Gabriel Stener

Profilbild för Gabriel Stener
Säljarfavorit
Gabriel Stener
4.8 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
27 st
102 360 000 kr

Bakgrund

Gabriel Stener jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-08-27. Gabriel har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Gabriel har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 118 185 000 kr.

Presentation

Västeråsare sedan barnsben som har slagit sig ner med familjen på en gård på Barkarö där det finns plats för både höns, ekologiskt odlande och ett lugnt liv.

Hans samtidigt ostressade och ambitiösa framtoning är lika viktig för att lyckas
som månskensbonde som inom mäklaryrket, med Gabriel som följeslagare på
bostadsresan får man garanterat en rik skörd.

Säljare om Gabriel.

06 maj 2024

"Att valet föll på Gabriel till att förmedla vår bostad. Berodde till stor del på det intryck vi fick av honom som spekulanter på ett annat objekt.
Nu när vi har sått som säljare så har vi inte ångrat vårat beslut.
Gabriel har varit otroligt hjälpsam och lyhörd under hela processen. Man märker a..."
"Att valet föll på Gabriel till att förmedla vår bostad. Berodde till stor del på det intryck vi fick av honom som spekulanter på ett annat objekt.
Nu när vi har sått som säljare så har vi inte ångrat vårat beslut.
Gabriel har varit otroligt hjälpsam och lyhörd under hela processen. Man märker att han har stor kompetens inom sitt yrke. "
Läs mer
säljare på Egilsvägen 86

23 apr 2024

"Gabriel tog hand om hela processen, snabbt smidigt och enkelt."
säljare på Bandverksgatan 94

21 apr 2024

"Gabrial är sjukt bra. Duktig försäljare som säljer på rätt sätt utan att överdriva till saker som vissa säljare kan göra.
Detta gör att kunden vet vad dom köper och vad som får."
säljare på Dalbyvägen 9

21 apr 2024

"Förtroendegivande. Gick fort med försäljningen från kontraktskrivning med Gabriel på en lördag till försäljning och avtalsskrivning med köparen av huset på efterföljande onsdag. Tack vare en tidigare nyss avslutad budgivning för liknade objekt så hade han en köpare som var villig för en snabb aff..."
"Förtroendegivande. Gick fort med försäljningen från kontraktskrivning med Gabriel på en lördag till försäljning och avtalsskrivning med köparen av huset på efterföljande onsdag. Tack vare en tidigare nyss avslutad budgivning för liknade objekt så hade han en köpare som var villig för en snabb affär och för ett pris som vi var nöjda med. Hela processen kändes tryggt och det var en bra kommunikation. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Stålverksgatan 60

17 apr 2024

"Jag har använt mig av Gabriel i flera bostadsaffärer, stabil, lugn och vänlig! "
säljare på Stentorpsgatan 30C

17 apr 2024

"Fantastisk energi och bemötande! Kan varmt rekommendera. Fick direkt en känsla av trygghet, genom att få det stöd man behöver när man är ute på okänt vatten och ska ta stora beslut. "
säljare på Skjutbanegatan 9A

14 apr 2024

"Vi är jätte nöjda med Gabriel och han gjorde ett jättebra jobb. Han har också varit ett bra ”bollplank” i processen när vi skulle köpa bostad."
säljare på Infanterigatan 172

12 apr 2024

"Tyvärr inträffade vår försäljning i samband med räntehöjningar och en ekonomiskt osäker situation för köparna. "
säljare på Träsnidarvägen 2

12 apr 2024

"Så profissionell, engagerad och personlig. Känner sig alltid sedd och hörd. Mäklare som Gabriel får man leta efter, om det nu finns fler!"
säljare på Flisavägen 44

12 apr 2024

"Ett trevligt å proffsigt bemötande. Smidig försäljning. Stor kunskap inom mäkleriet."
säljare på Stuguflotbäcken 1

28 jan 2024

"Kan varmt rekommendera Gabriel. Han är driven, engagerad mäklare med hög kompetens och stor lokalkännedom. Kommer utan tvivel anlita Gabriel igen om jag söker en mäklare."
säljare på Barkaröby 26

22 jan 2024

"Trevlig och engagerad. Har varit mäklare länge och visste vad han pratade om. Är seriös och kan sin sak."
säljare på Hagagatan 18

