Fredrik Wiland

Profilbild för Fredrik Wiland
Fredrik Wiland
4.9 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
9 st
209 715 000 kr

Bakgrund

Fredrik Wiland jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-06-26. Fredrik har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 231 675 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare.
Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete!
Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt. Efter en affär med mig är målsättningen att ni som säljare och köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Prisad mäklare.

Säljare om Fredrik.

22 apr 2021

"Fredrik var lyhörd och snabbfotad vilket uppskattades då det var mycket viktigt i vår situation.Vi både köpte och sålde via Fredrik."
säljare på Såggatan 56B

15 apr 2021

"Skulle inte kunna tänka mig en bättre mäklare! Fredrik slog rekordpris för min lägenhet och överträffade mina förväntan på slutpriset. Kändes tryggt med val av mäklare redan från start och jag kommer att välja Fredrik igen vid kommande försäljningar. "
säljare på Bratteråsgatan 54

14 apr 2021

"Av de mäklare jag valde av så framstod Fredrik som den klart mest drivande, vilket sedan även gav resultat i försäljningen av vår lägenhet. Blev mer än väl positiv i hur det utvecklade sig, även om mina förväntningar var höga tog han dem ännu en bit till. Är utan tvekan ett självklart val om jag vid senare tillfälle skulle behöva liknande tjänster igen."
säljare på Nimbusgatan 2

13 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med Fredrik som mäklare. Han var väldigt målinriktad och arbetade fokuserat för att vi skulle få det vi ville för vår bostad. Det enda område där vi tyckte Fredrik brast var gällande återkopplingar då dessa ibland glömdes bort under processens gång. Sammanfattningsvis skulle vi rekommendera Fredrik som mäklare. "
säljare på Arbetaregatan 16A

13 apr 2021

"Både sambon och jag har erfarenheter av att köpa och sälja sedan tidigare. Men aldrig varit så nöjda som vi blev med Fredrik.
Kort och gott, luta dig tillbaka och lita på att Fredrik leder från start till mål med kundfokus i högsta hugg! "
säljare på Norra Skeppspromenaden 10

13 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Fredrik. Ambitiös och trovärdig, skapar en trygghet i fastighetsaffärer och är väldigt kunnig."
säljare på Monsungatan 82

11 mar 2021

"Oerhört nöjd med Fredrik genom hela processen. Fredriks insats som mäklare gjorde verkligen skillnad och kan varmt rekommendera honom. Har återkopplat snabbt hela vägen och vi har haft en bra och rak dialog och vi är supernöjda.
Önskar dig stort lycka till framöver Fredrik. Med vänlig hälsning, Magnus Strömer//"
säljare på Skräddargårdshöjd 1

08 feb 2021

"Fredrik spelar i en egen liga, världsklass! Högsta nivå genom hela processen. Supernöjd! "
säljare på Kvillegatan 16B

22 jan 2021

"Fredrik lyckades att sälja vår bostad efter att vi gått bet 3 ggr under 2 års tid och vi fick ett bra pris, så vi är mycket glada, och lättade naturligtvis. Vi har återfått kontrollen av vårat boende, och liv på ett vis, och kan nu flytta till ett annat boende som passar oss bättre - nu. Att ha lämnat denna limbo av att ömsom nästan bryta ihop av att inte kunna flytta, till att försöka tänka och nästan övertyga sig själv och andra stt livet ändå är ok, är så skönt! Nu kan vi äntligen se framåt och ge barnen en ljusare framtid! Tack Fredrik!"
säljare på Långängen 1A

20 jan 2021

"Bara bra, andra försäljningen som Fredrik hjälper mig med."
säljare på Molinsgatan 11

20 jan 2021

"Fredrik är en väldigt engagerad och målinriktad mäklare som satsar allt! Vi är mycket nöjda med hans insats vid försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Arbetaregatan 20

