Gustav Enhörning

Profilbild för Gustav Enhörning
Säljarfavorit
Gustav Enhörning
5.0 / 5
(42 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
18 st
110 430 000 kr

Bakgrund

Gustav Enhörning jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2020-03-09. Gustav har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2021. Gustav har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 182 510 000 kr.

Presentation

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och alltid eftersträvar att skapa nya prisrekord!

Jag är specialiserad på Innerstan och även uppvuxen där men får sälja i hela Sthlm utan begränsningar.

Mäklarbyrå


Säljare om Gustav.

21 okt 2021

"Gustav sålde min lägenhet på bara ett par dagar och processen gick mycket smidigt. Gustav är noggrann, lyhörd och mycket engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Gustav som mäklare och jag kommer anlita honom för alla mina framtida bostadsförsäljningar! "
säljare på Skeppargatan 79

13 okt 2021

"Oerhört professionell och engagerad mäklare!
Stylade lägenheten och fotade dagen efter haj var där och tittade, en vecka senare var min lägenhet såld till ett bra pris. Hela processen gick väldigt smidigt, Gustav höll mig uppdaterad och hörde av sig i enlighet med sina löften, jag rekommenderar honom starkt! "
säljare på Tegnérgatan 55D

30 sep 2021

"Supernöjd med Gustavs arbetssätt och resultat. Vi upplevde att han var professionell genom hela säljresan. Vi ger våra starkaste rekommendationer att anlita Gustav! "
säljare på Birger Jarlsgatan 113D

24 sep 2021

"Gustav sålde min lägenhet och hjälpte mig hitta en ny. Han är målmedveten, lyhörd och engagerad. Han förstår sin kund och är mån om att löpande uppdatera om status. Jag fick ett gott intryck av Gustav på vårt första möte och han levererade allt han lovade. "
säljare på Nybrogatan 23

21 sep 2021

"Professionellt mäkleri som rekommenderas starkt och då främst Gustav som alltid ger allt!"
säljare på Birkagatan 25

18 aug 2021

"Gustav har kommit att bli hela familjens mäklare som vi använder oss av när vi ska sälja bostäder. Trygg, pålitlig och ett härligt driv personifierar honom. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Västmannagatan 85C

12 jul 2021

"Jag har sålt många lägenheter i mitt liv, Gustav är bäst i alla kategorier!"
säljare på Markvardsgatan 4

12 jun 2021

"Gustav är ett superproffs. Har träffat många mäklare och Gustav har ett engagemang och en målmedvetenhet som slår de flesta. Hans lyhördhet och kundfokusering får både säljare och köpare att känna sig trygga, vilket leder till bra resultat för alla parter. Kommer absolut att anlita Gustav igen 5/5 stjärnor! "
säljare på Karlavägen 75B

30 maj 2021

"Gustav gjorde ett fantastiskt jobb och överträffade våra förväntningar på alla plan. Han var effektiv, engagerad och målmedveten under försäljningsprocessen! "
säljare på Birger Jarlsgatan 111D

27 maj 2021

"Gustav är otroligt duktig, driven och professionell."
säljare på Roslagsgatan 13B

27 maj 2021

"Gustav är en unik kombination av professionalism, engagemang, kompetens och energi. Målinriktad och med fokus på att få både köpare och säljare nöjda. "
säljare på Engelbrektsgatan 17

10 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Gustav! Hans driv är otroligt och han gjorde allt för att vi som kund skulle vara nöjda. Dessutom lyckades han överträffa alla våra förväntningar - Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Nina Einhorns gata 6

28 apr 2021

"Alla som ska sälja borde anlita Gustav - så sjukt bra! "
säljare på Bergsgatan 30

28 apr 2021

"Har sålt många lägenheter med olika mäklare men kan helt ärligt säga att Gustav har utan tvekan gjort det bästa jobbet. Under hela processen har han satt oss i fokus, när jag var missnöjd med bilderna såg han till att ta in en annan fotograf för att jag skulle få det resultatet jag önskade, och det är bara ett av få exempel där han gjort allt för att vi ska känna oss helt nöjda.
Jag kommer att använda Gustav i alla mina framtida försäljningar, så det rekommenderar jag att ni också gör.

"
säljare på Grev Turegatan 50

28 apr 2021

"Gustav är en mäklare som jag rekommendera till alla säljare där ute. Han var alltid tillgänglig för alla mina frågor. Gustav hjälpte mig verkligen med att få det priset som jag verkligen ville ha.
Med Gustav som mäklare så kan ni förvänta er en seriös, engagerad och en vänlig person. "
säljare på Sandhamnsgatan 75F

28 apr 2021

"Mycket engagerad och serviceinriktad, med tydlig ambition att göra ett gott jobb!"
säljare på Bergsgatan 30

26 apr 2021

"Duktig, arbetsam och målinriktad!!"
säljare på Hagagatan 18

29 mar 2021

"Väldigt professionell och duktig. Överträffade våra förväntningar stort. Fick bostaden såld på rekortid samt till historiskt rekordpris. Kommer absolut rekommendera och använda Gustav igen."
säljare på Beckbrännarbacken 7

25 mar 2021

"Gustav är sannolikt en av Sveriges absolut bästa mäklare. Som person är han otroligt ödmjuk och bra på att lyssna. Samtidigt är han otroligt resultatinriktad och ingen kan mäta sig med hans förmåga att få till en bra affär. En annan kvalité jag satte stort pris på var hans förmåga att alltid återkoppla väldigt snabbt och hans kapacitet att planera in precis allt som behövdes. Han har en väldigt bred kompetens inom hela mäklaryrket och fastighetsmarknaden. Han har en fantastisk energi och mycket positiv inställning i alla lägen. Han kan göra det omöjliga möjligt. Han är fenomenal på att bygga goda förtroendeingivande relationer. Han har en perfekt balans mellan att vara en god säljare men samtidigt relationsbyggare.
"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 6

