Fredrik Wiland

Profilbild för Fredrik Wiland
Fredrik Wiland
4.8 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
16 st
132 140 000 kr

Bakgrund

Fredrik Wiland jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-06-26. Fredrik har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har haft 42 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 152 210 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare.
Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete!
Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt. Efter en affär med mig är målsättningen att ni som säljare och köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Säljare om Fredrik.

24 sep 2020

"Fredrik är, precis som jag, tävlingsinriktad med höga mål och med hjälp av god lokalkännedom och ett bra kontaktnät med potentiella köpare sålde jag lägenheten smidigt innan visning! "
säljare på Monsungatan 48

22 sep 2020

"Träffade några mäklare innan valet hamnade på Fredrik då det var tydligt att han hade klarast försäljningsstrategi och sprudlade av energi, med fokus på både god service och sälj. Har bäst kännedom om området, har många potentiella köpare och visste i förhand var priset skulle hamna. Har många järn i elden och kan således vara lite svår att nå under dagen, men man kan lita på att han jobbat hårt och sent för dig och lyckades sälja vår lägenhet inom 1 vecka, dvs innan visning."
säljare på Astris gata 62

17 sep 2020

"Måste vara Eriksbergs mest kunniga och hårt arbetande mäklare. Hans grymt härliga energi tillsammans med en motivation och ett fokus på att göra oss nöjda, gör honom helt outstanding.
Vill man ha en mäklare i världsklass så väljer man Fredrik!"
säljare på Ostindiefararen 17

17 sep 2020

"Fredrik var väldigt duktig och drivande uppdaterade oss hela tiden under budgivningen. Han höll vad han lovade fick det pris vi ville ha detta är en stjärnmäklare"
säljare på Monsungatan 70

17 sep 2020

"Efter att ha träffat ett flertal mäklare i samband med värdering av min lägenhet så blev det givet att Fredrik skulle sälja min lägenhet när den dagen kom! Förutom att vara väldigt trevlig och påläst så är Fredrik även den mest engagerade mäklaren som jag har träffat! Han är en sådan som ”walk the talk” - han gör verkligen det han säger att han ska göra och som säljare kan jag inte vara mer nöjd med slutpris och engagemang! 10/10 för Fredrik Wiland! "
säljare på Monsungatan 40

06 sep 2020

"Vi träffade flera olika mäklare inför försäljningen. Vi fick en bra känsla av Fredrik direkt. Han är driven, ambitiös och satte helt klart högst mål av dem vi träffade och levererade därefter. Vi fick det slutpriset vi ville och mer därtill. Kan varmt rekommendera Fredrik om ni vill ha en mäklare med hög ambitionsnivå och som kan Eriksbergsområdet som sin egna bakficka. "
säljare på Monsungatan 28

12 jul 2020

"Riktigt go gubbe, som satte upp höga mål, lite med hjälp av mina höga mål. I slut ändan så slog försäljningen alla dessa mål. Mycket kul!"
säljare på Torsåsgatan 3

21 jun 2020

"Kompetent, påläst och driven person som är lätt att samarbeta med och väldigt serviceinriktad. Positivt med stort kontaktnät och stor lokalkännedom. "
säljare på Astris gata 60

15 jun 2020

"Fredrik är riktigt vass på att sälja , jag förstår att han är nummer 1.
Bra att ni lämnar så mycket information som möjligt om det är ombyggt så det framhävs vid visning.
Sätt honom på prov det har jag gjort 3 ggr. "
säljare på Astris gata 90

15 jun 2020

"Trots Coronapandemin lyckades Fredrik sälja vår lägenhet innan visning. Accepterat pris satte vi långt innan Corona och kom upp i den summan även i dessa tider vilket vi måste vara nöjda med. Engagerad och hårt arbetande mäklare som vi ger våra bästa rekommendationer."
säljare på Monsungatan 42

03 maj 2020

"Fredrik är mycket driven och jag rekommenderar honom varmt när du ska sälja! Han har mycket hjärta i sitt arbete och gör det där lilla extra som ofta gör skillnaden mellan en okej försäljning och en riktigt lyckad försäljning. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 19C

