Helene Carlsson

Profilbild för Helene Carlsson
Helene Carlsson
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
10 st
152 325 000 kr

Bakgrund

Helene Carlsson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1996-08-28. Helene har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Helene har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 146 105 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som mäklare i 30 år och varit verksam i Tyresö under 20 av dessa. Jag är lyckligt lottad som både bor och arbetar i vår vackra kommun. Jag kan Tyresö och dess bostadsmarknad på mina fem fingrar. Att få ha förmånen att arbeta som fastighetsmäklare är det roligaste jag vet. För mig är det inte ett jobb, det är en livsstil.
Min målsättning är inte bara att infria era förväntningar utan att överträffa dem. Ger ni mig förtroendet att hjälpa till med en av de största affärer ni gör lovar jag att förvalta förtroendet väl. Förtroende är inget man får, det förtjänar man.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Helene.

26 maj 2021

"Är väldigt nöjd med Helene som mäklare. Rekomenderar henne som en engagerad och profissionel mäklare."
säljare på Sandängsvägen 11

03 maj 2021

"Kan rekommendera Hélene som mäklare. Hon är proffsig, erfaren och driven! Man märker att hennes engagemang för sitt arbete är stort och genuint. "
säljare på Collins väg 1

03 maj 2021

"Mycket trevligt bemötande och hantering. Bra kännedom om området och koll på läget."
säljare på Ekängsgränd 7

09 mar 2021

"Så otroligt trevlig, kunnig, lugn och proffsig. Rekommenderar självklart Helen, till alla som har förmånen att anlita henne."
säljare på Ekängsgränd 7

06 mar 2021

"Efter att ha kollat med flera mäklare valde vi Helene. De flesta mäklare gav oss en väldigt bra känsla, så det var Helenes anknytning till området som fällde avgörandet - det är en bra känsla att man kan stöta ihop med henne på promenad genom området en morgon.
Vi var ute i väldigt god tid med att inleda resan mot försäljning, och Helene var väldigt tydlig och närvarande redan från start. Hon tittade in till oss ibland för att se hur förberedelserna gick, och kom hela tiden med uppmuntrande kommentarer och nyttiga tips om hur vi kunde jobba vidare. Det kändes väldigt bra hela vägen, och när vi hade frågor var det bara att ringa, maila eller messa så fick vi hjälp.
När vi kom närmare försäljningen hade Helene en massa bra kontakter - fotograf, stylist, besiktningsföretag osv. Det var aldrig några problem att få en tid hos dessa och de gjorde alla jättebra jobb.
När vi pratade med grannar och bekanta i området visade det sig att i princip alla omedelbart visste vem Helene är, och nästan alla hade anlitat henne antingen som köpare eller säljare (eller båda), och ingen hade något negativt att säga.
Inför visning var Helene väldigt närvarande och kollade tillsammans med oss igenom stylingen och förklarade i detalj hur visningen går till (särskilt viktigt i Covid-19-tider), och hur lång tid som visningen kunde ta. Hon uppdaterade oss också med hur många som var bokade så vi visste hela tiden vad som gällde.
Kontraktsskrivningen var utomordentligt väl förberedd och Helene tog sig god tid att gå igenom hela kontraktet och vad det faktiskt betyder. Vi kände oss väldigt trygga med det hela.
I skrivande stund har vi inte haft tillträdesmötet ännu men vi kan inte föreställa oss annat än att det kommer genomföras lika väl som allt annat i försäljningen.
Summering: Helene måste vara en av de allra allra bästa mäklarna i Tyresö, och vi är jättenöjda!"
säljare på Hästhagsvägen 1B

01 mar 2021

"Helene är den mest rutinerade och proffsigaste mäklaren i Tyresö. Det är alltid Helene som jag kontakter vid mina försäljningar då det alltid går så smidigt."
säljare på Borgvägen 13

25 feb 2021

"Hela uppdraget har skötts professionellt och smidigt med ett fantastiskt gott bemötande av Helene."
säljare på Höjdvägen 11

24 feb 2021

"Fullträff!
Det blev bättre än vad vi önskat.
Intervjuade de mest meriterade och seniora Mäklarna i Tyresö.
Vi valde Helene på SkandiaMäklarna för den närvaro, energi och driv hon utstrålade.
Stort tack Helene.
"
säljare på Morellvägen 12

