Izabelle von Löwenadler

Profilbild för Izabelle von Löwenadler
Säljarfavorit
Izabelle von Löwenadler
4.9 / 5
(65 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
21 st
76 210 000 kr

Bakgrund

Izabelle von Löwenadler jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-11-05. Izabelle har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Izabelle har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 84 540 010 kr.

Presentation

Jag älskar mitt jobb! Det ger mig energi och gör mig glad! Att få möta människor som ska påbörja en av sitt livs viktigaste affärer ser jag som ett stort privilegium.

Jag har mycket energi, ett starkt driv och en bred erfarenhet från olika yrken och har därför tagit med flera viktiga lärdomar in i min mäklarroll. Tack vare mitt engagemang, min noggrannhet och omtänksamhet kommer jag på ett tryggt sätt att stötta dig genom hela din bostadsförsäljning. Mitt fokus är att alltid finnas där för dig när du behöver mig som mest!

Ring mig gärna så tar vi en kopp! :)

Säljare om Izabelle.

22 feb 2024

"Vi är supernöjda med Izabelle! Otroligt engagerad och bara ett samtal bort, oavsett tid. Kommer absolut att rekommendera henne vidare. "
säljare på Flöjtgatan 18

07 feb 2024

"Vi är så nöjda med Izabelle och hennes bemötande vid försäljningen av vårt radhus. Supertrevlig, professionell, lätt att få tag på och otroligt engagerad! Vi kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Tolvskillingsgatan 14E

16 jan 2024

"Kanon!"
säljare på Drivhusgatan 7

15 jan 2024

"Toppenmäklare, social, glad och go! Engagerad och gav bra stöd under processen. "
säljare på Färgfabriksgatan 8

12 jan 2024

"Energisk, tydlig och trevlig"
säljare på Skäpplandsgatan 13

11 jan 2024

"Så jäklans bra, duktig och driven ung kvinna! Rak och tydlig men även mjuk och förstående. Är proffesionell och bjuder samtidigt på sig själv. Gillar skarpt!"
säljare på Svängrumsgatan 48

14 dec 2023

"Kan varmt rekommendera Izabelle hon är professionell i alla lägen, god kommunikatör och engagerad. Du kommer att känna dig trygg i varje steg och genom Izabelles målmedvetenhet blir också resultatet det bästa för alla inblandade! "
säljare på Hälleflundregatan 38

10 dec 2023

"Izabelle är en otroligt skicklig mäklare som brinner för sitt jobb. Hon är väldigt empatisk men också målmedveten, driven och engagerad. Vi kände oss väldigt trygga under hela processen och fick intrycket att även köparen upplevde samma känslan. "
säljare på Svängrumsgatan 42

24 nov 2023

"En fantastisk Isabelle som alltid var positiv ,glad och hjälpsam. Tack från anhöriga till Beatrice Ågren"
säljare på Nymilsgatan 11

22 nov 2023

"Finns inte någon jag inte hade rekommenderat Izabelle till! Hon hjälpte mig att sälja min lägenhet på Eriksberg och allt gick snabbt och smidigt från början till slut.
Hon var inkännande, hade ett enormt engagemang, driven, noggrann och alltid(!) tillgänglig! Izabelle är en grym mäklare och en fa..."
"Finns inte någon jag inte hade rekommenderat Izabelle till! Hon hjälpte mig att sälja min lägenhet på Eriksberg och allt gick snabbt och smidigt från början till slut.
Hon var inkännande, hade ett enormt engagemang, driven, noggrann och alltid(!) tillgänglig! Izabelle är en grym mäklare och en fantastisk person som skötte försäljningen med bravur.
Jag är supernöjd och hoppas få göra fler affärer med henne i framtiden!"
Läs mer
säljare på Monsungatan 32

