Helene Carlsson

Profilbild för Helene Carlsson
Helene Carlsson
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
1 st
58 985 000 kr

Bakgrund

Helene Carlsson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1996-08-28. Helene har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Helene har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 70 445 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som mäklare i 30 år och varit verksam i Tyresö under 20 av dessa. Jag är lyckligt lottad som både bor och arbetar i vår vackra kommun. Jag kan Tyresö och dess bostadsmarknad på mina fem fingrar. Att få ha förmånen att arbeta som fastighetsmäklare är det roligaste jag vet. För mig är det inte ett jobb, det är en livsstil.
Min målsättning är inte bara att infria era förväntningar utan att överträffa dem. Ger ni mig förtroendet att hjälpa till med en av de största affärer ni gör lovar jag att förvalta förtroendet väl. Förtroende är inget man får, det förtjänar man.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Helene.

03 apr 2024

"Helene är en fantastik mäklare att jobba med! Kunnig, engagerad, personlig och trygg. Precis den person du vill ha stöd ifrån genom hela den långa processen med att sälja hus. Har fått snabba svar, hjälp med krångliga frågor och ett otroligt engagemang och värme i hela processen. Kan varmt rekomm..."
"Helene är en fantastik mäklare att jobba med! Kunnig, engagerad, personlig och trygg. Precis den person du vill ha stöd ifrån genom hela den långa processen med att sälja hus. Har fått snabba svar, hjälp med krångliga frågor och ett otroligt engagemang och värme i hela processen. Kan varmt rekommendera att anlita Helene."
Läs mer
säljare på Höjdvägen 13C

13 mar 2024

"Helene är trygg och kompetent och håller i hela processen på ett mycket bra sätt"
säljare på Konvaljevägen 1B

30 nov 2023

"Helene är mycket professionell, kunnig och trevlig! Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Åbroddsgränd 22

19 okt 2023

"Detta är det andra hus som Helene säljer åt mig och jag kan inte tänka mig att välja en annan mäklare! Hon har koll på marknaden och området, lyssnar bra och ger väldigt bra råd, löpande bra dialog, är ett stort stöd i hela processen, ger ingen falska förväntningar och infriar det hon vågar säga/..."
"Detta är det andra hus som Helene säljer åt mig och jag kan inte tänka mig att välja en annan mäklare! Hon har koll på marknaden och området, lyssnar bra och ger väldigt bra råd, löpande bra dialog, är ett stort stöd i hela processen, ger ingen falska förväntningar och infriar det hon vågar säga/lovar. Har även en mycket bra tydlig och rak dialog med köparna så att de vet vad de köper dvs "översäljer" inte objekten. Har inget negativt att säga."
Läs mer
säljare på Runstigen 6

09 okt 2023

"Helene var väldigt serviceinriktad och seriös och hjälpte oss att hitta rätt köpare."
säljare på Strandvägen 17B

23 maj 2023

"Helen är jätteduktig mäklare som kan sitt jobb
Man känner förtroende och trygghet hela vägen. Återkopplar, ger tips, förklarar och känner området på bästa sätt. Har bred kundkrets och de förstår man efter ett besök av Helelen
Varmaste rekommendationer "
"Helen är jätteduktig mäklare som kan sitt jobb
Man känner förtroende och trygghet hela vägen. Återkopplar, ger tips, förklarar och känner området på bästa sätt. Har bred kundkrets och de förstår man efter ett besök av Helelen
Varmaste rekommendationer "
Läs mer
säljare på Lindevägen 17

28 mar 2023

"För min del var valet av mäklaren perfekt.Hon var kunnig,lyhörd och tålmodig.Helene är mycket kompetent,hon kan sin kommun väl och är lätt att samarbeta med.
Hon får mina bästa rekommendationer."
säljare på Ringvägen 2B

05 dec 2022

"Helene är väldigt förtroendeingivande och engagerad. Med hennes stora kontaktnät gick försäljningen mycket bra. Detta är andra gången vi tar hjälp av Helene. Vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Strandvägen 51

26 okt 2022

"Mycket bra mäklare, kommer att rekommendera Helene som Mäklare "
säljare på Klintvägen 42B

