Izabella Engdahl

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Izabella Engdahl
Profilbild för Izabella Engdahl
Säljarfavorit
Izabella Engdahl
5.0 / 5
(121 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
9 st
78 325 000 kr

Bakgrund

Izabella Engdahl jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-04-09. Izabella har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Izabella har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 36 495 000 kr.

Presentation

Över 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare har gett mig en gedigen kompetens och erfarenhet av att förmedla både villor, gårdar, bostadsrätter och tomter. Resan med Erik Olsson har under dessa 10 år varit otroligt givande och jag är glad över att ha varit en del i att bygga upp varumärket till att idag vara en av områdets ledande aktörer. En av höjdpunkterna var att vinna utmärkelsen Årets Nöjdaste Kunder vid 3 tillfällen – ett pris som delas ut till den mäklare som fått högst betyg av säljare och köpare under året. Jag sätter stort värde på förtroendet som mina kunder visar när dom anlitar mig till sina bostadsaffärer, och känner ett starkt driv att alltid leverera bästa möjliga resultat. Min bakgrund som handbollsspelare och tränare har lärt mig att aldrig sluta utvecklas, och ständigt sträva efter att bli bättre och att aldrig ge upp.

Kävlinge ligger mig varmt om hjärtat, här är jag uppvuxen och bor än idag. Ring mig gärna så ger jag mina bästa råd inför din försäljning.

2022- Mäklare och Franchisetagare Erik Olsson Fastighetsförmedling
2021-2022 Mäklare och Partner Erik Olsson Fastighetsförmedling
2014-2021 Mäklare Erik Olsson Fastighetsförmedling

Säljare om Izabella.

02 maj 2024

"Izabella är en Engagerad & trevlig mäklare. "
säljare på Plommonvägen 7C

30 apr 2024

"Positiv, noggrann och effektiv. Lägg till kunnig och trevlig så har jag nog fått med det mesta."
säljare på Stanstorp Skogstorpsvägen 14

21 feb 2024

"Även i tuffa tider gav Izabella aldrig upp, ett enastående jobb! "
säljare på Klareraregatan 13

28 dec 2023

"Izabella var engagerad hela vägen och jag är och vad mycket nöjd med hennes insats under hela processen. "
säljare på Slättängsgatan 27C

21 nov 2023

"Har sålt en del bostäder i mitt liv och Izabella är den bästa mäklare vi haft och överträffade alla förväntningar. Engagerad, påläst, trevlig och presenterade vår bostad på ett representativt och säljande vis. Hon hade en tydlig plan för hur annonsering och sökande efter spekulanter skulle gå til..."
"Har sålt en del bostäder i mitt liv och Izabella är den bästa mäklare vi haft och överträffade alla förväntningar. Engagerad, påläst, trevlig och presenterade vår bostad på ett representativt och säljande vis. Hon hade en tydlig plan för hur annonsering och sökande efter spekulanter skulle gå till. Försäljningen gick snabbt och smidigt."
Läs mer
säljare på Ljunggatan 27

29 sep 2023

"Jag är supernöjd med Izabella som mäklare! Hon är mycket kunnig, engagerad och proffesionell. Väldigt mån om att både säljare och köpare ska känna sig trygga och bli nöjda. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Östen Undéns gata 178

23 aug 2023

"Fantastisk mäklare. Kändes så tryggt och äkta och framförallt så bra på att kommunicera. Empatisk och lyhörd.
Så nöjda!! "
säljare på Bäckabrinken 43

30 jul 2023

"Izabella Engdahl är en mycket engagerad och hårt arbetande mäklare. När marknaden och ränteläget ändrades drastiskt precis efter att vi lagt ut vårt fritidshus till salu lyckades hon med idogt arbete och regelbundna visningar ändå avsluta försäljningen på ett för oss mycket tillfredsställande sät..."
"Izabella Engdahl är en mycket engagerad och hårt arbetande mäklare. När marknaden och ränteläget ändrades drastiskt precis efter att vi lagt ut vårt fritidshus till salu lyckades hon med idogt arbete och regelbundna visningar ändå avsluta försäljningen på ett för oss mycket tillfredsställande sätt. Vi är mycket nöjda! "
Läs mer
säljare på Strandvägen 12

