Gabriella Fridh

Profilbild för Gabriella Fridh
Säljarfavorit
Gabriella Fridh
4.8 / 5
(83 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
11 st
57 700 000 kr

Bakgrund

Gabriella Fridh jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2017-07-05. Gabriella har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Gabriella har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 61 215 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i fler år och varit med om många olika situationer som kan uppstår inom vårt yrke. Förutom erfarenhet så är det även viktigt att vara anpassningsbar, i synnerhet med de senaste åren skiftande marknadslägen där det gäller att vara snabb i svängarna! Detta för att skapa de bästa förutsättningarna för eran försäljning!

Jag har en bakgrund med universitetsstudier inom nationalekonomi, arbetslivserfarenhet som konsult på bank, Skatteverket samt andra statliga sektor men blev mäklare för några år sedan då jag trivs med längre kundrelationer.

Att vara tillgänglig, träffa kunder, samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för. Mäklare ställs dagligen för utmaningar, och för mig är det viktigt att skapa förtroende och trygghet, både för säljare och köpare. En affär är både finansiellt, men även emotionellt krävande och kräver fingertoppskänsla. När ni väljer mig så garanterar jag er ett stort engagemang, lyhördhet, flexibilitet och ser till att finnas med i varje steg av processen.

Mitt mål är att göra er så nöjda att jag blir fortsatt rekommenderad till andra som står i begrepp att sälja. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är en kunnig mäklare med engagemang, erfarenhet och flexibilitet, vilket även är mitt motto.

Utbildning Nationalekonomi 2010-2014
Konsult på bland annat sparbank, skatteverket, SCB mf 2013-2015
Utbildning Fastighetsmäklare 2015-2017
Registrerad och aktiv fastighetsmäklare 2017

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriella.

16 maj 2022

"Wow , saknar verkligen ord för Gabriellas engagemang! Super driven och väldigt professionell. En 5:a i betyg är till och med för lågt hon får en milljard poäng från mig. Hon var så kunnig , engagerad och så lugn genom hela processen. Vi är så nöjda med Gabriellas fina insats, det gick fort hon så..."
"Wow , saknar verkligen ord för Gabriellas engagemang! Super driven och väldigt professionell. En 5:a i betyg är till och med för lågt hon får en milljard poäng från mig. Hon var så kunnig , engagerad och så lugn genom hela processen. Vi är så nöjda med Gabriellas fina insats, det gick fort hon sålde vår bostad innan visning och sparade oss så mycket tid och energi. Du är bäst och alla borde anlita Gabriella! "
Läs mer
säljare på Karin Boyegatan 8E

08 apr 2022

"Helt fantastiskt mäklare, otroligt engagemang. Det var en härlig upplevelse att sälja med henne. God och tydligt kommunikation genom hela försäljning. Och wow vilket slutpris hon rodde in. Rekommenderar starkt."
säljare på Eriksgatan 15A

16 aug 2021

"Första lägenhetsförsäljningen och var lite stressad i början, men Gabriella tog hand om allt man kan förvänta sig och kändes trygg och lugn. Uppdaterade kontinuerligt och styrde upp allt, och svarade snabbt på de frågor man hade. Väldigt nöjd! "
säljare på Sankt Olofsgatan 56C

09 jun 2021

"Jag är väldigt nöjd med Gabriellas insats! Hon hade direkt ett bra upplägg på hur vi skulle gå till väga och hela försäljningen gick väldigt smidigt."
säljare på Börsta 14

07 maj 2021

"Gabriella har varit väldigt engagerad (mer än jag förväntade mig av en mäklare). Hon har varit extremt lyhörd över mina behov, jag har aldrig känt mig pressad eller stressad. Har upplevts genuint intresserad. Bra kommunikation och snabb på återkoppling.
Då det även var min första försäljning tog ..."
"Gabriella har varit väldigt engagerad (mer än jag förväntade mig av en mäklare). Hon har varit extremt lyhörd över mina behov, jag har aldrig känt mig pressad eller stressad. Har upplevts genuint intresserad. Bra kommunikation och snabb på återkoppling.
Då det även var min första försäljning tog hon sig tid att förklara processen och vad jag kunde förvänta mig, både av utgångspris och situationen att sälja i en pandemi. Skulle varmt rekommendera Gabriella! "
Läs mer
säljare på Råbyvägen 55A

