Fanny Hörndahl

Profilbild för Fanny Hörndahl
Fanny Hörndahl
4.8 / 5
(142 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
0 st
94 885 000 kr

Bakgrund

Fanny Hörndahl jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-25. Fanny har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 91 060 000 kr.

Presentation

Fanny har arbetat som fastighetsmäklare sen 2009 och älskar sitt arbete då hon hela tiden utmanar sig själv och sin personlig målsättning. Målet är att alltid överträffa kundernas förväntningar! Att bo och arbeta inom samma område, är något hon ser som en stor fördel då kunskapen och känslan för området är genuin och djupt rotad. Med flera år inom sälj- och servicebranschen, har hon ett brinnande engagemang för det personliga mötet och finner stor tillfredsställelse i förtroendet att få hjälpa just Er med en av de största affärer vi gör i våra liv. Varje affär är unik och ska behandlas därefter. Som mäklare är hon personlig, lyhörd, engagerad och mycket driven! Går ni i säljar-/köpartankar eller vill få inblick i hur den lokala marknaden här i Johanneshov/Farsta ser ut just nu, är ni varmt välkomna att kontakta Fanny för ett förutsättningslöst möte!

Säljare om Fanny.

13 mar 2023

"Väldigt kompetent och engagerad i sin profession"
säljare på Kalmgatan 29

03 mar 2023

"Fanny är en väldigt erfaren, kompetent och engagerad mäklare. Det märks att hon älskar sitt jobb. Dessutom är hon väldigt trevlig och socialt kompetent. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Ulricehamnsvägen 35

02 mar 2023

"Fanny är en fantastiskt Mäklare, kan varmt rekommendera henne."
säljare på Östrandsvägen 70

26 maj 2022

"Fanny är proffsig, erfaren och trevlig! Rekommenderas. "
säljare på Sockenvägen 603

09 mar 2022

"Fanny är helt fantastisk att ha att göra med, vi både köpte och sålde lägenhet via henne"
säljare på Ulricehamnsvägen 31

27 jan 2022

"Jag är nöjd och kan verkligen rekommendera Fanny! Ska jag sälja eller köpa i området någon mer gång kommer jag absolut kontakta henne igen!"
säljare på Kalmgatan 30

01 dec 2021

"Fanny är en otrolig duktig mäklare med väldigt bra lokalkännedom och erfarenhet. Hon är trevlig, kunnig, lätt att få tag på och hela tiden uppdaterade oss under processen vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Vi kan varmt rekommendera henne vidare till andra som vill sälja sin..."
"Fanny är en otrolig duktig mäklare med väldigt bra lokalkännedom och erfarenhet. Hon är trevlig, kunnig, lätt att få tag på och hela tiden uppdaterade oss under processen vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Vi kan varmt rekommendera henne vidare till andra som vill sälja sin lägenhet. "
Läs mer
säljare på Holmögaddsvägen 33

17 nov 2021

"Väldigt duktig och driven mäklare som gör sitt jobb på allra bästa sätt. Väldigt nöjd med hennes jobb och verkligen rekommenderar henne! "
säljare på Storforsplan 5

06 okt 2021

"Resultat långt över förväntan. Superbra insats"
säljare på Nynäsvägen 323

01 okt 2021

"Det flesta frågor hade jag nog velat svara "nja/mittemellan/kanske" på. Inga tydliga känningar för ja eller nej. "
säljare på Finn Malmgrens väg 63

31 aug 2021

"Jag köpte lägenheten av Fanny och redan då var jag nöjd trots att det inte var min mäklare. Så redan då kändes det självklart att använda sig av Fanny när jag skulle sälja. Allting gick smidigt med fotografering, annonsering och intressenter hittades fort och det var aldrig tveksamheter. Jag är j..."
"Jag köpte lägenheten av Fanny och redan då var jag nöjd trots att det inte var min mäklare. Så redan då kändes det självklart att använda sig av Fanny när jag skulle sälja. Allting gick smidigt med fotografering, annonsering och intressenter hittades fort och det var aldrig tveksamheter. Jag är jättenöjd med slutpriset och med Fannys jobb, rekommenderar verkligen Fanny till de som vill ha en smidig försäljning och bra betalt för sin bostad. "
Läs mer
säljare på Nynäsvägen 362

31 aug 2021

"Helt perfekt skulle jag säga, kunde inte vara enklare i alla avseenden och väldigt trevlig, högsta betyg:)"
säljare på Bengt Bagares gränd 2A

