Inez Domé

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Inez Domé
Profilbild för Inez Domé
Säljarfavorit
Inez Domé
4.8 / 5
(199 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
51 st
165 860 000 kr

Bakgrund

Inez Domé jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-13. Inez har fått in 51 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Inez har enligt vår statistik haft 60 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 239 846 000 kr.

Presentation

När du anlitar mig som din fastighetsmäklare tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i ditt område!

Min stora drivkraft är att ha nöjda köpare och säljare. Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och ser till att vara inlyssnande och tillgänglig för mina kunder. När det gäller att få ihop affären så är jag alltid ärlig, tydlig och rak i min förhandling - jag säger som det är, inte bara det du vill höra.

Varje moment i försäljningsprocessen utför jag såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera om det var min egen bostad till salu. Ständigt med målet i fokus och viljan att överträffa både dina och mina förväntningar.

Varesig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!

Utmärkelser
- Flest rekommendationer i Bromma Q3 2021 (hittamaklare.se)
- Flest försäljningar i Bromma Q3 2021 (hittamaklare.se)
- Flest rekommendationer i Bromma Q2 2021 (hittamaklare.se)
- Flest försäljningar i Bromma Q2 2021 (hittamaklare.se)
- Flest försäljningar i Bromma Q1 2021 (hittamaklare.se)
- Flest rekommendationer i Bromma Q1 2021(hittamaklare.se)
- Flest försäljningar i Bromma helår 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 2 flest rekommendationer i Bromma helår 2020
- Flest försäljningar i Bromma Q4 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 2 flest rekommendationer i Bromma Q4 2020
- Flest försäljningar i Bromma Q3 2020 (hittamaklare.se)
- Flest rekommendationer i Bromma Q3 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 3 högst försäljningsvärde i Bromma Q3 (hittamaklare.se)
- Topp 3 flest försäljningar i Bromma Q2 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 3 flest försäljningar i Bromma Q1 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 5 flest rekommendationer i Bromma Q4 2019 (hittamaklare.se)

Tidigare verksam som fastighetsmäklare på en marknadsledande kedja i Stockholms innerstad med Vasastan som fokusområde.

Utbildning:
- Studerat fastighetsmäklarprogrammet vid Gävle högskola.
- Studerat juridik vid Lunds universitet.

Mäklarbyrå


Säljare om Inez.

22 nov 2021

"Med sin professionalism och målmedvetenhet levererade Inez en toppenförsäljning till föreningsrekord och vi är mer än nöjda!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 28

18 nov 2021

"Extremt professionell, förtroendeingivande, effektiv och tydlig. Levererade på rekordtid en rekordförsäljning."
säljare på Tummelisas gata 4

10 nov 2021

"Inez är suverän, proffsig & sköter allt på ett smidigt sätt."
säljare på Dartanjangs gata 48

08 nov 2021

"Tack vare Inez engagemang och målmedvetenhet lyckades vi få till en bra försäljning som vi är nöjda med. Proffsigt hela vägen!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 46

04 nov 2021

"Inez var väldigt engagerad och ingav ett intryck om att vi skulle få bästa resultatet från dag 1 och den känsla höll hon hela vägen fram till mål.
positiv och glad, lyhörd professionell . vi hoppas att kunna vända oss till Inez igen i framtida samarbeten "
säljare på Dartanjangs gata 62

03 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Inez! Väldigt kompetent och trevlig mäklare."
säljare på Alpvägen 27

03 nov 2021

"Inez jobbar engagerat och efter en på förhand tydlig strategi för att lyckas så bra som möjligt för att nå uppsatta förväntningar om slutpris. Jag är mycket nöjd med Inez insats. "
säljare på Suddagummans gata 12

02 nov 2021

"Inez var engagerad och jätte trevlig. Jobbade snabbt och var målinriktad . "
säljare på Tappvägen 31F