26 apr 2021

"Förmodligen bästa mäklaren jag haft( haft ett par)"
säljare på Salagatan 13C

30 jan 2021

"Det kändes bra under hela processen med Gabriella. På grund av pandemin uppstod vissa situationer som inte är normala för mäkleri, men Gabriella löste dem på ett utomordentligt bra sätt.
"
säljare på Dragarbrunnsgatan 11B

02 dec 2020

"Mycket trevlig, social och sympatisk! Överlag jättenöjd med bemötandet jag fick. Kändes proffsig utan att vara stel/kylig. Alltid snabb återkoppling och mån om att hålla mig uppdaterad. Lyhörd för mina tankar och funderingar, mån om att jag skulle känna mig delaktig i processen. Kan varmt rekomme..."
"Mycket trevlig, social och sympatisk! Överlag jättenöjd med bemötandet jag fick. Kändes proffsig utan att vara stel/kylig. Alltid snabb återkoppling och mån om att hålla mig uppdaterad. Lyhörd för mina tankar och funderingar, mån om att jag skulle känna mig delaktig i processen. Kan varmt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Stabby Allé 7B

30 nov 2020

"Gabriella är mäklaren med det där lilla extra. Hon är lyhörd, tillgänglig och pedagogisk. Gabriella har hög energi och är väldigt entusiastisk, det märks att hon älskar sitt jobb. Jag kan verkligen rekommendera Gabriella och kommer anlita henne igen. "
"Gabriella är mäklaren med det där lilla extra. Hon är lyhörd, tillgänglig och pedagogisk. Gabriella har hög energi och är väldigt entusiastisk, det märks att hon älskar sitt jobb. Jag kan verkligen rekommendera Gabriella och kommer anlita henne igen. "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 107B

27 okt 2020

"Mycket bra, inget negativt att säga. Rekommenderar."
säljare på Stabby Allé 7B

15 aug 2020

"Jag sålde en tvåa i nybyggda Rosendal sydost om Uppsala centrum. Jag hade försökt sälja min lägenhet 6 månader tidigare med dåligt resultat och letade därför efter en ny mäklare. Jag kontaktade Gabriella då hon nyligen sålt en lägenhet i samma hus till ett bra pris, det första intrycket över tele..."
"Jag sålde en tvåa i nybyggda Rosendal sydost om Uppsala centrum. Jag hade försökt sälja min lägenhet 6 månader tidigare med dåligt resultat och letade därför efter en ny mäklare. Jag kontaktade Gabriella då hon nyligen sålt en lägenhet i samma hus till ett bra pris, det första intrycket över telefon var mycket bra och jag valde att byta till Gabriella och Mäklarhuset direkt.
Försäljningen gick bra och jag sålde till ett helt okej pris utifrån rådande marknadsläge.
Mitt positiva intryck av Gabriella har förstärkts efter en mycket bra dialog angående styling, annonsen och därefter hur försäljningen gick. Mitt intryck är även att Gabriella gjort det lilla extra för att lägenheten skulle se bra ut vid visningarna även när jag själv inte kunde åka till lägenheten och förbereda.
Sammantaget är jag mycket nöjd med vår dialog och sammarbete!"
Läs mer
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

14 aug 2020

"Gabriella är väldigt trevlig och representativ och jobbade hårt på vår försäljning"
säljare på Ölandsresan 142

11 maj 2020

"Proffsig, tillgänglig, effektiv och rak. Trevlig på precis rätt sätt. Rekommenderar varmt!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

02 dec 2019

"Lyhörd, engagerad och mycket trevlig. Högsta betyg!"
säljare på Lings väg 50

27 sep 2019

"Gabriella är en så proffsig och duktig mäklare. Rekommenderar henne skarpt. Vi är supernöjda!"
säljare på Västra Bangatan 33A

27 jul 2019

"Gabriella gav oss ett mycket professionellt och gott bemötande. Hon var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar, vilket vi anser är viktigt som säljare. Vi kan verkligen rekommendera Gabriella! "
säljare på Termikgatan 21A

