Filip Scepanovic

Profilbild för Filip Scepanovic
Säljarfavorit
Filip Scepanovic
5.0 / 5
(111 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
20 st
79 780 000 kr

Bakgrund

Filip Scepanovic jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-07-05. Filip har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Filip har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 84 720 000 kr.

Presentation

NYCKELN TILL EN LYCKAD AFFÄR!

Utmärkelser:

- Årets Rookie 2018
- Först i Sverige med att vinna "Årets Rookie" på 5 månader
- En utav dem mest anlitade mäklarna i Göteborg
- En utav dem mest rekommenderade i Göteborg
- 5/5 i betyg & kundnöjdhet

Toppnoteringar Eriksberg:

- Monsungatan 104 - 99.5kvm - 9.200.000kr - 92.462kr/kvm - (Rekord)
- Monsungatan 100 - 100kvm - 8.300.000kr - 83.000kr/kvm
- Monsungatan 100 - 86kvm - 6.850.000kr - 79.651kr/kvm
- Monsungatan 100 - 100kvm - 7.700.000kr - 77.000kr/kvm
- Rositas Gata 5 - 146kvm - 8.200.000kr - Radhus - (Rekord)
- Pepitas Gata 8 - 142kvm - 8.000.000kr - Radhus

Toppnoteringar Lindholmen:

- Lindholmshamnen 34 - 23kvm - 2.500.000kr - 108.695kr/kvm - (Rekord)
- Lindholmshamnen 36 - 25kvm - 2.500.000kr - 100.000kr/kvm
- Lindholmshamnen 38 - 30kvm - 2.760.000kr - 92.000kr/kvm

Nyckeln till att just Din bostadsaffär skall bli framgångsrik är att välja en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad & lägger stor fokus på just Dina behov. Vilket är självklara egenskaper hos mig.


Ska du sälja din bostad och uppskattar hög leverans så kontaktar du MIG.

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Vi vill börja med att tacka Filip, som enligt vår mening är stans om inte minst sagt Sveriges bästa mäklare! Filip har lagt ner all tid och kraft som vi inte kunnat. Det bör noteras att vi då befunnit oss i en annan stad, trots detta har Filip löst allting själv! Vårt förtroende och tillit till Filip har varit starkt från början. Detta har han bevisat genom att alltid ha svar på alla våra frågor, förutsett oss med all hjälp som behövts m.m. När vi köpte vårt hus hade det legat ute länge för försäljning. Filip löste försäljningen för oss inom en vecka! Allt gick bra, från marknadsföring till att få huset sålt på så kort tid. Vi planerar redan att få hjälp av Filip med vår kommande bostad!
Tveka inte på att anlita Filip the man som er mäklare.
Carlos Strandberg och Jacira tavares"

Säljare om Filip.

15 jan 2021

"Filip är en enormt driven mäklare med stor social förmåga. Han åtog sig att sälja min lägenhet på bottenplan som 2 andra byråer har försökt med utspritt över väldigt lång tid utan något som helst resultat. Filip fick igång budgivning efter första visningen med totalt 3 budgivare.
Grymt bra jobbat.
Hans främsta styrkor är hans höga driv, engagemang och tillgänglighet. Man känner att han på riktigt bryr sig om att göra sin kund nöjd.
Jag har haft att göra med många mäklare genom åren men ska jag välja en, så är det utan tvekan Filip."
säljare på Arsenalsgatan 8C

13 jan 2021

"Vi är mycket nöjda. Allt löpte på enligt den plan vi lade upp med mäklaren. Resultatet blev en snabb och smidig försäljning till ett pris vi är nöjda med."
säljare på Astris gata 66

12 jan 2021

"Kan starkt rekommendera Filip för andra. Klockren rakt igenom med positiv inställning och grymt service minded. Vi är riktigt nöjda med hela processen. Trevlig kille men framförallt en riktigt bra mäklare! "
säljare på Barken Beatrices gata 2