01 nov 2023

"Jag har nu använt Izabelle två gånger under kort tid som mäklare på en skakig marknad. Jag är mycket nöjd med hur hon har skött sina uppdrag. Hon har mycket god kunskap om bostadsrättsföreningarna i sina områden, är mycket lätt att få tag i , driven, engagerad, lyhörd samt höll mig uppdaterad h..."
"Jag har nu använt Izabelle två gånger under kort tid som mäklare på en skakig marknad. Jag är mycket nöjd med hur hon har skött sina uppdrag. Hon har mycket god kunskap om bostadsrättsföreningarna i sina områden, är mycket lätt att få tag i , driven, engagerad, lyhörd samt höll mig uppdaterad hela tiden. Båda mina försäljningar genomfördes snabbt. Hon är socialt kompetent o ger ett ärligt intryck. Supernöjd o rekommenderar henne till alla. "
Läs mer
säljare på Konsertgatan 7

12 okt 2023

"Izabelle har hjälp oss att sälja vårt fina hus i Mölndal.
Snabb informativ och positiv känns som Izabelles ledord.
Allt gick enligt plan och det blev en snabb och bra affär som vi ville, snabb återkoppling på frågor och bra hjälp igenom hela bostadsaffären.
Vi rekommenderar Izabelle!!"
"Izabelle har hjälp oss att sälja vårt fina hus i Mölndal.
Snabb informativ och positiv känns som Izabelles ledord.
Allt gick enligt plan och det blev en snabb och bra affär som vi ville, snabb återkoppling på frågor och bra hjälp igenom hela bostadsaffären.
Vi rekommenderar Izabelle!!"
Läs mer
säljare på Axgatan 179

12 okt 2023

"Supernöjd, rekommenderas varmt!"
säljare på Svängrumsgatan 75

05 okt 2023

"Vi är så nöjda med Izabelle!
Izabelle var helt fantastisk att arbeta med när vi sålde vår bostadsrätt på Barytongatan 7. Hon var alltid tillgänglig när vi behövde henne och svarade alltid snabbt på våra frågor och funderingar och fick oss att känna oss riktigt trygga genom hela processen. Hon är..."
"Vi är så nöjda med Izabelle!
Izabelle var helt fantastisk att arbeta med när vi sålde vår bostadsrätt på Barytongatan 7. Hon var alltid tillgänglig när vi behövde henne och svarade alltid snabbt på våra frågor och funderingar och fick oss att känna oss riktigt trygga genom hela processen. Hon är extremt professionell, hjälpsam och hon var verkligen engagerad i att få till den bästa möjliga försäljningen utav vår lägenhet. Vi rekommenderar Izabelle till alla som letar efter en pålitlig, kunnig, engagerad och trygg mäklare!
"
Läs mer
säljare på Barytongatan 7

26 sep 2023

"Izabelle von Löwenadler har visat ett utomordentligt engagemang och stor kompetens under hela vår långa process med att köpa och sälja bostad. Vi har varit igång i ett och ett halvt år och Izabelle har hela tiden varit tillgänglig för att hjälpa oss och har ingett stort förtroende både när vi var..."
"Izabelle von Löwenadler har visat ett utomordentligt engagemang och stor kompetens under hela vår långa process med att köpa och sälja bostad. Vi har varit igång i ett och ett halvt år och Izabelle har hela tiden varit tillgänglig för att hjälpa oss och har ingett stort förtroende både när vi varit spekulanter till lägenheter som hon har förmedlat och när vi själva skulle sälja vår bostadsrätt. Genom att också samarbeta med en fotograf och en stylist, som båda gjort ett fantastiskt arbete, lyckades Izabelle skapa en annons för vår bostad som vi var riktigt stolta över. Vi kan starkt rekommendera att anlita Izabelle von Löwenadler som fastighetsmäklare."
Läs mer
säljare på Skäpplandsgatan 13

15 aug 2023

"Engagerad och duktig på att uppdatera vad som hände/inte hände. "
säljare på Nymilsgatan 11

29 jul 2023

"Superduktig mäklare med mycket god kännedom om området och marknaden. Hon skapar trygghet för både säljare och köpare."
säljare på Barytongatan 5

11 jul 2023

"Izabelle är en engagerad och professionell mäklare som fick mig att känna mig trygg under hela processen. Jag rekommenderar henne varmt om du ska sälja din bostad.
Många tack, Amanda "
säljare på Broängsvägen 20

