Filip Ericsson

Profilbild för Filip Ericsson
Säljarfavorit
Filip Ericsson
4.9 / 5
(568 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
72 st
32 st
126 860 000 kr

Bakgrund

Filip Ericsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-27. Filip har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Filip har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 140 340 000 kr.

Presentation

För Filip är det viktigt att ett samarbete är genuint. Han lägger därför stor vikt vid att vara duktig på att förstå behov och att bygga förtroende. Det är ofta det som kan göra skillnaden mellan att göra 'en affär' och 'en bra affär'. Flexibilitet och trovärdighet är avgörande.

Filip har sedan starten 2014 varit högpresterande som mäklare. Hans roll som Säljcoach innebär att han utbildar nya och befintliga mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer. 2021 blev Filip Bjurfors första senior partner.

Samtliga uppdrag anpassas med kunden. En av Filips största styrkor är hans nätverk och Bjurfors förhandsmarknad.

För dig som är i behov av något nedan så har Filip bra kontakter han gärna delar med sig av;
- målning,
- snickare,
- golv,
- badrum,
- städning,
- flytthjälp,
- energideklaration,
- uppmätning

Kontaktuppgifter:
0739-20 66 84
filip.ericsson@bjurfors.se

https://www.hittamaklare.se/topplista/flest-rekommendationer/vastra-innerstaden-malmo/2023

https://www.hittamaklare.se/topplista/flest-forsaljningar/vastra-innerstaden-malmo/2023

https://www.hittamaklare.se/topplista/hogst-forsaljningsvarde/vastra-innerstaden-malmo/2023

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Filip.

18 jun 2024

"Vi var nöjda med Filips arbete. Filip är trygg i sin yrkesroll och hans självsäkerhet belönar sig. Vi sålde på förhand och gillade Filips förmåga att hitta rätt köpare utifrån både pris och tillträdde. Bra bollplank och kommunikation under processen. Definitivt en av Malmös toppmålvakten enligt o..."
"Vi var nöjda med Filips arbete. Filip är trygg i sin yrkesroll och hans självsäkerhet belönar sig. Vi sålde på förhand och gillade Filips förmåga att hitta rätt köpare utifrån både pris och tillträdde. Bra bollplank och kommunikation under processen. Definitivt en av Malmös toppmålvakten enligt oss! "
Läs mer
säljare på Östra Kristinelundsvägen 18A

13 jun 2024

"Filip kom med goda råd som inte var grundade i statistik utan han utgick från sina flera års erfarenhet."
säljare på Köpenhamnsvägen 18A

22 maj 2024

"Att sälja med Filip Ericsson har blivit ett självklart val för mig. Otroligt kunnig, lyhörd och han gör alltid sitt bästa för att överträffa mina förväntningar, och lyckas - gång på gång. Rekommenderas starkt!"
säljare på Kilian Zollsgatan 5A

21 maj 2024

"Proffsig, lyhörd och engagerad. Visade på expertis och arbetade fram en lyckad försäljningsprocess som var skräddarsydd för min situation."
säljare på Fågelbacksgatan 27B

22 apr 2024

"Filip bidrog till en positiv försäljningsupplevelse med ett smidigt och professionellt arbetssätt och strategisk fingertoppskänsla i urval och förhandsvisningar. "
säljare på Sankt Knuts Torg 10

04 apr 2024

"Trevlig, driven och tålmodig! Vi gjorde allting utan offentlig process och det lönade sig i slutändan! Vi fick det pris vi önskade och slog rekord i dessa svåra tider!"
säljare på Kilian Zollsgatan 15A

31 mar 2024

"Mäklaren hade många intresserade köpare via upplägget med förhandsförmedling. Detta fungerade mkt bra och bostadsrätten blev såld utanför den publika marknaden på några enstaka dagar."
säljare på Lugna gatan 39

28 mar 2024

"Filip är mycket lyhörd och kunnig vilket Inger både trygghet men som också lett till ett bra samarbete och slutligen försäljning."
säljare på Köpenhamnsvägen 48C

28 mar 2024

"Lägenheten såldes utanför den offentliga marknaden och det blev en supersnabb och smidig affär. "
säljare på Nicoloviusgatan 10A

