Fadi Shamoun

Profilbild för Fadi Shamoun
Fadi Shamoun
5.0 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
15 st
112 445 000 kr

Bakgrund

Fadi Shamoun jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-09-14. Fadi har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fadi har haft 40 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 99 685 000 kr.

Presentation

Hej!
Jag är en engagerad, målmedveten och tävlingsinriktad mäklare med lång erfarenhet inom säljyrket. Jag ger alltid 110% i varje försäljning med högsta möjliga slutpris i fokus.
Extremt nöjda säljare och köpare är ett kvitto för en väl genomförd affär för mig. Att du som kund har förtroende för mig som fastighetsmäklare och att du känner dig trygg genom hela processen är av yttersta vikt. Varje bostadsförsäljning är unik och jag överträffar allt som oftast mina kunders förväntningar.

När du väljer mig så kan du lita på att jag alltid gör mitt bästa för att maximera din försäljning. Boka ett möte med mig så får du veta hur jag gång efter gång lyckas nå toppresultat. Jag ser fram emot att hjälpa dig med ditt livs största affär.
Jag är uppväxt söder om Stockholm. Jag säljer bostäder över hela Stockholm. Oavsett om du bor i villa, bostadsrätt eller nyproduktion så har jag just den kunskap och lokalkännedom som en lyckad försäljning kräver.

Med över tio års erfarenhet av försäljning i alla dess former samt med flera utmärkelser som årets säljare m.m. kan jag garantera att du inte kommer bli besviken över ditt mäklarval.
Utöver utbildningen till fastighetsmäklare så har jag även en gedigen två-årig högskoleutbildning inom säljledning samt kvalificerad försäljning, handel och marknadsföring.
Därtill så talar jag fem språk flytande; Svenska, engelska, arabiska, syrianska och finska.
Anlita mig och tillsammans tar vi sikte mot rekordpris! 

Säljare om Fadi.

15 okt 2020

"Han är lyhörd, kunnig och och jag upplever att han har mycket glädje i sitt jobb! Det var väldigt speciella tider i och med Covid-19 när vi försökte sälja min lägenhet men Fadi hittade vägar för att alla skulle känna sig bekväma & trygga på visningarna. "
säljare på Hökmossevägen 36A

15 okt 2020

"Fadi vilken STJÄRNA! Otroligt lyhörd och driven mäklare. Höll oss uppdaterade hela tiden och var väldigt mån av att se oss nöjda! Fadi var otroligt professionell under hela processen och tog hand om oss väl. Vill man att ens affär ska vara i trygga händer och få ett slutpris i världsklass så ska man helt klart anlita Fadi! 10/10!! "
säljare på Huvudstagatan 16

30 sep 2020

"Kunnig, lyhörd och snabb. "
säljare på Torvsätravägen 7

24 sep 2020

"Fadi visade stort engagemang redan vid första ochkontakten. Han svarade lugnt på alla frågor vi hade, och vi fick genast stort förtroende för honom.
Han uppdaterade oss löpande under processen, och det var aldrig svårt att få tag på honom.
Vi kan varmt rekommendera Fadi Shamoun att sköta era bostadsaffärer.
"
säljare på Tångvägen 20

16 sep 2020

"Fadi var från första kontakt till slutligt kontrakt väldigt effektiv, trevlig och lyhörd. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Fadi."
säljare på Örnholmsbrinken 58

08 sep 2020

"Jag är super nöjd med Fadi som mäklare.
Super kompetent och lyhörd. Kände mig i trygga händer under hela processen.
Kan absolut rekommendera denna trevliga och sociala mäklare. "
säljare på Dagsverksgatan 11A

01 sep 2020

"Fadi har varit otroligt behjälplig, kunnig och stöttande under hela processen när vi sålde vår bostad. Fadi gav alltid goda råd, var saklig och tydlig. Förutom allt detta var Fadi supertrevlig och gjort ett fantastiskt jobb!!! "
säljare på Båtholmsbacken 16

