Felix Krantz

Profilbild för Felix Krantz
Felix Krantz
4.9 / 5
(154 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
39 st
51 445 000 kr

Bakgrund

Felix Krantz jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-07-03. Felix har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Felix har haft 60 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 74 787 000 kr.

Presentation

Utmärkelser

- Västernorrlands mest rekommenderade mäklare 2019
- Årets rookie inom kedjan 2019
- Årets mäklare, tvåa inom kedjan 2019
- Sundsvalls mest rekommenderade mäklare 2019
- Topp 10 mest säljande mäklarna i Sverige 2019
- Topp 4 mest rekommenderade mäklaren i Sverige 2019
- Kedjans andra mest rekommenderade mäklare 2019
- Andra mest säljande mäklaren i Västernorrland 2019
- Andra mest säljande mäklaren i Sundsvall 2019
- Högst omsättning av en rookie i SKM genom tiderna 2019
- Ånges mest rekommenderade mäklare 2019
- Andra mest rekommenderade mäklaren i Timrå 2019
- Andra mest säljande mäklaren i Timrå 2019
- Årets engagemang, utfärdat av SF & HiG 2019
- Topp 10 i Sverige av 7188 registrerade fastighetsmäklare helår 2019
- Mest publicerade 1or av alla mäklare i Västernorrland
- Mest publicerade 5or av alla mäklare i Västernorrland
- Topp 5 i Sverige av 7188 registrerade fastighetsmäklare Q1-Q3 2019

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv, om inte den absolut största. Därför krävs ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och en genomtänkt plan från din anlitade fastighetsmäklare.

Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och potentiella köpare.
Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och service i världsklass. Varje affär är unik i sitt slag och kräver lyhördhet och anpassning efter kundens behov.

Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Det vore ett sant privilegium att representera dig i din bostadskarriär och nästa affär.

Tveka inte att höra av dig vid frågor!

Utbildad till fastighetsmäklare, 120HP vid Högskolan i Gävle.

- Registrerad fastighetsmäklare
- Certifierad nyproduktionsmäklare

Mäklarbyrå


Säljare om Felix.

09 jul 2020

"Jag hörde av mig till Felix Krantz lite spontant då vi skulle flytta under hösten och såg att han sålde lägenheten i grannporten. 3 dagar senare var lägenheten såld till ett bra pris. Mycket nöjd!"
säljare på Tallrotsgatan 9

09 jul 2020

"Vi är otroligt nöjda med alla möten med Felix. Han avslutade vår försäljning snabbt över förväntan och under tidspress, så vi kan varmt rekommendera en mäklare som alltid levererar!"
säljare på Tallrotsgatan 23

08 jul 2020

"Första gången jag blivit imponerad av en mäklare. Professionell och tydlig. Alltid tillgänglig. God kommunikation, vänlig och respektfull. Jobbar intensivt för både säljare och köpare och gör insatser utöver det vanliga med glädje och energi. "
säljare på Edebosjön 227

07 jul 2020

"Öga för detaljer och ärlig hela vägen. Förtroende ingivande och hårt arbetande även utanför sina ordinarie arbetstider."
säljare på Marnavägen 111

07 jul 2020

"Engegerd. Driven. Trevlig och kunnig - Det 4 viktigaste egenskaperna för en mäklare och felix toppar alla dessa, med råge!
Jag har anlitat några mäklare förut och jag har varit på en hel del visningar där jag träffat de allra flesta mäklare i sundsvallsområdet. Jag har dock aldrig träffat på någon så duktig och kompetent mäklare tidigare. Det kändes rätt redan vid första mötet och redan vid första meningen i vårt samtal. Skicklig på att prata, driven, engagerad, duktig på fastigheter, duktig på siffror samt villig att sälja oavsett omständigheter.
Jag menar... Vilken mäklare skriver kontrakt (på engelska) klockan 24.00 på en fredag kväll trots att det är sista arbetsdagen innan semestern?
Det säger allt!
Jag har redan rekomenderat felix till flera andra och jag kommer göra det så fort jag hör någon går i säljfunderingar.
"
säljare på Räbbmogatan 27

06 jul 2020

"Proffsig mäklare som är lätt att prata med och lätt att få tag i. Lyckades få ihop hela försäljningen på kort tid. "
säljare på Vikingavägen 41B

26 jun 2020

"Jag fick en väldigt bra kontakt med Felix från första samtalet.
Inte bara har Felix varit väldigt trevlig, utan tydligt visade god kompetens inom sitt fält genom sin ärlighet, transparens, och öppenhet för frågor, diskussioner och reflektioner. Försäljning skedde mycket smärtfritt och pris slutade inom den ram han angett från start. Jag kan inte mer än önska att jag hade en person som Felix inom alla typer av yrken, 5 av 5 solar."
säljare på Storgatan 54B