18 jul 2021

"Fanny var som alltid superbra! Pigg, påläst, vänlig och proffsig. Fem av fem. "
säljare på Tidaholmsvägen 27

09 jul 2021

"Fanny var mycket engagerad och lyhörd under hela processen från intag till kontraktskrivning. Vi skulle definitivt anlita Fanny fler gånger och jag rekommenderar andra att göra det med!"
säljare på Skebokvarnsvägen 8

23 feb 2021

"Vår bostadsrättsförening hade ett icke beviljat bygglov som ställde till problem vid vår försäljning, men Fanny Hörndahl gav sig inte förrän hon fått rätsida på detta med hjälp av bl a Mäklarsamfundets jurister och Stadsbyggnadskontoret. Det tog henne åtskillig tid och kraft, men hon gav sig verk..."
"Vår bostadsrättsförening hade ett icke beviljat bygglov som ställde till problem vid vår försäljning, men Fanny Hörndahl gav sig inte förrän hon fått rätsida på detta med hjälp av bl a Mäklarsamfundets jurister och Stadsbyggnadskontoret. Det tog henne åtskillig tid och kraft, men hon gav sig verkligen inte. Som säljare är vi så imponerade över hennes engagemang och driv och vi är så tacksamma över detta. Rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Nynäsvägen 316

05 feb 2021

"Fanny är charmig, kunnig och väldigt betryggande i sin roll som mäklare. Hon har bra känsla för inredning och utmärkt förståelse för området (Hammarbyhöjden i vårt fall). Fanny satte tydliga förväntningar på vad som krävdes av oss för att hon skulle kunna utföra sitt jobb på allra bästa sätt och ..."
"Fanny är charmig, kunnig och väldigt betryggande i sin roll som mäklare. Hon har bra känsla för inredning och utmärkt förståelse för området (Hammarbyhöjden i vårt fall). Fanny satte tydliga förväntningar på vad som krävdes av oss för att hon skulle kunna utföra sitt jobb på allra bästa sätt och levererade utmärkt därefter. Hennes kunskap och självsäkerhet höll oss lugna under hela försäljningsprocessen och gav ett resultat över förväntan. Vi är riktigt nöjda med Fanny och kan rekommendera henne varmt! "
Läs mer
säljare på Lödösevägen 1

21 dec 2020

"Det var synd att mina önskemål om tider för kontraktsskrivning och betalning inte tillgodoses"
säljare på Larsbodavägen 59

13 dec 2020

"Vi kan varm rekommendera Fanny! Hon är engagerad och lyhörd i alla frågor, stora som små, och mycket tillmötesgående och professionell i sitt arbete. Fantastisk områdeskännedom dessutom. Helt enkelt en mycket bra mäklare och en härlig och varm person."
"Vi kan varm rekommendera Fanny! Hon är engagerad och lyhörd i alla frågor, stora som små, och mycket tillmötesgående och professionell i sitt arbete. Fantastisk områdeskännedom dessutom. Helt enkelt en mycket bra mäklare och en härlig och varm person."
Läs mer
säljare på Vingavägen 7

18 nov 2020

"Fanny är kompetent och påläst. "
säljare på Lidköpingsvägen 53

16 nov 2020

"Fanny har både en otrolig karisma och ett professionellt bemötande. Vi fick insiktsfull hjälp innan försäljning kring hur vi skulle förbereda som bäst och vi hölls uppdaterade hela tiden kring allt som skedde. Värderingen var väldigt rättvisande och försäljningsprocessen var oerhört trygg. Rekomm..."
"Fanny har både en otrolig karisma och ett professionellt bemötande. Vi fick insiktsfull hjälp innan försäljning kring hur vi skulle förbereda som bäst och vi hölls uppdaterade hela tiden kring allt som skedde. Värderingen var väldigt rättvisande och försäljningsprocessen var oerhört trygg. Rekommenderar varmt att anlita Fanny och Bjurfors! "
Läs mer
säljare på Glasmålarvägen 10

06 nov 2020

"Upplevde Fanny som engagerad, tydlig, påläst och duktig på att framhäva vår lägenhets fördelar. Valde Fanny pga hennes tydliga plan för vår försäljning och lokalkännedomen - Hon levererade verkligen på dessa punkter. Höll oss ständigt uppdaterade och "drev processen" framåt med fina resultat."
"Upplevde Fanny som engagerad, tydlig, påläst och duktig på att framhäva vår lägenhets fördelar. Valde Fanny pga hennes tydliga plan för vår försäljning och lokalkännedomen - Hon levererade verkligen på dessa punkter. Höll oss ständigt uppdaterade och "drev processen" framåt med fina resultat."
Läs mer
säljare på Nynäsvägen 361

