Henrik Borglin

Profilbild för Henrik Borglin
Säljarfavorit
Henrik Borglin
4.9 / 5
(208 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
15 st
92 175 000 kr

Bakgrund

Henrik Borglin jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-04-27. Henrik har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2023. Henrik har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 105 805 000 kr.

Presentation

Mitt mål har aldrig varit att sälja mest. Min ambition och drivkraft har däremot varit att leverera Halmstads bästa mäklartjänst och med facit i hand så vågar jag påstå att det ena leder till det andra :)

2023 Högst försäljningsvärde Halmstad
2023 Flest antal sålda villor i Halmstad
2022 Högst försäljningsvärde Halmstad
2020 Högst försäljningsvärde Halmstad/Halland
2019 Flest antal publicerade Halmstad/Halland
2019 Högst försäljningsvärde Halmstad/Halland
2018 Flest antal publicerade Halmstad
2018 "Årets mäklare" inom Mäklarhuset Sverige
2017 Högst försäljningsvärde Halmstad
2016 Flest antal publicerade Halmstad

Under 2018 hade jag förmånen att ta emot priset som nr 1 inom hela kedjan. Mäklarhuset Sverige har över 110 kontor och cirka 550 medarbetare, vilka förmedlar över 12 000 bostäder per år.

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2007. Med mina fyra års högskolestudier har jag utöver min fastighetsmäklarutbildning även utökade kunskaper inom bland annat juridik, byggteknik och beteendevetenskap.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Henrik.

27 mar 2024

"Vi kan verkligen rekommendera Mäklarhuset Halmstad och då specifikt Henrik Borglin. Vi hade bra kontakt genom hela processen och Henrik är påläst, driven, duktig och dessutom mycket trevlig. Vi kändes oss trygga genom hela försäljningen och är mycket nöjda med utgången. Skulle absolut anlita hono..."
"Vi kan verkligen rekommendera Mäklarhuset Halmstad och då specifikt Henrik Borglin. Vi hade bra kontakt genom hela processen och Henrik är påläst, driven, duktig och dessutom mycket trevlig. Vi kändes oss trygga genom hela försäljningen och är mycket nöjda med utgången. Skulle absolut anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Entrévägen 16D

24 mar 2024

"Vi är väldigt nöjda med Henrik! Han är trevlig och lätt att kommunicera med och hjälpte oss med en snabb och smidig affär trots tuffare bostadsmarknad. "
säljare på Hvitfeldtsgatan 17B

21 mar 2024

"Jag har fått bra hjälp med att sälja min villa och bra hjälp att deklarera försäljningen! Henrik har varit ett stort stöd hela vägen! Tack till både Henrik och Madde!"
säljare på Gustaf Janssons väg 5

20 mar 2024

"I en väldigt tuff marknad lyckades Henrik inte bara få sålt vårt hus, utan även få till en bra budgivning vilket resulterade i högre försäljning än vad vi vågat hoppas på! Allt gick väldigt smidigt och snabbt! Han kändes engagerad under hela försäljningen, från annons till kontraktsskrivningen! S..."
"I en väldigt tuff marknad lyckades Henrik inte bara få sålt vårt hus, utan även få till en bra budgivning vilket resulterade i högre försäljning än vad vi vågat hoppas på! Allt gick väldigt smidigt och snabbt! Han kändes engagerad under hela försäljningen, från annons till kontraktsskrivningen! Stort plus för den fina marknadsföringen som gjorts och ännu ett större plus för objektbeskrivningen i annonsen som beskrev vårt hus på ett magiskt sätt!"
Läs mer
säljare på Frögatan 12

20 mar 2024

"Superproffsig och positiv genom hela affären. Det har varit ett sant nöje att ha haft Henrik som mäklare. "
säljare på Bergagårdsvägen 12

06 mar 2024

"Mycket professionell och lätt att samarbeta med samt kontinuerlig avrapportering under processen"
säljare på Torsgatan 5A

