Filip Ericsson

Profilbild för Filip Ericsson
Säljarfavorit
Filip Ericsson
4.9 / 5
(386 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
37 st
120 195 000 kr

Bakgrund

Filip Ericsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-27. Filip har fått in 37 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Filip har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 127 186 403 kr.

Presentation

Senior partner och Säljcoach för Bjurfors Öresund.

Filip förmedlar bostadsrätter och villor inom Malmö. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger han stor vikt vid att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär.

Baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs Filip till "Årets Rookie" på Bjurfors redan efter 6 månader som fastighetsmäklare.

Filips försäljningar (inkl förhandsförsäljningar)
http://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/filip-ericsson/

Mäklarbyrå


Säljare om Filip.

17 okt 2021

"Filip va väldigt lyhörd och kunnig.
Hela processen gick enkelt och smidigt.
Jag är mycket nöjd! "
säljare på Räfsgatan 36

17 okt 2021

"Vi upplevde Filip som mycket engagerad och kunnig. Han lotsade försäljningen framåt med säker hand och vi är mycket nöjda. "
säljare på Fridhemstorget 22

14 okt 2021

"Filip var proffsig och engagerad. Han beaktade säljarens tankar och önskemål. "
säljare på Kommendörsgatan 5B

11 okt 2021

"Filip löste en väldigt smidig och enkel säljprocess, och med ett resultat som väl överensstämmer de krav jag ställt med avseende på köpesumma och andra omständigheter kring försäljningen.
Så länge som du är tydlig med vad du vill ha och uppnå, samt låter Filip i gengäld ha en rak kommunikation om vad som förväntas av dig som säljare så kommer han att överleverera."
säljare på Snapperupsgatan 5

11 okt 2021

"Känns alltid tryggt att anlita Filip när man ska sälja sitt boende, man vet att det alltid går smidigt och att han tar det på största allvar att få sålt objektet."
säljare på Limhamns Stationsväg 22

11 okt 2021

"Filip är ambitiös och lyhörd mäklare som jag gärna skulle anlita igen vid nästa bostadsförsäljning.
Jag är mycket nöjd! :) "
säljare på Amiralsgatan 46A

19 sep 2021

"Filip är en kunnig och erfaren mäklare. Jag kommer att kontakta honom på nytt om jag ska sälja en bostad."
säljare på Nordlinds väg 94A

17 sep 2021

"Filip briljerade med sitt engagemang, entusiasm och professionalism. Allt kändes rätt och tryggt redan från första mötet. Jag är hur nöjd som helst med att ha låtit Filip förmedla min bostad, världsklass! "
säljare på Edward Lindahlsgatan 12D

16 sep 2021

"Lysande mäklare! "
säljare på Räfsgatan 36

06 sep 2021

"Otroligt smidig affär med en grym annons. Filip får allt att flyta smidigt och smittar av sig med sitt lugn, vilket var högt uppskattat av mig som förstagångssäljare. Även stark på att förhandla vilket resulterade i ett pris jag är mer än nöjd med. Utan tvekan 5/5. Rekommenderas!"
säljare på Ängdalavägen 29

01 sep 2021

"Filip är väldigt professionell och mycket kompetent. Super trevlig och var alltid tillgänglig under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Torpgatan 6

31 aug 2021

"Filip visade på stor professionalism och engagemang under hela försäljningsprocessen. Han är dessutom noggrann och kunnig. Vi som säljare kände oss väldigt trygga under hela processen, varför vi varmt kan rekommendera Filip!"
säljare på Snapperupsgatan 4

30 aug 2021

"Filip genomförde försäljningen av vår lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt. Vi var angelägna om en snabb affär och detta löste Filip smidigt genom sitt befintliga spekulantregister."
säljare på Storgatan 43A

30 aug 2021

"Fick Filip rekommenderad av en nära vän och skulle definitivt rekommendera vidare. Professionell med det extra drivet som jag sökte efter i en mäklare!
"
säljare på Köpenhamnsvägen 35A

22 jun 2021

"Filip tog sig tid att anordna flera privatvisningar/förhandsvisning och affären var smidig. "
säljare på Sandbackegatan 7C

