Filip Ericsson

Profilbild för Filip Ericsson
Filip Ericsson
4.8 / 5
(273 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
30 st
136 255 000 kr

Bakgrund

Filip Ericsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-27. Filip har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Filip har haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 105 605 000 kr.

Presentation

Filip förmedlar bostadsrätter och villor inom Malmö. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger han stor vikt vid att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs Filip till "Årets Rookie" på Bjurfors redan efter 6 månader som fastighetsmäklare. 2 år senare är han idag Partner på Bjurfors i Öresundsregionen.

Se nedan för att läsa om mig och mina pågående samt avslutade försäljningar
http://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/filip-ericsson/

Mäklarbyrå


Säljare om Filip.

02 apr 2020

"Vi sålde vår 3 rok på Davidshall med hjälp av Filip och är supernöjda!
Filip är väldigt proffsig, fick oss att känna trygghet och gjorde ett jättearbete för att det skulle bli så bra som möjligt för oss.
Vår lägenhet presenterades på bästa sätt, vi fick tydlig och ständig kommunikation och blev alltid väl bemötta. Vi är övertygade om att Filips personlighet och kompetens ger en stor trygghet åt spekulanter och köpare och vi kan inget annat än att varmt rekommendera honom till den som planerar att sälja.
Bra jobbat och stort tack för allt!"
säljare på Kastellgatan 8

31 mar 2020

"Närvarande, målinriktad med hjärtat på rätt plats, självsäker och genom handling når toppen resultat. "
säljare på Köpenhamnsvägen 32C

31 mar 2020

"Jag har använt Filip vid två försäljningar och blir det en tredje väljer jag Filip igen! Som säljare känner man sig trygg i hans kompetens och engagemang."
säljare på Vikhögsgatan 5D

31 mar 2020

"Filip är oerhört engagerad och kunnig och tar verkligen affären på största allvar. Han lyssnade in vad jag behövde och la upp en strategi som skulle passa mig och min lägenhet bäst. Jag är så nöjd med hela processen men även för vad försäljningen gav. Känns som att Filip anpassar sina affärer utifrån kund och behov och gör det lilla extra. Jag har väldigt stort förtroende för Filip och vill verkligen rekommendera honom! "
säljare på Köpenhamnsvägen 33B

31 mar 2020

"Seriös, hungrig och kompetent mäklare"
säljare på Västra Kristinelundsvägen 37A

31 mar 2020

"Filip kunde området som han sålde i väldigt bra och var lyhörd kring de frågor som vi hade. Han höll oss uppdaterade och snabb i sin återkoppling. "
säljare på Skvadronsgatan 9C

31 mar 2020

"Engagerad, påläst och lyhörd.
Rekommenderas!"
säljare på Nordlinds väg 100B

27 feb 2020

"Filip var lyhörd, omtänksam och såg till att allt gick rätt till för mitt bästa.
Jag kan varmt rekomendera Filip som mäklare, och är mycket nöjd! =)"
säljare på Nikolaigatan 5

25 feb 2020

"Filip visar alltid ett stort engagemang, är otroligt professionell och är väldigt mån om att göra alla parter nöjda och glada. Jag kände en stor tillit till Filip under hela processen, hans kunskap och driv är imponerande! Kommer definitivt anlita Filip igen och skulle verkligen rekommendera honom till andra!"
säljare på Kastellgatan 9

25 feb 2020

"Jag är väldigt nöjd och kan tänka mig att jobba med Filip igen."
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

25 feb 2020

"Filip really helped us in selling our apartment and he was super supportive, helpful and genuine.
"
säljare på Nobelvägen 145A

25 feb 2020

"Vi köpte lägenheten med Filip som mäklare och det var ett naturligt val att han skulle få sälja den åt oss. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 7

25 feb 2020

"Väldigt nöjd med Filips insats. Tog sig tiden och lyssnade på ens önskemål. Han var inte alls jäktig utan mån om att vi skulle känna oss trygga och göra en så bra affär som möjligt. Filip är proffsig ända ut i fingerspetsarna.
Vi fick mycket mer än vad vi begärde, vårt m2-pris för denna typ av lgh i området lär nog vara ett rekord ett bra tag till."
säljare på Västra Rönneholmsvägen 31B

03 feb 2020

"Vi blev rekommenderade att ta hjälp av Filip till försäljningen av vår lägenhet och nu är det vår tur att rekommendera honom vidare! Otroligt duktig och kunnig mäklare. Ett stort plus är att han lyckades få sålt lägenheten väldigt snabbt. "
säljare på Sufflörgatan 1

