Erik Andersson

Profilbild för Erik Andersson
Säljarfavorit
Erik Andersson
4.9 / 5
(51 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
16 st
26 810 000 kr

Bakgrund

Erik Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-05-02. Erik har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Erik har haft 17 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 27 914 000 kr.

Presentation

Hej!
Mitt namn är Erik Andersson och jag arbetar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Jag har jobbat med försäljning i olika branscher sedan efter studenten och drivs av att nå mål av olika slag. Jag ser mig själv som en tävlingsmänniska, varför jag alltid försöker sälja Din bostad till ett så högt försäljningsvärde som möjligt.

Jag är född och uppvuxen i Borås, vilket gör att jag känner till staden och dess omgivning mycket väl. Detta genererar i att jag är väl förberedd när det gäller förmedling av både bostadsrätter och villor omkring i Borås kommun.

Det viktigaste för mig när det gäller försäljning av Din bostad är att du ska kunna känna dig trygg under hela förmedlingsprocessen. Tipsar ni mig sedan vidare till era vänner och familj, blir jag glad, då det är ett bevis på att jag har lyckats med mitt uppdrag.

Om du undrar något över bostadsmarknaden, funderar på värdet av din bostad, eller går i säljtankar, tveka inte att slå en signal till mig!

Utbildad fastighetsmäklare från Karlstads universitet.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

15 aug 2020

"Kan tycka arvode va högt utifrån av vad andra mäklare nämnt att de tar som procentsats, men i övrigt så jag super nöjd med Erik! Riktigt stjärna till mäklare som med sin otroliga insatts och ständiga trevliga bemötande gjorde min försäljning till en av de bästa försäljningarna i mitt område ! Alltid tillfällig dessutom för frågor ! "
säljare på Norra Sjöbogatan 61

19 jul 2020

"Oerhört snabb insats, alltid anträffbar och väldigt flexibel med tider—även utanför ordinarie kontorstider."
säljare på Kungsgatan 17

17 jul 2020

"Jac tycker att många mäklare som är män kan upplevas stroppiga och när de jobbat ex antal år kan bli lite lata. Erik är inte sådan alls! Så ska man ha en mäklare så ska man ha en kvinna eller en go och gla Erik!"
säljare på Arlagatan 4

03 jul 2020

"Gick bra även med Corona omständigheter. "
säljare på Varbergsvägen 109A

31 maj 2020

"Erik var lyhörd för vad vi ville med vår försäljning, han tog sig tid och gjorde det lilla extra för att vi skulle bli nöjda i slutändan. Kan varmt rekommendera denna mäklare om du vill känna dig trygg genom en av livets stora affärer :) "
säljare på Symfonigatan 23B

27 maj 2020

"Jättenöjd med mäklarens insats vid försäljningen av min bostadsrätt. Väldigt kunnig och professionell. Erik rekommenderas absolut! "
säljare på Erikslundsgatan 4

27 maj 2020

"En engagerad och mycket trevlig mäklare som gjorde ett kanonjobb hela vägen från värdering till försäljning. Erik rekommenderas starkt!"
säljare på Engelbrektsgatan 105A

20 maj 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Erik!
Han hade bra koll på sina kunder och spekulanter och vi kunde därför få till en väldigt snabb affär. Han har bra återkoppling och hör av sig med uppdateringar. Engagerad mäklare som är med under hela processen. Har man vissa krav så är han noga med att framföra detta till spekulanterna. Jag är väldigt nöjd med min försäljning. "
säljare på Druveforsvägen 16

10 apr 2020

"Bra jobbat, bra information och vägledning i affär som man inte själv har kunskap i."
säljare på Arlagatan 4

02 apr 2020

"Erik gjorde ett kanonjobb med att sälja min lägenhet! Höll en bra dialog under hela säljprocessen och alltid positiv och hjälpsam.
Kan starkt rekommendera Erik när du ska sälja din bostad!"
säljare på Torgilsgatan 18C

27 jan 2020

"Positiv engagerad mäklare med hög kompetens och starkt driv som verkligen hjälpte oss med allt från att ta fram en jättefin presentation av bostaden till att tömma brevlådan då vi sålde på distans.
Stort tack Erik!
"
säljare på Engelbrektsgatan 105A

14 nov 2019

"Erik var mycket professionell genom hela vår affär, från värdering till försäljning. Var lätt att få kontakt med honom även om vi hörde av oss under en helg. Fick fram bra bud på vår lägenhet som vi var väldigt nöjda med. En lätt kille att prata med, kommer garanterat rekommendera honom till familj och vänner framöver!"
säljare på Trandaredsgatan 39B

09 nov 2019

"En snabb och smidig process där man kunde känna sig säker i Eriks kompetens och förmåga att genomföra försäljningen. Rekommenderas starkt!
"
säljare på Huldregatan 4C

28 okt 2019

"Tillgänglig, engagerad och kompetent = Tre ord för att beskriva Erik Andersson som mäklare! Vi är jättenöjda! "
säljare på Bjelkegatan 2

