Ida Westerlund

Profilbild för Ida Westerlund
Ida Westerlund
4.8 / 5
(149 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
0 st
14 140 000 kr

Bakgrund

Ida Westerlund jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-10-14. Ida har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 10 550 000 kr.

Presentation

PROFESSIONELL MED BRINNANDE INTRESSE FÖR AFFÄRER!

Lokalexpert i Järvastaden & Brotorp sedan 2014. Min stora passion för bostäder och försäljning är den största drivkraften i mitt arbete som mäklare. Att få hjälpa er med en riktigt lyckad bostadsaffär är det bästa jag vet. Jag är väldigt målfokuserad, gillar göra det lilla extra för att få er bostad att synas på absolut bästa sätt.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen, såväl säljare som köpare. Därför är tillgänglighet en självklarhet för mig, då bostadsaffären ofta är den största investering många gör i livet.

Känner mig stolt för att återigen ha fått det fina betyget 4,9 av 5 i nöjdkundbetyg.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du behöver guidning i din nästa försäljning, jag hjälper dessutom alla mina kunder med köphjälp!

Vi ses!

Säljare om Ida.

22 maj 2023

"Trevlig, proffsig och enkel att samarbeta med. God lokalkännedom och kontakter."
säljare på Honnörsgatan 14

19 maj 2023

"Engagerad, entusiastisk och sympatisk. "
säljare på Solåsvägen 28

18 maj 2023

"Ida är en väldigt professionell och kunnig mäklare med rätt bemötande. Vi fick snabbt ett högt förtroende för henne och är väldigt nöjda med försäljningen."
säljare på Vinthundsgatan 2B

06 feb 2023

"Ida gjorde hela bostadsaffären trygg från första samtalet till kontraktsskrivning. Hon höll oss uppdaterad och fanns ett sms bort vid frågor. "
säljare på Fridensborgsvägen 58

03 feb 2023

"Ida kändes klockren från allra första början. Professionell, kunnig och trygghetsingivande. Hon var med i detaljer vi inte trodde för att ha koll och säkerställa att allt skulle bli så bra som möjligt! Vi kommer definitivt använda Idas tjänster i framtiden igen när det vankas mot flytt. Rekommend..."
"Ida kändes klockren från allra första början. Professionell, kunnig och trygghetsingivande. Hon var med i detaljer vi inte trodde för att ha koll och säkerställa att allt skulle bli så bra som möjligt! Vi kommer definitivt använda Idas tjänster i framtiden igen när det vankas mot flytt. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Dammtorps Allé 10

26 okt 2022

"Ida är väldigt professionell, trevlig och lyhörd. Svarar och ställer upp när det behövs. Fick mycket starkt förtroende till henne. Att värderingen inte stämde med slutpriset har inte direkt med värderingen att göra utan snarare marknadens stora förändring under de 4 månader som gick från värderin..."
"Ida är väldigt professionell, trevlig och lyhörd. Svarar och ställer upp när det behövs. Fick mycket starkt förtroende till henne. Att värderingen inte stämde med slutpriset har inte direkt med värderingen att göra utan snarare marknadens stora förändring under de 4 månader som gick från värdering till försäljning. "
Läs mer
säljare på Dammtorps Allé 3

24 okt 2022

"Otrolig professionell och engagerad .Jag är mycket nöjd .Tack "
säljare på Fridensborgsvägen 117

23 maj 2022

"Ida tog sig väl an uppgiften att sälja min lägenhet. Väldigt nöjd med hela resan från start till slut och en bonus att priset blev så bra. Kan starkt rekommendera Ida! "
säljare på Fridensborgsvägen 161

10 apr 2022

"Ida är en mycket proffsig och trygg mäklare som ger bra vägledning genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Fridensborgsvägen 127

26 mar 2022

"Jag valde att sälja med Ida eftersom det var viktigt för mig att ha en mäklare som kändes trygg och pålitlig. Ida levde upp till mina förväntningar. Hon är kunnig och engagerad, jag kan verkligen rekommendera att sälja med henne!"
säljare på Fridensborgsvägen 161

