Ferhat Can

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Ferhat Can
Profilbild för Ferhat Can
Ferhat Can
4.9 / 5
(161 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
9 st
71 195 000 kr

Bakgrund

Ferhat Can jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2009-01-27. Ferhat har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ferhat har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 67 985 000 kr.

Presentation

Skillnaden som gör skillnaden - testa mig och du kommer tacka mig!

En väldigt enkel fotbollskille (vinnarskalle) med fokus på att alltid överträffa förväntningar, vare sig du är säljare, köpare, spekulant eller en nyfiken granne. För dig som söker en erfaren (men inte trött) mäklare med stort engagemang, flexibilitet och självklart tillgänglighet så har du kommit rätt. Hos mig är du alltid mitt största fokus.
Efter 12 år i branschen med över 800 förmedlade bostäder sitter mäkleriet djupt i min ryggmärg. Något många kunder uppskattat är även min flerspråkiga sida. Det har varit till en stor fördel på visning, men även på telefon.

Jag vet att våra vägar korsas förr eller senare. Jag är överallt. Let´s do this!

Säljare om Ferhat.

13 jun 2022

"Mina förväntningar var på 1,8 men det blev 1,7 ."
säljare på Kyrkbacken 17

13 apr 2022

"En helt fantastisk mäklare och person. Kan verkligen varmt rekommendera"
säljare på Klippgatan 8A

07 apr 2022

"Ferhat Can är en mycket kompetent mäklare, mycket lätt att samarbeta med. Snabbt, smidigt tryggt och enkelt. Lägenheten var såld på en vecka.
Jag kan varmt rekommendera Ferhat. "
säljare på Ankdammsgatan 28

07 apr 2022

"Kompetent och seriös mäklare. Trygghet hela vägen."
säljare på Skytteholmsvägen 26

07 apr 2022

"Jättenöjd med Ferhats insats och jag upplevde hela säljupplevelsen som positiv. Priset blev lite lägre än förväntningarna, men blev ändå nöjd med god vinst. Skulle rekommendera Ferhat till mina vänner!"
säljare på Klippgatan 20C

30 sep 2021

"Ferhat är professionell, tydlig och kan sin sak. Om jag bara fick välja ett ord för att beskriva min upplevelse av Ferhat som mäklare så skulle jag välja balanserad. Varken oväntade svängningar på marknaden eller veliga säljare och köpare verkar rubba hans lugn. "
"Ferhat är professionell, tydlig och kan sin sak. Om jag bara fick välja ett ord för att beskriva min upplevelse av Ferhat som mäklare så skulle jag välja balanserad. Varken oväntade svängningar på marknaden eller veliga säljare och köpare verkar rubba hans lugn. "
Läs mer
säljare på Kyrkbacken 23

29 sep 2021

"Vi hade fullt förtroende för vår mäklare Ferhat, som gjorde allt och lite till både för att vi skulle hitta en ny lägenhet som passade oss och sälja vår nuvarande. Han överträffade alla våra förväntningar vad gäller tillgänglighet, engagemang och lyhördhet för våra önskemål. I och med många andra..."
"Vi hade fullt förtroende för vår mäklare Ferhat, som gjorde allt och lite till både för att vi skulle hitta en ny lägenhet som passade oss och sälja vår nuvarande. Han överträffade alla våra förväntningar vad gäller tillgänglighet, engagemang och lyhördhet för våra önskemål. I och med många andra mäklare vi mött under den tiden vi letade ny lägenhet lärde vi oss bara att uppskatta honom än mer! Vi skulle utan tvekan rekommendera honom till alla vi känner!"
Läs mer
säljare på Kyrkbacken 13

18 sep 2021

"Denna mäklare är en av de mest seriösa som inte endast tänker på sälj utan också värnar om köpare och säljare! Han borde få pris!"
säljare på Evenemangsgatan 30

17 sep 2021

"Stockholms bästa mäklare "
säljare på Kyrkbacken 27

17 sep 2021

"Väldigt professionellt utfört arbete. Vi är väldigt nöjda. "
säljare på Forskargränd 3

