Hanna Gole

Profilbild för Hanna Gole
Hanna Gole
5.0 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Hanna Gole jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2017-07-27.

Presentation

Det viktigaste för mig är nöjda kunder och mitt främsta fokus är kunden och att uppnå bästa möjliga resultat. Med stort engagemang, positivitet och lyhördhet finns jag där från början till slut. Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar så berättar jag mer om hur jag jobbar och kan hjälpa dig på bästa sätt i en säljprocess. Ser framemot att höra i från dig!

0709-708822 / Hanna.gole@maklarhuset.se

Säljare om Hanna.

20 maj 2021

"Hanna är en mycket kompetent och driven mäklare. Hon var mycket lyhörd för våra behov och vad som var viktigt för oss. Hon är mycket kommunikativ och tydlig med för- och nackdcelar av olika upplägg. Hanna var tillgänglig för oss under hela processen. Vi kände oss trygga med Hanna som vår mäklare ..."
"Hanna är en mycket kompetent och driven mäklare. Hon var mycket lyhörd för våra behov och vad som var viktigt för oss. Hon är mycket kommunikativ och tydlig med för- och nackdcelar av olika upplägg. Hanna var tillgänglig för oss under hela processen. Vi kände oss trygga med Hanna som vår mäklare och kan varmt rekommendera henne till andra och vi skulle anlita henne igen. Bra jobbat Hanna !"
Läs mer
säljare på Styrsåsvägen 8

23 apr 2021

"Kanon"
säljare på Irisgatan 4B

21 apr 2021

"Hanna har tidigare sålt för oss även då var vi mkt nöjda!"
säljare på Glöstorpsvägen 10D

17 apr 2021

"Rekommenderar Hanna till alla som skall sälja sitt hus! Hon är toppen! "
säljare på Liveredsvägen 24

23 mar 2021

"Superbra! Jag är nöjd med tydlighet, lyhördhet och snabbhet!"
säljare på Ullas Lyckas väg 16

09 mar 2021

"Proffsig! Lätt att tycka om och få förtroende för."
säljare på Kvarnbyvallen 27

05 mar 2021

"Vi är supernöjda med Hanna, hon är verkligen rätt person på rätt plats!"
säljare på Dalbogatan 1A

27 jan 2021

"Var min första försäljning någonsin av en lägenhet och måste säga att det gick mycket smidigare än jag trodde. Hanna gjorde verkligen ett kanon jobb och överträffade mina förväntningar!"
säljare på Dalbogatan 3D

18 jan 2021

"Hanna har gjort ett riktigt bra jobb från start till slut. Hon är kunnig och saklig och ett bra och lugnt bemötande. Allt gick enligt våra önskemål och vi är supernöjda med hela processen. Vi rekommenderar Hanna varmt. "
säljare på Heljereds Byväg 151

28 okt 2020

"Hanna är kompetent, lyhörd och närvarande i sitt uppdrag! Hade valt henne igen "
säljare på Åby Allé 3

03 okt 2020

"Hanna är en professionell och duktig mäklare. Väldigt bra med återkoppling och lätt att få kontakt med. Vi är supernöjda med både hennes insats och resultatet. "
säljare på Dyrestensvägen 81F

29 sep 2020

"Hanna är en mkt. trevlig person. Lätt att komunisera med o hjälpsam."
säljare på Slupvägen 23

08 sep 2020

"Hon kunde sin sak.Hon var duktig på att hitta kunder plus att ha is i magen ."
säljare på Tåbrovägen 93

16 aug 2020

"Proffsig och ett fantastiskt engagemang.
Rekommenderar starkt Hanna!"
säljare på Mölndalsvägen 87D

11 jul 2020

"Mycket bra och trevlig mäklare. Supernöjd hon har hjälp oss tidigare"
säljare på Ridspögatan 1A

08 jul 2020

"Noggrann ,Lätt att kommunicera med ,lyhörd hjälpsam ,kunnig
Vi är väldigt nöjda "
säljare på Brattåsvägen 20

