Fredrik Hartman

Profilbild för Fredrik Hartman
Säljarfavorit
Fredrik Hartman
4.9 / 5
(96 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
30 st
443 925 000 kr

Bakgrund

Fredrik Hartman jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2022-03-03. Fredrik har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2022. Fredrik har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 395 155 000 kr.

Presentation

Vinnarskalle, driven och kundfokuserad!

En tävlingsinriktad och engagerad mäklare som vill överprestera i allt och aldrig viker ner sig. En bostadsaffär är en av de absolut största och viktigaste händelserna i ditt liv och jag kommer att se till att den också blir den absolut bästa.

Mitt mål är att hjälpa dig att få en så trygg och smidig bostadsaffär från start till mål och såklart det absolut högsta slutpriset på din bostad. Det är min högsta prioritet och jag kommer inte att ge upp innan den är uppfylld!

Tack vare lång erfarenhet inom relationsbyggande försäljning, entreprenörskap, social kompetens och ett stort kontaktnät kommer jag att leverera till max för att få nöjda kunder, både säljare och köpare.

Vill du ha en lyhörd, påläst, tillgänglig och kompetent mäklare med höga ambitioner?
Kontakta mig så går vi igenom hur vi skall göra din bostadsaffär till en affär i världsklass.

Årsvis av entreprenörskap inom service och sälj ledde till en högskoleutbildning på Högskolan Väst och registrerad fastighetsmäklare.

Prisad mäklare.

Säljare om Fredrik.

09 jun 2024

"Proffsig, kunnig, hjärta, trygg, social!! Här fattas inget!!!"
säljare på Västra Ängsvägen 7

05 jun 2024

"Fredrik fick ta över försäljningen efter en annan mäklare och då hade huset redan legat ute ett tag.
Med förnyad kraft och energi gjordes ett omtag. Fredrik var alltid positiv, uppmuntrande och rak i sin kommunikation med oss.
Tyvärr drog även denna försäljning ut på tiden och vi fick sälja till..."
"Fredrik fick ta över försäljningen efter en annan mäklare och då hade huset redan legat ute ett tag.
Med förnyad kraft och energi gjordes ett omtag. Fredrik var alltid positiv, uppmuntrande och rak i sin kommunikation med oss.
Tyvärr drog även denna försäljning ut på tiden och vi fick sälja till ett lägre pris än tänkt. "
Läs mer
säljare på Kullaviks Korshamnsväg 2A

03 jun 2024

"Fredrik är grymt bra och guidar dig genom hela processen på ett fantastiskt sätt. Lyhörd, målinriktad samt mån om att allt ska kännas bra."
säljare på Berghagavägen 1

17 maj 2024

"Mycket bra löpande kontakt och uppföljning! Kändes tryggt genom hela processen. "
säljare på Sannå Dalavägen 59

16 apr 2024

"Så engagerad och tydlig. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi är supernöjda med Fredrik och hans medarbetare"
säljare på Ekebovägen 2C

16 apr 2024

"Min erfarenhet med Fredrik som mäklare har varit enastående. Han är inte bara otroligt lyhörd och tillgänglig, utan hans lättsamma och vänliga personlighet har verkligen gjort hela processen både behaglig och professionell. Jag uppskattar särskilt hans rakhet och ärlighet, vilket skapade en genui..."
"Min erfarenhet med Fredrik som mäklare har varit enastående. Han är inte bara otroligt lyhörd och tillgänglig, utan hans lättsamma och vänliga personlighet har verkligen gjort hela processen både behaglig och professionell. Jag uppskattar särskilt hans rakhet och ärlighet, vilket skapade en genuin känsla av tillit från första stund. Tack vare Fredriks dedikation och kompetens har jag kunnat genomföra en affär utan några bekymmer. Stort tack till honom för en smidig och problemfri upplevelse!"
Läs mer
säljare på Kullaviks Tullväg 10

