Filip Scepanovic

Profilbild för Filip Scepanovic
Säljarfavorit
Filip Scepanovic
4.9 / 5
(188 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
27 st
165 945 000 kr

Bakgrund

Filip Scepanovic jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-07-05. Filip har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Filip har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 158 700 000 kr.

Presentation

NYCKELN TILL EN LYCKAD AFFÄR!

Utmärkelser:

- Årets Rookie 2018
- Först i Sverige med att vinna "Årets Rookie" på 5 månader
- En utav dem mest anlitade mäklarna i Göteborg
- En utav dem mest rekommenderade i Göteborg
- 5/5 i betyg & kundnöjdhet
- Flertalet försäljningsrekord

Nyckeln till att just Din bostadsaffär skall bli framgångsrik är att välja en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad & lägger stor fokus på just Dina behov. Vilket är självklara egenskaper hos mig.

Ska du sälja din bostad och uppskattar hög leverans så kontaktar du MIG.

#CALLME

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Det var ett rent nöje att arbeta med Filip. För att få ut det största värdet av vårt hus så krävdes stora förberedelser och otrolig service mot de potentiella köparna och Filip gjorde ett enormt arbete. På tre veckor lyckades vi stylea, besiktiga, filma, plåta, annonsera, marknadsföra, ha ett stort antal privata visningar och sälja bostaden till rekordpris. Det hade inte gått utan hjälpen av Filip så vi kan inte vara nöjdare. 10/10 och vi alla kommer se mycket mer av Filip i framtiden - det är något vi är säkra på!"

Säljare på Ängholmen 18 - Slutpris 17.650.000kr

Säljare om Filip.

24 maj 2022

"Kompetent, engagerad och effektiv."
säljare på Götaverksgatan 20

24 maj 2022

"Mitt tycke är simpelt , en kille som levererar!
Svårt att tänka mig att anlita någon annan mäklare någonsin.Helt enkelt BÄST, ingen som denna kungliga mäklare "
säljare på Sörhallspromenaden 19

24 maj 2022

"Rekommenderar varje dag i veckan. "
säljare på Guldpokalsgatan 4B

20 mar 2022

"Hans entusiasm smittar av sig och man känner sig trygg och vågar lita på hans omdöme. Jobbar snabbt och effektivt. Mycket glada över att vi valde Filip."
säljare på Torallagatan 4B

18 mar 2022

"Valde initialt en byrå som specialiserar sig på sekelskiftslägenheter och som har den största marknadsandelen i området. Efter att inte ha upplevt att dom levt upp till förväntningarna i de första stegen i processen så tänkte jag för mig själv att ingen kommer ihåg en fegis.
Hade träffat Filip ..."
"Valde initialt en byrå som specialiserar sig på sekelskiftslägenheter och som har den största marknadsandelen i området. Efter att inte ha upplevt att dom levt upp till förväntningarna i de första stegen i processen så tänkte jag för mig själv att ingen kommer ihåg en fegis.
Hade träffat Filip innan jag gick med den etablerade byrån och fick en riktigt bra magkänsla för Filip som mäklare samt att han verkade vara en person utav rätt virke för uppgiften.
Nu med facit i hand så skulle jag sparat tid och energi och valt Filip direkt. Följ alltid magkänslan.
Jag var bosatt på annat ort under processe men Filip finns alltid tillgänglig och stöttade mig genom processen. Jag gav honom bara nycklarna.
Gör er bostadsaffär enkel, välj Filip!"
Läs mer
säljare på Skanstorget 5B

18 mar 2022

"Ovan svarade jag Nej ang. mäklarens värdering gentemot slutpriset. Slutpriset blev mycket högre än vi kunde ana, så det är endast därför jag satte Nej."
säljare på Kabbeleksgatan 2A

14 mar 2022

"Filip Scepanovic är i grunden en väldigt duktig fastighetsmäklare. Du får erfarenhet, kunskap och en mäklare som är resultatinriktad och som brinner för försäljning. Han gör det lilla extra, både för oss som säljare och för de potentiella köparna med en härlig energi som sprider glädje. Han sålde..."
"Filip Scepanovic är i grunden en väldigt duktig fastighetsmäklare. Du får erfarenhet, kunskap och en mäklare som är resultatinriktad och som brinner för försäljning. Han gör det lilla extra, både för oss som säljare och för de potentiella köparna med en härlig energi som sprider glädje. Han sålde bostaden till rekordpris. Filip får våra varmaste rekommendationer…Toppbetyg 5/5 stjärnor.
"
Läs mer
säljare på Walter Bengtssons gata 37