01 sep 2022

"Extremt bra lokalkännedom, väldigt tålmodig och uthållig!"
säljare på Kumla Allé 32

12 maj 2022

"En fantastisk engagerad mäklare som ger allt. Trevlig och ger köparen en upplevelse av stort engagemang. Kan bara rekommendera henne som den bästa. "
säljare på Sandstigen 8B

12 maj 2022

"Helene är väldigt förtroendeingivande, har mycket kunskap och stort kontaktnät i området. Vi kände oss väldigt trygga genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Snövits väg 18B

07 apr 2022

"Mäklaren är kunnig, engagerad och vill kundens bästa. Lättsam att arbeta med rörande försäljningen."
säljare på Knektvägen 4B

03 apr 2022

"Helen är mycket kunnig och har väldigt god kunskap om marknaden. Vi kände oss helt trygga under hela processen. "
säljare på Stupvägen 2B

17 feb 2022

"Mkt positivt utfall av försäljningspriset "
säljare på Krokvägen 22

28 jan 2022

"Helene är mycket kunnig, trevlig och professionell. Vi är mycket nöjda med all hantering och slutresultat."
säljare på Korpstigen 11

12 nov 2021

"Vi är helnöjda med mäklarens insats. Har gått precis efter planen.
Alla viktiga saker såsom lokalkännedom, marknadsinsats och försäljningsupplägget
och inte minst personkemin har verkligen varit till stor trygghet för oss som säljare."
säljare på Höglidsvägen 36B

06 okt 2021

"Är jättenöjd med min mäklare ,hennes långa erfarenhet gav mig lugn och gjorde hela försäljningen trygg och enkelt."
säljare på Törnrosvägen 17

17 sep 2021

"Supernöjda! "
säljare på Målarprinsens väg 16

08 sep 2021

"Helene är väldigt proffsig och positiv. Hon kunde svara på alla frågor och hade ett brett kontaktnät när vi stötte på nåt som skulle åtgärdas. Kan inte annat än att varmt rekommendera Helene.
Thomas Wennström"
säljare på Malmvägen 5

30 aug 2021

"Helene agerade snabbt, proffsigt och ordnade på ett smidigt sätt så att vår försäljning gick precis som vi önskade. Hon ordnade att alla önskade tjänster såsom besiktningsmän, styling och fotograf var på plats i rätt tid och som underlättade vår planering. Vi kan varmt rekommendera Helene för din..."
"Helene agerade snabbt, proffsigt och ordnade på ett smidigt sätt så att vår försäljning gick precis som vi önskade. Hon ordnade att alla önskade tjänster såsom besiktningsmän, styling och fotograf var på plats i rätt tid och som underlättade vår planering. Vi kan varmt rekommendera Helene för din nästa fastighetsförsäljning! "
Läs mer
säljare på Hammarlunds gränd 8

26 maj 2021

"Är väldigt nöjd med Helene som mäklare. Rekomenderar henne som en engagerad och profissionel mäklare."
säljare på Sandängsvägen 11

03 maj 2021

"Kan rekommendera Hélene som mäklare. Hon är proffsig, erfaren och driven! Man märker att hennes engagemang för sitt arbete är stort och genuint. "
säljare på Collins väg 1

03 maj 2021

"Mycket trevligt bemötande och hantering. Bra kännedom om området och koll på läget."
säljare på Ekängsgränd 7

09 mar 2021

"Så otroligt trevlig, kunnig, lugn och proffsig. Rekommenderar självklart Helen, till alla som har förmånen att anlita henne."
säljare på Ekängsgränd 7

