Erik Sonne

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Svedala  /  Erik Sonne
Profilbild för Erik Sonne
Erik Sonne
4.9 / 5
(36 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
9 st
76 670 000 kr

Bakgrund

Erik Sonne jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2020-06-30. Erik har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Erik har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 58 800 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är med största sannolikhet en av de största affärerna man gör under sin livstid. Därför är valet av mäklare även ett av de större och viktigare besluten man tar under denna process. Min målsättning är att alltid överträffa dina förväntningar samtidigt som jag ger dig bäst betalt.

Jag anser att vad som skiljer en bra bostadsaffär från en mindre bra är ett öga för detaljer och ett starkt engagemang från mäklaren. Jag jobbar flitigt med att hålla mig uppdaterad i den ständigt rörliga bostadsmarknaden samtidigt som jag hjälper er igenom varje steg i försäljningen. Inga frågor är för små när det kommer till din bostadsförsäljning och jag finns här för er. Alla bostadsförsäljningar är unika och jag är inte färdig förrän alla parter är mer än nöjda!

Säljare om Erik.

28 sep 2023

"Fint bemötande, professionell och lyhörd. Erik höll mig ständigt uppdaterad under hela försäljningsprocessen vilket gjorde att jag kunde känna mig trygg. En fantastiskt smidig bostadsförsäljning med ett resultat över förväntan. Kan varmt rekommendera Erik som mäklare!"
"Fint bemötande, professionell och lyhörd. Erik höll mig ständigt uppdaterad under hela försäljningsprocessen vilket gjorde att jag kunde känna mig trygg. En fantastiskt smidig bostadsförsäljning med ett resultat över förväntan. Kan varmt rekommendera Erik som mäklare!"
Läs mer
säljare på Klörupsvägen 8A

25 sep 2023

"Super bra mäklare.Uppdateringar hela tiden inför visning och efter visningar. "
säljare på Holmbytorp 327

20 sep 2023

"En otroligt smidig och friktionsfri bostadsförsäljning! Erik är en mycket lugn och lyhörd mäklare som verkligen anpassat sig efter hur vår situation såg ut. Lätt tillgänglig och höll oss ständigt uppdaterade under hela processen, vilket gav oss en enorm trygghet med tanke på dagens marknad. Kan i..."
"En otroligt smidig och friktionsfri bostadsförsäljning! Erik är en mycket lugn och lyhörd mäklare som verkligen anpassat sig efter hur vår situation såg ut. Lätt tillgänglig och höll oss ständigt uppdaterade under hela processen, vilket gav oss en enorm trygghet med tanke på dagens marknad. Kan inte begära mer, rekommenderar starkt att höra av sig till Erik om ni funderar på att sälja er bostad! "
Läs mer
säljare på Steglitsvägen 3A

20 sep 2023

"Erik gjorde försäljningen väldigt enkel och smidig. Jag blev guidad genom hela processen och fick svar på alla mina frågor. "
säljare på Kung Karls väg 1E

19 sep 2023

"Vi är nöjda med Erik Sonne. Han gjorde ett digert arbete i en svår marknad. Vi hade gärna fått mer betalt och vi känner att Erik gjorde allt han kunde för det. Under hela processen var Erik mycket proffsig och tillmötesgående. Han har en bra förmåga att hantera både säljare och köpare på ett sätt..."
"Vi är nöjda med Erik Sonne. Han gjorde ett digert arbete i en svår marknad. Vi hade gärna fått mer betalt och vi känner att Erik gjorde allt han kunde för det. Under hela processen var Erik mycket proffsig och tillmötesgående. Han har en bra förmåga att hantera både säljare och köpare på ett sätt som får alla parter att känna sig bekväma med köp/försäljning."
Läs mer
säljare på Guldåkersvägen 24A

21 jun 2023

"Erik är en otroligt kompetent mäklare. Förtroendegivande, engagerad och trygg från start till slut. Stort tack Erik, vi är supernöjda med din insats! "
säljare på Ahrenbergsgatan 10

