Filip Ericsson

Profilbild för Filip Ericsson
Säljarfavorit
Filip Ericsson
4.9 / 5
(493 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
62 st
28 st
183 625 000 kr

Bakgrund

Filip Ericsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-05-27. Filip har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Filip har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 113 188 000 kr.

Presentation

För Filip är det viktigt att ett samarbete är genuint. Han lägger därför stor vikt vid att vara duktig på att förstå behov och att bygga förtroende. Det är ofta det som kan göra skillnaden mellan att göra 'en affär' och 'en bra affär'. Flexibilitet och trovärdighet är avgörande.

Filip har sedan starten 2014 varit högpresterande som mäklare. Hans roll som Säljcoach innebär att han utbildar nya och befintliga mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer. 2021 blev Filip Bjurfors första senior partner.

Samtliga uppdrag anpassas med kunden. En av Filips största styrkor är hans nätverk och Bjurfors förhandsmarknad.

Kontaktuppgifter:
0739-20 66 84
filip.ericsson@bjurfors.se

Mäklarbyrå


Säljare om Filip.

15 maj 2023

"Jag är supernöjd med Filip! Han är kompetent och trygg samt har ett driv som är få förunnat. Han var lyhörd och transparent under hela processen. Det blev en försäljning som gick över förväntan!"
säljare på Major Nilssonsgatan 11B

14 maj 2023

"Filip var väldigt tillmötesgående och lyhörd under hela försäljningsprocessen. Han upplevs som mycket lugn och trygg, vilket snabbt inger förtroende! Han var även flexibel och tillgänglig, svarade alltid direkt och var tydlig/gav proffsiga råd. Filip hanterade mina förväntningar på slutpris och t..."
"Filip var väldigt tillmötesgående och lyhörd under hela försäljningsprocessen. Han upplevs som mycket lugn och trygg, vilket snabbt inger förtroende! Han var även flexibel och tillgänglig, svarade alltid direkt och var tydlig/gav proffsiga råd. Filip hanterade mina förväntningar på slutpris och tid för försäljningen, vilket gjorde att de överträffades i slutändan.
Förhandsmarknaden var lite trög, men efter drygt två veckor på Hemnet såldes lägenheten till ett pris vi blev mkt nöjda med på en utmanande marknad. Kan varmt rekommendera Filip till andra som ska sälja!"
Läs mer
säljare på Västra Rönneholmsvägen 31C

10 maj 2023

"Filip var precis den mäklare jag behövde, rak, tydlig, trevlig, effektiv samtidigt som inlyssnande! Han tog hänsyn till mina önskemål och lät mig göra visningarna och försäljningen i min takt. Det uppskattade jag och rekommenderar honom varmt!
Tack än en gång och Lycka till i fortsättningen Filip!
"
"Filip var precis den mäklare jag behövde, rak, tydlig, trevlig, effektiv samtidigt som inlyssnande! Han tog hänsyn till mina önskemål och lät mig göra visningarna och försäljningen i min takt. Det uppskattade jag och rekommenderar honom varmt!
Tack än en gång och Lycka till i fortsättningen Filip!
"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 28B

24 mar 2023

"Vi hade en öppen och ärlig dialog genom hela processen."
säljare på Köpenhamnsvägen 43B

23 mar 2023

"Filip är oerhört engagerad, duktig och trygg som mäklare. Trots att vi sålde min lägenhet i ekonomiskt dåliga tider och på en knepig marknad var han positiv genom hela processen och köttade på. Dessutom tillgänglig, kommunikativ och tydlig. Högsta betyg i alla kategorier, utan tvekan!"
"Filip är oerhört engagerad, duktig och trygg som mäklare. Trots att vi sålde min lägenhet i ekonomiskt dåliga tider och på en knepig marknad var han positiv genom hela processen och köttade på. Dessutom tillgänglig, kommunikativ och tydlig. Högsta betyg i alla kategorier, utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Isbergs gata 8A

22 mar 2023

"Snabb och smidig försäljning till ett pris som Filip visste att vi skulle bli nöjda med! "
säljare på Köpenhamnsvägen 48A

22 mar 2023

"Filip Ericsson är en klippa!"
säljare på Torpgatan 6

17 mar 2023

"Supernöjd med Filip! Engagerad, lyhörd och har koll på marknaden. Han gav även mycket bra tips och råd."
säljare på Kilian Zollsgatan 4A

01 mar 2023

"Ångrar inte en sekund att vi valde Filip som vår mäklare. Han är effektiv men tillmötesgående och tänker steget före. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Filip! "
säljare på Regementsgatan 98C

