Filip Ericsson

Profilbild för Filip Ericsson
Säljarfavorit
Filip Ericsson
4.8 / 5
(309 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
34 st
116 145 000 kr

Bakgrund

Filip Ericsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-27. Filip har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Filip har haft 45 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 134 670 000 kr.

Presentation

Filip förmedlar bostadsrätter och villor inom Malmö. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger han stor vikt vid att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs Filip till "Årets Rookie" på Bjurfors redan efter 6 månader som fastighetsmäklare. 2 år senare är han idag Partner på Bjurfors i Öresundsregionen.

Se nedan för att läsa om Filip och hans försäljningar
http://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/filip-ericsson/

Mäklarbyrå


Säljare om Filip.

02 okt 2020

"Filip ingav stort förtroende från första början. Han har mycket god kännedom om både objekt, kvarter och marknaden. Skötte affären på ett transparent sätt och kommunicerade mycket väl genom de olika etapperna. Priset blev en bra bit över förhoppningen, vilket Filip bidrog till. "
säljare på Peterstorpsvägen 4

29 sep 2020

"Filip är kunnig, seriös, driven och engagerad. Tillhör absolut toppskiktet!"
säljare på Sergels väg 6A

28 sep 2020

"En trevlig och kunnig mäklare som alltid fokuserar på lösningar istället för hinder. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

28 sep 2020

"Bra engagemang, Anpassar och löser olika situationer som uppstår under försäljningen samt även bra sparring partner när man tittar på nya objekt"
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

28 sep 2020

"Vi både köpte och sålde genom Filip och han var mycket lyhörd och engagerad genom hela processen. Han är proffsig, lyhörd och tillgänglig och man känner sig tryggt omhändertagen. Som att man var hans enda kund. Han är också effektiv; vi fick en snabb affär med önskat resultat. Vi kan absolut rekommendera Filip. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 3A

21 aug 2020

"Avslappnat och proffesionellt hanterat"
säljare på Sergels väg 2

13 jun 2020

"Kämpade på mycket bra under en svajig lägenhetsmarknad i COVID-19 tider"
säljare på Jungmansgatan 4A

13 jun 2020

"Filip är driven och målinriktad, vilket var väldigt viktigt för mig som säljare. Utgick från vad som var viktigt för mig, vilket jag uppskattar! Supernöjd! "
säljare på Regementsgatan 31A

12 jun 2020

"Super efficient and gives us the impression he is very experienced and professional. Friendly and sincere, feels trustworthy. Very sharp. "
säljare på Nicoloviusgatan 10A

12 jun 2020

"Filip är trevlig, kunnig och pålitlig. Rekommenderas. "
säljare på Peterstorpsvägen 4

12 jun 2020

"Skicklig och hög social kompetens med känsla för hur bostaden ska presenteras."
säljare på Slussgatan 14

12 jun 2020

"Filip är helt enkelt bäst! Malmös bästa mäklare utan tvivel!"
säljare på Ribevägen 20A

02 apr 2020

"Vi sålde vår 3 rok på Davidshall med hjälp av Filip och är supernöjda!
Filip är väldigt proffsig, fick oss att känna trygghet och gjorde ett jättearbete för att det skulle bli så bra som möjligt för oss.
Vår lägenhet presenterades på bästa sätt, vi fick tydlig och ständig kommunikation och blev alltid väl bemötta. Vi är övertygade om att Filips personlighet och kompetens ger en stor trygghet åt spekulanter och köpare och vi kan inget annat än att varmt rekommendera honom till den som planerar att sälja.
Bra jobbat och stort tack för allt!"
säljare på Kastellgatan 8

31 mar 2020

"Närvarande, målinriktad med hjärtat på rätt plats, självsäker och genom handling når toppen resultat. "
säljare på Köpenhamnsvägen 32C

31 mar 2020

"Jag har använt Filip vid två försäljningar och blir det en tredje väljer jag Filip igen! Som säljare känner man sig trygg i hans kompetens och engagemang."
säljare på Vikhögsgatan 5D