30 jun 2021

"Bra tajming i all lägen."
säljare på Nybodagatan 7

01 jun 2021

"Trygg och kompetent mäklare."
säljare på Ankdammsgatan 24A

06 maj 2021

"Ferhat var mycket kunnig och engagerad. jag kände mig hela tiden helt trygg och är mycket nöjd med hela upplevelsen av försäljningen. "
säljare på Viktoriagatan 7

05 maj 2021

"Ferhat är engagerad, professionell och jag har anlitat honom flera gånger. En nöjd kund/säljare som värdesätter uppriktighet, återkoppling och profitabilitet i affärer. "
säljare på Oxenstiernas Allé 35

31 mar 2021

"Ferhat lyckades göra en kräsen kund nöjd!
Jag fick ett superbra intryck av Ferhat vid köpet av min lägenhet. Jag hade en del frågor långt efter min inflytt, även då var han otroligt hjälpsam och trevlig. Det var en av anledningarna till varför jag valde att sälja med honom. Men också för att han ..."
"Ferhat lyckades göra en kräsen kund nöjd!
Jag fick ett superbra intryck av Ferhat vid köpet av min lägenhet. Jag hade en del frågor långt efter min inflytt, även då var han otroligt hjälpsam och trevlig. Det var en av anledningarna till varför jag valde att sälja med honom. Men också för att han har stenkoll på området och det kändes tryggt. Jag är supernöjd med hans insats och slutpriset. Kan varmt rekommendera honom!
"
Läs mer
säljare på Kyrkbacken 31

26 mar 2021

"En ambitiöst och driven mäklare med mycket tålamod. Jag hade tidigare en annan mäklare från en annan fastighetsbyrå. Men med facit i hand så borde jag ha valt Ferhat direkt.
Då hade garanterat min försäljning gått mycket snabbare och bättre direkt.
Kan starkt rekommendera Ferhat"
"En ambitiöst och driven mäklare med mycket tålamod. Jag hade tidigare en annan mäklare från en annan fastighetsbyrå. Men med facit i hand så borde jag ha valt Ferhat direkt.
Då hade garanterat min försäljning gått mycket snabbare och bättre direkt.
Kan starkt rekommendera Ferhat"
Läs mer
säljare på Nybodagatan 7

26 mar 2021

"Vi kan varmt rekommendera Ferhat. Från första kontakt med Ferhat till försäljning tog det lång tid för oss då vi samtidigt letat efter annat boende parallellt. Ferhat har varit inlyssnande och tålmodig genom hela processen. När det väl blev dags för försäljning gick det jättefort, mycket tack var..."
"Vi kan varmt rekommendera Ferhat. Från första kontakt med Ferhat till försäljning tog det lång tid för oss då vi samtidigt letat efter annat boende parallellt. Ferhat har varit inlyssnande och tålmodig genom hela processen. När det väl blev dags för försäljning gick det jättefort, mycket tack vare Ferhats gedigna kompetens om såväl området och marknaden. Vi har känt och trygga med Ferhat och kommunikationen har varit rakt igenom enkel, tydlig och trevlig. Förutom att processen känts enkel så är vi dessutom väldigt nöjda med slutpriset. Vi är supernöjda med valet av Ferhat!"
Läs mer
säljare på Broddgatan 3

26 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Ferhat!!
Proffsig, lätt att göra med & tillmötesgående.
Vi rekommenderar honom varmt!""
säljare på Kyrkbacken 15

17 feb 2021

"Mycket professionellt och engagerad mäklare."
säljare på Virebergsvägen 20

11 feb 2021

"Ferhat är enormt duktig och målinriktad. Lugn och professionell på alla sätt. Jag som säljare kände mig trygg genom hela processen och jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. En av Solnas absolut bästa mäklare! "
säljare på Södra Långgatan 34

10 dec 2020

"Det är ett nöje att kunna jobba med ett proffs som Ferhat, har du möjligheten att jobba med han så missa inte chansen."
säljare på Kyrkbacken 18

30 nov 2020

"Ferhat är en mäklare som ger en trygghet och ett erfaret intryck utan att för den sakens skull tumma på drivkraften och målinriktningen man vill ha vid en så viktig affär."
säljare på Virebergsvägen 5

28 nov 2020

"Ferhat har en bra kombination av lång yrkeserfarenhet, god lokalkännedom och en förmåga att vara lyhörd för våra önskemål. Stor social kompetens, lugn, förtroendeingivande och samtidigt rak och tydlig."
säljare på Nybodagatan 7

