Hanna Cedergren

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Hanna Cedergren
Profilbild för Hanna Cedergren
Hanna Cedergren
4.8 / 5
(165 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
7 st
60 705 000 kr

Bakgrund

Hanna Cedergren jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-05-14. Hanna har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Hanna har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 24 870 000 kr.

Presentation

Hanna är Lunds topp två mest anlitade mäklare och mäklar i huvudsak bostadsrätter i Lund. Hon jobbar nästan uteslutande på rekommendationer från tidigare kunder och hennes största fokus är supernöjda säljare och köpare.

Mäklarbyrå


Säljare om Hanna.

15 aug 2022

"Har sålt lägenhet med Hanna tidigare två gånger innan den här försäljningen och gör det gärna igen. Hon är otroligt hjälpsam, har stenkoll på allt, bra på att uppdatera. Känner mig otroligt trygg med henne som mäklare och dessutom är hon genuin och förmedlar tryggheten även till köparen eller int..."
"Har sålt lägenhet med Hanna tidigare två gånger innan den här försäljningen och gör det gärna igen. Hon är otroligt hjälpsam, har stenkoll på allt, bra på att uppdatera. Känner mig otroligt trygg med henne som mäklare och dessutom är hon genuin och förmedlar tryggheten även till köparen eller intressenten. Rekommenderas starkt, Hanna är mitt självklara val inför nästa bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Vildgåsvägen 8

10 nov 2020

"Hanna är väldigt saklig. Hon är precis lagom säljig och trevlig. Upplevs äkta och ärlig. Rekommenderar verkligen Hanna."
säljare på Södra Esplanaden 20A

26 okt 2020

"Professionell och personlig."
säljare på Sven Tveskäggs gränd 3

16 okt 2020

"Hanna agerar med en väl avvägd balans mellan den sociala, glada och trevliga framtoningen samtidigt som hon är mycket kunnig, seriös och professionell i sin yrkesutövning som mäklare. En riktigt bra mäklare i mina ögon som tar hand om både köpare och säljare på ett trevligt och korrekt vis."
"Hanna agerar med en väl avvägd balans mellan den sociala, glada och trevliga framtoningen samtidigt som hon är mycket kunnig, seriös och professionell i sin yrkesutövning som mäklare. En riktigt bra mäklare i mina ögon som tar hand om både köpare och säljare på ett trevligt och korrekt vis."
Läs mer
säljare på Kung Oskars väg 17

08 jun 2019

"Vi har både köpt och sålt via Hanna och upplever att hon är erfaren, professionell och trevlig i kontakter med både uppdragsgivare och spekulanter."
säljare på Södra Esplanaden 10

11 maj 2019

"Hanna har varit fantastisk under hela processen. Vi har känt oss fullständigt lugna och trygga. Hanna är oerhört professionell och har imponerat stort i sitt engagemang."
säljare på Hantverksgatan 17

07 apr 2019

"Bästa mäklaren man kan ha!"
säljare på Idrottsgatan 4

02 apr 2019

"Kompetent, saklig, professionell, proaktiv, trevlig."
säljare på Studentgatan 38

08 mar 2019

"Proffsigt, kunnig, bra återkoppling, koll på fakta, gott omdöme"
säljare på Studentgatan 38

27 jan 2019

"Detta var tredje gången vi vände oss till Hanna. Vi har varit lika nöjda varje gång. "
säljare på Grisslevägen 6

20 dec 2018

"Hanna var verkligen FANTASTISK och jag kommer absolut att rekomendera henne till alla jag känner."
säljare på Grisslevägen 5

14 dec 2018

"Dem andra hade rätt! Hanna är den bästa mäklaren och jag kan starkt rekommendera henne till dem som ska sälja/köpa bostad. "
säljare på Södra Esplanaden 16

28 nov 2018

"Hanna är skicklig på att kommunicera, lätt att diskutera med och alltid tillgänglig. Hon skötte vår bostadsaffär med hög professionell nivå på både förberedelser och processen efter försäljningen. Rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja sin bostad."
"Hanna är skicklig på att kommunicera, lätt att diskutera med och alltid tillgänglig. Hon skötte vår bostadsaffär med hög professionell nivå på både förberedelser och processen efter försäljningen. Rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Starkodders gränd 13

30 okt 2018

"Vi kan verkligen rekommdera Hanna som mäklare. Lättsam, målmedveten och driven mäklare som höll en uppdaterade under hela prosessen från första träff till försäljning. "
säljare på Lagerbrings väg 6A

