Filip Scepanovic

Profilbild för Filip Scepanovic
Säljarfavorit
Filip Scepanovic
4.9 / 5
(97 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
29 st
108 530 000 kr

Bakgrund

Filip Scepanovic jobbar på ERA och är registrerad mäklare sedan 2018-07-05. Filip har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Filip har haft 32 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 96 295 000 kr.

Presentation

NYCKELN TILL EN LYCKAD AFFÄR!

Jag har ett brinnande intresse för försäljning och anser det vara en konst. Med hjälp av mitt breda kontaktnät knyter jag enkelt samman rätt köpare till just DIN bostad.


Ska du sälja din bostad och uppskattar hög leverans så kontaktar du MIG.

Utmärkelser:

- Årets Rookie 2018
- Först i Sverige med att vinna "Årets Rookie" på 5 månader
- En utav dem mest anlitade mäklarna i Göteborg
- En utav dem mest rekommenderade mäklarna på Hisingen 2020 - Q1

Toppnoteringar Eriksberg:

- Monsungatan 104 - 99.5kvm - 9.200.000kr - 92.462kr/kvm
- Monsungatan 100 - 100kvm - 8.300.000kr - 83.000kr/kvm
- Monsungatan 100 - 86kvm - 6.850.000kr - 79.651kr/kvm
- Monsungatan 100 - 100kvm - 7.700.000kr - 77.000kr/kvm

Toppnoteringar Lindholmen:

- Lindholmshamnen 34 - 23kvm - 2.500.000kr - 108.695kr/kvm
- Lindholmshamnen 36 - 25kvm - 2.500.000kr - 100.000kr/kvm
- Lindholmshamnen 38 - 30kvm - 2.760.000kr - 92.000kr/kvm

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Vi vill börja med att tacka Filip, som enligt vår mening är stans om inte minst sagt Sveriges bästa mäklare! Filip har lagt ner all tid och kraft som vi inte kunnat. Det bör noteras att vi då befunnit oss i en annan stad, trots detta har Filip löst allting själv! Vårt förtroende och tillit till Filip har varit starkt från början. Detta har han bevisat genom att alltid ha svar på alla våra frågor, förutsett oss med all hjälp som behövts m.m. När vi köpte vårt hus hade det legat ute länge för försäljning. Filip löste försäljningen för oss inom en vecka! Allt gick bra, från marknadsföring till att få huset sålt på så kort tid. Vi planerar redan att få hjälp av Filip med vår kommande bostad!
Tveka inte på att anlita Filip the man som er mäklare.
Carlos Strandberg och Jacira tavares"

Säljare om Filip.

23 sep 2020

"Vi är supernöjda! Så fort Filip klev in genom våran dörr kändes de helt rätt! Han är så himla go och man känner sig jätte trygg, han kan verkligen sin grej. Han vet vad han pratar om helt enkelt! Rekommenderar han STARKT! Ingen kommer ångra sig :) älskade hans sätt att jobba, snabbt, enkelt och rakt! Med vänliga hälsningar, lilla familjen på Prilyckegatan 87. "
säljare på Prilyckegatan 87

16 sep 2020

"Vi är otroligt tacksamma att vi fick möjligheten att anlita Filip för andra gången! Filip visar enorm skicklighet när det kommer till förhandling, kommunikation och försäljning. När vi väljer mäklare letar vi efter en person som är skarp, entusiastisk, kompetent och har ett starkt självförtroende. Filip fyller samt överträffar samtliga kriterier. Filips tillgänglighet får fem stjärnor, regelbundet får man uppdateringar i processen samt om det sker förändringar i försäljningsstrategin. Jag rekommenderar alla som går i sälj- eller köptankar att kontakta Filip!"
säljare på Bratteråsgatan 72

14 sep 2020

"En topp mäklare, som har rätt energi & mkt trevlig kan starkt rekommendera Filip"
säljare på Sylvestergatan 5

07 sep 2020

"Filip Scepanovic är en mäklare som jag skulle rekommendera till alla som vill sälja sin bostad .
Jag vill bara ösa beröm över Filip och tala om vilken toppen mäklare och person ni har i företaget.
"
säljare på Lillekärr Norra 12

