Filip Scepanovic

Profilbild för Filip Scepanovic
Säljarfavorit
Filip Scepanovic
4.9 / 5
(146 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
16 st
123 905 000 kr

Bakgrund

Filip Scepanovic jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-07-05. Filip har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Filip har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 154 145 000 kr.

Presentation

NYCKELN TILL EN LYCKAD AFFÄR!

Utmärkelser:

- Årets Rookie 2018
- Först i Sverige med att vinna "Årets Rookie" på 5 månader
- En utav dem mest anlitade mäklarna i Göteborg
- En utav dem mest rekommenderade i Göteborg
- 5/5 i betyg & kundnöjdhet
- Flertalet försäljningsrekord

Nyckeln till att just Din bostadsaffär skall bli framgångsrik är att välja en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad & lägger stor fokus på just Dina behov. Vilket är självklara egenskaper hos mig.

Ska du sälja din bostad och uppskattar hög leverans så kontaktar du MIG.

#CALLME

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Det var ett rent nöje att arbeta med Filip. För att få ut det största värdet av vårt hus så krävdes stora förberedelser och otrolig service mot de potentiella köparna och Filip gjorde ett enormt arbete. På tre veckor lyckades vi stylea, besiktiga, filma, plåta, annonsera, marknadsföra, ha ett stort antal privata visningar och sälja bostaden till rekordpris. Det hade inte gått utan hjälpen av Filip så vi kan inte vara nöjdare. 10/10 och vi alla kommer se mycket mer av Filip i framtiden - det är något vi är säkra på!"

Säljare på Ängholmen 18 - Slutpris 17.650.000kr

Säljare om Filip.

18 sep 2021

"Bästa mäklaren jag har haft att göra med. Ärlig, informativ, driven och kunnig. "
säljare på Sixten Camps gata 8

27 aug 2021

"Efter många tidigare bostadsförsäljningar med olika mäklare så tror jag mig ändå ha en hel del insyn i hur försäljningsprocessen brukar gå till. Med det sagt så har Filip med råge briljerat i vartenda moment under hela processens gång. Jag har sällan tidigare mött en person med så stort engagemang och hjärta för bostadsförmedling som Filip visat på. Från dag ett har han hållit oss uppdaterade och informerade i varje steg och alltid funnits tillgänglig för att kunnigt och pedagogiskt svara på frågor som dyker upp. Hans positiva energi smittar av sig vilket gjorde hela processen till en fantastiskt kul erfarenhet. Jag kände mig helt trygg med att göra en av mitt livs största affärer tillsammans med Filip, och vill därför varmt rekommendera honom vidare till alla som går i säljtankar. Wowkänsla, tack Filip! "
säljare på Gröna Annas gata 9

03 aug 2021

"Detta är andra gången vi gav Filip förtroendet att sälja vår bostad och vi är lika nöjda över det beslutet denna gång som den första. Proffsig, svarar alltid och håller oss väl uppdaterande gällande försäljningen. Alla mäklare borde vara som Filip! 10 Poäng! /Carl och Sanna
"
säljare på Smålandsgatan 3E

13 jul 2021

"Det var ett rent nöje att arbeta med Filip. För att få ut det största värdet av vårt hus så krävdes stora förberedelser och otrolig service mot de potentiella köparna och Filip gjorde ett enormt arbete. På tre veckor lyckades vi stylea, besiktiga, filma, plåta, annonsera, marknadsföra, ha ett stort antal privata visningar och sälja bostaden till rekordpris. Det hade inte gått utan hjälpen av Filip så vi kan inte vara nöjdare. 10/10 och vi alla kommer se mycket mer av Filip i framtiden - det är något vi är säkra på!"
säljare på Ängholmen 18

30 jun 2021

"En målinriktad, seriös, ambitiös & trevlig mäklare. En stark rekommendation att välja Filip!"
säljare på Madängsgatan 9

27 jun 2021

"Filip är en otroligt skicklig mäklare som helhjärtat gick in i försäljningsprocessen och gav sitt yttersta. Kvalité och engagemang genom hela försäljningen.
Rekommenderar starkt Filip! "
säljare på Sunnanvindsgatan 2B