07 aug 2020

"10 poäng av 5. "
säljare på Söräng 45

26 jul 2020

"Jag sålde min 4:a med Fadi. En toppen, vass och trevlig kille, bemötte oss mycket väl. Sålde lägenheten till ett pris jag verkligen inte hade förväntat mig under dessa omständigheter. Väldigt nöjd med affären!
Jag hade anlitat en annan mäklarbyrå i Botkyrka innan, men det var verkligen ingen gnistra eller engagemang från deras sida. Därför rekommenderar jag Fadi Shamoun om ni verkligen vill ha en mäklare som gör sitt yttersta och levererar! Tack för allt! "
säljare på Skarpbrunnavägen 135

26 jul 2020

"Väldigt professionellt och kunde området väl vilket gjorde affären enklare. Försäljningen gick också snabbare än väntat. Han hade även kunskap om städ, juristhjälp och stiling. Mycket bra."
säljare på Eksätravägen 412

03 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Fadis jobb vid vår försäljning. Han var professionell, lyhörd Och fattade strategiska beslut som gjorde att vi fick ett bättre pris för vår lägenhet än vi vågat hoppas på. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Skridskovägen 20

23 jun 2020

"Väldigt nöjd med försäljningen av min bostad. Allt gick väldigt smidigt o snabbt. Rekommenderar gärna min mäklare Fadi Shamoun o Notar för din försäljning.
Susanne Lund"
säljare på Västertorpsvägen 10

08 maj 2020

"Fadi var väldigt tydlig i sin kommunikation, förstående och man kände att han gav det där lilla extra för att allt skulle gå smidigt och bra. "
säljare på Kungssätravägen 64

21 mar 2020

"Fadi gjorde ett mycket bra jobb. Han satte förväntningarna rätt, var lyhörd, och gjorde bra strategiska beslut vilket i slutändan gjorde att jag fick ett bra pris på min lägenhet."
säljare på Ålgrytevägen 77

18 mar 2020

"Fadi är väldigt proffsig. Han är förtroendeingivande i sin roll som mäklare. Du kommer att märka att Fadi är en erfaren och väldigt duktig säljare.
Han sålde vår lägenhet för mer än vi vågat hoppas på innan visning"
säljare på Ålgrytevägen 77

17 mar 2020

"Fadi var otroligt lyhörd och inlyssnande. Utöver det var han generös med sin tid. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja i Skärholmen. "
säljare på Ekholmsvägen 305

20 feb 2020

"Han var fantastiskt och sålde min lägenhet.
Tidgare hade jag en annan mäklare det gick inte med han från Swedbank fastighetmäklare
"
säljare på Alice Tegnérs Stig 27

03 feb 2020

"Mäklaren var trevligt och uppdaterade mig hela tiden när det gällde försäljningen och allt annat också.. super person."
säljare på Tångvägen 46

07 jan 2020

"En professionell och engagerad mäklare av högsta klass. Det kändes bra från första till sista mötet. Väldigt nöjd med försäljningen. "
säljare på Sandstuguvägen 53

29 dec 2019

"Fadi är bäst! "
säljare på Hangarvägen 1

27 dec 2019

"Mäklaren sålde min bostad snabbt smidigt och till det största pris en liknande lägenhet sålts. Han tog rekordet med hästlängder i försäljning"
säljare på Husmansgatan 8B

11 dec 2019

"Fadi satte sig in i min situation vid försäljning, vad jag köpt för samt vad jag förväntade mig. Han gjorde därefter ett grymt jobb med att sälja lägenheten till bästa möjliga pris. Fadi var trevlig och tillmötesgående. Är supernöjd med hjälpen och kommer definitivt välja Fadi nästa gång jag ska sälja!"
säljare på Radarvägen 11

21 nov 2019

"
Jag är väldigt nöjd med min mäklare Fadi.
Han är professionell. Jag fick rekordpris.
Jag rekommendera honom varmt..."
säljare på Gräsholmsvägen 48

15 nov 2019

"Fadi does not have words to describe he is knowledgeable responsive has a lot of respect ready to inform right he is Best I am super satisfied and I recommend to my friends family he does his job to give him the highest score and a Gold award!"
säljare på Störtloppsvägen 3

07 nov 2019

"Fadi är en mycket duktig mäklare.
Han är lyhörd, driven och gör sitt bästa för att alla parter ska bli nöjda. "
säljare på Radiusbacken 6

07 nov 2019

"Fadi var väldigt engagerad, positiv, lyhörd, charmig, lätt att tycka om var väldigt insatt i området och hur priserna rörde sig. Vi är väldigt nöjda med Fadis insats och säljer vi bostad igen kommer han att vara vårt förstaval! Rekommenderas starkt! "
säljare på Ålgrytevägen 214

