Gabriel Augustsson

Profilbild för Gabriel Augustsson
Gabriel Augustsson
5.0 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
0 st
197 550 000 kr

Bakgrund

Gabriel Augustsson jobbar på Le Grand Propriété Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2009-05-27. Gabriel har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 107 750 000 kr.

Presentation

"Vi hade ett mycket smidigt, nära samarbete. Tack vare Gabriel's utmärkta kontaktnät och förmåga att hitta spekulanter lyckades vi landa ett försäljningspris som var bättre än vad jag hade kunnat hoppas på.” - Kundomdöme 2019

Gabriel har långsiktigt fokus på bostadsmarknaden och vill alltid leverera högsta resultat och energi för att vara den självklara affärspartnern för dig som vill sälja, köpa eller utveckla din bostad.

Stor erfarenhet från förmedling av över 1 000 bostäder under 15 år som fastighetsmäklare. Gabriel har fokus på gårdar, sjöställen och vackra villor i Stockholm & Södermanland med en gedigen portfolio av exklusiva fastigheter sålda.

Som högpresterande fastighetsmäklare förmedlar Gabriel gårdar & lantbruk men även vackra villor och är övertygad om att mixen av input från de olika marknaderna ger fastighetsmäklaren störst chans att utvecklas och hitta den bästa kombinationen av verktyg som kan ge just din fastighetsförsäljning det bästa resultatet.

Gabriel har flera gånger toppat listorna för mest anlitade mäklare och har flertalet år varit topp 10 i årets mäklare.

Du kan anlita Gabriel till din försäljning av gård, sjötomt, villa, fritidshus, tomt eller hyresfastighet.

Uppväxt i Södermanland och Halland. Gick 3-årig fastighetsmäklarutbildning i Malmö. Bosatt i bostadsrätt mitt i Stockholm samt på den egna gården i Södermanland. Med rötter i Södermanland är känslorna starka för landskapet och fritiden ägnas bland annat åt jakt, jord & skog . Kombinationen gör den bästa helheten. Auktoriserad lantbruksmäklare.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Gabriel.

01 sep 2020

"Vi har haft kontakt med Gabriel i över 1 år. När vi väl skulle sälja kändes han som det självklara valet. Vi blev väldigt nöjda med hans insats och vill gärna jobba med honom igen."
säljare på Nordenflychtsvägen 64

19 aug 2020

"Detta är andra gången vi anlitar Gabriel lägenhetsförsäljning i Stockholms innerstad och båda gångerna har varit enastående. Hans långa erfarenhet och kunskap om marknaden gör att man känner sig trygg från start till mål. Vi anlitar absolut Le Grand Propriété även en tredje gång!
"
"Detta är andra gången vi anlitar Gabriel lägenhetsförsäljning i Stockholms innerstad och båda gångerna har varit enastående. Hans långa erfarenhet och kunskap om marknaden gör att man känner sig trygg från start till mål. Vi anlitar absolut Le Grand Propriété även en tredje gång!
"
Läs mer
säljare på Dalagatan 40A

03 aug 2020

"Skulle aldrig använda nån annan mäklare en Gabriell! Riktigt bra mäklare!"
säljare på Aronstorp 11

29 maj 2020

"Jag är mer än nöjd med Gabriel som mäklare.
Försäljningen gick riktigt smidigt och slutpriset blev högre än förväntat
"
säljare på Kungsgatan 13

29 maj 2020

"Gabriel Augustsson är en kunnig och engagerad mäklare som har en ovanligt god förmåga att identifiera rätt målgrupp för objektet och hitta rätt säljfrämjande åtgärder.
"
säljare på Fornbo Karljohansvägen 70

29 maj 2020

"Mycket trevlig och kompetent, lyhörd och hjälpsam med allt, punktlig."
säljare på Segersängsvägen 13

29 maj 2020

"Professionell , positiv o realistisk partner. Goda omdöme o råd som var verklighets baserade. Jätte nöjd!Rekommenderas!"
säljare på Väländarundan 5

