Ida Westerlund

Profilbild för Ida Westerlund
Ida Westerlund
4.8 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
0 st
87 250 000 kr

Bakgrund

Ida Westerlund jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-10-14. Ida har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 100 750 000 kr.

Presentation

PROFESSIONELL MED BRINNANDE INTRESSE FÖR AFFÄRER!

Marknadsledande 2016, 2017, 2018 & 2019 i Järvastaden med flera år i branschen. Min stora passion för bostäder och försäljning är den största drivkraften i mitt arbete som mäklare. Att få hjälpa er med en riktigt lyckad bostadsaffär är det bästa jag vet. Jag är väldigt målfokuserad, gillar göra det lilla extra för att få er bostad att synas på absolut bästa sätt.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen, såväl säljare som köpare. Därför är tillgänglighet en självklarhet för mig, då bostadsaffären ofta är den största investering många gör i livet.

Känner mig stolt för att återigen ha fått det fina betyget 4,8 av 5 i nöjdkundbetyg.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du behöver guidning i din nästa försäljning, jag hjälper dessutom alla mina kunder med köphjälp!

Hoppas vi ses!

Säljare om Ida.

24 feb 2021

"Ida gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Överträffade våra förväntningar och förhoppningar. Ida är otroligt kunnig och påläst om området och föreningarna som ligger här. Svarade alltid väldigt snabbt på sms och telefon! Vi är jättenöjda! "
säljare på Dammtorps Allé 15

24 feb 2021

"Det är många delar som Ida gjorde väldigt bra, bland annat: väldigt tydlig och rak i kommunikationen, mycket trevlig, publicerade den väldigt fina annonsen i helt rätt tid och arbetade mycket bra strategiskt för att vi skulle bli så nöjda som möjligt med utfallet av försäljningen. Hon gav oss också en rimlig förväntan på slutpris, vilket inte alla mäklare gör. Det blev en snabb process när vi väl haft vår visning med ett mycket bra slutpris som var över förväntan. "
säljare på Fridensborgsvägen 165

22 jan 2021

"Mycket bra mäklare som var kunnig och gjorde en lyckosam affär för bägge parterna. Rekommenderas!!!"
säljare på Boplatsvägen 5

07 nov 2020

"Vi upplevde Ida som engagerad med god kännedom om Järvastaden.
Tack vare den lokala kunskapen med mycket försäljningar i området har hon en stor bas med potentiella köpare som i vårt fall innebar att vi inte behövde nyttjas oss utav hemnet.
Ida lade upp vår lägenhet som kommande försäljning på Erik Olssons sida och vi fick snabbt intressenter kombinerat med andra köpare som Ida haft på andra försäljningar fick vi snabbt till en visning som slutade med försäljningsrekord i vår förening.
Vi kan varmt rekommendera Ida som mäklare."
säljare på Fridensborgsvägen 153

05 nov 2020

"Vi är supernöjda med Idas insats. Lyhörd, snabb och trevlig att ha att göra med!"
säljare på Boplatsvägen 6

02 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda med Idas insats i samband med vår försäljning. Hon uppvisade stor vana och kompetens redan från första mötet, och hon kändes väldigt engagerad i just oss och vår lägenhet och tog sig tiden att göra det lilla extra.
Hon var alltid tillgänglig och kunde ge snabba svar när vi hade frågor och funderingar, och vi skulle absolut anlita henne igen!"
säljare på Meanderslingan 34

07 sep 2020

"Försäljning av bostad med Ida som mäklare har varit väldigt smidigt. Från första möte fick vi en väldigt bra känsla då Ida är en genuin, lyhörd person samt väldigt proffesionellt i sitt utförande, bemötande och försäljning. Vi kan rekommendera ett samarbete med Ida om man vill ha en person med hjärta och hjärna på rätt plats! Utöver det så sålde hon vårat objekt med rekordpris.
Tack Ida!
Familjen Chabo (otroligt nöjda kunder)"
säljare på Meanderslingan 34

30 aug 2020

"Ida har varit toppen genom hela säljprocessen. Hon har koll, är engagerad, lätt att få kontakt med och håller en informerad. Helt klart den bästa mäklare jag hittills anlitat och jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Våtmarksvägen 60