01 maj 2020

"Jag anlitade Fredrik för att sälja min lägenheten och är väldigt nöjd med honom. Det bästa med honom är att han är väldigt engagerad person som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden - cornatider lyckades han sälja min lägenhet en bra bit över utsatt pris. Fredrik har även visat sig ha ett brett kontaktnät vilket gjorde hela processen snabb och smidig. Bästa mäklaren att anlita helt klart! "
säljare på Norra Gubberogatan 17

01 maj 2020

"Fantastiskt bra inställning, löste problem och nådde bra pris för oss, jättenöjd"
säljare på Fritiof Anderssons gata 15

23 apr 2020

"Fredrik är målinriktad, kunnig och proaktiv. Han visade vara engagerad och driven framför allt när det var skarpt läget med försäljningen av lägenheten. Resultaten av försäljningen var bra med tanke på rådande omständigheterna. Väljer man Fredrik som mäklare väljer man en mäklare med mycket energi, som tror på sin yrkeskunnighet och vågar sätta höga mål. Vi rekommenderar Fredrik stark! "
säljare på Monsungatan 51

17 mar 2020

"Proffsig, påläst, mycket runtomkring kunskap. Gav känslan av att ha en nöjd kund, lyssna och göra en bra försäljning. "
säljare på Arvesgärde 19

09 mar 2020

"Vi fick mer än vad vi förväntade oss och är supernöjda med Fredrik. Affären gick dessutom snabbt och ingen krångel, vilket vi uppskattar. Helt klart en mycket bra mäklare med driv. "
säljare på Svanehöjdsgatan 13D

09 mar 2020

"Fredrik är kunnig och driven. Han kan sitt Eriksberg. Inger ett stort förtroende, höll oss uppdaterad och lätt att nå. Rekommenderas!"
säljare på Fritiof Anderssons gata 3

05 mar 2020

"Fredrik är målinriktad och “service minded”. Han visade engagemang och var lätt att hålla kontakten med, han höll mig uppdaterad under hela processen.
Proffsig och kunnig mäklare! Rekommenderas starkt. "
säljare på Bratteråsgatan 44

25 feb 2020

"Väldigt nöjd med Fredrik! Stort engagemang och fick verkligen ut max av vår försäljning.
Kommer använda honom igen nästa gång det blir dags!"
säljare på Övre Skräddaregårdsvägen 11

18 feb 2020

"Fredrik har bra koll på sitt säljområde med stabil kundbas. Försäljningen gick väldigt smidigt från start till slut, med tät kontakt och uppdateringar under hela säljförloppet. Rekommenderar Fredrik som mäklare, mycket proffsig och kunnig."
säljare på Fritiof Anderssons gata 17

10 feb 2020

"Gillade Fredriks energi. "
säljare på Nylänningen 2

07 feb 2020

"Mycket driven och kompetent mäklare ur alla aspekter.
Professionell, lyhörd, personlig och genuint intresserad. Var tydlig och höll oss uppdaterade hela tiden. Infriade våra förväntningar även fast de var högt ställda. Allt gick snabbare än förväntat.
Vi är nöjda med Fredrik och vill ge de bästa rekommendationer.
"
säljare på Monsungatan 65B

06 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med Fredrik! Han var engagerad/driven, höll mig uppdaterad och gjorde sitt bästa för att jag skulle få så mycket som möjligt vid min försäljning. Kan starkt rekommendera Fredrik! "
säljare på Bratteråsgatan 62

05 feb 2020

"Fredrik var enkel och effektiv att jobba med. Slutresultatet blev som vi diskuterat!"
säljare på Monsungatan 46

05 feb 2020

"Fredrik hjälpte oss sälja vår lägenhet. Vi upplevde honom som full av energi, positiv, lättillgänglig och proffsig. Han gjorde allt som kunde förväntas av honom.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Vindragaregatan 8B

