Gustav Enhörning

Profilbild för Gustav Enhörning
Säljarfavorit
Gustav Enhörning
5.0 / 5
(115 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
10 st
148 150 000 kr

Bakgrund

Gustav Enhörning jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2020-03-09. Gustav har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Gustav har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 94 700 000 kr.

Presentation

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och alltid eftersträvar att skapa nya prisrekord!

Jag är specialiserad på Innerstan och även uppvuxen där men får sälja i hela Sthlm utan begränsningar.

Mäklarbyrå


Säljare om Gustav.

29 mar 2024

"Gustav is professional and trustworthy. He provides great and clear communication. He also has good contacts for photography, styling, etc. We’re happy with the results!"
säljare på Torsgatan 38A

21 feb 2024

"Nöjd med mäklarens professionella och engagerade insats, vilket resulterade i en smidig och lyckad försäljning!"
säljare på Västmannagatan 17B

13 feb 2024

"Kan varmt rekommendera Gustav, han är proffsig, trevlig och ambitiös"
säljare på Birkagatan 25

15 dec 2023

"Supernöjd med Gustav!! :)"
säljare på Brahegatan 62

13 dec 2023

"Supernöjd! Lätt att ha och göra med och vi kände oss alltid uppdaterade. "
säljare på Linnégatan 31

13 dec 2023

"Vi är väldigt glada att vi valde Gustav som mäklare och vi kan varmt rekommendera honom. Lyhörd, konkret och tillgänglig under hela processen."
säljare på Danderydsgatan 32

29 nov 2023

"Gustav är otroligt engagerad, lyhörd och förtroendeingivande. Hans driv och ständiga positivet gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Gustav! "
säljare på Sankt Eriksgatan 85A

21 nov 2023

"Jag tog in fem olika mäklare inför att jag skulle sälja min lägenhet. Trots hög konkurrens utmärkte sig Gustav som den självklara vinnaren. Min tidpunkt att sälja lägenheten kunde inte varit sämre, en succesivt stigande ränta till följd av en skenande inflation, krig i världen och flertalet andra..."
"Jag tog in fem olika mäklare inför att jag skulle sälja min lägenhet. Trots hög konkurrens utmärkte sig Gustav som den självklara vinnaren. Min tidpunkt att sälja lägenheten kunde inte varit sämre, en succesivt stigande ränta till följd av en skenande inflation, krig i världen och flertalet andra orosmoment. Alla dessa faktorer är orsaken till att marknaden är så svår nu som den är. Trots detta lyckades ändå Gustav sälja min lägenhet, visserligen till ett något lägre pris än vad han angav i samband med värderingen, men fortsatt väldigt högt relativt marknadsläget. Om ni vill ha en fighter som aldrig ger sig och som verkligen lever upp till klyschan "Walk the extra mile" så anlitar ni Gustav. Har gjort flera bostadsaffärer innan och varit i kontakt med ett dussintals mäklare men ingen mäter sig med Gustav. Till skillnad från många andra mäklare är Gustav förtroendegivande och ger intrycket av att han genuint bryr sig. Anlita honom, jag kan personligen lova att ni inte kommer ångra er."
Läs mer
säljare på Grev Magnigatan 17C

17 nov 2023

"Detta är tredje gånger jag tar hjälp av Gustav och jag är lika nöjd den här gången som tidigare. Gustav är professionell, lyhörd, väldigt kommunikativ och jobbar hårt för att affären ska bli så bra som möjligt. Jag kommer att anlita honom igen när det är dags nästa gång. "
"Detta är tredje gånger jag tar hjälp av Gustav och jag är lika nöjd den här gången som tidigare. Gustav är professionell, lyhörd, väldigt kommunikativ och jobbar hårt för att affären ska bli så bra som möjligt. Jag kommer att anlita honom igen när det är dags nästa gång. "
Läs mer
säljare på Nybrogatan 42A

11 okt 2023

"Otroligt engagerad! 10/10"
säljare på Linnégatan 31

19 sep 2023

"Snabbfotad och skapade förutsättningar för en snabb affär. "
säljare på Västmannagatan 89A

