Fredrik Flodin

Profilbild för Fredrik Flodin
Fredrik Flodin
4.9 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
2 st
88 815 000 kr

Bakgrund

Fredrik Flodin jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-03-02. Fredrik har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 40 100 000 kr.

Presentation

- Prisad som Årets Mäklare Stockholm
- Prisad som Årets Rookie Stockholm
- Prisad som Årets Medarbetare Stockholm

Noggrann, nyfiken och målmedveten är några av mina egenskaper som gör att jag idag kan titulera mig som en av Stockholms mest anlitade mäklare. Att vara med och optimera mina kunders affärer är något jag tycker är fantastiskt roligt. För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär.

Välkommen!

Vill du ha bättre betalt? Kontakta mig på 072-388 24 00 eller fredrik.flodin@aliciaedelman.se

Säljare om Fredrik.

20 feb 2021

"Detta är tredje affären vi gör med Fredrik. Har både sålt och köpt av honom tidigare. Kan varmt rekommendera honom då han är tydlig och professionell samt bra på att anpassa säljprocessen efter våra behov och önskemål. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 167

18 feb 2021

"Tack för ditt engagemang! Du gjort gott intryck sen första gången vi sågs på nån visning för flera år sen. Det har kul göra affär med dig. Jag är nöjd och tacksam. /Calle"
säljare på Gustav III:s Boulevard 135

17 feb 2021

"Det är inte alla mäklare vi haft att göra med som kunnat läsa av och förstår mig utan att behöva önska om det rakt ut. Fredrik kännde av vår situation, var proaktivt och anpassar sig efter oss, så vi kunde känna oss trygga!"
säljare på Gustav III:s Boulevard 159

08 jan 2021

"Fredrik är utan tvekan en av Sveriges bästa mäklare!
Jag har valt att sälja med Fredrik flera gånger just för att jag vill ha den bästa personen för att sälja mitt objekt.
11/10
/Tobias"
säljare på Hagmarksvägen 26

04 dec 2020

"Fredrik är trevlig och lätt att samarbeta med. Hela säljprocessen kändes trygg och professionell.
"
säljare på Hagavägen 10

04 dec 2020

"Bättre mäklare får man leta efter. Perfekt från A-Ö. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Vi kan varmt rekommendera Fredrik"
säljare på Rosenborgsgatan 13

04 dec 2020

"Mycket bra mäklare!"
säljare på Gustav III:s Boulevard 139

12 nov 2020

"Både min sambo och ett par vänner hade tidigare sålt sina lägenheter med Fredrik. Alla var nöjda med resultatet, och det blev jag också. Fredrik gjorde ett riktigt bra jobb, uppdaterade om status, var alltid tillgänglig och svarade snabbt och tydligt på alla frågor.
Vi kommer utan tvekan anlita honom till vår nästa försäljning. Jag rekommenderar verkligen Fredrik som mäklare! "
säljare på Erik Sandbergs gata 6

15 sep 2020

"Fredrik är lyhörd, engagerad och lugnar nerverna. Känns tryggt att ha honom som mäklare då jag vet att även eventuella köpare kommer få en lika bra bild av honom. "
säljare på Signe Tillischgatan 7

06 sep 2020

"Efter rekommendation från vänner tog vi kontakt med Fredrik. Det kändes bra från det första mötet och genom hela processen.
Fredrik är otroligt kompenent, påläst, och lättsam att ha att göra med. Han fanns alltid tillgänglig och svarade snabbt på alla tankar och funderingar som uppstod.
Vi kommer vända oss till Fredrik vid vår nästa försäljning också och kan varmt rekommendera honom till andra! "
säljare på Östervägen 14B

04 sep 2020

"Fredrik är en otroligt kompetent och professionell fastighetsmäklare. Som säljare kan man lugnt luta sig tillbaka med Fredrik som mäklare. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommenderar Fredrik i det självklara valet som fastighetsmäklare."
säljare på Russinvägen 75