08 jan 2020

"Vi upplevde Fredrik som en kunnig och drivande mäklare som håller det han utlovar. Löftet i sig var inte orealistiskt men alla mäklare vågar inte gå in i en försäljning på samma nivå som Fredrik från början.
Fredriks tro på sin egen yrkeskunnighet och hans förmåga att bygga relationer med en stor kundbas är troligen det som avgör att han kan nå de mål han sätter vid en försäljning. Väljer man Fredrik vet man att man har en mäklare som jobbar hårt för att ro försäljningen i land, där den hör hemma.
Vi kunde möjligen önskat lite tätare uppdateringar om läget efter kontakt med potentiella köpare men i slutändan kan man nog vila i vetskapen att Fredrik kan avgöra när det är viktig information som ska fram och när det inte finns någon information av värde att delge.
Fredrik är inte blygsam men realistisk i sina mål, vilket skapar en trygghet hos oss som säljare av bostad att resultatet i slutändan blir enligt önskemål. "
säljare på Monsungatan 82

05 dec 2019

"Önskade det gick att sätta ett högre betyg än 5 stjärnor! Fredrik vet verkligen vad han gör, vi fick högre pris än vad vi förväntat oss.
Alltid tillgänglig oavsett tid.
Fredrik är det självklara valet vid nästa affär! "
säljare på Miraallén 43

04 dec 2019

"Topp mäklare "
säljare på Lantmannagatan 3

11 nov 2019

"Jobbade flexibelt och gjorde det bästa efter hur försäljningen utvecklade sig."
säljare på Monsungatan 72

24 okt 2019

"Fredrik är väldigt påläst och serviceinriktad.
Väldigt tävlingsinriktad och vill verkligen ge säljaren ett bra pris.
Väldigt strukturerad och ser verkligen till att man blir nöjd med affären. Jag kan varmt rekomendera Fredrik."
säljare på Lillekärr Södra 192

03 okt 2019

"Engagerad och proffesionell! Jag kan varmt rekommendera Fredrik"
säljare på Falkenbergsgatan 11

03 okt 2019

"En engagerad och strategisk mäklare med god kännedom om bostadsmarknaden i relation till området där bostaden såldes!"
säljare på Carmencitas gata 2

01 okt 2019

"Fredrik var superengagerad och hade bra koll på marknaden. Vi vågade lämna bollen till honom så att han fick köra det race han trodde funka bäst, och det fungerade bra! Samtidigt såg han till att förankra besluten så att vi hade möjlighet att tycka till. Fredrik hjälpte oss också med bra och konkreta råd när vi köpte vår nästa bostad, vilket var skönt och gjorde att vi kunde få ett bra pris i den änden också!"
säljare på Parmmätaregatan 12

23 sep 2019

"Fredrik är en mäklare med högt engagemang och stort hjärta. En mäklare som förstår win-win där både säljare och köpare får en bra affär. Han är en duktig säljare som uppvisar både integritet och empati. "
säljare på Monsungatan 72

23 sep 2019

"Seriös och trevlig mäklare. Har talets förmåga och levererar det han lovar."
säljare på Åby Allé 25

29 jul 2019

"Fredrik gjorde ett fantastiskt jobb från första mötet tills att vi sålde vår lgh.
Engagerad och svarade alltid snabbt på sms eller samtal så fort man hade frågor eller funderingar.
Helt klart en mäklare som finns där som en trygghet och hjälper dig hela vägen från början till slut! 5 plus "
säljare på Fruktträdsgatan 5

18 jul 2019

"Vi är mycket nöjda med insatsen från Fredrik. Han gav ett professionellt bemötande, hade ett stort engagemang och höll ett bra tempo genom hela försäljningen. "
säljare på Knopvägen 6

03 jul 2019

"Mycket nöjd med val av Fredrik som mäklare. Höll oss uppdaterade under hela förloppet och väldigt lättsam att prata med och bolla idéer med. "
säljare på Astris gata 78

10 jun 2019

"Fredrik Wiland är utan tvekan Bästa mäklaren i Göteborg!! Det finns inte någon annan mäklare i Göteborg med den potentialen...
Han är en mäklare utöver mängden där hans proffsiga egenskaper sticker ut, som engagemang, lyhörd och målmedveten med stort driv, han är enastående, supertrevlig, superproffsig och får Top betyg utan tvekan!
Jag har känt mig lugn och trygg genom hela försäljningen då han har varit väldigt lätt tillgänglig och hållit oss uppdaterade om statusen.
Vi kommer definitivt anlita Fredrik igen.
Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera Fredrik."
säljare på Fritiof Anderssons gata 1

