Fredrik Jöngren

Profilbild för Fredrik Jöngren
Fredrik Jöngren
5.0 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
22 st
147 705 000 kr

Bakgrund

Fredrik Jöngren jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2006-05-23. Fredrik har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt fritidshus och villor och motsvarar ett värde på 163 675 000 kr.

Presentation

För mig är det viktigt att kunden är 100 % nöjd. Jag vill alltid leverera en tjänst med hög kvalitet och mitt mål är att kunden både ska vara nöjd med mitt arbete, nöjd med slutpriset och vilja rekommendera mig vidare. I princip alla mina försäljningar kommer från tidigare kunder som har rekommenderat mig eller så har de varit på en visning och sett hur jag arbetar. Just visningen är en viktig del i mäklarens arbete - jag är alltid påläst, skapar trygghet för spekulanterna och är extremt tillgänglig på telefon och e-post. Mina kunder upplever att jag har ett stort engagemang och är bra att på att stänga affärerna till ett bra slutpris. Jag tror detta är den stora anledningen till att många av mina kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig. Det är också viktigt för mig att även köparen känner sig nöjd. En nöjd köpare leder ofta till en smidigare affär och mindre problem efteråt. Anlitar ni mig så kommer ni få en engagerad mäklare som gör allt för att överträffa era förväntningar.

Jag har arbetat som mäklare i 14 år och är uppvuxen i kommunen och kan Roslagen utan och innan. Jag vet var matbutiker, skolor, bussar och badplatser ligger. Tack vare min långa erfarenhet har jag stor kunskap om både juridik, försäljning och om fastigheter/bostadsrätter. Kunskap skapar trygghet för era spekulanter vilket avspeglar sig i ett högre slutpris och fler gjorda affärer. Jag är mån om att vara påläst på varje försäljningsobjekt oavsett om det är en bostadsrätt, villa, gård, skogsfastighet eller tomt. Jag skulle säga att den stora skillnaden är mina visningar samt min tillgänglighet och förmågan att knyta ihop affärerna. Dessa tre parametrar tillsammans med kunskap är de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare.

Jag är född och uppvuxen i Roslagen. Har arbetat som fastighetsmäklare i 14 år och säljer allt ifrån bostadsrätter, fritidshus, villor, sjöställen, gårdar samt lantbruks- och skogsfastigheter.

Norrtälje är en fantastisk kommun att både bo och arbeta i. Närheten till både havet och Stockholm/Uppsala är något som jag uppskattar. I Norrtälje finns all service du behöver och det är nära till allt. Fantastiskt skärgård, båtliv och trevliga smultronställen finns på många platser. Dessutom mycket natur för härliga skogspromenader. Bostadsmarknaden är bra, det byggs mycket och det är hög omsättning på bostäder. I vår kommun är en stor del fritidshus och dessa är det också en stor efterfrågan på.

Prisad mäklare.

Säljare om Fredrik.

02 aug 2021

"Fredrik är ett föredöme för hela mäklarkåren. Jag kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Södra Röllingevägen 22

01 jun 2021

"Driven och kompetent mäklare - anlitar gärna igen."
säljare på Tulka Kyrkväg 24

01 jun 2021

"Svårt att veta om han var prisvärd ty vi förmedlade köpare och ingen öppen försäljning med budgivning skedde."
säljare på Stora Brogatan 6

31 maj 2021

"Han gjorde sitt jobb väl, o var som mäklare borde vara!"
säljare på Södra Strandvägen 75A

31 maj 2021

"Alltid lätt att nå, svarade eller återkopplade snabbt. Trevlig, kunnig och mycket lättsam, kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Ängsvägen 19

29 mar 2021

"Energisk, snabb, trevlig och kompetent"
säljare på Norrtälje Håknäs 1:12

29 mar 2021

"Supernöjd med Fredrik som mäklare. Kommer anlita honom igen och tipsa andra om honom! "
säljare på Kungsgatan 24A

24 mar 2021

"Bra och kompetent mäklare som vet vad han håller på med, bra feedback och man känner sig trygg. "
säljare på Norra Kallbodavägen 63