23 okt 2018

"Så här långt mycket nöjd med mäklaren"
säljare på Sankt Jörgens Park 15

10 okt 2018

"Återigen jättenöjda med Hanna som mäklare! Finns bara positivt att säga om henne och hennes insatser i samband med vår försäljning. "
säljare på Finalgatan 9

18 sep 2018

"Hanna är en stjärna som ständigt levererar, hon har en servicenivå som verkligen underlättade hela försäljningsprocessen för mig.
Du märker väldigt tydligt när du anlitar henne varför hon är lunds bästa mäklare!"
säljare på Järngatan 2A

07 sep 2018

"Lite små detaljer i själva annonsen som vi fick påminna om en extra gång innan den publicerades, men det var det enda negativa. Vi är supernöjda! Hanna är genuint trevlig och lättillgänglig, affären gick snabbt och smidigt."
säljare på Måsvägen 10B

07 sep 2018

"Effektivt och bra samarbete. Kunnig och proffsig! Rekommenderas varmt! "
säljare på Trollebergsvägen 49B

28 jul 2018

"100% tillgänglig, stort plus! "
säljare på Filippavägen 4C

20 maj 2018

"Känner bra förtroende för Hanna och det var även av henne vi köpte lägenheten av. Med anledning av den positiva erfarenheten så kontakta vi henne direkt när beslut oss för en försäljning och är mycket nöjda. "
säljare på Karl XI-gatan 5B

06 apr 2018

"Jättenöjd! Kunde inte haft en bättre mäklare att ha som hjälp vid försäljningen."
säljare på Trollebergsvägen 82K

05 apr 2018

"Mycket trevlig och målinriktad mäklare som framhöll när det var viktigt med beslut."
säljare på Slåttervägen 9A

04 apr 2018

"Att som mäklare sälja då det är säljarnas marknad är en sak, en helt annan när det är turbulens och köparna är osäkra och avvaktande. Hanna gjorde ett utmärkt jobb i Jan-feb 2018 och lyckades genomföra en professionell försäljning och få fram ett slutpris som jag blev nöjd med. Kan verkligen reko..."
"Att som mäklare sälja då det är säljarnas marknad är en sak, en helt annan när det är turbulens och köparna är osäkra och avvaktande. Hanna gjorde ett utmärkt jobb i Jan-feb 2018 och lyckades genomföra en professionell försäljning och få fram ett slutpris som jag blev nöjd med. Kan verkligen rekommendera Hanna! "
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 20D

27 nov 2017

"Snabb och effektiv process"
säljare på Vipemöllevägen 109

20 nov 2017

"Hanna gjorde ett väldigt bra jobb och lyckades mota våra förväntningar på pris även med endast en budgivare, tydlig kommunikation och driv genom hela processen. Så därför blev det Max score!"
säljare på Baravägen 7

02 nov 2017

"Grymt bra mäklare som gjorde ett fantastikt jobb.
Kan verkligen rekomendera att anlita henne. "
säljare på Rallaregatan 2C

12 sep 2017

"Hanna rekommenderas till det bästa! "
säljare på Steglitsvägen 5B

12 sep 2017

"Mycket nöjd. Kommer bli fler affärer."
säljare på Warholms väg 8B

12 sep 2017

"Hanna är helt klart duktig på det hon gör. Genom hela försäljningsprocessen var hon tydlig, tillgänglig och tillmötesgående. Hon fanns alltid ett samtal/sms bort, och hade alltid svar på mina frågor, stora som små.
Det märktes att hon var påläst kring bostaden, och jag kände därmed en trygghet ..."
"Hanna är helt klart duktig på det hon gör. Genom hela försäljningsprocessen var hon tydlig, tillgänglig och tillmötesgående. Hon fanns alltid ett samtal/sms bort, och hade alltid svar på mina frågor, stora som små.
Det märktes att hon var påläst kring bostaden, och jag kände därmed en trygghet över att hon kunde kommunicera väl under visningarna och ge svar på alla detaljfrågor som kunde tänkas dyka upp rörande min lägenhet, förening etc. En mäklare som inte är väl förberedd och insatt i objektet kan, av egen erfarenhet som köpare, vara extremt frustrerande.
För min del så var detta en rakt igenom positiv upplevelse, och jag skulle absolut vilja rekommendera Hanna till någon som går i säljtankar :)"
Läs mer
säljare på Revingegatan 5B