12 jan 2021

"Fredrik tog taktpinnen hela vägen från introduktionsmötet tills vi lämnat över nycklarna till köparna. God lokalkännedom, tillmötesgående och målinriktad är de egenskaper som beskriver hans tjänster väl."
säljare på Fritiof Anderssons gata 7

05 dec 2020

"Fredrik är en grym säljare med oerhört driv och engagemang. Han var duktig på hålla oss uppdaterade under processen och var alltid tillgänglig. Från första mötet med Fredrik till försäljningen har han varit lysande!"
säljare på Ceresplatsen 12

04 dec 2020

"Kanske olyckliga omständigheter (få intressenter p.g.a. Corona), men något lägre slutpris än förväntat till den instats vi gjort gällande framför allt styling."
säljare på Astris gata 66

03 dec 2020

"Kan med bra samvete rekommendera Fredrik Wiland som en enormt trevlig lyhörd och driven mäklare.
"
säljare på Skimmelvägen 6

02 dec 2020

"Vi tyckte den var jättebra, om arvodet kan jag säga att jag har nog inte tänkt på det så därför vet jag inte vad det är och det nämndes aldrig. "
säljare på Björndammsterrassen 116

02 dec 2020

"Uppskattade framförallt Fredriks driv och mod - siktar man inte mot stjärnorna så blir det inga världsrekord - något som Fredrik verkligen tagit fasta på.
Uppskattar även den täta dialogen vi hade gällande säljstrategier som löpande avstämning gällande progress.
Sedan handlar ju alla affärer end-of-the-day om resultatet - och resultatet som Fredrik uppnådde i vårt fall var ett rekordresultat som vi givetvis är mycket nöjda med. Sammantaget högsta betyg till Fredrik!"
säljare på Sannegårdsgatan 28

02 dec 2020

"Grymt kunnig med mycket bra kännedom om området. Ett nöje att få göra affärer med Fredrik. Återkommer helt klart till Fredrik om det blir aktuellt med försäljning i framtiden och rekommenderar honom starkt. /Robert och Suzanne"
säljare på Ostindiefararen 17

06 okt 2020

"När vår första mäklare inte lyckades sälja lägenheten på flera månader, fick vi tips om att vända oss till Fredrik. Full av entusiasm och energi tog han sig an affären och sålde i samband med första visningen. Fredrik är troligen Göteborgs bästa mäklare!
"
säljare på Fjärde Långgatan 4A

06 okt 2020

"Wiland, Viken stjärna! Man blir ju nästan sugen på att flytta varje månad, så Fredrik kan komma in och briljera! "
säljare på Rustmästaregatan 23

05 okt 2020

"Duktigt säljande mäklare med mycket energi för att ge oss det bästa. Rekommenderar starkt!"
säljare på Borstbindaregatan 19

05 okt 2020

"Fredrik Wiland är en handlingskraftig mäklare med talets gåva, som tog sig an vår försäljning med en elitidrottares driv, ambition och professionalitet. Vi kan varmt rekommendera Fredrik när du ska byta bostad."
säljare på Ernst Torulfsgatan 19C

04 okt 2020

"En trevlig och energisk person som fick jobbet gjort. Kan starkt rekommendera Fredrik och kommer säkert använda honom igen i framtiden. "
säljare på Bratteråsgatan 66

03 okt 2020

"Fredrik är trevlig, driven, engagerad och hjälpte oss få ett högre pris för vår lägenhet än vi trodde var möjligt. Jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
säljare på Astris gata 62

29 sep 2020

"Allt var till belåtenhet! Mycket nöjda med Fredrik W. Han var engagerad och kunnig. Lättsam och trevlig, samtidigt proffsig. "
säljare på Monsungatan 61

24 sep 2020

"Fredrik är, precis som jag, tävlingsinriktad med höga mål och med hjälp av god lokalkännedom och ett bra kontaktnät med potentiella köpare sålde jag lägenheten smidigt innan visning! "
säljare på Monsungatan 48

