Inez Domé

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Inez Domé
Profilbild för Inez Domé
Säljarfavorit
Inez Domé
4.8 / 5
(153 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
45 st
205 200 000 kr

Bakgrund

Inez Domé jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-06-13. Inez har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Inez har enligt vår statistik haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 240 716 000 kr.

Presentation

När du anlitar mig som din fastighetsmäklare tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i ditt område!

Min stora drivkraft är att ha nöjda köpare och säljare. Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och ser till att vara inlyssnande och tillgänglig för mina kunder. När det gäller att få ihop affären så är jag alltid ärlig, tydlig och rak i min förhandling - jag säger som det är, inte bara det du vill höra.

Varje moment i försäljningsprocessen utför jag såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera om det var min egen bostad till salu. Ständigt med målet i fokus och viljan att överträffa både dina och mina förväntningar.

Varesig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!

Utmärkelser
- Flest försäljningar i Bromma Q1 2021 (hittamaklare.se)
- Flest rekommendationer i Bromma Q1 2021(hittamaklare.se)
- Flest försäljningar i Bromma helår 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 2 flest rekommendationer i Bromma helår 2020
- Flest försäljningar i Bromma Q4 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 2 flest rekommendationer i Bromma Q4 2020
- Flest försäljningar i Bromma Q3 2020 (hittamaklare.se)
- Flest rekommendationer i Bromma Q3 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 3 högst försäljningsvärde i Bromma Q3 (hittamaklare.se)
- Topp 3 flest försäljningar i Bromma Q2 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 3 flest försäljningar i Bromma Q1 2020 (hittamaklare.se)
- Topp 5 flest rekommendationer i Bromma Q4 2019 (hittamaklare.se)

Tidigare verksam som fastighetsmäklare på en marknadsledande kedja i Stockholms innerstad med Vasastan som fokusområde.

Utbildning:
- Studerat fastighetsmäklarprogrammet vid Gävle högskola.
- Studerat juridik vid Lunds universitet.

Mäklarbyrå


Säljare om Inez.

06 jul 2021

"Vi är supernöjda med Inez och vår försäljning av lägenheten. Inez är väldigt professionell genom hela processen och väldigt lätt att kommunicera med om allt. Vi rekommenderar alla att anlita Inez och skulle utan tvekan göra det själva igen. "
säljare på Pippi Långstrumps gata 30

03 jul 2021

"Mycket bra affär. Allt gick som på spåret och Inez var hela tiden öppen och tillgängligt.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Tomtebobarnens gata 7

14 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med val av mäklare. Inez är lätt att samarbeta med, är pålitlig och trovärdig. Vi har känt oss trygga under hela processen och Inez har även gett oss goda råd och varit ett bollplank för oss i vårt husköp. Vi kan varmt rekommendera Inez till andra som ska sälja sina bostäder."
säljare på Emils gata 11A

13 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Inez och hennes driv och arbete med att få till en så bra försäljning som möjligt! Både innan och under visning samt under budgivningen. "
säljare på Emils gata 22

11 jun 2021

"Att sälja bostaden med Inez var en upplevelse i toppklass!
Stark kommunikation, tvärsäker rakt igenom, och väldigt tydlig.
Dessutom lyckades hon sälja min lägenhet för rekordpris. Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Tummelisas gata 4

09 jun 2021

"Inez är så proffsig i allt hon gör! Rekommenderar starkt! "
säljare på Norrbyvägen 16

02 jun 2021

"Supernöjd med samarbetet med Inez, det gick snabbt och jag var väl informerad genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne till andra som går i försäljningstankar, bättre mäklare är svårt att hitta."
säljare på Alpvägen 20

28 maj 2021

"Arbetet tillsammans med Inez var mycket positivt! Hon är snabb, effektiv och tydlig. Vi fick kontinuerlig information om händelseförloppet vid visningar och budgivning. Framförallt så ordnade hon förhandsvisningar vilket resulterade i ett snabbt förlopp och avslut! Corona-anpassat! ;-)"
säljare på Klas Klättermus gata 5