24 jun 2020

"Fantastisk säljare "
säljare på Klippgatan 9

22 maj 2020

"Trevlig och engagerad mäklare som har många krokar ute för att snabbt kunna hitta potentiella köpare. Säljare ut i fingertopparna men samtidigt mån om att båda parter ska bli nöjda med affären."
säljare på Hovrättsbacken 8

18 maj 2020

"Otroligt bra kommunikation, tillgängligheten var häpnadsväckande bra. Lever upp till sitt rykte. Snabb och smidig affär trots coronasituationen. Är mycket nöjd med mitt val av mäklare, 5 av 5 möjliga! "
säljare på Västergatan 28B

09 apr 2020

"Rekommenderar Felix starkt! Väldigt flexibel, lyhörd och tillgänglig. Håller hela tiden en öppen dialog om vad som händer med visningar, försäljning mm. Har en trygghet och är professionell vilket gör att man känner tillit.
Fixade kontraktsskrivning 60 minuter efter jag och köpare kommit överens, detta sker då 40 mil ifrån Felix och klockan 19.00 på skärtorsdag. Om jag ska anlita en mäklare igen så kommer jag inte välja någon annan än Felix!
Jag ville ha en snabb affär och det fixade Felix - stort tack!"
säljare på Rödö Brygga 235

02 apr 2020

"Felix gjorde ett väldigt snyggt och proffsigt jobb! Han lade fram planen för utrullningen av lägenheten på ett bra sett. Jag var med från början till slut då Felix återkopplade nästan varje dag om hur försäljningen gick. Jag kan varmt rekommendera Felix!"
säljare på Bovägen 4

30 mar 2020

"Framåt, hungrig kille som vi varmt rekommenderar! "
säljare på Fridhemsgatan 78

27 mar 2020

"Jag är otroligt nöjd med Felix hjälp. Han är en sjukt engagerad och kunnig mäklare som ger allt och lite till!"
säljare på Bågevägen 53C

24 mar 2020

"Jag kände stort förtroende för Felix redan första gången jag träffade honom. Proffsig, trygg men också väldigt driven och målinriktad. Jag uppskattar när det går undan och det gjorde det verkligen. Vi hade en tight tidsplan eftersom jag redan köpt nytt boende. Trots det var vi i mål flera veckor innan plan. Det blev en väldigt lyckad försäljning med ett slutpris som var mer än jag räknat med. Stort plus för hans engagemang, tillgänglighet och en positivt och lättsamt personlighet. Jag rekommenderar verkligen Felix! "
säljare på Uddevallavägen 5F

20 mar 2020

"Vi kunde inte vara mer nöjda. Med Felix har vi känt oss trygga från början till slut. Allt har gått snabbt och enkelt och Felix har funnits tillgänglig under hela processen. Rekommenderar varmt! "
säljare på Bågevägen 33A

13 mar 2020

"Mycket trevlig och driven mäklare. Kunnig och lyhörd. Kan varmt rekommenderas
"
säljare på Hemmansvägen 13D

04 mar 2020

"Är så nöjd med den snabba försäljningen!"
säljare på Nackstavägen 52B

03 mar 2020

"Vilken toppenmäklare! Så nöjd med Felix arbete och att hjälpa mig på bästa sätt."
säljare på Dalgatan 31

28 feb 2020

"Jag trodde inte att jag skulle nämna mäklare och hårt jobb i samma mening innan jag kontaktade Felix och bestämde mig för att sälja min bostad, men det känns inte främmande att göra det idag.
Resultatet var över förväntan, och jag rekommenderar Felix om du vill känna att du är i trygga händer från början till slut i en av livets stora affärer. "
säljare på Majorsgatan 27

14 feb 2020

"Jag rekommenderar å det varmaste Felix på skandiamäklarna,Mycket nöjd med en engagerad snabb o proffsig försäljning tack för det Felix.MVH.Birgit"
säljare på Skönsbergsvägen 21C

13 feb 2020

"Vi fick betydligt bättre betalt än vad mäklaren trott, där av mitt nej på slutpriset"
säljare på Höjdvägen 14

12 feb 2020

"Snabb, smidig, otroligt enkel att ha att göra med, otroligt engagerad och lyhörd"
säljare på Köpmangatan 40

07 feb 2020

"Människor köper i högre avseende av människor de tycker om! Det är inte bara mina ord, utan ett uttalat och förankrat talesätt som håller i längden. Att bygga och skaffa sig ett personligt varumärke i världsklass - är en kraft som ganska få människor är medvetna om. Felix levererar Energi, Glädje och omtanke i sin kommunikation och bygger på så sätt ett stabilt förtroende för både säljare och köpare. Jag kan efter att ha jobbat som utbildare och coach för både chefer och stora företag i många år, bara kort konstatera att Felix besitter den personligheten och det varumärke som bygger grunden för en trygg och bra affär för alla parter. Jag rekommenderar Felix och ger honom mina allra bästa rekommendationer - för han förtjänar det! stort tack. "
säljare på Stora Havstoviken 251