03 mar 2022

"Förväntan och slut resultat stämde inte riktigt.
Filip inte bara krossade min förväntan, han slog dessutom rekord i högst pris per såld kvm någonsin!
En stjärna."
säljare på Teleskopgatan 18

03 mar 2022

"Sällan man hittar en mäklare som tänker utanför boxen, Filips förmåga att agera efter marknads förutsättningarna och leverera resultat är OUTSTANDING!
Jag vet vem jag väljer i framtiden!"
säljare på Stampgatan 62

23 feb 2022

"Ute en fredagseftermiddag och nästa måndag kväll såld och super nöjd! "
säljare på Nordenskiöldsgatan 21A

14 feb 2022

"Klart bästa mäklaren jag köpt eller sålt med"
säljare på Madängsgatan 4B

14 feb 2022

"Bästa mäklaren jag anlitat helt klart"
säljare på Madängsgatan 4C

02 feb 2022

"Filip var väldigt engagerad och gjorde allt för att uppnå mina mål. Vilket vi i slutändan också gjorde. Så jag är nöjd och tacksam för hans instats."
säljare på Virvelvindsgatan 6

23 jan 2022

"En otroligt duktig och kompetent mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Lyhörd och lyssnande.
Engagemang och återkoppling i toppklass och ett socialt föredöme. Betyg 5/5!"
säljare på Bratteråsgatan 72

23 jan 2022

"Tveka inte använda er av Filip! En otroligt stabil och duktig mäklare med känsla att skapa bra affär för både säljare och köpare."
säljare på Bratteråsgatan 70

23 jan 2022

"Otroligt proffsig och ingav trygghet. Alltid tillgänglig och smidig. Hade absolut rekommenderat vidare "
säljare på Reveljgatan 3

19 jan 2022

"Otroligt duktig säljare och mäklare, en mäklare som kan sälja hus. Kan varmt rekommendera Filip!"
säljare på Lilla Ingebäcksvägen 52

17 jan 2022

"Bytte till Filip, han hade en tydlig plan. Sålde bostaden samma dag som första visningen. Helt outstanding!! Gör rätt från början genom att ta rätt mäklare. Ser fram emot många affärer i framtiden!"
säljare på Uggleberget 24

20 dec 2021

"En fantastisk proffsig och lyhörd mäklare med en fingertoppskänsla som ger oss kunder en trygghet !
Rekommenderar mycket starkt! "
säljare på Krokebacksgatan 15

30 nov 2021

"När målet var på 2,5 och chansen fanns att få 2,5 för lägenheten så drog mina snickare ut på renoveringen med 9 veckor.
Marknaden blev kall och få intressenter inför jul.
Grannen hade lagt ut en nyrenoverad lägenhet 6m2 mindre och till ett underpris. Det resulterade att Filip Scepanovic fick ett ..."
"När målet var på 2,5 och chansen fanns att få 2,5 för lägenheten så drog mina snickare ut på renoveringen med 9 veckor.
Marknaden blev kall och få intressenter inför jul.
Grannen hade lagt ut en nyrenoverad lägenhet 6m2 mindre och till ett underpris. Det resulterade att Filip Scepanovic fick ett tufft uppdrag att ta sig an.
Själv kände jag att jag tappade humöret eftersom snickarna både sett till att jag tappat bra potentiella köpare och att jag var tvungen att lägga extra pengar på styling och Hemnet.
Filip fixade stylisten Elin Larsson till ett bra pris som även hon gjorde ett kanonjobb. Även ErikOlssons fotograf var riktigt smart med bilderna och fick till lägenheten riktigt bra.
Totalt var känslan för min del att jag tappat allt och bara förlorat pengar när jag skulle sälja.
Men Filip hade ett riktigt bra upplägg som gjorde att köparna var supernöjda och jag fick 2,550 för lägenheten! Mer än vad jag hade tänkt att jag kunde få.
Jag är mer än nöjd, eller rättare sagt över förväntan nöjd.
Vid nästa fastighetsaffär så ringer jag Filip
5-STARS"
Läs mer
säljare på Harald Hjärnesgatan 14A

24 nov 2021

"Filip är i en klass för sig. Ärlig, rak kommunikation, effektiv och otroligt trevlig. Har stenkoll på sitt jobb och inger förtroende direkt. Vi hoppas att vi får äran att anlita Filip igen i framtiden."
säljare på Andra Långgatan 59

23 nov 2021

"Filip gjorde vår första försäljning till en busenkel process, ända in i mål! 5/5"
säljare på Rundbäcksgatan 3