03 jul 2020

"Entusiastisk, trevlig och tillmötesgående mäklare med stenkoll på allt. Kan varmt rekommendera Filip, man är i trygga händer från start till försäljning. "
säljare på Engelbrektsgatan 5

29 jun 2020

"När jag skulle sälja min bostad kollade jag verkligen upp allt och jag kollade upp flera olika mäklare för att jämföra. Där är såklart rekommendationer en central del men det finns också mycket annat att titta på - vem sålde mycket i mitt område och hur bra är mäklaren på att få igång en budgivning ? Efter att jag sonderat terrängen föll mitt val på Filip Scepanovic , på ERA i Sannegårdshamnen.
Tack Filip för ditt naturliga bemötande och att du gjorde hela processen så okrystad och prestigelös , du överträffade verkligen alla våra förväntningar .
Bardia Niroozad
"
säljare på Hyggesvägen 10

29 jun 2020

"Filip tog sig an försäljningen av min bostad på ett väldigt målmedvetet och engagerat sätt. Genom hela processen har han visat prov på hög energi, tillförsikt och optimism vilket har varit värdefullt i dessa tider av allmän osäkerhet. Jag uppskattar särskilt att han var snabb i vändningarna så att vi snabbt kunde få ut bostaden på marknaden!"
säljare på Ceresplatsen 15

29 jun 2020

"Bästa tänkbara mäklare, som förutom hög kompetens, är utomordentligt resultatinriktad mot kundens bästa och kändes väldigt trygg att ha med genom hela processen! Han är lätt att nå och hålla kontakt med, skapade snabbt förtroende och en god relation med båda parter, hjälpte till med allt och anpassade även kontraktsskrivning i sittande möte så att båda parter gick nöjda från affären. Varm rekommendation från vår sida!"
säljare på Skogen 25

25 jun 2020

"Givet val av mäklare, med Filip som mäklare slipper jag oroa mig över försäljningen. Från första kontakt till överlåtelse-dagen har det vart smärtfritt. En mäklare som aldrig lovar för mycket av det goda innan en försäljning, MEN levererar alltid alldeles för mycket över förväntan. Min andra affär ihop med Filip och jag längtar redan efter nästa!"
säljare på Lilla Idtjärnsgatan 9

16 jun 2020

"F ENOMENAL
I MPONERANDE
L ADDAD
I DEALISK
P ROFFSIG
Det är Filip det. Gossen som gör allt och lite till. För att kundnöjdheten ska vara så hög som den någonsin går. Tillgängligheten har varit outstanding och har genom hela resan spridit glädje och trygghet. Ordet lagom verkar inte existera i hans värld utan för honom finns inget annat än det bästa. Vi är 100% nöjda med Filip och det kommer du också vara!
Sveriges mäklare nr1.
#callhim"
säljare på Bratteråsgatan 50

04 jun 2020

"Bra mäklare! Rolig och väldigt driven människa"
säljare på Norra Skeppspromenaden 15

25 maj 2020

"Vill man ha en riktig mäklare skall man anlita Filip!
Hela ERA kontoret där Filip jobbar är engagerade, lyhörda och hjälpsamma!
Vi kommer att rekommendera Filip till alla!
Härdanefter är det bara han som får sköta våra bostadsaffärer. "
säljare på Akkas gata 34

05 maj 2020

"Rekomenderar den här Mäklarfirman och framför allt Mäklaren Filip
Jag tror att han kommer att bli Sveriges bästa säljande Mäklare "
säljare på Övralidsgatan 11

05 maj 2020

"Filip var engagerad och duktig. Han fick vår lägenhet såld snabbt och till ett bra pris under rådande omständigheter. Vi är väldigt nöjda med Filip och kan rekommendera honom som mäklare."
säljare på Karolinernas gata 1

29 apr 2020

"Filip har allt man söker hos en mäklare! Även fast det är svåra tider just nu så fixade han en fantastisk försäljning. Vi kunde lugnt luta oss tillbaka och låta Filip göra det han är bäst på. Vi kommer definitivt rekommendera Filip vidare!"
säljare på Solhagagatan 104

