Fredrik Jöngren

Profilbild för Fredrik Jöngren
Fredrik Jöngren
4.9 / 5
(212 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
24 st
150 000 000 kr

Bakgrund

Fredrik Jöngren jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2006-05-23. Fredrik har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 148 710 000 kr.

Presentation

För mig är det viktigt att kunden är 100 % nöjd. Jag vill alltid leverera en tjänst med hög kvalitet och mitt mål är att kunden både ska vara nöjd med mitt arbete, nöjd med slutpriset och vilja rekommendera mig vidare. I princip alla mina försäljningar kommer från tidigare kunder som har rekommenderat mig eller så har de varit på en visning och sett hur jag arbetar. Just visningen är en viktig del i mäklarens arbete - jag är alltid påläst, skapar trygghet för spekulanterna och är extremt tillgänglig på telefon och e-post. Mina kunder upplever att jag har ett stort engagemang och är bra att på att stänga affärerna till ett bra slutpris. Jag tror detta är den stora anledningen till att många av mina kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig. Det är också viktigt för mig att även köparen känner sig nöjd. En nöjd köpare leder ofta till en smidigare affär och mindre problem efteråt. Anlitar ni mig så kommer ni få en engagerad mäklare som gör allt för att överträffa era förväntningar.

Jag har arbetat som mäklare i 17 år och är uppvuxen i kommunen och kan Roslagen utan och innan. Jag vet var matbutiker, skolor, bussar och badplatser ligger. Tack vare min långa erfarenhet har jag stor kunskap om både juridik, försäljning och om fastigheter/bostadsrätter. Kunskap skapar trygghet för era spekulanter vilket avspeglar sig i ett högre slutpris och fler gjorda affärer. Jag är mån om att vara påläst på varje försäljningsobjekt oavsett om det är en bostadsrätt, villa, gård, skogsfastighet eller tomt. Jag skulle säga att den stora skillnaden är mina visningar samt min tillgänglighet och förmågan att knyta ihop affärerna. Dessa tre parametrar tillsammans med kunskap är de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare.

Jag är född och uppvuxen i Roslagen. Har arbetat som fastighetsmäklare i 17 år och säljer allt ifrån bostadsrätter, fritidshus, villor, sjöställen, gårdar samt lantbruks- och skogsfastigheter.

Norrtälje är en fantastisk kommun att både bo och arbeta i. Närheten till både havet och Stockholm/Uppsala är något som jag uppskattar. I Norrtälje finns all service du behöver och det är nära till allt. Fantastiskt skärgård, båtliv och trevliga smultronställen finns på många platser. Dessutom mycket natur för härliga skogspromenader. Bostadsmarknaden är bra, det byggs mycket och det är hög omsättning på bostäder. I vår kommun är en stor del fritidshus och dessa är det också en stor efterfrågan på.

Säljare om Fredrik.

13 jun 2024

"Fredrik är trevlig och proffsig. Inger förtroende för både säljare och köpare."
säljare på Gjuterivägen 4B

11 jun 2024

"Mycket positiv till vår mäklare. Snabba svar på våra frågor. Alltid mycket trevligt bemötande. Bara positivt erfarenhet."
säljare på Lillkråkenvägen 8

10 jun 2024

"Ger ett professionellt intryck. Noggrann och kunnig."
säljare på Örviks Byväg 18

08 jun 2024

"Fredrik är ett riktigt proffs , förtroendeingivande och lugn och saklig, man känner sej trygg genom hela affären."
säljare på Kvisthamragatan 1

08 jun 2024

"alltid tillgänglig, fick info om försäljningen kvällar & helger "
säljare på Norrbackavägen 17

08 jun 2024

"Bra service och tydlig kommunication."
säljare på Mälbyhamnsvägen 113

08 jun 2024

"Superproffs! Raka rör!"
säljare på Moreviksvägen 23

06 jun 2024

"Inte första gången vi anlitar Fredrik, lika nöjda som tidigare och behöver vi hjälp igen så är det honom vi vänder oss till! Tydlig och rak, svarar alltid och återkopplar. Proffsig!"
säljare på Västra Hållstavägen 108

06 jun 2024

"Inte första gången vi anlitar Fredrik, lika nöjda som tidigare och behöver vi hjälp igen så är det honom vi vänder oss till! Tydlig och rak, svarar alltid och återkopplar. Proffsig!"
säljare på Västra Hållstavägen 106

06 jun 2024

"Inte första gången vi anlitar Fredrik, lika nöjda som tidigare och behöver vi hjälp igen så är det honom vi vänder oss till! Tydlig och rak, svarar alltid och återkopplar. Proffsig!"
säljare på Västra Hållstavägen 104

06 jun 2024

"Vi är nöjda med affären och har bara gott att säga om mäklaren Fredrik Jöngren.
Vi rekommenderar honom gärna .
( Han är inte vår husläkare, men han är vår husmäklare)"
säljare på Odengatan 8C

06 jun 2024

"Tillgänglig och enkel att jobba med. Kändes att båda hade intresse av att få till en bra affär. "
säljare på Stensätershöjden 7

