Fredrik Wiland

Profilbild för Fredrik Wiland
Fredrik Wiland
4.8 / 5
(132 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
18 st
227 740 000 kr

Bakgrund

Fredrik Wiland jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-06-26. Fredrik har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 249 955 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare.
Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete!
Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt. Efter en affär med mig är målsättningen att ni som säljare och köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Prisad mäklare.

Säljare om Fredrik.

26 nov 2021

"Fredrik är en väldigt lyhörd mäklare som följde mina förväntningar till 110%. Är supernöjd och skulle inte kunna tänka mig en annan mäklare! Litade på honom till 110% och allt kändes så lätt och skönt.
Trygg och snabb försäljning.
Rekommenderar Fredrik starkt!
"
säljare på Vänortsgatan 19

24 nov 2021

"Fredrik är en otroligt engagerad och driven person. Därför var valet av mäklare inte svårt efter vårt första möte. Rekommenderar starkt!"
säljare på Monsungatan 26

18 nov 2021

"Fredrik var väldigt bra för oss. Framförallt stack han ut i att sätta rätt förväntningar. Vi kände oss trygga hela vägen och Fredrik upplevdes väldigt aktiv i säljandet inte bara inför visning utan konstant genom hela processen. Fredrik tog också kontakt med oss när han hade uppdatering och levererade enligt de förväntningar vi gemensamt satte inför att vi valde honom.
Processen var väldigt behaglig från förväntan till sätta mål till att nå mål (vilket han gjorde)
Rekommenderar Fredrik starkt!"
säljare på Bohusgatan 20

17 nov 2021

"Personlig och engagerad mäklare! Lättsam men ändå proffsig och ambitiös. Rekommenderar!"
säljare på Rönnerdahls gata 9

16 nov 2021

"Driven och påläst mäklare. Fick sålt min lägenhet snabbt och smidigt. Rekommenderar Fredrik verkligen!!! "
säljare på Arvesgärde 15

16 nov 2021

"Fredrik Wiland är en otroligt driven och engagerad mäklare.
Han gör de där lilla extra för att affären skall bli mer än förväntad. Rekommenderar Wiland starkt och tar ingen annan vid framtida försäljning då jag vet vilket engagemang Fredrik lägger ner för att göra dig mer än nöjd 10/10! "
säljare på Monsungatan 32

16 nov 2021

"Tydlig och effektiv, fick jobbet gjort med gott resultat. Kan rekommendera Fredrik!"
säljare på Norra Skeppspromenaden 11

16 nov 2021

"Fredrik is a very competent and result driven broker.
I had a really great experience selling my apartment and he was able to reach the target he proposed since the beginning. He is energetic and smart, knows the business very well and is a good seller.
I had a bad experience with a broker before but now he is the one that I will contact anytime I decide to sell any property again. I am very pleased with his service!"
säljare på Ödmansgatan 4A

16 nov 2021

"Rekord försäljning. Ifrån att skriva ett samarbete till såld bostad tog 3 dagar inkl fotografering , annons m.m. OBS den såldes utanför marknaden.
Fredrik är given. "
säljare på Bratteråsgatan 56

16 nov 2021

"Kungen av bostadsförsäljning, 1 mäklare hade innan Fredrik haft 3 visningar (15 sällskap totalt under 1 månad) och inte lyckats leverera ett bra bud. Fredrik behövde en förhandsvisning med 2-3 sällskap och bostaden blev såld 24h timmar senare med föreningsrekord och ett pris som vi aldrig vågade drömma om.
Mina varmaste rekommendationer till Fredrik, en fantastisk mäklare som ALLTID besvarade frågor o funderingar snabbt och med klara besked.
Mvh// A"
säljare på Sörhallstorget 29

16 nov 2021

"Jag är supernöjd med Fredrik som mäklare! Han är driven, kunnig och trovärdig vilket gjorde mig trygg under hela försäljningsprocessen!"
säljare på Fjärde Långgatan 19