06 jan 2020

"Jag kan varmt rekommendera Felix Krantz som mäklare vid fastighetsförsäljningar. Lite dyrare än vissa andra mäklare men väl värt det då han har ett driv och engagemang som i slutändan påverkar försäljningen och slutpriset positivt. Jag har träffat på många trötta, oengagerade mäklare i Sundsvall och i jämförelse med dem är Felix världsklass!"
säljare på Nygatan 45

19 dec 2019

"Mycket kompetent mäklare! Som i en stagnerad marknad får tillstånd en mycket lyckad försäljning!
Alltid anträffbar och positiv löser det omöjliga även i en sviktande marknad.
Professionellt bemötande i alla lägen!
För en lyckad affär, lita på Felix.
"
säljare på Kungsvägen 115

19 dec 2019

"Felix Krantz är enligt mig en 5 stjärnig mäklare med stor energi, engagemang och är kreativ för att hitta lösningar på uppkomna problem för säljare och köpare, kan på det varmaste rekommendera honom."
säljare på Klippgatan 24

16 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Felix! Han hjälpte mig genom hela försäljningsprocessen på ett perfekt och proffsigt sätt!
"
säljare på Färjevägen 35

10 dec 2019

"Felix är en mycket aktiv och skicklig mäklare som jag kan rekommendera till mina vänner utan tvivel. Lycka till med vidare försäljningar!
Hälsningar,
Olivia Libecajt "
säljare på Bragegatan 3B

01 dec 2019

"Felix har allt man kan tänka sig hos en mäklare. Han är lyhörd och ärlig. Han är proffesionell ut i fingertopparna. Alltid anträffbar och effektiv. Grymt bra helt enkelt !!! "
säljare på Veteslingan 29

30 nov 2019

"Felix är den första mäklaren som har motsvarat mina högt ställda förväntningar. Innan jag anlitade Felix hade jag haft kontakt med tre olika mäklare från tre andra kontor här i Sundsvall.
Kommer alltid anlita Felix i framtiden och kommer rekommendera honom varmt för exakt alla som känner som jag när det gäller sin bostadsaffär, att det är det viktigaste som sker just då och där i ens liv.
En mäklare med ruggig bollkänsla.
Superproffsig!
Tack tack tack Felix "
säljare på Fridhemsgatan 17D

23 nov 2019

"Jag tyckte det va bra att det hände saker hela tiden, om det inte kom ett bud efter en visning så planerade vi in en till visning och mäklaren gjorde allt för att hitta spekulanter och höll oss uppdaterade. Det var lätt att få tag i mäklaren om vi hade några funderingar. Vi fick ett professionellt och seriöst intryck rakt igenom och är mycket nöjda med vårt val av mäklare."
säljare på Kungsvägen 109

22 nov 2019

"Väldigt nöjd. Bra kontakt med snabba svar. Märks att det är en Kunnig mäklare. Det bästa är att han står på både köparens och säljarens sida så båda ska bli nöjda. "
säljare på Bovägen 10E

21 nov 2019

"Vi har sålt några fastigheter genom åren och vi måste säga att proffsigare gäng än skandia mäklarna är svår att få tag i
absolut mitt i prick när det gäller valet av fastighetsbyrå
Felix en skarp . trevlig målmedveten pigg och alert mäklare , Lena stylist med en fingertoppkänsla för rätt styling, Niklas en trygg kille som höll i skrivningen så allt gick rätt till fick oss att känna oss trygga .
Vi har aldrig varit med om en sådan snabb proffsig affär vid våra tidigare försäljningar
Vi skulle inte tveka att leja er igen
Tusen tack för att ni gjorde vår försäljning till en lyckad smidig affär / Fam Melander "
säljare på Kungsvägen 125

21 nov 2019

"Kunnig och snabbtänkt mäklare samt alltid tillgänglig!"
säljare på Skyttenvägen 2

18 nov 2019

"Visade stort engagemang och höll oss uppdaterade!"
säljare på Rödbetsgatan 16

14 nov 2019

"Felix är väldigt lyhörd, har ett stort kontaktnät av både potentiella köpare & säljare och är lätt att få tag på. Han förklarade säljprocessens alla steg på ett tydligt & bra sätt & gav oss bra tips längs hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Felix då han hjälpte oss med försäljningen av vår fina tvåa på bästa sätt"
säljare på Klippgatan 28

