Ilir Sylejmani

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Ilir Sylejmani
Profilbild för Ilir Sylejmani
Säljarfavorit
Ilir Sylejmani
4.9 / 5
(202 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
17 st
76 450 000 kr

Bakgrund

Ilir Sylejmani jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-02-11. Ilir har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Ilir har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 56 680 000 kr.

Presentation

Ord som störst och flest byter jag gärna mot ledorden kvalitet, erfarenhet, lokal kännedom och uppföljning som jag vet av erfarenhet betalar sig bättre än bra. Med en stor portion energi, envishet, passion för yrket och en tillgänglighet som få kan matcha är mitt arbetssätt strukturerat och målinriktat. Tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

Telefon - 0706 883902
Mail - ilir.sylejmani@skandiamaklarna.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Ilir.

14 mar 2023

"Gick väldigt bra och blev en smidig affär i slutändan tack vare mäklarens engagemang"
säljare på Nobelvägen 111B

12 mar 2023

"Ilir har varit en stöttande pelare i försäljningen av min lägenhet i en marknad där det är tufft. Ständig återkoppling och engagerad i form av flera visningar per dag eller per vecka. Beundransvärt och mycket duktigt arbete!"
säljare på Kastanjegatan 17E

25 feb 2023

"Informera snabbt och enkelt om vad som skulle ske och sedan hade skett. Lätt att få tag i vid frågor. Trevlig och välinsatt i området och lägenheten. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 140

17 feb 2023

"Trevligt bemötande, proffsig och ärlig!
Ilir skötte bostadsförsäljningen exceptionellt från värdering till såld bostad."
säljare på Västra Skrävlingevägen 86

14 jan 2023

"Kan verkligen rekommendera mäklarens insats i allt...
Supernöjda..
Stephan med syster....."
säljare på Västra Skrävlingevägen 215

14 jan 2023

"Ilir var en fantastisk mäklare! Han är en mäklare med stort engagemang, och väldigt positiv, med en full transparens om vad han tror försäljningen kommer landa, vilket kändes skönt och tryggt för mig som säljare. Han höll konstant kontakt med mig genom varje steg, och var tillgänglig om jag behöv..."
"Ilir var en fantastisk mäklare! Han är en mäklare med stort engagemang, och väldigt positiv, med en full transparens om vad han tror försäljningen kommer landa, vilket kändes skönt och tryggt för mig som säljare. Han höll konstant kontakt med mig genom varje steg, och var tillgänglig om jag behövde kontakta honom. Mycket duktig, snabb och smidig mäklare, rekommenderar 10/10!"
Läs mer
säljare på Von Lingens väg 31

21 nov 2022

"Bara positivt, 10/10!"
säljare på Klågerupsvägen 323G

15 nov 2022

"Egentligen så gick vi ut ganska lågt men vi var överens om det så jag vill inte lägga det som något negativt. Slutpriset blev en bra bit över förhoppningen vi hade så jag är jättenöjd dessutom. Ilir kämpa hårt och hjälpte mig i kontakten med både kronofogden och Riksbyggen så jag har bara positiv..."
"Egentligen så gick vi ut ganska lågt men vi var överens om det så jag vill inte lägga det som något negativt. Slutpriset blev en bra bit över förhoppningen vi hade så jag är jättenöjd dessutom. Ilir kämpa hårt och hjälpte mig i kontakten med både kronofogden och Riksbyggen så jag har bara positiva saker att säga."
Läs mer
säljare på Västra Skrävlingevägen 205

01 nov 2022

"Professionell, sympatisk. Extra + för ad hoc fönsterputsning inför visning."
säljare på Lilla Varvsgatan 21D

09 sep 2022

"Ilir är en otroligt driven och proffessionell mäklare som har mycket bra koll. Vi rekommenderar honom varmt! Höll oss uppdaterade och gjorde verkligen ett suveränt jobb genom hela processen. 5 av 5 stjärnor definitivt!
/ Säljare på Västra Skrävlingevägen 107 "
"Ilir är en otroligt driven och proffessionell mäklare som har mycket bra koll. Vi rekommenderar honom varmt! Höll oss uppdaterade och gjorde verkligen ett suveränt jobb genom hela processen. 5 av 5 stjärnor definitivt!
/ Säljare på Västra Skrävlingevägen 107 "
Läs mer
säljare på Västra Skrävlingevägen 107

