Erik Lundkvist

Profilbild för Erik Lundkvist
Erik Lundkvist
4.9 / 5
(122 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
2 st
123 045 000 kr

Bakgrund

Erik Lundkvist jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2011-09-13. Erik har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Erik har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 175 420 000 kr.

Presentation

Välkommen till min sida och min en värld av fastighetsaffärer!
Jag är Erik Lundkvist, din erfarna guide i Stockholms innerstad när det kommer till köp och försäljning av hem. Med över femton års erfarenhet har jag inte bara byggt upp en gedigen kunskap, utan också en djup förståelse för människor och deras behov.

Mitt uppdrag går långt utöver att bara slutföra affärer; det handlar om att skapa en trygg och givande resa för varje kund. Genom att kombinera min passion för människor, försäljning, psykologi och inredning strävar jag alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa långsiktiga relationer.

Jag är stolt över att ha förmedlat bostäder till ett sammanlagt värde över två miljarder kronor i Stockholms innerstad, vilket har gjort mig till en sk. miljardmäklare. Men för mig handlar det alltid om den nästa affären och hur jag kan fortsätta att leverera enastående resultat för mina kunder.

Som marknadsledare på Kungsholmen är jag stolt över att ha varit delaktig i att skapa många framgångssagor. Men för mig handlar det alltid om den nästa affären och hur jag kan fortsätta att leverera enastående resultat för mina kunder.

Så, om du vill ha en mäklare som inte bara ser din bostad som en transaktion utan som ditt hem och din investering, är jag här för att guida dig genom varje steg på vägen. Kontakta mig när som helst för att påbörja vår gemensamma resa mot framgång. Tack för att du överväger mig som din fastighetsmäklare!

2020 - Nu
Widerlöv
Fastighetsmäklare / Försäljningschef
2016 - 2020
Vision mäkleri
Fastighetsmäklare
2011 - 2016
Erik Olsson fastighetsförmedling
Fastighetsmäklare / Partner
2009 - 2011
Eklund Stockholm New York
Mäklarassistent / Koordinator

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

01 mar 2024

"Erik kämpade för att får processen sker så snabbt som det kunde, det var mycket intresse på annonsen samt visningen, och Erik kämpade hård för att får in bud i ett svårt marknad.
Väldigt nöjd och tacksam till Erik."
säljare på Hantverkargatan 30

14 nov 2023

"Har haft en riktigt snabb och bra process med Erik i försäljningen av min lägenhet. Jag har uttryckt mina tankar och önskemål och efter det har han haft rekommendationer som jag har följt och det gick alldeles lysande. Blev väldigt nöjd med slutpris och kontrakt innan öppen visning! Varma rekomme..."
"Har haft en riktigt snabb och bra process med Erik i försäljningen av min lägenhet. Jag har uttryckt mina tankar och önskemål och efter det har han haft rekommendationer som jag har följt och det gick alldeles lysande. Blev väldigt nöjd med slutpris och kontrakt innan öppen visning! Varma rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 72

06 nov 2023

"Erik kan vi varmt rekommendera- proffsig, lyhörd och gjorde sitt yttersta för oss som säljare och också för köparen. Noga med att informera och att vi var med i hela processen. "
säljare på Liljeholmstorget 6

29 okt 2023

"Myckt nöjd med Eriks insatser. Hans tjänster rekommenderas varmt. Slutpriset belv något lägre än jag hoppats på, men Erik var hela tiden tydlig med att marknaden är svår. Han gjorde stora och goda insatser för att få upp priset på en trög marknad. "
säljare på Hälsingegatan 8A

27 okt 2023

"Trots osäkra tider att sälja vår bostad så lyckades Erik på föredömligt sätt hitta rätt köpare. Då vi inte anonnserde på Hemnet utan bara på Booli och deras hemsida med en enkel beskrivning jobbade Erik engagerat mot sina kontakter samt de som visade intresse. Då värderingen var osäker fick vi ..."
"Trots osäkra tider att sälja vår bostad så lyckades Erik på föredömligt sätt hitta rätt köpare. Då vi inte anonnserde på Hemnet utan bara på Booli och deras hemsida med en enkel beskrivning jobbade Erik engagerat mot sina kontakter samt de som visade intresse. Då värderingen var osäker fick vi också anpassa slutpriset till slut. Erik visade stort engagemang, kompetens och erfarenhet i sitt mäklaruppdrag. Jag kan varmt rekomendera Erik som din mäklare. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 15