04 jul 2023

"Väldigt nöjd med Izabelle som engagerade sig i vår försäljning och höll oss uppdaterade under hela processen. Ville gärna sälja snabbt och det lyckades hon med. Skulle rekommendera henne och hennes kollega Christoffer till vänner i framtiden."
säljare på Sjupundsgatan 41

02 jul 2023

"Izabelle har hög detaljkunskap i stadsdelen hon verkar i och energi utöver det vanliga."
säljare på Svängrumsgatan 38

29 jun 2023

"Vi var under tidspress då vi redan hade köpt ett hus, och semesterperioden var snabbt annalkande.
Izabelle var snabb och använde hela sitt kontaktnät för att vi inte skulle förlora viktiga dagar. "
säljare på Barytongatan 11

09 jun 2023

"Izabelle är mycket sympatisk och lätt att ha att göra med och lotsade mig igenom säljprocessen på ett utmärkt och engagerat sätt. Rekommenderas till 100%. "
säljare på Skogsmilsgatan 15

01 jun 2023

"Mycket engagerad och alltid tillgänglig samt trevlig glad och positiv. Bästa mäklaren!"
säljare på Hälleflundregatan 40

11 maj 2023

"Izabelle är mäklaren som är engagerad, driven och alltid håller dig uppdaterad. Hon är väldigt inkännande och såg till att vi alltid kände oss trygga. Vi är supernöjda att vi valde Izabelle!"
säljare på Svängrumsgatan 30

04 maj 2023

"Fick ett tips om denna mäklare!
Hon uppfyllde alla förväntningar!
Mycket nöjd."
säljare på Ahrenbergsgatan 18B

03 maj 2023

"Proffsig, engagerad, hjälpsam och lätt att få tag i. Min situation var pressande och hon tog sig tid att lyssna och fanns tillgänglig när jag behövde få kontakt med henne. Med tanke på dagens marknad så gjorde hon allt för att få ett så bra pris som möjligt. Vi hade båda hoppats på ett högre pris..."
"Proffsig, engagerad, hjälpsam och lätt att få tag i. Min situation var pressande och hon tog sig tid att lyssna och fanns tillgänglig när jag behövde få kontakt med henne. Med tanke på dagens marknad så gjorde hon allt för att få ett så bra pris som möjligt. Vi hade båda hoppats på ett högre pris, men i slutändan så är det så här det ser ut idag."
Läs mer
säljare på Svängrumsgatan 71

02 maj 2023

"Izabelle är trevlig, ärlig och genuin. Vi har haft en bra kontakt genom hela processen med försäljningen och hon har varit engagerad hela vägen. Jag har även varit med på visningar hon haft på andra objekt där hon alltid ger bra och relevant information om lägenheten och föreningen, vilket ger en..."
"Izabelle är trevlig, ärlig och genuin. Vi har haft en bra kontakt genom hela processen med försäljningen och hon har varit engagerad hela vägen. Jag har även varit med på visningar hon haft på andra objekt där hon alltid ger bra och relevant information om lägenheten och föreningen, vilket ger en trygghet för både köpare och säljare. "
Läs mer
säljare på Kapplandsgatan 72

19 apr 2023

"Har sålt ett par bostäder och Izabelle är utan tvekan den bästa mäklaren vi anlitat. Proffsig mäklare som verkligen gör det "lilla extra" för att säkra bästa möjliga slutresultat!
Supernöjd!"
säljare på Ahrenbergsgatan 18B

16 apr 2023

"Izabelle har en fantastisk förmåga att skapa och upprätthålla förtroende hos alla inblandade parter. Hon är lyhörd, engagerad och kommunikativ. Detta är andra lägenheten hon sålt för oss, blir det en tredje kommer vi försöka få henne igen!"
säljare på Spanjolettgatan 13

29 mar 2023

"Mycket energisk duktig. Men mycket dyrt."
säljare på Nymilsgatan 11

15 mar 2023

"Izabelle är snabb med återkoppling och lätt att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Växelmyntsgatan 27A