19 jan 2024

"Väldigt kunning om marknaden. Satte en väldigt välfungerande strategi och hittade rätt köpare så vi kunde få mer än marknadsvärde.
Hjälpte mer än vad uppdraget kräver. Kan 100% rekommendera!"
säljare på Rundan 41

21 dec 2023

"Ville givetvis fått mer för bostaden..."
säljare på Fregattvägen 13

20 dec 2023

"Henrik har hjälpt oss med ett flertal fastighetsaffärer. Han är fokuserad, målmedveten och resultatinriktad, enligt vår uppfattning Halmstads bästa fastighetsmäklare!"
säljare på Stenvägen 4A

06 dec 2023

"Henrik skötte allt perfekt rakt igenom! "
säljare på Källflyvägen 6

03 nov 2023

"Bra och stort engagemang från alla inblandade från Mäklarhuset Halmstad. Tack!"
säljare på Väderögatan 13E

23 okt 2023

"Kan varmt rekommendera Henrik Borglind. Vi har både köpt och sålt med Henrik och är väldigt nöjda.
Han är mycket kunnig och professionell och inger ett stort förtroende. Han är ärlig, tydlig och vänlig.
"
säljare på Frökentorpsvägen 30

22 okt 2023

"Mycket kompetent och seriös mäklare."
säljare på Gnejsvägen 4

17 okt 2023

"Trygg och professionell vägledning genom hela försäljningen. Vi fick många bra förslag för att komma framåt i affären. Vi kan varmt rekommendera Henrik."
säljare på Blåshammarsgatan 17

29 sep 2023

"Henrik var väldigt trevlig och kompetent som mäklare med många goda råd och tips på vägen! Det kändes även skönt att Henrik var positivt inställd trots den tröga lägenhetsmarknaden som gäller för tillfället."
säljare på Karl XI:s väg 19

11 jul 2023

"Proffsig och smidig,"
säljare på Blåklintsvägen 11

11 jul 2023

"Mycket nöjd med Henriks insats.
Lyssnande, tillmötesgående, glad och trevlig.
Kan inte tänka mig en bättre mäklare."
säljare på Blockvägen 1

09 jul 2023

"Super nöjd! Tack Henrik! Väldigt kompetent och proffsig, enkel process och mötte mig mycket väl. Kan varmt rekommendera Henrik och Madelaine och deras duktiga fotograf.
Margareta "
säljare på Beryllvägen 1

27 jun 2023

"Henrik arbetade och genomförde försäljningen på ett mycket professionellt sätt. Kan verkligen rekommendera honom och hans medarbetare."
säljare på Galeasvägen 3

27 jun 2023

"Rekommenderas varmt, tryggt och bra bemötande från början till slut!"
säljare på Domherregränd 3

27 jun 2023

"bästa mäklaren i Halmstad!"
säljare på Karl XI:s väg 19

27 jun 2023

"Kompetent, resultatinriktad, problemlösare, trevlig."
säljare på Korundvägen 14

27 jun 2023

"Lätt att få tag på och trevlig. Återkoppla även när det var helg o han var iväg med familjen. Sålt med honom innan och det fungerade jättebra då med. "
säljare på Stramaljgången 3

27 mar 2023

"Vi sålde vår bostad med Henrik.
Sympatiskt, professionellt, ärligt och jordnära bemötande genom hela processen. Något jag som både säljare och köpare uppskattar väldigt mycket.
Vi hamnade dessutom mitt i en svajande marknad som ingen kunde ha förutspått men också mitt i annat som kan hända i live..."
"Vi sålde vår bostad med Henrik.
Sympatiskt, professionellt, ärligt och jordnära bemötande genom hela processen. Något jag som både säljare och köpare uppskattar väldigt mycket.
Vi hamnade dessutom mitt i en svajande marknad som ingen kunde ha förutspått men också mitt i annat som kan hända i livet.
Tack vare väldigt många öppna och ärliga dialoger tillsammans, transparens och kloka råd kunde vi som säljare känna oss trygga. Mäklarhuset skötte detta utmärkt. Henrik var dessutom den enda mäklaren som vi var i kontakt med som faktiskt gav oss efterfrågade tips på vad vi kunde göra för att förbättra ett redan nytt hus, han påminner och gjorde affären så smidig som den bara kunde bli. Dessutom klockren och snabb hjälp med deklarationen!"
Läs mer
säljare på Logvägen 65

