Fredrik Hällström

Profilbild för Fredrik Hällström
Fredrik Hällström
4.7 / 5
(63 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
3 st
39 510 000 kr

Bakgrund

Fredrik Hällström jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 1999-01-04. Fredrik har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 18 495 000 kr.

Presentation

Hejsan!

För mig är bostadsförsäljning den största affärerna man gör i livet . Under mina snart 30 år som fastighetsmäklare har jag haft förmånen att bidra till många lyckade försäljningar och har tack vare det flera trogna återkommande kunder.

Min drivkraft är att erbjuda marknadens bästa och skarpaste tjänst till både säljare och köpare. Varje bostadsaffär är unik och med hög servicenivå, anträffbarhet, nytänkande och yrkesskicklighet vill jag finnas som den avgörande och naturliga länken till er nästa lyckade bostadsaffär.

Efter tre decennier i yrket kräver jag de bästa verktygen varför jag numera är anträffbar på Fastighetsbyrån i Uppsala. Efter alla år så har jag sålt över stora delar av kommunen samt i Uppsala, men givetvis hjälper jag mina kunder där min kunskap och tjänst behövs.

Har som sagt varit mäklare i mer än 30 år och tycker fortfarande att det är det bästa yrket och tror det visar sig genom återkommande kunder som väljer mig igen och igen.
Hoppas jag får chansen att träffa dig snart i din livs affär och se mig som en investering till en bra och säker resa genom försäljningen.

Säljare om Fredrik.

03 aug 2023

"Fantastisk proffesionell mäklare och mycket förstående."
säljare på Leopoldsgatan 32

11 jan 2022

"Kändes som han hade kontroll på läget hela tiden. Visste vad han höll på med. Bra."
säljare på Tiundagatan 43

05 mar 2021

"HEL NÖJD !!"
säljare på Gamla Uppsalagatan 22

02 okt 2020

"Mycket nöjda av val av mäklare och under hela processen av försäljningen av vår bostad. "
säljare på Hugo Alfvéns väg 34

23 sep 2020

"Engagerad och socialt mycket kompetent. Han motsvarade helt min höga förväntan."
säljare på Skölsta Byväg 6

07 aug 2020

"Jag fick ett gott intryck av mäklaren och jag kände mig trygg i att välja honom att sälja min bostad.
Mycket trevlig och kunnig. Engagerad och serviceinriktad. "
säljare på Västerholmsvägen 2

15 jun 2020

"Givet att försäljningen skedde utan ordinarie visning så speglar inte insatsen arvodet. Med det sagt så är arvodet ändå inte för högt och vi är nöjda."
säljare på Mariedalsgatan 37

09 jun 2020

"Väl fungerande försäljning. "
säljare på Valthornsvägen 18

25 maj 2020

"Det är svårt att i ord beskriva hur nöjd vi är med Fredrik och hans insats i vår försäljning, men ska försöka summera det så gott som möjligt. Först och främst kunde inte bilderna vart bättre! Man märker verkligen vilka annonser som fångar intresset, och med bilder av den här kvaliteten så kunde ..."
"Det är svårt att i ord beskriva hur nöjd vi är med Fredrik och hans insats i vår försäljning, men ska försöka summera det så gott som möjligt. Först och främst kunde inte bilderna vart bättre! Man märker verkligen vilka annonser som fångar intresset, och med bilder av den här kvaliteten så kunde det inte gett oss en bättre start än så här! Fredrik har dessutom ett otroligt gott öga för detaljer och fångade upp de uspar som verkligen skapar intresse och påvisar mervärde för säljarna. Fredrik är också är otroligt enkel person att ha att göra med, alltid med humöret i topp och glimten i ögat! Vi hade (Speciellt med tanke på den tuffa tid vi sålde) rätt höga förväntningar på priset, men det var något som Fredrik lyckades överträffa med råge! Han var genom hela processen lyhörd och saklig och gav ett otroligt proffessionellt intryck. Man känner att han är genuint intresserad, och att han har lång och gedigen erfarenhet av det han gör! Han är påläst på allt som rör bostaden/föreningen, men även området och marknadsläget.
Det marginellt högre arvodet än vissa andra mäklare erjöd betalar av sig själv med råge, så inte ens där finns det något negativt att säga.
Om ni funderar på vilken märklare ni ska välja för er försäljning så kan jag inte annat än att gratulera om ni säljer med Fredrik - han kommer få sälja alla våra kommande bostäder!
TACK Fredrik för en fantastisk insats, du är grym!!"
Läs mer
säljare på Eddagatan 6

