Gabriella Hjorth

Profilbild för Gabriella Hjorth
Gabriella Hjorth
4.9 / 5
(89 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
0 st
42 990 000 kr

Bakgrund

Gabriella Hjorth jobbar på Nya Kvadrat och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Gabriella har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 2 610 000 kr.

Presentation

Hej,

Gabriella här!

Jag är en energifylld tjej uppvuxen i Lerum och har efter flera år i Stockholm flyttat hem till västkusten igen!

Efter 9 år som mäklare på östkusten har jag nu landat på helt rätt plats i Göteborg och på Nya Kvadrat Mäkleri där jag arbetar med världens bästa kollegor och team! De som anlitar mig får en engagerad och personlig mäklare med många års erfarenhet i både uppåt- nedåtgående marknader.

Går du i säljtankar eller är nyfiken på hur marknaden ser ut? Jag arbetar över hela Storgöteborg med både bostadsrätter, radhus och villor.

Ser fram emot att höra från dig!

Allt gott,

Bästa hälsningar,
Gabriella Hjorth
Nya Kvadrat Mäkleri

Verksam som fastighetsmäklare sedan 2014, utbildad vid fastighetsmäklarprogrammet Malmö Högskola.

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriella.

02 mar 2022

"Vi sålde via Norban så vårt arvode var 0 kr i och med att köparen betalde. Ni borde ha med det som alternativ ovan. "
säljare på Blekingegatan 61A

18 nov 2021

"Vi kunde inte ha varit nöjdare. Med Gabriellas professionella och personliga bemötande och oerhört starka engagemang kände vi oss väl omhändertagna genom hela processen. "
säljare på Döbelnsgatan 31A

24 sep 2021

"Supernöjd! "
säljare på Wennerbergsgatan 6B

30 aug 2021

"Har aldrig känt mig i så trygga händer under en lägenhetsförsäljning som med Gabriella! "
säljare på Drejargatan 2

13 apr 2021

"Hon var väldigt engagerad, kunnig och samarbetsvillig samt höll mig uppdaterad med dagliga samtal under hela processen.Visade mig respekt då jag tillhörde 70+ målgruppen under covid-19 pandemin. "
säljare på Sysslomansgatan 8

11 jan 2021

"Mycket lyhörd och duktig mäklare! Proffsigt bemötande och ger ett tryggt intryck. "
säljare på Gävlegatan 5

06 okt 2020

"Rekommenderar Gabriella till alla som ska sälja! "
säljare på Bråvallagatan 8

18 sep 2020

"Fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar. "
säljare på Drottningholmsvägen 31

07 sep 2020

"Gabriella var grymt professionell o höll en bra och ärlig dialog genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Tjurbergsgatan 34

04 sep 2020

"Gabriella var rak, härlig och professionell. Jag kände mig super trygg genom hela försäljningen. Resultat var strålande i överkant av det jag hoppades på att få. "
säljare på Fridhemsgatan 35

15 aug 2020

"Gabriella gav ett professionellt bemötande genom hela processen. Hon förklarade på ett pedagogiskt vis hur förberedelserna, visningen och budgivningen skulle fungera. Som säljare kände jag mig inkluderad samtidigt som jag kände att jag kunde lita på att Gabriella genomförde det jobb som hon kunde..."
"Gabriella gav ett professionellt bemötande genom hela processen. Hon förklarade på ett pedagogiskt vis hur förberedelserna, visningen och budgivningen skulle fungera. Som säljare kände jag mig inkluderad samtidigt som jag kände att jag kunde lita på att Gabriella genomförde det jobb som hon kunde bäst. Jag kan varmt rekommendera Gabriella!"
Läs mer
säljare på Bondegatan 24