12 sep 2023

"Bättre mäklare än Gustav är svårt att få. Troligtvis är han Stockholms bästa mäklare. Mot kunderna visar han tydlig entusiasm och kunnighet som smittar av sig. Han har hjärtat på rätta stället. Lätt att prata med och utmaningar löser han på absolut bästa sätt. Positiv, glad och professionell tre ..."
"Bättre mäklare än Gustav är svårt att få. Troligtvis är han Stockholms bästa mäklare. Mot kunderna visar han tydlig entusiasm och kunnighet som smittar av sig. Han har hjärtat på rätta stället. Lätt att prata med och utmaningar löser han på absolut bästa sätt. Positiv, glad och professionell tre egenskaper som passar utmärkt för Gustav. Vi kan varmt rekommendera Stockholms bästa mäklare till Er alla.
Tack Gustav!
Daisy och Bengt "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 30

28 aug 2023

"Vi är otroligt nöjda med Gustavs insats som vår fastighetsmäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Hans dedikation och lyhördhet imponerade verkligen på oss. Gustav gick utöver för att säkerställa en smidig process och resultatet överträffade våra förväntningar. Hans vänliga och professionella ..."
"Vi är otroligt nöjda med Gustavs insats som vår fastighetsmäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Hans dedikation och lyhördhet imponerade verkligen på oss. Gustav gick utöver för att säkerställa en smidig process och resultatet överträffade våra förväntningar. Hans vänliga och professionella attityd gjorde samarbetet både enkelt och trevligt. Vi rekommenderar starkt Gustav till alla som behöver en pålitlig och engagerad fastighetsmäklare. Tack, Gustav, för en fantastiskt genomförd försäljning!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 89A

28 aug 2023

"Otroligt engagerad, positiv och professionell! Mycket trevlig som hela tiden höll oss uppdaterade genom processens gång. Överträffade alla förväntningar. Rekommenderar till 1000 och kommer anlita Gustav vid alla framtida affärer. "
säljare på Styrmansgatan 37A

11 maj 2023

"Gustav har under min försäljningsprocess visat prov på ett särdeles fint inkännande.
Förutom att vara en skicklig mäklare är Gustav en fin psykolog trots sin ringa ålder.
Han har visat omtänksamhet och tydlighet gällande förväntningar.
Gustav är dessutom rolig och lättsam att prata med.
Han får e..."
"Gustav har under min försäljningsprocess visat prov på ett särdeles fint inkännande.
Förutom att vara en skicklig mäklare är Gustav en fin psykolog trots sin ringa ålder.
Han har visat omtänksamhet och tydlighet gällande förväntningar.
Gustav är dessutom rolig och lättsam att prata med.
Han får en guldstjärna av mig!
"
Läs mer
säljare på Vegagatan 7

02 maj 2023

"Supermäklare, driven, målinriktad och en bra dialog hela vägen. Rekommenderar Gustav vidare till alla vänner som ska sälja. "
säljare på Östermalmsgatan 31

02 maj 2023

"Gustav är en duktig och engagerad mäklare som levererar fantastiskt bra. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Karlavägen 20

28 mar 2023

"Det är nu andra gången vi säljer med Gustav och vi är lika nöjda denna gång. Överträffade våra förväntningar med råge och detta på drygt 1 vecka, trots skakig marknad. Alltid tillgänglig, påläst och kunnig om förening, område och bostaden. Kommer rekommendera Gustav till alla nära och kära. Mäkl..."
"Det är nu andra gången vi säljer med Gustav och vi är lika nöjda denna gång. Överträffade våra förväntningar med råge och detta på drygt 1 vecka, trots skakig marknad. Alltid tillgänglig, påläst och kunnig om förening, område och bostaden. Kommer rekommendera Gustav till alla nära och kära. Mäklare på dagen och garanterat superhjälte om natten!"
Läs mer
säljare på Torsplan 10

28 mar 2023

"Bravo Gustav "
säljare på Grevgatan 40

27 mar 2023

"Andra gången jag säljer med Gustav, otroligt duktig mäklare! Rekommenderar starkt till alla jag känner"
säljare på Hornsgatan 55A

22 mar 2023

"Gustav gjorde ett fenomenalt jobb. Mycket nöjd med hans insatser. "
säljare på Styrmansgatan 55

16 mar 2023

"Proffesionellt agerande, lyhörd, utmärkt insatt i område, prisbild och fastighet. Snabbt och effektivt agerat och ändå med förmåga att jag kände mig uppdaterad och trygg. "
säljare på Valhallavägen 129

