Hanna Eriksson

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Kalmar  /  Hanna Eriksson
Profilbild för Hanna Eriksson
Säljarfavorit
Hanna Eriksson
4.9 / 5
(162 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
25 st
58 720 000 kr

Bakgrund

Hanna Eriksson jobbar på Rydman Langå Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-04-11. Hanna har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Hanna har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 96 260 000 kr.

Presentation

Hanna har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Hanna.

11 jan 2022

"Finns inget negativt att notera, tvärtom. Allt som har gjorts har lämnat oss mer än nöjda. Från att vara trevliga och tillmötesgående till snabb och effektiv arbete. Det gjordes till och med mer än förväntad då jag fick hjälp med saker som vanligtvis andra inte hade gjort då det inte ingår i arbetsbeskrivningen.
Rekommenderar starkt."
säljare på Vegagatan 8C

19 dec 2021

"Vi är jättenöjda med Hanna! Hon har varit lyhörd och stöttande i alla steg i processen. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Södra vägen 10

09 nov 2021

"Hanna är otroligt kompetent och proffsig samtidigt som hon är avslappnad och man känner att man får en väldigt trygg och fin relation. Hon håller allt hon lovar, uppdaterar en om allt som händer och är otroligt flexibel! Att det känns tråkigt att affären är över säger ju mycket om vilken bra person Hanna är!"
säljare på Folkungagatan 11

29 okt 2021

"Hanna är en mycket proffsig, kunnig, påläst, engagerad och ” närvarande” mäklare, att hon dessutom är trevlig är en bonus.
Jag rekommenderar varmt Hanna, helt enkelt en toppenmäklare!"
säljare på Unionsgatan 6

27 okt 2021

"Är väldigt nöjd med Hanna.
Rekommenderar henne gärna.
Kundvänlig och professionell."
säljare på Norrlidsvägen 48

18 okt 2021

"Hanna var lättsam och förklarade allt på ett enkelt och bra sätt. Kändes som man hade hjälp av en kompis i positiv bemärkelse."
säljare på Södra Arontorpsgatan 38B

14 okt 2021

"Hanna är en mycket kompetent mäklare. Hon är effektiv och driven, samtidigt som hon är inkännande och lyssnar på synpunkter, dvs. är flexibel. Vi hade god kontakt under resans gång och hon var lätt att nå. Hon kan varmt rekommenderas vid lägenhetsaffärer!"
säljare på Lindölundsgatan 20

13 okt 2021

"Hanna är en bra och inlyssnande mäklare. Hon tog sig tid att svara på våra funderingar & fanns med oss hela vägen till från första möte fram till genomförd försäljning. Vi är mycket nöjda med Hanna och skulle både rekommendera henne till andra och själva välja henne igen!"
säljare på Lagmansgatan 10A

06 okt 2021

"Personlig, proffsig, tillgänglig - kort sagt allt man önskar för att göra en trygg försäljning. "
säljare på Hemvägen 23

29 sep 2021

"Hon var trevlig och lätt att ha att göra med, fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor. "
säljare på Rylgatan 15E

16 sep 2021

"Hanna var lyhörd och engagerad i försäljningen av vårt hus. "
säljare på Kryddvägen 13

01 sep 2021

"Att Hanna skulle göra ett jättebra jobb visste vi redan från början och det var därför hon var ett självklart val som mäklare för oss vilket var det bästa valet vi gjort!"
säljare på Sidenvägen 6H

14 aug 2021

"Wow, vilken mäklare Hanna är! Otroligt personligt och tryggt bemötande genom hela processen. Kommer att anlita Hanna vid nästa försäljning och rekommenderar henne alla som ska sälja eller köpa bostad."
säljare på Lindölundsgatan 19

14 aug 2021

"Jag och min sambo anlitade Hanna vid vår första bostadsförsäljning för två år sen och vi var kanon nöjda så valet var givet att anlita Hanna igen. Hanna sätter verkligen kunden i fokus och har återigen fått oss att känna oss hög prioriterade trots många bollar i luften.
Snabb på att återkoppla, tydlig i den information man får och alltid ett leende på läpparna. Hannas kundfokus gör att vi för alltid kommer anlita henne vid bostadsförsäljningar/köp "
säljare på Alice Babs gata 18

10 aug 2021

"Hanna är en proffsig och påläst mäklare som vi har varit mycket nöjda med. "
säljare på Kaptensgatan 7B

20 jul 2021

"Jag har både köpt och sålt med Hanna som mäklare och vid båda tillfällena har affärerna gått smidigt. Hanna är mycket flexibel, påläst och värnar om både säljare och köpare."
säljare på Lidhemsvägen 9D

17 jul 2021

"Försäljningen gick väldigt smidigt och jag hade god kontakt med mäklaren under hela processen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Frejagatan 5B

