Inez Domé

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Inez Domé
Profilbild för Inez Domé
Säljarfavorit
Inez Domé
4.8 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
42 st
187 630 000 kr

Bakgrund

Inez Domé jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-13. Inez har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Inez har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 211 790 000 kr.

Presentation

När du anlitar mig som din fastighetsmäklare tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i ditt område!

Min stora drivkraft är att ha nöjda köpare och säljare. Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och ser till att vara inlyssnande och tillgänglig för mina kunder. När det gäller att få ihop affären så är jag alltid ärlig, tydlig och rak i min förhandling - jag säger som det är, inte bara det du vill höra.

Varje moment i försäljningsprocessen utför jag såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera om det var min egen bostad till salu. Ständigt med målet i fokus och viljan att överträffa både dina och mina förväntningar.

Varesig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!

Utmärkelser
- Flest försäljningar i Bromma helår 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 2 flest rekommendationer i Bromma helår 2020
- Flest försäljningar i Bromma Q4 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 2 flest rekommendationer i Bromma Q4 2020
- Flest försäljningar i Bromma Q3 2020 (hittamaklare.se)
- Flest rekommendationer i Bromma Q3 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 3 högst försäljningsvärde i Bromma Q3 (hittamaklare.se)
- Topp 3 flest försäljningar i Bromma Q2 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 3 flest försäljningar i Bromma Q1 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 5 flest rekommendationer i Bromma Q4 2019 (hittamaklare.se)

Tidigare verksam som fastighetsmäklare på en marknadsledande kedja i Stockholms innerstad med Vasastan som fokusområde.

Utbildning:
- Studerat fastighetsmäklarprogrammet vid Gävle högskola.
- Studerat juridik vid Lunds universitet.

Mäklarbyrå


Säljare om Inez.

22 apr 2021

"Vi har haft med flera mäklare att göra och Inez Domé är den bästa av de vi mött. Det som skiljer Inez Domé från de andra är att hon har fingertoppskänsla. Hon har öga för detaljer som kan vara avgörande för helheten. Tack Inez, du får toppbetyg av oss och vi kommer rekommendera dig vidare till vänner och bekanta."
säljare på Alpvägen 27

19 apr 2021

"Supernöjd! Tydlig, effektiv och trygg!"
säljare på Emils gata 11

18 apr 2021

"Toppen mäklare som sätter sina kunder i första hand och man ser hur hon helhjärtat brinner för sitt jobb! Under hela försäljningsprocessen har Inéz varit proffsig, ärlig, vänlig med stor fokus på att säljaren ska uppnå sitt mål. Med nöje lämnar våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Tappvägen 35

13 apr 2021

"Inez Domé var perfekt för oss och hon får våra bästa rekommendationer. Proffsigt och vänlig! Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Emils gata 11

13 apr 2021

"Vi rekommenderar varmt Inez som tar hand om hela bostadsaffären"
säljare på Rundkyrkoallén 14

01 apr 2021

"Inez gjorde ett väldigt bra jobb vid vår försäljning från start till mål. Hon var närvarande, engagerad, proffsig och hjälpte oss med allt som behövdes under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Inez till alla som skall sälja sina bostäder i området!"
säljare på Tummelisas gata 4

27 mar 2021

"Ines Domen var fantastiskt bra
Bemötande utmärkt
Jag fick bra information."
säljare på Tomtebobarnens gata 4

25 mar 2021

"Inez är en jätteduktig, glad och trevlig mäklare och vi kände oss trygga direkt vid första mötet, hon är engagerad och gör allt för att visningar och försäljning ska bli så bra som möjligt. Hon har alltid en bra plan framåt och är väldigt organiserad och förberedd. Vi är SÅ nöjda!!!"
säljare på Alpvägen 20

23 mar 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Inez. Allt fungerade otroligt smidigt med en tydlig tidsplan och kontinuerlig återkoppling. "
säljare på Klas Klättermus gata 5

