Filip Ericsson

Profilbild för Filip Ericsson
Säljarfavorit
Filip Ericsson
4.9 / 5
(468 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
20 st
167 525 000 kr

Bakgrund

Filip Ericsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-27. Filip har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Filip har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 104 273 000 kr.

Presentation

För Filip är det viktigt att ett samarbete är genuint. Han lägger därför stor vikt vid att vara duktig på att förstå behov och att bygga förtroende. Det är ofta det som gör skillnaden för kunden mellan att göra 'en affär' och 'en bra affär'. Flexibilitet och trovärdighet är avgörande.

Filip har sedan starten 2014 varit högpresterande som mäklare. Hans roll som Säljcoach innebär att han utbildar nya och befintliga mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer. 2021 blev Filip Bjurfors första senior partner.

Samtliga uppdrag anpassas med kunden. En av Filips största styrkor är hans nätverk och Bjurfors förhandsmarknad.

Välkommen att kontakta Filip
0739-20 66 84
filip.ericsson@bjurfors.se

Mäklarbyrå


Säljare om Filip.

24 jan 2023

"Filip är väldigt kompetent och har ett fint bemötande. Vi har tidigare anlitat honom och varit supernöjda varje gång! "
säljare på Regementsgatan 21

24 jan 2023

"Filip är en engagerad, flexibel och en väldigt motiverad mäklare. Vi kände oss säkra genom hela processen och fick mycket bra input och råd. Väldigt snabb återkoppling, grymt bra objektsbeskrivning och professionell hantering. Har även varit på visningar som Filip hållit i innan, där han också be..."
"Filip är en engagerad, flexibel och en väldigt motiverad mäklare. Vi kände oss säkra genom hela processen och fick mycket bra input och råd. Väldigt snabb återkoppling, grymt bra objektsbeskrivning och professionell hantering. Har även varit på visningar som Filip hållit i innan, där han också bemöter spekulanter på bästa sätt, vilket gjorde vårt val av mäklare enkelt.
Rekommenderar Filip till alla som vill sälja med en mäklare som verkligen bryr sig! Otroligt nöjd."
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 26A

01 dec 2022

"Filip var väldigt proffsig under hela processen och gav mig ett lugn som jag behövde!
Han var alltid tillgänglig och höll mig ständigt uppdaterad.
Kommer definitivt använda mig av honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Kolsyregatan 11

29 nov 2022

"Vi är så nöjda med Filip! Har varit en klippa genom hela processen! Märks att han verkligen jobbat för att tillvarata våra intressen på bästa sätt, samtidigt som han varit lyhörd och transparent i kommunikation. Tydlig, rak, ärlig! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

21 nov 2022

"Lätt att ha kontakt
Svarade alltid
Mycket nöjd "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 4B

21 nov 2022

"Filip var engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad på vad som hände. Gav bra och handfasta tips på hur vi kunde maxa värdet på bostaden. Lyssnade och tog till sig av mina tankar och åsikter."
säljare på Köpenhamnsvägen 33C

24 okt 2022

"Tycker Filip gjorde ett jättebra jobb. Inlyssnande, flexibel och mån om att jag som säljare skulle vara nöjd! "
säljare på Regementsgatan 10B

22 okt 2022

"Filip är korrekt utan att bli opersonlig, förtroendeingivande på ett självklart och avslappnat vis. Han har ett driv och en framåtanda i sitt sätt att arbeta som får saker att hända, men som aldrig går över gränsen till det gåpåiga. Dessutom lyhörd och lätt att tycka om. Kort sagt en mäklare jag ..."
"Filip är korrekt utan att bli opersonlig, förtroendeingivande på ett självklart och avslappnat vis. Han har ett driv och en framåtanda i sitt sätt att arbeta som får saker att hända, men som aldrig går över gränsen till det gåpåiga. Dessutom lyhörd och lätt att tycka om. Kort sagt en mäklare jag gärna anlitar igen. "
Läs mer
säljare på Mäster Henriksgatan 6

03 okt 2022

"Filip levererade på alla punkter! Det gick förvånansvärt snabbt och kommunikationen var tydlig och omedelbar. Allt som Filip förutspådde hände verkligen. Allt var mycket proffesionellt hanterat. Kändes som man var i trygga händer hela vägen – mycket tacksam för hjälpen."
"Filip levererade på alla punkter! Det gick förvånansvärt snabbt och kommunikationen var tydlig och omedelbar. Allt som Filip förutspådde hände verkligen. Allt var mycket proffesionellt hanterat. Kändes som man var i trygga händer hela vägen – mycket tacksam för hjälpen."
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 69B