22 okt 2021

"Inez spelar i en helt annan klass som mäklare och jag har nog aldrig träffat någon som kombinerar en sådan målmedvetenhet och precision med social fingertoppskänsla när det gäller att hantera köpare. Inez tar sitt jobb på största möjliga allvar och jobbar stenhårt för sitt arvode. Vi är sjukt imponerade och kan varmt rekommendera Inez för framtida uppdrag."
säljare på Tummelisas gata 4

20 okt 2021

"Otroligt enkelt och proffsigt från första samtal och genom hela försäljningen. Letade efter en mäklare som är varm, tydlig och professionell och Inez träffar mitt i prick på alla tre. Inez var tydlig med vad hon förväntar sig av mig som säljare och vad jag kan förvänta mig av henne som mäklare. Helt enkelt en målmedveten och glad toppenmäklare som gör allt för att processen och priset ska bli så bra som möjligt."
säljare på Kamomillagatan 27

03 okt 2021

"Vi är så nöjda med Inez hantering av försäljningen av vår lägenhet i Annedal. Med ett proffsigt bemötande, positiv energi och hög servicekänsla tog hon sig an vår ”kommande försäljning” och gjorde en insats långt över förväntan. Lägenheten såldes på nolltid för ett pris som knäckte värderingen, tack vare Inez finess och breda kundregister. Hon är helt enkelt the Queen of Annedal när det gäller att mäkla bostäder här och vi kan varmt rekommendera henne till alla som är i startgroparna till att köpa eller sälja!"
säljare på Klas Klättermus gata 5

30 sep 2021

"Vi hade väldigt god kommunikation. Inez var väldigt tydlig och hade alltid svar på våra funderingar och var lätt att nå."
säljare på Emils gata 11A

22 sep 2021

" Proffsigt bemötande, Inez Dome har koll på området och möjliggjorde en snabb och smidig försäljning. Tack!
: Jag rekommenderar varmt Svenska Mäklarhuset om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt..."
säljare på Tappvägen 31D

22 sep 2021

"Inez är verkligen proffsig. Hon gav bra tips och råd inför försäljningen, följde dessa och resultatet blev över förväntan. Väldigt enkel, kommunikativ och framförallt pålitlig! Jag har träffat henne både som köpare och säljare och rekommenderar henne åt båda håll för en smidig och bra affär där alla parter känner sig mer än nöjda! Stort tack Inez för dina fantastiska insats, ditt driv och pepp!"
säljare på Tappvägen 31D

14 sep 2021

"En dröm-mäklare. Engagerad, tydlig och målinriktad. Precis vad man önskar sig av en person som ska hjälpa dig göra ditt livs största affär."
säljare på Kamomillagatan 27

13 sep 2021

"Trevlig och professionell mäklare. Gjorde ett super jobb."
säljare på Dartanjangs gata 4

02 sep 2021

"Inez är en trygg och lugn mäklare med stor kunskap om sin marknad!"
säljare på Tomtebobarnens gata 25

02 sep 2021

"Vi kunde inte vara mer nöjda med vår mäklare Inez som gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut. Proffsig, engagerad, driven och kommunikativ! "
säljare på Tomtebobarnens gata 9

31 aug 2021

"Inez har en förmåga att alltid göra rätt. Hon har lugnet, peppen, engagemanget och framåtblicken som behövs i försäljningsprocessen. Hon lyckas även få köparen att känna sig sedd och väl informerad och allt är presenterat med öppna kort. Om vi nu inte hittat vår slutdestination i hemletandet, kommer vi absolut att anlita Inez igen! "
säljare på Tappvägen 24

31 aug 2021

"Inez sålde nyligen vår lägenhet och vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Inez är väldigt professionell, kunnig, lugn och mån om att allt ska bli så bra som möjligt. Vi har haft en jättebra dialog med henne och känt oss trygga genom hela försäljningsprocessen. En försäljning som slutade med rekordpris! Kan verkligen rekommendera Inez!"
säljare på Alpvägen 17