04 jan 2021

"Första mötet med Helene förstod vi att hon hade en stor lokalkännedom. Funderade inte ens på att kontakta andra mäklarfirmor. Hon är mycket kunnig och trevlig och informerar bra. Helene har stort engagemang och entusiasm och är mycket proffsig i sitt arbete. Vi vill varmt rekommendera Helene
Säljare på Cypressvägen 8A
4 Jan 2021
"
säljare på Cypressvägen 8A

30 nov 2020

"Vi är väldigt nöjda med Helene som mäklare och kan rekommendera henne alla dagar i veckan! Vi både köpte och sålde med Helene, som är vårt första handsval alla gånger.
Hon är trovärdig, ödmjuk och väldigt proffsig!
Ska ni sälja så ta chansen och gör det med Helene :)"
säljare på Uddbyvägen 8A

27 nov 2020

"Helene ger av sig själv! Det märks att hon har stort angegemang och entusiasm för sitt arbete. Hon kan området utan och innan samt känner de bästa yrkesmännen/kvinnorna! Dessutom ett stort kundregister! Vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Höglidsvägen 42

12 okt 2020

"Har både köpt och sålt bostad genom Helene - hon är en fantastisk proffsig mäklare! Hon är engagerad, kunnig, trevlig, tillgänglig för frågor och informerade bra. Har varit nöjd och trygg hela processen. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Sandstigen 8A

07 okt 2020

"Helen är ett energiknippe och har väldigt stor erfarenhet och lokalkännedom. Återkoppling till oss och köpare var perfekt. Allt funkade jättebra och vi blev glatt överraskade av slutpriset. Vill verkligen rekommendera Helen "
säljare på Ängspiren 22

16 sep 2020

"Det har varit en fantastisk köp och säljerfarenhet med Helene. Hon har haft ett glädjefyllt och professionellt bemötande. Vi har kännt oss trygga i hela processen. Vi rekommenderar henne varmt. Tack Helene."
säljare på Bollmoravägen 50

14 sep 2020

"Efter första mötet med Helene, funderade vi inte ens på att kontakta andra mäklarfirmor. Helene är mycket entusiastisk, proffsig, erfaren och trevlig. Hon har även en bra känsla för hur bostaden kan presenteras på ett stilenligt och genomtänkt sätt - även med enkla medel. Helene har visat stort engagemang genom hela processen och vi vill varmt rekommendera henne. "
säljare på Sikvägen 13

24 aug 2020

"Fantastiskt att ha med Helene att göra, både som säljare och köpare då vi både sålde och köpte med henne. Högt engagemang, lättillgänglig, god lokalkännedom och inger ett lugn och trygghet. "
säljare på Skördevägen 11

18 aug 2020

"Allt funkade perfekt, tack. "
säljare på Flugvägen 5

14 aug 2020

"Helene har varit helt fantastisk genom hela försäljningen, entusiastisk, kunnig, engagerad och trygg. Hon har ett driv och ett engagemang som smittar av sig och en lyhördhet som gör det lätt att samarbeta och att man som säljare känner sig lugn och i goda händer.
Jag kan inte tänka mig att någon annan skulle kunna vara ett bättre stöd i en så viktig affär. Vill verkligen rekommendera Helene som mäklare och kommer definitivt anlita henne igen om det skulle bli aktuellt."
säljare på Cypressvägen 3A

22 jul 2020

"Helen kan sälja det som är omöjligt för andra!
Engagerad till 100 % påhittig..."
säljare på Långsjövägen 13B

12 jul 2020

"Med ett inflyttningsdatum ca 8 månader fram i tiden kändes det lite oroligt i Coronatider. En god vän som nyss sålt ett hus tipsade om en supermäklare. Vi tog kontakt med Helene på Skandiamäklarna i Tyresö och kände genast att vi fick träffa en engagerad, kunnig, förtroendeingivande person och som kändes som en säker lots i dessa oroliga tider. Hon gav oss tips på en noggrann besiktningsman och vi kände oss trygga i den försäljning som hon genomförde med säker hand till stor belåtenhet."
säljare på Rotstigen 4