06 mar 2021

"Efter att ha kollat med flera mäklare valde vi Helene. De flesta mäklare gav oss en väldigt bra känsla, så det var Helenes anknytning till området som fällde avgörandet - det är en bra känsla att man kan stöta ihop med henne på promenad genom området en morgon.
Vi var ute i väldigt god tid med a..."
"Efter att ha kollat med flera mäklare valde vi Helene. De flesta mäklare gav oss en väldigt bra känsla, så det var Helenes anknytning till området som fällde avgörandet - det är en bra känsla att man kan stöta ihop med henne på promenad genom området en morgon.
Vi var ute i väldigt god tid med att inleda resan mot försäljning, och Helene var väldigt tydlig och närvarande redan från start. Hon tittade in till oss ibland för att se hur förberedelserna gick, och kom hela tiden med uppmuntrande kommentarer och nyttiga tips om hur vi kunde jobba vidare. Det kändes väldigt bra hela vägen, och när vi hade frågor var det bara att ringa, maila eller messa så fick vi hjälp.
När vi kom närmare försäljningen hade Helene en massa bra kontakter - fotograf, stylist, besiktningsföretag osv. Det var aldrig några problem att få en tid hos dessa och de gjorde alla jättebra jobb.
När vi pratade med grannar och bekanta i området visade det sig att i princip alla omedelbart visste vem Helene är, och nästan alla hade anlitat henne antingen som köpare eller säljare (eller båda), och ingen hade något negativt att säga.
Inför visning var Helene väldigt närvarande och kollade tillsammans med oss igenom stylingen och förklarade i detalj hur visningen går till (särskilt viktigt i Covid-19-tider), och hur lång tid som visningen kunde ta. Hon uppdaterade oss också med hur många som var bokade så vi visste hela tiden vad som gällde.
Kontraktsskrivningen var utomordentligt väl förberedd och Helene tog sig god tid att gå igenom hela kontraktet och vad det faktiskt betyder. Vi kände oss väldigt trygga med det hela.
I skrivande stund har vi inte haft tillträdesmötet ännu men vi kan inte föreställa oss annat än att det kommer genomföras lika väl som allt annat i försäljningen.
Summering: Helene måste vara en av de allra allra bästa mäklarna i Tyresö, och vi är jättenöjda!"
Läs mer
säljare på Hästhagsvägen 1B

01 mar 2021

"Helene är den mest rutinerade och proffsigaste mäklaren i Tyresö. Det är alltid Helene som jag kontakter vid mina försäljningar då det alltid går så smidigt."
säljare på Borgvägen 13

25 feb 2021

"Hela uppdraget har skötts professionellt och smidigt med ett fantastiskt gott bemötande av Helene."
säljare på Höjdvägen 11

24 feb 2021

"Fullträff!
Det blev bättre än vad vi önskat.
Intervjuade de mest meriterade och seniora Mäklarna i Tyresö.
Vi valde Helene på SkandiaMäklarna för den närvaro, energi och driv hon utstrålade.
Stort tack Helene.
"
säljare på Morellvägen 12

04 jan 2021

"Första mötet med Helene förstod vi att hon hade en stor lokalkännedom. Funderade inte ens på att kontakta andra mäklarfirmor. Hon är mycket kunnig och trevlig och informerar bra. Helene har stort engagemang och entusiasm och är mycket proffsig i sitt arbete. Vi vill varmt rekommendera Helene
Säl..."
"Första mötet med Helene förstod vi att hon hade en stor lokalkännedom. Funderade inte ens på att kontakta andra mäklarfirmor. Hon är mycket kunnig och trevlig och informerar bra. Helene har stort engagemang och entusiasm och är mycket proffsig i sitt arbete. Vi vill varmt rekommendera Helene
Säljare på Cypressvägen 8A
4 Jan 2021
"
Läs mer
säljare på Cypressvägen 8A

30 nov 2020

"Vi är väldigt nöjda med Helene som mäklare och kan rekommendera henne alla dagar i veckan! Vi både köpte och sålde med Helene, som är vårt första handsval alla gånger.
Hon är trovärdig, ödmjuk och väldigt proffsig!
Ska ni sälja så ta chansen och gör det med Helene :)"
"Vi är väldigt nöjda med Helene som mäklare och kan rekommendera henne alla dagar i veckan! Vi både köpte och sålde med Helene, som är vårt första handsval alla gånger.
Hon är trovärdig, ödmjuk och väldigt proffsig!
Ska ni sälja så ta chansen och gör det med Helene :)"
Läs mer
säljare på Uddbyvägen 8A

27 nov 2020

"Helene ger av sig själv! Det märks att hon har stort angegemang och entusiasm för sitt arbete. Hon kan området utan och innan samt känner de bästa yrkesmännen/kvinnorna! Dessutom ett stort kundregister! Vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Höglidsvägen 42