21 mar 2021

"Inez hjälpte oss lägga upp en plan för privatvisning med köpstarka intressenter, då vi var lite osäkra på när vi skulle sälja. Vi hade regelbunden kontakt och tog det i vårt tempo. När vi väl hittade vårt hus gick försäljningen av vår lägenhet jätte snabbt och smidigt. "
säljare på Tummelisas gata 4

18 mar 2021

"Vi är supernöjda med Inez! Hon har varit väldigt lyhörd för våra önskemål och verkligen lyssnat på alla olika tankar och funderingar vi haft inför försäljningen. Att hon även lyckades sälja på detta smidiga sätt som vi hoppades på var det bästa vi kunde tänka oss! "
säljare på Tummelisas gata 4

14 mar 2021

"
Jag såld min lgh via Inez Domé på Svenska Mäklarhuset. Hon gav vid introduktionsmöte intervall vad lgh skulle gå för vilket stämde!
Anledningen jag valde Inez Domé för hon är bäst i Annedal/Mariehäll inte enligt mig utan enligt statistiken. Samt att hennes genomsnittspris är högre än andra mäklare i denna område. Förvist i princip alla mäklare kan sälja men frågan till vilket pris och hur nöjd är säljaren.
Ines var självsäker och trygg samt engagerad att få till den bästa affären för mig. Samtidigt var genuin och uppriktig i sin dialog mot mig och vi hade kontinuerlig avstämning.
Bostades lades upp på en tisdag på hemnet, visningen skulle se endast efter par dagar efteråt (då jag hade bråttom). Intresset för bostad var stor och med rätt dirigering av Inez fick en smärtfri och rekordsnabb försäljning. Affären stängdes direkt efter visningen med ett pris som jag bara jublade hög för när sista budet kom in och jag var så nöjd att jag sov inte av lycka den natten.
Reaktionerna jag fick från grannarna och familj över priset och snabbet var jag stolt över att jag valde rätt mäklare!
Inez var 110% engagerad under hela processen och var snabb att via bostaden till spekulanter direkt efter vi signerade avtalet. I tid och otid ställde hon upp när spekulater ville se lägenheten.
Jag rekommenderar Inzes alla dagar i veckan för hon är duktig, seriös, geniun och en brinnande kvinna för det hon gör vilket är en säljares dröm
"
säljare på Tummelisas gata 4

12 mar 2021

"Inez var mycket duktig och gjorde sitt jobb utmärkt. "
säljare på Tappvägen 24

26 feb 2021

"Inez hjälpte oss med en snabb och smidig försäljning av vår lägenhet. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och det kändes tryggt med en bra återkoppling genom hela processen! "
säljare på Tummelisas gata 4

25 feb 2021

"Talang!"
säljare på Askängsbacken 56

23 feb 2021

"Vi kan varmt rekommendera Inez Domé om ni ska sälja er bostad. Proffsig, lätt att kommunicera med och sålde dessutom vår lägenhet innan visning till ett riktig bra pris. Vi fick även ovärderliga tips vad gällde vårt eget husköp. Bästa valet av mäklare!"
säljare på Follingbogatan 24

11 feb 2021

"Inez är trevlig, social, driven och engagerad. Otroligt bra säljare så skulle gärna anlita henne igen. "
säljare på Mariehällstorget 7

05 feb 2021

"Inez är en passionerad och engagerad mäklare. Levererar över förväntan tillskillnad mot andra i branschen. Rekommenderas varmt!! "
säljare på Annedalsvägen 59

22 jan 2021

"Slutpriset blev mycket mer än över förväntan"
säljare på Bävervägen 40

17 jan 2021

"Vår upplevelse av Inez Dome är att hon har bra koll på området, trevlig, serviceinriktad och bra säljtaktik. "
säljare på Kamomillagatan 17

17 jan 2021

"Inez är riktigt grym och höll oss uppdaterade under hela processen. Tydlig återkoppling och hon tar verkligen reda på vilka som är varma spekulanter!"
säljare på Kratsbodavägen 44A

14 jan 2021

"Otroligt duktig och pålitlig säljare! Kände oss trygga och hon skötte allting super snabbt och fint. Vi fick lägenheten såld för det pris vi ville och allting gick fort och smidigt."
säljare på Dartanjangs gata 4