25 maj 2020

"Engagerad & Lyhörd mäklare - Rekommenderas varmt!"
säljare på Solbergavägen 6

16 maj 2020

"En helt fantastisk mäklare från start till mål.
Bra kommunikation hela vägen.Lyssnade in mina önskemål.
Mån om både köpare och säljare.
Höll mig uppdaterad hela tiden.
Lätt att få tag på och har en kunnighet som kändes trygg.Den dagen vi ska sälja vår gård blir valet av mäklare lätt.Absolut Gabri..."
"En helt fantastisk mäklare från start till mål.
Bra kommunikation hela vägen.Lyssnade in mina önskemål.
Mån om både köpare och säljare.
Höll mig uppdaterad hela tiden.
Lätt att få tag på och har en kunnighet som kändes trygg.Den dagen vi ska sälja vår gård blir valet av mäklare lätt.Absolut Gabriel på bästa mäklarbyrån."
Läs mer
säljare på Högbro 3

26 mar 2020

"Vi anlitade Gabriel för att sälja vårat fritidshus. Varenda steg från första kontakt till försäljning gick hur smidigt som helst. Vi tycker att Gabriel var väldigt lyhörd och engagerad. Det märks direkt att Gabriel är en väldigt erfaren mäklare, han har ett sympatiskt och trevligt sätt som vi gil..."
"Vi anlitade Gabriel för att sälja vårat fritidshus. Varenda steg från första kontakt till försäljning gick hur smidigt som helst. Vi tycker att Gabriel var väldigt lyhörd och engagerad. Det märks direkt att Gabriel är en väldigt erfaren mäklare, han har ett sympatiskt och trevligt sätt som vi gillade direkt. Kommunikationen var fläckfri och presentationen av objektet i världsklass. Försäljningen gick långt över förväntan, fritidshuset blev sålt snabbt till ett pris vi inte ens hade kunnat drömma om.
Vi hade kontakt med ytterligare personal på Le Grand Propriété. Alla var hur proffsiga och hjälpsamma som helst.
Rekommenderar verkligen Gabriel som mäklare!"
Läs mer
säljare på Sörtorp Lilla Björkhäll

10 mar 2020

"Gabriel har koll på läget, är lyhörd och väldigt flexibel och anpassar sig snabbt och lätt.
Mitt i min försäljning var jag med om ett trauma och Gabriel anpassade sig direkt och löste allt som behövdes med fullmakt osv. På toppen av detta lyckades han med en toppenförsäljning av min lägenhet.
Han..."
"Gabriel har koll på läget, är lyhörd och väldigt flexibel och anpassar sig snabbt och lätt.
Mitt i min försäljning var jag med om ett trauma och Gabriel anpassade sig direkt och löste allt som behövdes med fullmakt osv. På toppen av detta lyckades han med en toppenförsäljning av min lägenhet.
Han involverade mig/oss, han var påläst och han gjorde hela tiden ”det lilla extra”!
Dessutom har han supertrevliga och hjälpsamma kollegor.
Jag är så nöjd med Gabriel och kommer absolut anlita honom igen."
Läs mer
säljare på Frejgatan 48

29 jan 2020

"Detta är andra gången vi anlitar Gabriel att sköta en försäljning åt oss och vi är lika nöjda som förra gången! Gabriel jobbade på målmedvetet i en tuff marknad och hittade tillslut de perfekta köparna. Gabriel är lätt att samarbeta med och väldigt sympatisk. Vi kommer absolut att anlita Gabriel ..."
"Detta är andra gången vi anlitar Gabriel att sköta en försäljning åt oss och vi är lika nöjda som förra gången! Gabriel jobbade på målmedvetet i en tuff marknad och hittade tillslut de perfekta köparna. Gabriel är lätt att samarbeta med och väldigt sympatisk. Vi kommer absolut att anlita Gabriel igen!"
Läs mer
säljare på Sundbyvägen 40

22 jan 2020

"Bästa mäklaren! Höll mig uppdaterad hela tiden om vad som hände, hjälpte till med allt och försäljningen gick riktigt bra! Rekommenderar Gabriell starkt!"
säljare på Aronstorp 11

06 dec 2019

"Intresserad o engagerad. Lätt att tycka om o få förtroende för. Lugn o saklig. Proffsig helt enkelt. Kan verkligen rekommendera Gabriel. "
säljare på Tant Karins väg 2

