Gustav Enhörning

Profilbild för Gustav Enhörning
Säljarfavorit
Gustav Enhörning
5.0 / 5
(85 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
13 st
185 900 000 kr

Bakgrund

Gustav Enhörning jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2020-03-09. Gustav har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Gustav har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 137 795 000 kr.

Presentation

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och alltid eftersträvar att skapa nya prisrekord!

Jag är specialiserad på Innerstan och även uppvuxen där men får sälja i hela Sthlm utan begränsningar.

Mäklarbyrå


Säljare om Gustav.

18 jan 2023

"Gustav var fullkomligt lysande! Från starten till slutet av processen var han mycket professionell, snäll och lyhörd kring våra önskemål. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi kommer absolut använda honom igen. "
säljare på Styrmansgatan 55

18 jan 2023

"Gustav gjorde en bra insats! Snabb och ”to-the-point” med avslut långt snabbare än förväntan. Mycket trevligt, proffsigt och charmigt bemötande.
Kan verkligen rekommendera Gustav."
säljare på Odengatan 28

03 jan 2023

"Andra gången vi har en köp/sälj relation med Gustav. Han sköter sina uppdrag otroligt väl och uppfyller de förväntningar vi har på en mäklare! Rekommenderas varmt."
säljare på Eriksbergsgatan 42

25 okt 2022

"Gustav is genuine, friendly, and helpful. I'm very happy that I chose him as my agent, and I will choose him again to sell my next apartment. "
säljare på Jungfrugatan 43B

24 okt 2022

"Gustav was helpful and trustworthy throughout, guiding the process with confidence. Would recommend."
säljare på Scheelegatan 4

27 sep 2022

"Gustav känns uppriktig & driven och han var enkel att arbeta med. Jag var nöjd med hans insats! "
säljare på Vegagatan 15

26 sep 2022

"Toppen mäklare! Kämpade hårt genom dessa tider! Rekommenderar starkt"
säljare på Östermalmsgatan 57

02 sep 2022

"Gustav kunde på ett utomordentligt sätt navigera genom en mycket svår marknad och lyckades sälja vår lägenhet till ett bra pris trots låg efterfrågan."
säljare på Birger Jarlsgatan 115A

29 aug 2022

"Bra dialog genom hela processen. "
säljare på Birkagatan 25

10 jun 2022

"Jag anlitade Gustav via rekommendationer efter att ha hört mycket gott om honom. Under hela processen blev jag kontinuerligt uppdaterad om var i processen vi befann oss, med minimal ansträngning från mig sida. Gustav hittade rätt spekulant via sitt interna kontaktnät och lyckades överträffa mina ..."
"Jag anlitade Gustav via rekommendationer efter att ha hört mycket gott om honom. Under hela processen blev jag kontinuerligt uppdaterad om var i processen vi befann oss, med minimal ansträngning från mig sida. Gustav hittade rätt spekulant via sitt interna kontaktnät och lyckades överträffa mina förväntningar, även i ett tuffare marknadsläge. Vi arbetade hela tiden som ett lag och han såg alltid till att jag var nöjd med slutresultatet. Jag kommer definitivt rekommendera Gustav till mina nära och kära om de går i säljtankar samt alltid sälja via honom framgent. "
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 13

16 maj 2022

"Gustav är oerhört förtroendeingivande och professionell, vilket påverkar alla presumtiva köpare positivt. Som säljare upplever jag Gustav som synnerligen lyhörd, transparent och målinriktad. Givet min mycket positiva erfarenhet av Gustav som mäklare rekommenderar jag honom varmt till andra säljare. "
"Gustav är oerhört förtroendeingivande och professionell, vilket påverkar alla presumtiva köpare positivt. Som säljare upplever jag Gustav som synnerligen lyhörd, transparent och målinriktad. Givet min mycket positiva erfarenhet av Gustav som mäklare rekommenderar jag honom varmt till andra säljare. "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 34

11 maj 2022

"Gustav var mycket driven, lyhörd och levererade ett bra resultat, speciellt givet ett tufft marknadsläge."
säljare på Falugatan 13

21 apr 2022

"Gustaf är extremt kompetent och duktig mäklare! Kommer alltid gå via Gustaf när de kommer till försäljning av bostäder! "
säljare på Skeppargatan 52A

13 apr 2022

"Gustav är en mycket kompetent mäklare med känsla för affärer. Han drev försäljningen av min lägenhet med hög energi och behandlade den som om det vore hans egen. Jag rekommenderar varmt att använda Gustav som mäklare."
säljare på Birger Jarlsgatan 115A

