Erik Garpenbeck

Profilbild för Erik Garpenbeck
Säljarfavorit
Erik Garpenbeck
4.9 / 5
(152 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
22 st
86 104 000 kr

Bakgrund

Erik Garpenbeck jobbar på Berggren & Co Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2011-09-12. Erik har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Erik har haft 24 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 129 950 000 kr.

Presentation

Jag heter Erik Garpenbeck och driver Berggren & Co Fastighetsmäkleri. Jag har arbetat med kunder och försäljning hela mitt vuxna liv. Dessutom har jag varit egenföretagare sedan 18 års ålder.

Jag har lång erfarenhet av att sälja allt från villor och bostadsrätter till tomter och fritidshus. Det bästa med att vara mäklare är att överträffa kundernas förväntan. För att göra det gör jag ett gediget grundarbete och ligger alltid steget före. Att ge mina kunder det där lilla extra har visat sig vara ett lyckat koncept.

Nyligen hamnade jag topp 20 på en oberoende lista över Sveriges mest rekommenderade mäklare.( 7000 mäklare) Det gläder mig oerhört. Jag tycker att en viktig del som mäklare är att hela tiden vara rak och ärlig i min kommunikation. Transparens är något jag ständigt eftersträvar. Utöver detta är det givetvis engagemanget som är det vitala. Jag har ett stort engagemang för mitt arbete.

Jag valde att bli mäklare för att jag älskar affärer och vill ha ett arbete som jag kan växa med. Dessutom har jag ett stort intresse för färg, form och design. En av mina fördelar är att jag inte är knyten till någon större kedja, vilket gör att jag kan arbeta i olika områden och alltid ställa upp vart än mina kunder, gamla som nya, bor. Jag själv bor i Värmdö sedan 20 år tillbaka och förutom att vara mäklare dygnet runt har jag ett stort sportintresse. Utöver golf och tennis spelar jag veteranhockey och är engagerad i den lokala ungdomsidrotten.

Att få hjälpa människor med deras livs affär och känna deras tacksamhet och glädje, är en känsla man aldrig får nog av. Denna “segerkänsla” driver oss oförtrutet framåt och gör att vi lever med fastighets- och bostadsaffärer dygnet runt.

Välkommen att bli nöjd du med!

Jag har gedigen utbildning från Malmö Högskola för mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag har även genomgått otaliga säljutbildningar samt psykologi och beteendevetenskap utbildningar, vilka har givit mig en förmåga att anpassa mig till alla olika situationer som uppkommer vid en fastighetsaffär.

Säljare om Erik.

03 okt 2020

"Utmärkt insats med försäljning av vår lägenhet"
säljare på Götalandsvägen 213A

24 sep 2020

"Tydlig rak och informativ. "
säljare på Båtsman Nähls väg 85

15 sep 2020

"Erik är en erfaren och skicklig mäklare med väldigt god lokalkännedom som kunde navigera mig igenom min försäljning på ett bra sätt. Att husets således under COVID 19 tider gjorde försäljning svårare och då kom Eriks egenskaper fram på ett ännu tydligare sätt. Jag ger Erik mina bästa rekommendationer som mäklare."
säljare på Rosenmalmsvägen 61

14 sep 2020

"Mycket proffsig och tillmötesgående!
Vi kände oss mycket delaktiga i hela processen! Snabb återkoppling "
säljare på Ludvigsbergsgatan 31

14 sep 2020

"Erik är definitivt en av de absolut bästa mäklarna. Rekommenderas!"
säljare på Buddes gränd 6

02 sep 2020

"Vi rekommenderar Erik till alla som skall sälja. Erik är mycket engagerad och man märker att han vet vad han gör. Alltid lyhörd och positiv, vi kommer garanterat använda Erik igen om vi skulle behöva en mäklare."
säljare på Kvarntorpsvägen 16D

27 aug 2020

"Vi är oerhört nöjda med Eriks insats! Med stort driv och entusiasm tog han sig an vår försäljning och sålde lägenheten till ett bra pris! Erik är ett självklart val nästa gång vi ska sälja! "
säljare på Ursula Printz gata 8

25 aug 2020

"Vi hade lite gnissel om ett par bilder, men i skarpt läge visade Erik sin förmåga. Kunde inte ha drömt om en effektivare, mera diskret och lyckad försäljning som besparade mig tid, arbete och nerver. Är mkt nöjd med resultatet!"
säljare på Kedjebacken 6A

07 jul 2020

"Kanonbra "
säljare på Hanskrokavägen 71

10 jun 2020

"Mkt duktig och driven mäklare som jag gärna rekommenderar vidare, jag har själv blivit rekommenderad av bekanta att anlita Erik vilket jag är mkt nöjd med, och av slut resultatet. / Håkan sjöberg"
säljare på Siloplatsen 6