24 mar 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Henrik!
Trots en mycket svår marknad lyckades Henrik leverera och mer därtill. Det finns ingen mäklare i Halmstad som hade kunnat genomföra ett bättre jobb. /Daniel"
säljare på Fartygsvägen 15

24 mar 2023

"Vi är mycket nöjda med beslutet att låta Henrik förmedla vårt hus. Professionellt och sympatiskt bemötande genom hela processen. Henrik har gedigen kunskap och erfarenhet av marknaden samt ett lugnt och tryggt bemötande. Henrik var transparent genom hela processen och dessutom tillgänglig! Vi up..."
"Vi är mycket nöjda med beslutet att låta Henrik förmedla vårt hus. Professionellt och sympatiskt bemötande genom hela processen. Henrik har gedigen kunskap och erfarenhet av marknaden samt ett lugnt och tryggt bemötande. Henrik var transparent genom hela processen och dessutom tillgänglig! Vi upplevde att fotografen som de samarbetar med var mycket duktig och presenterade fina bilder. Tyvärr hamnade vi mitt i en svajande marknad som ingen riktigt hade förutspått. Vi kan starkt rekommendera Henrik på Mäklarhuset!"
Läs mer
säljare på Fasanvägen 18

24 mar 2023

"Har använt mig av Henrik två gånger nu och han har överträffat alla förväntningar. Är själv under utbildning för att bli mäklare i annan regi på annan ort, och Henrik är en förebild. Anlita honom för trygghet och resultat! Och om du ser detta Henrik så stort tack än en gång! :)"
"Har använt mig av Henrik två gånger nu och han har överträffat alla förväntningar. Är själv under utbildning för att bli mäklare i annan regi på annan ort, och Henrik är en förebild. Anlita honom för trygghet och resultat! Och om du ser detta Henrik så stort tack än en gång! :)"
Läs mer
säljare på Svanens Fritidsby 33

21 mar 2023

"Bra tajmat, lyckades sälja i rätt tid"
säljare på Ljustervägen 8

15 mar 2023

"Bra gott att säga om Henrik! Trevlig och bra på alla sätt! Noggrann med allt, väldigt lugn och korrekt. Rekommenderar Mäklarhuset starkt! "
säljare på Kyrkvägen 9

11 mar 2023

"Mycket bra mäklare!
Driven, kompetent och lyhörd genom hela processen.
10/10! "
säljare på Bissmarksgatan 5

30 maj 2022

"Kompetent mäklare som var tillgänglig under hela processen. Trevlig och tydlig. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Norregårdsgatan 10

28 maj 2022

"I en svår tid där bedömning av slutpriset var mycket utmanande fick vi ändå ett helt ok pris. Måhända borde vi gått ut med ett högre utgångspris (givet vad grannarna senare gick ut med). Detta kanske hade fått upp priset något ytterligare. "
säljare på Logvägen 13

28 maj 2022

"Mycket nöjd!"
säljare på Långenäsvägen 23B

28 maj 2022

"Bra bemötande och vi är jätte nöjda med allt. "
säljare på Hallavägen 36

28 maj 2022

"Lyhörd, proffsig och kunnig mäklare! Rekommenderas helhjärtat."
säljare på Södra vägen 19

24 mar 2022

"Proffsigt utfört. Duktig fotograf. Gott kaffe."
säljare på Primulavägen 4

15 mar 2022

"Vi blev förstklassigt behandlade genom alla steg. Mycket vänlig, professionell, kunnig, artig etc"
säljare på Marinavägen 3