10 okt 2023

"Erik var väldigt engagerad, snabb, lyhörd och professionell. Tyckte om hans sätt att arbeta och vi är väldigt nöjda med affären. "
säljare på Fleminggatan 21

16 jun 2023

"Om ni vill ha en mäklare som har allt, välj Erik!
"
säljare på Gjörwellsgatan 49

10 maj 2023

"Erik är en fenomenal person. Supertrevlig och kunnig person som gör allt för sina kunder. Vi kändes oss trygga från start till slut, han höll oss uppdatera under hela processen och jobbade från morgon till kväll. 10 av 10."
säljare på Scheelegatan 6A

09 apr 2023

"Erik har full koll på marknadsläget, hade kontakterna till rätt spekulanter och kände till vad som kunde förväntas ekonomiskt och tidsmässigt. I korthet: Erik gjorde ett strålande jobb! "
säljare på Hantverkargatan 87

31 dec 2022

"Vi är helnöjda med Eriks insats när vi sålde lägenheten i somras! Vi värderade vår lägenhet förutsättningslöst innan vi visste om/när vi skulle sälja och när vi sedan hittade en lägenhet vi ville köpa stöttade han oss även där med tips.
När vi skulle sälja vår (under sommaren på en sviktande mar..."
"Vi är helnöjda med Eriks insats när vi sålde lägenheten i somras! Vi värderade vår lägenhet förutsättningslöst innan vi visste om/när vi skulle sälja och när vi sedan hittade en lägenhet vi ville köpa stöttade han oss även där med tips.
När vi skulle sälja vår (under sommaren på en sviktande marknad) så gick allt mycket smidigt och snabbt det gick över förväntan! Erik är glad, trevlig, lyhörd och professionell. "
Läs mer
säljare på Vitalisvägen 3

12 dec 2022

"Kunnig och engagerad med god kännedom om prisbild och utbud i lokalområdet."
säljare på Arbetargatan 28C

15 feb 2022

"Erik är rak och driven. Han är professionell och erfaren vilket märktes på hans sätt att sälja in vår lägenhet/område på. Han kom med tydliga rekommendationer vilket ledde oss också till en drömförsäljning och mer därtill. "
säljare på Karlbergsvägen 71A

12 feb 2022

"Kunnig, engagerad och lyhörd. Vi kan varmt rekommendera Erik som möjliggjorde en enkel och smidig försäljningsprocess. "
säljare på Hjärnegatan 1

09 feb 2022

"Erik är bästa mäklaren någonsin! Han är engagerad, kunnig, och en riktigt bra säljare. Jag tror inte att vi hade uppnått samma resultat med annan mäklare."
säljare på Pipersgatan 26

06 sep 2021

"Vi är mycket nöjda och varmt rekommenderar Erik som mäklare då han kan sitt jobb mycket väl! "
säljare på Kungsholms Hamnplan 3A

08 maj 2021

"Vi vill ge de allra bästa rekommendationerna för att anlita Erik. Trevlig, intresserad av göra det bästa av sitt uppdrag, engagerad, kunnig, snabb med återkoppling och utförande, pålitlig, noggrann.
Erik har varit ett stort stöd för oss under processen.
Vår tidigare granne rekommenderade oss att..."
"Vi vill ge de allra bästa rekommendationerna för att anlita Erik. Trevlig, intresserad av göra det bästa av sitt uppdrag, engagerad, kunnig, snabb med återkoppling och utförande, pålitlig, noggrann.
Erik har varit ett stort stöd för oss under processen.
Vår tidigare granne rekommenderade oss att anlita Erik och den rekommendationen är vi oerhört tacksamma för!
"
Läs mer
säljare på Jaktgatan 12