08 feb 2023

"Mycket nöjd med Gustavs jobb! Snabb, hög energi och stort kunnande. Rekommenderas!"
säljare på Dalagatan 35B

18 jan 2023

"Gustav var fullkomligt lysande! Från starten till slutet av processen var han mycket professionell, snäll och lyhörd kring våra önskemål. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi kommer absolut använda honom igen. "
säljare på Styrmansgatan 55

18 jan 2023

"Gustav gjorde en bra insats! Snabb och ”to-the-point” med avslut långt snabbare än förväntan. Mycket trevligt, proffsigt och charmigt bemötande.
Kan verkligen rekommendera Gustav."
säljare på Odengatan 28

03 jan 2023

"Andra gången vi har en köp/sälj relation med Gustav. Han sköter sina uppdrag otroligt väl och uppfyller de förväntningar vi har på en mäklare! Rekommenderas varmt."
säljare på Eriksbergsgatan 42

25 okt 2022

"Gustav is genuine, friendly, and helpful. I'm very happy that I chose him as my agent, and I will choose him again to sell my next apartment. "
säljare på Jungfrugatan 43B

24 okt 2022

"Gustav was helpful and trustworthy throughout, guiding the process with confidence. Would recommend."
säljare på Scheelegatan 4

27 sep 2022

"Gustav känns uppriktig & driven och han var enkel att arbeta med. Jag var nöjd med hans insats! "
säljare på Vegagatan 15

26 sep 2022

"Toppen mäklare! Kämpade hårt genom dessa tider! Rekommenderar starkt"
säljare på Östermalmsgatan 57

02 sep 2022

"Gustav kunde på ett utomordentligt sätt navigera genom en mycket svår marknad och lyckades sälja vår lägenhet till ett bra pris trots låg efterfrågan."
säljare på Birger Jarlsgatan 115A

29 aug 2022

"Bra dialog genom hela processen. "
säljare på Birkagatan 25

10 jun 2022

"Jag anlitade Gustav via rekommendationer efter att ha hört mycket gott om honom. Under hela processen blev jag kontinuerligt uppdaterad om var i processen vi befann oss, med minimal ansträngning från mig sida. Gustav hittade rätt spekulant via sitt interna kontaktnät och lyckades överträffa mina ..."
"Jag anlitade Gustav via rekommendationer efter att ha hört mycket gott om honom. Under hela processen blev jag kontinuerligt uppdaterad om var i processen vi befann oss, med minimal ansträngning från mig sida. Gustav hittade rätt spekulant via sitt interna kontaktnät och lyckades överträffa mina förväntningar, även i ett tuffare marknadsläge. Vi arbetade hela tiden som ett lag och han såg alltid till att jag var nöjd med slutresultatet. Jag kommer definitivt rekommendera Gustav till mina nära och kära om de går i säljtankar samt alltid sälja via honom framgent. "
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 13

16 maj 2022

"Gustav är oerhört förtroendeingivande och professionell, vilket påverkar alla presumtiva köpare positivt. Som säljare upplever jag Gustav som synnerligen lyhörd, transparent och målinriktad. Givet min mycket positiva erfarenhet av Gustav som mäklare rekommenderar jag honom varmt till andra säljare. "
"Gustav är oerhört förtroendeingivande och professionell, vilket påverkar alla presumtiva köpare positivt. Som säljare upplever jag Gustav som synnerligen lyhörd, transparent och målinriktad. Givet min mycket positiva erfarenhet av Gustav som mäklare rekommenderar jag honom varmt till andra säljare. "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 34

11 maj 2022

"Gustav var mycket driven, lyhörd och levererade ett bra resultat, speciellt givet ett tufft marknadsläge."
säljare på Falugatan 13

21 apr 2022

"Gustaf är extremt kompetent och duktig mäklare! Kommer alltid gå via Gustaf när de kommer till försäljning av bostäder! "
säljare på Skeppargatan 52A

13 apr 2022

"Gustav är en mycket kompetent mäklare med känsla för affärer. Han drev försäljningen av min lägenhet med hög energi och behandlade den som om det vore hans egen. Jag rekommenderar varmt att använda Gustav som mäklare."
säljare på Birger Jarlsgatan 115A