21 feb 2023

"Before choosing a real estate agent, I conducted a lot of research to see who would be the best choice based on the investment they make into selling the property (time and effort, not necessarily financially) and how they promote their listings. Filip Ericsson stood out as the best Malmö has to ..."
"Before choosing a real estate agent, I conducted a lot of research to see who would be the best choice based on the investment they make into selling the property (time and effort, not necessarily financially) and how they promote their listings. Filip Ericsson stood out as the best Malmö has to offer: his rankings are excellent,he was always just a phone call away and lastly the selling process couldn’t have gone any smoother.
When we saw our listing we were blown away. His hard work and knowledge of what it takes to sell a home really paid off - our listing looked amazing and knocked out the competition. "
Läs mer
säljare på Lorensborgsgatan 3A

01 feb 2023

"När vi ställdes inför en utmanande marknad lyckades Filip med det omöjliga. Matcha våra önskemål med pris och överlåtelse datum.
En lyhört mäklare med det lilla extra som krävs för att lyckas med de omöjliga affärerna.. "
säljare på Krutmeijersgatan 7

24 jan 2023

"Filip är väldigt kompetent och har ett fint bemötande. Vi har tidigare anlitat honom och varit supernöjda varje gång! "
säljare på Regementsgatan 21

24 jan 2023

"Filip är en engagerad, flexibel och en väldigt motiverad mäklare. Vi kände oss säkra genom hela processen och fick mycket bra input och råd. Väldigt snabb återkoppling, grymt bra objektsbeskrivning och professionell hantering. Har även varit på visningar som Filip hållit i innan, där han också be..."
"Filip är en engagerad, flexibel och en väldigt motiverad mäklare. Vi kände oss säkra genom hela processen och fick mycket bra input och råd. Väldigt snabb återkoppling, grymt bra objektsbeskrivning och professionell hantering. Har även varit på visningar som Filip hållit i innan, där han också bemöter spekulanter på bästa sätt, vilket gjorde vårt val av mäklare enkelt.
Rekommenderar Filip till alla som vill sälja med en mäklare som verkligen bryr sig! Otroligt nöjd."
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 26A

01 dec 2022

"Filip var väldigt proffsig under hela processen och gav mig ett lugn som jag behövde!
Han var alltid tillgänglig och höll mig ständigt uppdaterad.
Kommer definitivt använda mig av honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Kolsyregatan 11

29 nov 2022

"Vi är så nöjda med Filip! Har varit en klippa genom hela processen! Märks att han verkligen jobbat för att tillvarata våra intressen på bästa sätt, samtidigt som han varit lyhörd och transparent i kommunikation. Tydlig, rak, ärlig! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

21 nov 2022

"Lätt att ha kontakt
Svarade alltid
Mycket nöjd "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 4B

21 nov 2022

"Filip var engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad på vad som hände. Gav bra och handfasta tips på hur vi kunde maxa värdet på bostaden. Lyssnade och tog till sig av mina tankar och åsikter."
säljare på Köpenhamnsvägen 33C

24 okt 2022

"Tycker Filip gjorde ett jättebra jobb. Inlyssnande, flexibel och mån om att jag som säljare skulle vara nöjd! "
säljare på Regementsgatan 10B

22 okt 2022

"Filip är korrekt utan att bli opersonlig, förtroendeingivande på ett självklart och avslappnat vis. Han har ett driv och en framåtanda i sitt sätt att arbeta som får saker att hända, men som aldrig går över gränsen till det gåpåiga. Dessutom lyhörd och lätt att tycka om. Kort sagt en mäklare jag ..."
"Filip är korrekt utan att bli opersonlig, förtroendeingivande på ett självklart och avslappnat vis. Han har ett driv och en framåtanda i sitt sätt att arbeta som får saker att hända, men som aldrig går över gränsen till det gåpåiga. Dessutom lyhörd och lätt att tycka om. Kort sagt en mäklare jag gärna anlitar igen. "
Läs mer
säljare på Mäster Henriksgatan 6

03 okt 2022

"Filip levererade på alla punkter! Det gick förvånansvärt snabbt och kommunikationen var tydlig och omedelbar. Allt som Filip förutspådde hände verkligen. Allt var mycket proffesionellt hanterat. Kändes som man var i trygga händer hela vägen – mycket tacksam för hjälpen."
"Filip levererade på alla punkter! Det gick förvånansvärt snabbt och kommunikationen var tydlig och omedelbar. Allt som Filip förutspådde hände verkligen. Allt var mycket proffesionellt hanterat. Kändes som man var i trygga händer hela vägen – mycket tacksam för hjälpen."
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 69B

