Gabriella Gomez

Profilbild för Gabriella Gomez
Gabriella Gomez
4.8 / 5
(30 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
3 st
139 580 000 kr

Bakgrund

Gabriella Gomez jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-04-11. Gabriella har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Gabriella har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 138 185 000 kr.

Presentation

Gabriella har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon ser sig själv som en mäklare som älskar att föra samman nöjda säljare och köpare till en lyckad affär, detta uppnår hon med sitt driv, energi och stort engagemang. Gabriella är mycket målinriktad och att ge kunden bästa service ser hon som en självklarhet. Hon älskar sitt jobb och det märks på resultatet!

Referens från försäljningar på Pingstvägen 64 och Alpstigen 14.

Vi träffade Gabriella första gången när vi skulle sälja vår lägenhet. Redan vid första mötet bestämde vi att detta är vår mäklare! Hon utstrålar kunskap, tillit och har en kämparanda som få! Hon var under hela processen engagerad, tillgänglig och mycket proffsig! Dessutom är hon som person härligt glad och positiv! Vi var så nöjda att när vi senare sålde vårt radhus var Gabriella vårt självklara val. Hon levererade återigen det man vill ha som kund och vi kan bara ge henne de allra bästa rekommendationerna!

Hälsningar
Daniel och Anna Björsson

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriella.

08 apr 2024

"Vi är fantastiskt nöjda Gabriella, det var även Gabriella vi köpte av för mer än tre år sedan och vi kan garantera att man är lika trygg som både köpare och säljare. Kunnig, lyhörd och driven! "
säljare på Liljeholmsgränd 4

08 apr 2024

"Jag är jätte nöjd med Gabriella "
säljare på Inteckningsvägen 15

06 feb 2024

"Vi var supernöjda med Gabriella och kommer använda henne igen vid nästa försäljning."
säljare på Adress saknas

28 nov 2023

"Jättebra bemötande
En positiv känsla att alla blev nöjda
"
säljare på Inteckningsvägen 17D

28 nov 2023

"Trevlig och duktig"
säljare på Storseglet 29

28 nov 2023

"Gabriella är helt fantastisk! Otroligt hjälpsam och kunnig"
säljare på Blekegatan 5

11 apr 2023

"Gabriella är onekligen en mäklare värd att anlita om och om igen. Lyhörd, social och kompetent med snabba återkopplingar. Hon är öppen och flexibel för önskemål. Vi har haft en otroligt trygg och fin upplevelse med Gabriella. Arvodet är helt irrelevant i kontrast till vad du får. En mäklare som e..."
"Gabriella är onekligen en mäklare värd att anlita om och om igen. Lyhörd, social och kompetent med snabba återkopplingar. Hon är öppen och flexibel för önskemål. Vi har haft en otroligt trygg och fin upplevelse med Gabriella. Arvodet är helt irrelevant i kontrast till vad du får. En mäklare som engagerat visar ditt boende och fångar upp presumtiva köpare på visning. Innan vi anlitade Gabriella har vi stött på henne under andra visningar i samma BRF. Vi har även stött på andra mäklare som inte sagt ett ord under visning och knappt tagit kontaktuppgifter efter avslutad visning. Vi säljer med dig i framtiden Gabriella! Superstjärna."
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 6

22 apr 2022

"Alla mäklare vi träffade framstod som tröttmössor i jämförelse med Gabriella som var den mest optimistiska, konkreta och den som siktade högst. Trots avhopp efter vunnen budgivning så var hon helt lugn inför vår omvisning. Nästa budgivning gick ännu bättre än den första. Hon slog även rekord trot..."
"Alla mäklare vi träffade framstod som tröttmössor i jämförelse med Gabriella som var den mest optimistiska, konkreta och den som siktade högst. Trots avhopp efter vunnen budgivning så var hon helt lugn inför vår omvisning. Nästa budgivning gick ännu bättre än den första. Hon slog även rekord trots att vår lgh låg långt ned och en grannlgh högst upp i huset såldes några veckor innan för ett lägre pris än vår. Så otroligt nöjd med allt hon gjorde! "
Läs mer
säljare på Nioörtsvägen 28A

21 apr 2022

"Sålt med Gabriella flera gånger och vi är så nöjda. Alltid ett engagerat och professionellt bemötande. Tog sig tid och förklarade och vi kunde verkligen fråga henne om allting. Finns det en vassare mäklare i Stockholm? Jag tror inte det."
säljare på Liljeholmsvägen 12

20 apr 2022

"Gabriella var grym, rekommenderar henne verkligen!"
säljare på Liljeholmstorget 84

07 apr 2022

"Gabriella är en otroligt proffsig lyhörd trevlig mäklare! Kände direkt att henne vill jag jobba med. Kunnig alltid tillgänglig & driven samt hjälpsam och härlig att ha att göra med. Fick rekord på min försäljning dessutom! Mycket nöjd med styling och fotograferingen som Gabriella styrde upp. Reko..."
"Gabriella är en otroligt proffsig lyhörd trevlig mäklare! Kände direkt att henne vill jag jobba med. Kunnig alltid tillgänglig & driven samt hjälpsam och härlig att ha att göra med. Fick rekord på min försäljning dessutom! Mycket nöjd med styling och fotograferingen som Gabriella styrde upp. Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Rosterigränd 3

13 jun 2019

"Gabriella gjorde ett fantastiskt jobb i samband med försäljnikngen av vår bostad. Inte nog med att hon är påläst och har bra koll på området vi bor i, hon är dessutom väldigt trevlig och kämpade som bara den för att göra oss nöjda. Skulle definitivt anlita henne igen och rekommenderar henne varmt..."
"Gabriella gjorde ett fantastiskt jobb i samband med försäljnikngen av vår bostad. Inte nog med att hon är påläst och har bra koll på området vi bor i, hon är dessutom väldigt trevlig och kämpade som bara den för att göra oss nöjda. Skulle definitivt anlita henne igen och rekommenderar henne varmt till alla!"
Läs mer
säljare på Blekegatan 3