17 nov 2020

"Jag är super nöjd med Filips insats. Vid varje hinder såg Filip en ny lösning. Detta gjorde att jag kände mig lugn och trygg genom hela affären samtidigt som han höll mig uppdaterad under hela processen. Jag skulle rekommendera Filip till den som önskar en pålitlig mäklare som kämpar in i det sista med rätt mindset!"
säljare på Batterigatan 11A

29 okt 2020

"Här har ni en mäklare som verkligen lyssnar på er helhjärtat. Otroligt engagerad och vet precis vad målet är och han krigar tills vi är vid vårt mål. Det är just detta som är så unikt med Filip, man känner att man är ett team och han är väldigt jordnära. Han hjälper dig med alla frågor kring försäljning och även med kontakter. Alltid tillgänglig och man ser hur han brinner för sitt jobb. Med denna drivkraft och energi han har så kommer han utan tvekan bli Sveriges bästa mäklare no1 ! "
säljare på Lilleby Kronogård 16

27 okt 2020

"Bra jobbat!"
säljare på Sankt Jörgens väg 12B

22 okt 2020

"Efter träff med många olika mäklare så blev Filip ett självklart val och han slog alla förväntningar! Tusen tackar Filip för en fantastisk och smidig affär, vi hörs vid nästa köp."
säljare på Brunnehagen 37

08 okt 2020

"Vill bara passa på att tacka och ösa beröm över Filip Scepanovic! Killen är ett stjärnskott!
Filip fick mig att känna mig trygg och säker från början till slut. Filip var också mycket noga med att involvera mig och hålla mig uppdaterad under hela processen gång, ingenting var någonsin ett frågetecken! Filip är fruktansvärt trevlig och mycket behjälplig.
Filips verbala skicklighet och kunskap måste göra honom till en utav dem farligaste mäklarna i branschen. "
säljare på Cykelvädersgatan 37

08 okt 2020

"Jätte bra mäklare, rekommenderas varmt."
säljare på Arvesgärde 42

01 okt 2020

"Väldigt nöjd med Filip! Han är en riktigt stjärna. Kändes tryggt från start. Hade jag sålt igen hade jag valt Filip utan tvekan. Rekommenderas starkt! "
säljare på Badvädersgatan 5

23 sep 2020

"Vi är supernöjda! Så fort Filip klev in genom våran dörr kändes de helt rätt! Han är så himla go och man känner sig jätte trygg, han kan verkligen sin grej. Han vet vad han pratar om helt enkelt! Rekommenderar han STARKT! Ingen kommer ångra sig :) älskade hans sätt att jobba, snabbt, enkelt och rakt! Med vänliga hälsningar, lilla familjen på Prilyckegatan 87. "
säljare på Prilyckegatan 87

16 sep 2020

"Vi är otroligt tacksamma att vi fick möjligheten att anlita Filip för andra gången! Filip visar enorm skicklighet när det kommer till förhandling, kommunikation och försäljning. När vi väljer mäklare letar vi efter en person som är skarp, entusiastisk, kompetent och har ett starkt självförtroende. Filip fyller samt överträffar samtliga kriterier. Filips tillgänglighet får fem stjärnor, regelbundet får man uppdateringar i processen samt om det sker förändringar i försäljningsstrategin. Jag rekommenderar alla som går i sälj- eller köptankar att kontakta Filip!"
säljare på Bratteråsgatan 72

14 sep 2020

"En topp mäklare, som har rätt energi & mkt trevlig kan starkt rekommendera Filip"
säljare på Sylvestergatan 5

07 sep 2020

"Filip Scepanovic är en mäklare som jag skulle rekommendera till alla som vill sälja sin bostad .
Jag vill bara ösa beröm över Filip och tala om vilken toppen mäklare och person ni har i företaget.
"
säljare på Lillekärr Norra 12

03 jul 2020

"Entusiastisk, trevlig och tillmötesgående mäklare med stenkoll på allt. Kan varmt rekommendera Filip, man är i trygga händer från start till försäljning. "
säljare på Engelbrektsgatan 5