31 mar 2020

"Filip är oerhört engagerad och kunnig och tar verkligen affären på största allvar. Han lyssnade in vad jag behövde och la upp en strategi som skulle passa mig och min lägenhet bäst. Jag är så nöjd med hela processen men även för vad försäljningen gav. Känns som att Filip anpassar sina affärer utifrån kund och behov och gör det lilla extra. Jag har väldigt stort förtroende för Filip och vill verkligen rekommendera honom! "
säljare på Köpenhamnsvägen 33B

31 mar 2020

"Seriös, hungrig och kompetent mäklare"
säljare på Västra Kristinelundsvägen 37A

31 mar 2020

"Filip kunde området som han sålde i väldigt bra och var lyhörd kring de frågor som vi hade. Han höll oss uppdaterade och snabb i sin återkoppling. "
säljare på Skvadronsgatan 9C

31 mar 2020

"Engagerad, påläst och lyhörd.
Rekommenderas!"
säljare på Nordlinds väg 100B

27 feb 2020

"Filip var lyhörd, omtänksam och såg till att allt gick rätt till för mitt bästa.
Jag kan varmt rekomendera Filip som mäklare, och är mycket nöjd! =)"
säljare på Nikolaigatan 5

25 feb 2020

"Filip visar alltid ett stort engagemang, är otroligt professionell och är väldigt mån om att göra alla parter nöjda och glada. Jag kände en stor tillit till Filip under hela processen, hans kunskap och driv är imponerande! Kommer definitivt anlita Filip igen och skulle verkligen rekommendera honom till andra!"
säljare på Kastellgatan 9

25 feb 2020

"Jag är väldigt nöjd och kan tänka mig att jobba med Filip igen."
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

25 feb 2020

"Filip really helped us in selling our apartment and he was super supportive, helpful and genuine.
"
säljare på Nobelvägen 145A

25 feb 2020

"Vi köpte lägenheten med Filip som mäklare och det var ett naturligt val att han skulle få sälja den åt oss. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 7

25 feb 2020

"Väldigt nöjd med Filips insats. Tog sig tiden och lyssnade på ens önskemål. Han var inte alls jäktig utan mån om att vi skulle känna oss trygga och göra en så bra affär som möjligt. Filip är proffsig ända ut i fingerspetsarna.
Vi fick mycket mer än vad vi begärde, vårt m2-pris för denna typ av lgh i området lär nog vara ett rekord ett bra tag till."
säljare på Västra Rönneholmsvägen 31B

03 feb 2020

"Vi blev rekommenderade att ta hjälp av Filip till försäljningen av vår lägenhet och nu är det vår tur att rekommendera honom vidare! Otroligt duktig och kunnig mäklare. Ett stort plus är att han lyckades få sålt lägenheten väldigt snabbt. "
säljare på Sufflörgatan 1

15 jan 2020

"Filip skötte min bostadsförsäljning med bravur. Försäljningen gick snabbt och jag fick mer än vad jag begärde. Filip lämnar inget att önska efter min försäljning, jag fick ett professionellt intryck och det märks att han har koll på läget!"
säljare på Skvadronsgatan 20A

15 jan 2020

"Jag är utomordentligt nöjd med valet av Filip som mäklare. Han är otroligt professionell och väldigt bra på att kommunicera. Jag kände mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Kommer garanterat att vända mig till Filip vid nästa bostadsaffär - stark rekommendation! "
säljare på Tessins väg 8B

15 jan 2020

"Filip är väldigt ödmjuk och professionell. Han är väldigt lyhörd och hade riktigt bra koll på objektet. Filip gav även tips och råd under hela processen.
Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Krutmeijersgatan 5

07 jan 2020

"Mycket bra mäklare, väldigt engagerad och proffisionell. God samarbetsförmåga och lojal. "
säljare på Nobelvägen 147F

21 dec 2019

"Filip är väldigt engagerad, seriös, intresserad och lyhörd. Han känns erfaren och har en mycket god förmåga att lyssna in både köpare och säljare. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Barometergatan 90

20 dec 2019

"Filip är duktig och inger förtroende! Min känsla är att Filip har koll på läget och hanterar säljare som köpare på ett riktigt bra vis! "
säljare på Köpenhamnsvägen 18A