02 sep 2020

"Jag rekommenderar starkt Fredrik Flodin som mäklare till alla som önskar sälja/köpa bostad.
I frågeformuläret var maxvärdet satt till 5, men hade jag kunnat själv välja ett värde så hade jag satt det till 10!
Fredrik är oerhört engagerad, driven, mån och lyhörd som mäklare! Han får 10 av 10!"
säljare på Rosenborgsgatan 3

18 maj 2020

"Fredrik är en mycket kunnig och engagerad mäklare som hjälpte mig att sälja min lägenhet. Hela processen från första kontakt till kontraktsskrivningen gick mycket smidigt med exemplarisk kommunikation och tydlighet i vad som skedde. Fredrik är lyhörd och lättsam där alla funderingar, stort som smått, tas väl omhand. Med Fredrik som mäklare är man i trygga händer!"
säljare på Sveavägen 121B

10 apr 2020

"Jag sålde precis under Coronakrisen vilket gjorde läget väldigt problematiskt eftersom jag hade tidspress att sälja. Jag upplevde Fredrik som mycket kompetent, trygg och förtroendeingivande med både plan B och C i bakfickan när läget krisade. Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Nämndemansgatan 25

10 apr 2020

"Otroligt kompetent och lyhörd. Skötte försäljningen på ett fantastiskt bra sätt. Bara positivt att säga om Fredrik!"
säljare på Gustav III:s Boulevard 167

23 mar 2020

"Vi fick höra om Fredrik genom våra vänner som varit väldigt nöjda och vi tog kontakt med honom inför försäljning av vår lägenhet. Fredrik var snabbt tillgänglig för ett möte och visade stort engagemang genom att tydligt presentera hur han arbetar och vad han tycker är viktigt i en försäljning. Att han har stor kunskap om vårt område bidrog till att vi fick förtroende för Fredrik. Genom sitt sätt att arbeta med potentiella kunder hade Fredrik snabbt en kund i tanken som kunde vara intresserad av vår lägenhet. Någon vecka senare bokades visning in och bara timmar senare var lägenheten såld, till ett pris som vi var mycket nöjda med. Fredrik skötte kommunikationen tydligt och det var enkelt att förstå vad som förväntades av oss inför visningen, och vad han ansvarade för. Kontraktsskrivningen gick smidigt eftersom Fredrik förberett mötet och tydligt gick igenom vad respektive avtalspunkt innebär. Fredrik gör sitt yttersta för sina kunder och ser till både helheten och detaljerna för att få till en bra bostadsaffär. "
säljare på Signe Tillischgatan 9

06 mar 2020

"Fredrik är den där trygga handen man vill hålla i när man är oerfaren på det här med lägenhetsförsäljning i stockholm. Fredrik är lugn, alltid tillgänglig, ärlig och varm! Han gick in helhjärtat och det märks att han jobbar med det han verkligen tycker om.
Vi skulle rekommendera honom till alla som går i säljtankar!
/ Julia, Alex & bebis Sam "
säljare på Epistelvägen 7

14 feb 2020

"Fredrik är en duktig, målinriktad mäklare som är lätt att nå och som ger snabba, tydliga besked. Min invändning är att mäklararvoden generellt är orimligt höga."
säljare på Västmannagatan 28A

13 feb 2020

"Fredrik är ett superproffs - engagerad, driven, kompetent, lyhörd och kunnig med ett brett kontaktnät och mycket god lokalkännedom. Han ger även snabb återkoppling och är en mäklare i världsklass. En bättre mäklare än Fredrik går inte att få tag i! Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt andra att välja just honom. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 167

12 feb 2020

"En otroligt professionell och skicklig mäklare som har både kunskap och erfarenhet av branschen. Fredrik gjorde redan från första träffen ett starkt positivt intryck som ledde till att han var det självklara valet för oss. Han är lyhörd, ärlig och tydlig vilket gjorde oss bekväma i hela processen. Framförallt hade han tålamod och lyssnade till våra åsikter och tankar. Vi vill därför starkt rekommendera Fredrik som det självklara valet som fastighetsmäklare.
Med vänlig hälsning,
Ziad & Lucy"
säljare på Roslagsgatan 41

