Felix Hanngren

Profilbild för Felix Hanngren
Felix Hanngren
4.9 / 5
(54 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
2 st
67 300 000 kr

Bakgrund

Felix Hanngren jobbar på Fredegårds Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2015-01-09. Felix har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Felix har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 50 680 000 kr.

Presentation

Felix har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Felix.

11 feb 2024

"Jag hade nyligen förmånen att arbeta med Felix Hanngren, en fantastisk fastighetsmäklare, för försäljningen av min bostad på Västmannagatan 81B. Felix imponerade mig djupt med sin professionalism, marknadskunskap och engagemang.
Från starten av processen visade Felix en exceptionell förståelse f..."
"Jag hade nyligen förmånen att arbeta med Felix Hanngren, en fantastisk fastighetsmäklare, för försäljningen av min bostad på Västmannagatan 81B. Felix imponerade mig djupt med sin professionalism, marknadskunskap och engagemang.
Från starten av processen visade Felix en exceptionell förståelse för fastighetsmarknaden. Hans strategiska råd om prissättning och marknadsföring var spot-on, vilket resulterade i stor uppmärksamhet och ett framgångsrikt försäljningsresultat. Hans kommunikationsskicklighet stod ut, då han höll mig kontinuerligt uppdaterad och svarade snabbt på alla mina frågor.
Det som verkligen gjorde Felix enastående var hans personliga engagemang och omtanke. Han förstod vikten av att sälja ett hem, inte bara en fastighet, och hanterade hela processen med största respekt och känslighet. Hans förmåga att navigera i förhandlingar och hantera potentiella köpare var också imponerande.
Jag rekommenderar helhjärtat Felix Hanngren till alla som söker en fastighetsmäklare. Han är inte bara en expert inom sitt område, utan också en person som verkligen bryr sig om sina kunders bästa. Tack, Felix!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 81B

22 jan 2024

"Jag rekommenderar stark Felix Hanngren som mäklare. Fått en fantastisk service och han har gjort hela processen mycket smidig och trevlig. "
säljare på Svartensgatan 5

18 jan 2024

"Felix har infriat alla våra förväntningar och jag hade rekommenderat Felix vidare till mina vänner. "
säljare på Observatoriegatan 13

14 sep 2023

"Felix är en fantastisk mäklare och person! Han är lyhörd och otroligt noggrann i allt som han gör. Felix ger ett mycket profesionellt intryck och han förmedlar ett lugn som gör att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen.
Felix rekommenderas!"
"Felix är en fantastisk mäklare och person! Han är lyhörd och otroligt noggrann i allt som han gör. Felix ger ett mycket profesionellt intryck och han förmedlar ett lugn som gör att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen.
Felix rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Adolf Fredriks Kyrkogata 3

14 sep 2023

"Felix hade bra kunskap och var saklig och ärlig. jag kände mig trygghet med honom. "
säljare på Torstenssonsgatan 7A

14 sep 2023

"Felix är otroligt professionell, trygg och bra mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Styrmansgatan 17A

04 apr 2023

"Felix gjorde en fläckfritt jobb från start till mål. Hade helt rätt strategi (som jag trodde var fel från början). Bilderna var grymma. Mm. Är helt säker på att vi inte hade fått lika mycket betalt med många andra mäklare."
säljare på Floragatan 11

03 apr 2023

"Att ge Felix uppdraget att sälja vår lägenhet var en fullträff. Felix skötte hela processen extremt smidigt och skickligt. Han var även föredömligt kommunikativ under hela processen så vi som köpare var väl informerade. Trots en vacklande marknad höll han ihop affären och presterade mycket bra re..."
"Att ge Felix uppdraget att sälja vår lägenhet var en fullträff. Felix skötte hela processen extremt smidigt och skickligt. Han var även föredömligt kommunikativ under hela processen så vi som köpare var väl informerade. Trots en vacklande marknad höll han ihop affären och presterade mycket bra resultat.
Kan varmt rekommendera er att anlita Felix vid en bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Karlavägen 15A

03 apr 2023

"Rekommenderar Felix varmt! Jag fick mycket bra hjälp av honom och kände mig trygg genom hela processen - trots att marknaden var osäker vid försäljning. Han är mycket förtroendeingivande, kunnig, noggrann och engagerad!"
säljare på Rehnsgatan 12A

30 mar 2022

"Felix gjorde ett toppjobb och sålde vår lägenhet långt över vad vi hade förväntat oss i pris. Han var mycket transparant och tydlig under hela processen. "
säljare på Västmannagatan 87A

30 mar 2022

"Erfaren trevlig proffsig och det kändes tryggt att lägga affären i Felix händer. Kan varmt rekommendera Felix!"
säljare på Karlavägen 18

25 okt 2021

"Otroligt nöjd med hela processen, Felix var professionell, tydlig och trygg i varje steg. "
säljare på Skeppargatan 75

22 okt 2021

"Mycket ambitiös och fick mig att känna lugn under hela försäljnings processen. "
säljare på Rehnsgatan 19

10 sep 2021

"Felix hjälpte oss att sälja vår lägenhet på ett i särklass mycket tillfredsställande och professionellt sätt. Felix har sedan första mötet varit genuint intresserad av att uppnå bästa möjliga resultat. Felix tillförlitlighet, breda kunskap och noggranna arbete resulterade i en mycket snabb och ly..."
"Felix hjälpte oss att sälja vår lägenhet på ett i särklass mycket tillfredsställande och professionellt sätt. Felix har sedan första mötet varit genuint intresserad av att uppnå bästa möjliga resultat. Felix tillförlitlighet, breda kunskap och noggranna arbete resulterade i en mycket snabb och lyckad affär där alla involverade känt sig trygga. Att Felix dessutom lyckades överträffa våra högt satta förväntningar gör att vi starkt rekommenderar Felix. "
Läs mer
säljare på Fryxellsgatan 3A