02 okt 2022

"Både jag och min sambo kände direkt när vi träffade Filip att vi detta var "vår mäklare". Filip är positiv, lyhörd och snabb med återkoppling. Han fångade verkligen min lägenhet i beskrivningen och i bilder. Snabb försäljning som gick över förväntan. Kan varmt rekommendera Filip och kommer anlita..."
"Både jag och min sambo kände direkt när vi träffade Filip att vi detta var "vår mäklare". Filip är positiv, lyhörd och snabb med återkoppling. Han fångade verkligen min lägenhet i beskrivningen och i bilder. Snabb försäljning som gick över förväntan. Kan varmt rekommendera Filip och kommer anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9A

22 sep 2022

"Köpte lägenheten av Filip och var så nöjd att jag även ville använda honom när jag skulle sälja. Objektiv och proffsig "
säljare på Slussgatan 14

21 sep 2022

"Mycket nöjd kund"
säljare på Uddeholmsgatan 34A

20 sep 2022

"Sålde nu min andra lägenhet med Filip.
Överträffade mina förväntningar som vid förra försäljningen. Snabbt, smidigt och enkelt. Kan inget annat än rekommendera Filip.
Väldigt, väldigt nöjd! Leverans i alla led. En stjärna! "
säljare på Skansgatan 1

12 aug 2022

"The broker was very porfesonal and honest, give mea great tips about my apartment and his advise was really useful. "
säljare på Hallenborgs gata 18A

04 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Filip. Otroligt kunnig, engagerad och snabb på att återkoppla. "
säljare på Köpenhamnsvägen 48B

04 jul 2022

"Filip har gjort ett otroligt jobb som mäklare under vad som pga andra omständigheter blev en stökig försäljningsprocess. När vi kände oss uppgivna i de nu rådande omständigheterna i försäljningsläget var Filip alltid positiv, snabb med återkoppling, gjorde sitt yttersta för försäljningen och över..."
"Filip har gjort ett otroligt jobb som mäklare under vad som pga andra omständigheter blev en stökig försäljningsprocess. När vi kände oss uppgivna i de nu rådande omständigheterna i försäljningsläget var Filip alltid positiv, snabb med återkoppling, gjorde sitt yttersta för försäljningen och överträffade våra förväntningar! Kan varmt rekommendera Filip och skulle gärna anlita honom igen! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 20D

14 jun 2022

"Underbar människa och grym på sitt jobb!"
säljare på Idaborgsgatan 57D

20 maj 2022

"Allt man kan kräva av en mäklare och lite till! Vi är fantastiskt nöjda med Filips insats från första sekund!"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

10 maj 2022

"Priset gick ned något men pga ränteutv."
säljare på Köpenhamnsvägen 47A

10 maj 2022

"When I bought the appartment I bought it also from him so I had no doubt that I wanted him to take care of the selling, very responsive, clear and nice! "
säljare på Östra Farmvägen 34B

15 apr 2022

"Det blev en snabb och smidig affär tack vare Filip som varit toppen från början till slut. "
säljare på Munkhättegatan 34B

15 apr 2022

"Ta honom, detta är en av livets viktigaste affärer, då är det Filip ni vill ha!"
säljare på Barometergatan 90

15 apr 2022

"Filip är en väldigt bra mäklare som har mycket bra koll på marknaden, området och värdet på lägenheten!
Han hjälpte oss med vår försäljning på allra bästa sätt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 47A

15 apr 2022

"Filip är en mäklare man direkt känner dig trygg med, han har mycket god kunskap och jobbar hårt för att uppnå förväntade resultat och går även extra milen. Vi är mycket nöjda med Filips insats, rekommenderar starkt! "
säljare på Signalgatan 15

07 apr 2022

"Vi försökte tidigare att sälja vår lägenhet med hjälp av en annan mäklarbyrå men fick dåligt resultat. Vi tog kontakt med Filip som hjälpte oss och gick noggrant igenom processen. Jag och min sambo är så tacksamma att vi valde Filip, snabbt resultat och en lyhörd person med stort engagemang. "
"Vi försökte tidigare att sälja vår lägenhet med hjälp av en annan mäklarbyrå men fick dåligt resultat. Vi tog kontakt med Filip som hjälpte oss och gick noggrant igenom processen. Jag och min sambo är så tacksamma att vi valde Filip, snabbt resultat och en lyhörd person med stort engagemang. "
Läs mer
säljare på Västra Ryttmästaregatan 23