15 jan 2020

"Filip skötte min bostadsförsäljning med bravur. Försäljningen gick snabbt och jag fick mer än vad jag begärde. Filip lämnar inget att önska efter min försäljning, jag fick ett professionellt intryck och det märks att han har koll på läget!"
säljare på Skvadronsgatan 20A

15 jan 2020

"Jag är utomordentligt nöjd med valet av Filip som mäklare. Han är otroligt professionell och väldigt bra på att kommunicera. Jag kände mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Kommer garanterat att vända mig till Filip vid nästa bostadsaffär - stark rekommendation! "
säljare på Tessins väg 8B

15 jan 2020

"Filip är väldigt ödmjuk och professionell. Han är väldigt lyhörd och hade riktigt bra koll på objektet. Filip gav även tips och råd under hela processen.
Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Krutmeijersgatan 5

07 jan 2020

"Mycket bra mäklare, väldigt engagerad och proffisionell. God samarbetsförmåga och lojal. "
säljare på Nobelvägen 147F

21 dec 2019

"Filip är väldigt engagerad, seriös, intresserad och lyhörd. Han känns erfaren och har en mycket god förmåga att lyssna in både köpare och säljare. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Barometergatan 90

20 dec 2019

"Filip är duktig och inger förtroende! Min känsla är att Filip har koll på läget och hanterar säljare som köpare på ett riktigt bra vis! "
säljare på Köpenhamnsvägen 18A

08 nov 2019

"Filip var väldigt hjälpsam och tydlig i sin kommunikation."
säljare på Kilian Zollsgatan 5A

08 nov 2019

"Super duktig och engagerad mäklare, 10/10! "
säljare på Kronetorpsgatan 48B

06 nov 2019

"Mycket bra mäklare, pålitlig, ärlig, driven och effektiv. Vi rekommenderar Filip varmt!"
säljare på Nicoloviusgatan 5B

03 nov 2019

"Filip är en otroligt professionell och förtroendeingivande mäklare. Alltid snabb på att svara, trevlig och social. Jag kan varmt rekommendera Filip som mäklare! "
säljare på Kilian Zollsgatan 7A

20 okt 2019

"Anledningen till att jag inte tycker att mäklaren var prisvärd är att jag tycker att mäklaryrket överlag är totalt överdimensionerat lönemässigt, om en jämför med andra yrkesgrupper i samhället. Det är inte Filips fel, det är ett system fel!
Det bästa med att arbeta med Filip är att han inte trissade upp priserna i onödan, utan han bryr sig om de mänskliga aspekterna och anstränger sig verkligen för att det inte ska bli onödig hets. Detta uppskattade jag otroligt mycket med hans arbete!"
säljare på Hantverkaregatan 19

01 okt 2019

"Bilderna tyckte jag var lite sisådär, väldigt gul-filtrerade och märkliga. Fotografen berättade att de skickades till Indien för retusch. Det var inget jag behövde veta."
säljare på Kapellgatan 18

21 sep 2019

"Vi är väldigt nöjda med Filip som mäklare, han gjorde ett kanonbra jobb och vi kan verkligen rekommendera honom vidare! "
säljare på Erikstorpsgatan 10B

08 sep 2019

"Filip är både professionell och personlig, vilket vi uppskattar. En duktig och seriös mäklare som lyssnar på våra önskemål som ser till att hålla oss underrättade och delaktiga i processen."
säljare på Munkgatan 3

06 sep 2019

"Jag är väldigt nöjd med Filips insats och agerande kring försäljningen av min bostad. Jag kommer definitivt använda mig av Filip igen vid framtida försäljningar! "
säljare på Sperlingsgatan 10B

19 aug 2019

"Filip var snabb på att återkoppla vilket vi uppskattade."
säljare på Vårgatan 3C

16 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Filip. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för att vår lägenhetsförsäljning gick så smidigt vilket helt var Filips förtjänst! "
säljare på Storgatan 26

15 aug 2019

"Filip är en väldigt duktig mäklare och gör det omöjliga möjligt!
Jag fick väldigt snabbt ett förtroende och uppskattade hans driv, lojalitet, engagemang och framförallt hans uppdateringar och återkopplingar som var över förväntan! Att sätta tydliga förväntningar och känna sig prioriterad var viktigt för mig - detta gjorde Filip med bravur!"
säljare på Skvadronsgatan 20A

04 jul 2019

"Mycket nöjd med allt"
säljare på Vendelsvägen 9

02 jul 2019

"En mycket professionell och engagerad insats från Filip Ericsson."
säljare på Roslins väg 1