29 jun 2020

"När jag skulle sälja min bostad kollade jag verkligen upp allt och jag kollade upp flera olika mäklare för att jämföra. Där är såklart rekommendationer en central del men det finns också mycket annat att titta på - vem sålde mycket i mitt område och hur bra är mäklaren på att få igång en budgivning ? Efter att jag sonderat terrängen föll mitt val på Filip Scepanovic , på ERA i Sannegårdshamnen.
Tack Filip för ditt naturliga bemötande och att du gjorde hela processen så okrystad och prestigelös , du överträffade verkligen alla våra förväntningar .
Bardia Niroozad
"
säljare på Hyggesvägen 10

29 jun 2020

"Filip tog sig an försäljningen av min bostad på ett väldigt målmedvetet och engagerat sätt. Genom hela processen har han visat prov på hög energi, tillförsikt och optimism vilket har varit värdefullt i dessa tider av allmän osäkerhet. Jag uppskattar särskilt att han var snabb i vändningarna så att vi snabbt kunde få ut bostaden på marknaden!"
säljare på Ceresplatsen 15

29 jun 2020

"Bästa tänkbara mäklare, som förutom hög kompetens, är utomordentligt resultatinriktad mot kundens bästa och kändes väldigt trygg att ha med genom hela processen! Han är lätt att nå och hålla kontakt med, skapade snabbt förtroende och en god relation med båda parter, hjälpte till med allt och anpassade även kontraktsskrivning i sittande möte så att båda parter gick nöjda från affären. Varm rekommendation från vår sida!"
säljare på Skogen 25

25 jun 2020

"Givet val av mäklare, med Filip som mäklare slipper jag oroa mig över försäljningen. Från första kontakt till överlåtelse-dagen har det vart smärtfritt. En mäklare som aldrig lovar för mycket av det goda innan en försäljning, MEN levererar alltid alldeles för mycket över förväntan. Min andra affär ihop med Filip och jag längtar redan efter nästa!"
säljare på Lilla Idtjärnsgatan 9

16 jun 2020

"F ENOMENAL
I MPONERANDE
L ADDAD
I DEALISK
P ROFFSIG
Det är Filip det. Gossen som gör allt och lite till. För att kundnöjdheten ska vara så hög som den någonsin går. Tillgängligheten har varit outstanding och har genom hela resan spridit glädje och trygghet. Ordet lagom verkar inte existera i hans värld utan för honom finns inget annat än det bästa. Vi är 100% nöjda med Filip och det kommer du också vara!
Sveriges mäklare nr1.
#callhim"
säljare på Bratteråsgatan 50

04 jun 2020

"Bra mäklare! Rolig och väldigt driven människa"
säljare på Norra Skeppspromenaden 15

25 maj 2020

"Vill man ha en riktig mäklare skall man anlita Filip!
Hela ERA kontoret där Filip jobbar är engagerade, lyhörda och hjälpsamma!
Vi kommer att rekommendera Filip till alla!
Härdanefter är det bara han som får sköta våra bostadsaffärer. "
säljare på Akkas gata 34

05 maj 2020

"Rekomenderar den här Mäklarfirman och framför allt Mäklaren Filip
Jag tror att han kommer att bli Sveriges bästa säljande Mäklare "
säljare på Övralidsgatan 11

05 maj 2020

"Filip var engagerad och duktig. Han fick vår lägenhet såld snabbt och till ett bra pris under rådande omständigheter. Vi är väldigt nöjda med Filip och kan rekommendera honom som mäklare."
säljare på Karolinernas gata 1

29 apr 2020

"Filip har allt man söker hos en mäklare! Även fast det är svåra tider just nu så fixade han en fantastisk försäljning. Vi kunde lugnt luta oss tillbaka och låta Filip göra det han är bäst på. Vi kommer definitivt rekommendera Filip vidare!"
säljare på Solhagagatan 104

27 apr 2020

"Vi valde Filip på grund av hans förmåga att lyssna och förstå. På vårat första möte kände både jag och min sambo att Filip var genuint intresserad av våra åsikter. Det som särskiljer Filip (i vår mening) är hans förmåga att stanna upp i det han gör, lyssna, ställa motfrågor och sedan fortsätta konversationen utan att tappa den röda tråden. Vi kände en gemensam förståelse för varandra redan efter första mötet. Vi hade en målbild, förväntningarna var satta från båda håll och vi var väl införstådda i att Corona kunde ställa till det för oss. Vi gav Filip vårat fulla förtroende och nycklarna till lägenheten, resten talar för sig självt. Inom loppet av en månad, i Coronatider, lyckas Filip sälja vår lägenhet.
Tack Filip!"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

