Evelina Schmekel

Profilbild för Evelina Schmekel
Säljarfavorit
Evelina Schmekel
5.0 / 5
(87 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
12 st
74 945 000 kr

Bakgrund

Evelina Schmekel jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-07-07. Evelina har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2023. Evelina har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 95 760 000 kr.

Presentation

Hej!
Jag har varit verksam i branschen sedan år 2013 men har arbetat som säljare sedan 2005. Jag har alltid älskat den sociala och tävlingsinriktade delen i mina säljyrken men det var först när jag började min mäklarkarriär som jag kunde se det verkliga värdet i produkten jag säljer. Detta har inneburit ett helhjärtat arbete där jag under mina år samlat på mig många meriter och erfarenheter som också bidragit till nöjda kunder och flera utmärkelser. Mitt arbete är en del av min livsstil och jag kan inte tänka mig ett annat yrke.

Tillsammans kan vi bli det perfekta teamet - kontakta mig gärna så berättar jag mer!

Säljare om Evelina.

29 maj 2024

"Evelina is a great and very professional broker. She has been very supportive since beginning of the sales process answering all my questions, given advises along the process, etc. A lot of her effort has been put into the process like making a video to advertise the apartment, supporting the sp..."
"Evelina is a great and very professional broker. She has been very supportive since beginning of the sales process answering all my questions, given advises along the process, etc. A lot of her effort has been put into the process like making a video to advertise the apartment, supporting the speculators in the best way making the overall process smooth for both seller and buyer. "
Läs mer
säljare på Klaviaturgatan 10

28 maj 2024

"Evelina var både kunnig och engagerad, något som gjorde mig väldigt trygg med att låta henne sköta min bostadsförsäljning! "
säljare på Bäckvägen 69

27 maj 2024

"Evelina gjorde ett väldigt bra jobb vid vår försäljning. Inlyssnande, professionell och engagerad. "
säljare på Lm Ericssons väg 20

11 maj 2024

"Professionell och kunnig. Tillmötesgående och lyhörd. En väldigt duktig och trevlig mäklare. "
säljare på Nitvägen 17

10 maj 2024

"Fick direkt förtroende för Evelina som var väl förberedd inför första mötet. Hon hade en hel del konkreta tips vad vi skulle tänka på inför visningen. Hon höll oss också uppdaterade under resans gång och det var lätt att få kontakt med henne. Energiskt och kunnigt lotsade hon oss igenom om proces..."
"Fick direkt förtroende för Evelina som var väl förberedd inför första mötet. Hon hade en hel del konkreta tips vad vi skulle tänka på inför visningen. Hon höll oss också uppdaterade under resans gång och det var lätt att få kontakt med henne. Energiskt och kunnigt lotsade hon oss igenom om processen. På kontraktsdagen var allt förberett och hon tog sig tid att läsa igenom dokumenten lugnt och metodiskt vilket jag uppskattade. Kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare, stor guldstjärna är hon värd."
Läs mer
säljare på Botvidsgatan 3

07 apr 2024

"Evelina är allt man vill ha från en mäklare. Lyhörd, trevlig, pålitlig och målinriktad. Hon kommunicerade tydligt med oss under hela processen och återkopplade snabbt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg som säljare. Vi är verkligen så nöjda med att Evelina skötte försäljningen av vår lä..."
"Evelina är allt man vill ha från en mäklare. Lyhörd, trevlig, pålitlig och målinriktad. Hon kommunicerade tydligt med oss under hela processen och återkopplade snabbt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg som säljare. Vi är verkligen så nöjda med att Evelina skötte försäljningen av vår lägenhet. Kommer definitivt att rekommendera Evelina till andra som vill sälja sin bostad! 10 av 10! "
Läs mer
säljare på Oktavgatan 4

14 feb 2024

"Jag är verkligen så nöjd att jag valde Evelina som mäklare! Alltid proffsig, trygg, tillgänglig och med ett leende på läpparna. Kommer rekommendera henne vidare. Tack! :)"
säljare på Klubbacken 32