28 jan 2023

"Trots en tuff marknad, så lyckades Erik sälja vår bostad till det önskade priset. Mycket engagerad, bra tålamod, god strategi.
Rekommenderar honom varmt till alla som går i säljtankar. "
säljare på Sandvångsgatan 3D

16 nov 2022

"Erik Sonne är en mycket driven, trygg och kunnig fastighetsmäklare. Erik var väldigt dedikerad att sälja vår lägenhet. En mäklare utöver det vanliga, som höll oss uppdaterade hela tiden. Jag kan bara ge mina högsta rekommendationer. Erik är en STJÄRNA!!"
"Erik Sonne är en mycket driven, trygg och kunnig fastighetsmäklare. Erik var väldigt dedikerad att sälja vår lägenhet. En mäklare utöver det vanliga, som höll oss uppdaterade hela tiden. Jag kan bara ge mina högsta rekommendationer. Erik är en STJÄRNA!!"
Läs mer
säljare på Vårvädersvägen 4A

02 aug 2022

"Fantastisk mäklare som gör ett bra jobb och är lyhörd "
säljare på Majorsgatan 43

05 jul 2022

"Erik var mycket trygg och engagerad genom hela säljprocessen. Kunnig vad gäller prissättning, områdeskoll och lyhörd. Både för köpare och säljare. Väldigt tillgänglig och responderade snabbt på mina frågor och funderingar."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9B

30 sep 2021

"Det kändes tryggt och lätt med Erik vid rodret i försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Kakelvägen 6B

29 sep 2021

"Erik är grym och jag rekomenderar starkt att ni väljer honom som mäklare för en snabb och smidig försäljning!"
säljare på Jägersrovägen 5C

15 sep 2021

"Erik gjorde en strålande insats och processen var överlag väldigt smidig. Erik mötte våra förväntningar och vi är nöjda med slutpriset. 10/10!! "
säljare på Vintergatan 3B

14 sep 2021

"Trevlig, lugn, kunnig, ingav förtroende och tillgänglig. Ställde bra frågor och hanterade mig som säljare på det sätt jag önskade. Vet att även mina köpare var oerhört nöjda m Erik"
säljare på Lagerbrings väg 4D

17 aug 2021

"Erik har hanterat hela säljprocessen exemplariskt. Han har en väldigt god kunskap och är lätt att kommunicera med. Tar tiden som behövs för att informera och svara på frågor samt är tydlig och förtroendeingivande. Säkerställer kommunikation mellan säljare och köpare för att undvika missförstånd. ..."
"Erik har hanterat hela säljprocessen exemplariskt. Han har en väldigt god kunskap och är lätt att kommunicera med. Tar tiden som behövs för att informera och svara på frågor samt är tydlig och förtroendeingivande. Säkerställer kommunikation mellan säljare och köpare för att undvika missförstånd. Mycket nöjd av valet av mäklare "
Läs mer
säljare på Trastvägen 8

08 aug 2021

"Är supernöjd med Erik som mäklare! Han var engagerad, lyssnade på vad jag hade att säga och höll mig uppdaterad under hela processen!"
säljare på Mittlinjen 15

30 jul 2021

"Noggrann, lugn och ger ett bra förtroende för både säljare och köpare."
säljare på Dykerigatan 7

28 jul 2021

"Erik var otroligt engagerad i försäljningen av min bostad och tog sig tid för att svara på frågor. Han möjliggjorde en smidig försäljning och var mycket kompetent på området. Han har en tydlig plan för genomförandet, gav god råda och var enkel att kommunicera med. Rekommenderar honom starkt! "
"Erik var otroligt engagerad i försäljningen av min bostad och tog sig tid för att svara på frågor. Han möjliggjorde en smidig försäljning och var mycket kompetent på området. Han har en tydlig plan för genomförandet, gav god råda och var enkel att kommunicera med. Rekommenderar honom starkt! "
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 20D

