Göran Bruce

Profilbild för Göran Bruce
Göran Bruce
4.9 / 5
(75 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
0 st
55 540 000 kr

Bakgrund

Göran Bruce jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1994-12-09. Göran har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 56 715 000 kr.

Presentation

Jag registrerades som fastighetsmäklare efter utbildningen på högskolan i Gävle 1994 och började arbeta på SkandiaMäklarnas Södermalmskontor december 1995. Under dessa år har jag hunnit arbeta i nära nog alla bostadsrättsföreningar på Söder. Jag har haft förmånen att sälja allt från fantastisk Compact Living på 12 kvm vid Bjurholmsplan, till underbara representationsvåningar på Mariatorget, Götgatsbacken och vid Fjällgatan.

En av de bästa sakerna med detta jobbet är att efter så många år ha fått möjligheten att kunna följa en del kunder genom livet. Från det att de köper sin första singel-1:a, via sambo-2:an till familje-3:an och till sist kanske lämnat Södermalm för villadrömmen. Väntar på de första gamla kunderna som ska tillbaka till stan igen på ålderns höst!

Erfarenheten och den kunskap jag samlat på mig under åren, är till stor nytta för mina kunder idag. Mina ledord i yrkeslivet är service och ödmjukhet i kombination med noggrannhet och målmedvetenhet.

Förutom mitt stora idrottsintresse på plan och vid sidan av den så tillbringar jag gärna min fritid med vänner och familj till sjöss, fjälls samt i mitt fritidshus i Roslagen.

Säljare om Göran.

22 jan 2022

"Bra information genom hela processen. Allt kändes tryggt, proffsigt och bra. "
säljare på Hallandsgatan 32

03 nov 2021

"Vi är otroligt nöjda med Göran som mäklare. Lugn, trygg och professionell. Informerar om allt väsentligt på ett lättförståeligt sätt som man bara kan om man är riktigt duktig på sitt arbete! "
säljare på Åsögatan 90

21 okt 2021

"Bra mäklare som var engagerad och som gav oss bra råd inför försäljningen .
Stor kompetens ."
säljare på Åsögatan 166

05 okt 2021

"En professionell mäklare, vars fina känsla för "affärsetik" vi uppskattade. "
säljare på Ringvägen 4

06 jul 2021

"En trygg, lugn, kunnig och proffsig mäklare som jag gärna rekommenderar för att bistå i både köp och sälj!"
säljare på Åsögatan 166

06 jul 2021

"Göran gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Förklarade pedagogiskt om läget på bostadsmarknaden, tog sig tid att visa lägenheten flera gånger när potentiella köpare inte kunde gå på ordinarie visning och höll mig väl uppdaterad genom hela processen. I slutändan drev han b..."
"Göran gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Förklarade pedagogiskt om läget på bostadsmarknaden, tog sig tid att visa lägenheten flera gånger när potentiella köpare inte kunde gå på ordinarie visning och höll mig väl uppdaterad genom hela processen. I slutändan drev han budgivningen på ett professionellt sätt både mot mig som säljare men även coachade potentiella köpare så att vi hamnade i ett bra läge för alla parter. "
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 67B

08 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Göran! Han förde ett bra resonemang inför försäljningen, satte bra förväntningar hos oss, erfaren och lugn genom hela försäljningen. Stort tack för bra jobb!"
säljare på Åsögatan 168

08 jun 2021

"Mycket nöjd! Slutpriset klart över förväntan och smidig process hela vägen."
säljare på Åsögatan 163

19 apr 2021

"Supernöjd. "
säljare på Wittstocksgatan 12

31 mar 2021

"Jag upplevde mäklaren som proffsig och kunnig inom sitt område"
säljare på Borgmästargatan 4A

22 mar 2021

"Mycket professionellt hanterad försäljning från start till mål, kan varmt rekommenderas!"
säljare på Högbergsgatan 22

28 jan 2021

"Trevlig och snabb affär till bra slutpris"
säljare på Renstiernas gata 43

19 nov 2020

"Göran är en legend som är riktigt berest på södermalm. jag kände mig trygg genom hela processen med honom!"
säljare på Repslagargatan 18

