterade dock situationen mycket profes..."
"Slutpriset blev lägre än vad mäklaren förespeglade och vad andra mäklare och jag själv uppskattade. Dock var det beroende av lägenhetens planlösning och att budgivning inte riktigt kom i gång vilket i stort sätt fullt ut låg utanför mäklarens kontroll. Han hanterade dock situationen mycket professionellt och ansträngde sig till fullo för att göra det bästa av situationen. "
Läs mer
säljare på Strindbergsgatan 44

16 feb 2022

"Jan var lyhörd och väldigt professionell genom hela processen. Lätt att få tag i och gav kontinuerligt uppdateringar kring hela processen."
säljare på Sveavägen 134

27 jan 2022

"Kompetent, trevligt, inlyssnande och oerhört professionell. Det är min 3e försäljning med samma mäklare och jag skulle aldrig vända mig till någon annan. Fantastisk process med fantastiska resultat varje gång. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Pipersgatan 27

22 nov 2021

"Vi var mkt nöjda med Jan! En fantastisk härlig person och mkt proffsig! "
säljare på Gästrikegatan 8

18 nov 2021

"Jag hade haft min lägenhet ute till försäljning med en annan mäklare under en lång tid och den visade sig vara svårsåld. Jan kom in med energi, erfarenhet och lyckades sälja lägenheten till ett riktigt bra pris. Jag rekommenderar Jan!"
säljare på Hantverkargatan 46A

02 nov 2021

"Jag har anlitat Jan Borild vid två lägenhetsförsäljningar. Jan är alltid snabb på att återkoppla och han försöker alltid göra sitt yttersta i alla lägen. Jag känner mig trygg i att Jan hanterar vår försäljning på bästa sätt! "
säljare på Dalagatan 53

21 okt 2021

"Många glada affärer med fantastisk hjälp och rådgivning under tiden och Jan levererade även denna gång. Kan inte nog rekommendera Jan i både sälj- och köpprocesser!"
säljare på Drejargatan 6

08 okt 2021

"Förhoppningsvis ska jag inte behöva sälja på många år nu, men om jag gör det, kommer jag anlita Jan igen! "
säljare på Tavastgatan 22

04 okt 2021

"Supernöjd med Jan rakt igenom!"
säljare på Alströmergatan 45D

15 sep 2021

"Rekommenderar Jan varmt för alla som ska köpa eller sälja bostad i Stockholms innerstad. Professionell, driven, ärlig och väldigt trevlig."
säljare på Västmannagatan 70

02 sep 2021

"4e gången kan säljer en bostad åt oss! Lika nöjda även denna gång "
säljare på Wennerbergsgatan 6A

20 aug 2021

"Jag har sålt tre lägenheter med Jan Borilds hjälp och är extremt nöjd med hans arbete. Professionellt, smidigt, tryggt och otroligt trevligt i all kontakt från start till mål. Mina allra varmaste rekommendationer!"
säljare på Västmannagatan 30

30 jun 2021

"Jan är en fantastisk mäklare men också en genuint ärlig och lyhörd person som gör att säljprocessen uppfattas som ganska stressfri.
Kan verkligen rekommendera att anlita Jan som mäklare!"
säljare på Norr Mälarstrand 22

30 maj 2021

"Jag köpte min nya lägenhet via Jan. Givet hur han hanterade mig som köpare så valde jag att låta honom sälja min lägenhet också. Jan var professionell, kunnig och flexibel genom hela processen. Han har också ett lugn som gav trygghet både vid köp och sälj. Kan varmt rekommendera honom."
"Jag köpte min nya lägenhet via Jan. Givet hur han hanterade mig som köpare så valde jag att låta honom sälja min lägenhet också. Jan var professionell, kunnig och flexibel genom hela processen. Han har också ett lugn som gav trygghet både vid köp och sälj. Kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Grönviksvägen 179A

17 maj 2021

"Jan är grym, mycket nöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Smedsbacksgatan 32

01 feb 2021

"Jan är mycket lätt att arbeta med och är trevlig, positiv och engagerad. "
säljare på Strindbergsgatan 44

22 jan 2021

"Har både köpt och sålt bostäder av Jan Borild, han är så otroligt skicklig och kunnig. Absolut min favorit mäklare! Tipsar om honom till alla jag känner som ska sälja. "
säljare på Östermalmsgatan 21

20 jan 2021

"Vi har både köpt och sålt via Jan Borild, VÄRLDSKLASS! En sådan kille växer inte på träd! 11 poäng av 10 möjliga!"
säljare på Garvargatan 22

03 nov 2020

"Otroligt jobb av otrolig mäklare. Borild rekommenderas varmt till alla som vill sälja i Stockholms innerstad."
säljare på Upplandsgatan 57

17 okt 2020

"Vi fick Jan rekommenderad av vänner och vi är inte besvikna! Väldigt proffsigt hanterad försäljning. "
säljare på Karlbergsvägen 25A

24 aug 2020

"Väldigt bra!"
säljare på Grev Magnigatan 15

29 jun 2020

"Över förväntan, kan verkligen rekommenderas. 3e gången Jan säljer vår bostad!"
säljare på Södra Agnegatan 25

29 jun 2020

"++++++"
säljare på Fleminggatan 105

29 jun 2020

"Så proffsig"
säljare på Kungsholmsgatan 28

03 jun 2020

"Tusen Tack Jan för att Du på ett så professionellt sätt tog hand om försäljning av min lägenhet. Bra dialog, Du återkom alltid snabbt om status på försäljningsprocess och buden samt att du hade en bra strategi för att vi skulle nå målet. Jag kommer med glädje att rekommendera dig till personer so..."
"Tusen Tack Jan för att Du på ett så professionellt sätt tog hand om försäljning av min lägenhet. Bra dialog, Du återkom alltid snabbt om status på försäljningsprocess och buden samt att du hade en bra strategi för att vi skulle nå målet. Jag kommer med glädje att rekommendera dig till personer som söker mäklare."
Läs mer
säljare på Värtavägen 23

