Fredrik Jöngren

Profilbild för Fredrik Jöngren
Fredrik Jöngren
4.9 / 5
(163 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
5 st
123 965 000 kr

Bakgrund

Fredrik Jöngren jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2006-05-23. Fredrik har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 90 180 000 kr.

Presentation

För mig är det viktigt att kunden är 100 % nöjd. Jag vill alltid leverera en tjänst med hög kvalitet och mitt mål är att kunden både ska vara nöjd med mitt arbete, nöjd med slutpriset och vilja rekommendera mig vidare. I princip alla mina försäljningar kommer från tidigare kunder som har rekommenderat mig eller så har de varit på en visning och sett hur jag arbetar. Just visningen är en viktig del i mäklarens arbete - jag är alltid påläst, skapar trygghet för spekulanterna och är extremt tillgänglig på telefon och e-post. Mina kunder upplever att jag har ett stort engagemang och är bra att på att stänga affärerna till ett bra slutpris. Jag tror detta är den stora anledningen till att många av mina kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig. Det är också viktigt för mig att även köparen känner sig nöjd. En nöjd köpare leder ofta till en smidigare affär och mindre problem efteråt. Anlitar ni mig så kommer ni få en engagerad mäklare som gör allt för att överträffa era förväntningar.

Jag har arbetat som mäklare i 17 år och är uppvuxen i kommunen och kan Roslagen utan och innan. Jag vet var matbutiker, skolor, bussar och badplatser ligger. Tack vare min långa erfarenhet har jag stor kunskap om både juridik, försäljning och om fastigheter/bostadsrätter. Kunskap skapar trygghet för era spekulanter vilket avspeglar sig i ett högre slutpris och fler gjorda affärer. Jag är mån om att vara påläst på varje försäljningsobjekt oavsett om det är en bostadsrätt, villa, gård, skogsfastighet eller tomt. Jag skulle säga att den stora skillnaden är mina visningar samt min tillgänglighet och förmågan att knyta ihop affärerna. Dessa tre parametrar tillsammans med kunskap är de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare.

Jag är född och uppvuxen i Roslagen. Har arbetat som fastighetsmäklare i 14 år och säljer allt ifrån bostadsrätter, fritidshus, villor, sjöställen, gårdar samt lantbruks- och skogsfastigheter.

Norrtälje är en fantastisk kommun att både bo och arbeta i. Närheten till både havet och Stockholm/Uppsala är något som jag uppskattar. I Norrtälje finns all service du behöver och det är nära till allt. Fantastiskt skärgård, båtliv och trevliga smultronställen finns på många platser. Dessutom mycket natur för härliga skogspromenader. Bostadsmarknaden är bra, det byggs mycket och det är hög omsättning på bostäder. I vår kommun är en stor del fritidshus och dessa är det också en stor efterfrågan på.

Säljare om Fredrik.

18 apr 2023

"Jag rekommenderar mäklaren fullt och fast Ove och Lotta Johansson"
säljare på Bältartorpsgatan 8A

18 apr 2023

"Trevlig, kunnig, höll oss informerade hela tiden, förtroendeingivande"
säljare på Rudvägen 6

18 apr 2023

"Proffsig och sympatisk. "
säljare på Brännäsvägen 55

23 nov 2022

"Helt Fantastisk Person"
säljare på Vigelsjöhöjden 3B

23 nov 2022

"Fredrik är oerhört kompetent och trevlig och har allt det jag vill en mäklare ska ha: han är driven, noggrann, påläst, tydlig, lätt att få tag på och väldigt inkännande vad gäller mina önskemål. Jag har anlitat honom vid flera gånger och kommer att göra det igen om tillfälle uppstår. "
"Fredrik är oerhört kompetent och trevlig och har allt det jag vill en mäklare ska ha: han är driven, noggrann, påläst, tydlig, lätt att få tag på och väldigt inkännande vad gäller mina önskemål. Jag har anlitat honom vid flera gånger och kommer att göra det igen om tillfälle uppstår. "
Läs mer
säljare på Del Av Fastighet Norrtälje Malstaby 3:3