02 okt 2022

"Både jag och min sambo kände direkt när vi träffade Filip att vi detta var "vår mäklare". Filip är positiv, lyhörd och snabb med återkoppling. Han fångade verkligen min lägenhet i beskrivningen och i bilder. Snabb försäljning som gick över förväntan. Kan varmt rekommendera Filip och kommer anlita..."
"Både jag och min sambo kände direkt när vi träffade Filip att vi detta var "vår mäklare". Filip är positiv, lyhörd och snabb med återkoppling. Han fångade verkligen min lägenhet i beskrivningen och i bilder. Snabb försäljning som gick över förväntan. Kan varmt rekommendera Filip och kommer anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9A

22 sep 2022

"Köpte lägenheten av Filip och var så nöjd att jag även ville använda honom när jag skulle sälja. Objektiv och proffsig "
säljare på Slussgatan 14

21 sep 2022

"Mycket nöjd kund"
säljare på Uddeholmsgatan 34A

20 sep 2022

"Sålde nu min andra lägenhet med Filip.
Överträffade mina förväntningar som vid förra försäljningen. Snabbt, smidigt och enkelt. Kan inget annat än rekommendera Filip.
Väldigt, väldigt nöjd! Leverans i alla led. En stjärna! "
säljare på Skansgatan 1

12 aug 2022

"The broker was very porfesonal and honest, give mea great tips about my apartment and his advise was really useful. "
säljare på Hallenborgs gata 18A

04 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Filip. Otroligt kunnig, engagerad och snabb på att återkoppla. "
säljare på Köpenhamnsvägen 48B

04 jul 2022

"Filip har gjort ett otroligt jobb som mäklare under vad som pga andra omständigheter blev en stökig försäljningsprocess. När vi kände oss uppgivna i de nu rådande omständigheterna i försäljningsläget var Filip alltid positiv, snabb med återkoppling, gjorde sitt yttersta för försäljningen och över..."
"Filip har gjort ett otroligt jobb som mäklare under vad som pga andra omständigheter blev en stökig försäljningsprocess. När vi kände oss uppgivna i de nu rådande omständigheterna i försäljningsläget var Filip alltid positiv, snabb med återkoppling, gjorde sitt yttersta för försäljningen och överträffade våra förväntningar! Kan varmt rekommendera Filip och skulle gärna anlita honom igen! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 20D

14 jun 2022

"Underbar människa och grym på sitt jobb!"
säljare på Idaborgsgatan 57D

20 maj 2022

"Allt man kan kräva av en mäklare och lite till! Vi är fantastiskt nöjda med Filips insats från första sekund!"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

10 maj 2022

"Priset gick ned något men pga ränteutv."
säljare på Köpenhamnsvägen 47A

10 maj 2022

"When I bought the appartment I bought it also from him so I had no doubt that I wanted him to take care of the selling, very responsive, clear and nice! "
säljare på Östra Farmvägen 34B

15 apr 2022

"Det blev en snabb och smidig affär tack vare Filip som varit toppen från början till slut. "
säljare på Munkhättegatan 34B

15 apr 2022

"Ta honom, detta är en av livets viktigaste affärer, då är det Filip ni vill ha!"
säljare på Barometergatan 90

15 apr 2022

"Filip är en väldigt bra mäklare som har mycket bra koll på marknaden, området och värdet på lägenheten!
Han hjälpte oss med vår försäljning på allra bästa sätt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 47A

15 apr 2022

"Filip är en mäklare man direkt känner dig trygg med, han har mycket god kunskap och jobbar hårt för att uppnå förväntade resultat och går även extra milen. Vi är mycket nöjda med Filips insats, rekommenderar starkt! "
säljare på Signalgatan 15

07 apr 2022

"Vi försökte tidigare att sälja vår lägenhet med hjälp av en annan mäklarbyrå men fick dåligt resultat. Vi tog kontakt med Filip som hjälpte oss och gick noggrant igenom processen. Jag och min sambo är så tacksamma att vi valde Filip, snabbt resultat och en lyhörd person med stort engagemang. "
"Vi försökte tidigare att sälja vår lägenhet med hjälp av en annan mäklarbyrå men fick dåligt resultat. Vi tog kontakt med Filip som hjälpte oss och gick noggrant igenom processen. Jag och min sambo är så tacksamma att vi valde Filip, snabbt resultat och en lyhörd person med stort engagemang. "
Läs mer
säljare på Västra Ryttmästaregatan 23