16 nov 2021

"Fredrik har en bra känsla för hur marknaded fungerar. Han är engagerad, ger tydlig information, och inger förtroende hos både säljare och potentiella köpare. "
säljare på Skogsrydsgatan 18

16 nov 2021

"Mina absolut varmaste rekommendationer till Fredrik. Fredrik hade tidigare sålt min sons bostad över alla förväntningar, min bostad sålde han över min förväntning med råge. Förening/gatu rekord och ALLT var extremt smidigt, pedagogiskt och bra utfört.
Stort tack till Fredrik W för att han tog om hand om hela processen och överträffade alla mina önskemål.
Mvh// N"
säljare på Virvelvindsgatan 24

02 nov 2021

"Testa hitta bättre mäklare än Fredrik så bjuder jag på lunch varje dag i en månad i valfri resturang!
Med det sagt, bäst!"
säljare på Monsungatan 100

22 apr 2021

"Fredrik var lyhörd och snabbfotad vilket uppskattades då det var mycket viktigt i vår situation.Vi både köpte och sålde via Fredrik."
säljare på Såggatan 56B

15 apr 2021

"Skulle inte kunna tänka mig en bättre mäklare! Fredrik slog rekordpris för min lägenhet och överträffade mina förväntan på slutpriset. Kändes tryggt med val av mäklare redan från start och jag kommer att välja Fredrik igen vid kommande försäljningar. "
säljare på Bratteråsgatan 54

14 apr 2021

"Av de mäklare jag valde av så framstod Fredrik som den klart mest drivande, vilket sedan även gav resultat i försäljningen av vår lägenhet. Blev mer än väl positiv i hur det utvecklade sig, även om mina förväntningar var höga tog han dem ännu en bit till. Är utan tvekan ett självklart val om jag vid senare tillfälle skulle behöva liknande tjänster igen."
säljare på Nimbusgatan 2

13 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med Fredrik som mäklare. Han var väldigt målinriktad och arbetade fokuserat för att vi skulle få det vi ville för vår bostad. Det enda område där vi tyckte Fredrik brast var gällande återkopplingar då dessa ibland glömdes bort under processens gång. Sammanfattningsvis skulle vi rekommendera Fredrik som mäklare. "
säljare på Arbetaregatan 16A

13 apr 2021

"Både sambon och jag har erfarenheter av att köpa och sälja sedan tidigare. Men aldrig varit så nöjda som vi blev med Fredrik.
Kort och gott, luta dig tillbaka och lita på att Fredrik leder från start till mål med kundfokus i högsta hugg! "
säljare på Norra Skeppspromenaden 10

13 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Fredrik. Ambitiös och trovärdig, skapar en trygghet i fastighetsaffärer och är väldigt kunnig."
säljare på Monsungatan 82

11 mar 2021

"Oerhört nöjd med Fredrik genom hela processen. Fredriks insats som mäklare gjorde verkligen skillnad och kan varmt rekommendera honom. Har återkopplat snabbt hela vägen och vi har haft en bra och rak dialog och vi är supernöjda.
Önskar dig stort lycka till framöver Fredrik. Med vänlig hälsning, Magnus Strömer//"
säljare på Skräddargårdshöjd 1

08 feb 2021

"Fredrik spelar i en egen liga, världsklass! Högsta nivå genom hela processen. Supernöjd! "
säljare på Kvillegatan 16B

22 jan 2021

"Fredrik lyckades att sälja vår bostad efter att vi gått bet 3 ggr under 2 års tid och vi fick ett bra pris, så vi är mycket glada, och lättade naturligtvis. Vi har återfått kontrollen av vårat boende, och liv på ett vis, och kan nu flytta till ett annat boende som passar oss bättre - nu. Att ha lämnat denna limbo av att ömsom nästan bryta ihop av att inte kunna flytta, till att försöka tänka och nästan övertyga sig själv och andra stt livet ändå är ok, är så skönt! Nu kan vi äntligen se framåt och ge barnen en ljusare framtid! Tack Fredrik!"
säljare på Långängen 1A

20 jan 2021

"Bara bra, andra försäljningen som Fredrik hjälper mig med."
säljare på Molinsgatan 11

