Helene Antonsson

Profilbild för Helene Antonsson
Helene Antonsson
4.9 / 5
(383 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
24 st
95 395 000 kr

Bakgrund

Helene Antonsson jobbar på ERA och är registrerad mäklare sedan 2008-07-04. Helene har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Helene har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 111 429 000 kr.

Presentation

Efter mäklarexamen på Fastighetsmäklarprogrammet på högskolan i Gävle 2008, har jag jobbat på ERA Dala Fastighetsförmedling. Mitt mål är att varje säljare skall känna sig trygg genom hela försäljningsprocessen och få bra betalt. Att vara strategisk, analytisk och noggrann är viktigt för mig.
Med ERAS unika koncept och ett stort personligt engagemang vill jag hjälpa dig att få ut högsta möjliga slutpris. Varje affär är ett stort förtroende som jag inte sviker.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Helene.

08 aug 2022

"Helene är väldigt driven och trevlig att ha och göra med, uppdaterar läget snabbt och lätt att få tag på. "
säljare på Vasagatan 8

07 aug 2022

"Helene är väldigt aktiv under hela processen. När köparen hörde av sig gick det väldigt fort. Jag är väldigt nöjd med hela processen."
säljare på Wallingatan 13

30 jun 2022

"Helene Antonsson är helt underbar. Ett nöje att anlita henne. Har både köpt och sålt via Helene och båda affärerna har varit till största belåtenhet. Rekommenderar verkligen att anlita Helen för både köp och sälj."
säljare på Kviddas väg 14

30 jun 2022

"Väldigt trevlig, vet vad hon håller på med och får dig att känna en bekväm känsla samt förklarar tydligt om det är något man inte förstår. Rekommenderar starkt! "
säljare på Källgatan 4

30 jun 2022

"Helt klart Dalarnas bästa mäklare. Otroligt proffsig, lyhörd samt gav återkoppling ofta. Rekommenderar verkligen Helene!"
säljare på Konvaljvägen 18

08 maj 2022

"Proffsig! Kan bara ge bra rekommendationer om henne. Väldigt hjälpsam och trovärdig."
säljare på Ärlestigen 14

03 maj 2022

"Pedagogisk, profisgt och lungt informerade hon mig igenom hela processen. Hon gav tydliga och givande tips och idéer på både styling och hur man ska tänka. Hon var insatt och genom hela processen uppdaterade hon mig i vad som hände och hur det gick. Skulle rekommendera Helene till alla som vill s..."
"Pedagogisk, profisgt och lungt informerade hon mig igenom hela processen. Hon gav tydliga och givande tips och idéer på både styling och hur man ska tänka. Hon var insatt och genom hela processen uppdaterade hon mig i vad som hände och hur det gick. Skulle rekommendera Helene till alla som vill sälja en bostad i närområdet. Hon överträffade alla mina förväntningar och jag kunde inte ha varit mer nöjd."
Läs mer
säljare på Ringen 4A

13 apr 2022

"Då både vänner och familj rekommenderat Helene vidare som mäklare var det ett självklart val att även jag skulle anlita henne för min försäljning. Helene är en mäklare som tar sig tid för sina kunder och ständigt håller dig uppdaterad om hur det går. Hon har varit tillgänglig oavsett veckodag ell..."
"Då både vänner och familj rekommenderat Helene vidare som mäklare var det ett självklart val att även jag skulle anlita henne för min försäljning. Helene är en mäklare som tar sig tid för sina kunder och ständigt håller dig uppdaterad om hur det går. Hon har varit tillgänglig oavsett veckodag eller tid på dygnet. Jag hade inte kunnat önska få en mer engagerad mäklare!
Helene får högsta betyg och jag kommer definitivt rekommendera henne vidare och anlita henne inför framtida affärer."
Läs mer
säljare på Hagavägen 38

04 apr 2022

"Stans bästa mäklare!
Rekommenderar starkt."
säljare på Källgatan 4

26 mar 2022

"Helene gav ett bra intryck direkt. Proffsigt hanterad process samt väldigt trevlig och lättsam att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Helene. "
säljare på Ringen 8B

02 mar 2022

"Kontaktade Helene efter rekommendationer från bekanta och är väldigt nöjd med hennes insats och engagemang. Har redan rekommenderat henne vidare till andra bekanta. "
säljare på Lugna vägen 1

02 mar 2022

"Engagerad och kunnig. Vi är mer än nöjda!!"
säljare på Ålgatan 8

02 mar 2022

"Kanon Mäklare"
säljare på Musikanten 7C

05 dec 2021

"Väldigt engagerad o kunnig o bidrog med en positiv energi! Såg till att det blev ett bra resultat o jobbade över förväntan. Kommer rekommendera henne till alla jag kommer i kontakt med som skall sälja!"
säljare på Stackvägen 3B