30 aug 2021

"Jag sålde min lägenhet med Inez och kunde inte vara mer nöjd med hela affären och hennes insats! Bra och tydlig kommunikation, professionell inställning och ett stort kontaktnät. Höll mig uppdaterad i alla delar av processen och noga från början till slut. Full pott till Inez!"
säljare på Kratsbodavägen 50B

30 aug 2021

"Inez var lätt att samarbeta med. Hon var positiv och kom med kreativa lösningar när problem uppstod."
säljare på Kamomillagatan 5

28 aug 2021

"Andra gången jag säljer med Inez och har varit supernöjd båda gångerna. Hon är väldigt engagerad, proffsig och lyhörd. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Alpvägen 17

24 aug 2021

"Vi sålde med hjälp av Inez Domé. Jag sökte en mäklare med bra kundregister och som kunde ta försäljningen direkt. Inez satte snabbt igång, återkopplade med strategi och kort där efter ett bra bud och affär.
Jag kan varmt rekommendera Inez!"
säljare på Dartanjangs gata 42

19 aug 2021

"Inez är en mycket professionell mäklare som jag varmt rekommenderar! "
säljare på Alpvägen 20

19 aug 2021

"Skall du välja 1 mäklare så är det Inez du skall välja alla ggr om. Inez är sprudlande, härlig, lyhörd och extremt proffsig. "
säljare på Björnsonsgatan 327

19 aug 2021

"Mycket nöjd med mäklarens insats! Lyhörd, trygg och professionell hela vägen till försäljning! "
säljare på Agatvägen 26

13 aug 2021

"Inez var mitt val efter att jag träffat tre andra mäklare, och jag ångrar inte beslutet. Inez hade en plan direkt från start som hon fullföljde hela vägen med hårt jobb och ett leende på läpparna, och det gav gott resultat!
Supernöjd med Inez insats, en mäklare och människa som är genuin, pålitlig, engagerad och lyhörd. Hon är ett perfekt exempel på hur en mäklare bör vara. Tack Inez!
"
säljare på Norrbyvägen 14

09 aug 2021

"Tackar Inez för ett gott samarbete och en snabb affär vilket var önskat från vår sida. Hon hade fin kompetens och gjorde dialog och process smidig för oss. Alltid fin energi gav hon oss och var noggrann i allt hon utförde. "
säljare på Emils gata 9

06 jul 2021

"Vi är supernöjda med Inez och vår försäljning av lägenheten. Inez är väldigt professionell genom hela processen och väldigt lätt att kommunicera med om allt. Vi rekommenderar alla att anlita Inez och skulle utan tvekan göra det själva igen. "
säljare på Pippi Långstrumps gata 30

03 jul 2021

"Mycket bra affär. Allt gick som på spåret och Inez var hela tiden öppen och tillgängligt.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Tomtebobarnens gata 7

14 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med val av mäklare. Inez är lätt att samarbeta med, är pålitlig och trovärdig. Vi har känt oss trygga under hela processen och Inez har även gett oss goda råd och varit ett bollplank för oss i vårt husköp. Vi kan varmt rekommendera Inez till andra som ska sälja sina bostäder."
säljare på Emils gata 11A

13 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Inez och hennes driv och arbete med att få till en så bra försäljning som möjligt! Både innan och under visning samt under budgivningen. "
säljare på Emils gata 22

11 jun 2021

"Att sälja bostaden med Inez var en upplevelse i toppklass!
Stark kommunikation, tvärsäker rakt igenom, och väldigt tydlig.
Dessutom lyckades hon sälja min lägenhet för rekordpris. Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Tummelisas gata 4

09 jun 2021

"Inez är så proffsig i allt hon gör! Rekommenderar starkt! "
säljare på Norrbyvägen 16

02 jun 2021

"Supernöjd med samarbetet med Inez, det gick snabbt och jag var väl informerad genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne till andra som går i försäljningstankar, bättre mäklare är svårt att hitta."
säljare på Alpvägen 20