20 aug 2018

"När vi hade bestämt oss för att sälja var det dags att hitta en mäklare.
Efter lite research så bestämde vi oss ganska snabbt för att ringa Gabriella Gomez.
Gabriella visade sig vara en väldigt trevlig person som var lätt att få kontakt med. Hon hade nära till skratt men gav ändå ett proffisio..."
"När vi hade bestämt oss för att sälja var det dags att hitta en mäklare.
Efter lite research så bestämde vi oss ganska snabbt för att ringa Gabriella Gomez.
Gabriella visade sig vara en väldigt trevlig person som var lätt att få kontakt med. Hon hade nära till skratt men gav ändå ett proffisionellt intryck när hon förklarade för oss vad som borde göras för att öka intresset för lägenheten.
Vi följde Gabriella's råd och från första mötet, från visning till försäljning, gick allt väldigt smidigt och snabbt.
Alla parter var mycket nöjda efter samarbetet med mäklare Gabriella Gomez / Bo Sthlm."
Läs mer
säljare på Inteckningsvägen 62

28 feb 2017

"Jag hade varken sålt eller köpt tidigare så för mig var det ett stort steg. Hon hjälpte mig och var ett stöd under hela processen. Vi kan kort och gott säga att hon blev min psykolog. Så himla fina bilder att jag nästan ville köpa min egen lägenhet! Det som var mest betryggande var att jag kunde ..."
"Jag hade varken sålt eller köpt tidigare så för mig var det ett stort steg. Hon hjälpte mig och var ett stöd under hela processen. Vi kan kort och gott säga att hon blev min psykolog. Så himla fina bilder att jag nästan ville köpa min egen lägenhet! Det som var mest betryggande var att jag kunde ringa när som helst och ställa vilken fråga jag ville utan att känna mig dum. "
Läs mer
säljare på Erik Segersälls väg 11

22 feb 2017

"Gabriella var engagerad från start till mål, hade ett tydligt upplägg och en klar vision om hur försäljningen skulle gå till och fullföljde arbetet med strålande resultat - högsta betyg!"
säljare på Mörbylund 25

22 feb 2017

"Jag kände direkt ett förtroende för Gabriella, och det var ett lätt beslut att välja henne bland de tre mäklare jag mötte.
Gabriella hade en stor kundskap om min förening/mitt område vilket kändes enormt tryggt!
Kunnig, pigg, glad och mycker humor är några egenskaper jag uppskattar hos Gabriell..."
"Jag kände direkt ett förtroende för Gabriella, och det var ett lätt beslut att välja henne bland de tre mäklare jag mötte.
Gabriella hade en stor kundskap om min förening/mitt område vilket kändes enormt tryggt!
Kunnig, pigg, glad och mycker humor är några egenskaper jag uppskattar hos Gabriella!
Jag rekommenderar henne varmt!!
Sedan att vi fick bra betalt gjorde ju inte saken sämre!!
Helena "
Läs mer
säljare på Inteckningsvägen 17A

20 feb 2017

"Jag hade uppskattat om mäklaren hört av sig mer. Gjorde dock ett väldigt bra jobb i försäljningssynpunkt."
säljare på Ljusnevägen 2

02 feb 2017

"Gabriella är den bästa mäklare vi haft och då har vi haft tre mäklare tidigare. Hon är supertrevlig och lätt att ha att göra med. Hon är superpossetiv, enkel att få tag i och vi fick dessutom riktigt bra betalt. Vi kan verkligen rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad!"
"Gabriella är den bästa mäklare vi haft och då har vi haft tre mäklare tidigare. Hon är supertrevlig och lätt att ha att göra med. Hon är superpossetiv, enkel att få tag i och vi fick dessutom riktigt bra betalt. Vi kan verkligen rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Vingårdsgatan 44

02 feb 2017

"Gabriella fixade allt stralande! Hade hon inte svar pa plats sa loste hon det. Hon drev pa och var oppen med alternative och var helatiden tillganglig. Jag ag sjalv kunde inte vara vara pa plats da jag bor utomlands men kande mig helatiden valdigt trygg med Gabriella som hade koll pa allt fran st..."
"Gabriella fixade allt stralande! Hade hon inte svar pa plats sa loste hon det. Hon drev pa och var oppen med alternative och var helatiden tillganglig. Jag ag sjalv kunde inte vara vara pa plats da jag bor utomlands men kande mig helatiden valdigt trygg med Gabriella som hade koll pa allt fran styligen till fullmakter som behoved ordnas."
Läs mer
säljare på Götaforsvägen 5

16 nov 2016

"Gabriella är en otroligt kompetent mäklare som lyssnade lyhört till alla våra önskemål. Trevlig, utåtriktad och ständigt positiv vilket behövs när man ska sälja sin bostad. Vi kan varmt rekommendera!"
säljare på Lerbäcksgränd 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
138 185 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
29 av 30 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
29 av 30 säljare
Gabriella var tydlig och höll mig uppdaterad
29 av 30 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Gabriella på kartan.

440 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
30 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 76 m²
Lägenhet, Stockholm
5 403 kr/mån
5 500 000 kr
3 rum, 76,8 m²
72 368 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 097 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 46 m²
61 956 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 135 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 68 m²
26 397 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 952 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 76 m²
72 302 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 510 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 460 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
-90 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
5 400 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 405 000 kr
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
5 450 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
+ 255 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmskajen
4 rum, 114 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
3,5 rum, 83 m²
Utropspris: 5 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.