31 jan 2024

"Vi är jättenöjda, försäljningen gick mycket bättre än förväntat. Det är speciellt imponerande att Evelina lyckades få ett så bra pris i denna svåra marknad, vilket är bevis på hennes kunskap, stora spekulantregister, och skicklighet. Försäljningen gick även flera veckor snabbare än vi räknat med,..."
"Vi är jättenöjda, försäljningen gick mycket bättre än förväntat. Det är speciellt imponerande att Evelina lyckades få ett så bra pris i denna svåra marknad, vilket är bevis på hennes kunskap, stora spekulantregister, och skicklighet. Försäljningen gick även flera veckor snabbare än vi räknat med, vilket gjorde att vi blev klara tidigare och nu slipper tänka på att ordna inför fler visningar. Stort tack för en perfekt utförd försäljning, vi tänker definitivt anlita Evelina igen i framtiden! "
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 21

24 jan 2024

"Evelina var mycket professionell, tillgänglig och upprätthöll en mycket bra kommunikation. Hon var en mycket bra vägledare vid försäljningen. Jag kände mig trygg med henne. "
säljare på Lugntorpsvägen 44

20 dec 2023

"Jag har både köpt och sålt med Evelina och uppskattar verkligen att samarbeta med henne! Hon är professionell och personlig i bästa balans. Rekommenderar alla att sälja med Evelina"
säljare på Bäckvägen 69

30 nov 2023

"Evelina gjorde ett fantastisk arbete med försäljningen av vår lägenhet, från start till mål. I princip alla prognoser som gjordes när det kommer till värdering, slutpris, intresse från spekulanter och den allmänna känslan inför försäljningsprocessen visade sig stämma med en imponerande pricksäker..."
"Evelina gjorde ett fantastisk arbete med försäljningen av vår lägenhet, från start till mål. I princip alla prognoser som gjordes när det kommer till värdering, slutpris, intresse från spekulanter och den allmänna känslan inför försäljningsprocessen visade sig stämma med en imponerande pricksäkerhet. För oss var Evelina helt rätt val. Trevlig, trygg, skarp och driven! Vi kan utan förbehåll rekommendera henne till alla som står i process att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Terrängvägen 49

02 nov 2023

"Evelina, du har varit uppskattad på alla sätt och vis. Du är en inkännande och mycket sympatisk mäklare. Tålmodig, envis och driven. 5 stjärnor till dig!"
säljare på Nybodaringen 99

02 nov 2023

"Vi är väldigt nöjda med Evelina som under processen var lyhörd, kommunikativ och kompetent"
säljare på Kamrerarvägen 30

17 okt 2023

"Fantastiskt nöjd med alla steg i processen. Evelina underlättade varje steg i en stressig process. Vi var i valet och kvalet mellan två mäklare och Evelina övertygade oss att välja henne. Det är vi enormt tacksamma för! Största möjliga rekommendationer! "
"Fantastiskt nöjd med alla steg i processen. Evelina underlättade varje steg i en stressig process. Vi var i valet och kvalet mellan två mäklare och Evelina övertygade oss att välja henne. Det är vi enormt tacksamma för! Största möjliga rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Tegelbruksvägen 7

13 okt 2023

"Vi är supernöjda med allt! Från planering till att lägenheten var såld."
säljare på Hildebergsvägen 8

11 okt 2023

"Mäklaren lotsade oss på ett professionellt sätt genom hela processen, kompetent, trevlig och alltid närvarande. Vi känner oss trygga och mycket nöjda med mäklaren och resultatet. Vi rekommenderar henne å det varmaste!"
säljare på Nybodaringen 68

11 okt 2023

"Väldigt nöjd med mitt val av Evelina som mäklare. Engagerad, trevlig och mycket proffsig! Rekommenderas starkt. "
säljare på Kamrerarvägen 36

29 maj 2023

"Evelina är otroligt duktig, trevlig och lyhörd. Är väldigt nöjd!"
säljare på Tångvägen 19

23 mar 2023

"Evelina har hjälpt mig sälja min lägenhet på Hägerstensåsen. Hon är en mycket professionell och duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Kamrerarvägen 30

23 feb 2023

"Evelina hjälpte oss med vår försäljning och vi är väldigt nöjda med hennes arbete. Hon är väldigt lyhörd och snabb i återkopplingen vilket uppskattades. Rekommenderar Evelina varmt!"
säljare på Hägerstensvägen 99A

21 feb 2023

"Evelina var en jättebra och trevlig mäklare! Ett trygg val om du söker efter någon som är i lyssnade och gör dig delaktig i processen. Tack för ett fint samarbete! Rekommenderar Evelina starkt"
säljare på Klubbacken 59

