Gabriel Youhanoun

Profilbild för Gabriel Youhanoun
Gabriel Youhanoun
5.0 / 5
(37 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
23 st
94 195 000 kr

Bakgrund

Gabriel Youhanoun jobbar på Bronze Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-09-25. Gabriel har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Gabriel har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 81 755 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär.

Min övertygelse är att nyckeln till att just Din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just Dina behov - vilka är självklara egenskaper hos mig.
Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Jag är övertygad om att en lyckad bostadsaffär förutsätter en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra.

Jag är engagerad, driven och brinner för att göra mina kunder nöjda. Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet så kontaktar du mig.

Utmärkelser:

.1:a mest rekommenderade mäklare i Solna Q1 2020 enligt Reco
. 3:a mest rekommenderade mäklare i Solna Q4 2019
. Bäst betyg i Sundbyberg för hela 2019 enligt Reco
. Mest trovärdig Q4 2019 enligt Reco
. Bäst betyg i Sundbyberg Q4 enligt Reco

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriel.

17 jun 2020

"Gabriel har sålt min lägenhet och gjort det med bravur! Han är proffsig och ärlig, vilket uppskattas. Han har hjälp mig genom hela processen och verkligen gett det lilla extra. Har köpt och sålt tidigare men aldrig mött en mäklare i den här klassen! "
säljare på Trädgårdsgatan 3

09 jun 2020

"Under en vacklande bostadsmarknad är mäklaren du anlitar A och O för din bostadsförsäljning.
Gabriel överskred långt mina förväntningar. Inte nog med att han faktiskt fick min bostad såld under dessa märkliga tider, han fick den såld för ett föreningsrekord!
Så söker du en mäklare som är otroligt ambitiös, resolut och ständigt håller dig informerad under försäljningsprocessen rekommenderar jag verkligen Gabriel Youhanoun.
Tack Gabriel!
/P"
säljare på Råsundavägen 75

07 jun 2020

"Riktig hårtarbetande mäklare.Vi är jätte nöjda med Gabriels insats. Han gjorde verkligen sitt yttersta och överträffade våra förväntningar i en marknad som är påverkad av COVID. Rekommenderas varmt till alla säljare och köpare! "
säljare på Olof Palmes gata 16

29 maj 2020

"Gabriel gjorde ett bra jobb med försäljningen av min lägenhet i Solna. Han är trevlig, kommunikativ, engagerad och dedikerad. Lyckades sälja den trots dessa svåra tider med Covid-19. "
säljare på Släggbacken 7

28 maj 2020

"Mycket nöjd med Gabriels arbete, han fick objektet sålt på rekordtid!
Rekomenderar varmt till framtida bostadssäljare"
säljare på Kavaljersbacken 2

08 maj 2020

"Gabriel är en positiv och driven mäklare som får saker gjorda snabbt och effektivt. Han var dessutom engagerad och tillgänglig under hela processen, förklarade och svarade på frågor. "
säljare på Hallonbergsplan 12

26 mar 2020

"jag Valde Bronze Fastighetsförmedling AB genom rekommendationer från min bror. Tydligen skulle denna byrå utmärka sig från andra byråer genom sin vision och sitt sätt att arbeta. Så kraven var redan från början höga på Gabriel. Jag har sålt många lägenheter genom mina år men detta är första gången som jag stöter på en mäklare som med sitt professionella sätt och stora engagemang lyckades sälja min lägenhet till ett pris som jag bad om, mitt under Corona-krisen dessutom! Gabriel besitter en kompetens och ett lugn som få mäklare har. Han är lyhörd men framför allt uppriktig. Gabriel har mina rekommendationer för han har ingett ett stort förtroende som mäklare och för att han helt enkelt är jäkla grym på det han gör!!
Mvh
Delnia R"
säljare på Tecknarvägen 5

23 mar 2020

"Vi är supernöjda med Gabriels insats! Driven, engagerad och trevlig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Huvudstagatan 3C

23 mar 2020

"Gabriel är en toppen mäklare. Han va behjälplig hela vägen och höll en ständigt uppdaterad. Kan starkt rekommendera Gabriel. "
säljare på Kolonnvägen 50