04 nov 2020

"Jag har sålt ett par bostäder sista åren. Fanny är hittils den mest effektiva och smartaste mäklaren jag har andvänt. "
säljare på Östrandsvägen 70

11 okt 2020

"Fanny har varit min livscoach i bostadsdjungeln. Alltid intresserad, kunnig och med bra råd kring både köp och sälj. Rekommenderas varmt!"
säljare på Holmögaddsvägen 33

09 sep 2020

"Vi är så nöjda med Fanny!
Hon är en engagerad, driven och trevlig mäklare! Hon förklara alla delar i säljprocessen på ett förståeligt sätt, så vi ovana säljare förstår hela processen!! Fanny är helt klart en mäklare att lita på !! Så nöjda!! "
säljare på Blåsutvägen 5

02 sep 2020

"Fanny är en oerhört professionell och engagerad mäklare. Hon skapar förtroende och är mån om sina klienter. Jag är jättenöjd med hela försäljningsprocessen och det slutgiltiga priset. Kan varmt rekommendera Fanny!"
säljare på Per Lindeströms väg 84

01 sep 2020

"Fanny vet vad hon gör och det är tydligt att hon verkligen gillar sitt jobb. Vi är supernöjda med vår smidiga försäljning och ger våra varmaste rekommendationer."
säljare på Östrandsvägen 55C

04 maj 2020

"Lyhörd och lät mig sätta tempot när det var dags att sälja."
säljare på Per Lindeströms väg 66

23 apr 2020

"Fanny är en helt fantastisk mäklare: kunnig, mycket driven och ger ett oerhört professionellt och tryggt intryck. Vi är oerhört nöjda och vill mer än gärna rekommendera Fanny som mäklare."
säljare på Bastuhagsvägen 14

03 mar 2020

"Jag kommer att rekommendera Fanny till alla jag känner som behöver sälja sin bostad! Hon gav rätt förväntningar från start och såg hela tiden till att hålla mig som säljare uppdaterad på läget. Slutresultatet blev så mycket bättre än förväntat och jag är helt övertygad om att det beror på Fannys ..."
"Jag kommer att rekommendera Fanny till alla jag känner som behöver sälja sin bostad! Hon gav rätt förväntningar från start och såg hela tiden till att hålla mig som säljare uppdaterad på läget. Slutresultatet blev så mycket bättre än förväntat och jag är helt övertygad om att det beror på Fannys professionella arbetssätt. Fem stjärnor :)"
Läs mer
säljare på Konstgjutarvägen 30

17 feb 2020

"Fanny är utmärkt, engagerad och hängiven bra dialog under uppdraget & personlig på ett bra sätt! "
säljare på Östrandsvägen 70

20 jan 2020

"Mycket serviceinriktad och tillgänglig även i rådgivning kring köp samt vår egen budgivning tex! Professionell och kunnig, en lugnande faktor i det som hade kunnat bli en stressig tid! "
säljare på Rönnapelvägen 36

05 dec 2019

"Mycket kunnig och engagerad. Kan med varm hand rekommendera Fanny till er som ska sälja i Enskede/Stureby-området. "
säljare på Tussmötevägen 300

07 nov 2019

"Fanny skötte uppdraget på bästa sätt från början till slut. Mycket professionell, engagerad och kom med proaktiva tips under hela försäljningen. Hon skötte allt jobb därefter exemplariskt utan att jag som säljare behövde göra någonting egentligen. Kan inte komma på något negativt och rekommendera..."
"Fanny skötte uppdraget på bästa sätt från början till slut. Mycket professionell, engagerad och kom med proaktiva tips under hela försäljningen. Hon skötte allt jobb därefter exemplariskt utan att jag som säljare behövde göra någonting egentligen. Kan inte komma på något negativt och rekommenderar verkligen Fanny om du letar en trygg och stabil mäklare för din försäljning."
Läs mer
säljare på Finn Malmgrens väg 77