25 jul 2023

"Jag är supernöjd med Izabellas arbete och insats gällande förmedlingen av vår bostad. Från början visade hon stort intresse, engagemang och ansvarstagande för vår försäljning. Hon satte upp ett rimligt mål vad vi skulle kunna få för vår bostad - och sedan krossade hon det genom att skaffa flera i..."
"Jag är supernöjd med Izabellas arbete och insats gällande förmedlingen av vår bostad. Från början visade hon stort intresse, engagemang och ansvarstagande för vår försäljning. Hon satte upp ett rimligt mål vad vi skulle kunna få för vår bostad - och sedan krossade hon det genom att skaffa flera intressenter och låg på vid budgivningen!
Hon var lätt att få kontakt med oavsett tid på dygnet och man kände aldrig att man störde med ”dumma frågor”.
Ett plus är att hon engagerade mig som säljare i hela processen vilket kändes väldigt tryggt.
Jag kan varmt och STARKT rekommendera Izabella till alla som ska sälja bostad.
Ni kommer inte bli missnöjda.
Jag kommer alltid använda mig av denna stjärna framöver. :) "
Läs mer
säljare på Hoby 273

12 maj 2023

"Kan varmt rekommendera Izabella som är en duktig och engagerad mäklare.
/Ivana "
säljare på Vildgåsvägen 6

03 maj 2023

"Mäklaren var engagerad och positiv. Väldigt envis gav inte upp trots intresserade som var jobbiga. Lätt att ha kontakt med."
säljare på Solbjerstorget 4

19 apr 2023

"Izabella är i särklass den mest drivna och engagerade mäklaren jag haft nöje att göra affärer med. Hon ingav en otrolig trygghet samtidigt som hon gav oss tydliga och realistiska förväntningar. Jag rekommenderar henne till alla jag känner!"
säljare på Måsvägen 8B

19 apr 2023

"Professionellt bemötande genom hela försäljningsprocessen med bra initiativ och uppdateringar men samtidigt lyhörd för önskemål. Försäljningar tar längre tid då marknaden är svår just nu men tack vare Izabellas driv och förslag hur vi skulle hantera försäljningen gick det väldigt bra till slut. S..."
"Professionellt bemötande genom hela försäljningsprocessen med bra initiativ och uppdateringar men samtidigt lyhörd för önskemål. Försäljningar tar längre tid då marknaden är svår just nu men tack vare Izabellas driv och förslag hur vi skulle hantera försäljningen gick det väldigt bra till slut. Speciellt när det är en svår marknad märks mäklarens kompetens mycket mer. Kan varmt rekommendera Izabella och Erik Olsson till andra som ska sälja sin lägenhet. "
Läs mer
säljare på Revingegatan 10

07 mar 2023

"Vi hade bestämt oss för en annan mäklare först, men så träffade vi Izabella och bytte direkt! Hon var engagerad, trevlig och kunnig. Hon förde vår talan gentemot de potentiella köparna väldigt bra, och vi kände oss väldigt trygga med henne. Kan inte annat än rekommendera Izabella!"
"Vi hade bestämt oss för en annan mäklare först, men så träffade vi Izabella och bytte direkt! Hon var engagerad, trevlig och kunnig. Hon förde vår talan gentemot de potentiella köparna väldigt bra, och vi kände oss väldigt trygga med henne. Kan inte annat än rekommendera Izabella!"
Läs mer
säljare på Novembergränd 5

02 aug 2022

"Rekommenderar varmt mäklare Izabella Engdahl"
säljare på Småtegelvägen 22

01 jul 2022

"Personlig och proffsig service, alltid tydlig och noggrann. Alltid tillgänglig, supernöjd!"
säljare på Brännarevägen 22

21 jun 2022

"Detta är andra gången vi anlitar Izabella och vi kan inte tänka oss välja någon annan. Hon är engagerad, öppen, målmedveten och låter oss vara delaktiga under hela processen. Hon gör allt som krävs och lite till. Tack för ännu en rolig, lärorik och spännande försäljning!"
"Detta är andra gången vi anlitar Izabella och vi kan inte tänka oss välja någon annan. Hon är engagerad, öppen, målmedveten och låter oss vara delaktiga under hela processen. Hon gör allt som krävs och lite till. Tack för ännu en rolig, lärorik och spännande försäljning!"
Läs mer
säljare på Raffinadgatan 4

16 maj 2022

"Fantastiskt uppdaterad och engagerad. Mycket kompetent och lägger stort fokus på kunden. "
säljare på Revingegatan 6C

20 apr 2022

"Izabella är lyhörd, kunnig och en fantastisk människa.
Hon har hållit mig uppdaterad under hela processen och jag har kunnat låta henne sköta allt. Hon är pålitlig och ärlig vilket har gjort att försäljningen av min bostad har känts jättebra.
"
säljare på Rågvägen 4C

11 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Izabella. Kände trygghet till försäljningen och framförallt kontakten. Underbar människa."
säljare på Tordmulevägen 6A