11 dec 2019

"Sålde min första lägenhet i Vasastaden med Fredrik och jag kände mig trygg med honom direkt och under hela processen.
Fredrik är en väldigt engagerad och kompetent mäklare som gör det lilla extra.
Alltid tillgänglig och han gjorde ett utmärkt jobb förr att få in bra bud och visade även lägenheten privat till spekulanter efter visning. Han arbetar dessutom med väldigt skickliga fotografer och stylister som lyfte lägenheten till en ny nivå. Jag är väldigt nöjd med helheten och kan varmt rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Roslagsgatan 47

24 nov 2019

"Om ni söker en mäklare som håller sitt löfte, är Fredrik ett bra val! Fredrik var oerhört proffsig genom hela processen. Han var engagerad, gav goda råd som stämde överens med verkligheten och sålde vår lägenhet som utlovat. Trevlig, kunnig, lyhörd och god hand med eventuella köpare ledde till att vi är väldigt nöjda och rekommenderar gärna honom till fler säljare. "
säljare på Birger Jarlsgatan 120C

31 okt 2019

"Fredrik är en otroligt professionell och engagerad mäklare som alltid har varit tillgänglig och uppdaterad oss i alla steg i processen.Vi är otroligt nöjda och kommer absolut att rekommendera Fredrik vidare. "
säljare på Lindhagensgatan 59

22 okt 2019

"Stort tack Fredrik för att du ville vara vår mäklare igen Det är tredje gången vi anlitar dig som mäklare och varje gång har du levererat på topp nivå. Det är dig man ska ha i sin närhet när ens nerver är darriga av stress över försäljningen. Du Fredrik är den som alltid börjar mening med att man ska ha is i magen. Du har en sådan tålamod och är så service inriktad.. Du har gett oss goda råd och tips om styling och det har gett resultat. Du är BÄST med andra ord. Tack tack tack.
Familjen tackar och bockar"
säljare på Gustav III:s Boulevard 105

02 okt 2019

"Fredrik var lyhörd för våra önskemål kring hur försäljningen skulle gå till. Han var tydlig och visade att han har helt rätt kompetenser för jobbet. Vi kände oss väldigt trygga med honom under hela processen. Vi kan starkt rekommendera Fredrik som mäklare. Tusen tack för din grymma insats!"
säljare på Fridensborgsvägen 137

02 okt 2019

"Fredrik var lättillgänglig och höll mig informerad under processen. Ett bra bollplank. Väldigt nöjd med Fredrik som mäklare. Rekommenderas starkt."
säljare på Kungsholms Strand 169

01 okt 2019

"Vi kan varmt rekommendera Fredrik som mäklare. Fredrik är driven och engagerad, samtidigt som han för en god dialog med dig som kund. "
säljare på Settergatan 14

01 okt 2019

"Med Fredrik fick vi en snabb, enkel och smidig försäljning av vår lägenhet. Vi kände oss hela vägen trygga och uppdaterade och vi upplevde Fredrik som proffsig och seriös. Vi är mer än nöjda med processen från början till slut!"
säljare på Järnvägsgatan 70

12 sep 2019

"Fredrik var engagerad från första början, lyhörd till våra önskemål men kom samtidigt med bra reflektioner baserat på sin kunskap som hjälpte oss att förstå processen och iom det känna oss trygga. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 92

02 sep 2019

"Jag och min sambo är otroligt nöjda med Fredriks insats. Han kändes väldigt kompetent och engagerad genom hela försäljningen, lugn och trygg och samtidigt rak i kommunikationen. Han var lyhörd för våra önskemål och gjorde sitt yttersta för intressenterna, vilket i slutändan landade i att vi sålde innan huvudvisningen - till ett pris som både vi och köparen var väldigt nöjda med. Allt kändes väldigt professionellt och jag har bara gott att säga om honom! Skulle absolut anlita honom igen!"
säljare på Patentgatan 5