07 maj 2020

"Mycket trevlig och proffsig, engagerad och servicemässig, kunde inte bli bättre"
säljare på Storvretsvägen 42

20 dec 2019

"Erik Olsson är dyra men jag upplever att det var värt det i slutändan med hänsyn till att Fredrik höll i fyra visningar på fem dagar i min lägenhet, vilket verkligen gjorde skillnad. Fredrik gjorde ett grymt jobb och var lätt att samarbeta med. "
säljare på Djäknegatan 25B

04 nov 2019

"Jag kan tycka att arvodet var alldeles för högt. Synd att inte flyttstöd ingick. Det hade varit skönt att slippa tänka på det. Väldigt socialt engagerad. Svårare att få tag på och inte lika engagerad när köparen var klar. Men som heltalet är jag ändå nöjd. "
"Jag kan tycka att arvodet var alldeles för högt. Synd att inte flyttstöd ingick. Det hade varit skönt att slippa tänka på det. Väldigt socialt engagerad. Svårare att få tag på och inte lika engagerad när köparen var klar. Men som heltalet är jag ändå nöjd. "
Läs mer
säljare på Murargatan 33

11 aug 2019

"Jag fick ett gott intryck av mäklaren och jag kände mig trygg i att välja honom att sälja min lägenhet."
säljare på Kummingatan 46C

30 jun 2019

"Mäklare Fredrik Hällström kommer fortsättningsvis att ha mat på bordet.
Mäklare Fredrik hade också bra hjälp med stylistfirman för att kunna fullfölja sitt uppdrag i helhet.
Mäklare Fredrik har även utlovat hjälp med skatteuträkning & deklaration, vilket är en mycket stor hjälp med räkenskaperna."
"Mäklare Fredrik Hällström kommer fortsättningsvis att ha mat på bordet.
Mäklare Fredrik hade också bra hjälp med stylistfirman för att kunna fullfölja sitt uppdrag i helhet.
Mäklare Fredrik har även utlovat hjälp med skatteuträkning & deklaration, vilket är en mycket stor hjälp med räkenskaperna."
Läs mer
säljare på Väderkvarnsgatan 21A

13 jun 2019

"Tror min mäklare är en fantastisk mäklare på bostäder som går snabbt att sälja. Min bostadsaffär blev en ganska lång och utdragen historia. Jag hade önskat, vilket jag även har framfört, att bli mer uppdaterad på vad som hände/inte hände. Budgivare som lägger ett du de inte på långa vägar har tec..."
"Tror min mäklare är en fantastisk mäklare på bostäder som går snabbt att sälja. Min bostadsaffär blev en ganska lång och utdragen historia. Jag hade önskat, vilket jag även har framfört, att bli mer uppdaterad på vad som hände/inte hände. Budgivare som lägger ett du de inte på långa vägar har teckning på. De annullerar det och lägger ett lägre som de inte heller kan få fram pengar till. Att vänta en månad på att dessa få fram pengar kändes konstigt, pengar som de i slutändan inte kunde få fram och ny visning och ny budgivning kom igång. Var det något jag kunde ha gjort för att snabba på processen?
Men helhetsintrycket av hela affären var att det var bra att ha ”is i magen”. Det hann bli den årstid då min bostad bättre kom till sin rätt och jag han slipa ytterligare på detaljerna. Så med facit i hand är jag mycket nöjd med hur det hela slutade. Vill framföra ett extra tack till fotografen och den som redigerat annonsen. Mycket, mycket bra!"
Läs mer
säljare på Eningbölevägen 24B

