Evelina Martinsson

Profilbild för Evelina Martinsson
Evelina Martinsson
4.9 / 5
(199 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Evelina Martinsson jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-04-08. Evelina har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 4 850 000 kr.

Presentation

Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare på SMH - Svenska Mäklarhuset i Lilla Edet.

Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. För mig är det viktigt att man som kund känner sig trygg i mina händer då en bostadsaffär är oftast den största affären man gör i livet.

Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min familj som består av sambo, barn och hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna, vara i skogen och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.

Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Evelina.

29 maj 2023

"Mycket trevlig och kunnig på sitt område. Lätt att få tag och alltid ett trevligt bemötande
"
säljare på Anemonvägen 16

16 maj 2023

"Trevlig och tillmötesgående! Kunnig. Mycket bra på att hålla oss uppdaterade. Lätt att få tag på. Vi kan varmt rekommendera Evelina!"
säljare på Fuxernavägen 14

13 apr 2023

"Vi är så glada att vi fick ha Evelina som mäklare till både vår försäljning och vårt köp av bostad. Evelina är mycket kunnig, professionell och omtänksam. Genom hennes engagemang och drivkraft skapar hon en enorm trygghet. Det är lätt att komma i kontakt med henne och vi kände oss hela tiden uppd..."
"Vi är så glada att vi fick ha Evelina som mäklare till både vår försäljning och vårt köp av bostad. Evelina är mycket kunnig, professionell och omtänksam. Genom hennes engagemang och drivkraft skapar hon en enorm trygghet. Det är lätt att komma i kontakt med henne och vi kände oss hela tiden uppdaterade i processen. Vi kan med glädje rekommendera henne till alla som går i sälj och köp tankar. "
Läs mer
säljare på Wallströmsliden 2B

13 apr 2023

"Mycket engagerad och lyhörd och kunnig. "
säljare på Ekebergsvägen 38

08 mar 2023

"Mäklaren var väldigt vänlig och tillmötesgående, både jag och min fru fick stort förtroende för mäklaren.
Vi fick även mycket bra tips och råd inför fotografering och visning."
säljare på Storgatan 16

08 mar 2023

"Evelina man behöver inte säga mer, den bästa av dom bästa. Trevlig, tillmötesgående, lättillgängligt och kunnig. Behöver jag mäklare igen skulle jag välja Evelina igen 10 +++ av 10 ."
säljare på Bigården 64

02 mar 2023

"Evelina är en fantastisk mäklare. Serviceinriktad, hjälpsam och mycket duktig. Finns alltid till hands och det hon inte kunde svara på med en gång tog hon reda på och återkom så fort hon kunde. Hon vet verkligen vad hon gör. Om vi behöver mäklare någon mer gång så blir det helt klart Evelina. "
"Evelina är en fantastisk mäklare. Serviceinriktad, hjälpsam och mycket duktig. Finns alltid till hands och det hon inte kunde svara på med en gång tog hon reda på och återkom så fort hon kunde. Hon vet verkligen vad hon gör. Om vi behöver mäklare någon mer gång så blir det helt klart Evelina. "
Läs mer
säljare på Bigården 106

23 feb 2023

"Vi är nöjda! Evelina är proffsig, saklig & vi kände oss trygga genom hela processen att sälja vårt radhus. Vi skulle utan tvekan anlita Evelina igen! "
säljare på Humlevägen 1A

10 feb 2023

"Evelina är engagerad, duktig och tillmötesgående. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Mårten Torsgatan 19

15 dec 2022

"Jag tycker alla mäklarfirmor tar för mycket betalt. Så det gäller inte bara er firma.
50 000 kr är mycket att betala."
säljare på Biodlarvägen 23

02 dec 2022

"Evelina är den mäklaren jag skulle anlita varje gång jag säljer bostad i Lilla Edets kommun.
Proffsig, lyhörd, flexibel, kunnig och noggrann.
Helt klart det bästa valet för alla som vill få sin bostad såld.
Har inget annat att säga än att anlita henne."
"Evelina är den mäklaren jag skulle anlita varje gång jag säljer bostad i Lilla Edets kommun.
Proffsig, lyhörd, flexibel, kunnig och noggrann.
Helt klart det bästa valet för alla som vill få sin bostad såld.
Har inget annat att säga än att anlita henne."
Läs mer
säljare på Biodlarvägen 21

09 nov 2022

"Professionell "
säljare på Hantverkaregatan 3

02 nov 2022

"Gick som på räls. Inga överraskningar. Gjorde det man förväntar sig av en mäklare."
säljare på Ingenjörsgatan 4

13 okt 2022

"Vi rekommenderar Evelina som mäklare. "
säljare på Bengt Ivarsgatan 5

12 sep 2022

"Är otroligt nöjd. Så proffsigt utfört från värdering till försäljning rätt igenom. Bättre hjälp går inte att få."
säljare på Bigården 104