22 sep 2020

"Träffade några mäklare innan valet hamnade på Fredrik då det var tydligt att han hade klarast försäljningsstrategi och sprudlade av energi, med fokus på både god service och sälj. Har bäst kännedom om området, har många potentiella köpare och visste i förhand var priset skulle hamna. Har många järn i elden och kan således vara lite svår att nå under dagen, men man kan lita på att han jobbat hårt och sent för dig och lyckades sälja vår lägenhet inom 1 vecka, dvs innan visning."
säljare på Astris gata 62

17 sep 2020

"Måste vara Eriksbergs mest kunniga och hårt arbetande mäklare. Hans grymt härliga energi tillsammans med en motivation och ett fokus på att göra oss nöjda, gör honom helt outstanding.
Vill man ha en mäklare i världsklass så väljer man Fredrik!"
säljare på Ostindiefararen 17

17 sep 2020

"Fredrik var väldigt duktig och drivande uppdaterade oss hela tiden under budgivningen. Han höll vad han lovade fick det pris vi ville ha detta är en stjärnmäklare"
säljare på Monsungatan 70

17 sep 2020

"Efter att ha träffat ett flertal mäklare i samband med värdering av min lägenhet så blev det givet att Fredrik skulle sälja min lägenhet när den dagen kom! Förutom att vara väldigt trevlig och påläst så är Fredrik även den mest engagerade mäklaren som jag har träffat! Han är en sådan som ”walk the talk” - han gör verkligen det han säger att han ska göra och som säljare kan jag inte vara mer nöjd med slutpris och engagemang! 10/10 för Fredrik Wiland! "
säljare på Monsungatan 40

06 sep 2020

"Vi träffade flera olika mäklare inför försäljningen. Vi fick en bra känsla av Fredrik direkt. Han är driven, ambitiös och satte helt klart högst mål av dem vi träffade och levererade därefter. Vi fick det slutpriset vi ville och mer därtill. Kan varmt rekommendera Fredrik om ni vill ha en mäklare med hög ambitionsnivå och som kan Eriksbergsområdet som sin egna bakficka. "
säljare på Monsungatan 28

12 jul 2020

"Riktigt go gubbe, som satte upp höga mål, lite med hjälp av mina höga mål. I slut ändan så slog försäljningen alla dessa mål. Mycket kul!"
säljare på Torsåsgatan 3

21 jun 2020

"Kompetent, påläst och driven person som är lätt att samarbeta med och väldigt serviceinriktad. Positivt med stort kontaktnät och stor lokalkännedom. "
säljare på Astris gata 60

15 jun 2020

"Fredrik är riktigt vass på att sälja , jag förstår att han är nummer 1.
Bra att ni lämnar så mycket information som möjligt om det är ombyggt så det framhävs vid visning.
Sätt honom på prov det har jag gjort 3 ggr. "
säljare på Astris gata 90

15 jun 2020

"Trots Coronapandemin lyckades Fredrik sälja vår lägenhet innan visning. Accepterat pris satte vi långt innan Corona och kom upp i den summan även i dessa tider vilket vi måste vara nöjda med. Engagerad och hårt arbetande mäklare som vi ger våra bästa rekommendationer."
säljare på Monsungatan 42

03 maj 2020

"Fredrik är mycket driven och jag rekommenderar honom varmt när du ska sälja! Han har mycket hjärta i sitt arbete och gör det där lilla extra som ofta gör skillnaden mellan en okej försäljning och en riktigt lyckad försäljning. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 19C

01 maj 2020

"Jag anlitade Fredrik för att sälja min lägenheten och är väldigt nöjd med honom. Det bästa med honom är att han är väldigt engagerad person som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden - cornatider lyckades han sälja min lägenhet en bra bit över utsatt pris. Fredrik har även visat sig ha ett brett kontaktnät vilket gjorde hela processen snabb och smidig. Bästa mäklaren att anlita helt klart! "
säljare på Norra Gubberogatan 17