24 mar 2022

"Filips som person är genuin och ger förtroende och lugn. Han ser lösningar istället för problem. Han levererade en vision som han höll till avslutet och jag kunde inte varit mer nöjd. Hastigheten, smidigheten och utförandet var över mina förväntningar. Han sålde min lägenhet redan på en förhandsv..."
"Filips som person är genuin och ger förtroende och lugn. Han ser lösningar istället för problem. Han levererade en vision som han höll till avslutet och jag kunde inte varit mer nöjd. Hastigheten, smidigheten och utförandet var över mina förväntningar. Han sålde min lägenhet redan på en förhandsvisning. Jag rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Regementsgatan 56B

24 mar 2022

"Jättenöjd med Filips insats och uppskattar att han alltid är tillgänglig och svarar snabbt på frågor vid funderingar, vilket gjorde att jag kände mig mer lugn. Rekommenderar absolut! :)"
säljare på Erikstorpsgatan 10B

23 mar 2022

"Vi rekommenderar varmt Filip som mäklare! Han är trevlig, påläst och engagerad och lätt att få kontakt med. Han var tydlig med vilket slutpris han räknade med och har bra koll på den lokala marknaden. "
säljare på Roskildevägen 25C

23 mar 2022

"Det gick fort! Filip är toppen. Affären gick smidigt och bra, allt blev rätt på alla sätt. Vi är nöjda och kommer att rekommendera honom till alla vi känner. "
säljare på Grynbodgatan 6A

22 mar 2022

"När jag bestämde mig för att sälja min lägenhet så var det självklara valet att Filip skulle förmedla den då jag redan innan sålt via Filip. Han är lyhörd och engagerad. Han lyckades även sälja min lägenhet på förhand för det pris jag önskade. Kan verkligen rekommendera Filip till den som vill ha..."
"När jag bestämde mig för att sälja min lägenhet så var det självklara valet att Filip skulle förmedla den då jag redan innan sålt via Filip. Han är lyhörd och engagerad. Han lyckades även sälja min lägenhet på förhand för det pris jag önskade. Kan verkligen rekommendera Filip till den som vill ha en bra, engagerad och kunnig mäklare. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147G

15 mar 2022

"Vi upplevde Filip som både genuin och kunnig, 100% nöjda!"
säljare på Solursgatan 22

14 mar 2022

"Toppklass från början till slut! Filip är en otroligt engagerad och förtroendeingivande mäklare. Försäljningsprocessen har gått snabbt och smidigt. Det märks att Filip brinner både för sitt yrket och sina kunder. Kan varmt rekommendera Filip vid försäljning och köp av bostad! "
"Toppklass från början till slut! Filip är en otroligt engagerad och förtroendeingivande mäklare. Försäljningsprocessen har gått snabbt och smidigt. Det märks att Filip brinner både för sitt yrket och sina kunder. Kan varmt rekommendera Filip vid försäljning och köp av bostad! "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147E

14 mar 2022

"Vi har tagit hjälp av Filip flera gånger och han ha rvarje gång överträffat våra förväntningar."
säljare på Norregatan 12

14 mar 2022

"Kompetent och skicklig mäklare. Vi är mycket nöjda med Filips arbete!"
säljare på Regementsgatan 31D

11 mar 2022

"Filip jobbade snabbt och var drivande i processen. Han gav goda råd när det efterfrågades. Jag kan rekommendera honom varmt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 18B

05 mar 2022

"Filip gjorde från början och genom hela försäljningsprocessen ett väldigt proffsigt intryck. En mycket trevlig och ärlig mäklare.
Rekommenderar honom gärna!"
säljare på Albinsrogatan 5B

02 mar 2022

"Filip är en mycket kompetent mäklare, lyhörd, kommunikativ och engagerad. Han drar nytta av sin gedigna erfarenhet, lokalkännedom och stora kontaktnät för att leverera ett resultat som överträffade mina förhoppningar. "
säljare på Österportsgatan 3A