23 nov 2021

"Filip är fantastisk att jobba med, allt går enkelt och smidigt. Han har också ett fantastiskt team bakom sig men både assistent, stylist och fotograf som alla gör ett fantastiskt jobb. Det har varit väldigt roligt och enkelt att ha Filip som mäklare. Rekommenderar starkt!"
"Filip är fantastisk att jobba med, allt går enkelt och smidigt. Han har också ett fantastiskt team bakom sig men både assistent, stylist och fotograf som alla gör ett fantastiskt jobb. Det har varit väldigt roligt och enkelt att ha Filip som mäklare. Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Gamla Strandlinjen 4C

23 nov 2021

"Mäklarföretaget Erik Olsson ska vara stolta över rekryteringen av Filip! En första klassens mäklare för både säljare OCH köpare."
säljare på Lindströmsgatan 3B

28 okt 2021

"Innan vi träffade Filip för ett första möte hade vi träffat några andra mäklare, men vi blev helt sålda av hans presentation. Hur hela försäljningen skulle gå till, hans vision och hans sätt att jobba. Filips vilja att försöka göra den bästa affären som möjligt för oss såg vi direkt. Och resultat..."
"Innan vi träffade Filip för ett första möte hade vi träffat några andra mäklare, men vi blev helt sålda av hans presentation. Hur hela försäljningen skulle gå till, hans vision och hans sätt att jobba. Filips vilja att försöka göra den bästa affären som möjligt för oss såg vi direkt. Och resultatet talar för sig själv. Vi skulle rekommendera Filip för alla som är intresserande av att sälja sin bostad, för hans driv och vilja för att göra det bästa för alla parter är svårt att toppa. "
Läs mer
säljare på Andra Långgatan 2

28 okt 2021

"Tror hela Göteborg och mäklarbranschen i synnerhet håller med om att det inte finns superlativ nog att beskriva topp mäklaren Filip Scepanovic.
Att bostäder engagerar och att fastighetsmäklarbranschen väcker intresse och nyfikenhet är ingen nyhet för alla er som arbetar i och nära branschen och..."
"Tror hela Göteborg och mäklarbranschen i synnerhet håller med om att det inte finns superlativ nog att beskriva topp mäklaren Filip Scepanovic.
Att bostäder engagerar och att fastighetsmäklarbranschen väcker intresse och nyfikenhet är ingen nyhet för alla er som arbetar i och nära branschen och varje gång Filips namn kommer på tal så beskrivs hans spektakulära insatser, men viktigast av allt och den orsaken till att jag och mitt kontaktnät gång på gång anlitar honom beror på hans enorma värme, lojalitet och stora hjärta. Mjuka värden som idag ofta saknas i denna uppmärksammade bransch.
Tack för att du hjälpte mig släppa taget om min bostad jag ägt i över 15 år och tack för att du hjälpt mig att ta ett steg närmare min stora dröm att flytta in i min nybyggda arkitektritade villa i Askim.
Jag ger Filip Scepanovic mina allra bästa rekommendationer och önskar honom fortsatt lycka i hans karriär framgent.
Vänligast
Bardia Niroozad
"
Läs mer
säljare på Barken Beatrices gata 34

27 okt 2021

"Trevlig och energisk! Avstämningar med jämna mellanrum och kurativ! "
säljare på Gullrisgatan 8C

27 okt 2021

"Vi träffade Filip i samband med när vi köpte vår nya bostad och tyckte han levererade på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Väldigt kunnig, engagerad och påläst! Därför valde vi att anlita honom som vår mäklare och vi kunde inte vara mer nöjda! Alla förväntningar vi hade uppfylldes ..."
"Vi träffade Filip i samband med när vi köpte vår nya bostad och tyckte han levererade på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Väldigt kunnig, engagerad och påläst! Därför valde vi att anlita honom som vår mäklare och vi kunde inte vara mer nöjda! Alla förväntningar vi hade uppfylldes och han har varit en klippa i hela processen från försäljning till köp! Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 2

18 sep 2021

"Bästa mäklaren jag har haft att göra med. Ärlig, informativ, driven och kunnig. "
säljare på Sixten Camps gata 8

