Gabriel Mirza

Profilbild för Gabriel Mirza
Gabriel Mirza
4.9 / 5
(136 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
6 st
85 630 000 kr

Bakgrund

Gabriel Mirza jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2019-09-02. Gabriel har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Gabriel har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 55 525 000 kr.

Presentation

Balansen mellan ett karismatiskt engagemang och välvillig stabilitet är nyckeln till framgångsrikt samarbete. Mitt engagemang för sociala samspel och samarbeten har alltid satt mig i framkant i alla mina yrkesval under min livstid.

Mitt intresse för att bygga upp relationer och skapa samarbeten mellan olika individer har alltid varit genuint. Inte bara av ambition utan av en självklarhet att alltid möta och överträffa mina klienters förväntningar på mig.

Som fastighetsmäklare är jag exemplariskt ambitiös, nytänkande och utpräglad driven utöver det vanliga vilket är en väsentlig del i en marknad som är i konstant förändring. Med min långa erfarenhet inom ledarskap från servicebranschens alla hörn tillsammans med mitt stora intresse för fastigheter i sin helhet bidrar till att du får alla förutsättningar du behöver för att få en lyckad bostadsaffär

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriel.

21 nov 2023

"Gabriel har mycket erfarenhet, bra på annonsera, bra på prata med folk, mycket trevlig bemötande. Jag är väldigt glad på att få han som min mäklaren. Rekommenderas!!"
säljare på Fridensborgsvägen 161

15 nov 2023

"Tack så mycket, Gabriel Mirza, för att du så skickligt har sålt mitt hus. Din professionalism och dedikation har verkligen imponerat på mig. Jag rekommenderar dig varmt till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare. Tack för att göra hela processen smidig och framgångsrik. Stor kram!"
"Tack så mycket, Gabriel Mirza, för att du så skickligt har sålt mitt hus. Din professionalism och dedikation har verkligen imponerat på mig. Jag rekommenderar dig varmt till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare. Tack för att göra hela processen smidig och framgångsrik. Stor kram!"
Läs mer
säljare på Ogan 12

14 nov 2023

"Vi är oerhört nöjda med Gabriel som vår mäklare. Han har varit otroligt serviceinriktad, noggrann och trevlig genom hela försäljningen.
Det har också känts extra tryggt och bra med honom nu när bostadsmarknaden har varit så instabil. Gabriel har verkligen gjort allt för att få ut det bästa möjli..."
"Vi är oerhört nöjda med Gabriel som vår mäklare. Han har varit otroligt serviceinriktad, noggrann och trevlig genom hela försäljningen.
Det har också känts extra tryggt och bra med honom nu när bostadsmarknaden har varit så instabil. Gabriel har verkligen gjort allt för att få ut det bästa möjliga priset för vår bostad.
Han har alltid varit tillgänglig och lyhörd för våra önskemål och har förmedlat en trygg och smidig affär mellan oss och köparna. Vi är så glada och tacksamma för hans insats och vi rekommenderar honom varmt till alla som behöver en duktig, personlig och hjälpsam mäklare. Även våra katter ger honom högsta betyg! "
Läs mer
säljare på Kavallerivägen 20

10 aug 2023

"Bästa mäklaren!"
säljare på Oxenstiernas Allé 19

07 maj 2023

"Gabriel var en riktigt bra mäklare, både på att attrahera köpare men också i dialog med oss arbetade han verkligen efter hur vi ville. Till en början ville vi bara ta det lugnt se vad som kunde ske, sen kände vi att vi snart ville ha en affär i lås och då märkte man verkligen att han accelerade i..."
"Gabriel var en riktigt bra mäklare, både på att attrahera köpare men också i dialog med oss arbetade han verkligen efter hur vi ville. Till en början ville vi bara ta det lugnt se vad som kunde ske, sen kände vi att vi snart ville ha en affär i lås och då märkte man verkligen att han accelerade i sitt arbete vilket vi verkligen har uppskattar. Mycket nöjda med Gabriel, kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Kavallerivägen 2A

04 maj 2023

"En lyhörd, kunnig och engagerad mäklare som genomför sitt uppdrag på bästa sättet. "
säljare på Brännarvägen 7

25 apr 2023

"Otroligt bemötande! Gabriel fick sälja våran lägenhet direkt efter första visning! Rekommenderar verkligen att sälja eller köpa med Gabriel som mäklare!"
säljare på Örsvängen 11