26 nov 2020

"Ferhat får 10/10 i betyg, allt från hur professionell han är i sin bedömning av att värdera till att bemöta säljare och köpare. Alla beslut från planering till att gå i mål med vår lägenhet är mycket genomtänkt. Han har mycket förståelse för vilken situation man befinner sig i och sätter kundens ..."
"Ferhat får 10/10 i betyg, allt från hur professionell han är i sin bedömning av att värdera till att bemöta säljare och köpare. Alla beslut från planering till att gå i mål med vår lägenhet är mycket genomtänkt. Han har mycket förståelse för vilken situation man befinner sig i och sätter kundens behov i första hand. Han är mycket skicklig i sitt sälj och väldigt kunnig. Han har stort tålamod och slutar aldrig kämpa. Ferhat sålde vår nuvarande lägenhet till oss, han var även den som skulle sälja den åt oss till slut. Efter många försök med andra mäklare så var Ferhat ett självklart val att komma tillbaka till. Han har rätt känsla om marknaden och vet exakt när man ska göra försök. Ferhat är helt enkelt en av Stockholms bästa mäklare, ge honom fria händer och lita på hans känsla. Det är inte många spekulanter vid en visning som gör affären lyckad, det krävs EN rätt köpare och Ferhat lyckas göra det omöjliga möjligt! Till sist vill jag tacka Ferhat för sitt fantastiska engangemang och för att han inte såg oss endast som siffror, han är en vän för livet idag och definitivt den som kommer hjälpa oss att hitta nytt hem. "
Läs mer
säljare på Kyrkbacken 9

05 nov 2020

"Fredat Can var engagerad, seriös och försäljningen gick väldigt snabbt o smidigt.
"
säljare på Skytteholmsvägen 22

02 nov 2020

"Vi har anlitat Ferhat vid tidigare försäljning och blev lika nöjda denna gång. En toppenmäklare som verkligen kan sitt jobb. Rekommenderas starkt! "
säljare på Nybodagatan 7

02 nov 2020

"Jag har både köpt av Ferhat och nu även sålt samma lägenhet efter några år. Lyhörd, hör av sig med täta intervaller och är öppen. Råden vi fick visade sig stämma helt då hans lokalkännedom i Solna var mycket god.
NÖJDA!
"
säljare på Kyrkbacken 9

16 okt 2020

"Trevlig, professionell och trygg mäklare med mycket god lokalkännedom. Bra och tydlig kommunikation mot oss genom hela processen, snabb återkoppling och ett slutpris som låg i nivå med våra förväntningar gör att vi varmt rekommenderar Ferhat Can. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 23

08 okt 2020

"Jag har både köpt och sålt med Ferhat och har bara goda erfarenheter av det. Ferhat är ett proffs ut i fingerspetsarna. Han är kunnig och engagerad som få och affären gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lundagatan 4B

21 aug 2020

""Ferhat är en väldigt varm, engagerad och skicklig mäklare med en härlig personlighet! Vi kände oss väl omhändertagna av honom och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, han lyckades trots tuffa Corona tider sälja lägenheten till en bra pris. Jag Kommer definitivt vända mig till Ferha..."
""Ferhat är en väldigt varm, engagerad och skicklig mäklare med en härlig personlighet! Vi kände oss väl omhändertagna av honom och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, han lyckades trots tuffa Corona tider sälja lägenheten till en bra pris. Jag Kommer definitivt vända mig till Ferhat i framtiden Igen!""
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 31

10 aug 2020

"Lyhörd, ambitiös och skicklig"
säljare på Hagalundsgatan 46

10 aug 2020

"Ferhat är duktig och mycket social. Han känner väl till lägenheterna på Kyrkbacken. Han har hjälpt föreningen många gånger med försäljningar."
säljare på Kyrkbacken 5

10 aug 2020

"Ferhat är mycket duktig och känner väl till lägenheterna på Kyrkbacken. Han har hjälpt föreningen med många försäljningar."
säljare på Kyrkbacken 6