27 aug 2021

"Efter många tidigare bostadsförsäljningar med olika mäklare så tror jag mig ändå ha en hel del insyn i hur försäljningsprocessen brukar gå till. Med det sagt så har Filip med råge briljerat i vartenda moment under hela processens gång. Jag har sällan tidigare mött en person med så stort engageman..."
"Efter många tidigare bostadsförsäljningar med olika mäklare så tror jag mig ändå ha en hel del insyn i hur försäljningsprocessen brukar gå till. Med det sagt så har Filip med råge briljerat i vartenda moment under hela processens gång. Jag har sällan tidigare mött en person med så stort engagemang och hjärta för bostadsförmedling som Filip visat på. Från dag ett har han hållit oss uppdaterade och informerade i varje steg och alltid funnits tillgänglig för att kunnigt och pedagogiskt svara på frågor som dyker upp. Hans positiva energi smittar av sig vilket gjorde hela processen till en fantastiskt kul erfarenhet. Jag kände mig helt trygg med att göra en av mitt livs största affärer tillsammans med Filip, och vill därför varmt rekommendera honom vidare till alla som går i säljtankar. Wowkänsla, tack Filip! "
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 9

03 aug 2021

"Detta är andra gången vi gav Filip förtroendet att sälja vår bostad och vi är lika nöjda över det beslutet denna gång som den första. Proffsig, svarar alltid och håller oss väl uppdaterande gällande försäljningen. Alla mäklare borde vara som Filip! 10 Poäng! /Carl och Sanna
"
"Detta är andra gången vi gav Filip förtroendet att sälja vår bostad och vi är lika nöjda över det beslutet denna gång som den första. Proffsig, svarar alltid och håller oss väl uppdaterande gällande försäljningen. Alla mäklare borde vara som Filip! 10 Poäng! /Carl och Sanna
"
Läs mer
säljare på Smålandsgatan 3E

13 jul 2021

"Det var ett rent nöje att arbeta med Filip. För att få ut det största värdet av vårt hus så krävdes stora förberedelser och otrolig service mot de potentiella köparna och Filip gjorde ett enormt arbete. På tre veckor lyckades vi stylea, besiktiga, filma, plåta, annonsera, marknadsföra, ha ett sto..."
"Det var ett rent nöje att arbeta med Filip. För att få ut det största värdet av vårt hus så krävdes stora förberedelser och otrolig service mot de potentiella köparna och Filip gjorde ett enormt arbete. På tre veckor lyckades vi stylea, besiktiga, filma, plåta, annonsera, marknadsföra, ha ett stort antal privata visningar och sälja bostaden till rekordpris. Det hade inte gått utan hjälpen av Filip så vi kan inte vara nöjdare. 10/10 och vi alla kommer se mycket mer av Filip i framtiden - det är något vi är säkra på!"
Läs mer
säljare på Ängholmen 18

30 jun 2021

"En målinriktad, seriös, ambitiös & trevlig mäklare. En stark rekommendation att välja Filip!"
säljare på Madängsgatan 9

27 jun 2021

"Filip är en otroligt skicklig mäklare som helhjärtat gick in i försäljningsprocessen och gav sitt yttersta. Kvalité och engagemang genom hela försäljningen.
Rekommenderar starkt Filip! "
säljare på Sunnanvindsgatan 2B

14 jun 2021

"Filip har varit oerhört engagerad och driven, peppat oss hela tiden och fortsatt driva trots något utmanande marknad. "
säljare på Sisjövägen 553

30 maj 2021

"Jag va jätte nöjd med Filips insats han får en att känna att man arbetar ihop som ett lag.
"
säljare på Måns Bryntessonsgatan 15B

28 maj 2021

"Mäklare med hela paketet. Bäst! "
säljare på Blåsvädersgatan 8

06 maj 2021

"Kanon kille, det var en trygg o rolig försäljning."
säljare på Lillekärr Södra 108

04 maj 2021

"Vi är supernöjda med Filip som mäklare. Han är proffsig, ärlig, lätt att prata med och otroligt engagerad.
Vi kommer definitivt välja Filip nästa gång vi ska sälja/köpa!
Rekommenderar starkt!"
säljare på Önskevädersgatan 21

28 apr 2021

"Filip gjorde hela processen otroligt enkel och minimalt tidskrävande för oss som säljare! Sedan besitter han även ett otroligt driv och energi utan dess like, Filip är tveklöst vårt förstahandsval för alla bostadsaffärer i framtiden!"
säljare på Lammelyckan 15C