20 mar 2022

"Ida är en fantastiskt duktig mäklare med lång erfarenhet. Som person utstrålar hon lugn och trygghet - precis vad man behöver i en stressig process som denna. Rekommenderar henne till 100%. "
säljare på Brogatan 8

17 mar 2022

"Supertydlig, lyhörd och svarade på alla frågor med snabb återkoppling. Är väldigt proffsig i sitt yrke, kom med bra råd inför försäljningen som gjorde skillnad till det bättre. Fint bemötande och jättetrevlig, jag rekomenderar Ida varmt till alla som bor i Järvastaden och går i köp/sälj-tankar. "
"Supertydlig, lyhörd och svarade på alla frågor med snabb återkoppling. Är väldigt proffsig i sitt yrke, kom med bra råd inför försäljningen som gjorde skillnad till det bättre. Fint bemötande och jättetrevlig, jag rekomenderar Ida varmt till alla som bor i Järvastaden och går i köp/sälj-tankar. "
Läs mer
säljare på Vinthundsgatan 1

07 mar 2022

"Ida är en oerhört kompetent och skicklig mäklare som under hela processen uppvisade stort engagemang och lyhördhet kring våra funderingar och önskemål. Hon är rak och tydlig i sin kommunikation och väldigt noggrann med att alltid leverera toppresultat. Vi är supernöjda och rekommenderar henne var..."
"Ida är en oerhört kompetent och skicklig mäklare som under hela processen uppvisade stort engagemang och lyhördhet kring våra funderingar och önskemål. Hon är rak och tydlig i sin kommunikation och väldigt noggrann med att alltid leverera toppresultat. Vi är supernöjda och rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 159

01 mar 2022

"Vi kände oss trygga med Ida genom hela våran försäljning! Hon inger ett lugn och proffsighet. Snabba svar även utanför normal arbetstid. Helt enkelt supernöjda!!!"
säljare på Brotorps Allé 5

19 feb 2022

"Ida kom med goda råd och höll oss uppdaterade under resans gång och gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda med utfallet. Jag rekommenderar Ida om du ska sälja din bostad i Järvastaden/Brotorp."
säljare på Fridensborgsvägen 142

22 nov 2021

"Ida vägledde oss genom processen på ett professionellt sätt men ändå med en personlig touch där hon skickligt kände av hur vi var som personer och vad vi ville och tog hänsyn till det i allt hon gjorde. Känslan var att Ida bryr sig om alla parter, och vill att såväl säljare som köpare i slutändan..."
"Ida vägledde oss genom processen på ett professionellt sätt men ändå med en personlig touch där hon skickligt kände av hur vi var som personer och vad vi ville och tog hänsyn till det i allt hon gjorde. Känslan var att Ida bryr sig om alla parter, och vill att såväl säljare som köpare i slutändan ska vara nöjda. Ida navigerade skickligt i slutet av budgivningen med alla inblandade parter i en komplex situation och jag kan inte föreställa mig att någon kunde ha gjort ett bättre arbete. 10/10 i betyg!"
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 56

11 okt 2021

"Ida is excellent - it was a natural choice we selected her for sale of our apartment."
säljare på Fridensborgsvägen 150

08 okt 2021

"Ida var engagerad, cool, låg steget före. Hon visste allt om försäljningar i området. Lovade inte för mycket eller var för på. Det kändes tryggt hela vägen och jag rekommenderar Ida varmt. "
säljare på Fridensborgsvägen 142

29 sep 2021

"Super nöjd väldigt kompetent och gjorde att jag kände mig trygg i de olika faserna"
säljare på Fridensborgsvägen 58

24 feb 2021

"Ida gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Överträffade våra förväntningar och förhoppningar. Ida är otroligt kunnig och påläst om området och föreningarna som ligger här. Svarade alltid väldigt snabbt på sms och telefon! Vi är jättenöjda! "
säljare på Dammtorps Allé 15