19 apr 2023

"En av bästa mäklare i sundbyberge rekomenderat ..
"
säljare på Mjölnerbacken 31

01 mar 2023

"10/10! Toppbetyg! "
säljare på Högklintavägen 15

27 feb 2023

"Gabriel är en väldigt erfaren, engagerad och driven mäklare. Han är mycket metodisk och jag kände mig trygg hela vägen från början till försäljning. Jag uppskattar det arbete han utfört och rekommenderar honom starkt! "
säljare på Solvallavägen 41B

18 feb 2023

"Efter tidigare samarbete med Gabriel aå fortsätter jag bli förvånad över hans kvalité. Tydlig kommunikation, höll en hög nivå av transparens och arbetsmoral!
Riktigt nöjd med Gabriel insats!!
5/5"
säljare på Kavallerivägen 2B

18 feb 2023

"Den absolut bästa mäklaren i Solna/Sundbyberg. Lyhörd och sätter rätt förvätningar. Är med i hela processen och svarar på alla dina frågor!"
säljare på Artillerivägen 1B

17 feb 2023

"Valde Gabriel själv då jag vet att han har sålt mycket i området, kan lägenheterna och är en riktigt bra säljare. En krigare som står på vår sida."
säljare på Kavallerivägen 4D

16 feb 2023

"Fantastisk mäklare som alltid finns tillgänglig för både stora och små frågor. Gör allt för att affären ska bli en succé samt är öppen om hela processen."
säljare på Ankdammsgatan 40

10 okt 2022

"Det var ett sant nöje att arbeta med Gabriel. Vi var inte säkra på om vi verkligen skulle kunna sälja vårt hus under rådande marknadsläge. Riksbankens räntehöjningar, det såg mörkt ut. Våra grannar kom ut med ett liknande objekt som vårt under processen.
Vi träffade Gabriel och förklarade våra r..."
"Det var ett sant nöje att arbeta med Gabriel. Vi var inte säkra på om vi verkligen skulle kunna sälja vårt hus under rådande marknadsläge. Riksbankens räntehöjningar, det såg mörkt ut. Våra grannar kom ut med ett liknande objekt som vårt under processen.
Vi träffade Gabriel och förklarade våra reservationer och från början var han extremt tålmodig och underlättade vårt beslutsfattande i processen. Vi hade en professionell fotograf i vårt hus och inom mindre än två veckor hade vi erbjudanden långt över vårt förväntad pris, +10% mer än vad våra grannar fick för sitt bostad.
Gabriel förstår verkligen hur man säljer hus. Han gjorde processen otroligt enkel och hans grundliga kunskap, inte bara om allmänna fastigheter utan om den lokala marknaden gjorde det till ett stort nöje under hela processen.
Nu ska våra goda vänner göra klart sin bostad för försäljning då de såg att vi var oerhört nöjda. Han är den bästa mäklaren, särskilt när marknaden är i gungningen med ett fantastiskt team runt sig."
Läs mer
säljare på Idrottsgränd 11

18 sep 2022

"Gabriel är en toppmäklare. Han lyssnade på mig från allra första början och gjorde precis som jag ville att han skulle göra. Det är en mäklare som du kan sitta och bolla med och han är inte rädd för att experimentera och testa nya metoder. Du kan alltid ringa honom och han är väldigt duktig på at..."
"Gabriel är en toppmäklare. Han lyssnade på mig från allra första början och gjorde precis som jag ville att han skulle göra. Det är en mäklare som du kan sitta och bolla med och han är inte rädd för att experimentera och testa nya metoder. Du kan alltid ringa honom och han är väldigt duktig på att informera/uppdatera dig.
Gabriel säljer lägenheter som om det vore hans egna. Han gör allt för att du som säljare ska bli nöjd.
Jag är väldigt nöjd med min försäljning. Enkelt,okomplicerat och till ett mycket högre pris än vad jag hade förväntat mig.
Han sålde för 200 000 mer än vad grannen sålde för 3 dagar innan, jag gick även + på min försäljning, under denna kaosiga bostadsmarknad"
Läs mer
säljare på Brogatan 16

01 sep 2022

"Alltså denna mäklare är otrolig och man får vad man betalar för.
Säger bara att ska man sälja hus eller bostadsrätt välj Gabriel Mirza alla dagar i veckan.
Tack för denna gg stjärnan"
säljare på Idrottsgränd 5

04 aug 2022

"Mycket professionell, tydlig, lyhörd och kunning."
säljare på Lavettvägen 41

25 jun 2022

"Gabriel was very motivated and managed to sell the apartment quickly and at our desired price. This even though the sentiment in the media is that prices are under pressure."
säljare på Kavallerivägen 4E