17 apr 2021

"Vi träffade fyra mäklare innan Filip kom in genom vår dörr och redan efter 10 minuter visste vi både att vi har hittat våran mäklare. Filip tog sig god tid och förklarade sin ”egen” process hur han jobbar med försäljning av fastigheter och det var inget i närheten vi har hört tidigare. Skillnaden..."
"Vi träffade fyra mäklare innan Filip kom in genom vår dörr och redan efter 10 minuter visste vi både att vi har hittat våran mäklare. Filip tog sig god tid och förklarade sin ”egen” process hur han jobbar med försäljning av fastigheter och det var inget i närheten vi har hört tidigare. Skillnaden vara bara helt mindblowing!
Filips sätt att sälja en bostad är inget traditionellt sätt utan en otroligt väl genomtänkt plan i minsta detalj med en process som utvecklad och slipad i minsta detalj. Förutom att Philip är otrolig lätt omtyckt person redan efter ett att man pratar med han ett par minuter så är han otrolig kunnig i sitt yrke. Jag har själv bra erfarenheter inom försäljning men Filip är något utav unik i detta området.
Filip överträffade våra förväntningar med råge, vi hade ett drömförsäljnings pris som han klarade men inte bara det, han slog dessutom säljprisrekord för objektet i vårat området. Om det inte är tydligt nog vill jag bara säga Filip får högsta möjliga betyg i alla avsände som mäklare, säljare, personlighet och numera en framtid vän för resten av vårt liv. Vi kommer aldrig se efter en annan mäklare. Philip är en LEGEND inom sitt yrke.
Ännu en gång stort tack Filip för ett mycket väl genomförd försäljning som slog våra förväntningar med råge.
"
Läs mer
säljare på Norra Ligården 66

12 apr 2021

"Filip har varit helt outstanding!
Från första dagen vi tog kontakt med varandra har Filip varit oerhört engagerad, hjälpsam och rådgivande. Att ha Filip vid sin sida när man säljer sin bostad är tryggt och säkert. "
säljare på Mölndalsvägen 69D

12 apr 2021

"Filip är driven, engagerad och lätt att samarbeta med. Hans kunskap och noggrannhet var nyckeln till en väldigt lyckad bostadsaffär. Vi satte tillsammans ett högt mål och Filip kunde inte gjort det bättre. Alltid tillgänglig, tydlig, lyhörd och otroligt dedikerad.
Rekommenderas varmt."
"Filip är driven, engagerad och lätt att samarbeta med. Hans kunskap och noggrannhet var nyckeln till en väldigt lyckad bostadsaffär. Vi satte tillsammans ett högt mål och Filip kunde inte gjort det bättre. Alltid tillgänglig, tydlig, lyhörd och otroligt dedikerad.
Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Nordostpassagen 18

08 apr 2021

"Filip levererade proffsigt och med full energi hela vägen från start till tillträde. Han ingav förtroende tidigt i säljprocessen tack vare ärlig och tydlig kommunikation. En säljare man helt enkelt vill jobba med! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 23G

25 mar 2021

"När jag bestämde mig för att sälja så vända jag mig nära och bekanta för att fråga runt om en mäklare som de kan rekommendera och Filip Scepanovic var namnet jag fick höra av många.
Jag valde att ta in honom på ett möte där jag även jämförde med 4 andra. Filip överträffade inte bara mina förvän..."
"När jag bestämde mig för att sälja så vända jag mig nära och bekanta för att fråga runt om en mäklare som de kan rekommendera och Filip Scepanovic var namnet jag fick höra av många.
Jag valde att ta in honom på ett möte där jag även jämförde med 4 andra. Filip överträffade inte bara mina förväntningar på mötet utan även när det kom till försäljningen av min bostad. Han är fantastisk i sin roll som mäklare. Tack så mycket Filip!
"
Läs mer
säljare på Övralidsgatan 13

25 mar 2021

"Filip hade väldigt hög energi engagemang och var väldigt driven.
En magiker helt enkelt :)"
säljare på Lilla Ingebäcksvägen 28B

23 mar 2021

"Är väldigt nöjd med Filip som mäklare. Professionell, engagerad och han kan sin grej! Rekommenderar starkt. "
säljare på Fruktträdsgatan 8

12 mar 2021

"En av dem mest ambitiösa och ärliga mäklare jag anlitat. "
säljare på Tredje Långgatan 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Villa
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
158 700 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
183 av 186 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
178 av 188 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
185 av 187 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
187 av 188 säljare

Filip på kartan.

228 tidigare annonser
22 bostäder till salu
187 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 66 m²
Lägenhet, Göteborg
4 383 kr/mån
5 rum, 110 m²
Villa, Göteborg
1 795 000 kr
2 rum, 48 m²
37 395 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 244 kr/mån
2 850 000 kr
3 rum, 65 m²
43 846 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 980 kr/mån
2 200 000 kr
Tomt/Mark, Kungälv

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Landala Egnahem
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
7 500 000 kr
Villa Kyrkbyn
+ 750 000 kr
5 rum, 115 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 470 000 kr
Lägenhet Heden
+ 20 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Hisingen
-50 000 kr
3 rum, 64,5 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar varje dag i veckan. "
Slutpris saknas
Lägenhet Hisings Backa
4 rum, 93,4 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.