26 okt 2022

"Bästa Mäklaren! "
säljare på Drottningdalsvägen 40

30 sep 2022

"Väldigt nöjd! Skulle verkligen rekommendera Fredrik. Han är alltid tillgänglig, svarar direkt oavsett om det är kväll, helg eller vardag. Alltid lika trevlig och påläst. Gillar verkligen att han är proffsig och samtidigt har båda fötterna på jorden. Har erfarenhet av andra mäklare och de har vari..."
"Väldigt nöjd! Skulle verkligen rekommendera Fredrik. Han är alltid tillgänglig, svarar direkt oavsett om det är kväll, helg eller vardag. Alltid lika trevlig och påläst. Gillar verkligen att han är proffsig och samtidigt har båda fötterna på jorden. Har erfarenhet av andra mäklare och de har varit så snobbiga och dryg attityd, som om de är bättre än andra. Så är inte Fredrik, han är toppen! Skulle jag någonsin få behov av mäklare igen så skulle jag utan tvekan välja Fredrik. "
Läs mer
säljare på Solbacka Strandväg 22

30 sep 2022

"Trygg och hjälpsam mäklare som vi fick stort förtroende för"
säljare på Abrahamsbyvägen 59

30 sep 2022

"Fredrik är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Vi har både köpt och sålt med Fredrik och är mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Fredrik."
säljare på Stora Björknäsvägen 73

30 sep 2022

"Bästa mäklaren "
säljare på Havtornsvägen 6A

30 jun 2022

"Supernöjda! Tack"
säljare på Hägnadsvägen 12

29 jun 2022

"Var bra vid budgivningen skötte det mycket bra"
säljare på Söderuddsvägen 13

30 mar 2022

"Jag visste inte att jag hade möjlighet att bestämma ett fast pris på arvodet, det blev en besvikelse för mig nu så här i efterhand, vilket inte känns bra men inget jag kan göra någonting åt nu."
säljare på Ubby-Långsjövägen 11

29 mar 2022

"Så proffsigt,snabbt och enkelt,man kände sig 100% trygg hela vägen från start till mål."
säljare på Norra Havsängen 37

28 mar 2022

"Fredrik är en mäklare som inger förtroende. Han är trevlig och lugn, men har samtidigt ett bra driv i försäljningen och en stor lokalkännedom. Känslan av ordning och reda och de regelbundna återkopplingarna gjorde att jag kunde känna mig trygg i försäljningen. Jag skulle inte tveka en sekund till..."
"Fredrik är en mäklare som inger förtroende. Han är trevlig och lugn, men har samtidigt ett bra driv i försäljningen och en stor lokalkännedom. Känslan av ordning och reda och de regelbundna återkopplingarna gjorde att jag kunde känna mig trygg i försäljningen. Jag skulle inte tveka en sekund till att anlita Fredrik igen. "
Läs mer
säljare på Bastuvägen 6

28 mar 2022

"Supertrevlig. Kompetent. Lätt att få kontakt med samt kontaktade mig kontinuerligt med information. Kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Safirgatan 11

11 feb 2022

"Fredrik har varit helt fenomenal och han har helt klart överträffat våra förväntningar. Hans metodiska och strukturerade sätt, med fin hand om oss och våra spekulanter, har skapat lugn i en föränderlig marknad och nu har vi sålt! Absolut bästa valet av mäklare och vi kan inte vara mer nöjda! "
"Fredrik har varit helt fenomenal och han har helt klart överträffat våra förväntningar. Hans metodiska och strukturerade sätt, med fin hand om oss och våra spekulanter, har skapat lugn i en föränderlig marknad och nu har vi sålt! Absolut bästa valet av mäklare och vi kan inte vara mer nöjda! "
Läs mer
säljare på Rösjövägen 6

08 jan 2022

"Han var inte ordentligt uppdaterad vad gäller hembud och hur det skulle hanteras."
säljare på Två Kyrkors väg 121