11 mar 2024

"Vi kontaktade själva Filip då vi hört att han är en duktig mäklare och har en lång erfarenhet inom branschen. Vi ville dock ändå jämföra med andra mäklare men tyckte Filip helt klart hade den bästa försäljningsstrategin. Arvodet va högre än de andra mäklarnas men pga Filips strategi hade vi en tr..."
"Vi kontaktade själva Filip då vi hört att han är en duktig mäklare och har en lång erfarenhet inom branschen. Vi ville dock ändå jämföra med andra mäklare men tyckte Filip helt klart hade den bästa försäljningsstrategin. Arvodet va högre än de andra mäklarnas men pga Filips strategi hade vi en tro på ett högre slutpris.
På visningen hade vi över 35 sällskap och totalt 6 budgivare, vilket är fantastiskt i dagens svåra marknad.
Vi tyckte budgivningen till en början kändes väldigt jobbig då budgivarna kom med olika klausuler och krav, men Filip hanterade det på ett så professionellt och lugnt sätt att vi kunde fatta rätt beslut i slutändan.
Vi är väldigt nöjda med slutpriset (som hamnade en bra bit över utgångspris) med tanke på dagens svåra marknad för säljare och skulle absolut rekommendera Filip som mäklare. "
Läs mer
säljare på Edward Lindahlsgatan 18B

01 mar 2024

"Filip är professionell, lyhörd och var en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Kommer sannolikt använda Filip vid nästa eventuella bostadsförsäljning. "
säljare på Pilåkersvägen 5C

28 feb 2024

"Såld utan offentlig process"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

28 feb 2024

"Jag har försökt sälja mina lägenhet sedan i somras, men efter flera visningar så hände det ingenting. Jag valde då att ta nya tag och byta mäklarbyrå och mäklare.
Efter att träffat ett flertal mäklare var Filip ett självklart val! Inte enbart för han har extremt bra lokalkännedom, mest på grund..."
"Jag har försökt sälja mina lägenhet sedan i somras, men efter flera visningar så hände det ingenting. Jag valde då att ta nya tag och byta mäklarbyrå och mäklare.
Efter att träffat ett flertal mäklare var Filip ett självklart val! Inte enbart för han har extremt bra lokalkännedom, mest på grund av Filips sätt att kommunicera och den kunskap han besitter. Jag värdesätter även hans lugn som gör att jag som säljare känner mig trygg under hela processen.
I tillägg blev lägenhetsbilderna betydligt bättre och gav en rättvis bild av lägenheten. Även bra styling konsultation!
Lägenheten såldes på förhand, utan att lägga ut en annons på hemnet.
Jag kommer garanterat använda Filip vid nästa försäljning och rekommenderar honom starkt till alla som går i försäljningstankar.
Well done Filip!
"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 2D

19 feb 2024

"Fantastisk insats! Det gick snabbt och smidigt precis som önskat."
säljare på Östra Ryttmästaregatan 15A

16 feb 2024

"Drivande & målmedveten mäklare.
Bra bemötande med bra uppdatering & kommunikation."
säljare på Barsebäcksgatan 54

16 feb 2024

"Filip är väldigt förtroendeingivande, professionell och tillgänglig, så kan varmt rekommendera honom."
säljare på Citadellsvägen 21C

07 jan 2024

"Filip är väldigt engagerad och lyhörd, han förstod vår situation och önskemål och lyckades överträffa förväntan. Tydlig kommunikation genom hela processen och med en känsla att vara i trygga händer. Kan inte rekommendera Filip nog som mäklare! "
säljare på Regementsgatan 66B

06 jan 2024

"Arvodet var högre än medel. Då har man högre förväntningar"
säljare på Köpenhamnsvägen 48B

01 dec 2023

"Kändes trovärdig redan i första kontakten, höll mig sedan uppdaterade under både förberedelsen och försäljningen. Lätta att få kontakt med. Var mycket engagerad. Rekommenderar honom mer än gärna till andra. Mycket nöjd med denna mäklare."
säljare på Amiralsgatan 88D

01 dec 2023

"Filip är professionell och engagerad. Han tar sig an uppgiften med stort intresse och är lyhörd för mig som säljare. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Sankt Pauli Kyrkogata 6

01 dec 2023

"Hej, är lite osäker på att jag angav rätt modell för arvode. "
säljare på Kilian Zollsgatan 1C