12 maj 2021

"Varm rekommenderar. Inez är väldigt engagerad, strukturerade och målriktade. Bra kommunikation med oss säljare. Vi är nöjda. "
säljare på Tappvägen 1

08 maj 2021

"Mycket nöjda med jobbet som Inez gjorde under hela försäljningsperioden. Hon var proaktiv, driven och väldigt trevlig att jobba med. Slutresultatet blev föreningens högsta pris hittills. Kan varmt rekommendera Inez till alla andra bostadssäljare. "
säljare på Alpvägen 1

29 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Inez, att funkade superbra, hon är verkligen en toppenbra mäklare! "
säljare på Askängsbacken 52

27 apr 2021

"Inez va en väldigt trevlig och duktig mäklare som tog sig tiden att svara på de frågor jag hade. "
säljare på Alpvägen 10

23 apr 2021

"Jag kände mig 100% trygg med Inez Domé som mäklare. Hon är lugn, alltid väl förberedd och höll mig uppdaterad under hela processen.
Otroligt professionell mäklare som maximerar alla chanser genom att göra det där lilla extra.
Samarbetet med stylingfirman fungerade mycket bra och allt flöt på smidigt, snabbt och till ett bra resultat.
Vill varmt rekommendera Inez!"
säljare på Klintbacken 6

22 apr 2021

"Vi har haft med flera mäklare att göra och Inez Domé är den bästa av de vi mött. Det som skiljer Inez Domé från de andra är att hon har fingertoppskänsla. Hon har öga för detaljer som kan vara avgörande för helheten. Tack Inez, du får toppbetyg av oss och vi kommer rekommendera dig vidare till vänner och bekanta."
säljare på Alpvägen 27

19 apr 2021

"Supernöjd! Tydlig, effektiv och trygg!"
säljare på Emils gata 11

18 apr 2021

"Toppen mäklare som sätter sina kunder i första hand och man ser hur hon helhjärtat brinner för sitt jobb! Under hela försäljningsprocessen har Inéz varit proffsig, ärlig, vänlig med stor fokus på att säljaren ska uppnå sitt mål. Med nöje lämnar våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Tappvägen 35

13 apr 2021

"Inez Domé var perfekt för oss och hon får våra bästa rekommendationer. Proffsigt och vänlig! Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Emils gata 11

13 apr 2021

"Vi rekommenderar varmt Inez som tar hand om hela bostadsaffären"
säljare på Rundkyrkoallén 14

01 apr 2021

"Inez gjorde ett väldigt bra jobb vid vår försäljning från start till mål. Hon var närvarande, engagerad, proffsig och hjälpte oss med allt som behövdes under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Inez till alla som skall sälja sina bostäder i området!"
säljare på Tummelisas gata 4

27 mar 2021

"Ines Domen var fantastiskt bra
Bemötande utmärkt
Jag fick bra information."
säljare på Tomtebobarnens gata 4

25 mar 2021

"Inez är en jätteduktig, glad och trevlig mäklare och vi kände oss trygga direkt vid första mötet, hon är engagerad och gör allt för att visningar och försäljning ska bli så bra som möjligt. Hon har alltid en bra plan framåt och är väldigt organiserad och förberedd. Vi är SÅ nöjda!!!"
säljare på Alpvägen 20

23 mar 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Inez. Allt fungerade otroligt smidigt med en tydlig tidsplan och kontinuerlig återkoppling. "
säljare på Klas Klättermus gata 5

21 mar 2021

"Inez hjälpte oss lägga upp en plan för privatvisning med köpstarka intressenter, då vi var lite osäkra på när vi skulle sälja. Vi hade regelbunden kontakt och tog det i vårt tempo. När vi väl hittade vårt hus gick försäljningen av vår lägenhet jätte snabbt och smidigt. "
säljare på Tummelisas gata 4

18 mar 2021

"Vi är supernöjda med Inez! Hon har varit väldigt lyhörd för våra önskemål och verkligen lyssnat på alla olika tankar och funderingar vi haft inför försäljningen. Att hon även lyckades sälja på detta smidiga sätt som vi hoppades på var det bästa vi kunde tänka oss! "
säljare på Tummelisas gata 4