13 aug 2020

"Gabriella kan sin sak och vet vad hon gör! Otroligt engagerad och gav ständigt det lilla extra, både till oss som säljare men också till alla intressenter och slutligen köparna. Precis den mäklaren man vill sälja med då hon är 100% lyhörd och samtidigt så engagerad att sälja vår lägenhet på bästa..."
"Gabriella kan sin sak och vet vad hon gör! Otroligt engagerad och gav ständigt det lilla extra, både till oss som säljare men också till alla intressenter och slutligen köparna. Precis den mäklaren man vill sälja med då hon är 100% lyhörd och samtidigt så engagerad att sälja vår lägenhet på bästa möjliga sätt! Man är inte klok om man inte väljer henne vid en försäljning. "
Läs mer
säljare på Chapmansgatan 4

17 maj 2020

"Gabriella är en mycket engagerad, lyhörd och professionell mäklare. Rekommenderar henne varmt till den som önskar en framgångsrik försäljning av sin bostad i Stockholms innerstad."
säljare på Observatoriegatan 21

02 maj 2020

"Gabriella är bästa mäklaren! 10/10! Supernöjd! "
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

12 mar 2020

"Kan varmt rekommendera Gabriella som mäklare! Hon har varit otroligt engagerad, kunnig och professionell under hela processen och är dessutom svår att inte gilla. Det har känts väldigt tryggt att sälja min lägenhet med henne. Kunde inte haft en bättre mäklare!"
"Kan varmt rekommendera Gabriella som mäklare! Hon har varit otroligt engagerad, kunnig och professionell under hela processen och är dessutom svår att inte gilla. Det har känts väldigt tryggt att sälja min lägenhet med henne. Kunde inte haft en bättre mäklare!"
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 14B

11 mar 2020

"Gabriella var en fantastisk mäklare som gjorde att jag kände mig mycket trygg under hela processen. Hon gav 100% och alltid med ett leende på läpparna. Jag kommer definitivt ta hjälp av Gabriella nästa gång jag ska sälja en bostad, hon är grym! "
säljare på Sankt Eriksgatan 57

11 mar 2020

"Gabriella gjorde en superfin insats och var professionell, lyhörd, glad, trevlig och enkel att ha att göra med under hela processen. Hög och positiv energinivå alltid! Gabriella får absolut min rekommendation!"
säljare på Rindögatan 11

10 mar 2020

"Kan varmt rekommendera Gabriella som mäklare."
säljare på Sankt Eriksgatan 57A

28 nov 2019

"Gabriella sålde min lägenhet i Vasastan och hon har under hela processen, från första mötet till tillträde, ingett ett mycket professionellt och förtroendeingivande intryck mot alla parter. Jag som säljare har känt mig trygg och fullt ut kunnat lita på att hon gör det bästa för lägenheten. Jag jä..."
"Gabriella sålde min lägenhet i Vasastan och hon har under hela processen, från första mötet till tillträde, ingett ett mycket professionellt och förtroendeingivande intryck mot alla parter. Jag som säljare har känt mig trygg och fullt ut kunnat lita på att hon gör det bästa för lägenheten. Jag jämförde med flera mäklare och Gabriella stod ut från mängden med en svårslagen försäljningsstrategi, starkt driv, charmig personlighet och stilren marknadsföring. Hon sålde sedan lägenheten på förhand till ett pris som vara långt över min förväntan. Jag är extremt nöjd med mitt val av att anlita Gabriella Hjorth och kommer fortsätta att anlita henne vid framtida bostadsförsäljningar. Stockholms bästa mäklare enligt mig! "
Läs mer
säljare på Birkagatan 21B

27 nov 2019

"Vi är så nöjda, kan inte tänka mig en bättre mäklare än Gabriella! Man känner sig väldigt trygg att hon bemöter spekulanterna på bästa sätt och är påläst. Hon återkopplar ständigt i processen och man känner att hon lägger ner väldigt mycket energi på att överträffa våra förväntningar. Hon är väld..."
"Vi är så nöjda, kan inte tänka mig en bättre mäklare än Gabriella! Man känner sig väldigt trygg att hon bemöter spekulanterna på bästa sätt och är påläst. Hon återkopplar ständigt i processen och man känner att hon lägger ner väldigt mycket energi på att överträffa våra förväntningar. Hon är väldigt flexibel och ställer upp på privatvisningar med kort varsel. Andra gången vi anlitat Gabriella, och kommer garanterat göra det vid nästa försäljning också. "
Läs mer
säljare på Dalagatan 38A