03 dec 2021

"Väldigt trevlig, noggrann och duktig. Pratar om det som behöver pratas om samt väldigt flexibel. Rekommenderar starkt. "
säljare på Vasagatan 14A

26 nov 2021

"Helt klart bästa mäklaren i Dalarna, ångrar inte att jag stod på mig att vi enbart ska låta henne sälja vårat hus! :) "
säljare på Blåbärsstigen 36

17 nov 2021

"Bra mäklare! Lätt att få kontakt med samt att få information om vad som händer under hela processen! "
säljare på Lamellgatan 4B

10 nov 2021

"Helen har varit fantastisk under hela resan! Vi har verkligen fått bra tips, snabba svar och bra uppdatering/service! Vi har känt oss trygga med Helen som mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Pligg Eriks väg 35

10 nov 2021

"Helene Antonsson mycket bra arbete och gjorde affären snabbt och smidigt sätt. Jag har rekommenderat grannar/släkt/familj att välja Helene när dom planerar att sälja sin bostad. "
säljare på Vasagatan 10A

08 nov 2021

"Professionellt bemötande och lättillgänglig. Kan verkligen rekommendera Helene! "
säljare på Wallingatan 27

08 nov 2021

"Anlitat Helene tidigare och gör det gärna igen. Enkelt och smidigt"
säljare på Vasagatan 10C

08 okt 2021

"Jag har sålt med Helene flera gånger och blir alltid lika glatt överraskad över hennes gedigna kunskap och hennes engagemang genom hela affären. Helene är lyhörd, serviceinriktad och tillgänglig. Jag som säljare känner mig trygg i att alla som visat intresse får chansen att se och uppleva bostade..."
"Jag har sålt med Helene flera gånger och blir alltid lika glatt överraskad över hennes gedigna kunskap och hennes engagemang genom hela affären. Helene är lyhörd, serviceinriktad och tillgänglig. Jag som säljare känner mig trygg i att alla som visat intresse får chansen att se och uppleva bostaden.
För mig är Helene det självklara valet vid försäljning av såväl bostadsrätt som villa."
Läs mer
säljare på Tolvmilavägen 114

29 sep 2021

"Bästa mäklare i hela Dalarna!"
säljare på Stigaregatan 5

29 sep 2021

"Jag sålde själv min lägenhet, det hade inte nån annons eller visning, hon är bra , jag tycker att arvodet var lite för mycket, jag tycker att 15000 var rimligt pris , jag var inte nöjd med alla bilder , i alla fall jag hade inte nån nytta av den . "
säljare på Engelbrektsgatan 30A

08 aug 2021

"Jag är mycket nöjd Helene Antonsson ERA i min fam återkommer vi gärna till ERA och Helene Antonsson vid sälj/köp. Jag kan verkligen rekommendera ERA och Helene Antonsson som bästa mäklare i Borlänge. "
säljare på Lomvägen 33

02 aug 2021

"Fantastisk lyhörd och mycket kompetent. Alltid tillgänglig och väldigt trevlig! "
säljare på Rommevägen 118B

28 jun 2021

"Allt tipp topp och även väldigt bra fotograf. Varma rekommendationer. "
säljare på Norbovägen 20

24 jun 2021

"Jag kände mig bara så glad och trygg med hennes kunskap och engagemang under hela försäljningsprocessen. Så professionell.
"
säljare på Rättviksgatan 9

24 jun 2021

"Helene är kanon bra! "
säljare på Uppfartsvägen 18C

24 jun 2021

"Helene Antonsson har levererat över förväntan. Vi har haft henne i alla våra bostadsaffärer och rekommenderar henne alltid till våra vänner och bekanta. Hon jobbar hårt och vill alltid se till att både säljare och köpare är nöjda. Hon ser till att det blir en bra helhet på affären. Vi känner stor..."
"Helene Antonsson har levererat över förväntan. Vi har haft henne i alla våra bostadsaffärer och rekommenderar henne alltid till våra vänner och bekanta. Hon jobbar hårt och vill alltid se till att både säljare och köpare är nöjda. Hon ser till att det blir en bra helhet på affären. Vi känner stort förtroende för Helene. "
Läs mer
säljare på Tansågatan 3

22 jun 2021

"Helene var lätt att ha att göra med. Hon lyckades sälja huset klart över förväntat pris. Hon agerade snabbt när så krävdes och hade tålamod när så krävdes. Bostadsannonsen var bra med utmärkta bilder."
säljare på Gamla Landsvägen 25