11 mar 2020

"En engagerad, charmig, trevlig och kunnig person och mäklare som inger ett lugn och trygghet när man är nervös inför sin stora affär. Han är alltid tillgänglig på ett bra avvägt vis och han har en förmåga att trolla med bostaden. En proffsig person som vi mer än gärna anlitar igen och rekommenderar till alla vi känner som ska sälja. Tusen tack Gabriel, du är grym!"
säljare på Armégatan 11A

09 mar 2020

"
Vi har sålt vår 3:a i Solna och hela processen har gått fantastiskt bra tack vare Gabriel. Han har verkligen lyssnat in våra behov och anpassat sitt arbete och förhållningssätt efter dessa, vilket vi verkligen uppskattat. Han har haft tålamod med oss och gett oss tid när vi behövt det, han har varit snabb när vi behövt skynda, och han har varit serviceminded under hela processen. Sedan har vi dessutom fått ett utomordentligt fint pris för vår lägenhet. Vi är så nöja och Gabriel får såklart bästa betyg!"
säljare på Krysshammarvägen 16

09 mar 2020

"Gabriel var tillgänglig hela tiden. Han hörde av sig ganska ofta och han var väldigt målinriktad. Kommer välja honom i framtida affärer, SJÄLVKLART!!"
säljare på Evenemangsgatan 24

05 mar 2020

"När jag anlitar Bronze, vilket jag gjorde nu för andra gången så förväntar jag mig att få en högre servicenivå än man normalt sett kan förvänta sig av en mäklare. Som kund vill känna att mitt objekt prioriteras, att mäklaren gör vad som krävs för att vi ska uppnå det resultat som vi hoppas säljare på. Jag tycker att jag får detta engagemang av Gabriel. Jag behöver inte tvivla på att han och hans kollegor gör sitt yttersta för att jag som säljare ska bli nöjd."
säljare på Evenemangsgatan 14

05 mar 2020

"Efter att ha jämfört flera mäklare föll det naturliga valet på Gabriel. Det var ett utmärkt val för oss då det var första gången vi skulle sälja och behövde en mäklare som inte bara ville sälja utan genuint hjälpa oss. Gabriel stötte oss hela vägen och hela processen, förvånadsvärt så tog det bara några privatvisningar för Gabriel innan den var såld. Från att vi tackade ja till Bronze Fastighetsförmedling tills vi skakade hand med Gabriel har allt varit en lyckad affär.
Förutom att vi behövde förstående och kunnig mäklare, ville vi ha någon som var tillmötesgående och mänsklig. Inte för "säljig" men ändå skarp och ytterst professionell. Det var Gabriel! Gabriel var väldigt snabb och tydlig i kommunikationen med oss och hade tålamod. Tack ännu en gång! Vi har och kommer alltid att rekommendera dig. "
säljare på Krysshammarvägen 14

03 mar 2020

"Gabriel är ytterst förtroendeingivande och kompetent. Oavsett om du är säljare eller köpare upplever du honom garanterat som seriös, noggrann och pålitlig. Han sålde bostaden till rätt pris och på mycket kort varsel.
Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Fridensborgsvägen 163

30 jan 2020

"Gabriel är en stjärn mäklare! Är super nöjd med hans arbete och service. Har haft 2 andra mäklare han var helt klart den bästa! Kan STARKT rekommendera Gabriel. Super nöjd säljare. "
säljare på Gamla Enköpingsvägen 152

22 dec 2019

"Jag skulle rekommendera alla som vill sälja sin bostad att kontakta Gabriel, precis som jag gjorde. Gabriel är en oerhört engagerad mäklare som höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen, vilket jag verkligen uppskattar. Gabriel lyckades även, med en hel del kämpande, sälja min lägenhet för mer än vad jag förväntade mig att kunna få!
Tack Gabriel. Vi lär höras igen! :)"
säljare på Virebergsvägen 9

14 dec 2019

"Han vad en seriös mäklare mycket duktig "
säljare på Hallonbergsplan 6

03 dec 2019

"I en bransch som ständigt kämpar med trovärdigheten är Gabriel en superstjärna som lyser väldigt stark. Ett sällan skådat engagemang och en vilja till perfektion kommer Gabriel vara det självklara valet i framtida bostadsaffärer. "
säljare på Arvid Tydéns Allé 24