14 jun 2022

"Väldigt nöjd, bra engagemang och väldigt bra med köparen. Hade erfarenhet av henne som köpare först, och det var avgörande för att välja henne som mäklare till min försäljning. Rekommenderas varmt! "
säljare på Höjdvägen 5

08 jun 2022

"Helnöjd! Proffsigt,smidigt och lätt att ha att göra med! Rekommenderar mäklaren!"
säljare på Björkvägen 8

20 maj 2022

"Proffsig, saklig, trevlig vet vad hon gör ,högsta betyg ."
säljare på Uxås 294

29 mar 2022

"Jag har köpt och sålt med ERA och Evelina. Jag var helt nöjd både gånger. Hun ser till att allt händer enligt tidplan, väldigt effektivt i hela process, utmärkt kommunicering, och försöker allt för att få den bästa pris för både säljaren och köparen. "
"Jag har köpt och sålt med ERA och Evelina. Jag var helt nöjd både gånger. Hun ser till att allt händer enligt tidplan, väldigt effektivt i hela process, utmärkt kommunicering, och försöker allt för att få den bästa pris för både säljaren och köparen. "
Läs mer
säljare på Bondevägen 13

22 mar 2022

"Very happy with Evelina. She is so full of energy and always happy. Makes everything so easy. Definitely recommend her. "
säljare på Norra Hovingevägen 3

15 mar 2022

"Proffsig.
Rak och tydlig."
säljare på Västra Uxås 351

08 mar 2022

"Evelina e en lyhörd och driven mäklare tillgängligheten stor på dygnets alla timmar. Positiv och glad kan varmt rekommenderas "
säljare på Smevägen 5

22 feb 2022

"Evelina är enkel att ha och göra med och sprider en positiv energi runt sig. Jag är jättenöjd med att ha anlitat henne som mäklare. Huset såldes snabbt och till ett bra pris. "
säljare på Kärra 346

14 feb 2022

"Evelina tog sig tid och gjorde hela tiden det där lilla extra, precis som man önskar som säljare. Alltid lyhörd och lätt att nå.
Vi är väldigt glada att vi valde just Evelina som mäklare
"
säljare på Sankta Marias väg 72

11 feb 2022

"Lilla Edets bästa mäklare! Fick mer än vad jag förväntade mig. Tog sig tid, lyssnade och framför allt levererade RIKTIGT BRA RESULTAT!!"
säljare på Tvärstigen 7

01 feb 2022

"Mycket engagerad, lyhörd och kompetent!"
säljare på Strandvägen 1

28 jan 2022

"Fick väldigt bra förtroenden för Evelina redan vid vårt först möte. Jag hade tänkt prata med två mäklare men bestämde mig direkt att ge Evelina uppdraget att sälja vårt hus. Med facit i hand, så var det ett väldigt bra beslut."
säljare på Vinkelgatan 8

29 nov 2021

"Träffade Evelina i samband med en visning vi var på och vi kände att hon var rätt person att sälja vårt hus även området vårt hus låg på inte riktigt var hennes vanliga område. Hon är lätt att kommunicera med och lätt att få tag på svarade på alla våra frågor och kom med goda råd angående vår hus..."
"Träffade Evelina i samband med en visning vi var på och vi kände att hon var rätt person att sälja vårt hus även området vårt hus låg på inte riktigt var hennes vanliga område. Hon är lätt att kommunicera med och lätt att få tag på svarade på alla våra frågor och kom med goda råd angående vår husförsäljning. När det gäller val av mäklare anser vi att personen är så mycket viktigare än om det är största mäklarfirman eller den som sålt husen i områdena tidigare. Det är ett av de största besluten du tar i livet och då är valet av person oerhört mycket viktigare än firma och träffar men Evelina så är det valet väldigt lätt. "
Läs mer
säljare på Vägeryr 416

19 okt 2021

"Trevlig, energisk och driven. Snabb med återkoppling. Mycket nöjda med denna mäklare!"
säljare på Kullåsgatan 16A

28 sep 2021

"She was really really good,the best broke in my mind with fully local knowledge and deeply marketing analysis,She focused every details even we didn’t notice,And of course the most importantly she gave me a super super superised final price.As a foreign I will absolutely to recommedate her to eve..."
"She was really really good,the best broke in my mind with fully local knowledge and deeply marketing analysis,She focused every details even we didn’t notice,And of course the most importantly she gave me a super super superised final price.As a foreign I will absolutely to recommedate her to everyone."
Läs mer
säljare på Brunklövervägen 1

28 aug 2021

"Jag är nöjd med mäklarens insats, verkligen"
säljare på Rådjursvägen 7B

27 aug 2021

"Hon är en mycket duktig mäklare med hög kompetens.
Hon utstrålar förtroende och vi har känt oss trygga med hus försäljningen "
säljare på Boda 130