01 maj 2020

"Fantastiskt bra inställning, löste problem och nådde bra pris för oss, jättenöjd"
säljare på Fritiof Anderssons gata 15

23 apr 2020

"Fredrik är målinriktad, kunnig och proaktiv. Han visade vara engagerad och driven framför allt när det var skarpt läget med försäljningen av lägenheten. Resultaten av försäljningen var bra med tanke på rådande omständigheterna. Väljer man Fredrik som mäklare väljer man en mäklare med mycket energi, som tror på sin yrkeskunnighet och vågar sätta höga mål. Vi rekommenderar Fredrik stark! "
säljare på Monsungatan 51

17 mar 2020

"Proffsig, påläst, mycket runtomkring kunskap. Gav känslan av att ha en nöjd kund, lyssna och göra en bra försäljning. "
säljare på Arvesgärde 19

09 mar 2020

"Vi fick mer än vad vi förväntade oss och är supernöjda med Fredrik. Affären gick dessutom snabbt och ingen krångel, vilket vi uppskattar. Helt klart en mycket bra mäklare med driv. "
säljare på Svanehöjdsgatan 13D

09 mar 2020

"Fredrik är kunnig och driven. Han kan sitt Eriksberg. Inger ett stort förtroende, höll oss uppdaterad och lätt att nå. Rekommenderas!"
säljare på Fritiof Anderssons gata 3

05 mar 2020

"Fredrik är målinriktad och “service minded”. Han visade engagemang och var lätt att hålla kontakten med, han höll mig uppdaterad under hela processen.
Proffsig och kunnig mäklare! Rekommenderas starkt. "
säljare på Bratteråsgatan 44

25 feb 2020

"Väldigt nöjd med Fredrik! Stort engagemang och fick verkligen ut max av vår försäljning.
Kommer använda honom igen nästa gång det blir dags!"
säljare på Övre Skräddaregårdsvägen 11

18 feb 2020

"Fredrik har bra koll på sitt säljområde med stabil kundbas. Försäljningen gick väldigt smidigt från start till slut, med tät kontakt och uppdateringar under hela säljförloppet. Rekommenderar Fredrik som mäklare, mycket proffsig och kunnig."
säljare på Fritiof Anderssons gata 17

10 feb 2020

"Gillade Fredriks energi. "
säljare på Nylänningen 2

07 feb 2020

"Mycket driven och kompetent mäklare ur alla aspekter.
Professionell, lyhörd, personlig och genuint intresserad. Var tydlig och höll oss uppdaterade hela tiden. Infriade våra förväntningar även fast de var högt ställda. Allt gick snabbare än förväntat.
Vi är nöjda med Fredrik och vill ge de bästa rekommendationer.
"
säljare på Monsungatan 65B

06 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med Fredrik! Han var engagerad/driven, höll mig uppdaterad och gjorde sitt bästa för att jag skulle få så mycket som möjligt vid min försäljning. Kan starkt rekommendera Fredrik! "
säljare på Bratteråsgatan 62

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Villa
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
231 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 108 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 109 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 108 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 109 säljare

Fredrik på kartan.

264 tidigare annonser
7 bostäder till salu
108 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 150 000 kr
3 rum, 75 m²
55 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 570 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 65 m²
53 769 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 495 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 55 m²
52 636 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 505 kr/mån
4 150 000 kr
2 rum, 72 m²
57 638 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 854 kr/mån
3 450 000 kr
2 rum, 64 m²
53 906 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 381 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 800 000 kr
Lägenhet Munkebäck
+ 305 000 kr
3 rum, 80,8 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 79 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
2 705 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 155 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 105 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
7 200 000 kr
Villa Lilleby
-300 000 kr
7 rum, 186 m²
Utropspris: 7 500 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.