30 jan 2021

"Jag har både köpt och sålt genom Erik. Han är social, kompetent, rak och håller säljaren uppdaterad och är tillgänglig under hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Erik till alla som ska sälja bostad. "
säljare på Scheelegatan 30

11 dec 2020

"Med stor dos av engemang, lyhördhet och energi gjorde Erik försäljningen av min lägenhet till en lustfylld process. Jag får även intrycket att köparna kände sig lika nöjda och trygga med den dialog som Erik förde med dem. "
säljare på Hagagatan 10A

25 nov 2020

"Mycket bra och proffsig hjälp, trots försvårande omständigheter"
säljare på Sehlstedtsgatan 7

17 sep 2020

"Erik har allt det man som säljare - och köpare - förväntar sig av en mäklare!"
säljare på Pipersgatan 16

09 sep 2020

"Erik kombinerar ett start strategiskt fokus med ett stort personligt engagemang vilket ger en trygg affär för både säljare och köpare."
säljare på Birkagatan 24A

08 sep 2020

"En mycket pålitlig, ärlig, erfaren, kompetent och socialt begåvad mäklare som jag rekommenderar till mina vänner. "
säljare på Scheelegatan 28

20 maj 2020

"Vi är supernöjda med Erik! Vi har nu sålt med honom två gånger och rekommenderar honom starkt. "
säljare på Pilgatan 21

14 apr 2020

"Erik är en mycket professionell och kompetent mäklare - kan varmt rekommendera!"
säljare på Franzéngatan 40

24 feb 2020

"Otroligt nöjd med Erik.
Objektbeskrivning, prospekt och bilder blev superbra. Svarade oftast på frågor inom loppet av minuter (ibland sekunder). Lyssnade på våra frågor och kommentarer, men var inte rädd för att ifrågasätta oss och ge konstruktiv feedback om han inte höll med.
Höll oss väl uppd..."
"Otroligt nöjd med Erik.
Objektbeskrivning, prospekt och bilder blev superbra. Svarade oftast på frågor inom loppet av minuter (ibland sekunder). Lyssnade på våra frågor och kommentarer, men var inte rädd för att ifrågasätta oss och ge konstruktiv feedback om han inte höll med.
Höll oss väl uppdaterade genom hela processen, och skötte budgivningen perfekt.
Kommer rekommendera Erik till alla jag känner som tänker sälja."
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 30A

24 feb 2020

"Det har vart tryggt att sälja med Erik. Han har varit hjälpsam under hela processen."
säljare på Kungsholmsgatan 28

12 nov 2019

"Erik var super i alla dimensioner. "
säljare på Sankt Eriksgatan 64

06 okt 2019

"Erik var engagerad från första stund, och väldigt engagerad och trygg hela tiden. Svarade alltid på frågor och gav oss bra råd. Å"
säljare på Norrbackagatan 60

11 aug 2019

"Jag är väldigt nöjd med Erik som mäklare och hela försäljningsprocessen gick mycket smidigt. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Norrbackagatan 9

06 maj 2019

"Erik överträffade våra förväntningar. Vi är väldigt nöjda med hans insats. Ger Erik våra varmaste rekommendationer."
säljare på Tomtebogatan 20

05 apr 2019

"Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Erik skötte hela processen perfekt och gav väldigt bra tips och råd på hur jag skulle styla lägenheten för att göra den så pass attraktiv som det bara går. Han hade även kontinuerlig kontakt med mig under hela säljprocessen och det slutade med att jag ..."
"Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Erik skötte hela processen perfekt och gav väldigt bra tips och råd på hur jag skulle styla lägenheten för att göra den så pass attraktiv som det bara går. Han hade även kontinuerlig kontakt med mig under hela säljprocessen och det slutade med att jag fick mer än det jag hade kunna ana så jag är super nöjd med allt!""
Läs mer
säljare på Brunnsgatan 4

04 apr 2019

"Erik är ytterst kompetent. Han är dessutom rak, trevlig och väldigt tillgänglig. Vi kan rekommendera honom starkt och kommer att anlita honom igen."
säljare på Norrbackagatan 17