07 maj 2019

"Gabriella ingav ett väldigt gott intryck som kunnig och lyhörd mäklare vid köpet av vår nya bostad. Utefter det goda bemötandet som hon gav oss köpare, valde vi henne som mäklare vid försäljning av vår befintliga fastighet. Vi är mycket nöjda och trygga i att Gabriella varit med i hela processen ..."
"Gabriella ingav ett väldigt gott intryck som kunnig och lyhörd mäklare vid köpet av vår nya bostad. Utefter det goda bemötandet som hon gav oss köpare, valde vi henne som mäklare vid försäljning av vår befintliga fastighet. Vi är mycket nöjda och trygga i att Gabriella varit med i hela processen av att köpa/sälja vårt hem. Vi kommer alltid att rekommendera Gabriella. /Johan och Sofie, Ängvägen, Åsbro "
Läs mer
säljare på Ängvägen 15

01 maj 2019

"Vi valde Gabriella efter att ha träffat flera andra mäklare. Det som gjorde att vi fastnade för henne var att hon la ner tid och omsorg på att få kunskap om vårt hus för att kunna göra en vederhäftig värdering. Hon erbjöd också ett bra marknadsföringsupplägg och säljprocess. Vi fick goda räd om h..."
"Vi valde Gabriella efter att ha träffat flera andra mäklare. Det som gjorde att vi fastnade för henne var att hon la ner tid och omsorg på att få kunskap om vårt hus för att kunna göra en vederhäftig värdering. Hon erbjöd också ett bra marknadsföringsupplägg och säljprocess. Vi fick goda räd om hur vi skulle förbereda huset på bästa sätt inför försäljningen och hon var proaktiv, engagerad, hjälpsam och lättillgänglig genom hela processen. Annonsen blev jättefin och vi fick mer än 5000 besökare på hemnet vilket resulterade i välbesökta visningar och ett bra slutpris."
Läs mer
säljare på Kungsgatan 36E

29 apr 2019

"Lugn, saklig, kunnig, lätt att förstå, alltid tillgänglig och trevlig"
säljare på Nalavi Trossbogatan 5220

26 apr 2019

"Skicklig mäklarinsats, kompetent, bra
uppföljning hela vägen fram till avslut.
Vi är med detta, mycket nöjda."
säljare på Kalle Malkums väg 10

29 mar 2019

"Mycket trevligt bekantskap"
säljare på Hagavägen 32

13 feb 2019

"Mycket trevlig och öppen person, tillgänglig och lätt att diskutera och få samråd. Ordnade all kontakt för att på bästa sätt förbereda säljandet av huset (inredning, fotografering, besiktning, annonsering, mm). Aktiv kontakt med oss med omgående information av intresserade personer för visning. T..."
"Mycket trevlig och öppen person, tillgänglig och lätt att diskutera och få samråd. Ordnade all kontakt för att på bästa sätt förbereda säljandet av huset (inredning, fotografering, besiktning, annonsering, mm). Aktiv kontakt med oss med omgående information av intresserade personer för visning. Tack vore Gabriella har vi fått lyckad husvisning med snabbt säljandet. Således professionell och rar person. Vi tackar henne."
Läs mer
säljare på Bondgårdsgatan 3D

11 jan 2019

"Proffsig och engagerad genom hela processen!"
säljare på Järntorgsgatan 10

06 nov 2018

"Mäklaren var mycket kompetent. Höll oss hela tiden uppdaterade och var lätt att nå på telefon.
Hon gav oss också realistiska förväntningar."
säljare på Skördevägen 45

02 nov 2018

"Vi tycker att Gabrielle är toppen, hon blir väldigt personlig och det tycker vi är en väldigt bra egensak hos en mäklare. Vi kommer verkligen att rekommendera henne !! "
säljare på Bonstorpsvägen 82

23 aug 2018

"Kontakt och uppdatering från min mäklare var otroligt bra!
Allt har gått lätt och smidigt."
säljare på Karlsdalsallén 40

