Eva Hagenborn

Profilbild för Eva Hagenborn
Eva Hagenborn
4.9 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
7 st
88 275 000 kr

Bakgrund

Eva Hagenborn jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2009-07-06. Eva har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Eva har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 79 832 000 kr.

Presentation

Har näsa för affärer och stort intresse för bostäder. Mäklare sedan 2009 men arbetat med bostadsmarknaden sedan 2000. Gillar att ge bästa service för att få nöjda kunder och strävar efter att ligga steget före! Kopplar av med en strandpromenad vid sommarhuset i Ystad Sandskog eller avnjuter lite bubbel i goda vänners lag.

Säljare om Eva.

31 maj 2024

"Vi fick tidigt bra kontakt. Eva är väldigt inkännande och sålde huset med den känslan som vi har för det.
Lyckades på ganska kort tid samla intressenter och hittade de rätta köparna. "
säljare på Torkelsvägen 25

09 apr 2024

"Har fått den bästa tänkbara hjälp med försäljningen. Eva är proffsig och påläst och väldigt kunnig speciellt i vårt område. "
säljare på Skördegatan 10

19 mar 2024

"Stöttade oss i hela processen och återkopplade hela tiden"
säljare på Nils Anderssons gata 9

11 sep 2023

"Eva Hagenborn har hjälpt oss med försäljning flera gånger och vi vet att när hon sätter igång med ett uppdrag så händer det saker. Trots en 'svår' tid med mycket oro (inflation, ränteläge, hot och krig mm) så kom vi snabbt fram till kontrakt som vi alla är nöjda med!
Eva är en proffs! En person s..."
"Eva Hagenborn har hjälpt oss med försäljning flera gånger och vi vet att när hon sätter igång med ett uppdrag så händer det saker. Trots en 'svår' tid med mycket oro (inflation, ränteläge, hot och krig mm) så kom vi snabbt fram till kontrakt som vi alla är nöjda med!
Eva är en proffs! En person som man känner sig trygg med.
Tack!
Lena och Inge Johnsson"
Läs mer
säljare på Kalkstensvägen 21

04 sep 2023

"Eva är proffsig, tydlig och trevlig. Jag har använt Eva som mäklare en gång förut och det var så självklart att göra så även denna gång. Det var tryggt för mig att sälja via Eva från start till mål. Jag kan varmt rekommendera henne. Försäljningsprocessen är bekymmersfri och rolig med Eva som mäkl..."
"Eva är proffsig, tydlig och trevlig. Jag har använt Eva som mäklare en gång förut och det var så självklart att göra så även denna gång. Det var tryggt för mig att sälja via Eva från start till mål. Jag kan varmt rekommendera henne. Försäljningsprocessen är bekymmersfri och rolig med Eva som mäklare. Jag kommer att kontakta Eva vid framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Vikhems Bygata 54

05 jul 2023

"Välj Eva om ni letar efter en riktigt bra mäklare! Eva lyssnade på våra speciella behov och anpassade affären därefter. Hon informerade oss på ett tydligt sätt under hela affären och såg till så att vi hela tiden visste vad som hände. Det hon presenterade på vårt första möte var absolut det hon l..."
"Välj Eva om ni letar efter en riktigt bra mäklare! Eva lyssnade på våra speciella behov och anpassade affären därefter. Hon informerade oss på ett tydligt sätt under hela affären och såg till så att vi hela tiden visste vad som hände. Det hon presenterade på vårt första möte var absolut det hon levererade! Eva skötte affären, från start till slut, på ett otroligt professionellt, engagerat och tydligt sätt. Vi kommer anlita henne igen!"
Läs mer
säljare på Vindilsvägen 3

31 maj 2023

"Eva är super engagerad och förstod precis vår situation och var lyhörd utifrån dessa. Kommer absolut välja henne vid framtida försäljningar. "
säljare på Glasbrukskajen 8A