25 apr 2020

"Mycket driven och energisk! "
säljare på Mölndalsvägen 87D

20 apr 2020

"En väldigt engagerad mäklare - kommer att gå långt. Tror Fredrik Ekelund får se upp ;) "
säljare på Lillekärr Södra 132

16 apr 2020

"Filip är fantastiskt kunnig, tillmötesgående och driven mäklare som överträffade mina förväntningar. Trots den tuffa rådande situationen just nu lyckades han snabbt sälja lägenheten och nå det pris jag önskade.
Filp är en mäklare som hela tiden har kunden i fokus och höll en uppdaterad under hela processens gång.
Kan enbart varmt rekommendera Filip till alla som söker efter en grym mäklare som levererar. "
säljare på Kvillegatan 19

07 apr 2020

"Under omständiga tider för alla så har Filip lyckats med att sälja denna lägenhet.
Han har med sin professionalism lyckats att lugna en orolig själ som inte trodde att det var möjligt. Svarar alltid i telefon om man har funderingar.
Filip brinner för sitt jobb och kan starkt rekommendera att anlita honom!
"
säljare på Mölndalsvägen 87D

27 mar 2020

"Närvarande och engagerad!"
säljare på Åby Allé 3

25 mar 2020

"I dessa tider då det man kan uppleva oroligheter på bostadsmarknaden kändes det extra tryggt att ha Filip som mäklare!
Duktigt, ambitiös och hundring. Kan varmt rekommendera samtliga att kontakta Filip! "
säljare på Jägaregatan 16

07 mar 2020

"Filip är rätt person på rätt plats som jag verkligen kan rekommendera "
säljare på Kabbeleksgatan 5B

20 feb 2020

"Det finns mäklare och sedan finns det mäklare som i detta fall stavas Filip. Filip gav oss en trygghet och möjlighet till att jobba tillsammans för att få till en så bra försäljning som möjligt. Som säljare önskade jag ha en mäklare som är allting FÖRUTOM en hemnet säljare, dvs där bostäder säljer sig själva via en annonser. Filip var allting förutom en hemnet säljare, Som mäklare har Filip ett enormt driv och skräddarsyr sin masterplan för varje enskilt objekt han tar sig an för att få till en så bra försäljning som möjligt. Utfallet kunde inte bli bättre, jag fick ett överskott och mitt största problem är just nu vad jag skall göra av pengarna LYXPROBLEM.
Tack återigen Filip och kör hårt!"
säljare på Lenvädersgatan 27

19 feb 2020

"Mäklaren höll högt och jämt tempo under hela försäljningen och levererade försäljningsrekord på den aktuella gatuadressen och föreningen (Astris Gata, Brf Visan). Detta dessutom på en förhandsförsäljningen vilket gjorde hela processen mycket smidig och enkel för oss. Vi fick under hela resan adekvat info om säljprocessen vilket fick oss att känna oss trygga och lugna vilket varit guld värt. Nu klarade vi av att köpa vårt drömboende utifrån optimala lånevillkor och dessutom få en liten slant över!!"
säljare på Astris gata 96

18 feb 2020

"Engagerad och pålitlig. Snabb och smidig affär tack vare Filips höga sociala kompetens och breda nätverk.
Proffesionell mäklare som rekommenderas varmt! "
säljare på Östra Midvintersgatan 14

15 feb 2020

"Filip var mycket lätt att ha att göra med för en oerfaren säljare som mig. Det var lätt att tycka om honom och bli personlig på ett bra och lagom sätt. Högsta betyg för Filip. "
säljare på Kabelgatan 35B

05 feb 2020

"Filip är en driven och snabbraderande mäklare som kan få en att skratta samt levererar :) "
säljare på Lindholmshamnen 34