04 mar 2023

"Izabelle is the best broker in the world! I met her on a showing and impressed by her ...She is so professional, nice, patient and energetic. She will never get you disappointed! I recommend her to everyone!"
säljare på Saxofongatan 14

07 feb 2023

"Izabelle har varit proffsig från dag ett. Hon har informerat oss kontinuerligt under resans gång. Återkopplat snabbt vid frågor. Väldigt lätt att samarbeta med och hon är så positiv! Vi kommer att rekommendera henne till våra vänner."
säljare på Barytongatan 16

04 feb 2023

"Positiv, peppande, full av energi, lyssnande och inkännande."
säljare på Fagottgatan 10

29 nov 2022

"När vi var i processen att välja mäklare och träffade Izabelle visste vi direkt att vi skulle välja henne! Hon var påläst, driven, och visade ett genuint intresse för oss och att sälja just vår bostad. Under försäljningens gång lyssnade hon på och tog till sig våra önskemål samt var proaktiv i ko..."
"När vi var i processen att välja mäklare och träffade Izabelle visste vi direkt att vi skulle välja henne! Hon var påläst, driven, och visade ett genuint intresse för oss och att sälja just vår bostad. Under försäljningens gång lyssnade hon på och tog till sig våra önskemål samt var proaktiv i kommunikationen för att hålla oss uppdaterade under hela processen. Vi hade fullt förtroende för henne under hela processen. Vi är jättenöjda!"
Läs mer
säljare på Nymilsgatan 9

09 nov 2022

"Grym mäklare som överträffat våra förväntningar och gjorde en fantastisk insats under en nedåtgående marknad, det var tufft men vi lyckades tillsammans att komma till mål. Jätte duktig, trevlig, tillgänglig och stöttande från första träff till försäljning. Vi blev snabbt uppdaterade och kände os..."
"Grym mäklare som överträffat våra förväntningar och gjorde en fantastisk insats under en nedåtgående marknad, det var tufft men vi lyckades tillsammans att komma till mål. Jätte duktig, trevlig, tillgänglig och stöttande från första träff till försäljning. Vi blev snabbt uppdaterade och kände oss trygga hela vägen. Vi är supernöjda. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Svängrumsgatan 48

05 nov 2022

"Mycket skicklig på att skapa och upprätthålla förtroende utan att kännas manipulativ. Pedagogisk, tydlig, fokuserad, uppmärksam och påläst. Positiv, ärlig och stöttande. Ett riktigt fynd!"
säljare på Konsertgatan 13

26 okt 2022

"Izabelle Von Löwendler Tack för ett bra jobb!”
Jag vill börja med att tacka för din professionell bemötande från första början.
Izabelle har tagit förfrågan seriöst, effektivt och haft tålamod med ändringar och fåfänga detaljer, ringt för att minska på missförstånden och satt våra önskemål som..."
"Izabelle Von Löwendler Tack för ett bra jobb!”
Jag vill börja med att tacka för din professionell bemötande från första början.
Izabelle har tagit förfrågan seriöst, effektivt och haft tålamod med ändringar och fåfänga detaljer, ringt för att minska på missförstånden och satt våra önskemål som prio ett.
Jag är mer än nöjd med hennes insats, Hon har lyckats få den EXAKT som jag önskat.
Kommer definitivt att rekommendera Izabelle till alla som jag känner
Stort tack för ert engagemang
Mansour & Mona Nekooparvar "
Läs mer
säljare på Nordenskiöldsgatan 15

28 sep 2022

"Jag rekommenderar Izabelle 100 % då hon med kloka råd, stor kunskap och ständig tillgänglighet tog min försäljning i mål trots skakiga tider.
"
säljare på Nymilsgatan 9

23 sep 2022

"Engagerad, lyhörd, driven, kunnig och trevlig.
Har bara positiva saker att säga om Izabelle."
säljare på Barytongatan 3

15 aug 2022

"Vi är jättenöjda med Izabelle! Hon är engagerad, lyhörd och uppdaterar ofta under processens gång. Hon är även tillgänglig och återkopplar snabbt gällande frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera henne om ni ska sälja! "
säljare på Transistorgatan 19