03 mar 2021

"Gustav är en kompetent och engagerad mäklare som tar sig tid att hantera hela affären."
säljare på Torsplan 10

25 feb 2021

"Första intrycket var verkligen utöver det vanliga, ett fantastiskt bemötande. Gustav är en energifylld, profesionell mäklare som inget annat än gör sitt absolut bästa för sina kunder. Tilliten byggdes upp väldigt fort för honom och passionen i det han gör märks verkligen av. Han levererar alltid service i världsklass trots sprängfyllda scheman och bokningar. Rekommenderas starkt. 11/10."
säljare på Oxenstiernsgatan 35

12 feb 2021

"Rekommenderas.
Vi hade som ambition att sälja vår bostad till ett pris en bra bit över snittet på marknaden och var beredda på att det skulle få ta tid att invänta rätt köpare. Gustav tog till sig uppgiften på ett bra sätt och var lyhörd för våra önskemål.
Vi är nöjda med slutpriset som träffade våra höga förväntningar. "
säljare på Tomtebogatan 19

03 feb 2021

"Gustav är den bästa mäklare vi har haft! Jag kommer rekommendera honom till våra vänner och kommer själv anlita honom vid våra kommande försäljningar!"
säljare på Runebergsgatan 7

06 jan 2021

"Gustav är en kanonmäklare! Jag fick min lägenhet såld på rekordtid och Gustav var engagerad och höll mig i loopen under hela processen. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Grev Turegatan 62

10 dec 2020

"Vi är mycket nöjda i synnerhet med att slippa ifrån styling och hemnet visning."
säljare på Eriksbergsgatan 42

23 nov 2020

"Gustav är sannolikt en av Sveriges absolut bästa mäklare. Som person är han otroligt ödmjuk och bra på att lyssna. Samtidigt är han otroligt resultatinriktad och ingen kan mäta sig med hans förmåga att få till en bra affär. En annan kvalité jag satte högt värde på var hans förmåga att alltid återkoppla och hålla oss uppdaterade. Han har en väldigt bred kompetens inom hela mäklaryrket och fastighetsmarknaden. Han har en fantastisk energi och mycket positiv inställning i alla lägen. Han kan göra det omöjliga möjligt. Fenomenal på att bygga goda relationer och har en perfekt balans mellan att vara en god säljare men samtidigt relationsbyggare."
säljare på Frejgatan 34

22 nov 2020

"Gustav är en drivande och det märks att han älskar det han gör! Satte ett högt mål från början och jobbade hårt för att nå det. Är väldigt nöjd med Gustavs insats, rekommenderar honom starkt och kommer definitivt att använda honom igen! "
säljare på Smedsbacksgatan 8

05 nov 2020

"Gustav är en fantastisk och ambitiös mäklare som jag varmt rekommenderar! Jag fick flera rekommendationer om att anlita Gustav när jag skulle sälja min bostad på Östermalm och det är lätt att förstå varför- Gustav är omtyckt av såväl säljare som köpare, är driven, påläst, kunnig, professionell och lyhörd. Jag kände mig trygg under hela processen och fick ett mycket gott förtroende för honom. Gustav överträffade mina förväntningar och jag kommer därför utan tvekan anlita honom igen. "
säljare på Runebergsgatan 11

05 okt 2020

"Gustav har lyssnat in mina behov som säljare och ansträngt sig till det yttersta för att affären ska bli bra för båda parter.
Jag kan varmt rekommendera Gustav till andra som ska sälja sin lägenhet. "
säljare på Runebergsgatan 9

31 aug 2020

"Vi gav Gustav förtroendet att sälja vår lägenhet och är väldigt nöjda! Han var väldigt professionell, höll oss uppdaterade och gjorde att vi kände oss trygga under hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Gustav och kommer gärna anlita honom igen."
säljare på Norrbackagatan 27A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
182 510 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
41 av 42 säljare
Gustav satte rätt förväntningar på slutpriset
39 av 41 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
37 av 37 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
41 av 42 säljare

Gustav på kartan.

64 tidigare annonser
6 bostäder till salu
42 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

10 500 000 kr
4 rum, 94 m²
111 702 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 372 kr/mån
6 500 000 kr
3 rum, 68 m²
95 588 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 818 kr/mån
8 750 000 kr
2 rum, 57 m²
153 508 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
300 kr/mån
5 600 000 kr
2 rum, 50 m²
112 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 439 kr/mån
2,5 rum, 52,1 m²
Lägenhet, Stockholm
3 149 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 500 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 550 000 kr
1 rum, 29 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustav sålde min lägenhet på bara ett par dagar och processen gick mycket smidigt. Gustav är noggrann, lyhörd och mycket engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Gustav som mäklare och jag kommer anlita honom för alla mina framtida bostadsförsäljningar! "
7 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 700 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 6 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 600 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 605 000 kr
1 rum, 32,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oerhört professionell och engagerad mäklare!
Stylade lägenheten och fotade dagen efter haj var där och tittade, en vecka senare var min lägenhet såld till ett bra pris. Hela processen gick väldigt smidigt, Gustav höll mig uppdaterad och hörde av sig i enlighet med sina löften, jag rekommenderar honom starkt! "
6 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 750 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd med Gustavs arbetssätt och resultat. Vi upplevde att han var professionell genom hela säljresan. Vi ger våra starkaste rekommendationer att anlita Gustav! "
25 000 000 kr
Lägenhet
4 rum, 139 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.