Isabella Bolin

Profilbild för Isabella Bolin
Isabella Bolin
4.9 / 5
(75 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
10 st
50 780 000 kr

Bakgrund

Isabella Bolin jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2018-06-01. Isabella har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Isabella har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 79 440 000 kr.

Presentation

Jag utför mitt arbete som mäklare med stor passion och jag värdesätter en personlig och tight relation till mina kunder, köpare likväl som säljare. För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga, informerade och kan lita på att jag kommer göra det som krävs för at en affär ska bli så bra som möjligt.

Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag vad som gör skillnaden mellan en helt okej affär och en riktigt lyckad. Det i kombination med min passion gör att jag kan se till att vi tillsammans lyckas riktigt, riktigt bra.

Säljare om Isabella.

29 jul 2021

"Isabella är proffsig, trevlig och kompetent. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Torbjörn Klockares gata 13

20 jul 2021

"Isabella är en fantastiskt mäklare! Jag kände mig trygg genom hela processen och upplevde Isabella som mycket engagerad från start till mål. Hon är noggrann, tillgänglig och väldigt trevlig. Pricken över i:et vad det fantastiska slutpriset hon levererade! Kan inte nog rekommendera Isabella till alla som ska sälja sin bostad. "
säljare på Jakob Westinsgatan 6

10 jun 2021

"Charmigare mäklare kan man nog inte hitta. Hon är varm och socialt inbjudande samtidigt som hon är så oerhört professionell, noggrann och skarp. Vi kände oss trygga hela vägen eftersom hon höll oss välinformerade. Hon tar försäljningen på stort allvar och lägger ner sin själ i att få det så bra som möjligt. Vi är enormt tacksamma och nöjda med Isabellas insats!"
säljare på Kungsholmsgatan 40

08 jun 2021

"Rätt ord för Isabella är proffs! Från första möte (jag jämförde 3st) så stack hon ut, jag har inte ångrat mitt val en sekund. Isabella är en stjärna med mycket energi, engagemang och driv. Hon är serviceminded, rapp och sitter på en fingertoppskänsla när det kommer till förhandling vilket jag skulle säga är den bästa kombinationen vid försäljning. Jag var uppdaterad kontinuerligt vilket fick mig att känna mig lugn under hela processen! Utöver detta fick jag ett fantastiskt slutpris för min lägenhet och jag vet att Isabella var en stor bidragande faktor till det, även köpare var supernöjda! Rekommenderar Isabella till alla som ska sälja och jag kommer absolut anlita henne i framtiden!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37

08 jun 2021

"Super"
säljare på Sven Rinmans gata 5

07 maj 2021

"Otroligt nöjd men försäljningen!"
säljare på Tomtebogatan 53

28 apr 2021

"Jag valde att sälja min lägenhet med hjälp av Isabella efter att ha jämfört och utvärderat fem olika mäklare.
Isabella är engagerad, professionell och förtroendeingivande, vilket gör att jag både valde henne till att sälja min lägenhet samt att jag hade fått ett bra intryck ifall hon hade sålt en lägenhet jag var intresserad av. Det som skiljde Isabella mot de andra mäklare jag träffade var att Isabella var lite bättre påläst om området samt hade tydliga tips på hur lägenheten kan stylas för fotografering och visning.
Jag kan varmt rekommendera Isabella efter en bra säljprocess som gav ett betydligt högre slutpris än min förväntan. "
säljare på Sven Rinmans gata 5

23 apr 2021

"Isabella är väldigt trevlig och professionell, rekommenderas!"
säljare på Gyllenborgsgatan 13

22 apr 2021

"Det var bara att städa och lämna över nycklarna och luta sig tillbaka så skötte Isabella allt, vilket är väldigt skönt för någon som varken har kunskap eller intresse inom området. Hon kom med många ideér och tog alltid rätt beslut. Super nöjd med prospekt, bilder och styling. Jag bedömer min upplevelse utifrån proffsighet, smidighet och slutpris. I alla kategorier får Isabella och försäljningen 10 av 10. Kan starkt rekommendera :) "
säljare på Fridhemsgatan 68A

16 mar 2021

"Isabella är engagerad, trevlig och utför sitt arbete på ett väldigt professionellt sätt.
Under hela processen överträffades våra förväntningar och så även med slutresultatet. Vi är supernöjda och hoppas kunna anlita Isabella igen.
Se till att träffa Isabella innan ni väljer mäklare!"
säljare på Kungsholms Strand 165

18 jan 2021

"Isabella gjorde ett fantastiskt jobb, hon jobbade lugnt och metodiskt och höll oss uppdaterade genom hela processen. Med stort engagemang och skicklighet såg hon till att få ett otroligt slutpris som vi är jättenöjda med. Vi rekommenderar Isabella till alla andra som går i säljtankar. "
säljare på Rehnsgatan 24

04 dec 2020

"Isabella är duktig, lyhörd och otroligt enkel att jobba med! "
säljare på Roslagsgatan 21A

