Ilir Sylejmani

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Ilir Sylejmani
Profilbild för Ilir Sylejmani
Säljarfavorit
Ilir Sylejmani
4.9 / 5
(226 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
13 st
92 673 332 kr

Bakgrund

Ilir Sylejmani jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-02-11. Ilir har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2023. Ilir har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 64 955 000 kr.

Presentation

Ord som störst och flest byter jag gärna mot ledorden kvalitet, erfarenhet, lokal kännedom och uppföljning som jag vet av erfarenhet betalar sig bättre än bra. Med en stor portion energi, envishet, passion för yrket och en tillgänglighet som få kan matcha är mitt arbetssätt strukturerat och målinriktat. Tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

Telefon - 0706 883902
Mail - ilir.sylejmani@skandiamaklarna.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Ilir.

23 nov 2023

"Utomordentligt arbete av en skicklig mäklare! Allt fungera utmärkt och han är dessutom en väldigt trevlig och sympatisk människa!"
säljare på Båstadsgatan 18A

22 okt 2023

"Rekommenderar starkt."
säljare på Västra Skrävlingevägen 83

07 sep 2023

"Jag är jättenöjd med hela affären tack till min mäklare Ilar Sylejmani"
säljare på Solbogatan 38

20 jul 2023

"Är absolut nöjd med Ilir hela vägen igenom för kompetent, effektiv och bra jobb"
säljare på Hyllie Boulevard 2D

19 jul 2023

"Jag är absolut nöjd med mäklarens insats. Trevlig, driven och kompetent."
säljare på Dagvattengatan 8C

09 jun 2023

"Han är duktig om han inte stressar för mycket. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 110

26 maj 2023

"Lätt att prata med och gav ett mycket bra intryck. Vi kan mycket väl rekommendera Ilir framöver."
säljare på Stensåkervägen 4

02 maj 2023

"Duktig och lyhörd mäklare som har bra koll på marknaden."
säljare på Västra Skrävlingevägen 169

30 apr 2023

"Ilir är en väldigt kompetent och driven mäklare. Vi har haft regelbunden kontakt under hela försäljningen vilket jag upplever som viktigast. Han lyfter fram fastigheten på ett professionellt sätt och bemöter kunderna mycket respektfullt.
Ilir är den mäklare jag kommer ta hjälp av i mina framtida ..."
"Ilir är en väldigt kompetent och driven mäklare. Vi har haft regelbunden kontakt under hela försäljningen vilket jag upplever som viktigast. Han lyfter fram fastigheten på ett professionellt sätt och bemöter kunderna mycket respektfullt.
Ilir är den mäklare jag kommer ta hjälp av i mina framtida affärer, är väldigt nöjd."
Läs mer
säljare på Stinsvägen 14A

28 mar 2023

"Han kunde området och det kändes tryggt."
säljare på Västra Skrävlingevägen 93

14 mar 2023

"Gick väldigt bra och blev en smidig affär i slutändan tack vare mäklarens engagemang"
säljare på Nobelvägen 111B

12 mar 2023

"Ilir har varit en stöttande pelare i försäljningen av min lägenhet i en marknad där det är tufft. Ständig återkoppling och engagerad i form av flera visningar per dag eller per vecka. Beundransvärt och mycket duktigt arbete!"
säljare på Kastanjegatan 17E

25 feb 2023

"Informera snabbt och enkelt om vad som skulle ske och sedan hade skett. Lätt att få tag i vid frågor. Trevlig och välinsatt i området och lägenheten. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 140

17 feb 2023

"Trevligt bemötande, proffsig och ärlig!
Ilir skötte bostadsförsäljningen exceptionellt från värdering till såld bostad."
säljare på Västra Skrävlingevägen 86

14 jan 2023

"Kan verkligen rekommendera mäklarens insats i allt...
Supernöjda..
Stephan med syster....."
säljare på Västra Skrävlingevägen 215

14 jan 2023

"Ilir var en fantastisk mäklare! Han är en mäklare med stort engagemang, och väldigt positiv, med en full transparens om vad han tror försäljningen kommer landa, vilket kändes skönt och tryggt för mig som säljare. Han höll konstant kontakt med mig genom varje steg, och var tillgänglig om jag behöv..."
"Ilir var en fantastisk mäklare! Han är en mäklare med stort engagemang, och väldigt positiv, med en full transparens om vad han tror försäljningen kommer landa, vilket kändes skönt och tryggt för mig som säljare. Han höll konstant kontakt med mig genom varje steg, och var tillgänglig om jag behövde kontakta honom. Mycket duktig, snabb och smidig mäklare, rekommenderar 10/10!"
Läs mer
säljare på Von Lingens väg 31