30 nov 2023

"Andra gången jag haft Filip som mäklare. Ska jag sälja igen kommer jag kontakta honom! Vi kommer bra överens när det gäller försäljning av min bostad. "
säljare på Regementsgatan 76

20 okt 2023

"Filip var en stor trygghet genom hela processen. "
säljare på Krutmeijersgatan 10A

27 sep 2023

"Snabb, effektiv och korrekt. Trevlig och lätt att prata med. "
säljare på Fågelbacksgatan 6G

27 sep 2023

"Bästa mäklaren i Malmö.Professionell och trevlig.Återkopplar snabbt och lyssnar.
Rekommenderar honom gärna."
säljare på Sergels väg 2

12 sep 2023

"Såldes innan vi hann lägga ut på Hemnet."
säljare på Kilian Zollsgatan 1A

12 sep 2023

"Trots att det är en svår marknad så lyckades vi sälja vilket jag är nöjd med."
säljare på Kolsyregatan 5A

12 sep 2023

"Fille är den bästa mäklaren jag har träffat och haft att göra med. Han backade upp allt han sa. Hans driv gjorde allt extremt enkelt för båda parter. Samtidigt som alla 3 parter går vidare som vinnare. Tack Fille"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9B

28 aug 2023

"Vi köpte lägenhet med Filip som mäklare och var väldigt nöjda och fick förtroende för honom. När det var dags att sälja kontaktade vi honom på nytt, och lika nöjda denna gången! Lyhörd, professionell och mycket kompetent! "
säljare på Kungsgatan 34

24 aug 2023

"This is the second apartment that Philip is selling for me. He is an expert in his field and one of the most professional people I met in Sweden. He is very dedicated and works with integrity.
The company should be proud having someone like Philip working for them. "
"This is the second apartment that Philip is selling for me. He is an expert in his field and one of the most professional people I met in Sweden. He is very dedicated and works with integrity.
The company should be proud having someone like Philip working for them. "
Läs mer
säljare på Dockgatan 45A

24 aug 2023

"En helt igenom proffsig mäklarinsats och utförlig skriftlig dokumentation.
Jag har under årens lopp gjort ca 15 köp, fsg och denna process bäst. Att jag dessutom fick lära Filip vad Boappa är var en extra krydda"
säljare på Major Nilssonsgatan 11A

03 aug 2023

"Superbra och proffsig mäklare, gav många bra tips och förde bra dialog med oss säljare och med köpare. Bra kontaktnät!! Rekommenderas starkt! "
säljare på Köpenhamnsvägen 43A

21 jul 2023

"Snabb och effektiv. Affären gick på en timme, vi hann inte ens lägga ut den på Hemnet..."
säljare på Limhamnsvägen 10A

19 jul 2023

"Väldigt nöjd med Filip. Han var alltid tillgänglig och drivande under hela försäljningen. Klockrent val."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9A

17 jul 2023

"Bra engagemang och mycket kunder på visningarna "
säljare på Major Nilssonsgatan 15B

17 jul 2023

"Filip gjorde processen väldigt enkel och smidig för oss. Vi kunde känna oss trygga genom hela försäljningen, från första möte till färdigt avtal."
säljare på Köpenhamnsvägen 43B

15 maj 2023

"Jag är supernöjd med Filip! Han är kompetent och trygg samt har ett driv som är få förunnat. Han var lyhörd och transparent under hela processen. Det blev en försäljning som gick över förväntan!"
säljare på Major Nilssonsgatan 11B

14 maj 2023

"Filip var väldigt tillmötesgående och lyhörd under hela försäljningsprocessen. Han upplevs som mycket lugn och trygg, vilket snabbt inger förtroende! Han var även flexibel och tillgänglig, svarade alltid direkt och var tydlig/gav proffsiga råd. Filip hanterade mina förväntningar på slutpris och t..."
"Filip var väldigt tillmötesgående och lyhörd under hela försäljningsprocessen. Han upplevs som mycket lugn och trygg, vilket snabbt inger förtroende! Han var även flexibel och tillgänglig, svarade alltid direkt och var tydlig/gav proffsiga råd. Filip hanterade mina förväntningar på slutpris och tid för försäljningen, vilket gjorde att de överträffades i slutändan.
Förhandsmarknaden var lite trög, men efter drygt två veckor på Hemnet såldes lägenheten till ett pris vi blev mkt nöjda med på en utmanande marknad. Kan varmt rekommendera Filip till andra som ska sälja!"
Läs mer
säljare på Västra Rönneholmsvägen 31C