08 apr 2022

"Gustav var engagerad och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Jag är otroligt nöjd med hans insats. Även styling-uppdraget sköttes mycket snyggt. "
säljare på Torstenssonsgatan 15

07 apr 2022

"Grym! Väldigt trevlig, tydlig, hungrig och tar helhetsansvar "
säljare på Markvardsgatan 6

03 apr 2022

"Gustav gjorde ett mycket bra arbeta och överträffade våra förväntningar på alla plan. Han var effektiv och målmedveten under försäljningsprocessen.
Alla som ska sälja borde anlita Gustav, så blir försäljningen en positiv upplevelse."
säljare på Odengatan 71

28 mar 2022

"Gustav överträffade alla mina förväntningar! Jag har sålt många fastigheter men aldrig arbetat med en mäklare med det här drivet, kompetensen och förhandlingsförmågan. Gustav är mycket professionell, strategisk, målmedveten samtidigt som han är mycket lyhörd och ödmjuk. Initialt värderade han bos..."
"Gustav överträffade alla mina förväntningar! Jag har sålt många fastigheter men aldrig arbetat med en mäklare med det här drivet, kompetensen och förhandlingsförmågan. Gustav är mycket professionell, strategisk, målmedveten samtidigt som han är mycket lyhörd och ödmjuk. Initialt värderade han bostadsrätten mycket högt men avslutade även försäljningsprocessen med att överträffade dessa förväntningar. Söker du är stjärnmäklare, då finns inget annat alternativ än Gustav!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 17

20 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Gustav. Driven, lyhörd och väldigt proffsig. Överträffade våra förväntningar hela vägen! "
säljare på Rödabergsgatan 9B

01 mar 2022

"Helt enkelt en riktig stjärnmäklare!
Vill du sälja på absoluta toppnivå och samtidigt ha det riktigt trevligt så ska du anlita Gustav."
säljare på Storgatan 32

26 feb 2022

"Önskar att alla får uppleva en mäklare som Gustav
Fantastiskt från början till slut, professionell och pålitlig
OTROLIGT NÖJDA "
säljare på Valhallavägen 100

23 feb 2022

"Var som sagt mycket nöjd med min mäklare! Kompetent, charmig och målinriktad!"
säljare på Sveavägen 131

03 feb 2022

"Gustav gjorde ett toppenarbete, han möte och överträffade mina förväntningar. Hela processen från första möte till försäljning gick väldigt smidigt och han hade alltid en tydlig struktur och plan."
säljare på Jungfrugatan 41

02 feb 2022

"Gustav är otroligt proffsig och kompetent. Levererade det han presenterade på första mötet, kan starkt rekommendera! "
säljare på Brahegatan 48

22 jan 2022

"Gustav Enhörning är superproffsig! Målbilden sattes högt och Gustav levererade både bättre och snabbare än vad jag någonsin kunde tro.
Genom Gustavs stora kontaktnät såldes lägenheten i princip så fort den kom ut, före visning. Snyggt, snabbt och kliniskt!
Kan varmt rekommendera Gustav, kände m..."
"Gustav Enhörning är superproffsig! Målbilden sattes högt och Gustav levererade både bättre och snabbare än vad jag någonsin kunde tro.
Genom Gustavs stora kontaktnät såldes lägenheten i princip så fort den kom ut, före visning. Snyggt, snabbt och kliniskt!
Kan varmt rekommendera Gustav, kände mig trygg från start till mål! "
Läs mer
säljare på Storgatan 32

15 jan 2022

"Proffsig, engagerad, kunnig, bra på att uppdatera och följa upp, trevlig, lyhörd"
säljare på Nybrogatan 41

11 jan 2022

"En renodlad stjärnmäklare! Till att börja med, Gustav sålde min lägenhet till rekord på mindre än två dagar med den mest otroliga finessen. Han är inte bara tävlingsinriktad utan även enormt sympatisk / proffsig. Med en stark drivkraft inger han också starkt förtroende vilket är av högsta priorit..."
"En renodlad stjärnmäklare! Till att börja med, Gustav sålde min lägenhet till rekord på mindre än två dagar med den mest otroliga finessen. Han är inte bara tävlingsinriktad utan även enormt sympatisk / proffsig. Med en stark drivkraft inger han också starkt förtroende vilket är av högsta prioritet i en stor affär. Utöver det visar han starkt engagemang, tillgänglighet och att han gick ”den extra milen” utan att blinka!
Kommer definitivt anlita igen och rekommendera till alla. "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 42A