05 nov 2019

"Fantastisk mäklare! Fanny har varit super hela vägen. Ständigt uppdaterat oss om läget och hur vi ligger till i processen. Hård marknad och Fanny har kämpat på med flera visningar och snabbt fångat upp intressenter.
Trots att vi inte nådde önskat belopp i slutändan så är vi mycket nöjda och skul..."
"Fantastisk mäklare! Fanny har varit super hela vägen. Ständigt uppdaterat oss om läget och hur vi ligger till i processen. Hård marknad och Fanny har kämpat på med flera visningar och snabbt fångat upp intressenter.
Trots att vi inte nådde önskat belopp i slutändan så är vi mycket nöjda och skulle absolut använda oss av Fanny igen!"
Läs mer
säljare på Nynäsvägen 305

05 nov 2019

"Superduktig mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Skattungsvägen 14

08 sep 2019

"Fanny är en stjärna! Engagerad, kunnig och påläst. Kände mig så trygg genom hela affären! Skulle absolut anlita Fanny igen och rekommenderar henne till alla som säljer i söderort."
säljare på Sockenvägen 383

20 aug 2019

"Fanny är grym att jobba med. Som säljare känner jag fullt förtroende för henne och som person är hon alltid trevlig, glad och positiv. Topp rakt igenom."
säljare på Odelbergsvägen 30

12 aug 2019

"Superbra, engagerad, lyhörd och målmedveten mäklare. Lätt att få tag på och återkopplade alltid. Skulle absolut anlita henne igen och absolut rekommendera henne till andra. "
säljare på Skebokvarnsvägen 51D

04 jun 2019

"Världens bästa mäklare. Trevlig, seriös och tydlig i sin kommunikation. Vi är supernöjda!!"
säljare på Fyrskeppsvägen 100

03 maj 2019

"Väldigt kompetent mäklare med djup kunskap om marknaden och juridiken.
"
säljare på Fyrskeppsvägen 54

28 apr 2019

"Vi träffade ett par mäklare men det kändes som ett enkelt val, Fanny var väldigt förtroendeingivande med tydlig plan för hur hon ville ta sig an försäljningen. Under hela processen har hon gett rätt förväntningar, varit lyhörd till våra tankar. Kändes väldigt tryggt med en mäklare som vi visste s..."
"Vi träffade ett par mäklare men det kändes som ett enkelt val, Fanny var väldigt förtroendeingivande med tydlig plan för hur hon ville ta sig an försäljningen. Under hela processen har hon gett rätt förväntningar, varit lyhörd till våra tankar. Kändes väldigt tryggt med en mäklare som vi visste skulle ta hand om alla spekulanter på ett proffsigt sätt. I slutändan landade vi också på en prisnivå vi var väldigt nöjda med. Fanny rekommenderar vi starkt!"
Läs mer
säljare på Gamla Tyresövägen 369

09 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Fanny och jag fick verkligen uppleva skillnad på mäklare och mäklare, efter anlitat en sämre innan Fanny."
säljare på Möckelvägen 3

11 mar 2019

"Vi är mycket nöjda med Fanny som helhet. Engagemang och affärsfokus. Fanny hade bra initiativförmåga och hade generellt bra råd genom processen. "
säljare på Helgestavägen 65

02 feb 2019

"Mycket trevlig och lätt att samarbeta med.
Lyhört, positiv och skärpt.
"
säljare på Skolvägen 7

28 jan 2019

"Tack Fanny, Jag är myckt nöjd. ++++"
säljare på Pilotgatan 16

20 nov 2018

"Fanny gjorde ett kanonjobb!"
säljare på Gamla Tyresövägen 369

13 sep 2018

"Mycket kunnig, seriös och målmedveten. Alltid glad och sprudlande, extremt lätt att tycka om. Fanny har det lilla extra och det syns i hennes arbete."
säljare på Larsbodavägen 53

07 sep 2018

"Vi är supernöjda med Fanny. Ska vi sälja igen så kommer vi kontakta henne.
"
säljare på Stockholmsvägen 59

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
91 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
140 av 142 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
140 av 142 säljare
Fanny var tydlig och höll mig uppdaterad
139 av 142 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Fanny på kartan.

635 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
142 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 69 m²
Lägenhet, Stockholm
5 145 kr/mån
3 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 257 kr/mån
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Stockholm
4 683 kr/mån
3 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 775 kr/mån
1,5 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
3 452 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 200 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 205 000 kr
1 rum, 49 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hökarängen
1,5 rum, 35 m²
2 000 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 125 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 1 875 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 305 000 kr
2,5 rum, 51 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 275 000 kr
1,5 rum, 45 m²
Utropspris: 2 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.