14 maj 2019

"Mycket nöjd med Fredrik Hällström på Erik Olsson. Otroligt proffisionell mäklare"
säljare på Tullgarnsgatan 23

13 mar 2019

"Han är professionelt , seriös och puntligt!"
säljare på Dragarbrunnsgatan 64

22 jan 2019

"Pålitlig, kunnig och tillgänglig mäklare med humor. Andra gången vi anlitade Fredrik, båda gångerna med lyckad försäljning "
säljare på Trevlingevägen 12

11 dec 2018

"Fredrik gav en bra o utförlig pedagogisk information vid första mötet, som gav förtroende. Höll sedan vad han lovat. Snabb o rapp utan att stressa. Givit mig den tid jag behövt för samtal. Meddelsam o hela tiden hållit mig underrättad om läget. Svarat direkt på mina frågor o meddelanden. Aktiv,..."
"Fredrik gav en bra o utförlig pedagogisk information vid första mötet, som gav förtroende. Höll sedan vad han lovat. Snabb o rapp utan att stressa. Givit mig den tid jag behövt för samtal. Meddelsam o hela tiden hållit mig underrättad om läget. Svarat direkt på mina frågor o meddelanden. Aktiv, engagerad, personlig på ett trevligt sätt.
Lätt att tycka om. Rekommenderar gärna Fredrik till fler( har redan berömt honom för släkt o vänner för snabb försäljning till bra pris i adventstid).
Däremot skulle jag (nu i efterhand) rekommendera mäklare att inte saluföra styling. Blev en opersonlig, dysfunktionell o beige lgh, som jag inte kände igen, plus en jävla massa jobb att kånka ner alla(i stort sett) möbler, lampor o tavlor i föreningens utrymmen. Det var ett dyrt misstag jag tackade ja till. Bättre att be säljaren rensa själv, kanske ta egna bilder i vardagen hemma för lite mer personlighet. Min lgh förlorade sin( min) själ.
Fotografen dock duktig att ta fram ljuset i lgh, balkongen och mina antika möbler. "
Läs mer
säljare på Ringgatan 37B

15 nov 2018

"Kunnig och tydlig, lugn, trevlig och positiv och med mycket energi.
Jag kommer garanterat att kontakta Fredrik om jag i framtiden kommer att sälja min bostad.
Jag kommer också att varmt rekommendera Fredrik och Erik Ohlsson till vänner och bekanta."
säljare på Murargatan 29

03 nov 2018

"Vi kände oss lyssnade på och han tog sig tid. Han är mycket seriös och brinner för sitt jobb. Han är vänlig och trevlig, tydlig och mycket professionell. Han visade förståelse när marknaden dök under vår försäljning och vi kunde prata igenom även det. Vi är mycket nöjda."
"Vi kände oss lyssnade på och han tog sig tid. Han är mycket seriös och brinner för sitt jobb. Han är vänlig och trevlig, tydlig och mycket professionell. Han visade förståelse när marknaden dök under vår försäljning och vi kunde prata igenom även det. Vi är mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Rörgatan 12

10 maj 2018

"Super!"
säljare på Hälsingegatan 12A

05 maj 2018

"Det var en kul process "
säljare på Lokevägen 6A

03 maj 2018

"Mycket nöjd"
säljare på Järnvägsgatan 70

24 apr 2018

"Få mäklare som har ett sådant engagemang och driv. Och detta med en extrem kundfokus och kundservice. Rekomenderar starkt!!"
säljare på Flygargatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3
Lägenhet
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
18 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 60 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
60 av 63 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 63 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Fredrik på kartan.

291 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
61 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

127 m²
Villa, Uppsala
4 000 000 kr
4 rum, 98 m²
40 816 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 975 000 kr
2 rum, 65 m²
30 384 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 rum, 67 m²
Lägenhet, Uppsala
7 rum, 186 m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Storvreta
5 rum, 110 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ultuna
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ultuna
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Stenhagen
2 rum, 60 m²
Utropspris: 945 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sala Backe
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 1 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.