04 jun 2020

"Är otroligt nöjd med allt det som skett och utförts kring min fastighetsförsäljning.
Ordningsamt, informativt, hög nåbarhet i dialoger samt med stor omtanke för alla parter och väldigt kunnig.
Föredömligt bra - på alla sätt."
säljare på Vattmossevägen 5

25 maj 2020

"Erik är otroligt driven och lyhörd mäklare som gör allt för att få högsta möjliga pris. Jag är mycket nöjd med Eriks insats."
säljare på Repslagargatan 11

06 maj 2020

"Erik är en fantastisk mäklare! Finns alltid tillhands och är otroligt engagerad och serviceinriktad. Han har ett väldigt hjälptsamt bemötande för såväl säljare som köpare. Han är alltid positiv och varje kontakt med honom är trevlig! Jag skulle gärna anlita honom igen och rekommenderar honom starkt! Han är toppen!"
säljare på Magasinvägen 10

28 apr 2020

" Efter att ha träffat 6 st mäklare valde vi Erik Garpenbeck till vår försäljning. Det är ett beslut som vi är så glada att vi gjorde.
Det första vi tog fasta på var att Erik kändes så ärlig. Han intog en roll som både vår mäklare, men även som köparens mäklare. Han ledde och guidade oss genom hela försäljningsprocessen och hjälpte oss så att vi kunde presentera ett så tydligt och sanningsenligt försäljningsobjekt som möjligt för köparna att ta ställning till. Detta gjorde att vi känner oss helt trygga med att våra köpare fått all information och alla fakta om vårt hus.
Vidare hade Erik ett stort kontaktnät när det gäller tilläggs tjänster till ett betydligt mycket lägre pris än vad vi fick offererat från andra mäklare. Han har arbetat länge som mäklare och är inte styrd av ett stort mäklarhus, så de kontakter kontakter han vidarebefordrade var mycket kompetenta och billiga.
Dessutom hade Erik ett arvode som låg mycket lägre än de andra mäklarna.
Erik var hela tiden väldigt närvarande i processen. Han gick alltid att nå snabbt och svarade rakt och ärligt på våra frågor.
Vi är otroligt nöjda med Erik som mäklare och med den försäljning som vi gjorde. Allt kändes rätt och riktigt från början till slut och vi är också övertygade om att våra köpare kan ta sitt hus i besittning utan att vara oroliga för överraskningar. Det betyder väldigt mycket för oss.
Vi kan verkligen rekommendera Erik som mäklare till alla!
Fem guld stjärnor!"
säljare på Mjölknäsvägen 1

31 mar 2020

"Vi är otroligt nöjda med Eriks arbete. Oerhört engagerad. Glimten i ögat. Höga mål som han uppfyller. Rekommenderar verkligen Erik! "
säljare på Norrstigen 41

25 feb 2020

"Mäklarens och min relation vart långvarig på grund av marknaden i Stockholmsområdet. Under hela tiden har han visat stort engagemang och varit så hjälpsam. Det var känts oerhört tryggt för oss då vi dessutom emigrerat till i USA. Vi har 100% förtroende och är 100% nöjda. Jag kan inte nog mycket berömma hans engagemang och insats. Är det någon jag kan rekommendera av hela mitt hjärta så är det han. Tack Erik "
säljare på Gamla Fågelviksvägen 12

25 feb 2020

"Proffsig, trygg och engagerad! Rekommenderar verkligen Erik! "
säljare på Hasselbacken 27

18 dec 2019

"Erik levererade som vanligt, bästa mäklaren som alltid är 100 % engagerad!"
säljare på Björnskogsvägen 82

20 nov 2019

"Erik var genomgående bra på alla plan , vi är jättenöjda!!"
säljare på Meitens väg 19

30 sep 2019

"Jättetrevlig och bra mäklare. Väldigt generös och engagerad."
säljare på Publikvägen 11

09 sep 2019

"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Kallmossevägen 6

27 jun 2019

"Erik var väldigt enkel att ha att göra med, proffsig och pålitlig. Han lämnade inget åt slumpen. Sålde min bostad på nolltid.
Erik är klart den bästa mäklaren!!"
säljare på Vikdalsvägen 47

21 jun 2019

"Jag har tidigare följt mäklaren Erik och upplevt honom som väldigt engagerande och positiv i säljprocessen, därför valde jag Eric som vår mäklare och jag är nöjd."
säljare på Bullandövägen 3

13 jun 2019

"Han hörde av sig för uppdatering av läget, var intressead och hjälpsam."
säljare på Västerleden 39

23 apr 2019

"Erik kom med bra förslag på vad vi behövde fixa i huset innan vi skulle lägga ut det till försäljning.
Han fixade målare som kunde komma med kort varsel och som dessutom var väldigt prisvärd.
Vi fick låna fina kuddar, plädar och lyktor som vi kunde "pimpa" huset med.
Han har bra hantverkarkontakter, han fixade bland annat en bra vvs:are som kunde komma samma dag.
Han har ett trevligt sätt och är rak i sin kommunikation, inga krusiduller,
Han var hela tiden tillgänglig då vi undrade över något.
Vi är väldigt nöjda med det jobb han gjorde då han sålde vårt hus.
Och då vi skulle flytta så kunde vi låna en stor täckt kärra av honom.
"
säljare på Rosenmalmsvägen 90