28 mar 2022

"Vi är sjukt nöjda med Izabella som mäklare! Hela processen, från första mötet till att huset var sålt, har gått väldigt smidigt och huset blev sålt snabbare än vi någonsin hade kunnat drömma om! Izabella har väglett oss i processen, utan att vi har känt att hon har lagt sig i eller lagt någon vär..."
"Vi är sjukt nöjda med Izabella som mäklare! Hela processen, från första mötet till att huset var sålt, har gått väldigt smidigt och huset blev sålt snabbare än vi någonsin hade kunnat drömma om! Izabella har väglett oss i processen, utan att vi har känt att hon har lagt sig i eller lagt någon värdering i våra beslut. "
Läs mer
säljare på Nevishögsvägen 8

14 mar 2022

"Klockren! Går inte att hitta bättre!"
säljare på Kvarngatan 31B

10 mar 2022

"Väldigt professionell samt oerhört effektiv kommunikation. Har haft en del mäklare tidigare men Izabella slår alla med hästlängder! "
säljare på Isblommevägen 10A

24 feb 2022

"Izabella Engdal är den mest fantastiska mäklare vi träffat på .Mycket kunnig och engagerad ,en eldsjäl som verkligen tycker om sitt arbete
Tappa aldrig tråden i med och motgång peppande och stötande bara fantastisk rakt igenom. "
säljare på Rinnebäcks Stamp 392

27 jan 2022

"Izabella har väldigt mycket driv och engagemang och hade ett genuint intresse i oss som kunder och i vårat objekt. "
säljare på Hofterups Kyrkoväg 51

27 jan 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Izabella Engdahl. Vilket driv och engagemang i vår husaffär, otroligt imponerande. Hon är både klok, kunnig, klurig och envis - ger inte upp, utan fortsätter att ånga på. Jag har sällan träffat en mäklaren med sådan geist. "
"Jag kan verkligen rekommendera Izabella Engdahl. Vilket driv och engagemang i vår husaffär, otroligt imponerande. Hon är både klok, kunnig, klurig och envis - ger inte upp, utan fortsätter att ånga på. Jag har sällan träffat en mäklaren med sådan geist. "
Läs mer
säljare på Svalegatan 26

07 dec 2021

"Professionell, mycket förtroendeingivande. Ställer upp över förväntningarna och kommunicerar tätt. Bästa mäklaren jag träffat!"
säljare på Skallgången 14

10 sep 2021

"Jag var jätte nöjd från början till slutet."
säljare på Kvarngatan 18

31 aug 2021

"Vi hade höga förväntningar och Izabella levde upp till dessa hela vägen. Tydlig, driven och en stor flexibilitet utifrån våra önskemål. Alltid med ett gott humör och positiv inställning. Vi skulle inte tveka att anlita Izabella igen för en eventuell framtida bostadsförsäljning. "
"Vi hade höga förväntningar och Izabella levde upp till dessa hela vägen. Tydlig, driven och en stor flexibilitet utifrån våra önskemål. Alltid med ett gott humör och positiv inställning. Vi skulle inte tveka att anlita Izabella igen för en eventuell framtida bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Södra Övedsvägen 49-25

26 jul 2021

"Jag och min sambo är mycket nöjda med Izabellas insats! Det var tydligt att hon var driven och engagerad för att få bostaden såld, även om det bara var en mindre lägenhet. På eget initiativ höll hon i flera förhandsvisningar där vi också hittade vår slutgiltiga köpare. Kan rekommendera henne starkt!"
"Jag och min sambo är mycket nöjda med Izabellas insats! Det var tydligt att hon var driven och engagerad för att få bostaden såld, även om det bara var en mindre lägenhet. På eget initiativ höll hon i flera förhandsvisningar där vi också hittade vår slutgiltiga köpare. Kan rekommendera henne starkt!"
Läs mer
säljare på Revingegatan 4A

24 jun 2021

"Allt var super från första stund. Bra foto inför annonsen, trevlig katalog, påläst mäklare och smidig visning och snabbt avslut."
säljare på Havrevägen 6

18 jun 2021

"Izabella är otroligt engagerad och en riktig energisprutan. Hon kan sitt område och marknaden mycket väl, vilket betyder att hon ger en trovärdig utvärdering och vet hur man säljer bäst ett objekt. Hon har alltid varit lätt att få tag på, punktlig med att återkoppla och bra i sin kommunikation. H..."
"Izabella är otroligt engagerad och en riktig energisprutan. Hon kan sitt område och marknaden mycket väl, vilket betyder att hon ger en trovärdig utvärdering och vet hur man säljer bäst ett objekt. Hon har alltid varit lätt att få tag på, punktlig med att återkoppla och bra i sin kommunikation. Hon gav också tydliga instruktioner när det gäller home styling, vilket uppskattades. Kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Alvägen 27