20 aug 2018

"Snabb och smidig affär "
säljare på Rättarvägen 10E

01 aug 2018

"Vi är väldigt nöjda I valet av Gabriella som mäklare. Hon har under hela försäljningsprocessen varit tillmötesgående, lyhörd och engagerad. Hon har hela tiden varit tillgänglig och uppdaterat oss med information kring status. Vi rekommenderar varmt att anlita Gabriella."
"Vi är väldigt nöjda I valet av Gabriella som mäklare. Hon har under hela försäljningsprocessen varit tillmötesgående, lyhörd och engagerad. Hon har hela tiden varit tillgänglig och uppdaterat oss med information kring status. Vi rekommenderar varmt att anlita Gabriella."
Läs mer
säljare på Restalundsvägen 87

31 jul 2018

"Gabriella överträffade alla förväntningar vi hade genom att vara hjälpsam, engagerad och verkligen jobba för att allt skulle gå så smidigt och bra som möjligt. Jag skulle rekommendera Gabriella till alla jag känner! "
säljare på Mangogatan 1A

09 jul 2018

"Korrekt.Tydlig.Kunnig.Påläst.Ambitiös.Lycka till Gabriella.Dessutom Välklädd ock proper."
säljare på Nya Viker 116

05 maj 2018

"Vi är väldigt nöjda med Notar överhuvudtaget. Vår första kontakt var Lina Wreje i nov 2016. Hon var väldigt lyhörd och insåg efter vårt samtal att vi inte var redo. När Gabriella tog kontakt med oss hade ett år gått och vi var redo för försäljning. Gabriella var väldigt professionell, fotografen ..."
"Vi är väldigt nöjda med Notar överhuvudtaget. Vår första kontakt var Lina Wreje i nov 2016. Hon var väldigt lyhörd och insåg efter vårt samtal att vi inte var redo. När Gabriella tog kontakt med oss hade ett år gått och vi var redo för försäljning. Gabriella var väldigt professionell, fotografen bra och broschyren om Brunnsgatan 7 väldigt fin. Vi uppskattar också att Gabriella var tydlig med att vi inte säljer under utgångspris, spekulanterna fick veta vad de hade att förhålla sig till! Det är också så trevligt med unga kvinnor som är så proffesionella. Vi är väldigt nöjda att köparen också föll i vår smak var en extra bonus! Bettan & Svenerik"
Läs mer
säljare på Brunnsgatan 7

26 mar 2018

"Fantastisk driven och höll en annan uppdaterad hrla tiden. Kan varmt rekommendera."
säljare på Bonstorpsvägen 14

11 dec 2017

"Gabriella är en fantastisk proffsig och driven mäklare. Vi är så super nöjda med henne och rekommenderar henne varmt till alla som tänker sälja."
säljare på Parkgatan 1

08 okt 2017

"Hej ville bara säga att vi är så nöjda med att ha Gabrielle som vår mäklare hon har varit toppen. inte för att hon sålde lägenheten utan pga dit förhållningssätt.Vi har känt förtroende för henne från början till slut. Marita och Per Robert "
säljare på Pråmkajen 57

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
61 215 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
81 av 83 säljare
Gabriella satte rätt förväntningar på slutpriset
74 av 82 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
82 av 83 säljare
Gabriella var tydlig och höll mig uppdaterad
83 av 83 säljare

Gabriella på kartan.

151 tidigare annonser
74 bostäder till salu
83 rekommendationer

74 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
2 rum, 63 m²
28 492 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 775 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Uppsala
2 419 kr/mån
4 195 000 kr
5 rum, 113 m²
37 123 kr/m²
Radhus, Uppsala
4 190 kr/mån
1 rum, 36 m²
Lägenhet, Uppsala
2 352 kr/mån
4 095 000 kr
5 rum, 113 m²
36 238 kr/m²
Radhus, Uppsala
4 396 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 725 000 kr
Lägenhet Luthagen
31 m²
3 175 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 180 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 410 000 kr
Lägenhet Höganäs
+ 115 000 kr
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kåbo
1 rum, 28 m²
Utropspris: 1 585 000 kr
2 325 000 kr
Lägenhet Höganäs
+ 330 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.