14 jun 2021

"Filip har varit oerhört engagerad och driven, peppat oss hela tiden och fortsatt driva trots något utmanande marknad. "
säljare på Sisjövägen 553

30 maj 2021

"Jag va jätte nöjd med Filips insats han får en att känna att man arbetar ihop som ett lag.
"
säljare på Måns Bryntessonsgatan 15B

28 maj 2021

"Mäklare med hela paketet. Bäst! "
säljare på Blåsvädersgatan 8

06 maj 2021

"Kanon kille, det var en trygg o rolig försäljning."
säljare på Lillekärr Södra 108

04 maj 2021

"Vi är supernöjda med Filip som mäklare. Han är proffsig, ärlig, lätt att prata med och otroligt engagerad.
Vi kommer definitivt välja Filip nästa gång vi ska sälja/köpa!
Rekommenderar starkt!"
säljare på Önskevädersgatan 21

28 apr 2021

"Filip gjorde hela processen otroligt enkel och minimalt tidskrävande för oss som säljare! Sedan besitter han även ett otroligt driv och energi utan dess like, Filip är tveklöst vårt förstahandsval för alla bostadsaffärer i framtiden!"
säljare på Lammelyckan 15C

17 apr 2021

"Vi träffade fyra mäklare innan Filip kom in genom vår dörr och redan efter 10 minuter visste vi både att vi har hittat våran mäklare. Filip tog sig god tid och förklarade sin ”egen” process hur han jobbar med försäljning av fastigheter och det var inget i närheten vi har hört tidigare. Skillnaden vara bara helt mindblowing!
Filips sätt att sälja en bostad är inget traditionellt sätt utan en otroligt väl genomtänkt plan i minsta detalj med en process som utvecklad och slipad i minsta detalj. Förutom att Philip är otrolig lätt omtyckt person redan efter ett att man pratar med han ett par minuter så är han otrolig kunnig i sitt yrke. Jag har själv bra erfarenheter inom försäljning men Filip är något utav unik i detta området.
Filip överträffade våra förväntningar med råge, vi hade ett drömförsäljnings pris som han klarade men inte bara det, han slog dessutom säljprisrekord för objektet i vårat området. Om det inte är tydligt nog vill jag bara säga Filip får högsta möjliga betyg i alla avsände som mäklare, säljare, personlighet och numera en framtid vän för resten av vårt liv. Vi kommer aldrig se efter en annan mäklare. Philip är en LEGEND inom sitt yrke.
Ännu en gång stort tack Filip för ett mycket väl genomförd försäljning som slog våra förväntningar med råge.
"
säljare på Norra Ligården 66

12 apr 2021

"Filip har varit helt outstanding!
Från första dagen vi tog kontakt med varandra har Filip varit oerhört engagerad, hjälpsam och rådgivande. Att ha Filip vid sin sida när man säljer sin bostad är tryggt och säkert. "
säljare på Mölndalsvägen 69D

12 apr 2021

"Filip är driven, engagerad och lätt att samarbeta med. Hans kunskap och noggrannhet var nyckeln till en väldigt lyckad bostadsaffär. Vi satte tillsammans ett högt mål och Filip kunde inte gjort det bättre. Alltid tillgänglig, tydlig, lyhörd och otroligt dedikerad.
Rekommenderas varmt."
säljare på Nordostpassagen 18

08 apr 2021

"Filip levererade proffsigt och med full energi hela vägen från start till tillträde. Han ingav förtroende tidigt i säljprocessen tack vare ärlig och tydlig kommunikation. En säljare man helt enkelt vill jobba med! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 23G

25 mar 2021

"När jag bestämde mig för att sälja så vända jag mig nära och bekanta för att fråga runt om en mäklare som de kan rekommendera och Filip Scepanovic var namnet jag fick höra av många.
Jag valde att ta in honom på ett möte där jag även jämförde med 4 andra. Filip överträffade inte bara mina förväntningar på mötet utan även när det kom till försäljningen av min bostad. Han är fantastisk i sin roll som mäklare. Tack så mycket Filip!
"
säljare på Övralidsgatan 13