24 feb 2021

"Det är många delar som Ida gjorde väldigt bra, bland annat: väldigt tydlig och rak i kommunikationen, mycket trevlig, publicerade den väldigt fina annonsen i helt rätt tid och arbetade mycket bra strategiskt för att vi skulle bli så nöjda som möjligt med utfallet av försäljningen. Hon gav oss ock..."
"Det är många delar som Ida gjorde väldigt bra, bland annat: väldigt tydlig och rak i kommunikationen, mycket trevlig, publicerade den väldigt fina annonsen i helt rätt tid och arbetade mycket bra strategiskt för att vi skulle bli så nöjda som möjligt med utfallet av försäljningen. Hon gav oss också en rimlig förväntan på slutpris, vilket inte alla mäklare gör. Det blev en snabb process när vi väl haft vår visning med ett mycket bra slutpris som var över förväntan. "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 165

22 jan 2021

"Mycket bra mäklare som var kunnig och gjorde en lyckosam affär för bägge parterna. Rekommenderas!!!"
säljare på Boplatsvägen 5

07 nov 2020

"Vi upplevde Ida som engagerad med god kännedom om Järvastaden.
Tack vare den lokala kunskapen med mycket försäljningar i området har hon en stor bas med potentiella köpare som i vårt fall innebar att vi inte behövde nyttjas oss utav hemnet.
Ida lade upp vår lägenhet som kommande försäljning på Er..."
"Vi upplevde Ida som engagerad med god kännedom om Järvastaden.
Tack vare den lokala kunskapen med mycket försäljningar i området har hon en stor bas med potentiella köpare som i vårt fall innebar att vi inte behövde nyttjas oss utav hemnet.
Ida lade upp vår lägenhet som kommande försäljning på Erik Olssons sida och vi fick snabbt intressenter kombinerat med andra köpare som Ida haft på andra försäljningar fick vi snabbt till en visning som slutade med försäljningsrekord i vår förening.
Vi kan varmt rekommendera Ida som mäklare."
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 153

05 nov 2020

"Vi är supernöjda med Idas insats. Lyhörd, snabb och trevlig att ha att göra med!"
säljare på Boplatsvägen 6

02 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda med Idas insats i samband med vår försäljning. Hon uppvisade stor vana och kompetens redan från första mötet, och hon kändes väldigt engagerad i just oss och vår lägenhet och tog sig tiden att göra det lilla extra.
Hon var alltid tillgänglig och kunde ge snabba svar när vi h..."
"Vi är otroligt nöjda med Idas insats i samband med vår försäljning. Hon uppvisade stor vana och kompetens redan från första mötet, och hon kändes väldigt engagerad i just oss och vår lägenhet och tog sig tiden att göra det lilla extra.
Hon var alltid tillgänglig och kunde ge snabba svar när vi hade frågor och funderingar, och vi skulle absolut anlita henne igen!"
Läs mer
säljare på Meanderslingan 34

07 sep 2020

"Försäljning av bostad med Ida som mäklare har varit väldigt smidigt. Från första möte fick vi en väldigt bra känsla då Ida är en genuin, lyhörd person samt väldigt proffesionellt i sitt utförande, bemötande och försäljning. Vi kan rekommendera ett samarbete med Ida om man vill ha en person med hj..."
"Försäljning av bostad med Ida som mäklare har varit väldigt smidigt. Från första möte fick vi en väldigt bra känsla då Ida är en genuin, lyhörd person samt väldigt proffesionellt i sitt utförande, bemötande och försäljning. Vi kan rekommendera ett samarbete med Ida om man vill ha en person med hjärta och hjärna på rätt plats! Utöver det så sålde hon vårat objekt med rekordpris.
Tack Ida!
Familjen Chabo (otroligt nöjda kunder)"
Läs mer
säljare på Meanderslingan 34

30 aug 2020

"Ida har varit toppen genom hela säljprocessen. Hon har koll, är engagerad, lätt att få kontakt med och håller en informerad. Helt klart den bästa mäklare jag hittills anlitat och jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Våtmarksvägen 60

23 mar 2020

"Ida är en fantastiskt engagerad mäklare som från första mötet till avslut av affären uppvisat hög proffessionalitet, tillgänglighet och transparens i processen. Vi är oerhört nöjda med hennes insats och skulle starkt rekommendera henne! "
säljare på Fridensborgsvägen 113