16 jun 2021

"Filip var noggrann, lugn och metodisk under hela försäljningen. En mäklare jag kände mig trygg med under hela processen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Kilian Zollsgatan 28B

05 jun 2021

"Filip är otroligt professionell med stor lokal kännedom och besitter stor kunskap och kompetens inom område. Målinriktad, jordnära och med kund i fokus. Topp! "
säljare på Kilian Zollsgatan 2A

05 jun 2021

"Filip var väldigt serviceinriktad och proffsig. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Kilian Zollsgatan 28B

03 jun 2021

"Filip är ett proffs ut i fingerspetsarna och agerar precis i enlighet med mina förväntningar. Han är en riktigt duktig säljare, men tar samtidigt tillvara på både säljaren och köparens intresse och ser till att processen i slutändan leder till en bra affär. Stor lokalkännedom, mycket erfarenhet och riktigt härlig som person."
säljare på Östra Stallmästaregatan 1B

03 jun 2021

"Duktig mäklare, men jag hade viljat se lite mer intresse att få ut ett högre pris. Fick känslan att han ville sänka förväntningarna genom ett lågt utgångspris. "
säljare på Krutmeijersgatan 12B

05 maj 2021

"Försäljningen av vår bostad gick väldigt smidigt med Filips hjälp. Med humor, effektivitet och prestigelöst är Filip lätt att tycka om. Allting från första kontakt till inbokning av styling och till slut kontraktsskrivning gick snabbt och effektivt. Kommer troligtvis kontakta Filip igen om jag behöver sälja en bostad i framtiden. "
säljare på Tessins väg 14

05 maj 2021

"Filip är mycket kompetent, professionell och supertrevlig mäklare. Han är tillgänglig och väldigt service minded. Jag kommer rekommendera Filip till alla jag känner som är i säljtagen."
säljare på Scaniaplatsen 21A

05 maj 2021

"Filip kändes som rätt mäklare redan för 3 år sedan då jag först träffade honom. Jag bestämde mig redan då för att använda mig av honom när det skulle bli dags att sälja och det är ett val jag aldrig behövde ångra.
Priset blev vad han hade förutspått och han fick mig att känna mig lugn under hela processen. 5 stjärnor av 5"
säljare på Köpenhamnsvägen 48A

05 maj 2021

"Filips insats resulterade i en snabb säljprocess med ett slutpris över förväntan. Han skötte allt väldigt bra och höll mig uppdaterad genom hela affärens gång. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Ellstorpsgatan 5B

19 apr 2021

"Upplevde Filip som naturlig, kunnig och seriös. Hade valt honom igen och rekommenderar starkt. Smidig affär! "
säljare på Köpenhamnsvägen 48A

11 apr 2021

"Klockren från början till slut. Man kände sig trygg under hela processen. Mycket serviceminded och genuint trevlig."
säljare på Tessins väg 12

06 apr 2021

"Trevlig och lojal, verkligen en mäklare att rekomendera. "
säljare på Nobelvägen 147K

18 mar 2021

"Min andra lägenhetsförsäljning via Filip. Såld inom en vecka från första mötet.
Kan inte annat än att rekommendera!"
säljare på Törnskärsgatan 2C

25 feb 2021

"Kunskapsrik å lyssnande, resultats orienterad, trevlig å drivande. Kan absolut rekomenderas. "
säljare på Saarisvägen 1B

24 feb 2021

"Hade vi åkt tillbaka i tiden och valt mäklare igen hade det absolut varit Filip! Vi är mycket nöjda med den tid och tanke Filip la på försäljningen. Han känns stabil och ingav förtroende, både för oss som säljare och för våra köpare."
säljare på Sergels väg 9A

24 feb 2021

"Filip do what he supposed to do, and he is good at it. Highly recommended."
säljare på Rödkullastigen 10A

24 feb 2021

"Filip sålde min lägenhet på förhand vid första visningen, enkel att få tag på och väldigt kompetent person, man märker direkt att han är en erfaren och duktig mäklare. Han översteg mina förväntningar, och då hade jag ganska höga sådana med tanke på hans historik som toppmäklare i Malmö!
Hade önskat lite mer uppdateringar löpande under processen, men det föll sig naturligt då strategin var att ha lägenheten på förhand under en längre period. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

