Göran Pagrot

Start  /  Sverige  /  Gotlands län  /  Gotland  /  Göran Pagrot
Profilbild för Göran Pagrot
Göran Pagrot
4.8 / 5
(110 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
0 st
36 399 001 kr

Bakgrund

Göran Pagrot jobbar på ERA och är registrerad mäklare sedan 1992-01-29. Göran har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 14 106 667 kr.

Presentation

Den säljare som anlitar Göran får en mäklare som maximerar hur deras Bostad exponeras. Det ger fler kunder, potentiella köpare och oftast får Görans kunder sin bostad inte bara såld utan också till ett pris som de är mer än nöjda med! Vi har statistik som visar att vi oftare än andra mäklare får rekordpriser vid våra försäljningar.

Göran Pagrot har sålt över 1000 bostäder under sina över 28 år som mäklare. Det innebär över 2000 kunder som alla känner sig trygga och nöjda med affären som för de allra flesta är den viktigaste och mest värdefulla i livet. Göran tillhör den utvalda grupp av mäklare som aldrig någonsin fått ett klagomål på sig under alla år som mäklare. Det är få förunnat i en bransch som präglas av både starka känslor och livets viktigaste ekonomiska investering.

Göran har förmågan att sälja fastigheter och bostäder som är lika olika som personerna som säljer och personerna som köper. Alla affärer vilar på en trygg grund av ansvar för både säljare och köpare.

Hör av dig till Göran så får du en kostnadsfri värdering för din bostad och ett skräddarsytt förslag hur ERA Storstad kan ta hand om försäljning av din Bostad. Det är helt förutsättningslöst.

Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder.
Göran Pagrot har arbetat på heltid som registrerad fastighetsmäklare sedan 1992 då han startade sitt mäklarföretag på Södermalm. Idag arbetar Göran som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA Storstad och har 4 mäklare.
I grunden är Göran civilekonom. På toppen finns ansvarskänslan och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som personliga.
Göran har under många år, fram till sommaren 2015, suttit i huvudstyrelsen för Hemnet och FastighetsMäklarFörbundet (FMF), som förtroendevald av Sveriges mäklare.
Göran är medlem i FastighetsMäklarförbundet FMF och registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen samt har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter.
Göran har varit den svenska VD på världens största mäklarkedja i 13 år och har erfarenhet av hur fastighetsförsäljningar går till i olika delar av världen. Så när du väljer ERA Storstad så är det egentligen Görans stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt.

Mäklarbyrå


Kontor

ERA Storstad

Säljare om Göran.

19 okt 2021

"Lägenheten såle för mer än vi trodde!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 38

12 okt 2021

"Mycket kunnig och erfaren, lite svår att få tag på men ringde upp så snart han hade möjlighet. Generellt mycket nöjd!"
säljare på Åsögatan 176

11 okt 2021

"Göran är en mycket social , professionell och lyhörd mäklare. En förtroendegivande och trygg person. Helt enkelt den bästa mäklaren!!!"
säljare på Badstrandsvägen 22

11 okt 2021

"Göran passade oss helt som mäklare, snabb lösningsinriktad och proffsig."
säljare på Västmannagatan 8

06 okt 2021

"Göran är engagerad och professionell. Han är lätt att tycka om och jag kunde känna tillit. Han var alltid kontaktbar och där för att svara på mina frågor och funderingar. Jag är super nöjd att jag valde Göran som min mäklare."
säljare på Trollesundsvägen 139

06 okt 2021

"Fick stort förtroende för vår mäklare. Han har ett väldigt bra kontaktnät som ställdes till vårt förfogande."
säljare på Norrholmsgränd 19

06 okt 2021

"Professionell mäklare som brinner för sitt yrke, väldigt lätt att tycka om.
"
säljare på Bränningevägen 26A

15 okt 2020

"Ett oerhört driv och alltid tillgänglig."
säljare på Lindvägen 9

02 sep 2020

"Göran gjorde ett fantastiskt jobb med hela affären av min bostad och kan varmt rekommendera ERA Södermalm."
säljare på Rosenlundsgatan 28B

25 aug 2020

"Göran är väldigt engagerad och tydlig i sin profession. Han visar även prov på stor yrkesskicklighet och flexibilitet vad gäller ändrat arbetssätt pga av Corona pandemin. Detta är en mäklare som jag/vi kan rekommendera. Vi är otroligt nöjda med hans insatts."
"Göran är väldigt engagerad och tydlig i sin profession. Han visar även prov på stor yrkesskicklighet och flexibilitet vad gäller ändrat arbetssätt pga av Corona pandemin. Detta är en mäklare som jag/vi kan rekommendera. Vi är otroligt nöjda med hans insatts."
Läs mer
säljare på Reimersholmsgatan 65

16 jan 2020

"Skulle verkligen rekommendera denna mäklare till alla jag känner "
säljare på Noretvägen 49

16 okt 2019

"Göran gjorde ett utmärkt jobb under hela försäljningsprocessen och vi är mycket nöjda!"
säljare på Adelsgatan 34A