30 jan 2020

"Tredje gången som jag säljer en bostad via Filip. Som vanligt lever han upp till mina förväntningar och ser till att allting fungerar på ett smidigt och enkelt sätt. Inte minst så levererar han alltid. Rekommenderas starkt!"
säljare på Monsungatan 48

29 jan 2020

"Fantastisk mäklare rakt igenom hela affären, pålitlig, kreativ och alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda över att vi valde Filip! "
säljare på Arsenalsgatan 12A

29 jan 2020

"Mycket nöjd med Filip!! Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Lindholmshamnen 38

29 jan 2020

"Mycket engagerad och personlig mäklare.
Kan inget annat än att ge Filip 10/10 p!
Vill du ha en mäklare som uppfyller dina förväntningar och ger allt för kunden dygnet runt? Ring Filip. "
säljare på Borstbindaregatan 1

27 jan 2020

"Jag upplevde Filip som väldigt engagerad och driven. Lätt att kommunicera med. Absolut en mäklare att rekommendera. Jag är supernöjd!"
säljare på Lillekärr Södra 122

27 jan 2020

"Stjärn-mäklare! Härlig attityd och driv. Vi sålde på Filips nätverk utan annons. Alltid tillgänglig. "
säljare på Monsungatan 65A

26 jan 2020

"Ung mäklare som har alla förutsättningar att bli en av de största mäklarna i Göteborg. Lyhörd, pålitlig, kundfokuserad och drivande. Varmt rekommenderas!
Ibrahim och Sinela"
säljare på Maj På Malös gata 32

05 jan 2020

"Mäklare av ren klass, väldigt professionell som verkligen levererade allt man bad om, jag är super nöjd! Rekommenderas starkt. "
säljare på Långängen 9

16 dec 2019

"Filip är en driven, professionell och lyhörd mäklare. Jag är otroligt nöjd med hur han sålde min lägenhet samt hur enkelt och smidigt allting gick. Jag skulle absolut rekommendera Filip till andra.
"
säljare på Mölndalsvägen 87H

13 dec 2019

"Suverän mäklare på alla sätt såsom engagemang, lyhördhet, anträffbar och förmåga att känna av marknaden. Vi är otroligt nöjda med hur smidigt och bra Filip och Era Västsvenska har skött husaffären.
Tack Filip!"
säljare på Ekereds Höjd 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
84 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
108 av 111 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
109 av 111 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 111 säljare

Filip på kartan.

117 tidigare annonser
4 bostäder till salu
111 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 750 000 kr
2 rum, 63 m²
59 523 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 757 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 42,5 m²
75 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 696 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 55 m²
40 909 kr/m²
Lägenhet, Partille
3 518 kr/mån
1 395 000 kr
1 rum, 33,4 m²
42 272 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 066 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 630 000 kr
Lägenhet Kungshöjd
+ 50 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 3 580 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Filip är en enormt driven mäklare med stor social förmåga. Han åtog sig att sälja min lägenhet på bottenplan som 2 andra byråer har försökt med utspritt över väldigt lång tid utan något som helst resultat. Filip fick igång budgivning efter första visningen med totalt 3 budgivare.
Grymt bra jobbat.
Hans främsta styrkor är hans höga driv, engagemang och tillgänglighet. Man känner att han på riktigt bryr sig om att göra sin kund nöjd.
Jag har haft att göra med många mäklare genom åren men ska jag välja en, så är det utan tvekan Filip."
3 130 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
+ 150 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 980 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan starkt rekommendera Filip för andra. Klockren rakt igenom med positiv inställning och grymt service minded. Vi är riktigt nöjda med hela processen. Trevlig kille men framförallt en riktigt bra mäklare! "
2 100 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
+ 150 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 900 000 kr
Lägenhet Västra Eriksberg
+ 320 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 4 580 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda. Allt löpte på enligt den plan vi lade upp med mäklaren. Resultatet blev en snabb och smidig försäljning till ett pris vi är nöjda med."
5 200 000 kr
Villa Bohuslän
5 rum, 141 m²
Utropspris: 5 200 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.