07 apr 2024

"Kompetent, lyhörd och flexibel! "
säljare på Norra Korshamnsvägen 10

07 apr 2024

"Fredrik är verkligen ett proffs inom branschen! Redan från start kände vi ett förtroende och trygghet. Allt gick super smidigt och Fredrik har hållit oss uppdaterade och lugna genom hela processen. Vi kan starkt rekommendera Fredrik vidare för er som går i säljtankar. "
"Fredrik är verkligen ett proffs inom branschen! Redan från start kände vi ett förtroende och trygghet. Allt gick super smidigt och Fredrik har hållit oss uppdaterade och lugna genom hela processen. Vi kan starkt rekommendera Fredrik vidare för er som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Norra Korshamnsvägen 6B

30 mar 2024

"Mer engagerad mäklare än Fredrik får man leta efter! Bra kommunikation och fantastiskt samarbete hela vägen till affär, hållit upp vårt mod och drivit på försäljningsprocessen på ett enastående sätt. Vi kan bara lämna våra allra bästa rekommendationer avseende Fredrik som mäklare - en man i sitt ..."
"Mer engagerad mäklare än Fredrik får man leta efter! Bra kommunikation och fantastiskt samarbete hela vägen till affär, hållit upp vårt mod och drivit på försäljningsprocessen på ett enastående sätt. Vi kan bara lämna våra allra bästa rekommendationer avseende Fredrik som mäklare - en man i sitt rätta element som verkligen gör sitt bästa för kunden!"
Läs mer
säljare på Valåsvägen 3

13 mar 2024

"Har bara bra saker att säga om Fredrik och Ebba"
säljare på Brännekullavägen 38

19 jan 2024

"Hartman, en riktig stjärna! Han gjorde allt han kunde för att sälja vårt hus i enlighet med oss. Han var alltid positiv, energisk och motiverad, och han har en djup förståelse för området. Vi är extremt nöjda med resultatet och kan inte annat än att varmt rekommendera honom till andra. Mäklaren v..."
"Hartman, en riktig stjärna! Han gjorde allt han kunde för att sälja vårt hus i enlighet med oss. Han var alltid positiv, energisk och motiverad, och han har en djup förståelse för området. Vi är extremt nöjda med resultatet och kan inte annat än att varmt rekommendera honom till andra. Mäklaren vi kommer använda igen! "
Läs mer
säljare på Hagmarksvägen 7

16 jan 2024

"Det finns mäklare och det Finns Fredrik Hartman!
Ett socialt geni med så mycket kompetens.
Engagemanget och energin han uppvisade under vår säljprocess var saknar motstycke. Alltid tillgänglig, alltid där som stöd.
Finns bara en!"
säljare på Lerdalavägen 43

02 jan 2024

"Hartman är den bästa i branschen. Professionell, lättillgänglig och vet hur man arbetar med människor. Vi kommer aldrig anlita någon annan mäklare än honom!! "
säljare på Uggleberget 26

22 dec 2023

"Fredrik är helt outstanding på alla sätt! Engagerad, entusiastisk och lyhörd. Kommunicerade på ett bra sätt genom hela processen och jobbade proffsigt för ett optimalt försäljningspris. Superbra jobb i tröga tider."
säljare på Östra Dalenvägen 3

21 dec 2023

"Professionel. Bra balans mellan det affärsmässiga och kvaliten för säljare och köpare. Snabbfotad."
säljare på Skalldalsvägen 51

19 dec 2023

"Fredrik är en mycket driven och engagerad mäklare med en positiv energi som smittar av sig. Under försäljningen av vår bostad uppskattade vi verkligen Fredriks tillgänglighet och öppna dialog, han höll oss uppdaterad och var lyhörd för våra tankar och förslag. Trots en generellt tuff marknad vid ..."
"Fredrik är en mycket driven och engagerad mäklare med en positiv energi som smittar av sig. Under försäljningen av vår bostad uppskattade vi verkligen Fredriks tillgänglighet och öppna dialog, han höll oss uppdaterad och var lyhörd för våra tankar och förslag. Trots en generellt tuff marknad vid tidpunkten för vår försäljning kämpade Fredrik på målinriktat och hittade tillslut en lösning som både vi och köparna var nöjda med.
Vi rekommenderar absolut Fredrik som mäklare vid försäljning av er bostad! "
Läs mer
säljare på Ekebyvägen 5

19 dec 2023

"Fredrik var toppen! Mycket hjälpsam och enkel att jobba med. "
säljare på Brottkärrsvägen 7