27 apr 2020

"Vi valde Filip på grund av hans förmåga att lyssna och förstå. På vårat första möte kände både jag och min sambo att Filip var genuint intresserad av våra åsikter. Det som särskiljer Filip (i vår mening) är hans förmåga att stanna upp i det han gör, lyssna, ställa motfrågor och sedan fortsätta konversationen utan att tappa den röda tråden. Vi kände en gemensam förståelse för varandra redan efter första mötet. Vi hade en målbild, förväntningarna var satta från båda håll och vi var väl införstådda i att Corona kunde ställa till det för oss. Vi gav Filip vårat fulla förtroende och nycklarna till lägenheten, resten talar för sig självt. Inom loppet av en månad, i Coronatider, lyckas Filip sälja vår lägenhet.
Tack Filip!"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

25 apr 2020

"Mycket driven och energisk! "
säljare på Mölndalsvägen 87D

20 apr 2020

"En väldigt engagerad mäklare - kommer att gå långt. Tror Fredrik Ekelund får se upp ;) "
säljare på Lillekärr Södra 132

16 apr 2020

"Filip är fantastiskt kunnig, tillmötesgående och driven mäklare som överträffade mina förväntningar. Trots den tuffa rådande situationen just nu lyckades han snabbt sälja lägenheten och nå det pris jag önskade.
Filp är en mäklare som hela tiden har kunden i fokus och höll en uppdaterad under hela processens gång.
Kan enbart varmt rekommendera Filip till alla som söker efter en grym mäklare som levererar. "
säljare på Kvillegatan 19

07 apr 2020

"Under omständiga tider för alla så har Filip lyckats med att sälja denna lägenhet.
Han har med sin professionalism lyckats att lugna en orolig själ som inte trodde att det var möjligt. Svarar alltid i telefon om man har funderingar.
Filip brinner för sitt jobb och kan starkt rekommendera att anlita honom!
"
säljare på Mölndalsvägen 87D

27 mar 2020

"Närvarande och engagerad!"
säljare på Åby Allé 3

25 mar 2020

"I dessa tider då det man kan uppleva oroligheter på bostadsmarknaden kändes det extra tryggt att ha Filip som mäklare!
Duktigt, ambitiös och hundring. Kan varmt rekommendera samtliga att kontakta Filip! "
säljare på Jägaregatan 16

07 mar 2020

"Filip är rätt person på rätt plats som jag verkligen kan rekommendera "
säljare på Kabbeleksgatan 5B

20 feb 2020

"Det finns mäklare och sedan finns det mäklare som i detta fall stavas Filip. Filip gav oss en trygghet och möjlighet till att jobba tillsammans för att få till en så bra försäljning som möjligt. Som säljare önskade jag ha en mäklare som är allting FÖRUTOM en hemnet säljare, dvs där bostäder säljer sig själva via en annonser. Filip var allting förutom en hemnet säljare, Som mäklare har Filip ett enormt driv och skräddarsyr sin masterplan för varje enskilt objekt han tar sig an för att få till en så bra försäljning som möjligt. Utfallet kunde inte bli bättre, jag fick ett överskott och mitt största problem är just nu vad jag skall göra av pengarna LYXPROBLEM.
Tack återigen Filip och kör hårt!"
säljare på Lenvädersgatan 27

19 feb 2020

"Mäklaren höll högt och jämt tempo under hela försäljningen och levererade försäljningsrekord på den aktuella gatuadressen och föreningen (Astris Gata, Brf Visan). Detta dessutom på en förhandsförsäljningen vilket gjorde hela processen mycket smidig och enkel för oss. Vi fick under hela resan adekvat info om säljprocessen vilket fick oss att känna oss trygga och lugna vilket varit guld värt. Nu klarade vi av att köpa vårt drömboende utifrån optimala lånevillkor och dessutom få en liten slant över!!"
säljare på Astris gata 96

18 feb 2020

"Engagerad och pålitlig. Snabb och smidig affär tack vare Filips höga sociala kompetens och breda nätverk.
Proffesionell mäklare som rekommenderas varmt! "
säljare på Östra Midvintersgatan 14