20 jan 2021

"Fredrik är en väldigt engagerad och målinriktad mäklare som satsar allt! Vi är mycket nöjda med hans insats vid försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Arbetaregatan 20

12 jan 2021

"Fredrik tog taktpinnen hela vägen från introduktionsmötet tills vi lämnat över nycklarna till köparna. God lokalkännedom, tillmötesgående och målinriktad är de egenskaper som beskriver hans tjänster väl."
säljare på Fritiof Anderssons gata 7

05 dec 2020

"Fredrik är en grym säljare med oerhört driv och engagemang. Han var duktig på hålla oss uppdaterade under processen och var alltid tillgänglig. Från första mötet med Fredrik till försäljningen har han varit lysande!"
säljare på Ceresplatsen 12

04 dec 2020

"Kanske olyckliga omständigheter (få intressenter p.g.a. Corona), men något lägre slutpris än förväntat till den instats vi gjort gällande framför allt styling."
säljare på Astris gata 66

03 dec 2020

"Kan med bra samvete rekommendera Fredrik Wiland som en enormt trevlig lyhörd och driven mäklare.
"
säljare på Skimmelvägen 6

02 dec 2020

"Vi tyckte den var jättebra, om arvodet kan jag säga att jag har nog inte tänkt på det så därför vet jag inte vad det är och det nämndes aldrig. "
säljare på Björndammsterrassen 116

02 dec 2020

"Uppskattade framförallt Fredriks driv och mod - siktar man inte mot stjärnorna så blir det inga världsrekord - något som Fredrik verkligen tagit fasta på.
Uppskattar även den täta dialogen vi hade gällande säljstrategier som löpande avstämning gällande progress.
Sedan handlar ju alla affärer end-of-the-day om resultatet - och resultatet som Fredrik uppnådde i vårt fall var ett rekordresultat som vi givetvis är mycket nöjda med. Sammantaget högsta betyg till Fredrik!"
säljare på Sannegårdsgatan 28

02 dec 2020

"Grymt kunnig med mycket bra kännedom om området. Ett nöje att få göra affärer med Fredrik. Återkommer helt klart till Fredrik om det blir aktuellt med försäljning i framtiden och rekommenderar honom starkt. /Robert och Suzanne"
säljare på Ostindiefararen 17

06 okt 2020

"När vår första mäklare inte lyckades sälja lägenheten på flera månader, fick vi tips om att vända oss till Fredrik. Full av entusiasm och energi tog han sig an affären och sålde i samband med första visningen. Fredrik är troligen Göteborgs bästa mäklare!
"
säljare på Fjärde Långgatan 4A

06 okt 2020

"Wiland, Viken stjärna! Man blir ju nästan sugen på att flytta varje månad, så Fredrik kan komma in och briljera! "
säljare på Rustmästaregatan 23

05 okt 2020

"Duktigt säljande mäklare med mycket energi för att ge oss det bästa. Rekommenderar starkt!"
säljare på Borstbindaregatan 19

05 okt 2020

"Fredrik Wiland är en handlingskraftig mäklare med talets gåva, som tog sig an vår försäljning med en elitidrottares driv, ambition och professionalitet. Vi kan varmt rekommendera Fredrik när du ska byta bostad."
säljare på Ernst Torulfsgatan 19C

04 okt 2020

"En trevlig och energisk person som fick jobbet gjort. Kan starkt rekommendera Fredrik och kommer säkert använda honom igen i framtiden. "
säljare på Bratteråsgatan 66

03 okt 2020

"Fredrik är trevlig, driven, engagerad och hjälpte oss få ett högre pris för vår lägenhet än vi trodde var möjligt. Jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
säljare på Astris gata 62

29 sep 2020

"Allt var till belåtenhet! Mycket nöjda med Fredrik W. Han var engagerad och kunnig. Lättsam och trevlig, samtidigt proffsig. "
säljare på Monsungatan 61

24 sep 2020

"Fredrik är, precis som jag, tävlingsinriktad med höga mål och med hjälp av god lokalkännedom och ett bra kontaktnät med potentiella köpare sålde jag lägenheten smidigt innan visning! "
säljare på Monsungatan 48