25 mar 2021

"Filip hade väldigt hög energi engagemang och var väldigt driven.
En magiker helt enkelt :)"
säljare på Lilla Ingebäcksvägen 28B

23 mar 2021

"Är väldigt nöjd med Filip som mäklare. Professionell, engagerad och han kan sin grej! Rekommenderar starkt. "
säljare på Fruktträdsgatan 8

12 mar 2021

"En av dem mest ambitiösa och ärliga mäklare jag anlitat. "
säljare på Tredje Långgatan 31

11 mar 2021

"Filip är en fantastik mäklare, tar sig tid och man känner sig trygg genom hela processen. Han hjälpte även mig när jag skulle köpa ny bostad med bra information. Rekommenderar starkt Filip som mäklare! "
säljare på Monsungatan 81

11 mar 2021

"Vi gjorde det bästa valet vi någonsin kunde göra, och det var att byta till Filip som mäklare, vilket bemötande, vilken energi och vilket driv du har, verkligen en helt fantastisk mäklare och person som går in helhjärtat och lyssnar på en helhjärtat. Han fick en väldigt svår utmaning att sälja våran bostad på väldigt kort tid. Då han fick komma in och ta över från någon annan som hade misslyckas totalt, vi stod med vårat drömhus i händerna och såg det falla bort pågrund av någon annan. Men du kom in och gjorde Magi du fick allt att kännas så lätt, du fick oss att få ett hopp igen om att allt skulle lösa sig. Du har gjort allt det som vi inte trodde va möjligt, vi kommer aldrig någonsin att använda någon annan än Filip när vi skall köpa eller sälja. Vi är så super nöjda med dig , och vi kommer rekommenderar dig till allt och alla, för du är helt fantastisk och grym. Det finns ingen annan mäklare som är så toppad som du är. Vi är dig evigt tacksam."
säljare på Odlingsgatan 129

23 jan 2021

"Filip och hans insatser är helt magiska. Han är driven och har stor social förmåga. Han är tillgänglig och vet hur man gör affärer. Han är helt enkelt bäst"
säljare på Sägengatan 17

19 jan 2021

"Filip är mäklarnas motsvarighet till Ronaldo, Göteborg är för litet för en man som Filip!
Ska ni köpa/sälja RING honom!!!"
säljare på Hisingsgatan 10

18 jan 2021

"Vi blev jättenöjda med Filip och honom rekommenderar vi till alla som vill sälja sin lägenhet snart.
Han är så driven och har stor social förmåga.
Med hans positiva inställning fick han oss att känna oss bekväma under hela försäljningen."
säljare på Gamla Kronvägen 45

15 jan 2021

"Filip är en enormt driven mäklare med stor social förmåga. Han åtog sig att sälja min lägenhet på bottenplan som 2 andra byråer har försökt med utspritt över väldigt lång tid utan något som helst resultat. Filip fick igång budgivning efter första visningen med totalt 3 budgivare.
Grymt bra jobbat.
Hans främsta styrkor är hans höga driv, engagemang och tillgänglighet. Man känner att han på riktigt bryr sig om att göra sin kund nöjd.
Jag har haft att göra med många mäklare genom åren men ska jag välja en, så är det utan tvekan Filip."
säljare på Arsenalsgatan 8C

13 jan 2021

"Vi är mycket nöjda. Allt löpte på enligt den plan vi lade upp med mäklaren. Resultatet blev en snabb och smidig försäljning till ett pris vi är nöjda med."
säljare på Astris gata 66

12 jan 2021

"Kan starkt rekommendera Filip för andra. Klockren rakt igenom med positiv inställning och grymt service minded. Vi är riktigt nöjda med hela processen. Trevlig kille men framförallt en riktigt bra mäklare! "
säljare på Barken Beatrices gata 2