12 nov 2023

"Fredrik gjorde ett fantastiskt jobb med stort engagemang och omtanke för hela affären både för oss säljare såväl som för köparna. Vill du få ditt hus sålt är det Fredrik du ska anlita! "
säljare på Timmeråsvägen 39

10 nov 2023

"Vi är väldigt nöjda med Fredrik, hans engagemang och energi i att få till en bra försäljning var fantastisk."
säljare på Berghagavägen 25

01 nov 2023

"En bra och driven säljare."
säljare på Myrbäcksvägen 2

01 nov 2023

"Vi kan varmt rekommendera Fredrik som mäklare! Vi har redan rekommenderat några bekanta om honom så vi har bara positivt om Fredrik att säga. Mvh Magnus en nöjd Erik Olsson fastighetsförmedlings kund
"
säljare på Spårhaga Intagsväg 11

28 sep 2023

"Fredrik är en mycket driven, engagerad och pålitlig person som jobbar hårt för att skapa den bästa affären för dig! Jag kan varmt rekommendera Fredrik Hartman, hur grym som helst!! "
säljare på Hamravägen 109

22 sep 2023

"Fredrik är alert och drivande för att få affären att gå i lås. Han är hängiven och hans kvaliteter behövs verkligen i en svagare marknad som vi ser nu. "
säljare på Mellanbergsvägen 21A

11 sep 2023

"Vi kan varmt rekommendera Fredrik! Vi har känt oss så trygga med honom och han är väldigt duktig på det han gör. Mycket engagerad och kompetent, kommer absolut att anlita honom igen! "
säljare på Seglarängsvägen 23A

09 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med Fredriks insats och sätt att arbeta målmedvetet med försäljningen av vår fastighet. Alltid lätt att nå och höll oss ständigt uppdaterad i säljprocessen. "
säljare på Hulanvägen 65

09 sep 2023

"Fredrik Hartman är en kompetent och engagerad mäklare som jag varmt rekommenderar. "
säljare på Grönfinksvägen 4

24 aug 2023

"Energi, älskar sitt arbete, förståelse för säljaren, känslan för den nya ägaren. Kunde inte bli bättre! Vi är nöjda, hoppas att de nya ägarna ska bli nöjda och deras nya grannar. En perfekt matchning helt klart!"
säljare på Tolvskillingsgatan 14D

22 aug 2023

"Positiv med stor social kompetens."
säljare på Skalldalsvägen 71

22 aug 2023

"Jag var väldigt nöjd med Fredriks insatser i hela försäljningsprocessen, det kanske inte var den bästa tiden att sälja men Fredrik och hans team lyckades ändå får fram många intressenter och flera budgivare. Jag kan varmt rekommendera Fredrik och Erik Olsson."
"Jag var väldigt nöjd med Fredriks insatser i hela försäljningsprocessen, det kanske inte var den bästa tiden att sälja men Fredrik och hans team lyckades ändå får fram många intressenter och flera budgivare. Jag kan varmt rekommendera Fredrik och Erik Olsson."
Läs mer
säljare på Banaliden 7B

05 aug 2023

"Ihärdig mäklare som löste försäljningen effektivt."
säljare på Södra Särövägen 36

20 jul 2023

"Processen kändes trygg från början till slut. Fredrik var extremt engagerad och tydlig, vilket gjorde att jag som säljare aldrig behövde gå runt med några frågetecken. Han uppdaterade mig under varje steg på vägen. Han är klok och var lätt att bolla med i de beslut som behövde tas. Han tog sig ve..."
"Processen kändes trygg från början till slut. Fredrik var extremt engagerad och tydlig, vilket gjorde att jag som säljare aldrig behövde gå runt med några frågetecken. Han uppdaterade mig under varje steg på vägen. Han är klok och var lätt att bolla med i de beslut som behövde tas. Han tog sig verkligen tid för att göra det till en så bra affär som möjligt. Jättenöjd! "
Läs mer
säljare på Nyhagen 46