01 okt 2019

"Engagerad och korrekt. Bra och snabbt avslut"
säljare på Ekåsvägen 53

13 aug 2019

"Erik hade full koll från värdering till kontraktskrivning med köparen. Bra värdering av lägenheten och bra upplägg hela vägen. Lätt att få kontakt med och väldigt lyhörd. Han fick fram väldigt bra bud på lägenheten, bra bit över det jag förväntat, trots att bättre lägenheter i föreningen sålts billigare samma vecka jag sålde min. Kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Erikslundsgatan 16

06 maj 2019

"Bra och trevlig mäklare. Svarade alltid när man försökte nå honom. Rekommenderar "
säljare på Råslättsvägen 50

30 apr 2019

"Erik var engagerad och fick vår bostad såld snabbt och smidigt, till ett bra pris! Han fixade så att alla som var intresserade fick se lägenheten, även fast det innebar att han fick rycka in under påskhelgen. Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Torgilsgatan 18C

13 mar 2019

"Erik var från start engagerad och intresserad. Påläst och när det var lite trögt med försäljningen så pushade Erik på och jobbade ännu hårdare för uppnå vårt mål, vilket han också gjorde. Super nöjd och jag varmt rekommenderar Erik."
säljare på Trandaredsgatan 43B

06 mar 2019

"Super insatts, rekommenderar Erik! "
säljare på Björkhemsgatan 51

04 mar 2019

"Erik har hjälpt oss sälja både vår sommarstuga och nu vår lägenhet. Han har varit hjälpsam under hela processen och vi är väldigt nöjda. Han hjälpte oss även med råd inför köp av vår nästa bostad.
Han har alltid varit lätt att nå och har känts som en trygg mäklare hela tiden, vilket resulterade i att vi fick väldigt bra betalt för vår bostad. Tack så mycket för hjälpen! "
säljare på Västmannagatan 2

04 mar 2019

"Erik fanns tillgänglig när jag behövde snabba svar och var engagerad processen igenom!"
säljare på Kungsgatan 17

21 dec 2018

"
Erbjöd värdering av lägenhet och vi fick ett toppenbra intryck av Erik.
Engagerad och trevlig hela vägen från start.
Vår lägenhet var relativt svårsåld men Erik höll modet uppe på oss och gav inte upp och i slutändan sålde han och vi lägenheten till ett pris över förväntan.
Trevlig och lätt att samarbeta med och känns som en vän till familjen efter vårt fina samarbete.
Vi rekommenderar mer än gärna Erik Andersson till alla som letar efter en trevlig och kompetent mäklare. "
säljare på Björkhemsgatan 45

18 dec 2018

"För de som tycker bostadsaffärer är jobbiga är Erik rätt person att anlita! Alltid lätt att nå, höll en uppdaterad i processen och tog sig alltid tid för att både svara på ens frågor samt att bolla nya funderingar. Att han dessutom är genuint trevlig gör att man känner ett fullt förtroende för honom! "
säljare på Karlagatan 7

16 nov 2018

"En mycket proffsigt och engagerad arbete. Lyssnar gärna och tar till sig synpunkter. Mycket fint bemötande"
säljare på Norrby Tvärgata 35

19 okt 2018

"Väldig trevlig, engagerad och gjorde ett mycket bra jobb."
säljare på Viskarhultsvägen 12

13 okt 2018

"Mycket duktig, mycket erfaren, mycket trevligt och glad, och lät att prata med. Är mycket nöjd med Erik Andersson. Jag kan rekommendera Erik helhjärtat till vem som andra."
säljare på Traststigen 6

10 okt 2018

"Erik är en modig och professionell mäklare, han är inte rädd för utmaningar. Han är tålmodig och ger omfattande svar på många av mina frågor. Det gick perfekt att genomföra försäljningsprocessen på både svenska och engelska. Han kan noggrant bedöma bostadens värde. Samtidigt försöker han att anpassa sig till situationen på bostadsmarknaden under själva försäljningen. Hans personlighet och arbete uppmuntrar mig till att använda hans tjänster i framtiden. Jag valde Erik eftersom skillnaden i tillvägagångssättet mellan de olika mäklarfirmorna som jag varit i kontakt med var enorm, och hans sätt tilltalade mig. Erik borde vara ett exempel för många mäklare.
Vänliga hälsningar,
Michał och Dorota"
säljare på Kinnagatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
27 914 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
51 av 51 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
42 av 51 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
51 av 51 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
51 av 51 säljare

Erik på kartan.

66 tidigare annonser
51 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 650 000 kr
Lägenhet Regementet
+ 155 000 kr
3 rum, 109 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
888 000 kr
Lägenhet Sjöbo
+ 63 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 825 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 295 000 kr
Lägenhet Boda
3 rum, 84 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 400 000 kr
Lägenhet Tullen
+ 125 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 275 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 100 000 kr
Lägenhet Sjöbo
+ 305 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan tycka arvode va högt utifrån av vad andra mäklare nämnt att de tar som procentsats, men i övrigt så jag super nöjd med Erik! Riktigt stjärna till mäklare som med sin otroliga insatts och ständiga trevliga bemötande gjorde min försäljning till en av de bästa försäljningarna i mitt område ! Alltid tillfällig dessutom för frågor ! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.