20 maj 2021

"Izabella är en driven och mycket kompetent mäklare som alltid sätter kunden först.
Hon utstrålar professionalism och har en god kommunikativ förmåga från början till slut. Izabella var helt fantastisk igenom hela processen och levererade ett resultat långt över förväntan. Vi kan varmt rekommende..."
"Izabella är en driven och mycket kompetent mäklare som alltid sätter kunden först.
Hon utstrålar professionalism och har en god kommunikativ förmåga från början till slut. Izabella var helt fantastisk igenom hela processen och levererade ett resultat långt över förväntan. Vi kan varmt rekommendera Izabella som mäklare till nästa bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Vomb 145

12 maj 2021

"Bäst! Rekommenderar Izabella till alla jag känner. "
säljare på Högs Byväg 25

23 apr 2021

"Fantastiskt duktig är Izabella som mäklare. Kan verkligen rekommendera henne till andra. "
säljare på Södra vägen 15

23 apr 2021

"Engagerad och trevligt mäklare!
Rekommenderas. "
säljare på Vagnmakaregränden 18

23 apr 2021

"Izabella gjorde ett fantastiskt arbete från början till slut. Vi slog till och med försäljningsrekord i området. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Vildgåsvägen 9A

05 mar 2021

"helt enkelt kanonbra!"
säljare på Agronomvägen 2

15 feb 2021

"Otroligt trevlig, driven, kunnig och engagerad. Väldigt påläst om området och föreningen trots att det inte tillhör hennes vanliga försäljningsområde. Lätt att få tag på och snabb med att återkoppla. Kan varmt rekommendera Izabella. "
säljare på Sergeantgatan 5

04 feb 2021

"Riktigt grym mäklare!
Otroligt trevlig & lätt att samarbeta med. Har stenkoll på läget och är väldigt tillgänglig! "
säljare på Småtegelvägen 22

28 nov 2020

"oerhört driven och engagerad. fantastisk tillgänglighet. mycket god kontroll på handlingar, spekulantkontakter etc. max poäng i alla kategorier"
säljare på Agronomvägen 8

25 nov 2020

"Izabella har gjort denna resan till mer än bara en försäljning. Den har varit lärorik, överraskande och bäst av allt.. rolig! Vi vet vem vi kommer ringa nästa gång. Tack!"
säljare på Solgårdsvägen 4

20 okt 2020

"Izabella är härligt entusiastisk och driven med kundens bästa i fokus, anlitar du izabella så får du det du förväntar dig plus lite till. "
säljare på Nöbbelövs Torg 2

16 okt 2020

"Något dyrare än snittet, men väldigt bra service och engagemang. Att sälja och köpa ett boende är en stor affär/händelse för gemene privatperson, och görs bara ett fåtal gånger i ens liv. Jag upplever att Izabella, trots att hon gör detta dagligen, har förståelse för detta och håller en uppdatera..."
"Något dyrare än snittet, men väldigt bra service och engagemang. Att sälja och köpa ett boende är en stor affär/händelse för gemene privatperson, och görs bara ett fåtal gånger i ens liv. Jag upplever att Izabella, trots att hon gör detta dagligen, har förståelse för detta och håller en uppdaterad även utanför kontorstid. Tack! "
Läs mer
säljare på Sunnanväg 14O

01 okt 2020

"Izabella är en engagerad mäklare som tar sig tid till både sina kunder och de som ska köpa fastigheten. Hon håller säljaren regelbundet uppdaterad om vad som händer och ger rekommedationer angående försäljningen utifrån hennes erfarenhet som mäklare."
säljare på Rosengränd 11

08 sep 2017

"Mäklaren överträffade mina förväntningar. Otroligt nöjd med fotograferingen och tillhörande objektsbeskrivning. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Arvidsborgsvägen 97

03 sep 2017

"Bästa mäklare ! Jag gärna rekommenderar till alla jag känner"
säljare på Mellanvägen 11

23 aug 2017

"Mycket trevlig och social mäklare som underlättar processen och därmed också eventuell nervositet kring budgivning. "
säljare på Serenadgatan 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
4
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
36 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
119 av 119 säljare
Izabella var tydlig och höll mig uppdaterad
121 av 121 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Izabella på kartan.

262 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
121 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
2 rum, 55 m²
21 727 kr/m²
Lägenhet, Kävlinge
6 120 kr/mån
1 895 000 kr
3 rum, 64 m²
29 609 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 116 kr/mån
2 195 000 kr
1 rum, 51,5 m²
43 039 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 811 kr/mån
7 950 000 kr
8 rum, 282 m²
28 191 kr/m²
Villa, Kävlinge
1 495 000 kr
2 rum, 50 m²
29 900 kr/m²
Lägenhet, Kävlinge
5 693 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Centrum
7 rum, 200 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sofiaparken
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rinnbo
5 rum, 123 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
1 150 000 kr
Lägenhet Rosengård
-145 000 kr
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Villa Stanstorp
-120 000 kr
3 rum, 113 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Positiv, noggrann och effektiv. Lägg till kunnig och trevlig så har jag nog fått med det mesta."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.