20 mar 2020

"Vi kände direkt att Ida hade rätt driv och strategi för att få vår lägenhet såld. Brett kontaktnät för att hitta så många budande spekulanter som möjlig. Stort plus för hennes engagemang och delaktighet genom styling, fotografering och visning. Rekommenderar varmt!"
"Vi kände direkt att Ida hade rätt driv och strategi för att få vår lägenhet såld. Brett kontaktnät för att hitta så många budande spekulanter som möjlig. Stort plus för hennes engagemang och delaktighet genom styling, fotografering och visning. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Meanderslingan 34

19 mar 2020

"Väldigt nöjd att anställa Ida Westerlund som mäklare av min lägenhet. En snabb och smidig process rakt igenom. Ida lyssnade till mina önskemål, Hade svar på alla tänkbara frågor och både intresse samt god kunskap om området. Allt detta gjorde att min säljupplevelse blev fantastiskt bra! Rekommend..."
"Väldigt nöjd att anställa Ida Westerlund som mäklare av min lägenhet. En snabb och smidig process rakt igenom. Ida lyssnade till mina önskemål, Hade svar på alla tänkbara frågor och både intresse samt god kunskap om området. Allt detta gjorde att min säljupplevelse blev fantastiskt bra! Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 117B

12 mar 2020

"Ida är en oerhört kompetent mäklare som är både lyhörd och initiativrik. Hon gör det lilla extra utan att bli ombedd att göra det och det gav verkligen resultat. Jag kände mig väldigt trygg med Ida som mäklare och kan varmt rekommendera henne till andra. Det märks att hon älskar sitt jobb och att..."
"Ida är en oerhört kompetent mäklare som är både lyhörd och initiativrik. Hon gör det lilla extra utan att bli ombedd att göra det och det gav verkligen resultat. Jag kände mig väldigt trygg med Ida som mäklare och kan varmt rekommendera henne till andra. Det märks att hon älskar sitt jobb och att hon är bra på det hon gör. "
Läs mer
säljare på Atlasgatan 13

12 mar 2020

"Drömleverans från första kontakt till signering; lyhörd och ständigt tillgänglig för frågor och vägledde mig väl genom hela processen. Kan starkt rekommendera Ida! "
säljare på Kungsholms Strand 143

28 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Ida till alla som går i säljtankar. Ida ger ett stort lugn och är väldigt professionell och duktig på det hon gör. Ser inga hinder och är alltid tillgänglig för att besvara frågor. Hon tog sig tid att titta på det hus vi ville köpa. Gav råd, värderade och var ett stöd i hel..."
"Kan varmt rekommendera Ida till alla som går i säljtankar. Ida ger ett stort lugn och är väldigt professionell och duktig på det hon gör. Ser inga hinder och är alltid tillgänglig för att besvara frågor. Hon tog sig tid att titta på det hus vi ville köpa. Gav råd, värderade och var ett stöd i hela processen.
Sluta leta mäklare, Ida är bäst!"
Läs mer
säljare på Vinthundsgatan 3

12 nov 2019

"Vi har sålt med Ida två gånger och alltid varit lika imponerade av hennes driv, kunskap och förmåga att få till en fantastisk försäljning! Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Järva Skjutbaneväg 52

29 maj 2019

"Ida ger ett lugn och förtroendeskapande intryck. Hon upplevs som ytterst kompetent genom hela processen, från förslag på mindre förändringar i inredningsdetaljerna till budhanteringen. Vi har sålt med Ida två gånger i Järvastaden och i våra ögon är hon tveklöst värd att varmt rekommendera! "
"Ida ger ett lugn och förtroendeskapande intryck. Hon upplevs som ytterst kompetent genom hela processen, från förslag på mindre förändringar i inredningsdetaljerna till budhanteringen. Vi har sålt med Ida två gånger i Järvastaden och i våra ögon är hon tveklöst värd att varmt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 167

27 maj 2019

"En del kanske tycker att Ida tar något för högt arvode med man får verkligen valuta för pengarna. Hon är suverän som person, påläst om området, ödmjuk i sin approach och väldigt professionell överlag. Rekommenderar varmt Ida då hon är klart bäst i området"
"En del kanske tycker att Ida tar något för högt arvode med man får verkligen valuta för pengarna. Hon är suverän som person, påläst om området, ödmjuk i sin approach och väldigt professionell överlag. Rekommenderar varmt Ida då hon är klart bäst i området"
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 167