18 feb 2022

"Tillmötesgående, tillgänglig, trevlig och hjälpsam!"
säljare på Uttasvägen 27

15 feb 2022

"Kan verkligen rekommendera Henrik som mäklare.
Stort engagemang igenom hela affären.
Väldigt trevlig och överträffade våra förväntningar i både arbetssätt och resultat."
säljare på Snöstorpsvägen 68

15 feb 2022

"Publicerad annons på måndagen och sålt på fredagen till rekord i området, väldigt smidig affär."
säljare på Sniljegången 21

07 feb 2022

"Bra mäklare som vi har anlitat för andra gången. Motsvarade alla förväntningar och gjorde vår fastighetsförsäljning enkel och med ett bra resultat!"
säljare på Dahlgrensvägen 14

06 feb 2022

"Engagerad, mycket god kännedom om lokal marknad och köpbeteenden och hanterade såväl spekulant som säljarens perspektiv på ett professionellt och sakligt sätt. Sammantaget mkt. bra. "
säljare på Von Möllersgatan 1

29 maj 2021

"Allt var bra, vi är jättenöjda med Henrik"
säljare på Lönngatan 3

27 maj 2021

"Henrik gjorde ett fint jobb med försäljning av vår bostadsrätt. "
säljare på Långhusallén 9C

25 maj 2021

"Mäklarhuset överträffade våra förväntningar ännu en gång i engagemang, uppföljning och lyhördhet.
Henrik har varit tillgänglig oavsett tid på dygnet.
Hela säljprocessen kändes väldigt smidig och enkel tack vare hjälpen vi fick från Mäklarhuset.
Henrik är en otroligt driven mäklare som vi varmt ..."
"Mäklarhuset överträffade våra förväntningar ännu en gång i engagemang, uppföljning och lyhördhet.
Henrik har varit tillgänglig oavsett tid på dygnet.
Hela säljprocessen kändes väldigt smidig och enkel tack vare hjälpen vi fick från Mäklarhuset.
Henrik är en otroligt driven mäklare som vi varmt kommer att rekommendera till alla.
Vill man anlita Halmstads bästa mäklare så är det Mäklarhuset man skall vända sig till!"
Läs mer
säljare på Hambovägen 30

20 maj 2021

"Fick råd utanför vad jag förväntade mig! Väldigt bra och hjälpsam, tack!"
säljare på Fredrik Vetterlunds väg 6

20 maj 2021

"Ett trevligt bemötande och man fick ett gott förtroende för Henrik!"
säljare på Måsen 138

07 maj 2021

" Mycket bra bemötande, otroligt engagerade och professionella. Rekommenderar varmt till alla som går i köp/sälj tankar. "
säljare på Patrikshillvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
16
Lägenhet
5
Kedjehus
3
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
105 805 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
194 av 203 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 203 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
207 av 207 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Henrik på kartan.

821 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
207 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

3 195 000 kr
4 rum, 104 m²
30 721 kr/m²
Radhus, Halmstad
3 313 kr/mån
2 595 000 kr
4 rum, 116 m²
22 370 kr/m²
Villa, Halmstad
4 995 000 kr
6 rum, 179 m²
27 905 kr/m²
Villa, Halmstad
5 995 000 kr
3 rum, 105 m²
57 095 kr/m²
Villa, Halmstad
4 495 000 kr
6 rum, 181 m²
24 834 kr/m²
Villa, Halmstad

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 730 000 kr
Villa Söndrum
-60 000 kr
4 rum, 127 m²
Utropspris: 4 790 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet
2 rum, 66 m²
4 200 000 kr
Villa Söndrum
-195 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
1 525 000 kr
Lägenhet Öster
-70 000 kr
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
8 100 000 kr
Villa Söndrum
+ 100 000 kr
5 rum, 159 m²
Utropspris: 8 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.