08 apr 2022

"Gustav var engagerad och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Jag är otroligt nöjd med hans insats. Även styling-uppdraget sköttes mycket snyggt. "
säljare på Torstenssonsgatan 15

07 apr 2022

"Grym! Väldigt trevlig, tydlig, hungrig och tar helhetsansvar "
säljare på Markvardsgatan 6

03 apr 2022

"Gustav gjorde ett mycket bra arbeta och överträffade våra förväntningar på alla plan. Han var effektiv och målmedveten under försäljningsprocessen.
Alla som ska sälja borde anlita Gustav, så blir försäljningen en positiv upplevelse."
säljare på Odengatan 71

28 mar 2022

"Gustav överträffade alla mina förväntningar! Jag har sålt många fastigheter men aldrig arbetat med en mäklare med det här drivet, kompetensen och förhandlingsförmågan. Gustav är mycket professionell, strategisk, målmedveten samtidigt som han är mycket lyhörd och ödmjuk. Initialt värderade han bos..."
"Gustav överträffade alla mina förväntningar! Jag har sålt många fastigheter men aldrig arbetat med en mäklare med det här drivet, kompetensen och förhandlingsförmågan. Gustav är mycket professionell, strategisk, målmedveten samtidigt som han är mycket lyhörd och ödmjuk. Initialt värderade han bostadsrätten mycket högt men avslutade även försäljningsprocessen med att överträffade dessa förväntningar. Söker du är stjärnmäklare, då finns inget annat alternativ än Gustav!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 17

20 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Gustav. Driven, lyhörd och väldigt proffsig. Överträffade våra förväntningar hela vägen! "
säljare på Rödabergsgatan 9B

01 mar 2022

"Helt enkelt en riktig stjärnmäklare!
Vill du sälja på absoluta toppnivå och samtidigt ha det riktigt trevligt så ska du anlita Gustav."
säljare på Storgatan 32

26 feb 2022

"Önskar att alla får uppleva en mäklare som Gustav
Fantastiskt från början till slut, professionell och pålitlig
OTROLIGT NÖJDA "
säljare på Valhallavägen 100

23 feb 2022

"Var som sagt mycket nöjd med min mäklare! Kompetent, charmig och målinriktad!"
säljare på Sveavägen 131

03 feb 2022

"Gustav gjorde ett toppenarbete, han möte och överträffade mina förväntningar. Hela processen från första möte till försäljning gick väldigt smidigt och han hade alltid en tydlig struktur och plan."
säljare på Jungfrugatan 41

02 feb 2022

"Gustav är otroligt proffsig och kompetent. Levererade det han presenterade på första mötet, kan starkt rekommendera! "
säljare på Brahegatan 48

22 jan 2022

"Gustav Enhörning är superproffsig! Målbilden sattes högt och Gustav levererade både bättre och snabbare än vad jag någonsin kunde tro.
Genom Gustavs stora kontaktnät såldes lägenheten i princip så fort den kom ut, före visning. Snyggt, snabbt och kliniskt!
Kan varmt rekommendera Gustav, kände m..."
"Gustav Enhörning är superproffsig! Målbilden sattes högt och Gustav levererade både bättre och snabbare än vad jag någonsin kunde tro.
Genom Gustavs stora kontaktnät såldes lägenheten i princip så fort den kom ut, före visning. Snyggt, snabbt och kliniskt!
Kan varmt rekommendera Gustav, kände mig trygg från start till mål! "
Läs mer
säljare på Storgatan 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
94 700 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
114 av 115 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 109 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 113 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Gustav på kartan.

189 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
115 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

10 500 000 kr
3 rum, 83,8 m²
126 506 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 010 kr/mån
10 500 000 kr
3 rum, 84 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 481 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

10 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
-100 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 10 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustav is professional and trustworthy. He provides great and clear communication. He also has good contacts for photography, styling, etc. We’re happy with the results!"
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
4 rum, 196 m²
Utropspris: 29 000 000 kr
6 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
-200 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 7 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nöjd med mäklarens professionella och engagerade insats, vilket resulterade i en smidig och lyckad försäljning!"
17 200 000 kr
Lägenhet Östermalm
-1 300 000 kr
5 rum, 152 m²
Utropspris: 18 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 450 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 450 000 kr
2 rum, 74 m²
Utropspris: 12 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Gustav, han är proffsig, trevlig och ambitiös"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.