02 dec 2019

"Andra gången vi anlitar Gabriel och vi upplevde det precis lika positivt som första gången. "
säljare på Åkerhielmsgatan 36

07 nov 2019

"Gabriel räddade oss från att sälja lägenheten. Vi hade tidigare en annan mäklare från ett välkänt fastighetsförmedlings bolag, men lyckades dessvärre inte att sälja till ett pris som vi ville ha. Gabriel var positiv under hela försäljningsprocessen och för varje visning var han ärlig om vilket in..."
"Gabriel räddade oss från att sälja lägenheten. Vi hade tidigare en annan mäklare från ett välkänt fastighetsförmedlings bolag, men lyckades dessvärre inte att sälja till ett pris som vi ville ha. Gabriel var positiv under hela försäljningsprocessen och för varje visning var han ärlig om vilket intryck han fick. Man skapar ett förtroende för Gabriel både inför spekulanter och jag som kund."
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 9

15 okt 2019

"Gabriel är en oerhört proffsig mäklare som både har lång erfarenhet och samtidigt är nyfiken och innovativ. Han jobbade snabbt och vi nådde ett avslut mindre än 1 månad från första kontakten oss emellan. Gabriel är lyhörd och ödmjuk och en person man gärna samarbetar med. Jag ser fram emot framti..."
"Gabriel är en oerhört proffsig mäklare som både har lång erfarenhet och samtidigt är nyfiken och innovativ. Han jobbade snabbt och vi nådde ett avslut mindre än 1 månad från första kontakten oss emellan. Gabriel är lyhörd och ödmjuk och en person man gärna samarbetar med. Jag ser fram emot framtida affärer tillsammans och skulle rekommendera Gabriel till andra som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Creutzgatan 3

15 okt 2019

"Kunde inte ha varit nöjdare med bemötande och slutresultat. "
säljare på Skebokvarnsvägen 247

30 sep 2019

"Med flera års erfarenhet som innerstadsmäklare själv och med sambo som jobbar inom bank har vi på nära håll sett många, många bostadsförsäljningar och förstår vikten av en duktig mäklares roll. Gabriel har med sin trygga personlighet, otröttliga driv och enorma erfarenhet påvisat att han är en ri..."
"Med flera års erfarenhet som innerstadsmäklare själv och med sambo som jobbar inom bank har vi på nära håll sett många, många bostadsförsäljningar och förstår vikten av en duktig mäklares roll. Gabriel har med sin trygga personlighet, otröttliga driv och enorma erfarenhet påvisat att han är en riktig toppmäklare."
Läs mer
säljare på Kungsholmsgatan 48

25 sep 2019

"Vi träffade Gabriel när vi köpte en tomt, vi upplevde honom som kompetent och proffsig. Det gjorde att vi valde honom när vi själva skulle sälja vårt radhus. Gabriel är en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Han är trevlig och tog sig tid att hålla oss underrättade. Vi kan varmt rekomm..."
"Vi träffade Gabriel när vi köpte en tomt, vi upplevde honom som kompetent och proffsig. Det gjorde att vi valde honom när vi själva skulle sälja vårt radhus. Gabriel är en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Han är trevlig och tog sig tid att hålla oss underrättade. Vi kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Radhusslingan 40

20 sep 2019

"Gabriel var väldigt lyhörd för vad vi ville uppnå och visade tålamod under hela processen för att nå det pris vi önskade."
säljare på Nordenflychtsvägen 64

18 jun 2019

"Fotade på fredagen, lades ut på kvällen, förhandsvisning på söndagen och kontraktskrivning på kvällen. Gabriell har jobbat snabbt och proffsigt. "
säljare på Västmannagatan 22

22 maj 2019

"Vi hade ett fantastiskt bra samarbete. Gabriel förstod mina önskemål, guidande mig kring styling (som jag gjorde själv), var väldigt flexibel, lyckades nu ut väl med den generella annonsen så väl som direkt marknadsföring till kundkretsen. Jag är mycket nöjd med slutpriset som vi lyckades få trot..."
"Vi hade ett fantastiskt bra samarbete. Gabriel förstod mina önskemål, guidande mig kring styling (som jag gjorde själv), var väldigt flexibel, lyckades nu ut väl med den generella annonsen så väl som direkt marknadsföring till kundkretsen. Jag är mycket nöjd med slutpriset som vi lyckades få trots den lite tröga marknaden"
Läs mer
säljare på Tjärhovsgatan 6