26 sep 2019

"Vi är supernöjda med Gabriella och kan ge våra varmaste rekommendationer till alla som ska sälja att använda sig av henne"
säljare på Markvardsgatan 9

24 sep 2019

"Gabriella är en mycket engagerad och lyhörd mäklare som är otroligt duktig på att hålla både köpare och säljare i loopen. Har fått möjlighet att träffa henne både som köparspekulant och säljare och i båda fallen har jag varit väldigt imponerad och nöjd med Gabriellas insats!"
"Gabriella är en mycket engagerad och lyhörd mäklare som är otroligt duktig på att hålla både köpare och säljare i loopen. Har fått möjlighet att träffa henne både som köparspekulant och säljare och i båda fallen har jag varit väldigt imponerad och nöjd med Gabriellas insats!"
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 3

18 sep 2019

"Toppen mäklare! Rekommenderas varmt! "
säljare på Observatoriegatan 21A

09 sep 2019

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats."
säljare på Bråvallagatan 8

09 sep 2019

"Är SÅ himla glad att vi tog hjälp av Gabriella vid försäljningen. Kunde verkligen inte fått en bättre upplevelse. Utöver att hon har skött allting exemplariskt så bidrar hon med en energi utöver det vanliga och skapar trygghet genom att ha stenkoll på läget. Rekommenderar VARMT!"
"Är SÅ himla glad att vi tog hjälp av Gabriella vid försäljningen. Kunde verkligen inte fått en bättre upplevelse. Utöver att hon har skött allting exemplariskt så bidrar hon med en energi utöver det vanliga och skapar trygghet genom att ha stenkoll på läget. Rekommenderar VARMT!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 12B

17 jun 2019

"Gabriella sålde vår lägenhet på Västmannagatan 33. Vi är mycket nöjda med hennes insats och kan bara konstatera att hon hade rätt i sin analys om vad som skulle krävas för att vi skulle kunna få det pris vi önskade och lyckas hitta rätt potentiella köpare. Hennes tips om stylingfirma visade sig v..."
"Gabriella sålde vår lägenhet på Västmannagatan 33. Vi är mycket nöjda med hennes insats och kan bara konstatera att hon hade rätt i sin analys om vad som skulle krävas för att vi skulle kunna få det pris vi önskade och lyckas hitta rätt potentiella köpare. Hennes tips om stylingfirma visade sig vara riktigt bra och hennes fotograf gjorde ett fantastiskt jobb med att fånga det som är lägenhetens styrkor på bild. Valet av dag för visning var perfekt och intresset blev stort. Det var även efter visningen som Gabriella verkligen visade var hon gick för i de många, långa och kreativa dialogerna med budgivare. Vi fick hela tiden en tydlig återkoppling med hur det såg ut i processen och när det sista budget var lagt stängdes affären snabbt och professionellt. Även kontraktsskrivningen blev smidig och vi upplevde att både vi och köparen uppfattade hela processen på samma positiva sätt. Som helhet kan vi bara konstatera att försäljningen blev lite av ett skolboksexempel i hur man vill att det skall gå till vid en lägenhetsförsäljning. Snyggt jobbat och vi kan verkligen rekommendera Gabriella till andra som vill sälja!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 33

27 maj 2019

"Gabriella levererade på alla punkter - lättillgänglig, kommunikativ och bra känsla. Rekommenderas starkt! "
säljare på Observatoriegatan 16