02 mar 2022

"engagerad och förtroendeingivande.."
säljare på Ola Brorssons väg 37

23 feb 2022

"Det är väldigt få mäklare som har det där lilla extra som Filip besitter. Ett personligt och professionellt bemötande och genomförande som tillvaratar både säljare och köpares intressen. Proffsig helt enkelt som jag varmt skulle rekommendera. "
säljare på Östra Tullgatan 7

23 feb 2022

"Seriös genom hela affären och höll det som utlovats. Rekommenderas varmt."
säljare på Fridhemstorget 20B

14 feb 2022

"Kan starkt rekommendera Filip! Vi hade ett mål med försäljningen och Filip uppnådde det. "
säljare på Tessins väg 19A

28 jan 2022

"Supernöjd med min lägenhetsförsäljning! I särklass den mest tillmötesgående mäklaren jag haft att göra med. Förstående, lyhörd och tar kundens önskemål i beaktning i alla led av försäljningen. En riktig stjärna! "
säljare på Erikstorpsgatan 24

20 jan 2022

"Jag är 100 procentigt nöjd med val av mäklare. Försäljningen gick mycket snabbt och smidig. Uppskattar att kontakten var enkel och att vi snabbt fick svar på alla frågor. Helt och hållet professionellt bemötande! "
säljare på Erikstorpsgatan 8

20 jan 2022

"Filip är en super duktig mäklare, med bra känsla för vad både säljare samt köpare behöver, engagerad och hjälpsam. Han var lätt att få tag på, tog sin tid att förklara/svara på frågor, och jag kände mig trygg med min bostadsförsäljning från början till slut."
"Filip är en super duktig mäklare, med bra känsla för vad både säljare samt köpare behöver, engagerad och hjälpsam. Han var lätt att få tag på, tog sin tid att förklara/svara på frågor, och jag kände mig trygg med min bostadsförsäljning från början till slut."
Läs mer
säljare på Regementsgatan 31A

02 dec 2021

"Jag valde Filip framför andra mäklare eftersom han på första mötet formulerade en tydlig säljstrategi och visade god kunskap kring tidigare försäljningar i föreningen samt vad spekulanterna letade efter. Filip satte en ambitiös målbild från start men efter flera bud såldes bostaden till ett ännu ..."
"Jag valde Filip framför andra mäklare eftersom han på första mötet formulerade en tydlig säljstrategi och visade god kunskap kring tidigare försäljningar i föreningen samt vad spekulanterna letade efter. Filip satte en ambitiös målbild från start men efter flera bud såldes bostaden till ett ännu högre pris än vi båda hade hoppas på."
Läs mer
säljare på Krutmeijersgatan 7

15 nov 2021

"Valet av mäklare var enkelt; av fyra utvärderade mäklare var Filip tveklöst mest insatt i de senast sålda objekten i området och gav därmed en mycket trovärdig uppskattning av värdet på min lägenhet samt förslag om säljstrategi. Lägenheten såldes kvickt och till ett bättre pris än jag hade vågat ..."
"Valet av mäklare var enkelt; av fyra utvärderade mäklare var Filip tveklöst mest insatt i de senast sålda objekten i området och gav därmed en mycket trovärdig uppskattning av värdet på min lägenhet samt förslag om säljstrategi. Lägenheten såldes kvickt och till ett bättre pris än jag hade vågat hoppas på. Jag ringer Filip igen nästa gång jag ska sälja!"
Läs mer
säljare på Fågelbacksgatan 4A

10 nov 2021

"Effektiv, lätt att nå, flexibel "
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

10 nov 2021

"Lugn, kunnig och förtroendegivande mäklare. Vi var tydliga med att vi i denna affär förväntade oss mycket närvaro och service och mäklaren levererade därefter. Filip är därutöver trevlig och med kul humor, så det var lätt att kommunicera med honom."
säljare på Norra Skolgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
104 273 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
443 av 461 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
412 av 466 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
438 av 448 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
463 av 467 säljare

Filip på kartan.

687 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
465 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

2,5 rum, 65 m²
39 923 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 558 kr/mån
3 195 000 kr
3 rum, 75 m²
42 600 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 138 kr/mån
3 095 000 kr
3 rum, 80 m²
38 687 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 515 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 71 m²
22 464 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 000 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 86 m²
37 151 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 010 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
Lägenhet Malmö Opera
3 rum, 92 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
2 778 000 kr
Lägenhet Lindeborg
-17 000 kr
4 rum, 97,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Slottsstaden
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Lägenhet Fågelbacken
+ 10 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.