11 jul 2020

"Positiv, kunnig och professionell."
säljare på Diamantgången 71

14 jun 2020

"Redan vid första mötet med Helene kände jag mig oerhört trygg och komfortabel i hennes kompetens, erfarenhet och kännedom avseende bostadsmarknaden i Tyresö.
Trygghetskänslan och kvaliten i försäljningsuppdraget höll i sig hela vägen fram till kontraktskrivning.
Utöver detta är Helene väldigt positiv, trevlig, lyhörd och lätt att arbeta med.
Jag rekommenderar verkligen Helene om Ni funderar på att sälja bostad i Tyresö kommun."
säljare på Kullvägen 8C

12 jun 2020

"Jag har rätt stor erfarenhet när det gäller köp och sälj av hus.
När det blev dags att sälja mitt senaste hus valde jag Helene efter att vi fått kontakt genom ett annat objekt som hon sålde och som jag var lite intresserad av.
Helene har ett stort engagemang, god lokalkännedom och fingertoppskänsla!
Jag uppskattar att hon är en energirik, tydlig och rättfram mäklare som kan sitt område och marknaden hon verkar på!
Nöjd såklart!
Pelle (som bott nära nog överallt i Tyresö)"
säljare på Berghöjdsvägen 24

17 maj 2020

"Mäklaren följde med oss i hela processen. När det är en kris är det viktigt att ha en erfaren mäklare. Och det är hon. Vi är mycket nöjda med vår mäklare."
säljare på Åvägen 10

12 maj 2020

"Vi visste från innan att Helene är en etablerad och väldig kunnig mäklare i Tyresö. Hon visade oss flera objekt som passade in på vad vi tittade efter när vi skulle köpa och vi köpte huset via henne och valde sedan att sälja via henne också. Jag skulle både köpa och sälja via Helene igen om jag hade möjligheten. Kort och gott vi var väldigt nöjda med Helene! "
säljare på Poppelvägen 17B

22 apr 2020

"Har känt Helen Carlsson många år, alltid jobbat engagerat och kunnigt med sina kunder. Var en självklarhet att anlita henne när svärfar skulle sälja sitt hus! Helen hittar alltid en lösning om problem uppstår. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Gärdesvägen 10B

21 apr 2020

"Vi har träffat Helene vid flera tillfällen och hon har alltid varit super trevlig och påläst om området , därför var det en självklarhet att vi valde henne när vi skulle sälja vårt hus.
Försäljningen gick över förväntan.
"
säljare på Klintvägen 6A

10 mar 2020

"Helen är mycket positiv och kompetent. Hon ger ett säkert intryck och man känner sig trygg i hennes händer. Det var självklart att anlita henne för försäljning av huset då hon gjorde ett intryck på oss vid köpet av huset för några år sen. Mycket nöjd och kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Ranunkelgränd 9

28 feb 2020

"Helene har alla dom positiva egenskaper man vill ha hos en mäklare.
Hon gav även tips om styling och vad vi skulle prata med fotografen om då det inte fanns tid att träffa stylist separat. Helene gav konstant feedback och höll oss ständigt uppdaterade."
säljare på Åbroddsgränd 53

27 feb 2020

"Helene är en inkännande mäklare, hon lyssnar till behov och önskemål som finns kring hela försäljningsprocessen från foto och visning till försäljning och tillträde.
Helene är en mycket varm och trevlig person som lyssnar och ger råd och som kännetecknas av en mångårig mäklares rutin och erfarenhet. Hon har ett mycket professionellt bemötande!
Jag kan bara säga att i mitt fall har Helene sett bortom affären -till kundens behov av att landa rätt i försäljning av sitt hem och i strävan i att hitta något nytt.
Jag rekommenderar henne varmt!
"
säljare på Hammarlunds gränd 20

27 jan 2020

"Helene är engagerad och positiv. Hon är energisk och ger dig som säljare uppmärksamhet i de kluriga frågor som kan uppstå. Hon är lyhörd och intresserad. Jag rekommenderar henne varmt som just din mäklare."
säljare på Fårtickegången 127

14 jan 2020

"Vi viste från innan att Helene är en etablerad och väldig kunnig mäklare i Tyresö. Vi köpte huset via henne och valde och att sälja den via henne också.
Jag skulle både köpa och sälja via Helene igen om jag hade möjligheten.
Kort och gott vi var väldigt nöjda med Helene! "
säljare på Persuddevägen 7B