01 sep 2022

"Trevlig och tillmötesgående mäklare!"
säljare på Von Lingens väg 64

22 jun 2022

"Engagerad, påläst, kunnig och lyhörd"
säljare på Allansgatan 15

07 jun 2022

"Ilir Sylejmani är en mäklare jag starkt kan rekommendera till alla som skall köpa eller sälja en fastighet. Jag upplever honom som påläst, snabb och väldigt tillmötesgående.
Trots några få problem, som dök upp längs vägen, skötte han processen perfekt och kommunikationen fungerade 110%. Jag är ..."
"Ilir Sylejmani är en mäklare jag starkt kan rekommendera till alla som skall köpa eller sälja en fastighet. Jag upplever honom som påläst, snabb och väldigt tillmötesgående.
Trots några få problem, som dök upp längs vägen, skötte han processen perfekt och kommunikationen fungerade 110%. Jag är glad att jag träffade Ilir och valde att lita på honom. "
Läs mer
säljare på Tornfalksgatan 6B

07 jun 2022

"Jag är väldigt nöjd med Ilir. Lätt att nå. Snabb på återkoppling. Trevlig och proffsig. Kände mig trygg genom hela processen
/Jonas"
säljare på Broddagatan 33

03 maj 2022

"Bästa mäklaren som jag rekommenderar"
säljare på Beckasingatan 15

22 apr 2022

"Engagerad och driven. Påläst om området där försäljningen skedde."
säljare på Klågerupsvägen 343D

22 mar 2022

"Kände mig oerhört bekväm med Ilir och allt kändes tryggt då jag träffade honom. Rekommenderar starkt Ilir för er som inte valt en mäklare. Gav goda råd & även väldigt rak."
säljare på Västra Skrävlingevägen 199

25 feb 2022

"Utmärkt service och bra samarbete. Rekommenderar Ilir starkt!"
säljare på Aktrisgatan 20

08 feb 2022

"Ilir sålde vårt radhus. Vi valde honom bland många andra eftersom han hade en vision för hur han skulle marknadsföra huset och för att han kände till området. Han är mycket professionell och har en bra syn för marknaden. Ilir är lyhörd, lättillgänglig och gav goda råd i alla viktiga moment i sälj..."
"Ilir sålde vårt radhus. Vi valde honom bland många andra eftersom han hade en vision för hur han skulle marknadsföra huset och för att han kände till området. Han är mycket professionell och har en bra syn för marknaden. Ilir är lyhörd, lättillgänglig och gav goda råd i alla viktiga moment i säljprocessen. Vi upplevde att det blev en okomplicerad försäljning av vårt hus tack vare hans insatser och trevligt bemötande. Vi rekommenderar honom starkt. "
Läs mer
säljare på Ahrenbergsgatan 35

05 feb 2022

"Jag kände mig väldigt trygg med mäklaren från första samtalet hela vägen fram tills kontraktet skrevs. Kan varmt rekommendera Ilir! Mycket nöjd!"
säljare på Soprangatan 20

04 feb 2022

"Mycket nöjd med valet av mäklare. Väldigt ambitiös och engagerad genom hela försäljningen. Driven och trevlig säljare som gör sitt bästa för att båda parterna ska vara nöjda. Kan rekommenderas starkt!"
säljare på Serenadgatan 70

01 feb 2022

"Jobbade snabbt"
säljare på Skansbogatan 5

31 jan 2022

"Väldigt bra samarbete med snabb försäljning. Tydlig kommunikation. Rekomenderar starkt!"
säljare på Grynbodgatan 4B

27 dec 2021

"Billig o bra.
Duktig mäklare som lyssnar och kommer med idéer. Hade absolut rekommenderat honom."
säljare på Branteviksgatan 7A

10 dec 2021

"Väldigt lyhörd ,trevlig och flexibelmäklare.Vi var väldigt nöjda.
Rekommenderar starkt denna mäklare!"
säljare på Västra Skrävlingevägen 117

20 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Ilir, han var väldigt lyhörd och enkel att jobba med. Vi kände oss trygga och fick sålt lägenheten till ett jättebra pris och är helnöjda. Han svarar snabbt på sms och ger bra tips och råd om bostadsmarknaden. "
säljare på Sergeantgatan 32

17 nov 2021

"Mäklaren var snäll, enkel att kompensera med, intelligent.Och han var tydligkännedom.
Jag är så nöjd och glad att sammarbeta med honom för att sälja min objekt och jag tänker att rekommendera honom till de andra.
Tack
"
säljare på Lönngatan 48C

20 okt 2021

"Ilir var mycket lyhörd vilket gjorde det enkelt att samarbete. Vi är oerhört nöjda med fotograferingen av lägenheten samt de smidiga visningarna. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Östra Farmvägen 32B

19 okt 2021

"Oerhört professionell mäklare. Jag är supernöjd med honom, höll mig informerad hela tiden och gjorde ett superbra jobb! Bästa mäklaren i Malmö helt klart!"
säljare på Kiviksgatan 9B