11 jun 2022

"Lyhörd o fångade tillfället till vår fördel. Konsekvent o tydligt förfaringssätt.
Vi ska återkomma om tillfälle uppstår"
säljare på Rissneleden 165

20 maj 2022

"Tycker Gabriel hade ett enormt engagemang i att göra oss som kunder nöjda vilket tilltalade oss väldigt mycket. Lyhörd och försökte alltid ta in vad vi kände och hur vi ville gå tillväga med försäljningen!
Rekommenderar honom varmt, 10 av 5!"
säljare på Ladugårdsgatan 6

02 maj 2022

"Otroligt skicklig "
säljare på Rissneleden 125C

30 apr 2022

"Gabriel är proffsig, engagerad och lyhörd. Höll mig uppdaterad under hela processen. Stylingen var drömmig och det även han som tog hand om den biten och rekommenderade rätt stylingfirma (Blå Fastighet & Design) Det tog min bostadsförsäljning till en nivå jag aldrig kunde tänka mig. Det vart såkl..."
"Gabriel är proffsig, engagerad och lyhörd. Höll mig uppdaterad under hela processen. Stylingen var drömmig och det även han som tog hand om den biten och rekommenderade rätt stylingfirma (Blå Fastighet & Design) Det tog min bostadsförsäljning till en nivå jag aldrig kunde tänka mig. Det vart såklart ett rekord och jag rekommenderar honom starkt till de som är i säljtankar. Kunde inte va nöjdare tack!"
Läs mer
säljare på Tulegatan 18

21 apr 2022

"Vi var väldigt nöjda med Gabriel som mäklare. Han är trevlig och professionell men har samtidigt humor. Skulle rekommendera honom till andra."
säljare på Kavallerivägen 2B

21 apr 2022

"Ordning och reda i kombination med driv och engagemang! Mycket nöjd. "
säljare på Kavallerivägen 2A

08 mar 2022

"Gabriel levererade över förväntan. Han var väldigt kunnig på området och hade väldigt bra data på priser och utveckling. Han är dessutom flexibel och alltid pragmatisk. Som grädde på moset är han också väldigt trevlig. Gabriel är mäklaren du vill ha, men också den du behöver!"
"Gabriel levererade över förväntan. Han var väldigt kunnig på området och hade väldigt bra data på priser och utveckling. Han är dessutom flexibel och alltid pragmatisk. Som grädde på moset är han också väldigt trevlig. Gabriel är mäklaren du vill ha, men också den du behöver!"
Läs mer
säljare på Friluftsvägen 3

07 mar 2022

"Trevlig och rolig"
säljare på Rissneleden 163

07 mar 2022

"Kom i kontakt med Gabriel genom en rekommendation och ångrar inte en sekund att jag valde att anlita honom. Han kom väl förberedd till vårt möte och hade tydlig målplan för att kunna uppnå en lyckad försäljning. Försäljningen gick över förväntan och resulterade i att min lägenhet såldes för ett r..."
"Kom i kontakt med Gabriel genom en rekommendation och ångrar inte en sekund att jag valde att anlita honom. Han kom väl förberedd till vårt möte och hade tydlig målplan för att kunna uppnå en lyckad försäljning. Försäljningen gick över förväntan och resulterade i att min lägenhet såldes för ett rekordpris bland motsvarande lägenheter i området inom en vecka!
Försäljningsprocessen var smidig och Gabriel låg alltid steget före så att mitt dagliga liv inte påverkades negativt av de åtaganden som en lägenhetsförsäljning innebär. Rekommenderar Gabriel varmt till alla som funderar på att sälja! Ni kommer inte ångra er!"
Läs mer
säljare på Oxenstiernas Allé 19

25 feb 2022

"Super trevlig med en otroligt hög energi!
Följde upp och höll mig uppdaterad under hela processen med en säljstrategie som var unik och nådde ett slutpris jag hoppades på!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Brännarvägen 7

19 feb 2022

"Han är kunnig, uppriktig, energisk och schysst, men framför allt personlig.
Han levererade över förväntan, hade alltid ett gott humör och en charm som säkert bidrog till resultatet. "
säljare på Dammtorps Allé 4

18 feb 2022

"I am very happy for the opportunity to have Gabriel Mirza as our broker.
He was professional and trustworthy from the first moment, in the same time very receptive to our wishes and needs.
Gabriel has surpassed my expectations by seeling our apartment in very short time and with a price that we ..."
"I am very happy for the opportunity to have Gabriel Mirza as our broker.
He was professional and trustworthy from the first moment, in the same time very receptive to our wishes and needs.
Gabriel has surpassed my expectations by seeling our apartment in very short time and with a price that we are delighted.
I strongly recommend Gabriel and wish him all the best!"
Läs mer
säljare på Solvallavägen 48B