06 jun 2024

"En lugn, trygg och tydlig mäklare."
säljare på Halavägen 1

06 jun 2024

"Mycket professionell och kompetent mäklare. Gör ett mycket bra jobb!"
säljare på Gjuterivägen 4B

06 jun 2024

"Han är kunnig har koll på marknaden och området. Fredrik har tålamod och positiv inställning när det går trögt. Lätt att samarbeta med."
säljare på Norrtälje Håknäs 2:12

08 mar 2024

"Bara positivt! Trevlig, flexibel, tillmötesgående, tydlig, realistisk och bra kommunikation trots att jag som säljare ibland var mindre bra på att återkomma…
Rekommenderar absolut Fredrik!"
säljare på Finnbyvägen 49

30 dec 2023

"Väldigt kunnig, påläst och lätt att få tag i. Rekommenderas definitivt!"
säljare på Lövhagen 413

22 dec 2023

"Mycket bra och erfaren mäklare som kunde mycket om bostaden, Väl beskrivning av objekt och behjälplig .
Rekommenderas värmt ."
säljare på Hensviksvägen 37

20 dec 2023

"Han var kunnig och ärlig"
säljare på Norrängshöjden 1

20 dec 2023

"Vi hade kommunikationsproblem i början (jag är utlandsboende) så jag fick sätta in mid vuxne son i SE på fullmakt för att snabba på kontraktsprocessen. Det gick fint till slut."
säljare på Tvärsundsvägen 11

20 dec 2023

"Vi är mycket nöjda med Fredrik! Snabb och enkel att ha och göra med."
säljare på Ugglevägen 13

03 okt 2023

"Fredrik är helt rätt val av mäklare. Lättsam, tillgänglig och kunnig. Svarar alltid på frågor och håller en informerad under hela resan! "
säljare på Åkerbärsvägen 16A

29 sep 2023

"Sympatisk och genuin. Jag fick en bra magkänsla redan på telefon. Fyra olika mäklare fick bedöma huset jag valde Fredrik. Han återkoppla och förklarar. God kännedom och erfarenhet. Vi hade bra kommunikation och sms. Jag är supernöjd. "
säljare på Myrbrinken 1

29 sep 2023

"Lyckad försäljning men de blev ett väldigt högt arvode då utgångspriset som han trodde var långt under de vi sålde för. "
säljare på Ösbyhageslingan 33

29 sep 2023

"Jag letade efter en mäklare som kunde göra försäljningen lätt för mig. Och det gjorde Fredrik! Han kontaktade städfirma, bank och allt som behövdes. Undrade jag något fick jag alltid snabbt svar. Skulle definitivt anlita honom igen."
säljare på Stegelbäcksgatan 14B

29 sep 2023

"Förtroendeingivande, inlysdnande, kunnig, öppen för förslag och lösningar. Lätt att samarbeta med."
säljare på Norrhåknäsvägen 35

29 sep 2023

"En mäklare som utstrålar förtroende, entusiasm, förståelse. Lätt att samarbeta med."
säljare på Norrtälje Håknäs 2:18

29 sep 2023

"Vi hade ett ömsesidigt förtroende för varandra. Fredrik var alltid tillgänglig för mig . Det var en komplicerad försäljning och Fredrik fick arbeta hårt för sitt arvode. Jag är mycket nöjd."
säljare på Norrtälje Håknäs 2:20

18 apr 2023

"Jag rekommenderar mäklaren fullt och fast Ove och Lotta Johansson"
säljare på Bältartorpsgatan 8A

18 apr 2023

"Trevlig, kunnig, höll oss informerade hela tiden, förtroendeingivande"
säljare på Rudvägen 6

18 apr 2023

"Proffsig och sympatisk. "
säljare på Brännäsvägen 55

23 nov 2022

"Helt Fantastisk Person"
säljare på Vigelsjöhöjden 3B

23 nov 2022

"Fredrik är oerhört kompetent och trevlig och har allt det jag vill en mäklare ska ha: han är driven, noggrann, påläst, tydlig, lätt att få tag på och väldigt inkännande vad gäller mina önskemål. Jag har anlitat honom vid flera gånger och kommer att göra det igen om tillfälle uppstår. "
"Fredrik är oerhört kompetent och trevlig och har allt det jag vill en mäklare ska ha: han är driven, noggrann, påläst, tydlig, lätt att få tag på och väldigt inkännande vad gäller mina önskemål. Jag har anlitat honom vid flera gånger och kommer att göra det igen om tillfälle uppstår. "
Läs mer
säljare på Del Av Fastighet Norrtälje Malstaby 3:3