02 jan 2022

"Jag kan absolut rekommendera andra att välja Fredrik som mäklare. Fredrik skötte försäljningen jättebra - han hade bra strategier och visste precis hur man marknadsför och säljer in huset på bästa sätt. Fick en positiv intryck."
säljare på Rålvenvägen 7

02 jan 2022

"man känner sig delaktig även om man ej förstår allt i processen "
säljare på Ubbyvägen 50

11 okt 2021

"Proffesionellt och personligt bemötande. Tillmötesgående och lyssnar på/ bemöter de krav jag som säljare framför vid försäljningen. Väntar in rätt tidpunkt för försäljning/ skyndar inte på processen. Får snabbt svar på alla frågor och funderingar. Försäljningen har fungerat mycket bra. För mig so..."
"Proffesionellt och personligt bemötande. Tillmötesgående och lyssnar på/ bemöter de krav jag som säljare framför vid försäljningen. Väntar in rätt tidpunkt för försäljning/ skyndar inte på processen. Får snabbt svar på alla frågor och funderingar. Försäljningen har fungerat mycket bra. För mig som säljare en positiv och lärorik erfarenhet."
Läs mer
säljare på Vällingsövägen 11

11 okt 2021

"Det är svårt att hitta ett ord som kan täcka det hela, så att det jag kan säga det är att jag rekommenderar Fredrik som mäklare!!"
säljare på Sandgatan 7A

11 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Fredrik! Han är en tydlig, kunnig och påläst mäklare och han höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Vi kändes oss väldigt trygga med Fredrik och anlitar honom gärna igen. "
säljare på Färsnagatan 8A

11 okt 2021

"Fredrik är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Kan starkt rekommendera honom vid bostadsförsäljning. Mycket nöjd säljare av Solgårdsvägen."
säljare på Solgårdsvägen 15

02 aug 2021

"Fredrik är ett föredöme för hela mäklarkåren. Jag kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Södra Röllingevägen 22

01 jun 2021

"Driven och kompetent mäklare - anlitar gärna igen."
säljare på Tulka Kyrkväg 24

01 jun 2021

"Svårt att veta om han var prisvärd ty vi förmedlade köpare och ingen öppen försäljning med budgivning skedde."
säljare på Stora Brogatan 6

31 maj 2021

"Han gjorde sitt jobb väl, o var som mäklare borde vara!"
säljare på Södra Strandvägen 75A

31 maj 2021

"Alltid lätt att nå, svarade eller återkopplade snabbt. Trevlig, kunnig och mycket lättsam, kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Ängsvägen 19

29 mar 2021

"Energisk, snabb, trevlig och kompetent"
säljare på Norrtälje Håknäs 1:12

29 mar 2021

"Supernöjd med Fredrik som mäklare. Kommer anlita honom igen och tipsa andra om honom! "
säljare på Kungsgatan 24A

24 mar 2021

"Bra och kompetent mäklare som vet vad han håller på med, bra feedback och man känner sig trygg. "
säljare på Norra Kallbodavägen 63

12 mar 2021

"Fredrik har under hela försäljningsprocessen varit driven och uppmuntrande också kunnat ändra kurs när så varit nödvändigt. Mycket lyhörd , trygg och ett stort tålamod utan att tappa drivet. Vi är mycket nöjda med Fredriks insats av försäljningen av vår fastighet."
"Fredrik har under hela försäljningsprocessen varit driven och uppmuntrande också kunnat ändra kurs när så varit nödvändigt. Mycket lyhörd , trygg och ett stort tålamod utan att tappa drivet. Vi är mycket nöjda med Fredriks insats av försäljningen av vår fastighet."
Läs mer
säljare på Kärleksstigen 10

11 mar 2021

"Jag är riktigt nöjd med Fredrik som mäklare! han tog hand om försäljningen extremt bra! Samt var extremt hjälpsam i alla frågor som jag hade. :)"
säljare på Flygaregatan 3H

10 mar 2021

"Vi upplevde Fredrik som lugn och trovärdig samt kunnig på vår typ pav fastighet (hästgård). Det blev en snabb och bra affär."
säljare på Viks Byväg 21