01 okt 2020

"Göran Bruce är lyhörd, effektiv, professionell återkopplar snabbt. Jag/ vi är jätte nöjda med honom då vi känner stort förtroende för honom."
säljare på Fatburs Brunnsgata 11

01 sep 2020

"Trevlig tillmötesgående och kunnig gällande området."
säljare på Blekingegatan 36

01 sep 2020

"Föreningen sålde en lokal som var svår att värdera, slutpriset översteg dock allas förväntningar. Jag som föreningens kontaktperson är mycket nöjd med mäklarens insats."
säljare på Maria Prästgårdsgata 21

23 aug 2020

"Utmärkt insats fran början till slut samt gott samarbete!"
säljare på Lundagatan 40A

17 aug 2020

"Mycket trevlig och påläst. Kan sitt Södermalm och vi hade goda resoneringar kring försäljning då Corona kom o ändrade utgångsläget! Jag upplevde att Göran har mycket erfarenhet i mäklaryrket! "
säljare på Hallandsgatan 32

08 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med mäklaren. Vi fick inte det pris som vi önskat eller som mäklaren förväntade sig, men det kan nog till stor del tillskrivas Corona. "
säljare på Lindvallsplan 10

04 maj 2020

"Svårt med 5 gradig skala på en 10 skulle mäklaren fått 9 av10"
säljare på Ölandsgatan 48

11 apr 2020

"Göran var från början rak och tydlig med värdering och försäljningsstategi. Värderingen stämde och strategin visade sig fungera väldigt väl. Vi fick många bra tips och är med facit i hand väldigt nöjda med hela affären och kände oss hela tiden nöjda med vårt val av mäklare. Vi uppskattade att vi ..."
"Göran var från början rak och tydlig med värdering och försäljningsstategi. Värderingen stämde och strategin visade sig fungera väldigt väl. Vi fick många bra tips och är med facit i hand väldigt nöjda med hela affären och kände oss hela tiden nöjda med vårt val av mäklare. Vi uppskattade att vi lätt kunde få svar på allt vi undrade om vår försäljning men känner också att vi fick väldigt bra hjälp med vårt köp av ny bostad. Rekommenderas starkt!
"
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

30 mar 2020

"Vi har sålt och köpt genom Göran tre gånger och varje gång har vi varit lika nöjda! Han är oerhört likeable, engagerad och tydlig och jobbar verkligen för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med affären. Vi rekommenderar honom varmt!"
"Vi har sålt och köpt genom Göran tre gånger och varje gång har vi varit lika nöjda! Han är oerhört likeable, engagerad och tydlig och jobbar verkligen för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med affären. Vi rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Alsnögatan 22

20 nov 2019

"Engagerad och kunnig. Gav råd som betalade sig. "
säljare på Bysistorget 4

17 okt 2019

"Göran gjorde ett kanonjobb och var mycket bra på att följa upp mig och budgivarna."
säljare på Rosenlundsgatan 28A

29 sep 2019

"Erfaren och lyhörd!"
säljare på Assessorsgatan 16A

28 sep 2019

"Göran är helt enkelt en fantastisk mäklare, lyhörd, kunnig och supertrevlig. Han jobbar stenhårt för att alla i hela processen runt en försäljning ska känna sig nöjda."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48D

06 sep 2019

"Sammarbetet flöt på. Helt ok!
Dock använde vi annan städare samt "flyttgubbar". Inte vad vi tänkt oss!
"
säljare på Tullgårdsgatan 14

02 maj 2019

"Göran har varit jättebra att göra med. Han satte från början rätt förväntningar, har varit enkel att få tag på och tagit initiativ under hela processen för att driva försäljningen framåt. Rekommenderas!!"
säljare på Blekingegatan 27

13 apr 2019

"Förtroendefulll"
säljare på Kristinehovsgatan 5A

05 apr 2019

"Jag har anlitat Göran tre gånger för att sälja och av en slump har jag köpt via honom också en gång. Jag har varit lika nöjd alla fyra gånger. Han visar stort engagemang och är trevlig och lätt att ha att göra med. Och han kan verkligen sin marknad."
säljare på Renstiernas gata 30