24 feb 2021

"Mycket mer än bara mäklare. Fantastiskt förmedling med tydlig kommunikation under hela processen. Supernöjd."
säljare på Munkhättegatan 36A

27 jan 2021

"Smidigt och snabbt gick försäljning! Han var alltid tillgänglig vid frågor osv. Sjukt nöjd "
säljare på Nobelvägen 145B

27 jan 2021

"Filips närvaro är väldigt bekväm och han kan verkligen Ribersborg! Vi fick en snabb affär då han redan hade folk på kö att få köpa något i de trakterna. "
säljare på Limhamnsvägen 12B

26 jan 2021

"Mäklaren gav ett mycket gott och seriöst intryck."
säljare på Köpenhamnsvägen 11C

20 nov 2020

"Denna, väl genomförda försäljning visar att man Tryggt kan anlita Bjurfors, vid försäljning av Lägenhet eller Villa. Rekommenderar varmt denna mäklarfirma! "
säljare på Arkitektgatan 53

19 nov 2020

"Filip gjorde ett fantastiskt bra jobb när han sålde mitt hus. Jag kan inte bli nöjdare och rekommenderar honom varmt."
säljare på Köpenhamnsvägen 102

19 nov 2020

"Under rådande pandemi var det professionellt att få tillgång till utterligare en mycket duktig mäklare som komplement. Mycket nöjd med båda."
säljare på Ängdalavägen 29

19 nov 2020

"Professionell och levererar! "
säljare på Nicoloviusgatan 5B

19 nov 2020

"Jag är mycket nöjd med Filips insats vid försäljningen. Filip är rutinerad, lugn och saklig, trevlig, ger raka besked om vad som är rimligt. Kan varmt rekommendera Filip! Tack Filip och Bjurfors."
säljare på Ribersborgsvägen 15A

02 okt 2020

"Filip ingav stort förtroende från första början. Han har mycket god kännedom om både objekt, kvarter och marknaden. Skötte affären på ett transparent sätt och kommunicerade mycket väl genom de olika etapperna. Priset blev en bra bit över förhoppningen, vilket Filip bidrog till. "
säljare på Peterstorpsvägen 4

29 sep 2020

"Filip är kunnig, seriös, driven och engagerad. Tillhör absolut toppskiktet!"
säljare på Sergels väg 6A

28 sep 2020

"En trevlig och kunnig mäklare som alltid fokuserar på lösningar istället för hinder. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

28 sep 2020

"Bra engagemang, Anpassar och löser olika situationer som uppstår under försäljningen samt även bra sparring partner när man tittar på nya objekt"
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

28 sep 2020

"Vi både köpte och sålde genom Filip och han var mycket lyhörd och engagerad genom hela processen. Han är proffsig, lyhörd och tillgänglig och man känner sig tryggt omhändertagen. Som att man var hans enda kund. Han är också effektiv; vi fick en snabb affär med önskat resultat. Vi kan absolut rekommendera Filip. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 3A

21 aug 2020

"Avslappnat och proffesionellt hanterat"
säljare på Sergels väg 2

13 jun 2020

"Kämpade på mycket bra under en svajig lägenhetsmarknad i COVID-19 tider"
säljare på Jungmansgatan 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
37
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
127 186 403 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
364 av 382 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
339 av 384 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
362 av 371 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
381 av 385 säljare

Filip på kartan.

548 tidigare annonser
1 bostäder till salu
383 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 92,5 m²
32 554 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 473 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 930 000 kr
Lägenhet Hästhagen
+ 235 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 325 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 230 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
2 395 000 kr
Lägenhet Lorensborg
+ 200 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 695 000 kr
Lägenhet Kalkbrottet
4 rum, 95 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Filip va väldigt lyhörd och kunnig.
Hela processen gick enkelt och smidigt.
Jag är mycket nöjd! "
4 750 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 55 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi upplevde Filip som mycket engagerad och kunnig. Han lotsade försäljningen framåt med säker hand och vi är mycket nöjda. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.