28 maj 2021

"Arbetet tillsammans med Inez var mycket positivt! Hon är snabb, effektiv och tydlig. Vi fick kontinuerlig information om händelseförloppet vid visningar och budgivning. Framförallt så ordnade hon förhandsvisningar vilket resulterade i ett snabbt förlopp och avslut! Corona-anpassat! ;-)"
säljare på Klas Klättermus gata 5

12 maj 2021

"Varm rekommenderar. Inez är väldigt engagerad, strukturerade och målriktade. Bra kommunikation med oss säljare. Vi är nöjda. "
säljare på Tappvägen 1

08 maj 2021

"Mycket nöjda med jobbet som Inez gjorde under hela försäljningsperioden. Hon var proaktiv, driven och väldigt trevlig att jobba med. Slutresultatet blev föreningens högsta pris hittills. Kan varmt rekommendera Inez till alla andra bostadssäljare. "
säljare på Alpvägen 1

29 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Inez, att funkade superbra, hon är verkligen en toppenbra mäklare! "
säljare på Askängsbacken 52

27 apr 2021

"Inez va en väldigt trevlig och duktig mäklare som tog sig tiden att svara på de frågor jag hade. "
säljare på Alpvägen 10

23 apr 2021

"Jag kände mig 100% trygg med Inez Domé som mäklare. Hon är lugn, alltid väl förberedd och höll mig uppdaterad under hela processen.
Otroligt professionell mäklare som maximerar alla chanser genom att göra det där lilla extra.
Samarbetet med stylingfirman fungerade mycket bra och allt flöt på smidigt, snabbt och till ett bra resultat.
Vill varmt rekommendera Inez!"
säljare på Klintbacken 6

22 apr 2021

"Vi har haft med flera mäklare att göra och Inez Domé är den bästa av de vi mött. Det som skiljer Inez Domé från de andra är att hon har fingertoppskänsla. Hon har öga för detaljer som kan vara avgörande för helheten. Tack Inez, du får toppbetyg av oss och vi kommer rekommendera dig vidare till vänner och bekanta."
säljare på Alpvägen 27

19 apr 2021

"Supernöjd! Tydlig, effektiv och trygg!"
säljare på Emils gata 11

18 apr 2021

"Toppen mäklare som sätter sina kunder i första hand och man ser hur hon helhjärtat brinner för sitt jobb! Under hela försäljningsprocessen har Inéz varit proffsig, ärlig, vänlig med stor fokus på att säljaren ska uppnå sitt mål. Med nöje lämnar våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Tappvägen 35

13 apr 2021

"Inez Domé var perfekt för oss och hon får våra bästa rekommendationer. Proffsigt och vänlig! Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Emils gata 11

13 apr 2021

"Vi rekommenderar varmt Inez som tar hand om hela bostadsaffären"
säljare på Rundkyrkoallén 14

01 apr 2021

"Inez gjorde ett väldigt bra jobb vid vår försäljning från start till mål. Hon var närvarande, engagerad, proffsig och hjälpte oss med allt som behövdes under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Inez till alla som skall sälja sina bostäder i området!"
säljare på Tummelisas gata 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
60

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
51
Försäljningar
60
Försäljningsvärde
239 846 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
181 av 195 säljare
Inez satte rätt förväntningar på slutpriset
163 av 195 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
186 av 189 säljare
Inez var tydlig och höll mig uppdaterad
194 av 196 säljare

Inez på kartan.

239 tidigare annonser
1 bostäder till salu
197 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 53 m²
47 075 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 072 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 600 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 72 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 486 000 kr
Lägenhet Bromma
-14 000 kr
2,5 rum, 62 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
4 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 605 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med sin professionalism och målmedvetenhet levererade Inez en toppenförsäljning till föreningsrekord och vi är mer än nöjda!"
6 150 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 94 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Extremt professionell, förtroendeingivande, effektiv och tydlig. Levererade på rekordtid en rekordförsäljning."
5 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 450 000 kr
4 rum, 85 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Inez är suverän, proffsig & sköter allt på ett smidigt sätt."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.