26 mar 2019

"Även om vi inte nådde upp till Eriks värdering av lägenheten så är jag otroligt nöjd. Erik bryr sig verkligen om båda parterna i affären och vill att det ska bli bra för alla. Uppskattar hans engagemang och att även ständigt försökte hjälpa till att hitta en ny bostad till mig och min sambo. Skul..."
"Även om vi inte nådde upp till Eriks värdering av lägenheten så är jag otroligt nöjd. Erik bryr sig verkligen om båda parterna i affären och vill att det ska bli bra för alla. Uppskattar hans engagemang och att även ständigt försökte hjälpa till att hitta en ny bostad till mig och min sambo. Skulle verkligen rekomendera Erik till alla som ska sälja en lägenhet"
Läs mer
säljare på Norra Agnegatan 36

07 mar 2019

"Vi har både köpt och sålt med Erik och vid båda tillfällena har vi varit nöjda!
Erik skapar en trygghet hos en köpare, vilket självklart är en fördel också för en säljare. "
säljare på Kungsholmsgatan 28

19 jan 2019

"Kan varmt rekommendera Erik som mäklare - lyhörd, engagerad, tillgänglig, bra lokalkännedom, jobbar hårt för att få lägenheten såld till rätt pris och dessutom i kombination med att jag upplever helhetspaketet som väldigt prisvärt. Verkligen en bra mäklare!"
"Kan varmt rekommendera Erik som mäklare - lyhörd, engagerad, tillgänglig, bra lokalkännedom, jobbar hårt för att få lägenheten såld till rätt pris och dessutom i kombination med att jag upplever helhetspaketet som väldigt prisvärt. Verkligen en bra mäklare!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 31

10 dec 2018

"Extremt nöjd med Eriks insats gällande min försäljning på Kungsholmen. Träffade flera mäklare först innan jag bestämde mig men kände snabbt att Erik var rätt person att sälja min lägenhet. Detta var baserat på flera goda vitsord från bekanta som sålt lägenheter med Eriks hjälp. Därutöver uppskatt..."
"Extremt nöjd med Eriks insats gällande min försäljning på Kungsholmen. Träffade flera mäklare först innan jag bestämde mig men kände snabbt att Erik var rätt person att sälja min lägenhet. Detta var baserat på flera goda vitsord från bekanta som sålt lägenheter med Eriks hjälp. Därutöver uppskattade jag hans förslag på mindre renovering (slipa golv som fick lägenheten att kännas större och fräschare), "attention to details" samt förslag på duktig stylingfirma samt fotograf. I denna marknad gäller det att objektet sticker ut så man attraherar rätt köpare och det lyckades vi med. Väldigt nöjd med hela processen med Erik. Jag kände mig väldigt trygg med att sälja med Erik. Kan rekommendera honom varmt!"
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 6

10 okt 2018

"Erik är väldigt lyhörd, professionell, kunnig och etablerar en naturlig kontakt med säljare och köpare. Jag är jättenöjd med utfallet och kan bara rekommendera Erik till andra."
säljare på Pontonjärgatan 38

17 sep 2018

"Erik var lyhörd och förtroendegivande under hela försäljningsprocessen. Vidare har Erik varit behjälplig med rådgivning när vi letade nytt boende och frågor som uppkom i samband med köpet av det nya boendet. Bra av Erik att inte "överge" kunden trots att förmedlingsuppdraget var avslutat och mäkl..."
"Erik var lyhörd och förtroendegivande under hela försäljningsprocessen. Vidare har Erik varit behjälplig med rådgivning när vi letade nytt boende och frågor som uppkom i samband med köpet av det nya boendet. Bra av Erik att inte "överge" kunden trots att förmedlingsuppdraget var avslutat och mäklararvode utbetalt. "
Läs mer
säljare på Svarvargatan 17