30 dec 2020

"Vi är så nöjda med Inez som mäklare och har både köpt och sålt genom henne! Hon höll oss uppdaterade under hela processen och sålde vår lägenhet innan visning. Det hade inte kunnat bli bättre!"
säljare på Tummelisas gata 4

09 dec 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenhet med Inez Domé och är nöjda med henne som mäklare. Inez är trevlig, kunnig, engagerad och förtroendeingivande. Vi fick bra och snabb återkoppling under försäljningsprocessen, vilket vi uppskattade. Rekommenderas varmt."
säljare på Tappvägen 37

25 nov 2020

"Har bara gott att säga om Inez, hon är otroligt driven och sätter verkligen kundens behov och önskemål i första rummet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Suddagummans gata 10

25 nov 2020

"Från beslutet att sälja lägenheten tills påskrivet försäljningskontrakt tog det endast 15 dagar tack vare Inez, och detta under svåra marknadsförhållandena. Inez har varit en utmärkt mellanman och hanterat både mina och köparnas frågor på ett proffsigt sätt och har tack vare det sparat mig tid, energi och pengar. "
säljare på Askängsbacken 3

23 nov 2020

"Duktig på att följa upp och återkoppla."
säljare på Kratsbodavägen 50B

15 nov 2020

"Anlita henne innan någon annan hinner före!
Jag hade bokat in möten med flera mäklare, men efter att ha träffat Inez Domé så avbokade jag övriga möten. Inez hade allt jag sökte i en mäklare; kunskap, pondus, driv och ett alldeles lagom kaxigt självförtroende. Hennes många affärer i området och stora kontaktnät av spekulanter gjorde att vi kunde sälja min lägenhet en vecka före visning. Inte fick jag bara mitt önskade pris utan hon överträffade även mina förväntningar när det kom till att förhandla fram ett (ovanligt) långt tillträdesdatum. Jag kan inte vara annat än supernöjd med Inez och vårt samarbete."
säljare på Askängsbacken 56

10 nov 2020

"Tack för snabb och smidig affär."
säljare på Tummelisas gata 4

30 okt 2020

"Försäljningen gick över våra förväntningar. Inez lyckades inom en vecka att sälja vår lägenhet inom sitt spekulantregister till ett pris vi är nöjda med. Högsta betyg för service, bemötande och resultat."
säljare på Klas Klättermus gata 5

24 okt 2020

"Vi uppskattade att Inez var proaktiv och mycket engagerad. Hon jobbade hårt och vad hela tiden tillgänglig."
säljare på Kamomillagatan 13

20 okt 2020

"Jag är hur nöjd som helst med Inez som mäklare. Hon har varit förtroendeingivande och engagerad redan från början. Och även om processen att sälja tagit lite längre än vad jag tänkt mig pga Corona och marknaden så har jag känt mig otroligt trygg med henne genom hela processen, då hon har haft en stor dos tålamod och alltid hållit mig informerad. Hon har verkligen en förmåga att vara både inkännande och engagerad på samma gång. Jag kan bara rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Johan Tillanders väg 33

13 okt 2020

"Ung och hungrig mäklare som alltid höll mig uppdaterad i processen och kom med pepp när det behövdes. "
säljare på Tomtebobarnens gata 7

12 okt 2020

"Mäklaren uppvisade en tydlig strategi och kunde på ett snabbt och effektivt sätt sälja min lägenhet enligt mina önskemål."
säljare på Klintbacken 1

09 okt 2020

"Inez lyssnade på våra behov & det vi var ute efter, sålde för rekord i vår förening utan att vi ens behövde fotografera. Enkelt, snabbt & smidigt. "
säljare på Tomtebobarnens gata 6

01 okt 2020

"Lätt att prata med och hade svar på allt, väldigt kunnig och driven, rekommenderas starkt!"
säljare på Bällstavägen 52