23 mar 2020

"Ida är en fantastiskt engagerad mäklare som från första mötet till avslut av affären uppvisat hög proffessionalitet, tillgänglighet och transparens i processen. Vi är oerhört nöjda med hennes insats och skulle starkt rekommendera henne! "
säljare på Fridensborgsvägen 113

20 mar 2020

"Vi kände direkt att Ida hade rätt driv och strategi för att få vår lägenhet såld. Brett kontaktnät för att hitta så många budande spekulanter som möjlig. Stort plus för hennes engagemang och delaktighet genom styling, fotografering och visning. Rekommenderar varmt!"
säljare på Meanderslingan 34

19 mar 2020

"Väldigt nöjd att anställa Ida Westerlund som mäklare av min lägenhet. En snabb och smidig process rakt igenom. Ida lyssnade till mina önskemål, Hade svar på alla tänkbara frågor och både intresse samt god kunskap om området. Allt detta gjorde att min säljupplevelse blev fantastiskt bra! Rekommenderas!"
säljare på Hägerstensvägen 117B

12 mar 2020

"Ida är en oerhört kompetent mäklare som är både lyhörd och initiativrik. Hon gör det lilla extra utan att bli ombedd att göra det och det gav verkligen resultat. Jag kände mig väldigt trygg med Ida som mäklare och kan varmt rekommendera henne till andra. Det märks att hon älskar sitt jobb och att hon är bra på det hon gör. "
säljare på Atlasgatan 13

12 mar 2020

"Drömleverans från första kontakt till signering; lyhörd och ständigt tillgänglig för frågor och vägledde mig väl genom hela processen. Kan starkt rekommendera Ida! "
säljare på Kungsholms Strand 143

28 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Ida till alla som går i säljtankar. Ida ger ett stort lugn och är väldigt professionell och duktig på det hon gör. Ser inga hinder och är alltid tillgänglig för att besvara frågor. Hon tog sig tid att titta på det hus vi ville köpa. Gav råd, värderade och var ett stöd i hela processen.
Sluta leta mäklare, Ida är bäst!"
säljare på Vinthundsgatan 3

12 nov 2019

"Vi har sålt med Ida två gånger och alltid varit lika imponerade av hennes driv, kunskap och förmåga att få till en fantastisk försäljning! Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Järva Skjutbaneväg 52

29 maj 2019

"Ida ger ett lugn och förtroendeskapande intryck. Hon upplevs som ytterst kompetent genom hela processen, från förslag på mindre förändringar i inredningsdetaljerna till budhanteringen. Vi har sålt med Ida två gånger i Järvastaden och i våra ögon är hon tveklöst värd att varmt rekommendera! "
säljare på Fridensborgsvägen 167

27 maj 2019

"En del kanske tycker att Ida tar något för högt arvode med man får verkligen valuta för pengarna. Hon är suverän som person, påläst om området, ödmjuk i sin approach och väldigt professionell överlag. Rekommenderar varmt Ida då hon är klart bäst i området"
säljare på Fridensborgsvägen 167

27 maj 2019

"Vi var supernöjda"
säljare på Honnörsgatan 14

13 nov 2018

"Rekommenderar Ida alla gånger!"
säljare på Fridensborgsvägen 26

08 okt 2018

"Bästa mäklaren! Gjorde allt för att det skulle bli så bra som möjligt. Kommer aldrig anlita någon annan mäklare än Ida igen."
säljare på Fridensborgsvägen 48

28 sep 2018

"Ida är väldigt professionell och med det där lilla extra i bemötande och styling ser hon till att det blir en bra försäljning! "
säljare på Vinthundsgatan 84