06 jul 2020

"Rätt person på rätt plats, märks att personen älskar sitt jobb! Kunde inte haft en proffsigare mäklare än Ferhat Can. Svarar i princip 24 h om dygner, aldrig sett en människa älska sitt jobb så mycket. Bäst av allt har en fingertoppskänsla som ingen annan. Han visste precis vad lgh skulle säljas ..."
"Rätt person på rätt plats, märks att personen älskar sitt jobb! Kunde inte haft en proffsigare mäklare än Ferhat Can. Svarar i princip 24 h om dygner, aldrig sett en människa älska sitt jobb så mycket. Bäst av allt har en fingertoppskänsla som ingen annan. Han visste precis vad lgh skulle säljas för innan han ens la upp den, detta kallar jag för Erfarenhet. Kan starkt rekommendera denna fantastiska Mäklare! Fem stjärnor är nog det minsta man kan ge!"
Läs mer
säljare på Ankdammsgatan 24A

16 apr 2020

"Ferhat är en kompetent, trevlig och kunnig mäklare som ger ett gott intryck, håller tider, är tillgänglig och hjälpsam och ser till att du får den bästa möjliga affär. Jag kan verkligen rekommendera Ferhat."
säljare på Kyrkbacken 23

04 apr 2020

"Ferhat var engagerad och lyckades sälja vår lägenhet till ok pris i ett läge när alla var oroliga för hur corona skulle påverka bomarknaden. Vi var supernöjda med hans insats och skulle gärna både sälja och köpa av honom. Vänlig och inlyssnande utan att vara påstridig. Tack för ett bra jobb!"
"Ferhat var engagerad och lyckades sälja vår lägenhet till ok pris i ett läge när alla var oroliga för hur corona skulle påverka bomarknaden. Vi var supernöjda med hans insats och skulle gärna både sälja och köpa av honom. Vänlig och inlyssnande utan att vara påstridig. Tack för ett bra jobb!"
Läs mer
säljare på Solgatan 32

31 mar 2020

"Lätt att ha att göra med, glad och trevlig. Bra på att informera & pedagogisk.
Lyckades få till ett bra pris i en svår situation."
säljare på Vegagatan 21

14 feb 2020

"Mycket professionell, lyhörd, påläst och gav ett trevligt och seriöst intryck från start till mål. Han var dessutom alltid noga med att svara snabbt på samtal och email.
Jag kan varmt rekommendera Ferhat Can till andra. Tack Ferhat för att du hjälpte oss med fösäljningen av vår bostadsrätt :) F..."
"Mycket professionell, lyhörd, påläst och gav ett trevligt och seriöst intryck från start till mål. Han var dessutom alltid noga med att svara snabbt på samtal och email.
Jag kan varmt rekommendera Ferhat Can till andra. Tack Ferhat för att du hjälpte oss med fösäljningen av vår bostadsrätt :) Från en mycket nöjd kund"
Läs mer
säljare på Anders Lundströms gata 8

14 feb 2020

"Ferhat guidade oss genom vår försäljning på ett mycket förtroendeingivande sätt, med bra slutresultat. Rekommenderas varmt! "
säljare på Meanderslingan 34

27 jan 2020

"Ferhat var professionell och lyhörd, lätt att tycka om och informerade alltid snabbt efter visning. Även om säljprocessen var utdragen så tappade aldrig Ferhat hoppet och bostaden såldes tillslut till ett pris som var långt över förväntan! "
säljare på Virebergsvägen 3

25 jan 2020

"Ferhat är en person som kan sitt jobb och jag rekommendera honom stark."
säljare på Virebergsvägen 4

25 jan 2020

"Kan STARKT rekomendera Ferhat Can! Stans bästa mäklare. Ska man anlita någon mäklare så är det Ferhat utan tvekan. Han har superkoll på alla områden, ärlig och pålitlig, och Ärlig...finns inga...kanske hos han, antingen är det svart eller vitt, vet vad han pratar om. Inget negativt om Han. Har re..."
"Kan STARKT rekomendera Ferhat Can! Stans bästa mäklare. Ska man anlita någon mäklare så är det Ferhat utan tvekan. Han har superkoll på alla områden, ärlig och pålitlig, och Ärlig...finns inga...kanske hos han, antingen är det svart eller vitt, vet vad han pratar om. Inget negativt om Han. Har redan rekommenderat han vidare till några jag känner då dem gång på gång haft opålitliga mäklare. Top mäklare helt enkelt! Bäst! Skulle kunna skriva hur mycket som helst."
Läs mer
säljare på Kyrkbacken 6