12 okt 2020

"Har både köpt och sålt bostad genom Helene - hon är en fantastisk proffsig mäklare! Hon är engagerad, kunnig, trevlig, tillgänglig för frågor och informerade bra. Har varit nöjd och trygg hela processen. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Sandstigen 8A

07 okt 2020

"Helen är ett energiknippe och har väldigt stor erfarenhet och lokalkännedom. Återkoppling till oss och köpare var perfekt. Allt funkade jättebra och vi blev glatt överraskade av slutpriset. Vill verkligen rekommendera Helen "
säljare på Ängspiren 22

16 sep 2020

"Det har varit en fantastisk köp och säljerfarenhet med Helene. Hon har haft ett glädjefyllt och professionellt bemötande. Vi har kännt oss trygga i hela processen. Vi rekommenderar henne varmt. Tack Helene."
säljare på Bollmoravägen 50

14 sep 2020

"Efter första mötet med Helene, funderade vi inte ens på att kontakta andra mäklarfirmor. Helene är mycket entusiastisk, proffsig, erfaren och trevlig. Hon har även en bra känsla för hur bostaden kan presenteras på ett stilenligt och genomtänkt sätt - även med enkla medel. Helene har visat stort ..."
"Efter första mötet med Helene, funderade vi inte ens på att kontakta andra mäklarfirmor. Helene är mycket entusiastisk, proffsig, erfaren och trevlig. Hon har även en bra känsla för hur bostaden kan presenteras på ett stilenligt och genomtänkt sätt - även med enkla medel. Helene har visat stort engagemang genom hela processen och vi vill varmt rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Sikvägen 13

24 aug 2020

"Fantastiskt att ha med Helene att göra, både som säljare och köpare då vi både sålde och köpte med henne. Högt engagemang, lättillgänglig, god lokalkännedom och inger ett lugn och trygghet. "
säljare på Skördevägen 11

18 aug 2020

"Allt funkade perfekt, tack. "
säljare på Flugvägen 5

14 aug 2020

"Helene har varit helt fantastisk genom hela försäljningen, entusiastisk, kunnig, engagerad och trygg. Hon har ett driv och ett engagemang som smittar av sig och en lyhördhet som gör det lätt att samarbeta och att man som säljare känner sig lugn och i goda händer.
Jag kan inte tänka mig att någo..."
"Helene har varit helt fantastisk genom hela försäljningen, entusiastisk, kunnig, engagerad och trygg. Hon har ett driv och ett engagemang som smittar av sig och en lyhördhet som gör det lätt att samarbeta och att man som säljare känner sig lugn och i goda händer.
Jag kan inte tänka mig att någon annan skulle kunna vara ett bättre stöd i en så viktig affär. Vill verkligen rekommendera Helene som mäklare och kommer definitivt anlita henne igen om det skulle bli aktuellt."
Läs mer
säljare på Cypressvägen 3A

22 jul 2020

"Helen kan sälja det som är omöjligt för andra!
Engagerad till 100 % påhittig..."
säljare på Långsjövägen 13B

12 jul 2020

"Med ett inflyttningsdatum ca 8 månader fram i tiden kändes det lite oroligt i Coronatider. En god vän som nyss sålt ett hus tipsade om en supermäklare. Vi tog kontakt med Helene på Skandiamäklarna i Tyresö och kände genast att vi fick träffa en engagerad, kunnig, förtroendeingivande person och so..."
"Med ett inflyttningsdatum ca 8 månader fram i tiden kändes det lite oroligt i Coronatider. En god vän som nyss sålt ett hus tipsade om en supermäklare. Vi tog kontakt med Helene på Skandiamäklarna i Tyresö och kände genast att vi fick träffa en engagerad, kunnig, förtroendeingivande person och som kändes som en säker lots i dessa oroliga tider. Hon gav oss tips på en noggrann besiktningsman och vi kände oss trygga i den försäljning som hon genomförde med säker hand till stor belåtenhet."
Läs mer
säljare på Rotstigen 4