05 nov 2019

"Engagerad och kunnig mäklare. Försäljningen av bostaden var smidig och då mäklaren höll oss uppdaterade under hela processen så var det även roligt. Rekommenderar starkt. "
säljare på Hållsätrabacken 34

03 okt 2019

"Jag kände mig trygg med Fadi som mäklare, han var engagerad, ärlig och ingav förtroende. Jag är jättenöjd med hans arbete! Kan varmt rekommendera Fadi."
säljare på Klensmedsvägen 11

23 sep 2019

"Trevlig, lyhörd och påläst!"
säljare på Kungssätravägen 58

27 aug 2019

"Fadi är otroligt enkel att jobba och ha att göra med, han är kunnig och har god lokal kännedom om både området och marknaden. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Kungssätravägen 18

20 aug 2019

"För er som vill ha hjälp med att sälja er bostad – ni kan sluta leta för här har ni verkligen en av Stockholms bästa mäklare. Fadi får toppbetyg på allt och det kändes rätt redan vid första mötet. Han är en mycket trevlig, kunnig, proffsig, lyhörd och framför allt ärlig mäklare. Jag har bara gott att säga om Fadi och om hela upplevelsen, och kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Järnbärarvägen 6

17 jul 2019

"Vi var ganska skeptiska till mäklare generellt på grund av tidigare erfarenheter, men Fadi överträffade alla förväntningar med råge. Han är professionell, mycket kompetent och pålitlig. Han är också trevlig och positiv i alla lägen. Vi fick regelbundna uppdateringar och hade en väldigt bra diskussion genom hela processen. Dessutom fick vi ut ett pris som vi var otroligt nöjda med. Om vi kunde ge ett högre betyg skulle vi ha gett Fadi det. Top notch!"
säljare på Hökmossevägen 20

16 jun 2019

"Fadi är extremt professionell och skicklig mäklare. Jag kände mig trygg och nöjd vid mötet och han berättade om sig själv och om hela processen.
Jag hade min lägenhet till salu i fyra månader med annan mäklarbyrå från området som inte lyckades få ett bud.
Fadi fick inom kort min bostad såld med bra pris. Jag hade jättebråttom för försäljning och Fadi gjorde sitt bästa och med engagemang. Jag skulle rekommendera starkt att anlita Fadi som mäklare!"
säljare på Mandelbrödsvägen 4

13 jun 2019

"Jag är jättenöjd med Fadis insats, den absolut bästa mäklaren man kan tänka sig!"
säljare på Ekholmsvägen 369

12 jun 2019

"Fadi är en stjärna. Han har både sålt mig en lägenhet och sålt mitt hus. "
säljare på Apelvägen 11

01 jun 2019

"Riktigt proffsig, lyhörd och trevlig! Vi kände att vi var i trygga händer från början till slut och det märktes att Fadi gav 110% genom hela försäljningen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Tegelbruksvägen 14

21 maj 2019

"Proffsigt bemötande av Fadi väldigt duktig på att uppdatera under hela försäljningen jag kan varmt rekommendera Notar"
säljare på Borrvägen 20

18 maj 2019

"Engagerad och målinriktad mäklare med hög social kompetens. Noggrann och serviceinriktad - mycket nöjd! "
säljare på Ekholmsvägen 301

16 maj 2019

"Jag har samarbetat med en del mäklare under åren. Både som säljare av bostad och som köpare. Utifrån mina erfarenheter en yrkesgrupp som många gånger kan upplevas svåra och lite ”luddiga” i deras kommunikationsstilar. Fadi var allt annat än luddig. Aldrig tidigare har jag haft att göra med en så proffsig, duktig, engagerad och driven mäklare som Fadi. En stor eloge och ett sant nöje att vi tillsammans nådde våra mål och där där resultat vart topp: Nöjd säljare, nöjd köpare och en toppen Fadi! Bäst! "
säljare på Erstagatan 16

07 maj 2019

"Fadi är en mycket trevlig mäklare som är väldigt engagerad och lätt att ha kontakt med. Försäljningen gick snabbt och över förväntan med regelbunden o tät kontakt med Fadi. Jag kan varmt rekommendera Fadi till er som ska sälja er bostad. "
säljare på Ekholmsvägen 369