13 jul 2021

"Hanna är en stjärna på alla plan!
Hon är tydlig, har svar på frågor. Hon är avslappnad och det känns väldigt tryggt att ha Hanna till hjälp både vi köp och sälj av bostad. Bästa Hanna!"
säljare på Stamvägen 33

07 jul 2021

"Bästa någonsin!"
säljare på Rimsmedsvägen 7B

14 jun 2021

"Jag är supernöjd med allt. Andra försäljningen med Hanna och hon gör ett fantastisk jobb som vanligt!"
säljare på Odengatan 1

28 maj 2021

"Hanna har varit så hjälpsam, engagerad och professionell. Hanna har charmen och det sociala som gör att hon känns som mer än bara min mäklare. Hon är alltid så glad och trevlig när hon ringer, det känns som en vän ringer. Jag har kunnat kontakta Hanna i princip dygnets alla timmar oavsett dag utan att känna mig dum. Hanna höll mig uppdaterad under hela processen vilket fick mig att känna mig delaktig i försäljningen trots att min erfarenhet av försäljning inte är stor. Är så glad att jag valde Hanna när det var dags att sälja min lägenhet. Kan varmt rekommendera Hanna till andra som ska köpa och sälja bostad. Kommer välja Hanna som min mäklare igen. "
säljare på Skräddaretorpsvägen 17A

19 maj 2021

"Kan bara lämna bästa möjliga rekommendationer, allt har varit smidigt, öppet och varmt! "
säljare på Johans gränd 3

14 maj 2021

"Den klart bästa mäklaren jag har anlitat. "
säljare på Drottning Kristinas väg 9B

13 maj 2021

"Första intrycket var bra, Och det visade sej stämma. Jobbade 24 timmar om dygnet
kändes det som. Vi är helt nöjda. Christer"
säljare på Stagneliusgatan 24A

07 maj 2021

"Hanna är en mäklare i världsklass. Otroligt professionell och engagerad. Jag hade från första mötet fullt förtroende för henne och jag kände mig mycket trygg i val av mäklare. Hon var alltid tillgänglig och gav mig löpande uppdateringar. Jag kände att Hanna gjorde det där lilla extra. En riktig guldklimp!
Hanna är någon jag skulle rekommendera med gott samvete. "
säljare på Långviksvägen 26

28 apr 2021

"Hanna är en fantastiskt engagerad och kunnig mäklare! Lätt att få tag på och lever upp till alla förväntningar. Rekommenderas starkt!"
säljare på Hemvägen 16B

20 apr 2021

"Hanna är mycket engagerad, mån om säljarens bästa och lätt att komma i kontakt med. Hon känns väldigt kunnig och man känner sig trygg med att kunna ställa ”dumma” frågor om man är osäker på något"
säljare på Vänskapens väg 21B

19 apr 2021

"Garanterat Kalmars bästa o mest engagerade mäklare! Hanna ger allt o lite till.
Varmaste rekommendationer o ett givet val när du ska sälja !
Gav vårat hus o oss ett bra avslut tillsammans ! "
säljare på Vedby 510

13 apr 2021

"Hanna var det man egentligen söker i en mäklare, trygg!"
säljare på Banérgatan 7A

09 apr 2021

"Hanna är mycket lyhörd och medkännande. Hon känns trygg med sin kunskap och har en stark ambition att göra ett bra jobb. Det kändes tryggt och enkelt för mig som säljare att lämna uppdraget till just Hanna på Rydman & Langå"
säljare på Albertinas gränd 12

22 mar 2021

"Kan verkligen rekommendera Hanna som mäklare! Fick en bra känsla från första stund som höll i sig under hela processen. Alltid tillgänglig!"
säljare på Skalkarevägen 48B

24 feb 2021

"Toppenbra rakt igenom!"
säljare på Södra Långgatan 79F

24 feb 2021

"Är otroligt nöjd med Hanna. Försäljningen var både snabb och smidig. Hanna är engagerad, lyhörd och trevlig. Kan rekommendera Hanna till alla! "
säljare på Stensbergsvägen 54B

18 feb 2021

"Kompetent, trevlig, tillgänglig, kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är med denna mäklare . Kan varmt rekommenderas."
säljare på Lech Walesas gata 42

16 feb 2021

"Hanna är en engagerad mäklare som gav ett ödmjukt och ärligt intryck. Lätt att kommunicera med och höll mig uppdaterad. Nöjd med annonsering och affären som gjordes innan utsatt visning! "
säljare på Sagovägen 33

11 feb 2021

"Hanna är en otroligt proffsig och kunnig mäklare att jobba med, både vad gäller personligt möte, levererans av annons och försäljning. Jag fick ett stort förtroende för henne och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag upplevde Hanna som otroligt engagerad, genuin och lyhörd. Snabb som tusan var hon också då hon lyckades få min bostad såld en vecka efter att vi hade vårt första möte.
Jag vill rekommendera Hanna till alla som går i försäljningstankar!"
säljare på Tegelviksvägen 7B