27 maj 2019

"Vi var supernöjda"
säljare på Honnörsgatan 14

13 nov 2018

"Rekommenderar Ida alla gånger!"
säljare på Fridensborgsvägen 26

08 okt 2018

"Bästa mäklaren! Gjorde allt för att det skulle bli så bra som möjligt. Kommer aldrig anlita någon annan mäklare än Ida igen."
säljare på Fridensborgsvägen 48

28 sep 2018

"Ida är väldigt professionell och med det där lilla extra i bemötande och styling ser hon till att det blir en bra försäljning! "
säljare på Vinthundsgatan 84

28 sep 2018

"Ida är suverän på alla sätt och vis!"
säljare på Dammtorps Allé 14

21 maj 2018

"Ida var framförallt väldigt påläst vid vårt första möte vilket hade stor påverkan på varför vi valde henne. Hon presenterade vad hon tänkte om lägenheten, hon hade statistik för vårt hus med sig och presenterade hur hon skulle jobba för försäljningen. En del andra mäklare känns det som att man sj..."
"Ida var framförallt väldigt påläst vid vårt första möte vilket hade stor påverkan på varför vi valde henne. Hon presenterade vad hon tänkte om lägenheten, hon hade statistik för vårt hus med sig och presenterade hur hon skulle jobba för försäljningen. En del andra mäklare känns det som att man själv måste sälja in sitt objekt. Hon visade framfötterna utan att vara pushig.
Jag uppskattade också att hon var lyhörd för våra önskemål kring visningsdagar och gav oss tips kring styling men litade på vårt eget omdöme.
Hon uppdaterade oss löpande vid försäljningen och rådfrågade oss när så behövdes så vi kände att vi var delaktiga och med i loopen vid budgivningen.
Vi var mycket nöjda med Ida och hennes insats och har redan rekommenderat henne till grannar som ska träffa henne! "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 58

01 apr 2018

"Skönt att ha en skicklig mäklare vid svårt säljläge."
säljare på Dammtorps Allé 8

21 mar 2018

"Bra insats. Inte den som ger upp i första hand!"
säljare på Brotorpsvägen 4

19 mar 2018

"Rekommenderas!"
säljare på Meanderslingan 34

13 feb 2018

"Professionellt genomförande, men et svårt market, trigger nytänk for å attrahera spekulanter "
säljare på Starrbäcksgatan 11

12 feb 2018

"En av dom mest professionella mäklare jag har varit med om.
Smart, skarp och smidig att få kontakt med.
Ida är en självklar val till nästa affär!"
säljare på Johanneshovsvägen 151

12 feb 2018

"Vi bytte till Ida då vi inte var nöjda med vår första mäklare och önskar att vi hade valt henne från början. Mycket proffsig och hade ett helt annat tänk än den första mäklaren. Kan Järvastaden och förstod hur vi skulle arbeta med försäljningen under en period då marknaden var svajig. "
"Vi bytte till Ida då vi inte var nöjda med vår första mäklare och önskar att vi hade valt henne från början. Mycket proffsig och hade ett helt annat tänk än den första mäklaren. Kan Järvastaden och förstod hur vi skulle arbeta med försäljningen under en period då marknaden var svajig. "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 142

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
10 550 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
136 av 145 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 147 säljare
Ida var tydlig och höll mig uppdaterad
144 av 148 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ida på kartan.

437 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
149 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

3 895 000 kr
3 rum, 72 m²
54 097 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 015 kr/mån
5 rum, 131 m²
Radhus, Solna
6 145 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Solna
2 414 kr/mån
3 rum, 85,5 m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 430 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
4 rum, 89 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
4 rum, 93 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
4 rum, 94,5 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ulriksdal
4 rum, 86 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Brotorp-Järvastaden
+ 55 000 kr
2,5 rum, 60 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ida är en väldigt professionell och kunnig mäklare med rätt bemötande. Vi fick snabbt ett högt förtroende för henne och är väldigt nöjda med försäljningen."

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.