19 jan 2024

"Gabriel förstod att detta var en viktig försäljning för oss, då vi chansade lite i dessa tider och skrev kontrakt på nytt hus innan vårt låg ute till försäljning.
Gabriel sa på första mötet vi hade, att detta hus kommer han ha sålt och fått kontrakt på senast i mitten av November. Han kunde såkl..."
"Gabriel förstod att detta var en viktig försäljning för oss, då vi chansade lite i dessa tider och skrev kontrakt på nytt hus innan vårt låg ute till försäljning.
Gabriel sa på första mötet vi hade, att detta hus kommer han ha sålt och fått kontrakt på senast i mitten av November. Han kunde såklart inte lova något, men han hade en bra känsla. Samtidigt som vi fick en väldigt fin och bra känsla av Gabriel, hans målmedvetenhet och driv ledde till att andra veckan i November så sitter vi på hans kontor och skriver kontrakt med våra nya köpare!
Som högkänslig var jag ingen lätt kund, extremt kontrollbehov, blir lätt uppstressad och behöver få höra hur processen går ganska ofta, jag varnade Gabriel för detta eftersom jag vet att det kan bli en extra påfrestning med en tjatande kund…
Varje gång han svarade i telefon/sms eller ringde/smsa till oss så lät han alltid lika lugn, han lyssnade på det vi hade att säga och såg helt enkelt till att denna försäljning gick i lås på bästa möjliga sätt! En stort tack till bästa mäklaren Gabriel. "
Läs mer
säljare på Östanbro 18

19 jan 2024

"Gabriel upplevs som socialt kompetent och trygg i sin mäklarroll. Han är snabb och flexibel med visningstider samt mån om att det ska bli så bra som möjligt. Han har en säljande approach och kan verkligen marknaden. Mitt objekt kom ut på marknaden i samma stund som bolåneräntorna gick upp, vilket..."
"Gabriel upplevs som socialt kompetent och trygg i sin mäklarroll. Han är snabb och flexibel med visningstider samt mån om att det ska bli så bra som möjligt. Han har en säljande approach och kan verkligen marknaden. Mitt objekt kom ut på marknaden i samma stund som bolåneräntorna gick upp, vilket påverkade slutpriset. Det var inte hans insats som gjorde att priset blev lägre än väntat. Han var ett stort stöd för mig som säljare under hela den här tämligen långa processen och jag är överlag otroligt nöjd även om jag stundvis hade behövt ha tätare återkoppling. Jag kommer absolut använda hans tjänster igen om jag behöver och jag rekommenderar honom verkligen till vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Bronsdolksgatan 27

19 jan 2024

"Vi var gete nöjda med hans bemötande och kunade om försälningen av objektet ."
säljare på Gråsparvsvägen 17

19 jan 2024

"Engagerad och lugn. Mycket positiv upplevelse."
säljare på Karlsgatan 11D

19 jan 2024

" Mycket intresserad , proffsig noggrann och tillmötesgående mäklare. "
säljare på Fogdegatan 4

29 jun 2023

"Gabriel är en lyhörd och engagerad mäklare med lång erfarenhet. Det märks tydligt att han genom åren lärt sig vad som är viktigt på olika typer av marknader. Trots en generellt svag marknad efter Covid-åren fick vi till en smidig och snabb försäljning och ett väldigt bra slutpris. Gabriel besitte..."
"Gabriel är en lyhörd och engagerad mäklare med lång erfarenhet. Det märks tydligt att han genom åren lärt sig vad som är viktigt på olika typer av marknader. Trots en generellt svag marknad efter Covid-åren fick vi till en smidig och snabb försäljning och ett väldigt bra slutpris. Gabriel besitter ovärderlig erfarenhet och har god personkännedom och är dessutom glad och trevlig att ha att göra med. Ett klart bra val om ni går i säljtankar - jag kan varmt rekommendera Gabriel och SMH!"
Läs mer
säljare på Grytaborgsvägen 18

05 dec 2017

"Bästa mäklaren i Västerås 10++++++
REKOMENDERAR starkt Gabriel vet allt om fastighetsbranschen.
Har anlitat honom flertal gånger, han har alltid fått 400.000kr-600.000kr mer chiking tummen upp"
säljare på Dagsvärmargatan 68