15 feb 2022

"Super bra mäklare "
säljare på Rissneleden 159

14 feb 2022

"Heelt fantastisk mäklare och person! Så smidig process och såldes genom en privatvisning på förhand! Jag anlitar gärna Gabriel igen utan tvekan! "
säljare på Kavallerivägen 2A

09 feb 2022

"It was a great experience working with Gabriel Mirza, I highly recommend Gabriel Mirza for whoever want to sell their apartment/house"
säljare på Kavallerivägen 2B

04 feb 2022

"Fantastisk mäklare på alla sätt! Gabriel har under hela processen varit tillgänglig, lyhörd och dessutom levererat det andra mäklare trodde var omöjligt. "
säljare på Lavettvägen 35

04 feb 2022

"Jag kan inte göra annat än att varmt rekommendera att anlita Gabriel som mäklare. Han är professionell, målmedveten, lyhörd och ödmjuk.
Säljprocessen var både spännande och rolig vilket är en fantastisk upplevelse.
Jag kommer att rekommendera Gabriel till vänner och bekanta och kommer definitivt..."
"Jag kan inte göra annat än att varmt rekommendera att anlita Gabriel som mäklare. Han är professionell, målmedveten, lyhörd och ödmjuk.
Säljprocessen var både spännande och rolig vilket är en fantastisk upplevelse.
Jag kommer att rekommendera Gabriel till vänner och bekanta och kommer definitivt anlita honom vid nästa försäljning. Vilken stjärna!"
Läs mer
säljare på Östervägen 25B

13 jan 2022

"Innan jag kontaktade Gabriel så hade jag träffat på några mäklare innan för att sälja min lägenhet. När jag förmedlade min summa som jag ville ha till de andra mäklarna så såg jag att de var tillbakadragna och sa att detta var omöjligt. Det kändes hopplöst men då fick jag en rekommendation om at..."
"Innan jag kontaktade Gabriel så hade jag träffat på några mäklare innan för att sälja min lägenhet. När jag förmedlade min summa som jag ville ha till de andra mäklarna så såg jag att de var tillbakadragna och sa att detta var omöjligt. Det kändes hopplöst men då fick jag en rekommendation om att kontakta Gabriel. Första intrycket man fick va en stabil, vass och självmedvetande mäklare. Jag sa till Gabriel att jag ville ha denna summa och han svarade med ett snabbt ”absolut”. Med hans självförtroende så fick jag en fantastik uppfattning om att denna mäklaren kommer att göra hela försäljningsprocessen smidig och effektiv.
Under hela processen var Gabriel genuin och otrolig tydlig med allt. Detta resulterade att Mr Mirza slog rekordet och gav mig mer än vad jag förväntade mig. En mäklare som jag alltid kommer att anlita till mina framtida försäljningar.
Rekommenderar Gabriel starkt som mäklare! "
Läs mer
säljare på Oxenstiernas Allé 23

15 dec 2021

"Grymt bra och engagerad mäklare, har redan rekommenderat till grannen!"
säljare på Solvallavägen 48B

06 dec 2021

"Vi är så nöjda med vår försäljning tillsammans med Gabriel! Han är hungrig, har mycket energi och strävar efter att uppnå höga resultat. Målen vi hade tillsammans och kraven vi hade som säljare uppnåddes! "
säljare på Rissneleden 121H

01 dec 2021

"Gabriel var genom hela försäljningen, professionell, skarp och handlingskraftig. Finns inget mer att önska!"
säljare på Kavallerivägen 4A

18 nov 2021

"Gabriel har varit en toppen mäklare för mig som förstagångssäljare, allt har gått att lösa! Har känts så tryggt!"
säljare på Marieborgsgatan 4

04 nov 2021

"Att sälja lägenheten med Gabriel var så rätt val och så smidigt! Driven, proffesionellt och personlig. Räckte bara med en visning och tre dagar senare skrev vi under med ett pris som var högre en förväntan. Jag rekommenderar Gabriel stark, en stjärna 10/10! "
"Att sälja lägenheten med Gabriel var så rätt val och så smidigt! Driven, proffesionellt och personlig. Räckte bara med en visning och tre dagar senare skrev vi under med ett pris som var högre en förväntan. Jag rekommenderar Gabriel stark, en stjärna 10/10! "
Läs mer
säljare på Mjölnerbacken 72