30 nov 2019

"Gabriel är en otroligt proffsig och engagerad mäklare som vi har varit mycket nöjd med under hela försäljningsprocessen! Vi har sålt vår bostad,utan tvekan säga att Gabriel har sköt affären på bästa möjliga sätt! Gabriel är en målmedveten och förtroendegivande fastighetsmäklare som har gjort allt för att tillmötesgå våra högt ställda krav, med en tuff marknad som motvind. Vi kan varmt rekommendera Gabriel och kommer rekommendera honom till alla i vår bekantskap, med ett gott samvete om att vi rekommenderar en person som håller vad han lovar, alltid är tillgänglig, väldigt serviceinriktad och professionell i sin yrkesroll. Vi är mer än nöjda och ser fram emot att göra våra nästkommande affärer tillsammans med Gabriel ️"
säljare på Släggbacken 5

21 nov 2019

"En väldigt målinriktad, professionell, trevlig, kunnig och smidig mäklare, som fick sålt på lägenheten snabbt, till det önskade slutpriset, och jobbade för att både göra mig (säljare) och köparen så nöjda som möjligt, han är dessutom alltid tillgänglig i princip hela tiden. Rekommenderar Gabriel starkt! "
säljare på Hallonbergsplan 14

08 nov 2019

"Gabriel var otrolig proffsig i sitt bemötande i alla kontakter och mycket kunnig. Han höll verkligen sitt ord. 
Kan inte ha haft en bättre mäklare!"
säljare på Hallonbergsplan 6

06 nov 2019

"Ung, engagerad och mål om sina kunder. Karriärsugen. Snabb på att svara"
säljare på Krysshammarvägen 14

04 nov 2019

"Väldigt bra mäklare som arbetar helhjärtat med försäljningen och gjorde sitt yttersta om inte mera att hjälpa mig sälja min lgn. "
säljare på Infanterigatan 3

24 okt 2019

"Gabriel är en mycket kunnig, lyhörd och engagerad mäklare. Kommunikationen var utmärkt och han la ner mycket tid under hela processen. Rekommenderar honom starkt och kommer använda honom igen! "
säljare på Armégatan 11A

24 okt 2019

"Gabriel och Joe är empatisk, kunniga, trevliga, tillmötesgående och lätttillgängliga. Har förmåga att lyssn in och agera efter kundens behov. Jag fick hjälp i mycket mer än en mäklare brukar göra. Väldigt uppmärksamm och engagerad 100%. Vi fick vår lägenhet såld snabbt och över v0r förväntan..jag har redan rekommenderqt Bronze Fastighetsförmedling till mina vänner och bekanta. Excellens ska jg säga fick jag genom hela försäljning! "
säljare på Krysshammarvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
81 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
35 av 37 säljare
Gabriel satte rätt förväntningar på slutpriset
36 av 37 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
37 av 37 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
36 av 37 säljare

Gabriel på kartan.

44 tidigare annonser
46 bostäder till salu
37 rekommendationer

46 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1,5 rum, 39 m²
46 025 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 568 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Solna
1 918 kr/mån
5 rum, 152 m²
Lägenhet, Solna
7 497 kr/mån
3 rum, 82 m²
Lägenhet, Solna
4 442 kr/mån
3 rum, 72 m²
Lägenhet, Solna
3 990 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 000 000 kr
Lägenhet Arenastaden
+ 105 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 075 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 280 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel har sålt min lägenhet och gjort det med bravur! Han är proffsig och ärlig, vilket uppskattas. Han har hjälp mig genom hela processen och verkligen gett det lilla extra. Har köpt och sålt tidigare men aldrig mött en mäklare i den här klassen! "
4 750 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 155 000 kr
1 rum, 53 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Riktig hårtarbetande mäklare.Vi är jätte nöjda med Gabriels insats. Han gjorde verkligen sitt yttersta och överträffade våra förväntningar i en marknad som är påverkad av COVID. Rekommenderas varmt till alla säljare och köpare! "
2 750 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 355 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Under en vacklande bostadsmarknad är mäklaren du anlitar A och O för din bostadsförsäljning.
Gabriel överskred långt mina förväntningar. Inte nog med att han faktiskt fick min bostad såld under dessa märkliga tider, han fick den såld för ett föreningsrekord!
Så söker du en mäklare som är otroligt ambitiös, resolut och ständigt håller dig informerad under försäljningsprocessen rekommenderar jag verkligen Gabriel Youhanoun.
Tack Gabriel!
/P"
Slutpris saknas
Lägenhet Arenastaden
3 rum, 73 m²
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.