15 feb 2020

"Filip var mycket lätt att ha att göra med för en oerfaren säljare som mig. Det var lätt att tycka om honom och bli personlig på ett bra och lagom sätt. Högsta betyg för Filip. "
säljare på Kabelgatan 35B

05 feb 2020

"Filip är en driven och snabbraderande mäklare som kan få en att skratta samt levererar :) "
säljare på Lindholmshamnen 34

30 jan 2020

"Tredje gången som jag säljer en bostad via Filip. Som vanligt lever han upp till mina förväntningar och ser till att allting fungerar på ett smidigt och enkelt sätt. Inte minst så levererar han alltid. Rekommenderas starkt!"
säljare på Monsungatan 48

29 jan 2020

"Fantastisk mäklare rakt igenom hela affären, pålitlig, kreativ och alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda över att vi valde Filip! "
säljare på Arsenalsgatan 12A

29 jan 2020

"Mycket nöjd med Filip!! Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Lindholmshamnen 38

29 jan 2020

"Mycket engagerad och personlig mäklare.
Kan inget annat än att ge Filip 10/10 p!
Vill du ha en mäklare som uppfyller dina förväntningar och ger allt för kunden dygnet runt? Ring Filip. "
säljare på Borstbindaregatan 1

27 jan 2020

"Jag upplevde Filip som väldigt engagerad och driven. Lätt att kommunicera med. Absolut en mäklare att rekommendera. Jag är supernöjd!"
säljare på Lillekärr Södra 122

27 jan 2020

"Stjärn-mäklare! Härlig attityd och driv. Vi sålde på Filips nätverk utan annons. Alltid tillgänglig. "
säljare på Monsungatan 65A

26 jan 2020

"Ung mäklare som har alla förutsättningar att bli en av de största mäklarna i Göteborg. Lyhörd, pålitlig, kundfokuserad och drivande. Varmt rekommenderas!
Ibrahim och Sinela"
säljare på Maj På Malös gata 32

05 jan 2020

"Mäklare av ren klass, väldigt professionell som verkligen levererade allt man bad om, jag är super nöjd! Rekommenderas starkt. "
säljare på Långängen 9

16 dec 2019

"Filip är en driven, professionell och lyhörd mäklare. Jag är otroligt nöjd med hur han sålde min lägenhet samt hur enkelt och smidigt allting gick. Jag skulle absolut rekommendera Filip till andra.
"
säljare på Mölndalsvägen 87H

13 dec 2019

"Suverän mäklare på alla sätt såsom engagemang, lyhördhet, anträffbar och förmåga att känna av marknaden. Vi är otroligt nöjda med hur smidigt och bra Filip och Era Västsvenska har skött husaffären.
Tack Filip!"
säljare på Ekereds Höjd 13

05 nov 2019

"Aldrig haft bättre mäklare, vi har anlitat mäklare 9ggr och det var den i särklass bästa mäklaren, smidig trevlig, lyhörd och mycket informativ. Vi önskar honom all framgång det är han värd."
säljare på Monsungatan 100

23 okt 2019

"Vi är supernöjda med hur Filip har varit under försäljning!
Engagerad, lättillgänglig, positivt inställt och framåtlutad från första mötet till sista.
Supernöjda över att vi just valde Filip."
säljare på Mölndalsvägen 69D

20 okt 2019

"Allt gick smidigt i försäljningen, Pilip var lätt att få kontakt med om man hade frågor. Super trevlig och kunnig. Har bara positivt att säga."
säljare på Vintervädersgatan 9

16 okt 2019

"Vi är nöjda. Filip är en mäklare med driv och engagemang. Jobbar för att nå ett bra resultat."
säljare på Monsungatan 100

04 okt 2019

"Det är såhär en mäklare skall vara, engagerad, tydlig och framåt i alla lägen! Har bara positivt att säga om denna unga lovande mäklare.
Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Handelsmyntet 14

30 sep 2019

"Vi är jättenöjda med Filips insats under hela processen.
Han var engagerad och gjorde sitt yttersta för att affären skulle gå så bra och smidigt som möjligt.
"
säljare på Åby Allé 1