29 apr 2019

"Gabriella sålde min lägenhet på Kungsholmen till ett pris som var över var jag förväntade mig med tanke på utvecklingen i området månaderna innan. Jag upplevde från första början Gabriella som engagerad och driven i försäljningen av min lägenhet. Hon var lätt att få tag på, snabb på bollen och ko..."
"Gabriella sålde min lägenhet på Kungsholmen till ett pris som var över var jag förväntade mig med tanke på utvecklingen i området månaderna innan. Jag upplevde från första början Gabriella som engagerad och driven i försäljningen av min lägenhet. Hon var lätt att få tag på, snabb på bollen och kommunicerade tydligt och ärligt hur hon tänkte kring försäljningen. Jag kände under hela tiden att jag kund bolla mina tankar kring försäljningen med Gabriella. Gabriella är social, trevlig och påläst (!), vilket jag tror bidrog till en så lyckad försäljning. Jag upplevde även att hon arbetade aktivt med att få tag på de personer som varit på visningen under budprocessen och hade inga problem med att ta privatvisningar. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som funderar på att sälja. "
Läs mer
säljare på Geijersvägen 6

19 mar 2019

"På en relativt svår bostadsmarknad gjorde Gabriella sitt yttersta med att sälja min lägenhet. Detta med ett stort engagemang och att hela tiden göra det lilla extra. Hon besitter ett otroligt driv vilket resulterade i en snabb affär och till ett bättre försäljningspris än vad jag förväntat mig."
"På en relativt svår bostadsmarknad gjorde Gabriella sitt yttersta med att sälja min lägenhet. Detta med ett stort engagemang och att hela tiden göra det lilla extra. Hon besitter ett otroligt driv vilket resulterade i en snabb affär och till ett bättre försäljningspris än vad jag förväntat mig."
Läs mer
säljare på Drejargatan 1

06 dec 2018

"Gabriella var helt fantastisk att jobba med, kan verkligen rekommendera henne vidare! Vi kände oss trygga hela vägen och hon fanns där som ett otroligt bollplank när vi behövde. Proffsig, engagerad och så trevlig! "
säljare på Alströmergatan 32M

20 okt 2018

"Gabriella sålde min lägenhet på Kungsholmen till rekordpris på nolltid!
Med Gabriella känner man sig trygg som säljare. Inget lämnas åt slumpen utan hela försäljningen är planerad i minsta detalj. Engagemanget, flexibiliteten och fingertoppskänslan är oslagbar. Dessutom är hon trevlig, varm och ..."
"Gabriella sålde min lägenhet på Kungsholmen till rekordpris på nolltid!
Med Gabriella känner man sig trygg som säljare. Inget lämnas åt slumpen utan hela försäljningen är planerad i minsta detalj. Engagemanget, flexibiliteten och fingertoppskänslan är oslagbar. Dessutom är hon trevlig, varm och ett fantastiskt stöd genom hela processen.
Kan inte rekommendera henne nog."
Läs mer
säljare på Scheelegatan 30

12 okt 2018

"Mycket duktig och engagerad. Kan varmt rekommendera Gabriella."
säljare på Fridhemsgatan 15

12 okt 2018

"Professionell, skarp, ambitiös, kvick på att alltid svara och med en sådan positiv energi som undgår ingen.
Skulle inte kunna tänka mig ett tryggare val än Gabriella Hjorth i sådan viktig process som att sälja eller köpa bostad, från första mötet, till råd om styling, till sista kontakten har al..."
"Professionell, skarp, ambitiös, kvick på att alltid svara och med en sådan positiv energi som undgår ingen.
Skulle inte kunna tänka mig ett tryggare val än Gabriella Hjorth i sådan viktig process som att sälja eller köpa bostad, från första mötet, till råd om styling, till sista kontakten har allt varit helt friktionsfritt.
Rekomenderar varmt! TACK igen Gabriella för ditt fantastiska jobb. "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 16

16 sep 2018

"Fantastiskt duktig, mänsklig och ödmjuk. Ärlig, tillmötesgående och framförallt självgående. Mina varmaste rekomendationer för Gabriella!"
säljare på Fridhemsgatan 12B

17 aug 2018

"Gabriella är toppen och jag ger min varmaste rekommendation!"
säljare på Lindhagensgatan 104B