12 aug 2021

" Inget att klaga på."
säljare på Rådjursvägen 3D

28 jul 2021

"Fantastisk mäklare, bara positivt, är glad att jag valde denna mäklare, utan tvekan väljer jag henne igen om de blir fler försäljningar, bara tummarna uppåt, Tack Evelina Martinsson!!!!!!!"
säljare på Bigården 128

15 jun 2021

"Hon är grym... "
säljare på Ljungskilevägen 4

14 jun 2021

"Evelina är duktig och har stor erfarenhet. Man fick lätt ett bra intryck av henne och gillar hennes ärlighet och att man kände trygghet med henne. Vi kände att vi litade på hennes omdöme och det var alltid lätt att få tag på henne. En sån här affär gör man inte många ggr i sitt liv och man ska ha..."
"Evelina är duktig och har stor erfarenhet. Man fick lätt ett bra intryck av henne och gillar hennes ärlighet och att man kände trygghet med henne. Vi kände att vi litade på hennes omdöme och det var alltid lätt att få tag på henne. En sån här affär gör man inte många ggr i sitt liv och man ska ha nån som man får återkoppling och stöd ifrån. Detta gjorde Evelina med bravur! "
Läs mer
säljare på Korsvägen 116

24 maj 2021

"Jättetrevlig tjej med koll på allt. Skulle definitivt välja henne igen vid ev. husförsäljning. "
säljare på Ingenjörsgatan 8

14 maj 2021

"Fantastiskt mäklare som måste rekommenderas.. tack för gott samarbete "
säljare på Ladugårdsvägen 6

26 apr 2021

"Proffsig, trevlig och tydlig.
Hon hade även ett bra kontaktnät som hjälpte till med försäljningen så som stylist och städ.
Mycket nöjd med helheten i försäljningen av min bostad. "
säljare på Ryrsjön 228

19 apr 2021

"Evelina hade alltid tid för mina frågor.
Fotografen var väldigt proffsig och tog jättefina bilder på huset. Ett stort plus även till honom. "
säljare på Åkerstigen 6

19 apr 2021

"Det var en självklarhet för oss att kontakta Evelina då vi skulle sälja hus för andra gången. Hon är proffsig, lyhörd och lättillgänglig! Rekommenderas varmt även denna gång! "
säljare på Humlevägen 9

15 apr 2021

"Helt fantastisk!!.. "
säljare på Hemvägen 4

26 mar 2021

"Mycket bra och engagerad mäklare som verkligen kan rekommenderas"
säljare på Göteborgsvägen 53B

22 feb 2021

"Evelina är klart den bästa mäklarn i lilla edet, hon kan verkligen sitt jobb kommer rekommendera henne varm till alla mina vänner "
säljare på Kullåsgatan 18

20 jan 2021

"Vi är väldigt nöjda med Evelina. Affären var väldigt smidig och enkel, Lätt val av mäklare !"
säljare på Dalgatan 3

15 dec 2020

"Vi tog kontakt med Evelina efter att vi haft en tråkig upplevelse med en annan mäklare och vi kände att det kanske inte skulle gå att få sålt till det pris vi önskade.
Evelina gjorde tydligt från början att hon kommer göra allt för att lyckas och det vi fastande för var hennes trygga självsäkerhe..."
"Vi tog kontakt med Evelina efter att vi haft en tråkig upplevelse med en annan mäklare och vi kände att det kanske inte skulle gå att få sålt till det pris vi önskade.
Evelina gjorde tydligt från början att hon kommer göra allt för att lyckas och det vi fastande för var hennes trygga självsäkerhet ihop med ödmjukhet samt genuina inställning till oss som kunder.
Vi är så nöjda med allt ifrån första mötet, styling och fotografering samt kontakten under och efter försäljningen. Skulle rekommendera henne till alla som är i behov av en mäklare. "
Läs mer
säljare på Hålt 142

03 dec 2020

"Det var helt ok allt runt försäljningen trevligt bemötande helt klart att man rekommenderar er"
säljare på Smörkullevägen 6

24 nov 2020

"Mycket skärpt mäklare som har koll på läget."
säljare på Hönebäck 233

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
4 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
183 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
198 av 199 säljare
Evelina var tydlig och höll mig uppdaterad
198 av 199 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Evelina på kartan.

334 tidigare bostäder
199 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Lilla Edet
6 rum, 91 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bohuslän
6 rum, 143 m²
Utropspris: 2 300 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Bohuslän
5 rum, 112,8 m²
Utropspris: 2 480 000 kr
4 850 000 kr
Villa Bohuslän
-100 000 kr
6 rum, 185 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
2 750 000 kr
Villa Västerlanda
+ 50 000 kr
5 rum, 126 m²
Utropspris: 2 700 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.