Filip Karlsson

Profilbild för Filip Karlsson
Filip Karlsson
4.9 / 5
(86 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
10 st
94 690 000 kr

Bakgrund

Filip Karlsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-01-14. Filip har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Filip har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 54 567 000 kr.

Presentation

Jag är en glad kille uppväxt i Norrköping med stenkoll på staden och dess närområden. Innan jag blev mäklare har jag bland annat arbetat som säljare, projektledare och analytiker inom telekombranschen. Dessa erfarenheter har jag stor nytta av i min roll som fastighetsmäklare då många beslut fattas med hjälp av statistik.

I mina ögon är varje förmedling lika viktig och mitt mål är att personen som anlitar mig ska rekommendera mig till sina nära och kära när det är dags för deras bostadsaffär.

När jag inte sysselsätter mig med mäkleri umgås jag gärna med min sambo eller tar ett varv på golfbanan med ett par kompisar!

Utbildad via Malmö Universitet.

Tidigare arbetat som analytiker och projektledare på ett av Sveriges största och mest framgångsrika företag.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Filip.

02 jul 2022

"Engagerad och kundfokuserad med bra känsla för marknaden. Rekommenderar starkt Filip som mäklare om du vill bli nöjd med hela försäljningsresan."
säljare på Trestegsgatan 95

17 jun 2022

"Försäljningen tog totalt 8 dagar efter vi först träffade mäklaren. Sålde och skrev på ny bostad. Fantastiskt smidigt och vi är så himla nöjda med resultatet!"
säljare på Lövstaberg 2

15 jun 2022

"Superbra bemötande och engagemang från Filip under hela säljprocessen, kände mig trygg hela tiden!"
säljare på Eknäsgatan 31

04 jun 2022

"Vi är väldigt nöjda med Filip. Kompetent, lugn och trevlig samt bra återkoppling.Mycket lätt att samarbeta med.Rekommenderas starkt av oss."
säljare på Slåttergatan 38C

21 apr 2022

"Som mäklare är Filip lättillgänglig, serviceinriktad och lyhörd. Vi kände oss trygga med Filip som mäklare hela vägen från värdering till försäljning. Han har våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Gullvivsstigen 4

09 mar 2022

"Trevlig och lättsam att ha att göra med! Bra kommunikation! Snabb och smidig affär! Vi är super nöjda, kan varmt rekommendera Filip! "
säljare på Folkborgsvägen 8A

11 feb 2022

"Lugn och pedagogisk mäklare vid min första bostadsrättsförsäljning.
Yrkeskunnig och professionell. Bra marknadskännedom.
Supernöjd!"
säljare på Blommelundsgatan 3A

10 feb 2022

"Filip har vart väldigt hjälpsam, tydlig o noggrann vid försäljningen av våran lägenhet, vi är mer än nöjda. Kommer att anlita honom igen vid eventuella framtida försäljningar"
säljare på Lanhagsgatan 3

04 feb 2022

"Snabb och personlig service.
Oerhörd lyhörd och professionell.
Höll oss informerade hela tiden.
Bra kommunikation från början till slut.
Hela affären gick mycket snabbt och smidigt.
Kan varmt rekommendera Filip."
säljare på Hagebygatan 47

01 jan 2022

"Kompetent och seriös i sitt yrkesutförande, samtidigt som han var lättsam och överlag lätt att ha och göra med. Alla personer jag varit i kontakt med på Mäklarhuset har under processen har varit hur fina och goa som helst!
Rekommenderar starkt både Filip och Mäklarhuset till dom som går i säljt..."
"Kompetent och seriös i sitt yrkesutförande, samtidigt som han var lättsam och överlag lätt att ha och göra med. Alla personer jag varit i kontakt med på Mäklarhuset har under processen har varit hur fina och goa som helst!
Rekommenderar starkt både Filip och Mäklarhuset till dom som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Albrektsvägen 108B

17 dec 2021

"Proffsig! Och såg till både köparen och säljarens bästa "
säljare på Smedstugugatan 18A

14 nov 2021

"Mäklarens engagemang är ju inte helt slutfört eller avslutat, men hittills är vi mycket nöjda."
säljare på Garvaregatan 31

06 nov 2021

"Filip gjorde ett mycket bra jobb, han gav bra förslag som slog in väl med försäljningen av min bostad. Väldigt social och trevlig och lugn och sansad person men driftig och bra energi. Jag skulle rekommendera Filip till vänner och bekanta."
säljare på Lagergrensgatan 47

29 okt 2021

"Riktigt bra service och höll oss informerade om varje steg. Lätt att prata med och hade stor kunskap inom försäljning av lägenheter. Riktigt nöjda med vår försäljning och kan rekommendera Filip till alla som går i säljtankar."
säljare på Luntgatan 10C

28 okt 2021

"Jag är otroligt nöjd med Filip på alla plan och kommer anlita honom igen om det blir aktuellt med en försäljning i framtiden. "
säljare på Luntgatan 12D