04 jul 2020

"En mycket kompetent, inkännande och lösningsorienterad mäklare. Mycket lyhörd och sympatisk över alla frågor och behov som uppstår under försäljningsprocessens gång. En genomgående positiv upplevelse - från första kontakt till försäljning - att få vägledas av Mäklarhusets Hannas kunnande och bemö..."
"En mycket kompetent, inkännande och lösningsorienterad mäklare. Mycket lyhörd och sympatisk över alla frågor och behov som uppstår under försäljningsprocessens gång. En genomgående positiv upplevelse - från första kontakt till försäljning - att få vägledas av Mäklarhusets Hannas kunnande och bemötande. Kan varmt rekommendera Hanna och Mäklarhuset då arbetet utfördes på ett oklanderligt vis. En ynnest att få haft möjligheten att erfara er, och i synnerhet Hanna i försäljningen av vår bostad. Bra jobbat! "
Läs mer
säljare på Hultavägen 99

17 jun 2020

"Otroligt professionell, bra stöd under så väl säljprocessen som i vår köpprocess.
Lätt att få tag på och gav goda råd under vår budgivning samt lyckades sälja till ett pris som var över förväntat med tanke på omständigheterna med Covid-19 "
säljare på Gladiolusgatan 5D

03 jun 2020

"Kompetent, kunnig. Väldigt nöjd med kontinuerliga uppdateringar under försäljningen.
"
säljare på Ponnygatan 4A

16 maj 2020

"En toppenmäklare, rekommenderas varmt trots detta får hon inga 5:or då jag aldrig ger högsta betyg i sådana här undersökningar "
säljare på Smedbergsvägen 21

17 apr 2020

"Hanna är en oerhört engagerad, kunnig och lyhörd mäklare. Hon ger ett förtroende givande intryck och höll professionellt bemötande genom hela försäljningensproccessen. Supernöjd!"
säljare på Gärdegatan 2B

10 mar 2020

"Väldigt kunnig och alltid redo och hjälpa. Väl insatt i området och kände av prisläget väl. Hade bra kontaktnät där vi fick kontakt med köpare snabbt och smidigt. Vi sålde innan visning. Även efter försäljningen fram till likvidavräkningen var hon där för att besvara frågor och ge tips och råd. "
"Väldigt kunnig och alltid redo och hjälpa. Väl insatt i området och kände av prisläget väl. Hade bra kontaktnät där vi fick kontakt med köpare snabbt och smidigt. Vi sålde innan visning. Även efter försäljningen fram till likvidavräkningen var hon där för att besvara frågor och ge tips och råd. "
Läs mer
säljare på Axgatan 18

07 feb 2020

"HANNA GJORDE ETT MYCKET FINT INTRYCK
PÅ MIG REDAN VID MÄKLARANMÄLAN OM
FÖRSÄLJNINGEN AV OMBYGGDA LÄGENHETEN."
säljare på Irisgatan 1A

25 jan 2020

"Hon var riktigt bra på alla sätt och vi vill gärna rekommendera Hanna som mäklare :) "
säljare på Utsädesgatan 4A

21 jan 2020

"Hanna var otroligt lätt att få tag på och tog sig alltid tid att svara på våra frågor! Hon var lyhörd och arbetade väldigt proffsigt och effektivt med vår försäljning. Rekommenderar henne alla dagar i veckan!"
säljare på Tröskvägen 3A

13 jan 2020

"Hanna har varit fantastisk under hela processen. Lätt att få tag på när alla frågor man har vid en försäljning dyker upp och löser frågor på ett sätt så man enkelt får en insyn i processen. Hon fixade en affär långt över förväntan på vår lägenhet. Kan varmt rekommendera Hanna till den som söker ..."
"Hanna har varit fantastisk under hela processen. Lätt att få tag på när alla frågor man har vid en försäljning dyker upp och löser frågor på ett sätt så man enkelt får en insyn i processen. Hon fixade en affär långt över förväntan på vår lägenhet. Kan varmt rekommendera Hanna till den som söker en mäklare som är beredd att göra det lilla extra för att få till bästa resultat!"
Läs mer
säljare på Barnhemsgatan 18

