Ing-Marie Larsson

Profilbild för Ing-Marie Larsson
Ing-Marie Larsson
4.8 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
7 st
56 455 000 kr

Bakgrund

Ing-Marie Larsson jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2002-01-07. Ing-Marie har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ing-Marie har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 40 450 000 kr.

Presentation

Jag har arbetet i Västra Göteborg i över 20 år och är även boende i södra Billdal.
Intresset för människor och bostäder har alltid varit stort och jag började som assistent i mäklaryrket redan på 80-talet.
En bostadsaffär är många gånger den största affären i livet, därför är det viktigt för mig att både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda.
Jag har en stor lokalkännedom och många återkommande kunder.

Mäklarbyrå


Säljare om Ing-Marie.

08 mar 2024

"Ett proffsigt och trevligt bemötande, samt överlag mycket väl förberedd. "
säljare på Guldringen 36

23 feb 2024

"Bästa mäklaren !!!!!!"
säljare på Lyckekullavägen 40

12 maj 2023

"IngMarie är en mycket kompetent mäklare lätt att ha kommunikation med alltid glad o go "
säljare på Hästebäcksvägen 17

15 okt 2021

"Sjukt bra mäklare rekommenderar verkligen Ing-Marie!"
säljare på Antenngatan 8B

13 okt 2021

"Detta var den andra lyckade försäljningen Jag är nöjd, glad, och mycket mycket glad över att det gått fort.
EwaChristine "
säljare på Askim Gfa B42

07 sep 2021

"Perfekt person för det här jobbet! Förtroendeingivande för alla involverade. Skapar god trygghet hos både säljare och köpare, vilket gör hela affären enkel och smidig trots att det är en väldigt stor affär. Ing-Marie är väldigt närvarande och sympatisk genom hela resan."
"Perfekt person för det här jobbet! Förtroendeingivande för alla involverade. Skapar god trygghet hos både säljare och köpare, vilket gör hela affären enkel och smidig trots att det är en väldigt stor affär. Ing-Marie är väldigt närvarande och sympatisk genom hela resan."
Läs mer
säljare på Kullaviks Korshamnsväg 46

10 jun 2021

"Next Home och Ing-Maries insats har varit värdefull på alla sätt! Lyhörd, pålitlig och kunnig dessutom hjälpte de till med kontakter för det mesta du behöver vid en försäljning! Jag ger mina allra bästa rekommendationer!"
säljare på Solarvsplan 8

07 okt 2020

"Påläst och proffsigt agerande, skapar en mycket positiv stämningen under resans gång. "
säljare på Uggledals Byväg 4

11 sep 2020

"Ing-Marie Larsson är en otroligt duktig och empatisk mäklare. Hon följde med oss i processens alla steg med ett engagerat och informerande tillvägagångssätt. Hon lyssnade och tog in alla våra önskemål, samtidigt som hon gärna delade med sig av sin professionella åsikt varje gång den efterfrågades..."
"Ing-Marie Larsson är en otroligt duktig och empatisk mäklare. Hon följde med oss i processens alla steg med ett engagerat och informerande tillvägagångssätt. Hon lyssnade och tog in alla våra önskemål, samtidigt som hon gärna delade med sig av sin professionella åsikt varje gång den efterfrågades. Hon är verkligen en mäklare att lita på och vi rekommenderar henne starkt!"
Läs mer
säljare på Stomvägen 10

03 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Ing-Marie till andra. Vi köpte vårt hus i Askim vi henne för 10 år sedan och hon har nu sålt min mammas två tomter med huspaket på Näset. Allt har varit utmärkt. "
säljare på Barriärvägen 8

04 jun 2020

"Vi var mycket nöjda med Ing-Marie och hennes arbete! Otroligt professionell, engagerad, trevlig och kunnig! Prospektmaterial, foton, text och filmning var av allra högsta kvalitet! Vi rekommenderar Ing-Marie och Next-Home varmt!"
säljare på Sisjövägen 363