10 sep 2021

"Felix är kunnig, mycket lyhörd och mycket professionell. Jag använder mig endast av Felix framöver. Helnöjd! "
säljare på Södermannagatan 10

04 maj 2021

"Fastighetsmäklare Felix Hanngren hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på ett i särklass mycket tillfredsställande sätt. Felix har sedan första mötet varit genuint intresserad av att uppnå bästa möjliga resultat för både oss som säljare och för köparna. Felix tillförlitlighet, breda kunskap och n..."
"Fastighetsmäklare Felix Hanngren hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på ett i särklass mycket tillfredsställande sätt. Felix har sedan första mötet varit genuint intresserad av att uppnå bästa möjliga resultat för både oss som säljare och för köparna. Felix tillförlitlighet, breda kunskap och noggranna arbete resulterade i en mycket snabb affär där alla involverade känt sig trygga. Att Felix dessutom lyckades överträffa våra högt satta förväntningar gör att vi med stort självförtroende helhjärtat kan rekommendera Felix. "
Läs mer
säljare på Markvardsgatan 3

27 apr 2021

"Felix gjorde sitt yttersta för att möta mina krav proffesionellt. Han levererade bra med tanke på marknadens läge. Bra jobbat Felix!"
säljare på Östermalmsgatan 32

27 apr 2021

"Felix är helt fantastisk och hade mitt fulla förtroende under hela försäljningsprocessen. Felix är tydlig i sin kommunikation, refererar till likande objekt, rekommenderar, påläst vilket gör att man känner sig trygg. Jag kände att Felix genuint brydde sig! Jag rekommenderar Felix varmt! "
"Felix är helt fantastisk och hade mitt fulla förtroende under hela försäljningsprocessen. Felix är tydlig i sin kommunikation, refererar till likande objekt, rekommenderar, påläst vilket gör att man känner sig trygg. Jag kände att Felix genuint brydde sig! Jag rekommenderar Felix varmt! "
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 33A

16 okt 2020

"Felix var fantastisk under hela processen, lyhörd, otroligt tillförlitlig och mycket hjälpsam! Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare till alla som planerar att sälja sin bostad!"
säljare på Narvavägen 33

28 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med hur Felix hanterade försäljningen utav våran lägenhet.
Vi kände en stor trygghet från start till mål.
Felix är mycket professionell.
"
säljare på Upplandsgatan 17

27 apr 2020

"Felix var fantastiskt duktig hela vägen!"
säljare på Kommendörsgatan 8C

29 mar 2020

"Felix var otroligt noggrann och transparent i sin kommunikation igenom hela försäljningsprocessen. Han ingav ett stort förtroende och man kunde hela tiden känna sig trygg vilket för mig var det kanske allra viktigaste i ett samarbete med en mäklare. Bryr sig väldigt mycket om det ska kännas bra b..."
"Felix var otroligt noggrann och transparent i sin kommunikation igenom hela försäljningsprocessen. Han ingav ett stort förtroende och man kunde hela tiden känna sig trygg vilket för mig var det kanske allra viktigaste i ett samarbete med en mäklare. Bryr sig väldigt mycket om det ska kännas bra både för köpare och säljare.
Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Artillerigatan 65

05 mar 2020

"Fick makalöst bra hjälp av Felix i det stora beslutet att sälja min lägenhet och kunde inte ha fått bättre hjälp genom hela processen "
säljare på Frejgatan 25

19 jun 2018

"Nådde nästan fram till värderingen. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 26

07 mar 2018

"Mycket Trevlig och kunnig Mäklare. Fanns alltid nära tillhands och gav stort förtroende. Var noggrann , och informativ . Trevlig mot vår ordförande i föreningen vilket kändes bra. Kan varmt rekommendera denna mäklare . "
säljare på Uggelviksgatan 13

12 feb 2018

"Felix Hanngren är kunnig, engagerad och trevlig. Han har lätt att sätta sig in i både köpares och säljares behov och önskemål, är lätt att ha att göra med och noggrann. Han driver processen framåt med fast hand och visar samtidigt respekt för alla inblandade. Jag kan varmt rekommendera Felix Hann..."
"Felix Hanngren är kunnig, engagerad och trevlig. Han har lätt att sätta sig in i både köpares och säljares behov och önskemål, är lätt att ha att göra med och noggrann. Han driver processen framåt med fast hand och visar samtidigt respekt för alla inblandade. Jag kan varmt rekommendera Felix Hanngren, även vg exklusiva objekt som riktar sig till en internationell marknad. "
Läs mer
säljare på Pålsundsgatan 3A

27 mar 2017

"En mäklare att rekommendera! "
säljare på Renstiernas gata 30

24 maj 2016

"Fantastiskt nöjd med Felix som nu hjälpt mig med två försäljningar senaste fem månaderna. Jag är mycket nöjd med processen och priset i båda dessa försäljningar.
Det är inte en fråga OM jag kommer rekomendera Felix, jag har redan börjat göra det."
säljare på Valhallavägen 129

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
50 680 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 54 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
53 av 54 säljare
Felix var tydlig och höll mig uppdaterad
53 av 53 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Felix på kartan.

133 tidigare bostäder
1 bostad till salu
54 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

125 m²
Lägenhet, Stockholm
4 586 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 100 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 9 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 126 m²
Utropspris: 17 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
118 m²
Utropspris: 18 000 000 kr
13 150 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 150 000 kr
3,5 rum, 125 m²
Utropspris: 13 000 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 500 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.