03 jun 2018

"Erik har en bra energi, är förtroendeingivande och gör verkligen det lilla extra för att få till en så bra affär som möjligt. Jag skulle verkligen rekommendera honom till den som går i säljtankar och skulle absolut använde honom igen om det blev aktuellt. "
"Erik har en bra energi, är förtroendeingivande och gör verkligen det lilla extra för att få till en så bra affär som möjligt. Jag skulle verkligen rekommendera honom till den som går i säljtankar och skulle absolut använde honom igen om det blev aktuellt. "
Läs mer
säljare på Scheelegatan 30

31 maj 2018

"Sålde långt över förväntat pris"
säljare på Tomtebogatan 19

30 apr 2018

"Jag kan varmt rekommendera Erik. Jag hade försökt sälja min lägenhet två gånger tidigare med en annan mäklare och sedan kommer Erik in och säljer den direkt. Det kändes tryggt att sälja med Erik och jag upplever även att köparen kände sig trygg. Bra för alla inblandade helt enkelt! "
"Jag kan varmt rekommendera Erik. Jag hade försökt sälja min lägenhet två gånger tidigare med en annan mäklare och sedan kommer Erik in och säljer den direkt. Det kändes tryggt att sälja med Erik och jag upplever även att köparen kände sig trygg. Bra för alla inblandade helt enkelt! "
Läs mer
säljare på Creutzgatan 8

04 apr 2018

"En mäklare man gillar även efter allt är över"
säljare på Åsögatan 135

27 mar 2018

"Jag uppskattade Eriks ärlighet, noggranhet och skicklighet i att avsluta affären på önskat belopp. "
säljare på Karlaplan 7

06 okt 2017

"Erik har en fantastisk förmåga att få ut bästa pris på en given marknad. Han är lätt att tycka om och få förtroende för och ger sig inte förrän han har åstadkommit en bra affär för samtliga. Vi är mycket nöjda med Eriks förhandlingsförmåga och har redan rekommenderat honom till fyra familjer som ..."
"Erik har en fantastisk förmåga att få ut bästa pris på en given marknad. Han är lätt att tycka om och få förtroende för och ger sig inte förrän han har åstadkommit en bra affär för samtliga. Vi är mycket nöjda med Eriks förhandlingsförmåga och har redan rekommenderat honom till fyra familjer som står i begrepp att sälja."
Läs mer
säljare på Jaktgatan 14

19 maj 2017

"Erik är den bästa mäklaren vi någonsin anlitat! Vi valde honom för hans härliga personlighet, positiva inställning och sätt att arbeta med spekulanterna. Erik styrde vår affär med en trygghet och resultat långt över våra förväntningar. Rekommenderar honom verkligen och vi kommer med glädje anlita..."
"Erik är den bästa mäklaren vi någonsin anlitat! Vi valde honom för hans härliga personlighet, positiva inställning och sätt att arbeta med spekulanterna. Erik styrde vår affär med en trygghet och resultat långt över våra förväntningar. Rekommenderar honom verkligen och vi kommer med glädje anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 33A

14 maj 2017

"Bra försäljning efter en ordentlig renovering. Erik koordinerade allt då jag var i USA när lägenheten såldes. Mycket bra jobbat"
säljare på Fleminggatan 60

12 maj 2017

"Väldigt professionell mäklare med kundens bästa i åtanke "
säljare på John Ericssonsgatan 15

04 maj 2017

"En toppen mäklare som ser till både köparen och säljarens behov. Tar sitt uppdrag på största allvar och är en glädje att få ha arbetat med."
säljare på Högviltsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
175 420 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
115 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 121 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
117 av 120 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Erik på kartan.

406 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
121 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 27 m²
Lägenhet, Stockholm
1 786 kr/mån
3 rum, 54 m²
Lägenhet, Stockholm
3 192 kr/mån
2 rum, 63 m²
Lägenhet, Stockholm
4 259 kr/mån
3,5 rum, 98 m²
Lägenhet, Stockholm
4 545 kr/mån
217 m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 550 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-200 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 8 250 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 48 m²
Utropspris: 5 490 000 kr
3 010 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 115 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
5 800 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
+ 350 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 5 450 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.