14 mar 2021

"
Jag såld min lgh via Inez Domé på Svenska Mäklarhuset. Hon gav vid introduktionsmöte intervall vad lgh skulle gå för vilket stämde!
Anledningen jag valde Inez Domé för hon är bäst i Annedal/Mariehäll inte enligt mig utan enligt statistiken. Samt att hennes genomsnittspris är högre än andra mäklare i denna område. Förvist i princip alla mäklare kan sälja men frågan till vilket pris och hur nöjd är säljaren.
Ines var självsäker och trygg samt engagerad att få till den bästa affären för mig. Samtidigt var genuin och uppriktig i sin dialog mot mig och vi hade kontinuerlig avstämning.
Bostades lades upp på en tisdag på hemnet, visningen skulle se endast efter par dagar efteråt (då jag hade bråttom). Intresset för bostad var stor och med rätt dirigering av Inez fick en smärtfri och rekordsnabb försäljning. Affären stängdes direkt efter visningen med ett pris som jag bara jublade hög för när sista budet kom in och jag var så nöjd att jag sov inte av lycka den natten.
Reaktionerna jag fick från grannarna och familj över priset och snabbet var jag stolt över att jag valde rätt mäklare!
Inez var 110% engagerad under hela processen och var snabb att via bostaden till spekulanter direkt efter vi signerade avtalet. I tid och otid ställde hon upp när spekulater ville se lägenheten.
Jag rekommenderar Inzes alla dagar i veckan för hon är duktig, seriös, geniun och en brinnande kvinna för det hon gör vilket är en säljares dröm
"
säljare på Tummelisas gata 4

12 mar 2021

"Inez var mycket duktig och gjorde sitt jobb utmärkt. "
säljare på Tappvägen 24

26 feb 2021

"Inez hjälpte oss med en snabb och smidig försäljning av vår lägenhet. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och det kändes tryggt med en bra återkoppling genom hela processen! "
säljare på Tummelisas gata 4

25 feb 2021

"Talang!"
säljare på Askängsbacken 56

23 feb 2021

"Vi kan varmt rekommendera Inez Domé om ni ska sälja er bostad. Proffsig, lätt att kommunicera med och sålde dessutom vår lägenhet innan visning till ett riktig bra pris. Vi fick även ovärderliga tips vad gällde vårt eget husköp. Bästa valet av mäklare!"
säljare på Follingbogatan 24

11 feb 2021

"Inez är trevlig, social, driven och engagerad. Otroligt bra säljare så skulle gärna anlita henne igen. "
säljare på Mariehällstorget 7

05 feb 2021

"Inez är en passionerad och engagerad mäklare. Levererar över förväntan tillskillnad mot andra i branschen. Rekommenderas varmt!! "
säljare på Annedalsvägen 59

22 jan 2021

"Slutpriset blev mycket mer än över förväntan"
säljare på Bävervägen 40

17 jan 2021

"Vår upplevelse av Inez Dome är att hon har bra koll på området, trevlig, serviceinriktad och bra säljtaktik. "
säljare på Kamomillagatan 17

17 jan 2021

"Inez är riktigt grym och höll oss uppdaterade under hela processen. Tydlig återkoppling och hon tar verkligen reda på vilka som är varma spekulanter!"
säljare på Kratsbodavägen 44A

14 jan 2021

"Otroligt duktig och pålitlig säljare! Kände oss trygga och hon skötte allting super snabbt och fint. Vi fick lägenheten såld för det pris vi ville och allting gick fort och smidigt."
säljare på Dartanjangs gata 4

30 dec 2020

"Vi är så nöjda med Inez som mäklare och har både köpt och sålt genom henne! Hon höll oss uppdaterade under hela processen och sålde vår lägenhet innan visning. Det hade inte kunnat bli bättre!"
säljare på Tummelisas gata 4

09 dec 2020

"Vi har både köpt och sålt lägenhet med Inez Domé och är nöjda med henne som mäklare. Inez är trevlig, kunnig, engagerad och förtroendeingivande. Vi fick bra och snabb återkoppling under försäljningsprocessen, vilket vi uppskattade. Rekommenderas varmt."
säljare på Tappvägen 37