11 jul 2020

"Positiv, kunnig och professionell."
säljare på Diamantgången 71

14 jun 2020

"Redan vid första mötet med Helene kände jag mig oerhört trygg och komfortabel i hennes kompetens, erfarenhet och kännedom avseende bostadsmarknaden i Tyresö.
Trygghetskänslan och kvaliten i försäljningsuppdraget höll i sig hela vägen fram till kontraktskrivning.
Utöver detta är Helene väldigt pos..."
"Redan vid första mötet med Helene kände jag mig oerhört trygg och komfortabel i hennes kompetens, erfarenhet och kännedom avseende bostadsmarknaden i Tyresö.
Trygghetskänslan och kvaliten i försäljningsuppdraget höll i sig hela vägen fram till kontraktskrivning.
Utöver detta är Helene väldigt positiv, trevlig, lyhörd och lätt att arbeta med.
Jag rekommenderar verkligen Helene om Ni funderar på att sälja bostad i Tyresö kommun."
Läs mer
säljare på Kullvägen 8C

12 jun 2020

"Jag har rätt stor erfarenhet när det gäller köp och sälj av hus.
När det blev dags att sälja mitt senaste hus valde jag Helene efter att vi fått kontakt genom ett annat objekt som hon sålde och som jag var lite intresserad av.
Helene har ett stort engagemang, god lokalkännedom och fingertoppskän..."
"Jag har rätt stor erfarenhet när det gäller köp och sälj av hus.
När det blev dags att sälja mitt senaste hus valde jag Helene efter att vi fått kontakt genom ett annat objekt som hon sålde och som jag var lite intresserad av.
Helene har ett stort engagemang, god lokalkännedom och fingertoppskänsla!
Jag uppskattar att hon är en energirik, tydlig och rättfram mäklare som kan sitt område och marknaden hon verkar på!
Nöjd såklart!
Pelle (som bott nära nog överallt i Tyresö)"
Läs mer
säljare på Berghöjdsvägen 24

17 maj 2020

"Mäklaren följde med oss i hela processen. När det är en kris är det viktigt att ha en erfaren mäklare. Och det är hon. Vi är mycket nöjda med vår mäklare."
säljare på Åvägen 10

12 maj 2020

"Vi visste från innan att Helene är en etablerad och väldig kunnig mäklare i Tyresö. Hon visade oss flera objekt som passade in på vad vi tittade efter när vi skulle köpa och vi köpte huset via henne och valde sedan att sälja via henne också. Jag skulle både köpa och sälja via Helene igen om jag h..."
"Vi visste från innan att Helene är en etablerad och väldig kunnig mäklare i Tyresö. Hon visade oss flera objekt som passade in på vad vi tittade efter när vi skulle köpa och vi köpte huset via henne och valde sedan att sälja via henne också. Jag skulle både köpa och sälja via Helene igen om jag hade möjligheten. Kort och gott vi var väldigt nöjda med Helene! "
Läs mer
säljare på Poppelvägen 17B

22 apr 2020

"Har känt Helen Carlsson många år, alltid jobbat engagerat och kunnigt med sina kunder. Var en självklarhet att anlita henne när svärfar skulle sälja sitt hus! Helen hittar alltid en lösning om problem uppstår. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Gärdesvägen 10B

21 apr 2020

"Vi har träffat Helene vid flera tillfällen och hon har alltid varit super trevlig och påläst om området , därför var det en självklarhet att vi valde henne när vi skulle sälja vårt hus.
Försäljningen gick över förväntan.
"
säljare på Klintvägen 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
70 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
98 av 102 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 101 säljare
Helene var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Helene på kartan.

540 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
103 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

Tomt/Mark, Tyresö
10 rum, 229 m²
Villa, Tyresö
3 rum, 87 m²
Lägenhet, Tyresö
6 262 kr/mån
12 250 000 kr
6 rum, 177 m²
69 209 kr/m²
Villa, Tyresö
8 rum, 191 m²
Villa, Tyresö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Skälsätra
6 rum, 195 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tyresö Strand
2 rum, 62,8 m²
Slutpris saknas
Parhus Krusboda
5 rum, 118 m²
Utropspris: 3 575 000 kr
Slutpris saknas
Villa Tyresö Strand
5 rum, 143 m²
Utropspris: 6 985 000 kr
Slutpris saknas
Villa Tyresö Strand
6 rum, 190 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.