15 nov 2022

"Evelina är en helt fantastisk mäklare! Hon har varit så lyhörd och alert under hela resan från första mötet till sista skrivningen. Rekommenderar henne starkt!
Då har jag ändå tidigare sålt med 10 olika mäklare. Har aldrig haft någon så skicklig, trevlig, snabb i sina svar och återkopplingar som..."
"Evelina är en helt fantastisk mäklare! Hon har varit så lyhörd och alert under hela resan från första mötet till sista skrivningen. Rekommenderar henne starkt!
Då har jag ändå tidigare sålt med 10 olika mäklare. Har aldrig haft någon så skicklig, trevlig, snabb i sina svar och återkopplingar som Evelina! Stort tack! "
Läs mer
säljare på Pettersbergsvägen 69A

31 okt 2022

"Evelina är lätt att tycka om och känns ärlig. Hon är "säljig" genom att vara målinriktad, kompetent och trovärdig. "
säljare på Förskottsvägen 4

29 sep 2022

"Evelina är duktig och trevlig som mäklare. Höll oss uppdaterade genom hela processen. Ger Evelina mina bästa rekommendationer."
säljare på Radiusbacken 39

17 jun 2022

"Jag kan verkligen rekommendera att du väljer Evelina som mäklare. Hon är en mäklare som är mycket kunnig och delar med sig av sin kunskap på ett tydligt och trevligt sätt. Hon är tålmodig med frågor och ställde alltid upp när vi hade frågor eller annat som vi behövde hjälp med.
Hon var också et..."
"Jag kan verkligen rekommendera att du väljer Evelina som mäklare. Hon är en mäklare som är mycket kunnig och delar med sig av sin kunskap på ett tydligt och trevligt sätt. Hon är tålmodig med frågor och ställde alltid upp när vi hade frågor eller annat som vi behövde hjälp med.
Hon var också ett tryggt stöd i vårt köp av bostad utöver allt engagemang som hon hade i vår försäljning. Evelina är precis så somen mäklare ska vara, tillgänglig, trevlig och ordentligt påläst. "
Läs mer
säljare på Skidvägen 16

31 maj 2022

"Marknaden är väldigt ojämn nu och det är svårt att sätta pris"
säljare på Selmedalsvägen 16

29 apr 2022

"Väldigt professionell, trevlig och kompetent mäklare! Evelina var engagerad, lyhörd och tydlig genom hela processen. Kan varmt rekommendera Evelina!"
säljare på Mejselvägen 44

24 mar 2022

"Extremt trevlig och kompetent mäklare. Hade en väldigt smidig försäljning och kände mig bra informerad under hela förloppet."
säljare på Svandammsvägen 31C

03 feb 2022

"Valde mellan 3 olika mäklare men Evelina hade det där extra som är så svårt att sätta orden på. Mäklaren var alltid anträffbar och vi kunde lägga upp en bra strategi tillsammans. Väljer du Evelina kommer du inte ångra dig det vågar jag lova!"
säljare på Sjöviksbacken 20

08 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Evelina för er kommande försäljning. Tillgänglig, tålmodig, trevlig, ärlig, rättvis och lyhörd. "
säljare på Fastlagsvägen 54

08 nov 2021

"Jag är väldigt nöjd med min försäljning. Evelina gick verkligen de extra milen för att få till en bra försäljning där både säljare och köpare blev nöjda. Hon gav rimliga förväntningar kring pris och överträffade dom. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Evelina."
"Jag är väldigt nöjd med min försäljning. Evelina gick verkligen de extra milen för att få till en bra försäljning där både säljare och köpare blev nöjda. Hon gav rimliga förväntningar kring pris och överträffade dom. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Evelina."
Läs mer
säljare på Årstaskogs väg 9C

29 sep 2021

"Inte bara en till yrket otroligt kunnig, tydlig och proffsig mäklare men även en varm person som kan ta och bemöta alla typer av karaktärer oavsett situation."
säljare på Erik Segersälls väg 13

24 jun 2021

"Vi är jättenöjda att vi valde Evelina som mäklare. Väldigt trevlig, proffsig och målinriktad. Vi kände oss trygga och fick bra information genom hela processen från första möte till såld bostad. "
säljare på Tellusborgsvägen 80

23 jun 2021

"Mycket bra från första till sista kontakt. Proffsigt bemötande."
säljare på Liljeholmsvägen 32