25 nov 2020

"Har bara gott att säga om Inez, hon är otroligt driven och sätter verkligen kundens behov och önskemål i första rummet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Suddagummans gata 10

25 nov 2020

"Från beslutet att sälja lägenheten tills påskrivet försäljningskontrakt tog det endast 15 dagar tack vare Inez, och detta under svåra marknadsförhållandena. Inez har varit en utmärkt mellanman och hanterat både mina och köparnas frågor på ett proffsigt sätt och har tack vare det sparat mig tid, energi och pengar. "
säljare på Askängsbacken 3

23 nov 2020

"Duktig på att följa upp och återkoppla."
säljare på Kratsbodavägen 50B

15 nov 2020

"Anlita henne innan någon annan hinner före!
Jag hade bokat in möten med flera mäklare, men efter att ha träffat Inez Domé så avbokade jag övriga möten. Inez hade allt jag sökte i en mäklare; kunskap, pondus, driv och ett alldeles lagom kaxigt självförtroende. Hennes många affärer i området och stora kontaktnät av spekulanter gjorde att vi kunde sälja min lägenhet en vecka före visning. Inte fick jag bara mitt önskade pris utan hon överträffade även mina förväntningar när det kom till att förhandla fram ett (ovanligt) långt tillträdesdatum. Jag kan inte vara annat än supernöjd med Inez och vårt samarbete."
säljare på Askängsbacken 56

10 nov 2020

"Tack för snabb och smidig affär."
säljare på Tummelisas gata 4

30 okt 2020

"Försäljningen gick över våra förväntningar. Inez lyckades inom en vecka att sälja vår lägenhet inom sitt spekulantregister till ett pris vi är nöjda med. Högsta betyg för service, bemötande och resultat."
säljare på Klas Klättermus gata 5

24 okt 2020

"Vi uppskattade att Inez var proaktiv och mycket engagerad. Hon jobbade hårt och vad hela tiden tillgänglig."
säljare på Kamomillagatan 13

20 okt 2020

"Jag är hur nöjd som helst med Inez som mäklare. Hon har varit förtroendeingivande och engagerad redan från början. Och även om processen att sälja tagit lite längre än vad jag tänkt mig pga Corona och marknaden så har jag känt mig otroligt trygg med henne genom hela processen, då hon har haft en stor dos tålamod och alltid hållit mig informerad. Hon har verkligen en förmåga att vara både inkännande och engagerad på samma gång. Jag kan bara rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Johan Tillanders väg 33

13 okt 2020

"Ung och hungrig mäklare som alltid höll mig uppdaterad i processen och kom med pepp när det behövdes. "
säljare på Tomtebobarnens gata 7

12 okt 2020

"Mäklaren uppvisade en tydlig strategi och kunde på ett snabbt och effektivt sätt sälja min lägenhet enligt mina önskemål."
säljare på Klintbacken 1

09 okt 2020

"Inez lyssnade på våra behov & det vi var ute efter, sålde för rekord i vår förening utan att vi ens behövde fotografera. Enkelt, snabbt & smidigt. "
säljare på Tomtebobarnens gata 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
58
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
240 716 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 150 säljare
Inez satte rätt förväntningar på slutpriset
126 av 150 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
142 av 144 säljare
Inez var tydlig och höll mig uppdaterad
151 av 151 säljare

Inez på kartan.

195 tidigare annonser
4 bostäder till salu
152 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1,5 rum, 42 m²
47 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 656 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 34 m²
55 735 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 051 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 30 m²
66 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 983 kr/mån
1 750 000 kr
1 rum, 26 m²
67 307 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 309 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 150 000 kr
Lägenhet Bromma
-100 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 405 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 750 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 88 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket bra affär. Allt gick som på spåret och Inez var hela tiden öppen och tillgängligt.
Rekommenderas starkt! "
4 670 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 675 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Inez och vår försäljning av lägenheten. Inez är väldigt professionell genom hela processen och väldigt lätt att kommunicera med om allt. Vi rekommenderar alla att anlita Inez och skulle utan tvekan göra det själva igen. "
4 320 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 325 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.