24 mar 2022

"Filips som person är genuin och ger förtroende och lugn. Han ser lösningar istället för problem. Han levererade en vision som han höll till avslutet och jag kunde inte varit mer nöjd. Hastigheten, smidigheten och utförandet var över mina förväntningar. Han sålde min lägenhet redan på en förhandsv..."
"Filips som person är genuin och ger förtroende och lugn. Han ser lösningar istället för problem. Han levererade en vision som han höll till avslutet och jag kunde inte varit mer nöjd. Hastigheten, smidigheten och utförandet var över mina förväntningar. Han sålde min lägenhet redan på en förhandsvisning. Jag rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Regementsgatan 56B

24 mar 2022

"Jättenöjd med Filips insats och uppskattar att han alltid är tillgänglig och svarar snabbt på frågor vid funderingar, vilket gjorde att jag kände mig mer lugn. Rekommenderar absolut! :)"
säljare på Erikstorpsgatan 10B

23 mar 2022

"Vi rekommenderar varmt Filip som mäklare! Han är trevlig, påläst och engagerad och lätt att få kontakt med. Han var tydlig med vilket slutpris han räknade med och har bra koll på den lokala marknaden. "
säljare på Roskildevägen 25C

23 mar 2022

"Det gick fort! Filip är toppen. Affären gick smidigt och bra, allt blev rätt på alla sätt. Vi är nöjda och kommer att rekommendera honom till alla vi känner. "
säljare på Grynbodgatan 6A

22 mar 2022

"När jag bestämde mig för att sälja min lägenhet så var det självklara valet att Filip skulle förmedla den då jag redan innan sålt via Filip. Han är lyhörd och engagerad. Han lyckades även sälja min lägenhet på förhand för det pris jag önskade. Kan verkligen rekommendera Filip till den som vill ha..."
"När jag bestämde mig för att sälja min lägenhet så var det självklara valet att Filip skulle förmedla den då jag redan innan sålt via Filip. Han är lyhörd och engagerad. Han lyckades även sälja min lägenhet på förhand för det pris jag önskade. Kan verkligen rekommendera Filip till den som vill ha en bra, engagerad och kunnig mäklare. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147G

15 mar 2022

"Vi upplevde Filip som både genuin och kunnig, 100% nöjda!"
säljare på Solursgatan 22

14 mar 2022

"Toppklass från början till slut! Filip är en otroligt engagerad och förtroendeingivande mäklare. Försäljningsprocessen har gått snabbt och smidigt. Det märks att Filip brinner både för sitt yrket och sina kunder. Kan varmt rekommendera Filip vid försäljning och köp av bostad! "
"Toppklass från början till slut! Filip är en otroligt engagerad och förtroendeingivande mäklare. Försäljningsprocessen har gått snabbt och smidigt. Det märks att Filip brinner både för sitt yrket och sina kunder. Kan varmt rekommendera Filip vid försäljning och köp av bostad! "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147E

14 mar 2022

"Vi har tagit hjälp av Filip flera gånger och han ha rvarje gång överträffat våra förväntningar."
säljare på Norregatan 12

14 mar 2022

"Kompetent och skicklig mäklare. Vi är mycket nöjda med Filips arbete!"
säljare på Regementsgatan 31D

11 mar 2022

"Filip jobbade snabbt och var drivande i processen. Han gav goda råd när det efterfrågades. Jag kan rekommendera honom varmt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 18B

05 mar 2022

"Filip gjorde från början och genom hela försäljningsprocessen ett väldigt proffsigt intryck. En mycket trevlig och ärlig mäklare.
Rekommenderar honom gärna!"
säljare på Albinsrogatan 5B

02 mar 2022

"Filip är en mycket kompetent mäklare, lyhörd, kommunikativ och engagerad. Han drar nytta av sin gedigna erfarenhet, lokalkännedom och stora kontaktnät för att leverera ett resultat som överträffade mina förhoppningar. "
säljare på Österportsgatan 3A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
113 188 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
464 av 485 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
430 av 491 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
464 av 473 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
488 av 492 säljare

Filip på kartan.

711 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
490 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 51 m²
Lägenhet, Malmö
2 580 kr/mån
2 rum, 58 m²
Lägenhet, Malmö
4 601 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 58 m²
30 948 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 610 kr/mån
3 250 000 kr
3 rum, 77 m²
42 207 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 832 kr/mån
3 295 000 kr
5 rum, 123 m²
26 788 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 379 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Slottsstaden
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 995 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
-195 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 075 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
-75 000 kr
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
4 rum, 110 m²
Utropspris: 4 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.