04 jun 2017

"Jag är mycket nöjd med min mäklare. Jag ryckte att han skötte det hela proffsigt. Jag är mycket nöjd med bostadsrätts försäljning. Tack vare min mäklare Gabriel på pax :)"
säljare på Haga Parkgata 8C

18 maj 2017

"Bästa Mäklaren i Västerås utan tvekan, Gabriel har sålt tidigare till mig, Mycket nöjd får alltid över de priset man vill ha, Gabriel kan marknaden i Västerås, Kan Rekommendera STORT
Den som anlitar annan mäklare gör bort sig. GABRIEL STENER BÄSTA MÄKLAREN I VÄSTERÅS 10++++++++++++++"
"Bästa Mäklaren i Västerås utan tvekan, Gabriel har sålt tidigare till mig, Mycket nöjd får alltid över de priset man vill ha, Gabriel kan marknaden i Västerås, Kan Rekommendera STORT
Den som anlitar annan mäklare gör bort sig. GABRIEL STENER BÄSTA MÄKLAREN I VÄSTERÅS 10++++++++++++++"
Läs mer
säljare på Kornbodsgatan 17

16 maj 2017

"Kan varmt rekommendera Gabriel ! Skötte försäljningen galant!"
säljare på Gunnilbogatan 6A

16 maj 2017

"Stans bästa mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Johanneshöjden 4

12 maj 2017

"Gabriel var mycket engagerad i försäljningen av min lgh. Mycket trevlig och engagerad, hade alltid tid att svar på de frågor jag hade. Jag skulle varmt rekommendera honom till mina vänner."
säljare på Stockrosvägen 1

11 maj 2017

"Väldigt duktig på alla sätt! Både vi som säljare och våra köpare är väldigt nöjda med hur hela affären har gått till. Rekommenderas alla dagar i veckan!"
säljare på Slagfjädergatan 6

09 maj 2017

"Otroligt kunnig,, rekommenderas varmt!"
säljare på Polstjärnegatan 57

09 apr 2017

"Mäklararvodet bestod av ett fast belopp plus en procentsats på den del av slutpriset som överskred ett visst belopp. I slutändan tjänade mäklarfirman mer på procentsatsen än på det fasta beloppet."
säljare på Drottninggatan 32D

30 mar 2017

"Fulländad service från början till slut. Ett professionellt första intryck och efter det blev det bara bättre. Han fanns alltid tillgänglig och varje gång vi pratades vid eller träffades så kändes valet mer och mer rätt. Inte det minsta att anmärka på. "
"Fulländad service från början till slut. Ett professionellt första intryck och efter det blev det bara bättre. Han fanns alltid tillgänglig och varje gång vi pratades vid eller träffades så kändes valet mer och mer rätt. Inte det minsta att anmärka på. "
Läs mer
säljare på Bomansgatan 26C

30 mar 2017

"Mäklarens insats kunde inte varit bättre.Var glad och trevlig var insatt i säljobjektet, svarade på ett bra och förtroende sätt."
säljare på Gransångargatan 37

08 mar 2017

"Hade riktigt bra koll på budgivarna."
säljare på Odensvigatan 1

01 mar 2017

"Kan inte annat än rekommendera Gabriel, snabb, effektiv och trevlig. När en av köparna strulade löste han det galant med annan intressent och affären blev snabb och smidig."
säljare på Notvägen 12

27 feb 2017

"Bästa mäklaren i stan "
säljare på Vegagatan 6B

22 feb 2017

"Söker du en Professionell, Erfaren och Ambitiös mäklare så han man kommit rätt! Redan från första mötet med Gabriel Stener fick vi en känsla av att han är en seriös och engagerad mäklare som verkligen ville få oss nöjda och trygga, med en proffsig presentation, upplägg och handlingsplan. Gabriel ..."
"Söker du en Professionell, Erfaren och Ambitiös mäklare så han man kommit rätt! Redan från första mötet med Gabriel Stener fick vi en känsla av att han är en seriös och engagerad mäklare som verkligen ville få oss nöjda och trygga, med en proffsig presentation, upplägg och handlingsplan. Gabriel har en otrolig karaktär med mycket driv. Det var tydligt att han arbetade för att göra oss supernöjda. Vi fick en snabb och smidig affär tillsammans med Gabriel Stener. Rekomenderas starkt och får toppbetyg från vår sida.
Mvh Familjen A"
Läs mer
säljare på Norra Skjutbanegatan 20C