22 jul 2021

"Erik, en riktig super mäklare på alla plan. En tryggare och bättre försäljning kunde vi inte få. Sen ett extra plus är att han är riktigt trevlig också. "
säljare på Gunnesbovägen 7

20 jul 2021

"Selling process is usually full of uncertainties and anxieties, but Erik prepared the process with a very good plan and taken different scenarios into consideration along the way! He listens to client and always keep me updated. He also came with valuable suggestions which of course ease the stre..."
"Selling process is usually full of uncertainties and anxieties, but Erik prepared the process with a very good plan and taken different scenarios into consideration along the way! He listens to client and always keep me updated. He also came with valuable suggestions which of course ease the stress of seller!"
Läs mer
säljare på Åbrinksvägen 33

12 jun 2021

"Erik drev hela försäljningsprocessen med engagemang och driv på ett föredömligt sätt! "
säljare på Gabriel Jönssonsgatan 1B

17 apr 2021

"Erik är otroligt tillmötesgående samt engagerad i sin uppgift. Han är därtill noga, kunnig och smidig att samarbeta med. Trots att det är nervöst i försäljningsprocessen kände jag mig lugn, han tog ansvar."
säljare på Vipemöllevägen 111

26 mar 2021

"Mycket bra mäklare med bra koll på våran affär. Vägledde oss bra igenom hela förloppet och såg till att vi fick vad vi ville ha för våran lägenhet. "
säljare på Saarisvägen 4C

21 dec 2020

"Erik är en väldigt kompetent och positiv mäklare som höll mig uppdaterad under hela processen och visade stort engagemang, absolut toppklass."
säljare på Tågmästaregatan 28

03 dec 2020

"Trevlig och fokuserad mäklare som utöver att sälja till ett bra pris även är noga med att affären ska bli bra för båda parter. Har en tydlig plan för genomförandet, ger goda råd och tips på ett ödmjukt sätt, är lyhörd och kommunicerar effektivt. "
säljare på Orrspelsvägen 3A

19 nov 2020

"Bra guidning och råd längs hela processen. Professionell men också mänsklig!"
säljare på Hässleholmsgatan 5A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
3
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
58 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
35 av 35 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
31 av 34 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
36 av 36 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
36 av 36 säljare

Erik på kartan.

98 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
36 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

1 595 000 kr
2 rum, 48 m²
33 229 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 430 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 44 m²
22 613 kr/m²
Lägenhet, Svedala
4 161 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 76,5 m²
32 828 kr/m²
Radhus, Svedala
3 663 kr/mån
1 050 000 kr
2 rum, 44 m²
23 863 kr/m²
Lägenhet, Svedala
4 032 kr/mån
1 850 000 kr
2 rum, 54 m²
34 259 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 654 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 310 000 kr
Lägenhet Sandmöllan
+ 60 000 kr
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fint bemötande, professionell och lyhörd. Erik höll mig ständigt uppdaterad under hela försäljningsprocessen vilket gjorde att jag kunde känna mig trygg. En fantastiskt smidig bostadsförsäljning med ett resultat över förväntan. Kan varmt rekommendera Erik som mäklare!"
6 100 000 kr
Villa Flyinge
-395 000 kr
7 rum, 228 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super bra mäklare.Uppdateringar hela tiden inför visning och efter visningar. "
Slutpris saknas
Lägenhet Tuna
4 rum, 88,6 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 925 000 kr
Lägenhet Väster
-70 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En otroligt smidig och friktionsfri bostadsförsäljning! Erik är en mycket lugn och lyhörd mäklare som verkligen anpassat sig efter hur vår situation såg ut. Lätt tillgänglig och höll oss ständigt uppdaterade under hela processen, vilket gav oss en enorm trygghet med tanke på dagens marknad. Kan inte begära mer, rekommenderar starkt att höra av sig till Erik om ni funderar på att sälja er bostad! "
1 225 000 kr
Lägenhet Centrumnära
-25 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.