25 okt 2021

"Gabriel är väldigt driven att slå rekord i området vilket gör honom hungrig och han jobbar otroligt mycket bakom kulissen. Båda vår och vår köpares försäljningar gick därför innan visning, för priser över förväntan eftersom han aktivt jobbade för att hitta köpare sen dag ett."
"Gabriel är väldigt driven att slå rekord i området vilket gör honom hungrig och han jobbar otroligt mycket bakom kulissen. Båda vår och vår köpares försäljningar gick därför innan visning, för priser över förväntan eftersom han aktivt jobbade för att hitta köpare sen dag ett."
Läs mer
säljare på Logdansvägen 40

21 okt 2021

"Bästa Gabriel som jag varmt rekommenderar! En mäklare utöver det vanliga. Lyhörd, driven och väldigt engagerad. Alltid lätt att få tag och väldigt kompetent. Världsklass helt enkelt. "
säljare på Vegagatan 21

18 okt 2021

"Att möta Gabriel är/var som att få i sig en vital, god dos, av vitaminer! Från första stund, med både värme, humor och uppriktighet, startade ett samarbeta som mer är att likna ett väl genomfört projekt tillsammans.
En resa där jag som säljare, under hela processen, blivit väl uppdaterad, alltid..."
"Att möta Gabriel är/var som att få i sig en vital, god dos, av vitaminer! Från första stund, med både värme, humor och uppriktighet, startade ett samarbeta som mer är att likna ett väl genomfört projekt tillsammans.
En resa där jag som säljare, under hela processen, blivit väl uppdaterad, alltid tillhandahållen inbjudan till samtal kring ett, redan initialt, komplext prospekt. Men hinder och utmaningar har mötts av konstruktivt och seriöst tänk.
Jag är glad och mycket tacksam för att ha kunnat anlita honom, sålunda får han mina varmt, välförtjänta rekommendationer för sitt mycket väl utförda uppdrag. Stort TACK Gabriel!
Med vänlig hälsning/ Bengt Westerblom / Majlis Westerblom"
Läs mer
säljare på Skvadronsbacken 14A

18 okt 2021

"Gabriel är en stjärna som gör ett fantastiskt jobb! Proffsigt bemötande och bra återkoppling längs hela processen oavsett tid på dygnet. Han pratar inte utan han levererar, känner mig väldigt nöjd med mitt val av mäklare .. Säger bara sälj med Gabriel!"
"Gabriel är en stjärna som gör ett fantastiskt jobb! Proffsigt bemötande och bra återkoppling längs hela processen oavsett tid på dygnet. Han pratar inte utan han levererar, känner mig väldigt nöjd med mitt val av mäklare .. Säger bara sälj med Gabriel!"
Läs mer
säljare på Armégatan 11A

16 okt 2021

"Gabriel jobbade bra. Vi fick ett pris vi var nöjda med trots mycket hård konkurrens. Tio lägenheter har vart till försäljning i vår BRF under hösten. I vanliga fall är det en per månad. "
säljare på Solvallavägen 48B

14 okt 2021

"Vi kände direkt ett förtroende för Gabriel. Riktigt kunnig, proffsig och varmt bemötande. Han har varit lätt att samarbeta med, varit lyhörd för våra tankar och önskningar samt kommit med egna bra förslag och tankar. Gabriel har ett lättsamt sätt och visar samtidigt att han har koll på läget så a..."
"Vi kände direkt ett förtroende för Gabriel. Riktigt kunnig, proffsig och varmt bemötande. Han har varit lätt att samarbeta med, varit lyhörd för våra tankar och önskningar samt kommit med egna bra förslag och tankar. Gabriel har ett lättsamt sätt och visar samtidigt att han har koll på läget så att man inte behöver vara orolig. En person att lita på helt enkelt. "
Läs mer
säljare på Kavallerivägen 4D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
55 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
135 av 136 säljare
Gabriel satte rätt förväntningar på slutpriset
127 av 135 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
134 av 136 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
136 av 136 säljare

Gabriel på kartan.

211 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
136 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

3 395 000 kr
2 rum, 48 m²
70 729 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 948 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Solna
3 471 kr/mån
2 900 000 kr
2 rum, 46 m²
63 043 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 486 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 64,9 m²
35 859 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 901 kr/mån
2 990 000 kr
1,5 rum, 38 m²
78 684 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 307 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
2 rum, 39 m²
2 995 000 kr
Lägenhet Ursvik
4 rum, 73 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Ör
3 rum, 69 m²
3 300 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 5 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel har mycket erfarenhet, bra på annonsera, bra på prata med folk, mycket trevlig bemötande. Jag är väldigt glad på att få han som min mäklaren. Rekommenderas!!"
3 800 000 kr
Lägenhet Rissne
+ 5 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.