11 jan 2022

"Gustav är professionell, målinriktad, lyhörd och mycket sympatisk. Uppnådde och överträffade mina förväntningar i alla avseenden. Förtroendeingivande under hela processen. Fick mig att känna att affären hade hans fulla fokus. Rekomenderar honom utan tillstymmelse till invändning."
"Gustav är professionell, målinriktad, lyhörd och mycket sympatisk. Uppnådde och överträffade mina förväntningar i alla avseenden. Förtroendeingivande under hela processen. Fick mig att känna att affären hade hans fulla fokus. Rekomenderar honom utan tillstymmelse till invändning."
Läs mer
säljare på Valhallavägen 61

16 nov 2021

"En mycket engagerad och målinriktad mäklare. Oerhört trovärdig och seriös samtidigt som han var lättsam och behaglig att ha att göra med. Vi kan ge Gustav våra allra varmaste rekommendationer och kommer inte tveka att använda Gustav vid eventuella framtida försäljningar."
"En mycket engagerad och målinriktad mäklare. Oerhört trovärdig och seriös samtidigt som han var lättsam och behaglig att ha att göra med. Vi kan ge Gustav våra allra varmaste rekommendationer och kommer inte tveka att använda Gustav vid eventuella framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 34

16 nov 2021

"Den absolut bästa mäklaren! Finns ingen bättre. Han är enormt kompetent. Han jobbar extremt hårt. Han är fantastiskt trevlig. Han har alla kvaliteter som önskas och mer där till. Om ni ska sälja använd honom! Ni kommer inte bli besvikna. Han överträffade alla våra förväntningar och vi kunde inte ..."
"Den absolut bästa mäklaren! Finns ingen bättre. Han är enormt kompetent. Han jobbar extremt hårt. Han är fantastiskt trevlig. Han har alla kvaliteter som önskas och mer där till. Om ni ska sälja använd honom! Ni kommer inte bli besvikna. Han överträffade alla våra förväntningar och vi kunde inte vara mer nöjda. Vi rekommenderar starkt Gustav!"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 77

08 nov 2021

"Gustav är stans bästa mäklare! Han är Engagerad! Ödmjuk! Proffsig! Ärlig!
Alla egenskaper en mäklare behöver har Gustav!
"
säljare på Norra Stationsgatan 115

08 nov 2021

"Gustav är ytterst noggrann och lämnar inget åt slumpen. Och kanske det viktigaste av allt - han ger inte upp även om det går trögt i försäljningen. Kommer definitivt använda honom igen vid nästa försäljning!"
säljare på Rådmansgatan 15

21 okt 2021

"Gustav sålde min lägenhet på bara ett par dagar och processen gick mycket smidigt. Gustav är noggrann, lyhörd och mycket engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Gustav som mäklare och jag kommer anlita honom för alla mina framtida bostadsförsäljningar! "
"Gustav sålde min lägenhet på bara ett par dagar och processen gick mycket smidigt. Gustav är noggrann, lyhörd och mycket engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Gustav som mäklare och jag kommer anlita honom för alla mina framtida bostadsförsäljningar! "
Läs mer
säljare på Skeppargatan 79

13 okt 2021

"Oerhört professionell och engagerad mäklare!
Stylade lägenheten och fotade dagen efter haj var där och tittade, en vecka senare var min lägenhet såld till ett bra pris. Hela processen gick väldigt smidigt, Gustav höll mig uppdaterad och hörde av sig i enlighet med sina löften, jag rekommenderar h..."
"Oerhört professionell och engagerad mäklare!
Stylade lägenheten och fotade dagen efter haj var där och tittade, en vecka senare var min lägenhet såld till ett bra pris. Hela processen gick väldigt smidigt, Gustav höll mig uppdaterad och hörde av sig i enlighet med sina löften, jag rekommenderar honom starkt! "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55D

30 sep 2021

"Supernöjd med Gustavs arbetssätt och resultat. Vi upplevde att han var professionell genom hela säljresan. Vi ger våra starkaste rekommendationer att anlita Gustav! "
säljare på Birger Jarlsgatan 113D

24 sep 2021

"Gustav sålde min lägenhet och hjälpte mig hitta en ny. Han är målmedveten, lyhörd och engagerad. Han förstår sin kund och är mån om att löpande uppdatera om status. Jag fick ett gott intryck av Gustav på vårt första möte och han levererade allt han lovade. "
"Gustav sålde min lägenhet och hjälpte mig hitta en ny. Han är målmedveten, lyhörd och engagerad. Han förstår sin kund och är mån om att löpande uppdatera om status. Jag fick ett gott intryck av Gustav på vårt första möte och han levererade allt han lovade. "
Läs mer
säljare på Nybrogatan 23