13 nov 2019

"Från första möte till försäljning 4,6 % över utgångspris på 20 dagar!
Felix var inte bara mest prisvärd utan mest ödmjuk av de mäklare som hörde av sig via hittamäklare"
säljare på Ormvråksvägen 10B

12 nov 2019

"Bra och levererade som han sa !"
säljare på Kungsvägen 109

09 nov 2019

"Han tog fullständig hänsyn till våra önskemål, var öppen och ärlig. Bra service och hjälpte oss till en snabb och trygg affär. "
säljare på Mellangatan 19C

08 nov 2019

"Rak ärlig förtroendeingivande."
säljare på Haparandavägen 19

06 nov 2019

"Tusen tack för hjälpen att sälja våran lägenhet."
säljare på Bågevägen 27D

05 nov 2019

"Felix har skött försäljningen av min lägenheten exemplariskt. Han gav från första stund ett stort förtroende och mycket seriöst intryck. Jag har under hela försäljningen befunnit mig på annan ort, vilket också fungerat helt exemplariskt då jag funnit en stor trygghet i Felix som säljare.
Jag skulle utan tvekan anlita Felix igen för framtida försäljning och jag kommer absolut rekommendera honom till alla mina vänner. "
säljare på Skönsbergsvägen 19J

05 nov 2019

"Felix har tidigare sålt en lägenhet åt mig med fantastiskt bra resultat så nu när jag skulle sälja igen så var valet av mäklare väldigt enkelt. Förväntningarna var av naturliga skäl skyhöga - trots det så lyckas Felix överträffa sig själv så jag kan inte annat än ge Felix högsta möjliga betyg på alla punkter! "
säljare på Kubikenborgsgatan 15A

04 nov 2019

"Bästa mäklaren! Snabb,lyhörd och driven. Suverän återkoppling och ger bästa tänkbara service! Felix kommer alltid att få sälja åt oss."
säljare på Klippgatan 10

02 nov 2019

"Trevlig, engagerad och mycket driven mäklare som höll oss väl uppdaterad under försäljningens gång. Rekommenderas ! "
säljare på Korstavägen 3

28 okt 2019

"Mycket duktig mäklare som jobbade hårt för att sälja vårat hus. Vi kan verkligen rekommendera Felix Krantz till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Viljansvägen 12

20 okt 2019

"En mycket trevlig ung man. Man kände att han brydde sig om en. Svarade snabbt på sms och hade han inte tid just då frågade han om han kunde kontakta en senare. Jag kände mig trygg med honom. "
säljare på Januarivägen 2B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
13
Radhus
4
Fritidshus
4
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
60
Försäljningsvärde
74 787 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
143 av 154 säljare
Felix satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 154 säljare
Felix var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 154 säljare

Felix på kartan.

200 tidigare annonser
154 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 100 000 kr
Lägenhet Haga
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hörde av mig till Felix Krantz lite spontant då vi skulle flytta under hösten och såg att han sålde lägenheten i grannporten. 3 dagar senare var lägenheten såld till ett bra pris. Mycket nöjd!"
1 050 000 kr
Lägenhet Granlo
+ 75 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig mäklare som är lätt att prata med och lätt att få tag i. Lyckades få ihop hela försäljningen på kort tid. "
700 000 kr
Fritidshus Tynderö
-125 000 kr
5 rum, 105 m²
Utropspris: 825 000 kr
400 000 kr
Fritidshus Stöde
+ 105 000 kr
1 rum, 14 m²
Utropspris: 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Första gången jag blivit imponerad av en mäklare. Professionell och tydlig. Alltid tillgänglig. God kommunikation, vänlig och respektfull. Jobbar intensivt för både säljare och köpare och gör insatser utöver det vanliga med glädje och energi. "
3 000 000 kr
Villa Alnö-Centrum
+ 405 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engegerd. Driven. Trevlig och kunnig - Det 4 viktigaste egenskaperna för en mäklare och felix toppar alla dessa, med råge!
Jag har anlitat några mäklare förut och jag har varit på en hel del visningar där jag träffat de allra flesta mäklare i sundsvallsområdet. Jag har dock aldrig träffat på någon så duktig och kompetent mäklare tidigare. Det kändes rätt redan vid första mötet och redan vid första meningen i vårt samtal. Skicklig på att prata, driven, engagerad, duktig på fastigheter, duktig på siffror samt villig att sälja oavsett omständigheter.
Jag menar... Vilken mäklare skriver kontrakt (på engelska) klockan 24.00 på en fredag kväll trots att det är sista arbetsdagen innan semestern?
Det säger allt!
Jag har redan rekomenderat felix till flera andra och jag kommer göra det så fort jag hör någon går i säljfunderingar.
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.