29 sep 2021

"Fantastisk mäklare med rätt inställning med löpande återkoppling! En mäklare som bryr sig genuint om både säljare och köpare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Västra Skrävlingevägen 125

23 sep 2021

"Super nöjd "
säljare på Ormvråksgatan 11

23 sep 2021

"Mäklaren var alltid tillgänglig och gjorde en mycket fin insats. Även fotografen får en eloge för fina bilder av säljobjektet."
säljare på Odonvidegatan 20A

16 sep 2021

"Ilir var engagerad, duktig och lätt att jobba med, rekommenderas varmt!"
säljare på Olvongatan 9

06 sep 2021

"Ambitiös och engagerad genom hela processen. Mycket nöjd med samarbetet "
säljare på Kilian Zollsgatan 1B

28 jul 2021

"Helt otrolig mäklare. Tvekade aldrig på honom. Han var självsäker och trevlig. Mycket driven, grym säljare. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 187

17 jul 2021

"Utöver väl utfört arbete i förväntade delar, fick jag också extra hjälp utanför mäklarens strikta arbetsbeskrivning när det behövdes för att få köpet att gå i lås. Sammantaget väldigt nöjd med en duktig mäklare!"
säljare på Porlebäcksgatan 6

14 jul 2021

"Kunde inte tänkt mig en bättre mäklare! Totalt fokus o serviceminded!
Verkligen duktig o förtroendeingivande!
Och dessutom väldigt trevlig! "
säljare på Eriksrogatan 1B

28 maj 2021

"Effektiv. Snabb. Inte pretentiös. What you see is what you get. Håller vad han lovar. Rak. "
säljare på Tullgatan 7A

21 apr 2021

"Ilir Sylejmani är en lysande mäklare han lyssnade på oss och var hjälpsam från första ögonblicket
Kan rekommendera honom till andra som vill sälja eller köpa "
säljare på Lövviksgatan 5B

22 mar 2021

"Fantastiskt Ilir varmt rekommenderas"
säljare på Västra Skrävlingevägen 93

29 jan 2021

"Ilir är en mycket kompetent och sympatisk mäklare. Honom ska vi rekommendera till alla vi känner!"
säljare på Ripvidegatan 3

11 jan 2021

"Trevlig och engagerad mäklare som gav proffesionellt intryck hela vägen genom försäljningen. "
säljare på Bäckahästgatan 60

03 jan 2021

"Mycket bra och effektiv.
Besiktningen är dock inte klar så affären kan fortfarande gå,i stöpet om besiktningsmannen finner något större. Då tänker jag renovera själv i stället för att sänka priset och sen sälja, med samma mäklare."
säljare på Norra Bulltoftavägen 13

13 okt 2020

"Jag var väldigt nöjd med mäklaren Ilir Sylejmani. Han var en av de bästa mäklarna jag någonsin haft. Jag är så extremt nöjd att jag i framtiden kommer anlita endast honom och rekommendera han till andra."
säljare på Nämndemansgården 7A

08 okt 2020

"Ilir was very engaged, energetic, and driven - even during these very special times."
säljare på Östra Förstadsgatan 17C

07 okt 2020

"Ilir var jätteduktig och presterade på topp. Kände mig trygg redan från första stund, jag är jättenöjd. Kan inte bli bättre!"
säljare på Lönngatan 48

22 sep 2020

"Fantastisk mäklare "
säljare på Keramikvägen 8

21 aug 2020

"Ilir är toppen och får högsta betyg. Även när vi var i köparrollen."
säljare på Falsterbogatan 12A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
3
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
56 680 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 194 säljare
Ilir satte rätt förväntningar på slutpriset
167 av 196 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
193 av 195 säljare
Ilir var tydlig och höll mig uppdaterad
195 av 199 säljare

Ilir på kartan.

394 tidigare bostäder
27 bostäder till salu
201 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
1 rum, 34 m²
43 970 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 132 kr/mån
3 495 000 kr
4 rum, 113 m²
30 929 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 795 kr/mån
3 rum, 80,5 m²
14 937 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 833 kr/mån
2 rum, 59 m²
15 169 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 033 kr/mån
3 rum, 85,5 m²
Lägenhet, Malmö
3 830 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Gula Höja
+ 20 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
3 200 000 kr
Parhus Landskrona
-250 000 kr
5 rum, 103 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Fosie
3 rum, 88 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ilir har varit en stöttande pelare i försäljningen av min lägenhet i en marknad där det är tufft. Ständig återkoppling och engagerad i form av flera visningar per dag eller per vecka. Beundransvärt och mycket duktigt arbete!"
1 830 000 kr
Lägenhet Virentofta
-65 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 635 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 10 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 625 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gick väldigt bra och blev en smidig affär i slutändan tack vare mäklarens engagemang"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.