21 nov 2022

"Bara positivt, 10/10!"
säljare på Klågerupsvägen 323G

15 nov 2022

"Egentligen så gick vi ut ganska lågt men vi var överens om det så jag vill inte lägga det som något negativt. Slutpriset blev en bra bit över förhoppningen vi hade så jag är jättenöjd dessutom. Ilir kämpa hårt och hjälpte mig i kontakten med både kronofogden och Riksbyggen så jag har bara positiv..."
"Egentligen så gick vi ut ganska lågt men vi var överens om det så jag vill inte lägga det som något negativt. Slutpriset blev en bra bit över förhoppningen vi hade så jag är jättenöjd dessutom. Ilir kämpa hårt och hjälpte mig i kontakten med både kronofogden och Riksbyggen så jag har bara positiva saker att säga."
Läs mer
säljare på Västra Skrävlingevägen 205

01 nov 2022

"Professionell, sympatisk. Extra + för ad hoc fönsterputsning inför visning."
säljare på Lilla Varvsgatan 21D

09 sep 2022

"Ilir är en otroligt driven och proffessionell mäklare som har mycket bra koll. Vi rekommenderar honom varmt! Höll oss uppdaterade och gjorde verkligen ett suveränt jobb genom hela processen. 5 av 5 stjärnor definitivt!
/ Säljare på Västra Skrävlingevägen 107 "
"Ilir är en otroligt driven och proffessionell mäklare som har mycket bra koll. Vi rekommenderar honom varmt! Höll oss uppdaterade och gjorde verkligen ett suveränt jobb genom hela processen. 5 av 5 stjärnor definitivt!
/ Säljare på Västra Skrävlingevägen 107 "
Läs mer
säljare på Västra Skrävlingevägen 107

01 sep 2022

"Trevlig och tillmötesgående mäklare!"
säljare på Von Lingens väg 64

22 jun 2022

"Engagerad, påläst, kunnig och lyhörd"
säljare på Allansgatan 15

07 jun 2022

"Ilir Sylejmani är en mäklare jag starkt kan rekommendera till alla som skall köpa eller sälja en fastighet. Jag upplever honom som påläst, snabb och väldigt tillmötesgående.
Trots några få problem, som dök upp längs vägen, skötte han processen perfekt och kommunikationen fungerade 110%. Jag är ..."
"Ilir Sylejmani är en mäklare jag starkt kan rekommendera till alla som skall köpa eller sälja en fastighet. Jag upplever honom som påläst, snabb och väldigt tillmötesgående.
Trots några få problem, som dök upp längs vägen, skötte han processen perfekt och kommunikationen fungerade 110%. Jag är glad att jag träffade Ilir och valde att lita på honom. "
Läs mer
säljare på Tornfalksgatan 6B

07 jun 2022

"Jag är väldigt nöjd med Ilir. Lätt att nå. Snabb på återkoppling. Trevlig och proffsig. Kände mig trygg genom hela processen
/Jonas"
säljare på Broddagatan 33

03 maj 2022

"Bästa mäklaren som jag rekommenderar"
säljare på Beckasingatan 15

22 apr 2022

"Engagerad och driven. Påläst om området där försäljningen skedde."
säljare på Klågerupsvägen 343D

22 mar 2022

"Kände mig oerhört bekväm med Ilir och allt kändes tryggt då jag träffade honom. Rekommenderar starkt Ilir för er som inte valt en mäklare. Gav goda råd & även väldigt rak."
säljare på Västra Skrävlingevägen 199

25 feb 2022

"Utmärkt service och bra samarbete. Rekommenderar Ilir starkt!"
säljare på Aktrisgatan 20

08 feb 2022

"Ilir sålde vårt radhus. Vi valde honom bland många andra eftersom han hade en vision för hur han skulle marknadsföra huset och för att han kände till området. Han är mycket professionell och har en bra syn för marknaden. Ilir är lyhörd, lättillgänglig och gav goda råd i alla viktiga moment i sälj..."
"Ilir sålde vårt radhus. Vi valde honom bland många andra eftersom han hade en vision för hur han skulle marknadsföra huset och för att han kände till området. Han är mycket professionell och har en bra syn för marknaden. Ilir är lyhörd, lättillgänglig och gav goda råd i alla viktiga moment i säljprocessen. Vi upplevde att det blev en okomplicerad försäljning av vårt hus tack vare hans insatser och trevligt bemötande. Vi rekommenderar honom starkt. "
Läs mer
säljare på Ahrenbergsgatan 35

05 feb 2022

"Jag kände mig väldigt trygg med mäklaren från första samtalet hela vägen fram tills kontraktet skrevs. Kan varmt rekommendera Ilir! Mycket nöjd!"
säljare på Soprangatan 20