29 apr 2021

"Super nöjda med både köp och försäljning."
säljare på Ols Gustavs väg 14

22 mar 2021

"Ingen mäklare är som Helene! Tack vare hennes kontaktnät och engagemang är vi så nöjda med försäljningen!"
säljare på Engelbrektsgatan 23D

12 mar 2021

"Mycket seriös och kunnig. Tydlig och metodisk i tillvägagångssättet. Lämnade mig aldrig med stora funderingar eller frågor. Kände mig alltid prioriterad och viktig.
Mycket tillgänglig.
Jag kan varmt rekommendera Helene Antonsson"
säljare på Bävergatan 16

16 feb 2021

"En mycket duktig mäklare!"
säljare på Stationsgatan 13

13 feb 2021

"Helene har varit helt fantastisk som våran mäklare.
Tydlig i allt.
Varit väldigt informativ under processen.
Väldigt mån om att det skall kännas rätt för dig som säljare."
säljare på Grådavägen 44

02 jan 2021

"Har både köpt och sålt bostad med hjälp av Helene. Är helnöjd! "
säljare på Vasagatan 16A

29 dec 2020

"Jag rekommenderar verkligen era till mina vänner.Fick rekommendationer av mina vänner."
säljare på Malins väg 1

28 dec 2020

"Engagerad och Inger trygghet. "
säljare på Rorsmans väg 15

23 dec 2020

"Proffesionellt och trevligt bemötande. Lättsam att föra dialog med samt en ärlighet och ett kunnande som gör att man känner trygghet i affären. En jordnära mäklare jag gladeligen använder mig av igen!"
säljare på Hagavägen 1A

23 dec 2020

"En väldigt driven säljare som berättade allt man bör veta och kunna inför en försäljning av sin bostad! Alla som kommer vilja sälja sin bostad kommer alltid att vara i trygga händer då det väljer Helene på ERA fastigheter, 10/10."
säljare på Wallingatan 32

22 dec 2020

"Mycket nöjd med allt"
säljare på Tångringsgatan 24

22 dec 2020

"Har nu både köpt av och sålt med Helene och hon är helt enkelt bäst!
Att jag satte 4/5 på energi var för ett jag hade aldrig velat hart en som är 5/5 på den.. haha. Lagom är bäst. "
säljare på Granitvägen 12G

31 okt 2020

"Jättebra mäklare! Supernöjd /Martin "
säljare på Östra Flintgatan 8

31 okt 2020

"Hon gjorde att bra jobb under hela försäljningen. Hon hanterade krånglet som uppstod med köparna på ett mycket proffesionellt sätt. Var medkännande och uppmärksam. Väldigt fina bilder i annonsen.
Lätt att samarbeta med. Helhetsintrycket är långt över förväntar. Mycket nöjd "
"Hon gjorde att bra jobb under hela försäljningen. Hon hanterade krånglet som uppstod med köparna på ett mycket proffesionellt sätt. Var medkännande och uppmärksam. Väldigt fina bilder i annonsen.
Lätt att samarbeta med. Helhetsintrycket är långt över förväntar. Mycket nöjd "
Läs mer
säljare på Kollektgatan 10

03 sep 2020

"Engagerad mäklare med fokus på att allt ska kännas bra både för säljare och köpare!"
säljare på Hansesgatan 15

31 aug 2020

"Närvarande engagerad."
säljare på Västra Älvslingan 1C

31 jul 2020

"Otroligt professionell och tillmötesgående. Alltid lätta att få kontakt med samt en sund inställning till försäljningsprocessen. Vi är helt nöjda! "
säljare på Hegatu 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
21
Kedjehus
2
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
111 429 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
378 av 380 säljare
Helene satte rätt förväntningar på slutpriset
356 av 376 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
378 av 379 säljare
Helene var tydlig och höll mig uppdaterad
380 av 380 säljare

Helene på kartan.

899 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
382 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

1 325 000 kr
3 rum, 83,5 m²
15 963 kr/m²
Lägenhet, Borlänge
4 583 kr/mån
745 000 kr
2 rum, 57 m²
13 070 kr/m²
Lägenhet, Borlänge
4 139 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 60 m²
19 916 kr/m²
Lägenhet, Borlänge
2 729 kr/mån
1 995 000 kr
5 rum, 125,3 m²
15 960 kr/m²
Lägenhet, Borlänge
4 893 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 75,2 m²
22 600 kr/m²
Lägenhet, Borlänge
3 478 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Fritidshus Säter
2 rum, 35 m²
Utropspris: 495 000 kr
1 275 000 kr
Lägenhet Hagalund
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 275 000 kr
Slutpris saknas
Villa Mjälga
4 rum, 96 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Mjälga
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
600 000 kr
Lägenhet Hagalund
-25 000 kr
1 rum, 29 m²
Utropspris: 625 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.