03 aug 2022

"Izabelle är en oerhört kompetent, kommunikativ och trevlig mäklare som vi verkligen uppskattade att samarbeta med - rekommenderas starkt!
"
säljare på Sjömilsgatan 17

02 aug 2022

"Izabelle var precis vad jag behövde för att sälja min lägenhet. Hon var alltid realistisk men positiv, trotts att marknaden har varit väldigt konstigt de senaste 6 månader. När de var dags att tar fotograf jag saknade två stolar i köket och hon även lämnade två av sina egna stolar för fotograferi..."
"Izabelle var precis vad jag behövde för att sälja min lägenhet. Hon var alltid realistisk men positiv, trotts att marknaden har varit väldigt konstigt de senaste 6 månader. När de var dags att tar fotograf jag saknade två stolar i köket och hon även lämnade två av sina egna stolar för fotografering och visningar! Jag kommer från USA så vi oftast pratade på Engelska men kommunikation mellan oss var alltid effektiv och trevlig. Jag ångrar mig inte als för att välja Izabelle!"
Läs mer
säljare på Masthuggstorget 5

19 jul 2022

"Izabelle är den bästa mäklaren vi har träffat. Kunnig, lyhörd, engagerad och framför allt utstrålar hon energi och positivism. Noga med hur objektet framställs och fotografierna av vår lägenhet var fantastiskt fina. Hon är också väldigt flexibel och kunde snabbt ordna så att försäljningsprocessen..."
"Izabelle är den bästa mäklaren vi har träffat. Kunnig, lyhörd, engagerad och framför allt utstrålar hon energi och positivism. Noga med hur objektet framställs och fotografierna av vår lägenhet var fantastiskt fina. Hon är också väldigt flexibel och kunde snabbt ordna så att försäljningsprocessen kom igång fortare utifrån vårt behov.
En toppen mäklare som vi verkligen kan rekommendera."
Läs mer
säljare på Svängrumsgatan 2

28 maj 2022

"Izabelle var mycket driven och engagerad. Höll oss uppdaterade genom hela processen. Rak och tydlig i sin kommunikation.
Kan varmt rekommendera Izabelle.
"
säljare på Stockholmsgatan 40E

28 mar 2022

"Hade jag kunnat ge högre betyg så hade jag gjort det! Fantastiskt bra på alla sätt. Proffsig, kunnig, lyhörd och en massa energi och aktivitet. Hon lade verkligen ner tid och energi och gick ”above and beyond”."
säljare på Stockholmsgatan 40P

01 mar 2022

"Izabelles engagemang och entusiasm gjorde att hela säljprocessen kändes trygg. Bra med information, raka tydliga svar och lyhörd. Ett proffsigt bemötande genom hela försäljningen."
säljare på Sjömilsgatan 3

08 feb 2022

"Izabelle överträffade alla våra förväntningar som mäklare i vår försäljning. Lyhörd, kompetent och flexibel. Försäljningen hade inte kunnat gå smidigare. "
säljare på Cosselsgatan 3D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
84 540 010 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
58 av 61 säljare
Izabelle satte rätt förväntningar på slutpriset
53 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
60 av 60 säljare
Izabelle var tydlig och höll mig uppdaterad
64 av 64 säljare

Izabelle på kartan.

80 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
64 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 65,5 m²
Lägenhet, Göteborg
5 602 kr/mån
1 990 000 kr
2 rum, 59,5 m²
33 728 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 708 kr/mån
3 450 000 kr
6 rum, 112 m²
30 803 kr/m²
Villa, Göteborg
3 rum, 76,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 281 kr/mån
2,5 rum, 66 m²
Lägenhet, Göteborg
5 246 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kålltorp
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 590 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Högsbo
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 50 000 kr
3 rum, 69,3 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 925 000 kr
Lägenhet Kaverös
+ 75 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Izabelle! Otroligt engagerad och bara ett samtal bort, oavsett tid. Kommer absolut att rekommendera henne vidare. "
4 050 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 160 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 890 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.