25 sep 2020

"Inez Domé hjälpte oss att sälja lägenheten i en tuff marknad nästan till rekordpris, vi är mer än nöjda. Rekommenderar alla att anlita Inez då hon sätter kunden först och lyssnar på våra behov."
säljare på Alpvägen 22

17 sep 2020

"Supernöjd, hade en klar plan för min lägenhet och hela processen gick väldigt smidigt."
säljare på Klintbacken 1

17 sep 2020

"Inez är en mycket kompetent mäklare som jag varmt rekommenderar andra att anlita.
Hon var otroligt engagerad genom hela affären samt väldigt lätt att få tag på vid frågor. "
säljare på Dartanjangs gata 14

15 sep 2020

"Jag fick inte chans att välja arvodesmodell och jag tycker att man försökte göra en snabb försäljning istället för en gynnsam försäljning för mig.
"
säljare på Tappvägen 26

02 sep 2020

"We highly recommend Inez Domé as your Mäklaren. She is truly the best in the business."
säljare på Tomtebobarnens gata 4

24 aug 2020

"Vi är jättenöjda med Inez. Hon var tydlig i sin kommunikation och var även mycket engagerad och skapade mervärde för oss genom att bl.a. tipsa om intressanta lägenheter på marknaden. Därutöver visade hon i slutskedet av processen att hon är en mycket skicklig förhandlare. "
säljare på Dartanjangs gata 46

24 aug 2020

"Lyhörd mäklare som gjorde försäljningsprocessen smidig."
säljare på Askängsbacken 3

20 aug 2020

"Inez är fantastisk på alla sätt! Proffsig och lätt att kommunicera med och för sitt yttersta för att förmedla en bra affär!"
säljare på Kamomillagatan 27

09 aug 2020

"Inez gjorde ett utmärkt jobb med att värdera min lägenhet och var lyhörd vad gällde mina önskemål och tankar kring försäljningen, både innan men även under processens gång. Genom ett gediget arbete med ett befintligt spekulantregister kunde hon hjälpa mig att sälja lägenheten innan den gick ut på Hemnet. I det stora hela kan jag varmt rekommendera Inez! "
säljare på Suddagummans gata 10

06 aug 2020

"Inez har på kort tid blivit ett välkänt ansikte här i Annedal. Duktig och driven! Vi fick lägenheten såld innan visning, vilket kändes riktigt bra! Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 46

24 jul 2020

"Bästa bästa Inez! Fantastiskt lyhörd och tydlig hela genom hela försäljningen. Dessutom fick såldes vår lägenhet till rekordpris! "
säljare på Tappvägen 24

11 jul 2020

"Inez var trevlig och engagerad i hela processen. Med henne blev det en snabb och lyckat affär. Hon hade köparen klar innan annonsering. Väldigt nöjd med Inez vi kan rekommendera henne varmt. "
säljare på Ture Sventons gata 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
211 790 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
119 av 129 säljare
Inez satte rätt förväntningar på slutpriset
108 av 129 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 124 säljare
Inez var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 130 säljare

Inez på kartan.

165 tidigare annonser
3 bostäder till salu
130 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 850 000 kr
3 rum, 53 m²
53 773 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 319 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 49 m²
54 081 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 625 kr/mån
2 195 000 kr
1 rum, 34 m²
64 558 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 952 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 850 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 655 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har haft med flera mäklare att göra och Inez Domé är den bästa av de vi mött. Det som skiljer Inez Domé från de andra är att hon har fingertoppskänsla. Hon har öga för detaljer som kan vara avgörande för helheten. Tack Inez, du får toppbetyg av oss och vi kommer rekommendera dig vidare till vänner och bekanta."
2 510 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 260 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 55 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 450 000 kr
4 rum, 81 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppen mäklare som sätter sina kunder i första hand och man ser hur hon helhjärtat brinner för sitt jobb! Under hela försäljningsprocessen har Inéz varit proffsig, ärlig, vänlig med stor fokus på att säljaren ska uppnå sitt mål. Med nöje lämnar våra allra bästa rekommendationer."
5 350 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 455 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Inez Domé var perfekt för oss och hon får våra bästa rekommendationer. Proffsigt och vänlig! Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.