17 nov 2020

"Jag är super nöjd med Filips insats. Vid varje hinder såg Filip en ny lösning. Detta gjorde att jag kände mig lugn och trygg genom hela affären samtidigt som han höll mig uppdaterad under hela processen. Jag skulle rekommendera Filip till den som önskar en pålitlig mäklare som kämpar in i det sista med rätt mindset!"
säljare på Batterigatan 11A

29 okt 2020

"Här har ni en mäklare som verkligen lyssnar på er helhjärtat. Otroligt engagerad och vet precis vad målet är och han krigar tills vi är vid vårt mål. Det är just detta som är så unikt med Filip, man känner att man är ett team och han är väldigt jordnära. Han hjälper dig med alla frågor kring försäljning och även med kontakter. Alltid tillgänglig och man ser hur han brinner för sitt jobb. Med denna drivkraft och energi han har så kommer han utan tvekan bli Sveriges bästa mäklare no1 ! "
säljare på Lilleby Kronogård 16

27 okt 2020

"Bra jobbat!"
säljare på Sankt Jörgens väg 12B

22 okt 2020

"Efter träff med många olika mäklare så blev Filip ett självklart val och han slog alla förväntningar! Tusen tackar Filip för en fantastisk och smidig affär, vi hörs vid nästa köp."
säljare på Brunnehagen 37

08 okt 2020

"Vill bara passa på att tacka och ösa beröm över Filip Scepanovic! Killen är ett stjärnskott!
Filip fick mig att känna mig trygg och säker från början till slut. Filip var också mycket noga med att involvera mig och hålla mig uppdaterad under hela processen gång, ingenting var någonsin ett frågetecken! Filip är fruktansvärt trevlig och mycket behjälplig.
Filips verbala skicklighet och kunskap måste göra honom till en utav dem farligaste mäklarna i branschen. "
säljare på Cykelvädersgatan 37

08 okt 2020

"Jätte bra mäklare, rekommenderas varmt."
säljare på Arvesgärde 42

01 okt 2020

"Väldigt nöjd med Filip! Han är en riktigt stjärna. Kändes tryggt från start. Hade jag sålt igen hade jag valt Filip utan tvekan. Rekommenderas starkt! "
säljare på Badvädersgatan 5

23 sep 2020

"Vi är supernöjda! Så fort Filip klev in genom våran dörr kändes de helt rätt! Han är så himla go och man känner sig jätte trygg, han kan verkligen sin grej. Han vet vad han pratar om helt enkelt! Rekommenderar han STARKT! Ingen kommer ångra sig :) älskade hans sätt att jobba, snabbt, enkelt och rakt! Med vänliga hälsningar, lilla familjen på Prilyckegatan 87. "
säljare på Prilyckegatan 87

16 sep 2020

"Vi är otroligt tacksamma att vi fick möjligheten att anlita Filip för andra gången! Filip visar enorm skicklighet när det kommer till förhandling, kommunikation och försäljning. När vi väljer mäklare letar vi efter en person som är skarp, entusiastisk, kompetent och har ett starkt självförtroende. Filip fyller samt överträffar samtliga kriterier. Filips tillgänglighet får fem stjärnor, regelbundet får man uppdateringar i processen samt om det sker förändringar i försäljningsstrategin. Jag rekommenderar alla som går i sälj- eller köptankar att kontakta Filip!"
säljare på Bratteråsgatan 72

14 sep 2020

"En topp mäklare, som har rätt energi & mkt trevlig kan starkt rekommendera Filip"
säljare på Sylvestergatan 5

07 sep 2020

"Filip Scepanovic är en mäklare som jag skulle rekommendera till alla som vill sälja sin bostad .
Jag vill bara ösa beröm över Filip och tala om vilken toppen mäklare och person ni har i företaget.
"
säljare på Lillekärr Norra 12

03 jul 2020

"Entusiastisk, trevlig och tillmötesgående mäklare med stenkoll på allt. Kan varmt rekommendera Filip, man är i trygga händer från start till försäljning. "
säljare på Engelbrektsgatan 5