10 jun 2021

"Vi kunde verkligen inte hittat en bättre mäklare än Evelina! Lyhörd, driven och så otroligt målmedveten- hon fick oss att känna oss trygga och nöjda med hela säljprocessen från start till slut! Vi kan inte tacka henne nog!"
säljare på Pettersbergsvägen 69A

03 jun 2021

"Evelina är otrolig duktig på att lyssna och utgick ifrån alla våra önskemål, förväntningar och överträffade målen. Hon är enkel, öppen och omtänksam och får oss var det viktigt med en grym mäklare som sätter oss och köparen i fokus. Jag rekommenderar Evelina starkt då hon skapar en trygghet för b..."
"Evelina är otrolig duktig på att lyssna och utgick ifrån alla våra önskemål, förväntningar och överträffade målen. Hon är enkel, öppen och omtänksam och får oss var det viktigt med en grym mäklare som sätter oss och köparen i fokus. Jag rekommenderar Evelina starkt då hon skapar en trygghet för både säljare och köpare! "
Läs mer
säljare på Vingårdsgatan 2

12 maj 2021

"Väldigt proffsig och otroligt härlig att ha och göra med. Evelina svarade väldigt snabbt på frågor, samtal och sms och även när jag hörde av sig på obekväma tider (ja, det hände tyvärr) så fick jag alltid toppservice och trevligt bemötande. Jag fick ett superbra intryck redan från start, vilket g..."
"Väldigt proffsig och otroligt härlig att ha och göra med. Evelina svarade väldigt snabbt på frågor, samtal och sms och även när jag hörde av sig på obekväma tider (ja, det hände tyvärr) så fick jag alltid toppservice och trevligt bemötande. Jag fick ett superbra intryck redan från start, vilket gjorde att jag aldrig kände mig orolig inför försäljningen. Och det med all rätt, då försäljningen gick super! "
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 81

24 apr 2021

"Hela försäljningen var en mycket fin upplevelse och inga negativa överraskningar.
Korrekt och målmedveten drevs försäljningen igenom "
säljare på Bokbindarvägen 41

13 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Evelina Schmekel!
"
säljare på Lugntorpsvägen 46

07 apr 2021

"Evelina är professionell och mycket trevlig att samarbeta med. Hon är lyhörd för önskemål och hållit mig väl informerad under hela sälj processen."
säljare på Liljeholmstorget 24

03 feb 2021

"Engagerad, tillgänglig och proffsig.
Evelina har varit suverän. "
säljare på Mejselvägen 44

22 jan 2021

"Väldigt duktig på sitt jobb, lyhörd och lätt att samarbeta med! Lätt tillgänglig och professionell ! "
säljare på Liljeholmsgränd 6

25 dec 2020

"Evelina var engagerad, lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi är supernöjda med samarbetet och Evelinas insats."
säljare på Johannesbergsgatan 4

15 nov 2020

"Otroligt professionell och mycket förtroendeingivande mäklare. Evelina Schmekel överträffade våra förväntningar. Engagerad, tydlig och effektiv. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Kungssätravägen 14

06 nov 2020

"Lyhörd och helt klart den smidigaste affären jag vart med om. Rekommenderar Evelina starkt! "
säljare på Rosterigränd 3

24 okt 2020

"Evelina är engagerad, ambitiös och målinriktad.
Hon skapar förtroende och bidrar med en trygghet i säljprocessen.
Vi är väldigt nöjda med valet av Evelina som mäklare."
säljare på Nybodaringen 103

24 sep 2020

"Evelina överträffade alla förväntningar, flera gånger om. Kunnig, trevlig och gjorde att försäljningen blev fantastiskt lyckad. Rekommenderas varmt. "
säljare på Lorensbergsgatan 5A

31 jul 2020

"Jag gjorde mitt livs försäljning med Evelina,
Hon är pålitlig, kompetent, påhittig och lösningsorienterad. Kan varmt rekommendera."
säljare på Liljeholmstorget 20B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
95 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 84 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
82 av 83 säljare
Evelina var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 87 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Evelina på kartan.

252 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
87 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

8 rum, 107 m²
Villa, Stockholm
8 rum, 240 m²
Villa, Stockholm
5 rum, 78 m²
Villa, Stockholm
2 rum, 64 m²
Lägenhet, Stockholm
5 666 kr/mån
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Stockholm
3 712 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
1,5 rum, 43 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
5 rum, 118,5 m²
2 800 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 405 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Mälarhöjden
4 rum, 95 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
6 000 000 kr
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
+ 205 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 5 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.