10 mar 2021

"Jättebra mäklare, allt gick smidigt och snabbt, vilket var viktigast för mig. "
säljare på Borgargatan 6A

10 mar 2021

"Lyhörd rak och tydlig genom hela processen. Nådde dit vi ville med försäljningen. Fredrik fanns alltid tillgänglig och allt gick smidigt. Känns som att både vi och köpare är nöjda vilket känns toppen. "
säljare på Smedtorpsvägen 9D

09 mar 2021

"Fredrik är en proffsig och kunnig mäklare. "
säljare på Färsnagatan 10E

08 mar 2021

"Snabb effektiv målmedveten extremt kunnig"
säljare på Addebodavägen 7

06 nov 2020

"Mäklare med mycket god tillgänglighet och snabb återkoppling. Vi var ständigt uppdaterade genom hela processen. Dessutom uppskattade vi det goda bemötandet."
säljare på Lisslövägen 58

26 sep 2020

"Klart kompetent och förtroende ingivande."
säljare på Nodsta Sjöväg 1

26 sep 2020

"Fredrik var väldigt serviceinriktad och en helt fantastiskt mäklare, rekommenderas starkt. "
säljare på Vigelsjövägen 12A

24 sep 2020

"Jag är mycket nöjd med Fredriks insats vid min lägenhetsförsäljning. Fredrik är lyhörd, positiv och har varit tydlig och tillgänglig genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Simpbylevägen 8A

02 aug 2020

"Fredrik Jönberg var fantastisk att samarbeta med i samband med försäljning av vårt hus. Professionell, noggrann, utstrålar ett lugn samt har en svårslagen erfarenhet efter så många år i branschen. Jag rekommenderar Fredrik som mäklare vid både köp och försäljning av bostäder och hus. Stjärnmäklar..."
"Fredrik Jönberg var fantastisk att samarbeta med i samband med försäljning av vårt hus. Professionell, noggrann, utstrålar ett lugn samt har en svårslagen erfarenhet efter så många år i branschen. Jag rekommenderar Fredrik som mäklare vid både köp och försäljning av bostäder och hus. Stjärnmäklare med integritet.
Med vänliga hälsningar,
Jacek Libert"
Läs mer
säljare på Gräsövägen 59

22 jun 2020

"Världens bästa mäklare! Högst pålitlig och mycket trevlig och välorganiserad! 100% nöjd!"
säljare på Parisslingan 11

20 maj 2020

"Tredje gången vi arbetar med Fredrik, vi skulle aldrig byta. Fantastisk person, att rekommendera."
säljare på Planetvägen 99D

19 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var även ..."
"Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var även snabb med att fixa och lägga upp annons och skriva kontrakt när det blev dags, samtidigt som han tog sig mycket tid för oss. Kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Blivande Fastighet Norrtälje Malstaby 3:18

19 maj 2020

"
Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var äve..."
"
Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var även snabb med att fixa och lägga upp annons och skriva kontrakt när det blev dags, samtidigt som han tog sig mycket tid för oss. Kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Blivande Fastighet Norrtälje Malstaby 3:17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Fritidshus
9
Lägenhet
6
Gård
5
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
90 180 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 158 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
130 av 160 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
152 av 154 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
163 av 163 säljare

Fredrik på kartan.

614 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
163 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

3 595 000 kr
6 rum, 111 m²
32 387 kr/m²
Villa, Norrtälje
1 650 000 kr
2 rum, 56 m²
29 464 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
1 350 000 kr
2 rum, 68 m²
19 852 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
4 883 kr/mån
3 580 000 kr
3 rum, 68 m²
52 647 kr/m²
Gård, Norrtälje
4 rum, 81 m²
Lägenhet, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Angskär
6 rum, 165 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
Slutpris saknas
Villa Rimbo
5 rum, 122 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Rimbo
4 rum, 84 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Rimbo
Utropspris: 600 000 kr
Slutpris saknas
Villa Fågelsången
2 rum, 73 m²
Utropspris: 2 800 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.