30 aug 2019

"Professionell, målmedveten, noggrann, trygg, kompetent, engagerad, punktlig och alltid anträffbar (oavsett tidpunkt) är något man söker hos en mäklare och alla dessa egenskaper har Fredrik Flodin, en mäklare i världsklass.
Fredrik brinner för sitt yrke och det märks genom det fantastiska arbete han gör på samtliga unika affärer, oavsett dess värde.
Fredrik levererar både hög kvalité och har ett stort engagemang i varje affär.
Allt detta fantastiska ”DNA” genomsyrar hos samtliga kollegor till Fredrik, på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.
Bilder av högsta kvalité samt otroligt professionellt beskrivning om objektet visar det höga standard som Fredrik har inför varje affär.
Som säljare känner man sig väldigt trygg i Fredriks händer.
Em mäklare i världsklass, helt enkelt!
Vill man ha bättre betalt bör man anlita Fredrik.
Stort tack för din fantastiska insats, Fredrik Flodin.
Säljare på Fridensborgsvägen 26"
säljare på Fridensborgsvägen 26

28 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Fredrik! Han var professionell och engagerad genom hela processen. Han såg till att det blev en snabb process, precis som vi önskade och resultatet överträffade våra förväntningar."
säljare på Gustav III:s Boulevard 78

27 aug 2019

"Fredrik är ett riktigt guldkorn! Vi har både köpt och sålt med Fredrik, flera gånger om, och blir alltid lika nöjda!"
säljare på Gustav III:s Boulevard 115

12 jul 2019

"Fredrik står ut jämfört med andra mäklare. Lugn och metodisk, och jag kände mig trygg genom hela processen. Klass!"
säljare på Vegagatan 21

25 jun 2019

"En helt fantastisk säljare. Återkopplade hela tiden. Svarade i telefon oavsett vilken tid man sms eller ringde. Kommer att återkomma till Fredrik när det är dags att sälja igen . Alltid tillmötesgående. Helt enkelt bäst."
säljare på Gustav III:s Boulevard 92

14 jun 2019

"Fredrik är en otroligt engagerad, noggrann, lojal, kompetent och trygg mäklare.
Hela processen har varit fantastiskt tydlig och vi har hela tiden känt oss trygga, informerade och uppdaterade i vad nästa steg är och hur det gått. Han har stått på vår sida och förklarat och gett oss råd. Bilderna, annons och visning sköttes otroligt proffsigt och vi har känt oss otroligt lugna och trygga hela vägen från beslutet att sälja fram till överlämning.
Vi har sålt lägenhet två gånger tillsammans med Fredrik och är så fantastiskt nöjda, både med priset och med upplevelsen och tryggheten han skapade under hela processen. Rekommenderas varmt. Du kan inte hitta bättre mäklare.
"
säljare på Ängsstigen 8

05 jun 2019

"Fredrik gjorde ett grymt jobb med försäljningen av lägenhet i Solna. Processen var smidig och effektiv, särskilt då vi bor utomlands och fick förbereda på distans. Vi fick ett resultat som överträffade våra förväntningar!"
säljare på Näckrosvägen 20

29 maj 2019

"Fredrik var en fantastisk mäklare som var hjälpsam med allt som hade med säljandet att göra. Jag kände ett 100% förtroende från första stund och han levererade en fantastisk deal som överträffade mina förväntningar tidsmässigt och prismässigt, om någon god vän någonsin ska sälja en bostad kommer jag definitivt rekommendera Fredrik och Alicia Edelman. "
säljare på Tranebergsplan 8A

29 maj 2019

"Den absolut bästa och lojala mäklare jag någonsin haft. Det är 2a gången jag anlitar honom vilket är ett toppbetyg.Otroligt snabb på återkoppling och det han inte kan sälja kan ingen annan mäklare sälja. "
säljare på Nämndemansgatan 25

29 maj 2019

"Kan varmt rekommendera Fredrik Flodin som mäklare. Vi har sålt flera gånger med honom. Den senaste försäljnigen var vår BR i Frösunda. Han stöttade med tips inför försäljningen, var riktigt drivande och gav raka och ärliga besked under säljprocessen, vilket resulterade i en lyckad försäljning. Dessutom är han ett viktigt bollplank för köpet av ny bostad. Fredrik är ett proffs. Tack Fredrik för ett fantastiskt samarbete! Vid nästa försäljning så vet jag redan vilken mäklare jag kommer välja!"
säljare på Gustav III:s Boulevard 84