23 nov 2020

"Isabella har under hela processen lyssnat på önskemål, men också kommit med sina rekommendationer och tips. Isabella är väldigt lätt att tycka om, kunnig och förtroendeingivande - vilket är mycket värdefullt i val av mäklare. Kan varmt rekommendera Isabella och hoppas att jag får möjligheten att anlita henne igen! Isabella får helt klart 5 stjärnor!"
säljare på Surbrunnsgatan 11

10 nov 2020

"Isabella är en otroligt professionell, engagerad, lyhörd och driven mäklare. Hon satte redan från början upp en bra och tydlig plan för försäljningen, visade ett genuint intresse och var uppmärksam på även de minsta detaljerna inför både fotografering och visning. Isabella var lättillgänglig och gav snabb återkoppling under hela processen vilket gjorde oss väldigt trygga som säljare. Hon är en stjärna och ett proffs ut i fingerspetsarna och vi kan inte annat än att rekommendera henne varmt!"
säljare på Upplandsgatan 62

06 nov 2020

"Kunde inte ha blivit mer nöjd. Isabella är en mycket kompetent och flexibel mäklare som höll oss uppdaterade under hela processen. Hon har skött allt exemplariskt och svarat på alla frågor. Vi har verkligen kunnat känna oss trygga i samband med vår första försäljning. "
säljare på Högalidsgatan 32A

24 sep 2020

"En stjärna på alla sätt - trevlig, kunnig, engagerad. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Rådmansgatan 3

20 sep 2020

"Hela processen har gått väldigt smidigt. Isabella är supertrevlig och enkel att ha att göra med. Alla moment utfördes väldigt proffsigt, känner verkligen att ingenting kunde ha gjorts bättre."
säljare på Norr Mälarstrand 72

17 sep 2020

"Mycket bra och lyhörd mäklare. Återkom alltid snabbt på telefon och var trevlig mot alla inblandade. Riktig stjärnmäklare in the making!"
säljare på Ljuskärrsvägen 63

21 jul 2020

"Isabella gav mig möjligheten att under hela processen känna att än hur försäljningen skulle gå så kunde inte förutsättningarna bli bättre. Isabella hanterade processen med stort engagemang och tipsade om olika saker som gjorde processen lätt för mig som säljare och gav dagliga uppdateringar om läget. Ett exempel på engagemanget var när en spekulant som tvekade om området men gillade lägenhet fick en promenad tillsammans med Isabella i området. Inget lämnades åt slumpen och detaljerna föll verkligen på plats, en mäklare som gör det lilla extra. Det här gick i slutändan över förväntan! Jag är supernöjd!"
säljare på Åsögatan 90

16 jun 2020

"En enkel,lätt och snabb försäljning !"
säljare på Fredhällsgatan 5

15 jun 2020

"Såldes före visning. "
säljare på Bergsunds Strand 34

01 jun 2020

"Isabella var en super från början till slut!
Noggrann och lyhörd för min önskan och funderingar angående försäljning och pris. Även hjälpsam med att titta på framtida objekt.
Mycket nöjd, och kan varmt rekommendera henne för en försäljning."
säljare på Sveavägen 135

20 apr 2020

"Isabella guidade oss tryggt genom processen på ett proffsigt sätt. Varma rekommendationer. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 5

02 apr 2020

"Isabella har under hela processen varit väldigt engagerad och informativ! Hon fick hela försäljningen att kännas väldigt trygg med kontinuerliga återkopplingar och uppdateringar. Jag är så nöjd och tacksam för hennes jobb!
Kan varmt rekommendera Isabella! "
säljare på Sankt Eriksgatan 84

14 mar 2020

"Jättenöjd med Isabella! Lätt att ha att göra med och mån om att hålla oss uppdaterade under processen. Tipsade också om bra stagingbolag."
säljare på Kungsholmsgatan 15

06 mar 2020

"Isabella har genomfört mäklandet med mycket stor kunnighet, struktur, lyhördhet, lugn och helhetssyn. Jag har 100% förtroende för henne! "
säljare på Inedalsgatan 2A

07 feb 2020

"Isabella är väldigt profesionell, lyhörd men konkret. Hon har lätt att skapa kontakt och bygga förtroende. "
säljare på Surbrunnsgatan 8

13 dec 2019

"Isabella var tydligt, strukturerad, trevlig och kommunikativ. Vi rekommenderar henne gärna!"
säljare på Anders Reimers väg 13

04 dec 2019

"Vi var väldigt nöjda med Isabella. Hon var lyhörd, professionell och strukturerad med god kännedom om hur vi skulle profilera vår lägenhet. Kan varmt rekommendera att anlita henne. "
säljare på Birger Jarlsgatan 93B

07 nov 2019

"Professionell, ärlig och driven! Isabella lämnar inget till slumpen och gör sin research. Försäljningen gick smidigare och till ett högre pris än jag kunde föreställa mig"
säljare på John Ericssonsgatan 14

07 okt 2019

"En mycket bra mäklare, väldigt engagerad och driven. "
säljare på Jakob Westinsgatan 6

27 sep 2019

"Fantastisk och trygg mäklare. Vi är så nöjda och rekommenderar alla att använda Isabella vid försäljning av sin bostad! "
säljare på Fredriksdalsgatan 11