01 jun 2020

"Jan är fantastiskt bra och lätt att arbeta med. Han lyssnar, kommer med input, tar initiativ och är extremt självgående. Skulle rekommendera honom till vem som helst när som helst. Toppbetyg rakt igenom."
säljare på Igeldammsgatan 34

13 maj 2020

"Jan är helt fantastisk - så otroligt behaglig, vänlig och lätt att ha att göra med. Allting gick oerhört smidigt och kändes väldigt tryggt under försäljningen av vår lägenhet, vi ger således Jan våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Sankt Eriksgatan 89

10 mar 2020

"Pålitlig, kunnig och engagerad. Rekommenderar varmt Jan Borild!"
säljare på Döbelnsgatan 13

20 feb 2020

"Det var väldigt skönt att ha och göra med en erfaren och trovärdig mäklare som Jan. Allting sköttes väldigt smidigt från start till slut. Han satte rimliga förväntningar på slutpriset som överstegs med råge. Jan hade en väldigt tydlig strategi för hur vi skulle bli så framgångsrika som möjligt i ..."
"Det var väldigt skönt att ha och göra med en erfaren och trovärdig mäklare som Jan. Allting sköttes väldigt smidigt från start till slut. Han satte rimliga förväntningar på slutpriset som överstegs med råge. Jan hade en väldigt tydlig strategi för hur vi skulle bli så framgångsrika som möjligt i försäljningen - denna uppfylldes senare under budgivningen med beundransvärd precision. Jan rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Lorensbergsgatan 5

18 feb 2020

"Jan är en killer! Vi fick bäst kvadratmeterpris i Sthlm 2020!"
säljare på Sturegatan 40

24 jan 2020

"Vi hade höga förväntningar men alla mer än införlivades. Kommer garanterat anlita Jan igen! "
säljare på Jungfrugatan 41B

17 dec 2019

"Jag har både sålt och köpt lägenhet av Jan Borild. Han är otroligt duktig och engagerad.
Kommer garanterat välja Jan vid framtida affärer också. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Styrmansgatan 51

11 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Jan till alla som tänker sälja lägenhet, en hungrigare och mer engagerad mäklare är nog svår att finna!"
säljare på Grevgatan 20C

27 nov 2019

"Kan verkligen rekommendera Jan! Blev själv rekommenderad honom av en vän och hade blivit lovad Stockholms bästa mäklare som alltid ser till ’att du får priset du vill ha’. Jan är trygg, kunnig och väldigt trevlig som person. Vid vår försäljning var förväntningarna redan höga men Jan överträffade ..."
"Kan verkligen rekommendera Jan! Blev själv rekommenderad honom av en vän och hade blivit lovad Stockholms bästa mäklare som alltid ser till ’att du får priset du vill ha’. Jan är trygg, kunnig och väldigt trevlig som person. Vid vår försäljning var förväntningarna redan höga men Jan överträffade även dem och kontakten med Jan var smidig och transparent under hela processen. Skulle definitivt välja Jan igen vid tillfälle!
"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 65

18 nov 2019

"Träffade totalt sex mäklare innan mitt val föll på Jan på grund av god statistik, presenterade ett bra och realistiskt upplägg av försäljningen på det initiala mötet samt mycket goda rekommendationer av vänner och bekanta.
Jan är en erfaren och rutinerad mäklare med hög marknadskännedom och eng..."
"Träffade totalt sex mäklare innan mitt val föll på Jan på grund av god statistik, presenterade ett bra och realistiskt upplägg av försäljningen på det initiala mötet samt mycket goda rekommendationer av vänner och bekanta.
Jan är en erfaren och rutinerad mäklare med hög marknadskännedom och engagemang.
Hela försäljningsprocessen kändes smidig och trygg.
Realistisk och klok i sina råd försäljningsprocessen rakt igenom. Snabb och enkel att nå.
Alltid vänlig med humöret på topp!
Arbetsinsatsen överträffade mina förväntningar.
Jan är välförtjänt av sitt goda rykte. Skulle utan tvekan anlita Jan igen. Rekommenderar varmt Jan till andra som funderar på att sälja/köpa."
Läs mer
säljare på Industrigatan 2

14 nov 2019

"Jan Borild var hur duktig som helst. Helnöjd med Jan och skulle rekommendera honom till andra, samt gärna jobba med Jan igen (har även gjort det förut)."
säljare på Sibyllegatan 14

06 nov 2019

"Kunde inte vara nöjdare.
"
säljare på Dalagatan 60

10 okt 2019

"Borild är 100p! Enda anledningen till att inte välja Jan, det är om man vill ha dåligt betalt. "
säljare på Skeppargatan 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
209 090 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
192 av 193 säljare
Jan satte rätt förväntningar på slutpriset
165 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
192 av 194 säljare
Jan var tydlig och höll mig uppdaterad
195 av 195 säljare

Jan på kartan.

909 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
194 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 975 000 kr
2 rum, 56 m²
106 696 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 610 kr/mån
14 500 000 kr
4 rum, 132 m²
109 848 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 974 kr/mån
9 200 000 kr
3 rum, 90 m²
102 222 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 861 kr/mån
5 750 000 kr
2 rum, 46 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 313 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 53 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
10 975 000 kr
Lägenhet Vasastan
-775 000 kr
3 rum, 118 m²
Utropspris: 11 750 000 kr
8 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
-200 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 8 900 000 kr
5 775 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 375 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 5 400 000 kr
5 700 000 kr
Lägenhet Nedre Gärdet
-275 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.