21 okt 2021

"Jag tycker att Filip gjorde ett väldigt bra jobb som mäklare av vår lägenhet, han var lyhörd och höll oss hela tiden informerade. Även fast köpintresset kanske inte var det största för vår lägenhet så märktes det att han var ihärdig och gjorde allt han kunde för att få den såld. 10/10! Vi ses ige..."
"Jag tycker att Filip gjorde ett väldigt bra jobb som mäklare av vår lägenhet, han var lyhörd och höll oss hela tiden informerade. Även fast köpintresset kanske inte var det största för vår lägenhet så märktes det att han var ihärdig och gjorde allt han kunde för att få den såld. 10/10! Vi ses igen nästa gång vi ska köpa eller sälja lägenhet!"
Läs mer
säljare på Nelinsgatan 22

22 sep 2021

"Pålitlig mäklare som det är lätt att tycka om."
säljare på Olai Kyrkogata 19

21 sep 2021

"Jätte duktigt mäklare vi både sålde och köpte utav Philip !"
säljare på Sandgatan 22A

27 aug 2021

"Mycket nöjd, hade inte valt en annan mäklare nu i efterhand."
säljare på Grebyvägen 19

09 aug 2021

"Since the first day, we felt like Filip was very trustworthy to work with. He always kept us in the loop at every step and also helped us get more money than expected for our apartment. We highly recommend Filip!"
säljare på Hospitalsgatan 24B

09 aug 2021

"Engagerad mäklare som var tydlig och vägledande genom hela försäljningen. "
säljare på Butgatan 18

02 jul 2021

"Otroligt nöjda med en smidig affär. Filip är engagerad, lyhörd och lätt att få tag på. Tacksamma att vi hittade rätt mäklare som kunde hjälpa oss att nå vårat mål. "
säljare på Östra Högbyvägen 6K

16 jun 2021

"Mycket engagerad, positiv och fokus på mig som kund. Rekommenderar starkt Filip om ni behöver hjälp av en proffsig mäklare. "
säljare på Mellangrindsvägen 40C

31 maj 2021

"Filip var väldigt professionell och tillmötesgående.
Vi hade tät kontakt och han uppdatera mig så fort något kom upp ang lägenheten. Han var väldigt tillgänglig på telefonen och svarade oftast inom närmsta timmen. Kan starkt rekommendera han. "
säljare på Trozelligatan 26

30 apr 2021

"Trevlig och tillmötesgående. Lätt att få tag på och engagerad. "
säljare på Sommardalsvägen 32

28 apr 2021

"Vi upplevde Filip som en mycket drivande mäklare med framåtanda som ville vårt bästa som säljare. Hela försäljningen blev en positiv upplevelse för oss och vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i tankar att sälja sitt hus."
säljare på Blåbärsstigen 46

15 mar 2021

"Proffessionell och väldigt lätt att samarbeta med. Kunde svara på alla frågor och hjälpte oss att få igenom våra önskemål. Kom med många råd och var väldigt trevlig!"
säljare på Smedstugugatan 9B

11 mar 2021

"Filip är oerhört enkel att arbeta med och duktig på att hela tiden förmedla uppdateringar. Han har träget inväntat rätt bud som matchat det vi önskade för vår tomt och fått oss att känna trygghet. Grym kille med hjärtat på rätt ställe dessutom som humant kunde ge oss det vi önskade."
"Filip är oerhört enkel att arbeta med och duktig på att hela tiden förmedla uppdateringar. Han har träget inväntat rätt bud som matchat det vi önskade för vår tomt och fått oss att känna trygghet. Grym kille med hjärtat på rätt ställe dessutom som humant kunde ge oss det vi önskade."
Läs mer
säljare på Adress saknas

05 mar 2021

"Kanon trevlig och lyhörd mäklare, höll mig alltid uppdaterat och skötte allt kanon !"
säljare på Trestegsgatan 83

16 feb 2021

"Filip var väldigt professionell från första mötet till affär. Han lyssnade på våra åsikter & tankar och fanns alltid tillgänglig vid minsta fråga.
Rekomenderas starkt!"
säljare på Garvaregatan 8B

05 feb 2021

"Proffsig och personlig. Supernöjd med mäklarens insats :)"
säljare på Smedjegatan 11

25 sep 2020

"God kommunikation rakt igenom vilket gjorde att man som säljare kände sig trygg genom hela affären."
säljare på Backvägen 5A

16 sep 2020

"En lugn och bra genomförd försäljning. Mäklaren "ser" personen han talar med, inlyssnande såklart.
Så som en bra mäklare ska vara. Mamma är nöjd."
säljare på Gråbergsgatan 21

21 jul 2020

"Filip var väldigt enkel att ha att göra med, tog sig tid för alla slags frågor som dök upp under processen. Var väldigt hjälpsam under både försäljning samt vårt sökandet efter ny bostad. Vi rekommenderar Filip starkt!"
säljare på Vilbergsgatan 211

29 jun 2020

"Filip gjorde ett fantastiskt bra jobb.Nåbar bra feedback och höll mig hela tiden uppdaterad. Om det blir aktuellt att sälja något mer objekt kommer Filip att få uppdraget. Kommer även att rekommendera honom till andra som ska sälja."
säljare på Morängatan 27