12 mar 2021

"Fredrik har under hela försäljningsprocessen varit driven och uppmuntrande också kunnat ändra kurs när så varit nödvändigt. Mycket lyhörd , trygg och ett stort tålamod utan att tappa drivet. Vi är mycket nöjda med Fredriks insats av försäljningen av vår fastighet."
säljare på Kärleksstigen 10

11 mar 2021

"Jag är riktigt nöjd med Fredrik som mäklare! han tog hand om försäljningen extremt bra! Samt var extremt hjälpsam i alla frågor som jag hade. :)"
säljare på Flygaregatan 3H

10 mar 2021

"Vi upplevde Fredrik som lugn och trovärdig samt kunnig på vår typ pav fastighet (hästgård). Det blev en snabb och bra affär."
säljare på Viks Byväg 21

10 mar 2021

"Jättebra mäklare, allt gick smidigt och snabbt, vilket var viktigast för mig. "
säljare på Borgargatan 6A

10 mar 2021

"Lyhörd rak och tydlig genom hela processen. Nådde dit vi ville med försäljningen. Fredrik fanns alltid tillgänglig och allt gick smidigt. Känns som att både vi och köpare är nöjda vilket känns toppen. "
säljare på Smedtorpsvägen 9D

09 mar 2021

"Fredrik är en proffsig och kunnig mäklare. "
säljare på Färsnagatan 10E

08 mar 2021

"Snabb effektiv målmedveten extremt kunnig"
säljare på Addebodavägen 7

06 nov 2020

"Mäklare med mycket god tillgänglighet och snabb återkoppling. Vi var ständigt uppdaterade genom hela processen. Dessutom uppskattade vi det goda bemötandet."
säljare på Lisslövägen 58

26 sep 2020

"Klart kompetent och förtroende ingivande."
säljare på Nodsta Sjöväg 1

26 sep 2020

"Fredrik var väldigt serviceinriktad och en helt fantastiskt mäklare, rekommenderas starkt. "
säljare på Vigelsjövägen 12A

24 sep 2020

"Jag är mycket nöjd med Fredriks insats vid min lägenhetsförsäljning. Fredrik är lyhörd, positiv och har varit tydlig och tillgänglig genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Fredrik!"
säljare på Simpbylevägen 8A

02 aug 2020

"Fredrik Jönberg var fantastisk att samarbeta med i samband med försäljning av vårt hus. Professionell, noggrann, utstrålar ett lugn samt har en svårslagen erfarenhet efter så många år i branschen. Jag rekommenderar Fredrik som mäklare vid både köp och försäljning av bostäder och hus. Stjärnmäklare med integritet.
Med vänliga hälsningar,
Jacek Libert"
säljare på Gräsövägen 59

22 jun 2020

"Världens bästa mäklare! Högst pålitlig och mycket trevlig och välorganiserad! 100% nöjd!"
säljare på Parisslingan 11

20 maj 2020

"Tredje gången vi arbetar med Fredrik, vi skulle aldrig byta. Fantastisk person, att rekommendera."
säljare på Planetvägen 99D

19 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var även snabb med att fixa och lägga upp annons och skriva kontrakt när det blev dags, samtidigt som han tog sig mycket tid för oss. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Blivande Fastighet Norrtälje Malstaby 3:18

19 maj 2020

"
Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var även snabb med att fixa och lägga upp annons och skriva kontrakt när det blev dags, samtidigt som han tog sig mycket tid för oss. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Blivande Fastighet Norrtälje Malstaby 3:17

19 maj 2020

"
Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. Fredrik hade precis det jag önskar att en mäklare ska ha. Bland annat var han väldigt tillgänglig och aktiv i försäljningen av mina tomter. Hade även mycket framtoning och uppdaterade mig och köparna (vad jag fick intryck av) ofta och detaljerat. Var även snabb med att fixa och lägga upp annons och skriva kontrakt när det blev dags, samtidigt som han tog sig mycket tid för oss. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Blivande Fastighet Norrtälje Malstaby 3:19