24 sep 2019

"Man kan inte vara i tryggare och mer kompetenta händer än Helenes! Otroligt rutinerad, erfaren och proffsig och med väldigt god lokalkännedom. Ovärderligt. Vi är jättenöjda med allt från början till slut, och väldig glada att vi valde just henne."
säljare på Kärrvägen 38

23 sep 2019

"Kan inget annat än ge er mina varmaste rekommendationer."
säljare på Kullvägen 8B

20 sep 2019

"Helene är en erfaren och proffsig mäklare som vi varmt kan rekommendera. "
säljare på Åvägen 15

18 sep 2019

"Helene är en fantastik mäklare med oerhört god lokal kännedom! Är väldigt nöjd med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Mellangårdsvägen 18A

09 aug 2019

"Helene var fantastisk på att se husets potential och kunde lyfta fram det till kunderna. Hon såg snabbt möjligheterna med huset där jag själv mest såg skavankerna.
Jag är jätte nöjd med att vi anlitade just Helene som vår mäklare. "
säljare på Herrgårdsvägen 14

03 aug 2019

"Helen är en riktigt bra mäklare som kan sin sak. Vi har både köpt via henne och sålt via henne och vi är SUPERNÖJDA."
säljare på Ranunkelgränd 70

01 aug 2019

"Helene är engagerad och brinner för sitt yrke! "
säljare på Tranmyravägen 15A

12 apr 2019

"Vi valde ut Helene med omsorg då vi redan innan visste att hon är BÄST! Hon har mycket god kännedom om området & är snabb kompetent & engagerad. Kort sagt vill man ha sitt hus sålt snabbt & enkelt väljer man henne! "
säljare på Cypressvägen 10A

25 mar 2019

"Helen både gav och levererade mer än vad jag hade kunnat förväntat mig eller hoppats på. Inte bara att försäljningen blev högre än vad jag hoppats på, allt gick både smidigare och snabbare än jag drömt om. Så ett tack räcker inte på långa vägar!"
säljare på Kyndelgränd 25

06 mar 2019

"Fantastiskt arbete av Helene. Upplevdes proffsig och flexibel och lyhörd. I en process som annars kan vara fylld med oro och stress var hon lugnande och skötte allt exemplariskt. Rekommenderas!"
säljare på Idegransgången 1

17 feb 2019

"Helene har en fin och entusiastisk energi som gör att man känner sig trygg och kan överlämna försäljningen utan oro. Hon är positiv och lätt att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Maria Sofias väg 3

15 feb 2019

"Helene är en fantastisk säljare med stort engagemang och lokalkännedom. Hon är trovärdig och vet vad gör och verkar älska sitt yrke som passar henne perfekt Jag är väldigt nöjd med Helene som min mäklare. "
säljare på Öringevägen 103

04 nov 2018

"Du kan inte få en bättre och professionellare mäklare än Helene."
säljare på Herrgårdsvägen 16

03 nov 2018

"Vi kände oss trygga i hela processen, Tack vare Helens stora erfarenhet, engagemang o flexibilitet! Vi rekommenderar Helen till 100 procent!"
säljare på Häxvägen 12

02 nov 2018

"Heléne är kunnig, lyhörd och flexibel. Det kändes väldigt tryggt under hela processen och vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Peppargränd 7

02 nov 2018

"Mycket erfaren och kunnig med stort engagemang"
säljare på De La Gardies gränd 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
15
Lägenhet
9
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
146 105 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 73 säljare
Helene satte rätt förväntningar på slutpriset
62 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 73 säljare
Helene var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Helene på kartan.

456 tidigare annonser
5 bostäder till salu
73 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

8 495 000 kr
8 rum, 156 m²
54 455 kr/m²
Villa, Tyresö
7 895 000 kr
6 rum, 168 m²
46 994 kr/m²
Villa, Tyresö
5 495 000 kr
6 rum, 123 m²
44 674 kr/m²
Villa, Tyresö
2 495 000 kr
3 rum, 89,5 m²
28 033 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
5 670 kr/mån
21 000 000 kr
7 rum, 210 m²
100 000 kr/m²
Villa, Tyresö

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Trollbäcken
6 rum, 168 m²
Utropspris: 6 875 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hanviken
3 rum, 96 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Lindalen
7 rum, 106 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
Slutpris saknas
Villa Persudde
6 rum, 177 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Trollbäcken
7 rum, 171 m²
Utropspris: 8 300 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.