17 jul 2023

"Professional & Available"
säljare på Hedtångsvägen 23

04 jul 2023

"Engagerad mäklare som höll oss kontinuerligt uppdaterade kring försäljningen. Gav sig själv förutsättningar för att genomföra en bra affär där vi blev nöjda med resultatet. Supersnabb försäljning på mindre än 2 v. Vi kände oss trygga genom hela processen. "
"Engagerad mäklare som höll oss kontinuerligt uppdaterade kring försäljningen. Gav sig själv förutsättningar för att genomföra en bra affär där vi blev nöjda med resultatet. Supersnabb försäljning på mindre än 2 v. Vi kände oss trygga genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Norra Korshamnsvägen 6B

16 jun 2023

"Det är kämpiga tider på bostadsmarknaden men Fredrik jobbade stenhårt för att försöka göra oss nöjda. Han är energisk och målinriktad och jobbade stenhårt för att hitta bra köpare.
Fredrik är alltid tillgänglig för frågor och har ett fint och personligt engagemang i försäljningen vilket skapar e..."
"Det är kämpiga tider på bostadsmarknaden men Fredrik jobbade stenhårt för att försöka göra oss nöjda. Han är energisk och målinriktad och jobbade stenhårt för att hitta bra köpare.
Fredrik är alltid tillgänglig för frågor och har ett fint och personligt engagemang i försäljningen vilket skapar en fin relation. Han är helt enkelt en klippa!
Tack Fredrik!!!"
Läs mer
säljare på Kvarnlyckan 1

11 maj 2023

"Fredrik är en fantastisk person med en härlig entusiasm och ett gediget kunnande. Kunde inte fått en bättre mäklare. Rekommenderar lätt Fredrik om man vill sälja sin bostad. Är mycket nöjd!!"
säljare på Orustgatan 13B

26 apr 2023

"Fredrik är den bästa mäklaren man kan tänka sig, en väldigt bra säljare, alltid tillgänglig och energisk. Han pushade på både oss säljare i rätt riktning när vi behövde en spark i baken och han fick säkert också intressenterna ( köparna) att agera snabbt, för att skapa en så bra affär som möjligt..."
"Fredrik är den bästa mäklaren man kan tänka sig, en väldigt bra säljare, alltid tillgänglig och energisk. Han pushade på både oss säljare i rätt riktning när vi behövde en spark i baken och han fick säkert också intressenterna ( köparna) att agera snabbt, för att skapa en så bra affär som möjligt.
Han var väldigt delaktig och kom tex och besökte oss ofta som vid styling, fotografering och besiktning så det kändes som att man hade sin mäklare vid sin sida under hela processen. Han var intresserad om området och huset och var påläst inför köparna. Fredrik känns som en person som man känt hela livet och han känns mer som en vän än som en mäklare.
Fredrik gör det där lilla extra på visningen som höll hög klass och uppskattades av köparna! Vi själva fastnade för just Fredriks personlighet på en visning som vi var på och valde därför honom som vår mäklare. Det märks att han älskar att jobba som mäklare. Hans strategi för att sälja huset var dessutom helt rätt och vi fick till en fantastisk bra och snabb försäljning! "
Läs mer
säljare på Växelmyntsgatan 3E

25 apr 2023

"Jag kände mig trygg i hela processen. Fredrik är en mäklare med stor passion för sitt yrke och det märks. Han har ett stort engagemang och en positiv inställning som smittar av sig Kan varmt rekommendera Fredrik! "
säljare på Vårvägen 3

25 apr 2023

"Fredrik var mycket målmedveten och ärlig i sitt arbete och hade tidigt flera potentiella köpare. Tuffa tider att sälja lägenheter just nu men jag var nöjd med slutresultatet. Tack Fredrik"
säljare på Lodjursstråket 1

16 apr 2023

"Fredrik, du är ju bara så härlig med ditt goa leende positiva inställning och att hitta möjligheter , vi är så glad att just du hjälpte oss med vår försäljning
Jag kan verkligen rekommendera dig till de som går i säljtankar
SigbrittGöran Berghagen "
säljare på Sydvästra Ekekullsvägen 2