19 maj 2020

"Fredrik var lätt att ha o göra med.
saklig,kunnig,trevlig.
Kommer rekommendera honom till mina vänner,grannar. "
säljare på Svensbodastigen 3

25 apr 2020

"Det var en mycket målmedveten och effektiv handläggning av ärendet, från allra första början till avslutet. Mäklaren var noga med att skaffa sig full information om försäljningsobjektet och att förmedla informationen till spekulanterna. Försäljningsresultatet överträffade med råge våra förväntningar."
säljare på Östra Hållstavägen 17

22 apr 2020

"Fredrik är trevlig, skicklig, påläst och tar både säljarens och köparens intressen på allvar. "
säljare på Signalgatan 8B

21 apr 2020

"Fredrik är en kompetent och trevlig mäklare. Han har god lokalkännedom och bra dialog med köparna. Jag kan varmt rekommendera Fredrik."
säljare på Brusmarvägen 3

07 mar 2020

"Mycket nöjd, kan verkligen rekommendera., Fredrik Jöngren, lugn och kunnig kände mig väldig nöjd med allt,utmärkt
Mvh Gun Eriksson "
säljare på Adress saknas

29 feb 2020

"Jag upplever att Fredrik var en mäklare som ville att både säljare och köpare skulle bli nöjda. Som säljare kände jag mig trygg med att ha en mäklare som var lyhörd, kunnig och professionell. "
säljare på Hälsinghamnsvägen 45

03 jan 2020

"Fredrik är en otroligt professionell och dedicerad mäklare som inte bara gör ett mycket bra jobb utan även är mycket lätt att ha att göra med. Han lämnar inget till slumpen utan ser till att vara påläst, tydlig och transparent både mot köpare och säljare. Vi rekommenderar helt klart att anlita Fredrik som mäklare till er försäljning!"
säljare på Gamla Landsvägen 57

02 jan 2020

"Fredrik var toppen - och priset blev bättre än vi hade hoppats på!"
säljare på Västanvik Bergsvägen 1

02 jan 2020

"Den bästa !"
säljare på Dianastigen 18

29 dec 2019

"Super duktig, kompetent och professional mäklare!"
säljare på Ekdalsvägen 8C

29 dec 2019

"Superbra mäklare som ger det lilla extra och tar sig tiden att dubbelkolla att allt blir rätt både för säljaren och för köparen. Med honom känner man sig trygg."
säljare på Lundmansgatan 1B

27 dec 2019

"Fredrik var väldigt tillgänglig under hela försäljningen och lyhörd för hur vi ville driva affären i mål. Stöttade även bra vid frågetecken och diskussioner. Fick rekommendation om Fredrik och att det är Norrtäljes bästa mäklare stämde! "
säljare på Solbrinken 7

27 dec 2019

"Vi känner oss alltid lika nöjda och trygga när vi anlitar Fredrik Jöngren och återkommer gärna."
säljare på Esplanaden 21B

05 dec 2019

"Engagera mäklare som vi använt flera gång. Håller en uppdaterad hela processen. Lätt tillgänglig hela tiden."
säljare på Flottskärsvägen 318

20 nov 2019

"Erfaren och kunnig. Skapade trygghet både för oss som säljare och även för köparen."
säljare på Björkkullavägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
13
Villa
10
Gård
10
Lägenhet
8
Radhus
2
Mark
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
163 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
98 av 102 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
81 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 99 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 107 säljare

Fredrik på kartan.

508 tidigare annonser
6 bostäder till salu
107 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
3 rum, 79 m²
25 253 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje
3 900 000 kr
4 rum, 112 m²
34 821 kr/m²
Villa, Norrtälje
5 700 000 kr
5 rum, 122 m²
46 721 kr/m²
Gård, Norrtälje
2 650 000 kr
2,5 rum, 74,4 m²
35 810 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
2 943 kr/mån
2 695 000 kr
5 rum, 135 m²
19 962 kr/m²
Fritidshus, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Gård Lövsta
5 rum, 77 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sandkilen
3 rum, 72,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Malsta
6 rum, 108 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
Slutpris saknas
Gård Gåsvik
4 rum, 76 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Södersvik
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 700 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.