06 maj 2019

"Vi letade efter en mäklare efter att vi inte varit nöjda av en annan mäklare. Fadi överträffade våra förväntningar och det var verkligen skönt att Fadi "tog hand" om allt på rätt sätt. Han kan jobba i svåra lägen och vet exakt vad som ska göras härnäst i olika svåra situationer. Vi kände oss trygga och kunde när som helst kontakta Fadi om vi hade någon fråga. Om du vill sälja med en mäklare och känna dig trygg i köpet är det Fadi du ska anlita."
säljare på Ålgrytebacken 8

20 apr 2019

"Fadi är en extrem skickligt och professionell mäklare. Jag kände mig otroligt trygg under hela processen då jag ständigt fick frekvent uppdatering och feedback. Trots denne tuffa och svåra marknaden i Södertälje så lyckades han lirka in köpare. Fadi är ett bevis på att mäklaren gör skillnad. Flera grannar har haft sina lägenheter osålda under en väldigt lång period, vi sålde min lägenhet till ett pris jag är väldigt nöjd över inom loppet av 8 dagar! Köparen fick även hjälp med sitt lånelöfte.
Fadi hjälper dessutom till idag med letande av ny bostad till mig och min sambo vilket uppskattas enormt mycket!
Vi kommer definitivt kontakta dig vid nästa försäljning av bostad, hoppas du isåfall kan hjälpa oss trots att vi bosätter oss i västkusten! :)"
säljare på Köpmangatan 5

02 apr 2019

"Fadi är en målinriktad, artig och mycket trivsam mäklare.
Kände ett gott engagemang genom hela processen.
Fotografen gjorde också ett riktigt fint jobb.
Tack!"
säljare på Hertig Carls väg 45B

22 feb 2019

"Efter att vi under 1-års tid försökt sälja vår lägenhet via en annan mäklarbyrå bestämde vi oss prova med Fadi.
Fadi överträffade alla våra förväntningar under hela försäljninsprocessen. En oerhört målinriktad , engagerad och professionell mäklare som bemöter såväl säljare som köpare på exceptionellt sätt. "
säljare på Ekholmsvägen 369

18 feb 2019

"Tack till Fadi han var jätte duktigt han var en jätte bra mäklare han hjälpe oss jätte mycket. Han är bästa mäklaren."
säljare på Vårbergsvägen 191

11 feb 2019

"Fadi är precis det man vill att en mäklare ska vara. Han är lugn, proffsig, lyhörd och framför allt väldigt trygg. Under hela processen har han varit lättillgänglig, hjälpsam och sett till att allt har gått så enkelt och smidigt som möjligt för mig som säljare. Jag är väldigt nöjd med hans insats och skulle absolut rekommendera Fadi till andra."
säljare på Ålgrytebacken 9

16 jan 2019

"Vill ge mina bästa rekommendationer till Fadi som lyssna till ens önskemål samt mycket informativ om alla steg inför försäljningen."
säljare på Hökmossevägen 32

05 jan 2019

"Fadi var engagerad och driven från början till slut. Han var öppen för våra önskemål, hade hög tillgänglighet och var väldigt mån om att informera alla inblandade löpande under processens gång. "
säljare på Vårbergsvägen 173

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
99 685 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 80 säljare
Fadi satte rätt förväntningar på slutpriset
68 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
79 av 80 säljare
Fadi var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 80 säljare

Fadi på kartan.

152 tidigare annonser
17 bostäder till salu
80 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
2 rum, 42 m²
47 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 506 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 26 m²
57 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 581 kr/mån
3 150 000 kr
3 rum, 83 m²
37 951 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 464 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 35 m²
71 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 395 kr/mån
3 800 000 kr
3 rum, 71 m²
53 521 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 449 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Sätra
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 200 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Bredäng
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Solna Huvudsta
+ 755 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fadi vilken STJÄRNA! Otroligt lyhörd och driven mäklare. Höll oss uppdaterade hela tiden och var väldigt mån av att se oss nöjda! Fadi var otroligt professionell under hela processen och tog hand om oss väl. Vill man att ens affär ska vara i trygga händer och få ett slutpris i världsklass så ska man helt klart anlita Fadi! 10/10!! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.