26 okt 2022

"Bästa Mäklaren! "
säljare på Drottningdalsvägen 40

30 sep 2022

"Väldigt nöjd! Skulle verkligen rekommendera Fredrik. Han är alltid tillgänglig, svarar direkt oavsett om det är kväll, helg eller vardag. Alltid lika trevlig och påläst. Gillar verkligen att han är proffsig och samtidigt har båda fötterna på jorden. Har erfarenhet av andra mäklare och de har vari..."
"Väldigt nöjd! Skulle verkligen rekommendera Fredrik. Han är alltid tillgänglig, svarar direkt oavsett om det är kväll, helg eller vardag. Alltid lika trevlig och påläst. Gillar verkligen att han är proffsig och samtidigt har båda fötterna på jorden. Har erfarenhet av andra mäklare och de har varit så snobbiga och dryg attityd, som om de är bättre än andra. Så är inte Fredrik, han är toppen! Skulle jag någonsin få behov av mäklare igen så skulle jag utan tvekan välja Fredrik. "
Läs mer
säljare på Solbacka Strandväg 22

30 sep 2022

"Trygg och hjälpsam mäklare som vi fick stort förtroende för"
säljare på Abrahamsbyvägen 59

30 sep 2022

"Fredrik är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Vi har både köpt och sålt med Fredrik och är mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Fredrik."
säljare på Stora Björknäsvägen 73

30 sep 2022

"Bästa mäklaren "
säljare på Havtornsvägen 6A

30 jun 2022

"Supernöjda! Tack"
säljare på Hägnadsvägen 12

29 jun 2022

"Var bra vid budgivningen skötte det mycket bra"
säljare på Söderuddsvägen 13

30 mar 2022

"Jag visste inte att jag hade möjlighet att bestämma ett fast pris på arvodet, det blev en besvikelse för mig nu så här i efterhand, vilket inte känns bra men inget jag kan göra någonting åt nu."
säljare på Ubby-Långsjövägen 11

29 mar 2022

"Så proffsigt,snabbt och enkelt,man kände sig 100% trygg hela vägen från start till mål."
säljare på Norra Havsängen 37

28 mar 2022

"Fredrik är en mäklare som inger förtroende. Han är trevlig och lugn, men har samtidigt ett bra driv i försäljningen och en stor lokalkännedom. Känslan av ordning och reda och de regelbundna återkopplingarna gjorde att jag kunde känna mig trygg i försäljningen. Jag skulle inte tveka en sekund till..."
"Fredrik är en mäklare som inger förtroende. Han är trevlig och lugn, men har samtidigt ett bra driv i försäljningen och en stor lokalkännedom. Känslan av ordning och reda och de regelbundna återkopplingarna gjorde att jag kunde känna mig trygg i försäljningen. Jag skulle inte tveka en sekund till att anlita Fredrik igen. "
Läs mer
säljare på Bastuvägen 6

28 mar 2022

"Supertrevlig. Kompetent. Lätt att få kontakt med samt kontaktade mig kontinuerligt med information. Kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Safirgatan 11

11 feb 2022

"Fredrik har varit helt fenomenal och han har helt klart överträffat våra förväntningar. Hans metodiska och strukturerade sätt, med fin hand om oss och våra spekulanter, har skapat lugn i en föränderlig marknad och nu har vi sålt! Absolut bästa valet av mäklare och vi kan inte vara mer nöjda! "
"Fredrik har varit helt fenomenal och han har helt klart överträffat våra förväntningar. Hans metodiska och strukturerade sätt, med fin hand om oss och våra spekulanter, har skapat lugn i en föränderlig marknad och nu har vi sålt! Absolut bästa valet av mäklare och vi kan inte vara mer nöjda! "
Läs mer
säljare på Rösjövägen 6

08 jan 2022

"Han var inte ordentligt uppdaterad vad gäller hembud och hur det skulle hanteras."
säljare på Två Kyrkors väg 121

02 jan 2022

"Jag kan absolut rekommendera andra att välja Fredrik som mäklare. Fredrik skötte försäljningen jättebra - han hade bra strategier och visste precis hur man marknadsför och säljer in huset på bästa sätt. Fick en positiv intryck."
säljare på Rålvenvägen 7

02 jan 2022

"man känner sig delaktig även om man ej förstår allt i processen "
säljare på Ubbyvägen 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
12
Fritidshus
11
Lägenhet
9
Gård
6
Mark
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
148 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
194 av 205 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
200 av 202 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 212 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Fredrik på kartan.

664 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
211 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

995 000 kr
1 rum, 37 m²
26 891 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
3 600 kr/mån
1 395 000 kr
3 rum, 83 m²
16 807 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
1 995 000 kr
4 rum, 56 m²
35 625 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
5 000 000 kr
3 rum, 72 m²
69 444 kr/m²
Gård, Norrtälje
4 000 000 kr
Gård, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 150 000 kr
Fritidshus Hummelbol
+ 555 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
5 400 000 kr
Villa Norrtälje
-550 000 kr
4 rum, 152 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 700 000 kr
Fritidshus Båtsviken
+ 500 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 600 000 kr
Fritidshus Herräng
-395 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 345 000 kr
Lägenhet Grossgärdet
+ 50 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
"Tråkig inställning tar mycket för givet, ber om dokument som inte går att få tag i och när man väll fått dom skiter han i att hämta dom. Skylten som står till salu på borde tagits bort för flera veckor sedan eller ska kommunen eller bostadsrättsföreningen belastats för att ta bort den? "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.