02 jul 2019

"Filip var driven och engagerad i försäljningen av min lägenhet! Han kom med bra förslag och tips samt gick alltid att få tag på vid frågor eller funderingar! Välj Filip om ni vill ha en duktig mäklare som lyssnar på vad du vill ha ut av försäljningen!"
säljare på Scaniaplatsen 21A

12 jun 2019

"Känns märkligt att få frågan i denna utvärdering om vilken arvodesmodell jag valde. Jag hade inget val! Det enda som diskuterades var procentsats."
säljare på Lugna gatan 45

12 jun 2019

"En oerhört skicklig och kompetent mäklare som var engagerad från första stund till dess att bostaden var såld. Han respekterade alla våra önskemål och spillde absolut ingen onödig tid. Resultatet blev över vår förväntan och vi hade inte kunnat önska en annan mäklare eller en smidigare försäljning. "
säljare på Köpenhamnsvägen 40A

12 jun 2019

"Super trevlig o driven mäklare"
säljare på Slussgatan 12J

12 jun 2019

"Filip var mycket trevlig, kommunicerade rakt, affärsmässig o fokuserad. Han lämnade löpande uppdateringar o företräde säljare bra. Tog roller att verka för affären så att både köpare o säljare förstod o uppskattar hans insatser:"
säljare på Regementsgatan 98A

04 jun 2019

"Mäklaren var absolut bra, men jag tycker inte han behövde göra så mycket, för lägenheten var attraktiv och såldes innan visning.
Han behövde inte ha några visningar.
75.000 tycker jag var för mycket."
säljare på Kilian Zollsgatan 1B

03 jun 2019

"Vi fick inte presenterat någon annan modell av arvodet än en fast procentsats beroende på försäljningspriset. Så vi hade inget val.
Det gjordes ingen fotografering eftersom huset såldes på förhandsvisning.
Därav nej på frågan om mäklaren var prisvärd, arbetsinsatsen. De kostnader som inte krävdes i form av fotografering och annonsering kunde dragits av arvodet.
Över lag är vi väldigt nöjda med Filips arbete och engagemang"
säljare på Tältaregatan 12

08 maj 2019

"Bästa mäklaren i hela Malmö! "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 53B

08 maj 2019

"Filip var engagerad och driven, han såg också till att hålla god kontakt genom hela processen. Skulle rekommendera honom till andra."
säljare på Köpenhamnsvägen 11A

07 maj 2019

"Supernöjd från start till slut :)"
säljare på Lantmannagatan 6B

13 apr 2019

"Är nöjd med insatsen av försäljningen"
säljare på Salongsgatan 18K

11 apr 2019

"Mkt trevlig , tillmötesgående o proffesionellt ."
säljare på Västanväg 45A

11 apr 2019

"Filip bör vara det givna valet för alla som letar mäklare i Malmö! Inte bara var han fantastiskt hjälpsam när jag skulle sälja, utan han har även hjälpt mig otroligt mycket i jakten på nytt boende!
Han ringde ofta och bjöd med mig på förhandsvisningar och höll mig hela tiden uppdaterad om vilka objekt han tyckte passade bra för mig och min flickvän. Hans hårda arbete resulterade i att vi nu hittat nytt boende :)
Filip har förstått att mäklarens roll även är att hitta nya boenden åt köpare, inte bara att få så mycket betalt som möjligt av säljare.
Filip Ericsson är 10/10, utan tvekan!"
säljare på Skvadronsgatan 20A

11 apr 2019

"Det var väldigt roligt att arbeta med Filip och han gjorde ett mycket bra arbete. Lyckades ordna försäljning av befintlig bostad och köp av ny bostad åt oss, och precis vad vi sökte. Det tog lite tid med med tålamod så lyckades vi hitta precis rätt.
Kan varmt rekommendera Filip och kommer förhoppningsvis att göra fler affärer tillsammans i framtiden. "
säljare på Ostindiefararegatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
105 605 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
259 av 273 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
243 av 273 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
256 av 273 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
273 av 273 säljare

Filip på Instagram.

Filip på kartan.

427 tidigare annonser
9 bostäder till salu
270 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 75 m²
33 266 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 927 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 62 m²
40 241 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 044 kr/mån
1 650 000 kr
2 rum, 40 m²
41 250 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 573 kr/mån
3 295 000 kr
3 rum, 78 m²
42 243 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 190 kr/mån
2 195 000 kr
3 rum, 76 m²
28 881 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 256 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 700 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-95 000 kr
4 rum, 119 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
715 000 kr
Lägenhet Midhem
+ 20 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 695 000 kr
2 195 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 100 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
3 920 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 25 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
1 875 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
-20 000 kr
2 rum, 63,4 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.