10 maj 2023

"Filip var precis den mäklare jag behövde, rak, tydlig, trevlig, effektiv samtidigt som inlyssnande! Han tog hänsyn till mina önskemål och lät mig göra visningarna och försäljningen i min takt. Det uppskattade jag och rekommenderar honom varmt!
Tack än en gång och Lycka till i fortsättningen Filip!
"
"Filip var precis den mäklare jag behövde, rak, tydlig, trevlig, effektiv samtidigt som inlyssnande! Han tog hänsyn till mina önskemål och lät mig göra visningarna och försäljningen i min takt. Det uppskattade jag och rekommenderar honom varmt!
Tack än en gång och Lycka till i fortsättningen Filip!
"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 28B

24 mar 2023

"Vi hade en öppen och ärlig dialog genom hela processen."
säljare på Köpenhamnsvägen 43B

23 mar 2023

"Filip är oerhört engagerad, duktig och trygg som mäklare. Trots att vi sålde min lägenhet i ekonomiskt dåliga tider och på en knepig marknad var han positiv genom hela processen och köttade på. Dessutom tillgänglig, kommunikativ och tydlig. Högsta betyg i alla kategorier, utan tvekan!"
"Filip är oerhört engagerad, duktig och trygg som mäklare. Trots att vi sålde min lägenhet i ekonomiskt dåliga tider och på en knepig marknad var han positiv genom hela processen och köttade på. Dessutom tillgänglig, kommunikativ och tydlig. Högsta betyg i alla kategorier, utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Isbergs gata 8A

22 mar 2023

"Snabb och smidig försäljning till ett pris som Filip visste att vi skulle bli nöjda med! "
säljare på Köpenhamnsvägen 48A

22 mar 2023

"Filip Ericsson är en klippa!"
säljare på Torpgatan 6

17 mar 2023

"Supernöjd med Filip! Engagerad, lyhörd och har koll på marknaden. Han gav även mycket bra tips och råd."
säljare på Kilian Zollsgatan 4A

01 mar 2023

"Ångrar inte en sekund att vi valde Filip som vår mäklare. Han är effektiv men tillmötesgående och tänker steget före. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Filip! "
säljare på Regementsgatan 98C

21 feb 2023

"Before choosing a real estate agent, I conducted a lot of research to see who would be the best choice based on the investment they make into selling the property (time and effort, not necessarily financially) and how they promote their listings. Filip Ericsson stood out as the best Malmö has to ..."
"Before choosing a real estate agent, I conducted a lot of research to see who would be the best choice based on the investment they make into selling the property (time and effort, not necessarily financially) and how they promote their listings. Filip Ericsson stood out as the best Malmö has to offer: his rankings are excellent,he was always just a phone call away and lastly the selling process couldn’t have gone any smoother.
When we saw our listing we were blown away. His hard work and knowledge of what it takes to sell a home really paid off - our listing looked amazing and knocked out the competition. "
Läs mer
säljare på Lorensborgsgatan 3A

01 feb 2023

"När vi ställdes inför en utmanande marknad lyckades Filip med det omöjliga. Matcha våra önskemål med pris och överlåtelse datum.
En lyhört mäklare med det lilla extra som krävs för att lyckas med de omöjliga affärerna.. "
säljare på Krutmeijersgatan 7

24 jan 2023

"Filip är väldigt kompetent och har ett fint bemötande. Vi har tidigare anlitat honom och varit supernöjda varje gång! "
säljare på Regementsgatan 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
140 340 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
536 av 559 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
536 av 545 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
562 av 567 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Filip på kartan.

841 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
565 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 68,5 m²
Lägenhet, Malmö
5 342 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 110 m²
45 409 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 229 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 50 m²
23 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 901 kr/mån
158 m²
Kedjehus, Malmö
1,5 rum, 40 m²
Lägenhet, Malmö
2 600 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
3 rum, 99 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
1 910 000 kr
Lägenhet Dammfri
2 rum, 55,8 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Triangeln
3 rum, 87,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Erikslust
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.