04 feb 2022

"Mycket nöjd med valet av mäklare. Väldigt ambitiös och engagerad genom hela försäljningen. Driven och trevlig säljare som gör sitt bästa för att båda parterna ska vara nöjda. Kan rekommenderas starkt!"
säljare på Serenadgatan 70

01 feb 2022

"Jobbade snabbt"
säljare på Skansbogatan 5

31 jan 2022

"Väldigt bra samarbete med snabb försäljning. Tydlig kommunikation. Rekomenderar starkt!"
säljare på Grynbodgatan 4B

27 dec 2021

"Billig o bra.
Duktig mäklare som lyssnar och kommer med idéer. Hade absolut rekommenderat honom."
säljare på Branteviksgatan 7A

10 dec 2021

"Väldigt lyhörd ,trevlig och flexibelmäklare.Vi var väldigt nöjda.
Rekommenderar starkt denna mäklare!"
säljare på Västra Skrävlingevägen 117

20 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Ilir, han var väldigt lyhörd och enkel att jobba med. Vi kände oss trygga och fick sålt lägenheten till ett jättebra pris och är helnöjda. Han svarar snabbt på sms och ger bra tips och råd om bostadsmarknaden. "
säljare på Sergeantgatan 32

17 nov 2021

"Mäklaren var snäll, enkel att kompensera med, intelligent.Och han var tydligkännedom.
Jag är så nöjd och glad att sammarbeta med honom för att sälja min objekt och jag tänker att rekommendera honom till de andra.
Tack
"
säljare på Lönngatan 48C

20 okt 2021

"Ilir var mycket lyhörd vilket gjorde det enkelt att samarbete. Vi är oerhört nöjda med fotograferingen av lägenheten samt de smidiga visningarna. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Östra Farmvägen 32B

19 okt 2021

"Oerhört professionell mäklare. Jag är supernöjd med honom, höll mig informerad hela tiden och gjorde ett superbra jobb! Bästa mäklaren i Malmö helt klart!"
säljare på Kiviksgatan 9B

29 sep 2021

"Fantastisk mäklare med rätt inställning med löpande återkoppling! En mäklare som bryr sig genuint om både säljare och köpare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Västra Skrävlingevägen 125

23 sep 2021

"Super nöjd "
säljare på Ormvråksgatan 11

23 sep 2021

"Mäklaren var alltid tillgänglig och gjorde en mycket fin insats. Även fotografen får en eloge för fina bilder av säljobjektet."
säljare på Odonvidegatan 20A

16 sep 2021

"Ilir var engagerad, duktig och lätt att jobba med, rekommenderas varmt!"
säljare på Olvongatan 9

06 sep 2021

"Ambitiös och engagerad genom hela processen. Mycket nöjd med samarbetet "
säljare på Kilian Zollsgatan 1B

28 jul 2021

"Helt otrolig mäklare. Tvekade aldrig på honom. Han var självsäker och trevlig. Mycket driven, grym säljare. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 187

17 jul 2021

"Utöver väl utfört arbete i förväntade delar, fick jag också extra hjälp utanför mäklarens strikta arbetsbeskrivning när det behövdes för att få köpet att gå i lås. Sammantaget väldigt nöjd med en duktig mäklare!"
säljare på Porlebäcksgatan 6

14 jul 2021

"Kunde inte tänkt mig en bättre mäklare! Totalt fokus o serviceminded!
Verkligen duktig o förtroendeingivande!
Och dessutom väldigt trevlig! "
säljare på Eriksrogatan 1B

28 maj 2021

"Effektiv. Snabb. Inte pretentiös. What you see is what you get. Håller vad han lovar. Rak. "
säljare på Tullgatan 7A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
8
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
64 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
211 av 216 säljare
Ilir satte rätt förväntningar på slutpriset
189 av 219 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
215 av 218 säljare
Ilir var tydlig och höll mig uppdaterad
219 av 223 säljare

Ilir på kartan.

433 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
225 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

5 555 555 kr
6 rum, 262 m²
21 204 kr/m²
Villa, Svedala
995 000 kr
2 rum, 60 m²
16 583 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 903 kr/mån
7 777 777 kr
3 rum, 75 m²
103 703 kr/m²
Villa, Malmö
3 rum, 80,5 m²
16 875 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 833 kr/mån
3 525 000 kr
5 rum, 165 m²
21 363 kr/m²
Villa, Svedala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Gula Höja
-95 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 355 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Utomordentligt arbete av en skicklig mäklare! Allt fungera utmärkt och han är dessutom en väldigt trevlig och sympatisk människa!"
2 175 000 kr
Lägenhet Röda Höja
-20 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 975 000 kr
Radhus Oxie
4 rum, 114 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Röda Höja
-445 000 kr
4 rum, 106,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.