10 jun 2019

"Vi rekommenderar Fredrik varmt. Han är väldigt påläst och har en bra kundbas med potentiella köpare, i alla fall inom vårt område (Göteborg, Eriksberg). Han är driven och lättillgänglig, om han inte svarar i telefonen direkt ringer han alltid upp inom kort. Vid frågor om andra objekt hjälper han gärna till att värdera hur långt man bör gå med i budgivningen utan att betala överpris. Bra bilder och material till visningarna. Vi är mycket nöjda med hans insats."
säljare på Fritiof Anderssons gata 5

21 maj 2019

"Vi är mycket nöjda med Fredriks insats. Professionell, trevlig och hjälpsam! Vi rekommenderar starkt Fredrik och skulle gärna ta hjälp av honom vid framtida försäljningar. "
säljare på Astris gata 68

25 apr 2019

"Blev tipsad om Fredrik från en vän och tänkte att det var en mäklare i mängden. Måste dock säga att jag blev positivt överraskad ett flertal gånger. Bemötandet, kunskapen men även hungern att prestera det bästa. Otroligt nöjd och kommer OM jag säljer en bostad i framtiden verkligen använda mig av Fredrik igen!"
säljare på Bratteråsgatan 72

17 apr 2019

"Top betyg! Fredrik är väldigt trevlig och lyhörd. Det var aldrig några problem med att få kontakt och fick snabb återkoppling. Från att jag anlitade honom tills att allt var slutfört så kändes det väldigt tryggt så jag kommer definitivt ta kontakt vid nästa tillfälle jag vill köpa/sälja."
säljare på Långängen 5

17 apr 2019

"Jag skulle absolut rekommendera Fredrik Wiland, för att han är trovärdig, engagerar sig och är målinriktad mäklare, har otrolig tålamod, ser alltid det positiva i de svåra tiderna, där vi hade tidigare flera visningar utan framgång. Nu har du fått sålt min lägenhet och önskar dig lycka till med framtida utmaningar.
Mvh
Maria Mendoza "
säljare på Lindholmsallén 55

16 apr 2019

"Fantastiska Fredrik som hjälpte mig med försäljningen som var lite trög emellanåt p g a den förändrade marknaden. Han har dock alltid trott på utgången, varit positiv, proffsig och tillmötesgående.
Kommer att rekommendera mina flyttande vänner att anlita Fredrik. "
säljare på Barken Beatrices gata 8

18 mar 2019

"Fredrik Wiland är i särklass den bästa mäklaren Göteborg har att erbjuda. Ett proffs med stort engagemang, och kunskap om vad som säljer. En mäklare som gör sitt yttersta i varje situation.
Kan varmt rekommendera Fredrik. "
säljare på Alfhemsgatan 5

15 mar 2019

"Fredrik är driven, engagerad och kunnig och det gör skillnad på resultatet när man skall sälja. Bäst i branschen! "
säljare på Monsungatan 26

29 jan 2019

"Fredrik förstår innebörden av försäljningen. Han sitter inte och väntar på att telefonen ringer utan arbetar aktivt med befintliga kunder och även gamla byråkunder som finns i stocken. Mäklare har under fler år kunnat vänta på att buden haglar in, nu är det nya tider och mäklarens arbete är det mest avgörande för om Du ska få en lyckad försäljning. Nya tider på bostadsmarknaden kommer skilja hårt arbetande mäklare från den äldre generationens mäklare. "
säljare på Kvillegatan 16B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
152 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
78 av 80 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
72 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
78 av 80 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 80 säljare

Fredrik på kartan.

183 tidigare annonser
17 bostäder till salu
79 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2 rum, 58 m²
60 258 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 433 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 30 m²
83 166 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 431 kr/mån
4 950 000 kr
5 rum, 168 m²
29 464 kr/m²
Villa, Kungsbacka
2 595 000 kr
3 rum, 66 m²
39 318 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 301 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 51 m²
51 960 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 975 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 165 000 kr
Lägenhet Västra Eriksberg
+ 140 000 kr
2 rum, 52,3 m²
Utropspris: 3 025 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 110 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Munkebäck
3 rum, 80,8 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
5 000 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 110 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 4 890 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 320 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 580 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.