27 sep 2019

"Stort tack till Filip !
Hans inställning till att sälja vår bostad är imponerande, lätt att tycka om för oss som kund vilket underlättar hela sälj processen. Mycket duktig mäklare som enligt vår mening är "Top Notch"...Tveka inte på att anlita Filip om Du vill jobba med en ödmjuk mäklare. (Vår lägenhet såldes innan visning). "
säljare på Monsungatan 71

23 sep 2019

"Mäklaren Filip,var mycke över förväntningarna,en helt fantastik människa,som gjorde sitt jobb,med en fantastik ambition,höll mig uppdaterad hela tiden,gav inte upp en enda gång,så ärlig och godtrogen.Rekomenderar honom starkt,han är klart den bästa mäklaren någonsin jag mött."
säljare på Norra Skeppspromenaden 15

12 sep 2019

"Vill inleda med att Filip har överträffat alla våra förväntningar. Vi har under hela bostadsaffären känt trygghet, detta genom noggrann planering, tillgänglighet, regelbundna uppdateringar och den självsäkerhet Filip utstrålar.
Filip är mycket flexibel och kunde träffa köpare när det behövdes, även om det var sent på kvällen.
Man får känslan att Filip älskar sitt arbete och är en född säljare vilket gjorde att vi tryggt kunde luta oss tillbaka och se kvadratmeterpriset sluta på 100.000/kvm vilket är helt otroligt.
Vi rekommenderar Filip till er som vill förverkliga sina boendedrömmar och få ett gott skratt på köpet.
Stort tack!
"
säljare på Lindholmshamnen 36

05 sep 2019

"Genuin och professionell är orden som beskriver Filip bäst. Bostadsförsäljningen gick super smidig och högt över var jag hade förväntat mig. Filip är en person med väldigt mycket engagemang, passion och målmedvetenhet som genomsyrade hela affären. Samtidigt var han väldigt metodisk och och tog mig igenom hela processen på ett väldigt pragmatiskt sätt. Stort plus är hans ständiga positivitet och glada humör.
Strålande insats och tack återigen!"
säljare på Astris gata 74

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
96 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 97 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
91 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
95 av 97 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 97 säljare

Filip på kartan.

102 tidigare annonser
17 bostäder till salu
97 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

1 850 000 kr
2 rum, 62 m²
29 838 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 256 kr/mån
3 095 000 kr
5 rum, 117 m²
26 452 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 878 kr/mån
2 150 000 kr
3 rum, 75,9 m²
28 666 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 636 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 37 m²
48 513 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 700 kr/mån
3 495 000 kr
4,5 rum, 147 m²
23 775 kr/m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 370 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 175 000 kr
1 rum, 47,6 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
1 630 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 135 000 kr
1 rum, 46,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda! Så fort Filip klev in genom våran dörr kändes de helt rätt! Han är så himla go och man känner sig jätte trygg, han kan verkligen sin grej. Han vet vad han pratar om helt enkelt! Rekommenderar han STARKT! Ingen kommer ångra sig :) älskade hans sätt att jobba, snabbt, enkelt och rakt! Med vänliga hälsningar, lilla familjen på Prilyckegatan 87. "
4 300 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 20 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 4 280 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt tacksamma att vi fick möjligheten att anlita Filip för andra gången! Filip visar enorm skicklighet när det kommer till förhandling, kommunikation och försäljning. När vi väljer mäklare letar vi efter en person som är skarp, entusiastisk, kompetent och har ett starkt självförtroende. Filip fyller samt överträffar samtliga kriterier. Filips tillgänglighet får fem stjärnor, regelbundet får man uppdateringar i processen samt om det sker förändringar i försäljningsstrategin. Jag rekommenderar alla som går i sälj- eller köptankar att kontakta Filip!"
2 770 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 175 000 kr
1 rum, 43 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En topp mäklare, som har rätt energi & mkt trevlig kan starkt rekommendera Filip"
2 800 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 220 000 kr
4 rum, 89,3 m²
Utropspris: 2 580 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Filip Scepanovic är en mäklare som jag skulle rekommendera till alla som vill sälja sin bostad .
Jag vill bara ösa beröm över Filip och tala om vilken toppen mäklare och person ni har i företaget.
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.