15 okt 2019

"Proffsig, snabb och korrekt"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 29

18 sep 2019

"Göran Pagrot var både supertrevlig och professionell. Vi kände att vi kunde lita på hans omdömen kring affären och han tog sig tid att förklara hela processen från början till slut. Göran var också väldigt engagerad i fotograferingen och annonsen av lägenheten samt var ett bra stöd vid frågor och..."
"Göran Pagrot var både supertrevlig och professionell. Vi kände att vi kunde lita på hans omdömen kring affären och han tog sig tid att förklara hela processen från början till slut. Göran var också väldigt engagerad i fotograferingen och annonsen av lägenheten samt var ett bra stöd vid frågor och funderingar när budgivningen kom igång. Vi kan varmt rekommendera Göran Pagrot som mäklare!"
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 52B

11 sep 2019

"Mycket bra mäklare, engagerad, lyhörd. Bra säljare. "
säljare på Fjällstigen 15

27 jun 2019

"Göran är en mäklare i världsklass med många bra idéer och driv ! " anlita honom det tjänar du på "
Hjalmar "
säljare på Hälleskåran 44

24 jun 2019

"Vi var väldigt nöjda med annonsen, bilderna blev superfina och vi tror att det bidrog mycket till att vi kunde sälja lägenheten före visning till ett par från Umeå. Göran var själv med under fotograferingen och hjälpte till med styling och visade på en bra känsla om vilka vinklar som skulle fotog..."
"Vi var väldigt nöjda med annonsen, bilderna blev superfina och vi tror att det bidrog mycket till att vi kunde sälja lägenheten före visning till ett par från Umeå. Göran var själv med under fotograferingen och hjälpte till med styling och visade på en bra känsla om vilka vinklar som skulle fotograferas. Kundkontakten upplevde vi att han skötte väldigt bra. Kan varmt rekommendera Göran som fastighetsmäklare."
Läs mer
säljare på Bygatan 31

18 jun 2019

"Vi var trygga med att Mäklaren hade god kännedom om Brf och var sedan länge etablerad i området. Foton och beskrivning av lägenheten var utmärkta och han var engagerad och driven. "
säljare på Magnus Ladulåsgatan 37

18 apr 2019

"Göran tog över försäljningen då den hade gått i stå med annan mäklare. Ursprunglig värderingar låg helt fel, processen hade dragit ut på tiden och många spekulanter hade passerat. Med sin energi, sitt driv o målmedvetna sätt blåste Göran nytt liv i processen och fick till ett avslut! Kan varmt re..."
"Göran tog över försäljningen då den hade gått i stå med annan mäklare. Ursprunglig värderingar låg helt fel, processen hade dragit ut på tiden och många spekulanter hade passerat. Med sin energi, sitt driv o målmedvetna sätt blåste Göran nytt liv i processen och fick till ett avslut! Kan varmt rekommendera Göran, han är kreativ, kunnig och kan själva hantverket med försäljning. "
Läs mer
säljare på Skånegatan 72

21 feb 2019

"Göran har ett otroligt driv och är mycket noggrann avseende fotografering, styling etc. Jag har jobbat med många mäklare och Göran sticker ut i hans stora engagemang. Dock måste man vara beredd på att det tar lite längre tid än sedvanligt. Det är det dock värt.
Kan varmt välkomna Göran som mäklare."
"Göran har ett otroligt driv och är mycket noggrann avseende fotografering, styling etc. Jag har jobbat med många mäklare och Göran sticker ut i hans stora engagemang. Dock måste man vara beredd på att det tar lite längre tid än sedvanligt. Det är det dock värt.
Kan varmt välkomna Göran som mäklare."
Läs mer
säljare på Strandvägen 125

18 feb 2019

"Mycket erfaren och proffsig mäklare. Allt gick väldigt smidigt och vi fick hela tiden information om vad som hände. Kunde inte ha varit bättre!"
säljare på Skogdalsvägen 3

09 feb 2019

"Göran är en toppenmäklare som alltid gjorde sitt yttersta för att vi skulle få en lyckad affär. Jag är imponerad av hans entusiasm, kunskap och tillgänglighet. Lättare mäklare att samarbeta med har jag aldrig stött på innan. Rekommenderar Göran varmt!"
"Göran är en toppenmäklare som alltid gjorde sitt yttersta för att vi skulle få en lyckad affär. Jag är imponerad av hans entusiasm, kunskap och tillgänglighet. Lättare mäklare att samarbeta med har jag aldrig stött på innan. Rekommenderar Göran varmt!"
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 61

05 feb 2019

"Vi hade försökt sälja lägenheten sedan 6 månader tillbaka, vi bytte mäklare för 3:e gången när vi valde Göran och han lyckades sälja lägenheten på 1,5 vecka. Dagen innan vi hade tillträde till vårt nya skrev vi under kontraktet."
säljare på Fatburs Kvarngata 27

05 feb 2019

"Bästa mäklaren! Kunde verkligen området och hade en hög servicenivå!"
säljare på Blekingegatan 38