20 maj 2023

"Eva var fantastisk och väldigt lätt att ha med att göra. Jag kunde lämna över mina nycklar tryggt till henne och hon skötte allt med fotografering och visningar, utan att jag behövde närvara. Eva är driven och tydlig. Hon är kompetent, har hög energi, men inte överdrivet hög så man blir stressad...."
"Eva var fantastisk och väldigt lätt att ha med att göra. Jag kunde lämna över mina nycklar tryggt till henne och hon skötte allt med fotografering och visningar, utan att jag behövde närvara. Eva är driven och tydlig. Hon är kompetent, har hög energi, men inte överdrivet hög så man blir stressad. Hon utstrålar ett lugn som gör henne pålitlig. När det kom till själva försäljningen av stugan nyttjade jag endast Skandiamäklarnas reklamtjänster via sociala medier, ingen annonsering på Hemnet. Det räckte för att få stugan såld på en vecka. Jag kan verkligen rekommendera Eva om ni är ute efter en mäklare som är lyhörd och engagerad. Hon ser till att både ni som säljare och ni som köper ska känna er trygga."
Läs mer
säljare på Clarkiagatan 25

14 mar 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Eva Hagenborn. Smidig men samtidigt tydlig om sådant som jag själv inte tänkt på i försäljningssammanhang. Jag gillar när jag får raka svar, det fick jag av Eva."
säljare på Lotsgatan 39A

22 dec 2022

"Lyhörd och mycket kunnig mäklare. Det märktes att Eva har jobbat många år som mäklare. Visade ett stort engagemang inför varje visning. Helt enkelt en toppen mäklare. "
säljare på Einar Hansens Esplanad 14

18 jul 2022

"mycket bra "
säljare på Birger Jarlsgatan 41B

11 jul 2022

"Oerhört proffsig. Fullt förtroende för kompetens och person. Visade sig stämma mkt bra!"
säljare på Sundholmsgatan 24

13 jun 2022

"Tack så mycket Eva för ett supper jobb. Jag vet att det blev en snabb säljning av lägenheten. Men att få den från 0 till att få den såld inom tre veckor är bra jobbat. Och jag tackar så mycket för för din tid och angagemang. "
säljare på Hässleholmsgatan 8B

18 maj 2022

"Eva är en påläst, erfaren, lyhörd, trygg och inte minst mycket trevlig mäklare som lotsade oss igenom hela processen på ett mycket proffesionellt sätt. Vi kunde inte blivit bättre omhändertagna och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 27D

08 okt 2021

"Eva var suverän under hela processen, lättillgänglig, påläst, trevlig & professionell. Hon hade också ett bra kontaktnät för hjälp med besiktningsman, fotograf mm. Vi är jättenöjda. "
säljare på Norregatan 16

01 sep 2021

"Proffsig och mycket kunnig mäklare, vi kände oss trygga i vår affär trots lite strul med spekulanter och köpare."
säljare på Furallén 22

21 jan 2021

"Personlig utan att var privat = bra! Saklig och inger kunnande, trygghet = bra!"
säljare på Söderåsgatan 101

19 jan 2021

"Jag är extremt nöjd med valet av mäklare och kan varmt rekommendera Eva.
Från början till slut har det känts tryggt och smidigt för mig som säljare.
"
säljare på Sundholmsgatan 14A

30 nov 2020

"Mycket kompetent och professionell. Rak, enkel lättsam, lugn och trevlig. Blev rekommenderad och det har jag aldrig ångrat. "
säljare på Sundskajen 16

12 nov 2020

"Vi upplever att allt har gått mycket smidigt till. Mäklaren har varit proffsig och vi är nöjda till 100 %. Vi kan verkligen rekommendera att anlita Eva som mäklare.
"
säljare på Köpenhamnsvägen 49C

30 okt 2020

"Otroligt professionell och kunnig mäklare.
Lyhörd, engagerad och framförallt har hon hjärtat på rätt ställe.
Rekommenderas varmt"
säljare på Granviksgatan 87

06 okt 2020

"Vi tycker väldigt mycket om vår mäklare! hon har hjälpt oss ett flertal tillfällen både med försäljning och köp av bostad. Vi har alltid fått en mycket bra service!"
säljare på Ärtholmsvägen 142

06 okt 2020

"Eva är stabil och förstår processen inte bara formellt utan även känslomässigt."
säljare på Priorsgatan 7