11 sep 2017

"Hanna Nilsson är kunnig, engagerad och trevlig. Eftersom vi inte bor i Lund utan i Stockholm uppskattade vi mycket att hon återkopplade snabbt genom hela processen via sms, mejl och mobil och skötte förhandling, köpare, kontrakt etc helt perfekt. Vi kände oss mer än trygga, det var lugnt och korr..."
"Hanna Nilsson är kunnig, engagerad och trevlig. Eftersom vi inte bor i Lund utan i Stockholm uppskattade vi mycket att hon återkopplade snabbt genom hela processen via sms, mejl och mobil och skötte förhandling, köpare, kontrakt etc helt perfekt. Vi kände oss mer än trygga, det var lugnt och korrekt. Helt övertygad om att priset var hennes förtjänst, en mycket bra förhandlare. Kan inte annat än starkt rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Flormansgatan 8

30 jul 2017

"Mycket engagerad genom hela processen. Väldigt fint slutresultat. "
säljare på Järnåkravägen 11D

22 jul 2017

"Hanna Nilsson var en fantastisk mäklare och jag skulle alla dagar i veckan anlita henne igen och
varmt rekommendera henne till vänner. Kunde inte varit mer nöjd."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 2

01 jun 2017

"Hanna Nilsson är en stjärna som jag kommer anlita igen!"
säljare på Lokföraregatan 13A

25 apr 2017

"6+++(5) möjliga coola solar.
Hanna, det är ett nöje att jobba med dig! vi kände direkt ifrån första kontakt ett stort förtroende för dig, din kompetens, järnvilja och målfokus. Alltid med ödmjukt bemötande, och alltid beredd att gav det där extra som behövs för att överträffa våra förväntningar..."
"6+++(5) möjliga coola solar.
Hanna, det är ett nöje att jobba med dig! vi kände direkt ifrån första kontakt ett stort förtroende för dig, din kompetens, järnvilja och målfokus. Alltid med ödmjukt bemötande, och alltid beredd att gav det där extra som behövs för att överträffa våra förväntningar. Jag tycker att det oerhört glädjande och inspirerande fått jobba med dig, och vill ge dig mina allra starkaste rekommendationer.
"
Läs mer
säljare på Revingegatan 15A

23 mar 2017

"Upplevde henne engagerad ,kompetent och förtroendegivande.Lätt att samarbeta med inför och kring försäljningen av lägenheten."
säljare på Kakelvägen 10A

14 mar 2017

"Hanna är en lyhörd, flexibel och mest av allt en oerhört trevlig mäklare som är lätt att tycka om och som man kan lita på, både som köpare och säljare "
säljare på Kakelvägen 8

11 jan 2017

"Effektiv!!"
säljare på Järnåkravägen 11C

21 dec 2016

"rekommenderas starkt! "
säljare på Bredgatan 20A

26 okt 2016

"Har förmedlat det till mäklare och dennes chef."
säljare på Kastanjegatan 19F

14 okt 2016

"Klockren mäklare rakt igenom, helt nöjda på alla sätt!"
säljare på Van Dürens väg 22

11 sep 2016

"Enkelt, okomplicerat och kommunikativ hela vägen."
säljare på Karl XI-gatan 11A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
24 870 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 161 säljare
Hanna satte rätt förväntningar på slutpriset
138 av 164 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
159 av 164 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
165 av 165 säljare

Hanna på kartan.

380 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
164 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

3 095 000 kr
3 rum, 83 m²
37 289 kr/m²
Lägenhet, Lund
6 108 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 31 m²
64 354 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 376 kr/mån
3 850 000 kr
4 rum, 84 m²
45 833 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 133 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 99 m²
38 333 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 271 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 59,9 m²
48 305 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 553 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 850 000 kr
Lägenhet Centrum
-45 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Möllevången
-95 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Klosters Fälad
+ 150 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har sålt lägenhet med Hanna tidigare två gånger innan den här försäljningen och gör det gärna igen. Hon är otroligt hjälpsam, har stenkoll på allt, bra på att uppdatera. Känner mig otroligt trygg med henne som mäklare och dessutom är hon genuin och förmedlar tryggheten även till köparen eller intressenten. Rekommenderas starkt, Hanna är mitt självklara val inför nästa bostadsförsäljning!"
235 000 kr
Fritidshus Norra Fäladen
1 rum, 14 m²
Utropspris: 235 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 600 000 kr
Lägenhet Centrum
-95 000 kr
1 rum, 43,3 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.