08 maj 2019

"jag upplever att marknaden visade oväntad svaghet under den period vi satte ut lägenheten vilket gjorde att vi fick sänka priset jämför med vad vi hoppats från början."
säljare på Tjurbergsgatan 32

16 apr 2019

"Fredrik är en riktig stjärna! Under hela processen trodde jag aldrig att vi skulle uppnå det pris jag önskade. Redan 3 dagen hade han fått igång försäljningen med ett pris som var mer än godtagbart. Under denna tid jag haft Fredrik som mäklare har jag stött på väldigt många fler också då jag varit på en del visningar. Jag kan säga såhär att av alla mäklare jag träffat är ingen ens i närheten av Fredrik. Den tydlighet,noggranhet och de jobb han lägger ner på att få sina kunderna nöjda wow! Utöver försäljningen har han även hjälpt mig med annat som inte ena tillhör hans jobb. Stort tack Fredrik! Vi ses snart igen när det är dags att sälja nästa lägenhet!"
säljare på Klarabergsvägen 22B

02 apr 2019

"Fredrik sålde vår bostad och han har vårt fulla förtroende. De resonemang som han för grundar sig på en analys av den senaste statistiken och han gör därför rimliga värderingar. Han kan föra en dialog med involverade parter på ett väldigt konstruktivt vis då han hela tiden kan luta sig mot fakta. Vi upplever också Fredrik som väldigt empatisk och lugn. Fredrik gör det där lilla extra - när vi skulle köpa ny bostad gick han igenom objektet och gav oss en second opinion och när det strulade med vår bank hjälpte han oss även med en bankkontakt. Ett extra plus är att han är snabb i kommunikationen! TACK!"
säljare på Högalidsgatan 11

17 mar 2019

"Vi vill verkligen rekommendera Fredrik som är en fantastisk mäklare, han gjorde ett superjobb med försäljningen av vårt hus.
Hans kommunikation med både spekulanter och oss som säljare var föredömlig.
Jag tycker även att köparens kommentar ”ni har valt en väldigt bra mäklare” visar på Fredriks professionalism.
Med både köpare och säljare nöjda så har Fredrik gjort ett mycket bra jobb!
"
säljare på Vivelvägen 26

20 feb 2019

"Vi valde Fredrik för att han är en erkänt mycket skicklig fastighetsmäklare. Han uppfyllde våra förväntningar genom hela processen med en mycket snygg och genomarbetad annons, genomtänkt strategi och ett högt slutpris. Rekommenderas varmt!"
säljare på Luntmakargatan 81

24 jan 2019

"Fredrik är verkligen precis så en mäklare ska vara; noggrann, kompetent, och professionell. Han var alltid tillgänglig och gjorde hela processen extremt enkel för mig som säljare. Att han dessutom sålde min bostad till ett mycket högre pris än vad jag förväntade mig gjorde inte direkt saken sämre.
Jag kommer definitivt anlita Fredrik igen och rekommendera honom till alla som skall sälja sin bostad."
säljare på Evenemangsgatan 18

17 jan 2019

"Fredrik är en fantastiskt duktig mäklare som snabbt skapar en trygg relation med både köpare och säljare. Otroligt bra i kommunikation och tydlig under hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Östervägen 40

11 dec 2018

"Jag hade försökt sälja min lägenhet under en längre period utan några resultat. Efter att ha anlitat Fredrik sålde han den på ca en månad och enligt mina förväntningar prismässigt. Själva processen från början till slut var mycket bra och Fredrik är mycket angelägen att annonser ska bli bra och engagerar sig för att göra det lilla extra. Letar du mäklare så hade jag slutat leta här."
säljare på Fridensborgsvägen 161

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
40 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
126 av 133 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
126 av 133 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 134 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 134 säljare

Fredrik på kartan.

434 tidigare annonser
1 bostäder till salu
133 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 350 000 kr
1 rum, 39,4 m²
60 256 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 904 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 76 m²
Utropspris: 5 375 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Frösunda
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Frösunda
3 rum, 78 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 83 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Jungfrudansen
4 rum, 98 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.