08 nov 2019

"Filip var väldigt hjälpsam och tydlig i sin kommunikation."
säljare på Kilian Zollsgatan 5A

08 nov 2019

"Super duktig och engagerad mäklare, 10/10! "
säljare på Kronetorpsgatan 48B

06 nov 2019

"Mycket bra mäklare, pålitlig, ärlig, driven och effektiv. Vi rekommenderar Filip varmt!"
säljare på Nicoloviusgatan 5B

03 nov 2019

"Filip är en otroligt professionell och förtroendeingivande mäklare. Alltid snabb på att svara, trevlig och social. Jag kan varmt rekommendera Filip som mäklare! "
säljare på Kilian Zollsgatan 7A

20 okt 2019

"Anledningen till att jag inte tycker att mäklaren var prisvärd är att jag tycker att mäklaryrket överlag är totalt överdimensionerat lönemässigt, om en jämför med andra yrkesgrupper i samhället. Det är inte Filips fel, det är ett system fel!
Det bästa med att arbeta med Filip är att han inte trissade upp priserna i onödan, utan han bryr sig om de mänskliga aspekterna och anstränger sig verkligen för att det inte ska bli onödig hets. Detta uppskattade jag otroligt mycket med hans arbete!"
säljare på Hantverkaregatan 19

01 okt 2019

"Bilderna tyckte jag var lite sisådär, väldigt gul-filtrerade och märkliga. Fotografen berättade att de skickades till Indien för retusch. Det var inget jag behövde veta."
säljare på Kapellgatan 18

21 sep 2019

"Vi är väldigt nöjda med Filip som mäklare, han gjorde ett kanonbra jobb och vi kan verkligen rekommendera honom vidare! "
säljare på Erikstorpsgatan 10B

08 sep 2019

"Filip är både professionell och personlig, vilket vi uppskattar. En duktig och seriös mäklare som lyssnar på våra önskemål som ser till att hålla oss underrättade och delaktiga i processen."
säljare på Munkgatan 3

06 sep 2019

"Jag är väldigt nöjd med Filips insats och agerande kring försäljningen av min bostad. Jag kommer definitivt använda mig av Filip igen vid framtida försäljningar! "
säljare på Sperlingsgatan 10B

19 aug 2019

"Filip var snabb på att återkoppla vilket vi uppskattade."
säljare på Vårgatan 3C

16 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Filip. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för att vår lägenhetsförsäljning gick så smidigt vilket helt var Filips förtjänst! "
säljare på Storgatan 26

15 aug 2019

"Filip är en väldigt duktig mäklare och gör det omöjliga möjligt!
Jag fick väldigt snabbt ett förtroende och uppskattade hans driv, lojalitet, engagemang och framförallt hans uppdateringar och återkopplingar som var över förväntan! Att sätta tydliga förväntningar och känna sig prioriterad var viktigt för mig - detta gjorde Filip med bravur!"
säljare på Skvadronsgatan 20A

04 jul 2019

"Mycket nöjd med allt"
säljare på Vendelsvägen 9

02 jul 2019

"En mycket professionell och engagerad insats från Filip Ericsson."
säljare på Roslins väg 1

02 jul 2019

"Filip var driven och engagerad i försäljningen av min lägenhet! Han kom med bra förslag och tips samt gick alltid att få tag på vid frågor eller funderingar! Välj Filip om ni vill ha en duktig mäklare som lyssnar på vad du vill ha ut av försäljningen!"
säljare på Scaniaplatsen 21A

12 jun 2019

"Känns märkligt att få frågan i denna utvärdering om vilken arvodesmodell jag valde. Jag hade inget val! Det enda som diskuterades var procentsats."
säljare på Lugna gatan 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
134 670 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
293 av 309 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
275 av 309 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
290 av 309 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
307 av 309 säljare

Filip på kartan.

467 tidigare annonser
1 bostäder till salu
306 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 350 000 kr
1 rum, 35,6 m²
38 571 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 081 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 350 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 155 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
8 300 000 kr
Radhus Västra Innerstaden
+ 405 000 kr
183 m²
Utropspris: 7 895 000 kr
5 200 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 505 000 kr
3 rum, 92,5 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
2 895 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
-100 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Södertorp
+ 205 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.