27 sep 2019

"Mäklaren var spontan och persönlig i kommunikation, samtidigt professionell i agerandet.
Positiv utstrålning, målinriktad och hjälpsam attityd skapade trygghet och förtroende i samarbetet."
säljare på Sankt Göransgatan 64B

24 sep 2019

"Kompetens, lösningsorienterad och ser till att din lägenhet får bästa möjliga utgångsläge inför en försäljning. Mycket nöjd med resultatet och det jobb som Isabella gjorde för mig :)"
säljare på Fridhemsgatan 60

17 sep 2019

"Väldigt nöjd med Isabellas insats. Driven, skicklig och serviceminded. Jättetrevlig att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Eriksgatan 41

07 sep 2019

"Hon är väldigt kunnig och vet vad hon pratar om. Trevlig och lätt att prata med.
Rekommenderar henne det varmaste. "
säljare på Rörstrandsgatan 56A

12 aug 2019

"Högkompetent, ansvarsfull, trevlig och driven mäklare som återkopplade alla skeenden noggrant, och alltid inom kort när jag själv sökte henne."
säljare på Bobergsgatan 75

05 jul 2019

"Vass jävla mäklare helt enkelt. Jag behövde endast le och räkna pengar. "
säljare på Kungsklippan 12

01 maj 2019

"Isabella är en mycket duktig mäklare som jag kan rekommendera till alla. Från dag ett till signering har hon hanterat försäljningen på ett exemplariskt sätt och hon är någon jag gärna skulle sälja (eller köpa av) med igen!"
säljare på Rehnsgatan 12A

16 apr 2019

"Väldigt nöjd m Isabella!"
säljare på Rehnsgatan 24

08 apr 2019

"Målinriktad. Metodisk. Trygg i det hon gör. En väldigt bra mäklare."
säljare på Kungsholmsgatan 13

05 apr 2019

"Isabella levererade ett genomgående professionellt intryck, från första mötet och genom hela processen. Rak, tydlig och kommunikativ. Rekommenderas varmt!"
säljare på Dalagatan 8

04 apr 2019

"Isabella och Beatrice är beviset på att 1+1=3 - de var båda väldigt strukturerade, hade koll på läget, gick den extra milen och de var väldigt enkla att ha och göra med.
Rekommenderar starkt andra som går i säljtankar att använda sig av detta team. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 3A

23 mar 2019

"Duktig, lyhörd och kompetent! Tar sig god tid och sätter sig verkligen in i objektet; allt ifrån att det ska bli fina foton, att få insikt om föreningens ekonomi till att skapa en god relation till ordföranden i föreningen - detaljer som ledde till en smidig process för alla inblandade.
Isabella är dessutom förutseende och backar upp arbetet med en plan B i alla lägen, något som tryggade mig som säljare enormt.
Slutligen kan sägas att Isabella alltid är tillgänglig och informerade mig kontinuerligt. Man märker verkligen att Isabella tycker att jobbet är roligt. Rekommenderas varmt. "
säljare på Wittstocksgatan 2

21 mar 2019

"Mycket engagerad och ständigt bra återkoppling under hela processen. Tillmötesgående under hela dygnet och alltid snabb i svaren. Kan inte annat än varmt rekommendera Isabella. "
säljare på Scheelegatan 11

16 jan 2019

"Isabella gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av vår lägenhet.
Rak och tydlig i sin kommunikation och noggrann med att hålla oss uppdaterade.
Mycket bra bilder som gjorde lägenheten rättvisa i kombination med välformulerade texter.
Allt sammantaget bidrog till en mycket bra process och en lyckad försäljning.
"
säljare på Atlasgatan 4

05 dec 2018

"Väldigt duktig och professionell, skulle varmt rekomendera till alla!"
säljare på Skridskovägen 7

25 sep 2018

"Isabella är en otroligt bra mäklare !
Hon är skicklig, påläst, kunnig, förtroendegivande, trygg och vänlig. Strukturerad i hela säljprocessen. Jag vet att köparen var mycket nöjd med henne också!"
säljare på Scheelegatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
79 440 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 75 säljare
Isabella satte rätt förväntningar på slutpriset
62 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 73 säljare
Isabella var tydlig och höll mig uppdaterad
74 av 74 säljare

Isabella på kartan.

96 tidigare annonser
1 bostäder till salu
75 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 500 000 kr
2 rum, 50 m²
90 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 019 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 800 000 kr
Lägenhet
2 rum, 65 m²
8 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 2 005 000 kr
2,5 rum, 64 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Isabella är en fantastiskt mäklare! Jag kände mig trygg genom hela processen och upplevde Isabella som mycket engagerad från start till mål. Hon är noggrann, tillgänglig och väldigt trevlig. Pricken över i:et vad det fantastiska slutpriset hon levererade! Kan inte nog rekommendera Isabella till alla som ska sälja sin bostad. "
2 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 450 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Isabella är proffsig, trevlig och kompetent. Kan varmt rekommendera!"
11 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 900 000 kr
3,5 rum, 102 m²
Utropspris: 10 000 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.