21 sep 2021

"Professionellt mäkleri som rekommenderas starkt och då främst Gustav som alltid ger allt!"
säljare på Birkagatan 25

18 aug 2021

"Gustav har kommit att bli hela familjens mäklare som vi använder oss av när vi ska sälja bostäder. Trygg, pålitlig och ett härligt driv personifierar honom. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Västmannagatan 85C

12 jul 2021

"Jag har sålt många lägenheter i mitt liv, Gustav är bäst i alla kategorier!"
säljare på Markvardsgatan 4

12 jun 2021

"Gustav är ett superproffs. Har träffat många mäklare och Gustav har ett engagemang och en målmedvetenhet som slår de flesta. Hans lyhördhet och kundfokusering får både säljare och köpare att känna sig trygga, vilket leder till bra resultat för alla parter. Kommer absolut att anlita Gustav igen 5/..."
"Gustav är ett superproffs. Har träffat många mäklare och Gustav har ett engagemang och en målmedvetenhet som slår de flesta. Hans lyhördhet och kundfokusering får både säljare och köpare att känna sig trygga, vilket leder till bra resultat för alla parter. Kommer absolut att anlita Gustav igen 5/5 stjärnor! "
Läs mer
säljare på Karlavägen 75B

30 maj 2021

"Gustav gjorde ett fantastiskt jobb och överträffade våra förväntningar på alla plan. Han var effektiv, engagerad och målmedveten under försäljningsprocessen! "
säljare på Birger Jarlsgatan 111D

27 maj 2021

"Gustav är otroligt duktig, driven och professionell."
säljare på Roslagsgatan 13B

27 maj 2021

"Gustav är en unik kombination av professionalism, engagemang, kompetens och energi. Målinriktad och med fokus på att få både köpare och säljare nöjda. "
säljare på Engelbrektsgatan 17

10 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Gustav! Hans driv är otroligt och han gjorde allt för att vi som kund skulle vara nöjda. Dessutom lyckades han överträffa alla våra förväntningar - Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Nina Einhorns gata 6

28 apr 2021

"Alla som ska sälja borde anlita Gustav - så sjukt bra! "
säljare på Bergsgatan 30

28 apr 2021

"Har sålt många lägenheter med olika mäklare men kan helt ärligt säga att Gustav har utan tvekan gjort det bästa jobbet. Under hela processen har han satt oss i fokus, när jag var missnöjd med bilderna såg han till att ta in en annan fotograf för att jag skulle få det resultatet jag önskade, och d..."
"Har sålt många lägenheter med olika mäklare men kan helt ärligt säga att Gustav har utan tvekan gjort det bästa jobbet. Under hela processen har han satt oss i fokus, när jag var missnöjd med bilderna såg han till att ta in en annan fotograf för att jag skulle få det resultatet jag önskade, och det är bara ett av få exempel där han gjort allt för att vi ska känna oss helt nöjda.
Jag kommer att använda Gustav i alla mina framtida försäljningar, så det rekommenderar jag att ni också gör.

"
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 50

28 apr 2021

"Gustav är en mäklare som jag rekommendera till alla säljare där ute. Han var alltid tillgänglig för alla mina frågor. Gustav hjälpte mig verkligen med att få det priset som jag verkligen ville ha.
Med Gustav som mäklare så kan ni förvänta er en seriös, engagerad och en vänlig person. "
"Gustav är en mäklare som jag rekommendera till alla säljare där ute. Han var alltid tillgänglig för alla mina frågor. Gustav hjälpte mig verkligen med att få det priset som jag verkligen ville ha.
Med Gustav som mäklare så kan ni förvänta er en seriös, engagerad och en vänlig person. "
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 75F

28 apr 2021

"Mycket engagerad och serviceinriktad, med tydlig ambition att göra ett gott jobb!"
säljare på Bergsgatan 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
137 795 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 85 säljare
Gustav satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 82 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
76 av 78 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
82 av 83 säljare

Gustav på kartan.

141 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
85 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

13 750 000 kr
3 rum, 92 m²
149 456 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 463 kr/mån
9 250 000 kr
3 rum, 81,5 m²
114 197 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 667 kr/mån
4 850 000 kr
2 rum, 36 m²
134 722 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 465 kr/mån
7 500 000 kr
2 rum, 68 m²
110 294 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 818 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 025 000 kr
Lägenhet Östermalm
1 rum, 36 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Norrmalm
2,5 rum, 52,1 m²
Utropspris: 6 400 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Östermalm
-250 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
5 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 50 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
13 400 000 kr
Lägenhet Östermalm
-1 100 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 14 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.