11 jan 2020

"Given mäklare som jag ska hålla hårt i. Nästa sälj kontaktas Hanna igen! Förvånandsvärt bra jobbat."
säljare på Åby Allé 5

25 nov 2019

"As a non-Swedish speaking seller, I am appreciated for Hanna's work. Fast response, easy-going personality and customer-minded. Besides, the price is quite reasonable, worth it!"
säljare på Åby Allé 5

28 okt 2019

"Mycket smidig försäljning på alla plan från första mötet till kontraktsskrivning. Hanna Gole var alltid mycket tillmötesgående och hjälpsam.
"
säljare på Tröskvägen 16

19 okt 2019

"Hanna är så positiv, engagerande och otroligt kunnig i sitt jobb som mäklare.
Finns alltid till hands vid frågor.
Vi är så nöjda och rekommenderar henne varmt."
säljare på Högkullevägen 19

07 okt 2019

"Hanna var grym "
säljare på Skogsallén 22

26 sep 2019

"Hanna är verkligen ett fullblodsproffs. Från första kontakt till kontraktsskrivning och avslutad affär har jag känt mig trygg och ständigt uppdaterad. Hon äger den unika förmågan att både kunna inge trygghet och driva på en att göra de förändringar som krävs för att bostadsaffären skall bli så lu..."
"Hanna är verkligen ett fullblodsproffs. Från första kontakt till kontraktsskrivning och avslutad affär har jag känt mig trygg och ständigt uppdaterad. Hon äger den unika förmågan att både kunna inge trygghet och driva på en att göra de förändringar som krävs för att bostadsaffären skall bli så lukrativ och smidig som möjligt. Hanna är en mäklare och person jag varmt kan rekommendera att anlita till er nästa bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Krokslätts Parkgata 9

07 sep 2019

"Vi valde Hanna som mäklare då hon är genuint intresserad av att lyssna på kundens behov. Dessutom är hon en driven , positiv person med goda ideer kring försäljningen. Vi vill varmt rekommendera Hanna. Det var en fröjd att få samarbeta med henne. "
säljare på Mellanängsgatan 3

06 sep 2019

"Hanna är oerhört flexibel. lyhörd och lätt att samarbeta med. Jag upplevde att hon ansträngde sig till det yttersta för att genomföra en lyckad försäljning. När olika småsaker uppkom under processen löste hon det smidigt och på ett sätt som fick både säljare och köpare att känna sig nöjda. Hanna ..."
"Hanna är oerhört flexibel. lyhörd och lätt att samarbeta med. Jag upplevde att hon ansträngde sig till det yttersta för att genomföra en lyckad försäljning. När olika småsaker uppkom under processen löste hon det smidigt och på ett sätt som fick både säljare och köpare att känna sig nöjda. Hanna är en toppenmäklare som jag varmt rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Vallda Parkväg 36

19 jul 2019

"Hanna både motsvarade och överträffade förväntningarna."
säljare på Gröna gatan 31

15 feb 2019

"Professionell & inlyssnande hela tiden.
Återkom på utlovade tider & lätt att få tag på-kan varmt rekommendera Hanna!"
säljare på Utsädesgatan 2A

17 jan 2019

"Super tjej!!!"
säljare på Varmblodsgatan 1A

15 nov 2018

"Vi har redan fyllt i en enkät o skickat in."
säljare på Högenvägen 182

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 73 säljare
Hanna satte rätt förväntningar på slutpriset
63 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
74 av 74 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Hanna på kartan.

118 tidigare bostäder
74 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
79 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Bifrost
4 rum, 100 m²
6 750 000 kr
Villa Heljered
5 rum, 124 m²
3 100 000 kr
Radhus Hisingen
+ 305 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hanna har tidigare sålt för oss även då var vi mkt nöjda!"
6 550 000 kr
Villa Livered
6 rum, 135 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar Hanna till alla som skall sälja sitt hus! Hon är toppen! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.