28 sep 2018

"Ida är suverän på alla sätt och vis!"
säljare på Dammtorps Allé 14

21 maj 2018

"Ida var framförallt väldigt påläst vid vårt första möte vilket hade stor påverkan på varför vi valde henne. Hon presenterade vad hon tänkte om lägenheten, hon hade statistik för vårt hus med sig och presenterade hur hon skulle jobba för försäljningen. En del andra mäklare känns det som att man själv måste sälja in sitt objekt. Hon visade framfötterna utan att vara pushig.
Jag uppskattade också att hon var lyhörd för våra önskemål kring visningsdagar och gav oss tips kring styling men litade på vårt eget omdöme.
Hon uppdaterade oss löpande vid försäljningen och rådfrågade oss när så behövdes så vi kände att vi var delaktiga och med i loopen vid budgivningen.
Vi var mycket nöjda med Ida och hennes insats och har redan rekommenderat henne till grannar som ska träffa henne! "
säljare på Fridensborgsvägen 58

01 apr 2018

"Skönt att ha en skicklig mäklare vid svårt säljläge."
säljare på Dammtorps Allé 8

21 mar 2018

"Bra insats. Inte den som ger upp i första hand!"
säljare på Brotorpsvägen 4

19 mar 2018

"Rekommenderas!"
säljare på Meanderslingan 34

13 feb 2018

"Professionellt genomförande, men et svårt market, trigger nytänk for å attrahera spekulanter "
säljare på Starrbäcksgatan 11

12 feb 2018

"En av dom mest professionella mäklare jag har varit med om.
Smart, skarp och smidig att få kontakt med.
Ida är en självklar val till nästa affär!"
säljare på Johanneshovsvägen 151

12 feb 2018

"Vi bytte till Ida då vi inte var nöjda med vår första mäklare och önskar att vi hade valt henne från början. Mycket proffsig och hade ett helt annat tänk än den första mäklaren. Kan Järvastaden och förstod hur vi skulle arbeta med försäljningen under en period då marknaden var svajig. "
säljare på Fridensborgsvägen 142

29 maj 2017

"mkt duktigt"
säljare på Fridensborgsvägen 159

15 maj 2017

"Ida är bäst!!!"
säljare på Fridensborgsvägen 143

13 apr 2017

"Ida var utomordentligt professionell, lyhörd och tillgänglig. Vi fick snabbt tillit till Ida som person och hennes kompetens. Vi rekommenderar Ida starkt, i slutändan blev det en riktigt bra affär för oss. Skulle vi sälja lägenhet snart igen anlitar vi gärna Ida igen."
säljare på Vinthundsgatan 3

07 feb 2017

"Kanske hamnade uppdraget till henne under fel tid
Jul och nyårsdhelgen kom emmellan
Då astår det still på marknaden. Men jär nöjd med helheten"
säljare på Fridensborgsvägen 161

31 jan 2017

"Ett fullständigt proffs! Finns inget som helst att klaga på."
säljare på Fridensborgsvägen 41

07 dec 2016

"Ida är en mäklare som ger raka svar och är väldigt ärlig. Hon känns tryggande och lyssnar på sina kunder, och får det omöjliga att hända. Vi är super nöjda med Ida och skulle varmt rekommendera henne till samtliga. Trygg, snabb, och pålitlig mäklare samt väldigt jordnära och enkel att prata med.
Dragan & Javiera "
säljare på Brogatan 2

21 sep 2016

"Ida är toppen!"
säljare på Fridensborgsvägen 50

03 sep 2016

"Nu är ju affären inte helt avslutad men fram till nu har allt fungerat klanderfritt, det enda som återstår är överlämning och betalning av lägenhet. Då jag tidigare har haft att göra med 8 olika mäklare i olika mäklarbolag så är Ida P överst i toppskicket."
säljare på Fridensborgsvägen 27

29 apr 2016

"För oss var Ida perfekt, höll oss involverade på ett sådant sätt att vi kände oss trygga och tyckte att hela säljprocessen var en rolig upplevelse. Vi ger Ida högsta möjliga betyg! "
säljare på Fridensborgsvägen 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
100 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 104 säljare
Ida satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 104 säljare
Ida var tydlig och höll mig uppdaterad
102 av 106 säljare

Ida på kartan.

363 tidigare annonser
2 bostäder till salu
106 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

5 650 000 kr
4 rum, 97 m²
58 247 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 880 kr/mån
2 195 000 kr
1,5 rum, 39 m²
56 282 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 353 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 250 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 455 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 705 000 kr
4 rum, 85 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Järvastaden
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 105 000 kr
2 rum, 47,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 550 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 3 450 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.