09 jan 2020

"Ferhat var lyhörd & närvarande genom hela processen. Hade en bra dialog och han var alltid realistisk med vilka förväntningar jag som säljare kunde ha och därmed kunde han även som mäklare prestera efter de premisserna."
säljare på Evenemangsgatan 24

12 dec 2019

"Ferhat var från början till slut mycket lyhörd, positiv och kunnig.
Han gav mig stadig uppdatering och information under hela processen med försäljningen.
Mycket proffsig mäklare!"
säljare på Dammtorps Allé 15

24 nov 2019

"Ferhat Can var en mycket engagerad och energisk person. Han lyssnade in och var lyhörd för vad vi som säljare ville.Han hade god kännedom om området där vår lägenhet låg. Vi kände oss trygga med honom under försäljningsprocessen och kan verkligen rekommendera honom till andra som ska sälja sin bo..."
"Ferhat Can var en mycket engagerad och energisk person. Han lyssnade in och var lyhörd för vad vi som säljare ville.Han hade god kännedom om området där vår lägenhet låg. Vi kände oss trygga med honom under försäljningsprocessen och kan verkligen rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Nybodagatan 2

19 nov 2019

"Ferhat är en väldigt lyhörd och engagerad mäklare! Vi kan verkligen rekommendera Ferhat till andra bostadsförsäljningar. Det kändes tryggt och säkert att göra en sådan stor affär som en bostadsaffär är med hjälp av Ferhat!"
säljare på Kyrkbacken 9

18 nov 2019

"Ferhat visade upp sin vida erfarenhet vid försäljningen av vår lägenhet. Den såldes innan visning och bara 48h efter annonsen gick live på hemnet där han snyggt ställde flera intressenter mot varandra. Vi fick mycket mer för lägenheten än vad vi kunde drömma om så vi blev väldigt nöjda med försäl..."
"Ferhat visade upp sin vida erfarenhet vid försäljningen av vår lägenhet. Den såldes innan visning och bara 48h efter annonsen gick live på hemnet där han snyggt ställde flera intressenter mot varandra. Vi fick mycket mer för lägenheten än vad vi kunde drömma om så vi blev väldigt nöjda med försäljningen"
Läs mer
säljare på Näckrosvägen 41

04 nov 2019

"Otroligt nöjd och imponerad över Ferhats prestation vid försäljningen av min lägenhet. Han fick tyvärr inte dem bästa förutsättningarna av mig då jag behövde sälja inom två veckor från det att han fick uppdraget samt att nya köparen behövde tillträda då.
Ferhat imponerade och sålde lägenheten på..."
"Otroligt nöjd och imponerad över Ferhats prestation vid försäljningen av min lägenhet. Han fick tyvärr inte dem bästa förutsättningarna av mig då jag behövde sälja inom två veckor från det att han fick uppdraget samt att nya köparen behövde tillträda då.
Ferhat imponerade och sålde lägenheten på exakt 1 vecka med ett bra pris :-)"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 178

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
67 985 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 158 säljare
Ferhat satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 161 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 157 säljare
Ferhat var tydlig och höll mig uppdaterad
160 av 161 säljare

Ferhat på kartan.

665 tidigare annonser
5 bostäder till salu
161 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 895 000 kr
4 rum, 109 m²
44 908 kr/m²
Lägenhet, Solna
5 825 kr/mån
5 500 000 kr
5 rum, 125 m²
44 000 kr/m²
Lägenhet, Solna
6 625 kr/mån
1,5 rum, 39,5 m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 397 kr/mån
2 100 000 kr
1 rum, 21 m²
100 000 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 255 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 48 m²
55 208 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 066 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hagalund
4 rum, 99 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Hagalund
+ 305 000 kr
1 rum, 18,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mina förväntningar var på 1,8 men det blev 1,7 ."
2 800 000 kr
Lägenhet Hagalund
+ 305 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Råsunda
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 825 000 kr
Lägenhet Skytteholm
+ 830 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.