27 jun 2020

"Filip har varit en klippa för oss! Tagit sig tid att finnas där för oss i både försäljning och köp!
Vi är otroligt tacksamma för att få ha honom som mäklare för vår första försäljning. Kommer vi aldrig glömma. Tack!"
säljare på Nils Åbergs gata 17C

25 maj 2020

"Grym mäklare. Trevlig snabb på svar och riktigt driftig. Hade lite bråttom sälja min lägenhet och det gick snabbare en vad jag kunnat tänka mig. Den dagen jag ska köpa nytt/sälja så blir det Filip igen! "
säljare på Von Leesengatan 3C

06 maj 2020

"Jag valde Filip som mäklare eftersom han var väl förberedd, är engagerad och ger ett trevligt intryck. Försäljningen uppfyllde förväntningarna och Filip gjorde ett bra jobb, jag är nöjd med hans insats!
Kan utan problem rekommendera andra att anlita Filip!"
"Jag valde Filip som mäklare eftersom han var väl förberedd, är engagerad och ger ett trevligt intryck. Försäljningen uppfyllde förväntningarna och Filip gjorde ett bra jobb, jag är nöjd med hans insats!
Kan utan problem rekommendera andra att anlita Filip!"
Läs mer
säljare på Smedjegatan 13

28 mar 2020

"Filip gjorde ett riktigt bra jobb i dessa tider av pandemi och hysteri. Bra upplägg inför försäljning och med bra återkoppling under hela säljprocessen. Filip är driven, serviceinriktad och social. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Bandygränd 6

24 mar 2020

"Jag är väldigt glad över att vi fick Filip som vår mäklare för jag tycker att han är väldigt lätt att tycka om som person, väldigt jordnära och lättsam. Han Var väldigt professionell när det kom till vår bostad men även att hjälpa oss bedöma andra bostäder och vi kände oss väldigt trygga när det ..."
"Jag är väldigt glad över att vi fick Filip som vår mäklare för jag tycker att han är väldigt lätt att tycka om som person, väldigt jordnära och lättsam. Han Var väldigt professionell när det kom till vår bostad men även att hjälpa oss bedöma andra bostäder och vi kände oss väldigt trygga när det kom till frågor gällande bostäder och hur vi skulle tänka rent ekonomiskt kring boende osv. Tycker han skötte allt galant och kommer definitivt välja Filip som mäklare nästa gång vi ska sälja!"
Läs mer
säljare på Sandgatan 22B

13 mar 2020

"Trevlig och seriös mäklare, lätt att nå när som helst och svarade snabbt!"
säljare på Reenstiernagatan 90

11 feb 2020

"Att sälja sitt hem kan vara både påfrestande och spännande på samma gång. Vi valde därför att träffa olika mäklare innan vi beslutade oss för vem som skulle få uppdraget. Det gick till Filip eftersom han tidigt gav ett mycket gott intryck. Han var omtänksam, genuin och lyhörd genom hela processe..."
"Att sälja sitt hem kan vara både påfrestande och spännande på samma gång. Vi valde därför att träffa olika mäklare innan vi beslutade oss för vem som skulle få uppdraget. Det gick till Filip eftersom han tidigt gav ett mycket gott intryck. Han var omtänksam, genuin och lyhörd genom hela processen. Vi är väldigt glada att vi fick Filip som mäklare och ger honom våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Rodgagatan 7

04 feb 2020

"Bra mäklare och jag är nöjd med affären."
säljare på Petter Swartzgatan 15C

03 feb 2020

"Mycket trevlig och lyhörd person. Har anlitat Filip vid två försäljningar samt som hjälp/rådgivning vid både hus och lägenhetsköp. "
säljare på Klingagatan 1

19 dec 2019

"Hjälpte genom hela sälj och köp processen. Var ett stort stöd även när vi skulle köpa nytt."
säljare på Blockvägen 36

15 dec 2019

"Verkligen nöjd. Proffsig. Fick väldigt bra information fortlöpande. Fick goda råd under hela försäljningen"
säljare på Ekolodsgatan 9

12 nov 2019

"Mycket empatisk och fint bemötande under försäljningsprocessen. Kontinuerlig och tydlig uppdatering från mäklaren under hela processen.
"
säljare på Grebyvägen 13

04 nov 2019

"Helt klart godkänd. Gjorde allt han skulle med ett bra resultat."
säljare på Vattengatan 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
5
Gård
2
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
54 567 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 86 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 86 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
83 av 83 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 86 säljare

Filip på kartan.

204 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
86 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

1 650 000 kr
2 rum, 61,3 m²
27 049 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
4 003 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 62,5 m²
25 725 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
2 874 kr/mån
1 095 000 kr
1 rum, 35 m²
31 285 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
2 513 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 62 m²
24 112 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
3 279 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 53,5 m²
33 867 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
4 833 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 325 000 kr
Villa Eksund
+ 530 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Fritidshus Norrköping
2 rum, 33 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 395 000 kr
Lägenhet Nordantill
2 rum, 65,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 500 000 kr
Lägenhet Klingsberg
-25 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 525 000 kr
1 495 000 kr
Lägenhet Eneby
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.