05 feb 2019

"Tack Göran Pagrot för en mycket bra insats och försäljning av min fastighet. Den lämnade inget mer att önska både för säljare och köpare."
säljare på Västra Ledinge 8

23 apr 2018

"Mäklare som höll vad han lovade, var otroligt lätt att få tag på och jobbade snabbt. Mycket nöjda med Görans insats. "
säljare på Fatburs Kvarngata 17

06 apr 2018

"Göran är en mäklare utöver det vanliga. Han har gedigen erfarenhet och kompetens kombinerat med ett mycket stort engagemang. Alltid hjälpsam och trevlig. Det har känts tryggt att ha Göran vid sin sida vid vår lägenhetsförsäljning och vi rekommenderar honom varmt."
"Göran är en mäklare utöver det vanliga. Han har gedigen erfarenhet och kompetens kombinerat med ett mycket stort engagemang. Alltid hjälpsam och trevlig. Det har känts tryggt att ha Göran vid sin sida vid vår lägenhetsförsäljning och vi rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Fatburs Kvarngata 4

16 feb 2018

"10 av 10! Jag är otroligt nöjd med Göran. Han var engagerad, kunnig och tillmötegående. Detta är en mäklare av sin egen rang :)"
säljare på Norrtullsgatan 61

09 feb 2018

"Göran är proffsig, målinriktad och noggrann. Kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 53

09 feb 2018

"Göran är en mycket proffesionell, engagerad och trevlig mäklare. En fokuserad säljare och kreativ problemlösare som utöver det är väldigt hjälpsam. Vi sålde och köpte bostad nyligen via Göran och jag skulle varmt rekommendera anlita honom och hans stab!"
"Göran är en mycket proffesionell, engagerad och trevlig mäklare. En fokuserad säljare och kreativ problemlösare som utöver det är väldigt hjälpsam. Vi sålde och köpte bostad nyligen via Göran och jag skulle varmt rekommendera anlita honom och hans stab!"
Läs mer
säljare på Årstavägen 81

05 sep 2017

"Han gör det omöjliga MÖJLIGT "
säljare på Essinge Brogata 22

27 jun 2017

"Göran Pagrot är en oerhört erfaren mäklare som vet hur man tar sig an varje utmaning kring en försäljning. Det märks att han har varit med förr."
säljare på Hornsbruksgatan 11

23 mar 2017

"Tack Göran. Härligt engagemang. Professionell, affärsmässig och trevlig. Rekommenderas!"
säljare på Gullmarsvägen 66

23 mar 2017

"Lätt att få kontakt med, trevliga och pålästa visningar."
säljare på Bergakungsvägen 5

07 mar 2017

"Jag kan verkligen rekommendera Göran! Hela försäljningen har gått smidigt och Göran har varit professionell och engagerad i varje moment. Det har känts tryggt!"
säljare på Rödkindavägen 11

11 jan 2017

"Göran är driven och energisk. Han är alltid positiv och glad, otroligt viktigt för både köpare o säljare. "
säljare på Lospåret 9

04 okt 2016

"Gav oss rätt känsla och trygghet att planera vårt nästa boende! "
säljare på Norra Murgatan 25D

04 okt 2016

"Pagrot är en mycket erfaren och duktig mäklare.
"
säljare på Norra Murgatan 25B

04 okt 2016

"Vår mäklare kan vi starkt rekommendera till andra företag samt person i behov av mäklarens tjänster. Alltid korrekt och kom med bra förslag för vår försäljningsstrategi. "
säljare på Storön

04 okt 2016

"Mycket trevlig och kompetent. rekommenderar
gärna mäklaren till vänner ochbekanta. "
säljare på Fyrspannsvägen 49

04 okt 2016

"Göran är mycket kunnig och erfaren mäklare som jag kan rekommendera till alla!"
säljare på Borgvägen 10B

05 jun 2016

"Oerhört engagerad och rak i dialogen - rekommenderas varmt!"
säljare på Ernst Ahlgrensväg 2

01 jun 2016

"Bästa mäklare som jag har någonsin jobbat med
Otroligt duktig och lyhörd , super trevlig , kunnig "
säljare på Skönviksvägen 296

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Fritidshus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
14 106 667 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 109 säljare
Göran satte rätt förväntningar på slutpriset
90 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
107 av 108 säljare
Göran var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 109 säljare

Göran på kartan.

240 tidigare annonser
4 bostäder till salu
109 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 595 000 kr
2 rum, 34 m²
76 323 kr/m²
Lägenhet, Gotland
1 416 kr/mån
7 495 000 kr
3 rum, 78 m²
96 089 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 790 kr/mån
8 950 000 kr
5 rum, 102,7 m²
87 745 kr/m²
Villa, Nacka
Fritidshus, Gotland

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gubbängen
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Tofta
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 888 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Tofta
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 536 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Tofta
1 rum, 17 m²
Utropspris: 376 667 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tofta
3 rum, 49 m²
Utropspris: 1 552 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.