15 apr 2023

"Fredrik införlivar förtroende samtidigt som han är lättsam och rätt fram. Med resultat i hand så hade han också rätt i det mesta.
Fredrik är dessutom trevlig och rolig vilket gör att man även kan snacka om annat och ha en kul stund med honom mitt i allt seriöst."
"Fredrik införlivar förtroende samtidigt som han är lättsam och rätt fram. Med resultat i hand så hade han också rätt i det mesta.
Fredrik är dessutom trevlig och rolig vilket gör att man även kan snacka om annat och ha en kul stund med honom mitt i allt seriöst."
Läs mer
säljare på Uggleberget 24

08 apr 2023

"Det är svårt att hitta en mer engagerad mäklare än Fredrik. Det var ett dåligt marknadsläge när vi sålde, men Fredrik gjorde allt och lite till för att hitta rätt köpare. Vi skulle inte tveka att anlita honom igen. "
säljare på Eklandagatan 1

07 apr 2023

"Mycket kunnig och driven mäklare. Lätt att samarbeta med. Jag hölls informerad hela vägen. Kändes väldigt tryggt att ha Fredrik i vår försäljning och jag kommer att rekommendera honom till vänner."
säljare på Solarvsplan 4

30 mar 2023

"Väldigt trevlig, lyhörd, tillgänglig, förtroendeingivande och engagerad från första stund i försäljningen. Kan varmt rekomendera Fredrik"
säljare på Skiffervägen 8

03 mar 2023

"Saklig, kunnig och framför allt härlig energi! "
säljare på Bredängen 38

28 feb 2023

"Fredrik alltså... Vilken pärla!
Han hade driv och var målinriktad hela vägen. Kommer inte på något som kunde ha gjorts bättre faktiskt. "
säljare på Hedtångsvägen 23

20 feb 2023

"Trots kämpiga tider på bostadsmarknaden så höll Fredrik stöndigt hoppet uppe! Han utstrålar livsglädje och energi.
Fredrik är väldigt up front, men samtidigt ödmjuk och förstående, vilket skapar tillit.
Tack för ett fantastiskt jobb!"
säljare på Kullaviksvägen 31

14 feb 2023

"Fredrik är positiv, engagerad och en fantastiskt duktig säljare. Vi stötte på Fredrik när vi köpte hus, fick förtroende och lät honom sälja vårt hus. Han var precis vad vi behövde då. Peppig, snäll, lyssnande och guidade oss skickligt genom hela försäljningen. Med en stor portion humor och framfö..."
"Fredrik är positiv, engagerad och en fantastiskt duktig säljare. Vi stötte på Fredrik när vi köpte hus, fick förtroende och lät honom sälja vårt hus. Han var precis vad vi behövde då. Peppig, snäll, lyssnande och guidade oss skickligt genom hela försäljningen. Med en stor portion humor och framförallt högt tempo och framdrift. Fredrik är tillgänglig dygnet runt och tvekar inte på att lägga ner det jobbet som han ser behövs för det specifika objektet. Våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Sösbacken 18

19 jan 2023

"Fredrik Hartman är en mycket engagerad mäklare som är lätt att få tag i 7 dagar i veckan. Trots en utmanande marknad upplevde vi att Fredrik gav allt för att göra vår bostadsaffär så bra som möjligt. "
säljare på Skalldalsvägen 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
37
Lägenhet
9
Radhus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
395 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
85 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 93 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 96 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Fredrik på kartan.

145 tidigare bostäder
36 bostäder till salu
96 rekommendationer

36 bostäder till salu.

Bostäder

11 950 000 kr
6 rum, 185 m²
64 594 kr/m²
Villa, Kungsbacka
7 rum, 189 m²
Villa, Kungsbacka
9 495 000 kr
5 rum, 163 m²
58 251 kr/m²
Villa, Göteborg
9 rum, 194 m²
Villa, Kungsbacka
13 900 000 kr
Tomt/Mark, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 850 000 kr
Lägenhet Hovås
-500 000 kr
3 rum, 83,5 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Masthugget
2 rum, 40 m²
9 030 000 kr
Villa Särö
+ 40 000 kr
6 rum, 148 m²
Utropspris: 8 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Skintebo
2 rum, 54 m²
9 500 000 kr
Villa Kullavik
+ 1 000 000 kr
4 rum, 121 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig, kunnig, hjärta, trygg, social!! Här fattas inget!!!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.