27 apr 2020

"Vi är jättenöjda med Ing-Marie och ger henne våra allra varmaste rekommendationer. Detta är vår femte försäljning och Ing-Marie är den bästa mäklaren vi har arbetat med och henne vill vi anlita om vi gör fler försäljningar i framtiden. Vi hittade Ing-Marie när vi själva letade boende för flera år..."
"Vi är jättenöjda med Ing-Marie och ger henne våra allra varmaste rekommendationer. Detta är vår femte försäljning och Ing-Marie är den bästa mäklaren vi har arbetat med och henne vill vi anlita om vi gör fler försäljningar i framtiden. Vi hittade Ing-Marie när vi själva letade boende för flera år sedan och föll för att hon alltid var tillgänglig, ordnade extra visningar på kort varsel och alltid var positiv att ha att göra med!"
Läs mer
säljare på Lövmossevägen 8

23 apr 2020

"En fantastisk mäklare som hela tiden höll mig uppdaterad och var så tillmötesgående.
Vill verkligen rekommendera detta företag till 100%. Jag är så nöjd!"
säljare på Forsvägen 15

22 apr 2020

"Jag var mycket nöjd med Ing-Marie och kan rekommendera om det behövs. "
säljare på Uggledalsvägen 161

31 okt 2019

"Ing-Marie är personlig och mycket engagerad dessutom glad och positiv. Både säljare och köpare känner trygghet och kan verkligen lita på att Ing-Marie gör ett mycket gott jobb med mycket lyckat resultat. Vi rekommenderar Ing-Marie till alla potentiella säljare och köpare."
"Ing-Marie är personlig och mycket engagerad dessutom glad och positiv. Både säljare och köpare känner trygghet och kan verkligen lita på att Ing-Marie gör ett mycket gott jobb med mycket lyckat resultat. Vi rekommenderar Ing-Marie till alla potentiella säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Ingaredsgatan 29

07 okt 2019

"Väldigt mån om både mig som säljare och även köparna.
Proffsig, lätt att få kontakt med alltid tillgänglig.
Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Höjdgatan 69

28 mar 2019

"En mer engagerad mäklare finns inte på denna jord. Vi har blivit såååååå väl uppdaterade dygnet runt. Tack vare att Skandiamäklarna annonserar i SPF Askimsseniorernas program och matrikel så var valet av mäklarfirma helt naturlig. Ing-Marie Larsson var oxå vårt första val och vi hade turen att f..."
"En mer engagerad mäklare finns inte på denna jord. Vi har blivit såååååå väl uppdaterade dygnet runt. Tack vare att Skandiamäklarna annonserar i SPF Askimsseniorernas program och matrikel så var valet av mäklarfirma helt naturlig. Ing-Marie Larsson var oxå vårt första val och vi hade turen att få hennes hjälp. Vi ska rekommmendera Skandiamäklarna på det allra varmaste. "
Läs mer
säljare på Askims Skytteväg 6A

24 jan 2019

"Ing-Marie gav ett bra stöd och trygghet i vår livs största affär."
säljare på Kapplandsgatan 58

20 sep 2018

"Mycket proffsig, trevlig och lätt att kommunicera med."
säljare på Slättegårdsvägen 4

29 aug 2018

"Köpte av Ing-Marie för 7 år sedan och kändes naturligt att anlita henne vid försäljning. "
säljare på Klyfteråsen 62

23 apr 2018

"Ing Marie var väldigt trevlig och lyhörd. Hon höll oss informerade hela tiden. Jag kan varmt rekommendera ing Marie till er som går i säljtankar! "
säljare på Hovås Stenbärsväg 18

23 apr 2018

"Är jättenöjd och jag tror inte det kunde blivit bättre under dagens osäkra marknad "
säljare på Kapplandsgatan 74

28 mar 2018

"Ing-Marie har en genuin och fantastiskt positiv attityd och energi och lämnar inget åt slumpen. Rekommenderas varmt."
säljare på Lövskogsåsen 51

05 mar 2018

"En mycket engagerad och duktig mäklare. Jag kommer anlita henne igen vid aktuella affärer och kan rekommendera henne till 100%."
säljare på Kalvhagen 15

26 jan 2018

"Detta var tredje gången som Ing-Marie hade hand om vår försäljning.
Hon är med största sannolikhet en av Sveriges absolut bästa mäklare. Hennes personliga utstrålning och gedigna kunskap och långa erfarenhet gör att vi som säljare känner oss fullkomligt trygga och vet att Ing-Marie gör sitt ytter..."
"Detta var tredje gången som Ing-Marie hade hand om vår försäljning.
Hon är med största sannolikhet en av Sveriges absolut bästa mäklare. Hennes personliga utstrålning och gedigna kunskap och långa erfarenhet gör att vi som säljare känner oss fullkomligt trygga och vet att Ing-Marie gör sitt yttersta för att det skall bli en så lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Högsbogatan 27