19 feb 2017

"Väldigt tillmötesgående och engagerad. Kändes som att Gabriel gjorde allt i sin makt för att göra oss som säljare så nöjda som möjligt, vilket vi också blev. "
säljare på Haga Parkgata 21A

17 feb 2017

"Trevlig Lättsam visste vad han höll på med Lyhörd omtänksam
Om man säljer igen så vet man att man kan ringa samma mäklare igen."
säljare på Släggkastargatan 7

15 feb 2017

"Kändes som han hade mycket att göra, annars var allt bara bra och jag rekommenderar han varm till andra."
säljare på Kabelgatan 2C

13 feb 2017

"en mycket kunnig och trevlig kille. är att lita på. "
säljare på Gråsparvsvägen 9

11 feb 2017

"Jag är 100% nöjd med försäljningen av min lägenhet.
Jag vill verkligen rekommendera;
PAX FASTIGHETSMÄKLERI
"
säljare på Billsta Trädgårdsväg 7C

10 feb 2017

"Väldigt nöjd och vi kände oss trygga och uppdaterade hela vägen. Mycket bra."
säljare på Billsta Trädgårdsväg 5B

10 feb 2017

"Gabriel skötte försäljningen av min bostad mycket professionellt!"
säljare på Rotorvägen 2

30 jan 2017

"Trevlig, tydlig och engagerad! "
säljare på Syrenvägen 136

29 jan 2017

"Vår upplevelse om Gabriel Stener är positiv. Han arbetar på ett extremt personligt och familjärt sätt. "
säljare på Jakobsbergsgatan 13A

10 jan 2017

"Sålt, köpt och sålt med samma mäklare genom pren. Lojal, driven, duktig och bra att jobba med! Rekomenderas varmt!"
säljare på Västra Utanbygatan 22

09 jan 2017

"Engagerad, lätt att ha och göra med, agerar proffsigt man får lätt förtroende för en sådan person. Lösningsinriktad, använder sin erfarenhet på ett väl utfört sätt. Pedagogisk och ger aldrig sken av att "tröttna" på kundens ev oro, frågor och funderingar. Är öppen mot båda parter vilket vi person..."
"Engagerad, lätt att ha och göra med, agerar proffsigt man får lätt förtroende för en sådan person. Lösningsinriktad, använder sin erfarenhet på ett väl utfört sätt. Pedagogisk och ger aldrig sken av att "tröttna" på kundens ev oro, frågor och funderingar. Är öppen mot båda parter vilket vi personligen uppskattar, bra förmedlare.Humor och engagemang.Kan varmt rekommendera Gabriel Stener."
Läs mer
säljare på Gudruns väg 47

09 jan 2017

"Fantastisk mäklare. Mycket trevlig person som visat stort engagemang och intresse. Vi rekommenderar honom 100%."
säljare på Syrenvägen 21

08 jan 2017

"Mycket nöjd med Gabriels insats som vanligt, han har fått sälja varje bohag jag haft! Bästa mäklaren!"
säljare på Kasselgatan 18

06 jan 2017

"Engagerad och proffsig!"
säljare på Krutkällarvägen 1

05 jan 2017

"jätte nöjd, kollade med 5 andra mäklare först men Gabriel
Fångade mig direkt, kan rekommenderas STORT."
säljare på Rekylgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
23
Radhus
9
Lägenhet
8
Kedjehus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
118 185 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 77 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Gabriel på kartan.

632 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
79 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
3 rum, 96 m²
22 864 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 015 kr/mån
2 695 000 kr
4 rum, 112 m²
24 062 kr/m²
Villa, Västerås
1 675 000 kr
3 rum, 78,8 m²
21 474 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 725 kr/mån
3 795 000 kr
8 rum, 198 m²
19 166 kr/m²
Villa, Västerås
2 095 000 kr
2 rum, 57 m²
36 754 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 234 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Malmaberg
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 1 175 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Brandthovda
5 rum, 139 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bäckby
3 rum, 85 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Lustigkulla
9 rum, 279 m²
Slutpris saknas
Villa Skiljebo
6 rum, 112 m²
Utropspris: 4 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.