13 mar 2019

"En riktigt artig och engagerad person som genom sin erfarenhet kan hjälpa en säljare med en bra affär. Han rekommenderas starkt!"
säljare på Marmorgatan 11

24 jan 2019

"Mycket nöjd med Gabriels insats.
Gabriel var engagerad, lyhörd, socialt kompetent och "på tå".
Gabriel var även duktig på återkopplingen.
"
säljare på Jaktgatan 33

10 jan 2019

"Han har varit lyhörd, serviceminded, haft gott tålamod och alltid uppdaterat oss proffsigt efter varje visning. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Ulriksborgsgatan 7

17 dec 2018

"Gabriel är engagerad,målinriktad, lätt att nå och mycket professionell ! "
säljare på Lerbäcksgränd 6

05 nov 2018

"Ihärdig, lyhörd och väldigt proffsig"
säljare på Nordenflychtsvägen 64

30 okt 2018

"Gabriel är otroligt proffsig, ödmjuk och kreativ. Lyckades sälja rätt snabbt på en väldigt svår bostadsmarknad. Har 100% förtroende för honom och skulle absolut välja honom igen"
säljare på Solovägen 4

22 okt 2018

"Toppen! Vi fick bästa resultat på allt! "
säljare på Sankt Göransgatan 153

22 okt 2018

"Proffsigt och väldigt engagerad mäklare! Rekommenderar!"
säljare på Åkerhielmsgatan 36

10 sep 2018

"Engagerad, kunnig och pålitlig. Höll tät kontakt med löpande statusrapportering och avstämningar. Upplevde att samtliga potentiella kunder verkligen bearbetades."
säljare på Sofielundsvägen 3A

19 jun 2018

"Vi har anlitat Gabriel vid en tidigare bostadsaffär och kommer garanterat att göra det vid nästa försäljning igen. Vi har ingenting övrigt att önska, allting gick lika smidigt som första gången. Perfekt!"
säljare på Skebokvarnsvägen 315

01 maj 2018

"En oerhört professionell mäklare som alltid har bra svar på alla frågor.
Kan han inte svar direkt så är han engagerad och tar reda på ordentliga fakta.
Skulle välja honom nästa gång och definitivt rekommendera honom.
"
säljare på Kardvägen 4

13 apr 2018

"Realistisk och extremt kunnig,
flexibel och anpassar sig efter köpare/säljare. Genuint snäll och lätt att tycka om!"
säljare på Harpsundsvägen 161

29 mar 2018

"Engagerad mäklare som vi skulle rekommendera till alla vi känner. "
säljare på Tegelbruksgatan 5

09 feb 2018

"Jag har anlitat Gabriel vid ett flertal tillfällen under snart 10 års tid. Ett självklart val för mig efter att även ha testat andra mäklare på andra orter. Väldigt engagerad och driven. Jag brukar rekommendera Gabriel till alla jag känner som vill sälja."
"Jag har anlitat Gabriel vid ett flertal tillfällen under snart 10 års tid. Ett självklart val för mig efter att även ha testat andra mäklare på andra orter. Väldigt engagerad och driven. Jag brukar rekommendera Gabriel till alla jag känner som vill sälja."
Läs mer
säljare på Bryggaregatan 8C

08 feb 2018

"Gabriel Augustsson är den absolut bästa mäklaren jag mött. Så otroligt professionell, lyhörd, kunnig, ödmjuk, rar och trygg person att ha att göra med.
Blev själv rekommenderad att välja Gabriel och jag vill verkligen välja Gabriel om jag kommer sälja igen. Han är den jag kommer rekommendera til..."
"Gabriel Augustsson är den absolut bästa mäklaren jag mött. Så otroligt professionell, lyhörd, kunnig, ödmjuk, rar och trygg person att ha att göra med.
Blev själv rekommenderad att välja Gabriel och jag vill verkligen välja Gabriel om jag kommer sälja igen. Han är den jag kommer rekommendera till alla jag känner.
Han är fantastisk verkligen.
Jag är så nöjd av mitt val av mäklare. "
Läs mer
säljare på Bryggartorpsgatan 1