20 nov 2017

"Charmig och aldeles kompetent mäglera..... Jag er mycket nöjd"
säljare på Billdals Hagenväg 63

18 nov 2017

"Kommer rekommendera Ing-Marie till alla mina vänner "
säljare på Hovås Stenbärsväg 12

13 sep 2017

"Kan varmt rekomendera Ing-Marie Larsson på Skandiamäklarna vid försäljning. Hon höll oss hela tiden uppdatera om vad som hände och ville ha vår åsikt. Hon är en mkt professionell och härlig människa."
säljare på Lilla Ekehöjdsgatan 7

04 sep 2017

"Vi är mycket nöjda med Ing-Marie och har redan fått andra att anlita henne. Vi tycker om att hon har bra kännedom om området och är en duktig säljare utan att vara för pådrivande och "pushig" Det enda som skulle kunna förbättras är att få skandia mäklarna att börja ha lite texter till sina bilder..."
"Vi är mycket nöjda med Ing-Marie och har redan fått andra att anlita henne. Vi tycker om att hon har bra kännedom om området och är en duktig säljare utan att vara för pådrivande och "pushig" Det enda som skulle kunna förbättras är att få skandia mäklarna att börja ha lite texter till sina bilder för att förtydliga dem."
Läs mer
säljare på Klyfteråsen 47

04 sep 2017

"Allt gick snabbt och lätt, vi var helt överens om startpris. Diskuterade vad som kunde påverka, tittade på priser i området. Vi önskade trappa och kom överens om hur den skulle utformas. Försäljningen gick över förväntan bra."
säljare på Uggledalsvägen 145

09 jul 2017

"engagerad, informativ, erfaren, bra förarbete, bra uppföljning, "
säljare på Lövskogsåsen 19

13 apr 2017

"Väldigt kunnig,noggrann och pålitlig. Alltid glad och positiv samtidigt som hon ingav förtroende. Jag är jättenöjd med allt!"
säljare på Kvarnlyckan 5

05 apr 2017

"Ing-Marie är professionell och expert på alla bitar i hennes uppdrag som mäklare. Vi har haft att göra med Ing-Marie både som spekulant och som säljare och kan till 100% rekommendera Ing-Marie som din mäklare. Hon ser hjälper dig till en bra affär oavsett om du ska sälja eller köpa en bostad. Få ..."
"Ing-Marie är professionell och expert på alla bitar i hennes uppdrag som mäklare. Vi har haft att göra med Ing-Marie både som spekulant och som säljare och kan till 100% rekommendera Ing-Marie som din mäklare. Hon ser hjälper dig till en bra affär oavsett om du ska sälja eller köpa en bostad. Få ser så mycket möjligheter, oavsett situation, som Ing-Marie. Hon är proffs på att hantera människor & affärer. "
Läs mer
säljare på Bredängen 13

05 mar 2017

"Fantastisk, glad, pålitlig,
Helt nyjd."
säljare på Furuslätten 60

14 sep 2016

"Toppen! "
säljare på Sösbacken 48

12 sep 2016

"Ing-Marie måste vara en av de bästa mäklarna i Sverige!"
säljare på Södra Fiskebäcksvägen 140

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
2
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
40 450 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
87 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
93 av 95 säljare
Ing-marie var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 95 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ing-Marie på kartan.

267 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
94 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

4 375 000 kr
2,5 rum, 70,3 m²
62 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 373 kr/mån
1 975 000 kr
2 rum, 51,5 m²
38 725 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 199 kr/mån
5 450 000 kr
4 rum, 87 m²
62 643 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 640 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 89,2 m²
35 898 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 594 kr/mån
7 900 000 kr
6 rum, 178 m²
44 382 kr/m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Askim Sisjön
6 rum, 104 m²
Utropspris: 5 390 000 kr
Slutpris saknas
Villa Billdal
7 rum, 186 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 150 000 kr
Lägenhet Nya Hovås
-100 000 kr
3 rum, 73,3 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 450 000 kr
Lägenhet Nya Hovås
-250 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 5 700 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Tynnered
2 rum, 64,5 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ett proffsigt och trevligt bemötande, samt överlag mycket väl förberedd. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.