09 jun 2018

"Gabriella var superduktig och fick mig alltid att känna mig trygg. Hon lyckades sälja min lägenhet till överförväntat pris innan visning!"
säljare på Drottningholmsvägen 274

24 aug 2017

"Proffsig"
säljare på Sysslomansgatan 26

22 aug 2017

"10p rakt av. Rekommenderas "
säljare på Sara Lidmans gata 2

19 maj 2017

"Gabriella har varit lysande från första stund! Tillmötesgående, positiv energi, social, trygg, väldigt påläst om området och väldigt professionell. //Henrik"
säljare på Drottningholmsvägen 31

02 maj 2017

"Trevlig, driven och ambitiös. Var lite dyrare än andra mäklare men verkligen prisvärd."
säljare på Fleminggatan 25

08 feb 2017

"Gabriella styrde detta med en extrem energi och glädje från första dag tills bostaden blev såld! Vi la ut lägenheten på läge+ vilket funkade toppen. Hon ställde inte bara upp med frågor angående vår försäljning utan gav även råd och svarade på frågor gällande vår jakt efter ny bostad. Under själv..."
"Gabriella styrde detta med en extrem energi och glädje från första dag tills bostaden blev såld! Vi la ut lägenheten på läge+ vilket funkade toppen. Hon ställde inte bara upp med frågor angående vår försäljning utan gav även råd och svarade på frågor gällande vår jakt efter ny bostad. Under själva sluttampen informerade hon löpande om hur det låg till, utan att det kändes jobbigt. Att hon gav ett lägre estimat på slutpris än vad lägenheten faktiskt såldes för gjorde ingenting då vi var helt eniga om ett slutpris när vi träffades. Kan helt klart rekommendera Gabriella för någon som vill ha en mäklare som har koll, fötterna på jorden och som inte sparar på krutet!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 15

08 feb 2017

"Gabriella är en toppen tjej och mäklare. Aktiv, engagerad och håller sina kunder uppdaterade 24/7.
Jag skulle rekommendera Gabriella till alla jag känner.
//Oscar Ström "
säljare på Kungsbro Strand 19

08 feb 2017

"En hängiven, kunnig, lyssnande person som älskar sitt yrke och vill ditt bästa utan att kännas falsk eller orealistisk.
Väldigt bra.
"
säljare på Sven Rinmans gata 5

08 feb 2017

"Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra.
Det är väldigt sällan som man möter samma engagemang och driv som Gabriella Hjort besitter. I samband med värdering sattes också ett förmodat försäljningspris, vilket visade sig stämma på kronan."
säljare på Fridhemsgatan 15

08 feb 2017

"Gabriella levererade världsklass på allt. Det märks att hon älskar sitt jobb. Den energin hon har är unik och är det mest fantastiska med henne. Gabriella lämnar inget åt slumpen, perfektion är det som gäller. Jag uppskattar även hennes noggrannhet i att uppdatera mig som säljare i allt som sker...."
"Gabriella levererade världsklass på allt. Det märks att hon älskar sitt jobb. Den energin hon har är unik och är det mest fantastiska med henne. Gabriella lämnar inget åt slumpen, perfektion är det som gäller. Jag uppskattar även hennes noggrannhet i att uppdatera mig som säljare i allt som sker. Det finns en anledning till att hon säljer för rekordpriser - för att hon är bäst!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
2 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 88 säljare
Gabriella satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 88 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 89 säljare
Gabriella var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 89 säljare

Gabriella på kartan.

270 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
89 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
2 rum, 65,5 m²
44 538 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 312 kr/mån
1 770 000 kr
1,5 rum, 35,5 m²
50 571 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 013 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 57 m²
38 508 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 338 kr/mån
4 295 000 kr
3 rum, 89 m²
48 258 kr/m²
Lägenhet, Partille
5 798 kr/mån
1 700 000 kr
1 rum, 31 m²
54 838 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 218 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 610 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
-90 000 kr
4 rum, 96,8 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södra Centrum
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 800 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Centrum
2 rum, 53,1 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastaden
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Göteborg
4 rum, 96,8 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.