22 sep 2020

"Träffade några mäklare innan valet hamnade på Fredrik då det var tydligt att han hade klarast försäljningsstrategi och sprudlade av energi, med fokus på både god service och sälj. Har bäst kännedom om området, har många potentiella köpare och visste i förhand var priset skulle hamna. Har många järn i elden och kan således vara lite svår att nå under dagen, men man kan lita på att han jobbat hårt och sent för dig och lyckades sälja vår lägenhet inom 1 vecka, dvs innan visning."
säljare på Astris gata 62

17 sep 2020

"Måste vara Eriksbergs mest kunniga och hårt arbetande mäklare. Hans grymt härliga energi tillsammans med en motivation och ett fokus på att göra oss nöjda, gör honom helt outstanding.
Vill man ha en mäklare i världsklass så väljer man Fredrik!"
säljare på Ostindiefararen 17

17 sep 2020

"Fredrik var väldigt duktig och drivande uppdaterade oss hela tiden under budgivningen. Han höll vad han lovade fick det pris vi ville ha detta är en stjärnmäklare"
säljare på Monsungatan 70

17 sep 2020

"Efter att ha träffat ett flertal mäklare i samband med värdering av min lägenhet så blev det givet att Fredrik skulle sälja min lägenhet när den dagen kom! Förutom att vara väldigt trevlig och påläst så är Fredrik även den mest engagerade mäklaren som jag har träffat! Han är en sådan som ”walk the talk” - han gör verkligen det han säger att han ska göra och som säljare kan jag inte vara mer nöjd med slutpris och engagemang! 10/10 för Fredrik Wiland! "
säljare på Monsungatan 40

06 sep 2020

"Vi träffade flera olika mäklare inför försäljningen. Vi fick en bra känsla av Fredrik direkt. Han är driven, ambitiös och satte helt klart högst mål av dem vi träffade och levererade därefter. Vi fick det slutpriset vi ville och mer därtill. Kan varmt rekommendera Fredrik om ni vill ha en mäklare med hög ambitionsnivå och som kan Eriksbergsområdet som sin egna bakficka. "
säljare på Monsungatan 28

12 jul 2020

"Riktigt go gubbe, som satte upp höga mål, lite med hjälp av mina höga mål. I slut ändan så slog försäljningen alla dessa mål. Mycket kul!"
säljare på Torsåsgatan 3

21 jun 2020

"Kompetent, påläst och driven person som är lätt att samarbeta med och väldigt serviceinriktad. Positivt med stort kontaktnät och stor lokalkännedom. "
säljare på Astris gata 60

15 jun 2020

"Fredrik är riktigt vass på att sälja , jag förstår att han är nummer 1.
Bra att ni lämnar så mycket information som möjligt om det är ombyggt så det framhävs vid visning.
Sätt honom på prov det har jag gjort 3 ggr. "
säljare på Astris gata 90

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
10
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
249 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
126 av 131 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
115 av 132 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
126 av 130 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
128 av 132 säljare

Fredrik på kartan.

294 tidigare annonser
3 bostäder till salu
131 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

11 200 000 kr
8 rum, 173 m²
64 739 kr/m²
Villa, Göteborg
1 495 000 kr
1 rum, 23 m²
65 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 040 kr/mån
3 rum, 81,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 759 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 850 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 300 000 kr
3 rum, 52,5 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
11 000 000 kr
Villa Långedrag
+ 5 000 kr
7 rum, 170 m²
Utropspris: 10 995 000 kr
9 510 000 kr
Villa Påvelund
+ 10 000 kr
5 rum, 111 m²
Utropspris: 9 500 000 kr
9 400 000 kr
Lägenhet Västra Eriksberg
+ 550 000 kr
3 rum, 110 m²
Utropspris: 8 850 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Västra Eriksberg
+ 100 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fredrik är en otroligt engagerad och driven person. Därför var valet av mäklare inte svårt efter vårt första möte. Rekommenderar starkt!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.