19 sep 2020

"Professionell och trevlig "
säljare på Lillehemsvägen 309

13 sep 2020

"Det var tryggt att ha Eva som mäklare. Hon hjälpte oss metodiskt genom alla utmaningar det innebar att sälja vår gård. "
säljare på Österkullavägen 30

10 sep 2020

"Eva var väldigt professionell och kunnig i sin yrkesroll. Eva var noggrann med all information både innan och under försäljningen, tillgänglig vid frågor och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Dalslundsvägen 122

14 maj 2020

"Eva är en driven ,lyhörd och professionell mäklare . Hon har mycket kunskap inom sitt yrke och som säljare känner man sig trygg med henne. Hon lyssnade in alla våra önskemål och försäljningen. Gick smidigt till. Lätt tillgänglig och flexibel. Våra högsta rekommendationer. "
"Eva är en driven ,lyhörd och professionell mäklare . Hon har mycket kunskap inom sitt yrke och som säljare känner man sig trygg med henne. Hon lyssnade in alla våra önskemål och försäljningen. Gick smidigt till. Lätt tillgänglig och flexibel. Våra högsta rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Pilevallen 81

11 feb 2020

"Har stort förtroende för Eva! Hon är engagerad och har ett mycket trevligt bemötande som inger trygghet och förtroende."
säljare på Albinsrogatan 37

13 okt 2019

"Jag ger definitivt Eva mina allra varmaste rekommendationer. "
säljare på Vikhems Bygata 48

09 okt 2019

"Riktigt kunnig och hjälpsam mäklare! Fick snabba svar och åtgärder under hela processen. 120 % nöjd! "
säljare på Ängtistelgatan 8

10 maj 2019

"Bättre än bäst.."
säljare på Pilevallen 65

15 mar 2019

"En mycket duktig kunnig och engagerad mäklare som verkligen vill hjälpa även efter försäljningen när man skall köpa något. Så önskar jag att alla mäklare skulle vara."
säljare på Bispgatan 112

23 jan 2019

"Eva är bäst!"
säljare på Östra Rönneholmsvägen 25

16 jul 2018

"Eva drog i alla trådar samtidigt, och fick mig att känna mig trygg med henne i en så stor affär."
säljare på Solhemsgatan 3

13 jul 2018

"Det tog lidt tid men det lykkes til sidst "
säljare på Lindeborgsgatan 23

17 jul 2017

"Vi är mer än nöjda med Evas insats som mäklare. Hon är lyhörd, ödmjuk och proffsig på det hon gör!!!"
säljare på Glasbruksgatan 1E

12 jun 2017

"Mycket kompetent person. Kunnig i både försäljning, juridik och framförallt byggteknik.
Kunde kontra besiktningsman när denne svävande ut i oväsentligt.
Rekommenderas å det varmaste! "
säljare på Norra Hyllievägen 81

31 mar 2017

"Eva, kändes väldigt trygg i sin kommunikation till oss."
säljare på Dockgatan 11

05 nov 2016

"kompetens och proffsig rakt igenom hela processen"
säljare på Skvatterevsgatan 98

03 nov 2016

"Super! Proffsig, vänlig, snabb. Rekommenderar mäklaren med högsta betyg. Är mycket nöjd med alla delar i affären."
säljare på Henrik Wranérsgatan 1A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
6
Kedjehus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
79 832 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 109 säljare
Eva var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 109 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Eva på kartan.

261 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
108 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

5 495 000 kr
6 rum, 157 m²
35 000 kr/m²
Villa, Trelleborg
3 795 000 kr
4 rum, 85 m²
44 647 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 484 kr/mån
4 895 000 kr
5 rum, 129 m²
37 945 kr/m²
Radhus, Malmö
6 702 kr/mån
5 995 000 kr
4 rum, 140 m²
42 821 kr/m²
Kedjehus, Malmö
2 095 000 kr
4 rum, 97 m²
21 597 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 073 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södertorp
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 050 000 kr
Lägenhet Nydala
+ 55 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 995 000 kr
8 500 000 kr
Villa Sibbarp
-750 000 kr
5 rum, 154 m²
Utropspris: 9 250 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Hyllie
-100 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
7 995 000 kr
Villa Rosenvång
6 rum, 189 m²
Utropspris: 7 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.