29 jun 2020

"När jag skulle sälja min bostad kollade jag verkligen upp allt och jag kollade upp flera olika mäklare för att jämföra. Där är såklart rekommendationer en central del men det finns också mycket annat att titta på - vem sålde mycket i mitt område och hur bra är mäklaren på att få igång en budgivning ? Efter att jag sonderat terrängen föll mitt val på Filip Scepanovic , på ERA i Sannegårdshamnen.
Tack Filip för ditt naturliga bemötande och att du gjorde hela processen så okrystad och prestigelös , du överträffade verkligen alla våra förväntningar .
Bardia Niroozad
"
säljare på Hyggesvägen 10

29 jun 2020

"Filip tog sig an försäljningen av min bostad på ett väldigt målmedvetet och engagerat sätt. Genom hela processen har han visat prov på hög energi, tillförsikt och optimism vilket har varit värdefullt i dessa tider av allmän osäkerhet. Jag uppskattar särskilt att han var snabb i vändningarna så att vi snabbt kunde få ut bostaden på marknaden!"
säljare på Ceresplatsen 15

29 jun 2020

"Bästa tänkbara mäklare, som förutom hög kompetens, är utomordentligt resultatinriktad mot kundens bästa och kändes väldigt trygg att ha med genom hela processen! Han är lätt att nå och hålla kontakt med, skapade snabbt förtroende och en god relation med båda parter, hjälpte till med allt och anpassade även kontraktsskrivning i sittande möte så att båda parter gick nöjda från affären. Varm rekommendation från vår sida!"
säljare på Skogen 25

25 jun 2020

"Givet val av mäklare, med Filip som mäklare slipper jag oroa mig över försäljningen. Från första kontakt till överlåtelse-dagen har det vart smärtfritt. En mäklare som aldrig lovar för mycket av det goda innan en försäljning, MEN levererar alltid alldeles för mycket över förväntan. Min andra affär ihop med Filip och jag längtar redan efter nästa!"
säljare på Lilla Idtjärnsgatan 9

16 jun 2020

"F ENOMENAL
I MPONERANDE
L ADDAD
I DEALISK
P ROFFSIG
Det är Filip det. Gossen som gör allt och lite till. För att kundnöjdheten ska vara så hög som den någonsin går. Tillgängligheten har varit outstanding och har genom hela resan spridit glädje och trygghet. Ordet lagom verkar inte existera i hans värld utan för honom finns inget annat än det bästa. Vi är 100% nöjda med Filip och det kommer du också vara!
Sveriges mäklare nr1.
#callhim"
säljare på Bratteråsgatan 50

04 jun 2020

"Bra mäklare! Rolig och väldigt driven människa"
säljare på Norra Skeppspromenaden 15

25 maj 2020

"Vill man ha en riktig mäklare skall man anlita Filip!
Hela ERA kontoret där Filip jobbar är engagerade, lyhörda och hjälpsamma!
Vi kommer att rekommendera Filip till alla!
Härdanefter är det bara han som får sköta våra bostadsaffärer. "
säljare på Akkas gata 34

05 maj 2020

"Rekomenderar den här Mäklarfirman och framför allt Mäklaren Filip
Jag tror att han kommer att bli Sveriges bästa säljande Mäklare "
säljare på Övralidsgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
4
Parhus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
154 145 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
142 av 144 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
139 av 146 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
143 av 145 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
145 av 146 säljare

Filip på kartan.

171 tidigare annonser
11 bostäder till salu
145 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

2 750 000 kr
2 rum, 45,5 m²
61 111 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 420 kr/mån
2 850 000 kr
3 rum, 66 m²
43 181 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 062 kr/mån
2 950 000 kr
3 rum, 70 m²
42 142 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 470 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 68 m²
58 750 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 518 kr/mån
2 450 000 kr
3 rum, 58 m²
42 241 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 779 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
1,5 rum, 51 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
3 100 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 150 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
1 930 000 kr
Lägenhet Kortedala
+ 35 000 kr
3 rum, 61,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 46,4 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
2 695 000 kr
Lägenhet Hildedal
2 rum, 67 m²
Utropspris: 2 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.