07 feb 2018

"Kan varmt rekommendera Gabriel Augustsson. Vi hade själva blivit rekommenderade - från 2 olika håll (vänner) - att vända oss till Gabriel och är mycket tacksamma att vi gjorde det. "
säljare på Kvarngärdesgatan 20B

07 feb 2018

"Trevlig, representativ och påläst. Fantastisk personlighet och otroligt driven."
säljare på Väsbyholmsvägen 13A

01 feb 2018

"Gabriel är lyhörd och mycket ambitiös mäklare. Starka rekommendationer."
säljare på Hässeltorpsvägen 9

24 jan 2018

"Har haft Gabriel som ansvarig mäklare på flertalet bostäder och är mer än nöjd. Levererar varje gång med ett proffsigt jobb.
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Mariedalsvägen 12B

23 jan 2018

"Inger förtroende och förmedlar kunskap inom fastighetsförsäljning!"
säljare på Erlangengatan 8

29 nov 2017

"Han är kompetent och duktig på att förklara allting så att man hänger med och förstår. "
säljare på Krongatan 2

29 nov 2017

"Vi är jättenöjda med Gabriel som mäklare. Han var också mäklare när vi köpte den bostad vi nu ska flytta till. Gabriel har en unik förmåga att vara driven utan att bli gåpåig. Han är charmig och kompetent men utan att tumma på sin integritet. Han är ödmjuk och mån om att både köpare och säljare s..."
"Vi är jättenöjda med Gabriel som mäklare. Han var också mäklare när vi köpte den bostad vi nu ska flytta till. Gabriel har en unik förmåga att vara driven utan att bli gåpåig. Han är charmig och kompetent men utan att tumma på sin integritet. Han är ödmjuk och mån om att både köpare och säljare skall vara nöjda. Han är alltid extremt påläst och har han inte svar på en fråga så återkommer han alltid efter att han kontrollerat saken. Vi kan varmt rekommendera Gabriel som mäklare."
Läs mer
säljare på Ruddammsgatan 15

28 nov 2017

"Tydlig, kompetent och erfaren. Över våra förväntningar!"
säljare på Västra Storgatan 4A

28 nov 2017

"Vi är mycket nöjda med Gabriel som mäklare. Han var engagerad och gav sig inte förrän vi nådde en affär som var bättre än målet. Samtidigt var han lyhörd och var ett bra bollplank att diskutera med gällande vad som var rimligt gällande att sälja eller avvakta under försäljningsprocessen. Vi kan v..."
"Vi är mycket nöjda med Gabriel som mäklare. Han var engagerad och gav sig inte förrän vi nådde en affär som var bättre än målet. Samtidigt var han lyhörd och var ett bra bollplank att diskutera med gällande vad som var rimligt gällande att sälja eller avvakta under försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera att anlita Gabriel!"
Läs mer
säljare på Odengatan 29A

28 nov 2017

"Mycket positivt intryck. Lättsam. Målmedveten."
säljare på Måstavägen 9C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
2
Gård
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
107 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 81 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 81 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
81 av 81 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Gabriel på kartan.

830 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
81 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

2 295 000 kr
5 rum, 99 m²
23 181 kr/m²
Villa, Flen
10 rum, 350 m²
18 557 kr/m²
Villa, Eskilstuna
2 695 000 kr
5 rum, 140 m²
19 250 kr/m²
Villa, Flen
9 975 000 kr
10 rum, 276 m²
36 141 kr/m²
Villa, Eskilstuna
2 695 000 kr
3 rum, 35 m²
77 000 kr/m²
Villa, Katrineholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Gård Katrineholm
4 rum, 135 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Gård Katrineholm
4 rum, 259 m²
Utropspris: 27 000 000 kr
14 250 000 kr
Villa Mälarbaden
-725 000 kr
6 rum, 167 m²
Utropspris: 14 975 000 kr
4 750 000 kr
Villa Gnesta
-245 000 kr
8 rum, 191 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Gård Eskilstuna
8 rum, 145 m²
Utropspris: 9 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.