04 apr 2019

"Göran är en pålitlig, noggrann och engagerad mäklare. Kunde inte ha hittat någon bättre. Dessutom är han supertrevlig att ha att göra med. Kan med värme rekommendera honom till andra säljare. Tror inre det kan bli så mycket bättre."
säljare på Bysistorget 4

04 apr 2019

"Jag valde att lägga min lägenhet till försäljning precis samtidigt som nedgången startade ordentligt. Letade därför efter en mäklare med lång erfarenhet, som inte bara varit med om en extremt hungrig marknad.
Sprang in i Göran på en visning och fann honom väldigt kunnig om bostaden, bemötte alla ..."
"Jag valde att lägga min lägenhet till försäljning precis samtidigt som nedgången startade ordentligt. Letade därför efter en mäklare med lång erfarenhet, som inte bara varit med om en extremt hungrig marknad.
Sprang in i Göran på en visning och fann honom väldigt kunnig om bostaden, bemötte alla med samma trevliga bemötande utan fördomar (tyvärr inte en självklarhet). Kort därefter var vi igång.
Fotograferingen skedde snabbt och smärtfritt. Vi använde en fotograf som Göran rekommenderade och det blev strålande bilder.
Vid visning så lyckades Göran dra en hel del folk och vi fick en del bud, tyvärr nådde vi inte mina höga förväntningar på slutpriset pga att marknaden blev så skakig.
Göran var dock kvar, även om jag som kund nekade de slut priser som blev. Efter många månader av försök så lyckades Göran hitta en köpare som erbjöd ett pris jag var villig att gå med på.
Han har även varit väldigt stöttande i köpet av min nya lägenhet, som rådgivare och bollplank.
Kan varmt rekommendera Göran. "
Läs mer
säljare på Blekingegatan 27

04 apr 2019

"Kan verkligen rekommendera, får högsta betyg. Mycket bra, trygg och säker hantering i alla avseenden."
säljare på Kristinehovsgatan 5A

04 apr 2019

"Mycket professionell med lång erfarenhet, serviceminded, lyhörd, social och trevlig. Kände mig helt trygg i hela försäljningsprocessen."
säljare på Tegelviksgatan 30

25 nov 2017

"Socialt kompetent, kunnig och engagerad. Vi kände oss trygga genom hela processen. "
säljare på Hornsgatan 92

19 jun 2017

"Göran är en mycket kunnig och trevlig mäklare. Precis rätt person för jobbet. Efter en lång och gedigen erfarenhet har han kunskapen att kunna läsa av situation och person för att skapa den bästa lösningen. Jag skulle alltid rekommendera Göran vidare till andra kunder. "
"Göran är en mycket kunnig och trevlig mäklare. Precis rätt person för jobbet. Efter en lång och gedigen erfarenhet har han kunskapen att kunna läsa av situation och person för att skapa den bästa lösningen. Jag skulle alltid rekommendera Göran vidare till andra kunder. "
Läs mer
säljare på Marmorgatan 11

18 maj 2017

"Toppklass. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 19A

09 maj 2017

"Göran har varit fantastisk, vi är så nöjda med engagemanget och slutpriset vi fick för vår bostad."
säljare på Tjärhovsgatan 8A

09 maj 2017

"Göran har levererat på topp vid varje försäljning han har skött till oss."
säljare på Timmermansgatan 43

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
56 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
75 av 75 säljare
Göran satte rätt förväntningar på slutpriset
63 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 75 säljare
Göran var tydlig och höll mig uppdaterad
75 av 75 säljare

Göran på kartan.

161 tidigare annonser
2 bostäder till salu
75 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 950 000 kr
2 rum, 44 m²
89 772 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 273 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Stockholm
2 863 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 000 000 kr
Lägenhet Maria
+ 25 000 kr
3 rum, 96 m²
Utropspris: 9 975 000 kr
11 500 000 kr
Lägenhet Högalid
+ 1 550 000 kr
3 rum, 97 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
2 260 000 kr
Lägenhet Farsta Centrum
+ 285 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Sofia
+ 410 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 590 000 kr
3 660 000 kr
Lägenhet Maria
+ 510 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 3 150 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.