04 feb 2021

"Hanna är en mycket engagerad mäklare med fokus på kunden. Mycket kunnig mäklarbyrå som har stor lokalkännedom. Rekommenderas varmt!"
säljare på Linnégatan 3E

02 feb 2021

"Hanna är en väldigt empatisk, drivande och målmedveten mäklare med oerhört god social förmåga. Hennes förmåga att göra mig trygg och lugn genom hela processen är jag djupt tacksam över. Strålande!!! "
säljare på Lövskogsvägen 8

01 feb 2021

"Mycket bra jobbat.snabb med besked."
säljare på Sagovägen 29

29 jan 2021

"En mäklare som ger en trygg känsla, alltid tillgänglig och har svar på alla frågor. Ansvarsfull, lyhörd, vänlig och otroligt trevlig. "
säljare på Kungsgårdsvägen 66B

26 jan 2021

"Hanna har alltid varit det självklara mäklarvalet för mig i Kalmar och hon slutar aldrig att imponera! Jag har anlitat henne tidigare och denna gången överträffade hon mina förväntningar(igen!). Hon besitter egenskaper som lyhörd, engagerad och fick hela säljprocessen att faktiskt bli till en trevlig upplevelse. Varma rekommendationer till den som går i köp/säljtankar i Kalmar!"
säljare på Kungsgårdsvägen 22A

26 jan 2021

"Hanna är en toppenmäklare på alla sätt!
Oerhört engagerad, driven & professionell hela vägen.
Försäljningen av vår lägenhet gick både snabbt & smidigt.
Hon är vårt självklara val för framtida försäljningar!
Kan varmt rekommendera Hanna!"
säljare på Lech Walesas gata 42

26 jan 2021

"Världsklass varje gång! Hanna är den perfekta mäklaren att anlita om man vill ha högt engagemang och tydlig kommunikation. Och inte minst så levererar hon rekordpriser. 5 av 5 stjärnor!"
säljare på Långviksvägen 26

13 jan 2021

"Eftersom affären gick så snabbt att vissa delar av frågorna inte är riktigt relevanta, men jag är nöjd med allt"
säljare på Baldersgatan 9

17 dec 2020

"Hanna är den mest fantastiska mäklaren jag träffat! Jag kommer kontakta henne i alla framtida bostadsaffärer. Hanna är engagerad, driven och har en fantastisk personlighet och är väl förtrogen med hur man bemöter kunder. Hanna har gjort så att flera av mina bostäder har sålts men hon har även varit en fantastisk mäklare att kontakta för att hitta sitt drömboende. "
säljare på Kungsgårdsvägen 60A

02 dec 2020

"Försäljningen gick snabbt och smidigt,upplevde att mäklaren tog fasta på mina önskemål. kan varmt rekomendera Hanna på Rydman & Langå Mäkleri"
säljare på Banérgatan 7A

09 nov 2020

"Mäklaren jobbade snabbt och hittade en köpare direkt, MYCKET BRA"
säljare på Lövskogsvägen 20

04 nov 2020

"Att ha Hanna som mäklare satte guldkant på hela processen av min husförsäljning. Hennes kompetens och engagemang åt alla håll va imponerande. Hennes personlighet gav det lilla extra. Hon va ett stöd både i med och motgång och fanns alltid till hands både för mig och för köparna. Jag kände mig trygg med henne och det va en fröjd att sälja mitt hus tillsammans med Hanna. "
säljare på Lyckebovägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
15
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
96 260 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
159 av 160 säljare
Hanna satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 162 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
160 av 160 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
162 av 162 säljare

Hanna på kartan.

265 tidigare annonser
12 bostäder till salu
162 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

2 895 000 kr
5 rum, 134,2 m²
21 604 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
6 158 kr/mån
2 490 000 kr
4 rum, 66 m²
37 727 kr/m²
Villa, Mörbylånga
2 895 000 kr
5 rum, 134,2 m²
21 604 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
6 158 kr/mån
1 640 000 kr
3 rum, 68 m²
24 117 kr/m²
Lägenhet, Mörbylånga
3 870 kr/mån
1 830 000 kr
4 rum, 78 m²
23 461 kr/m²
Lägenhet, Mörbylånga
4 439 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 050 000 kr
Villa Vimpeltorpet
-40 000 kr
6 rum, 132 m²
Utropspris: 4 090 000 kr
1 900 000 kr
Villa Timmernabben
+ 110 000 kr
4 rum, 56 m²
Utropspris: 1 790 000 kr
2 995 000 kr
Radhus Karlssons Äng
6 rum, 134,2 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Havslätt
4 rum, 82,7 m²
Utropspris: 2 175 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Havslätt
3 rum, 67,3 m²
Utropspris: 1 785 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.