11 feb 2019

"Erik är fantastiskt lyhörd, proffsig och ödmjuk. Viktiga egenskaper i en bostadsförsäljning. rekommenderar honom i alla lägen."
säljare på Tjällmoravägen 4

19 dec 2018

"Mycket snabb och korrekt handläggande som ger ett mycket gott helhetsintryck."
säljare på Enskedevägen 13

19 dec 2018

"Andra gången vi anlitar Erik, och vi är lika nöjda denna gång! Förmodligen den bästa mäklaren"
säljare på Buddes gränd 9

01 nov 2018

"Fantastiskt mäklare. Rekommenderar honom. Han är min mäklare till livet. Nästa objekt är hans i mitt nästa objekt. "
säljare på Sätterstavägen 54

08 jul 2018

"Erik är bra, ger aldrig upp! "
säljare på Kalkarsvedsvägen 6

04 jul 2018

"Erik Garpenbeck är en mäklare vi varmt rekommenderar!"
säljare på Stenolles Backe 36

26 jun 2018

"Mycket nöjd!"
säljare på Moravägen 53

16 jun 2018

"Personlig professionell mäkare som är både trevlig och påläst samt håller dig uppdaterad i varje steg. "
säljare på Bankir Zethraeus väg 56

08 jun 2018

"Bra energi och bra fokus. Vågade driva oss som kund på rätt sätt framåt. Engagerade och proffsig."
säljare på Klarbärsvägen 32

08 jun 2018

"Stort engagemang. Trevligt sätt och kunnig. Erik är en mycket bra och kompetent fastighetsmäklare."
säljare på Värmdövägen 58

07 jun 2018

"Proffsig och kompetent mäklare. Alltid tillgänglig och väldigt snabb på att återkoppla."
säljare på Körsbärsstigen 6

28 maj 2018

"en mkt driven och duktig mäklare"
säljare på Stensövägen 14

03 maj 2018

"Lite slarvig med betalning av handpenning.Kunde skett på ett mer affärsmässigt sätt."
säljare på Sotholmsvägen 29

11 apr 2018

"Bara bra att säga om Erik! Fem stjärnor :)"
säljare på Turbinvägen 5D

26 mar 2018

"Otroligt lätt att ha att göra med, och mycket flexibel. "
säljare på Stig Lindbergs gata 15

22 mar 2018

"Vi Är så nöjda med valet av mäklare, vi rekommenderar honom starkt vidare!"
säljare på Visättra Backe 6D

21 mar 2018

"Erik är en av dom bästa mäklare jag har träffat! Han har allt som krävs, lätt att få kontakt och tycka om, han är lyhörd, engagerat från att ta emot uppdraget till slutförande, och målinriktat, som kund är du altid väll mött och omhändertagen! Tack Erik!"
säljare på Tre Kronors väg 4

21 mar 2018

"100% nöjd. Vi kommer rekommendera Erik till alla vi känner. "
säljare på Älggårdsvägen 30

20 mar 2018

"Bästa mäklaren!"
säljare på Rosenmalmsvägen 84

04 dec 2017

"Engagerad, tillgänglig och mycket trevligt bemötande! Rekommenderar!"
säljare på Strandskatevägen 17

30 okt 2017

"Jag kan varmt rekomendera Erik med sitt sinne för lokalkännedom, servicekänsla, affärssinne och viljan att göra bra ifrån sig mot både säljare och köpare."
säljare på Rosenmalmsvägen 23

05 okt 2017

"Trevlig, trygg och tillmötesgående mäklare, med mycket tid och tålamod för uppdragsgivarens alla frågor. Resultatinriktad med god marknadskännedom och dessutom framsynt och flexibel. Vi skulle absolut anlita honom igen - Erik Garpenbeck rekommenderas varmt. "
säljare på Palmtorp 1

18 sep 2017

"Engagerade sig och var tydlig något vi uppkattade. Bra jobbat!"
säljare på Gamla Herrviksnäsvägen 49

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
9
Fritidshus
3
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
129 950 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
147 av 152 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
148 av 152 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
148 av 152 säljare

Erik på kartan.

335 tidigare annonser
2 bostäder till salu
152 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

6 395 000 kr
5 rum, 120 m²
53 291 kr/m²
Parhus, Värmdö
395 000 kr
Villa, Bengtsfors

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vikdalen
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
Utropspris: 8 795 000 kr
7 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
3 rum, 97 m²
Utropspris: 7 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Fritidshus Hässelmara
3 rum, 60 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Älvsjö
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Utmärkt insats med försäljning av vår lägenhet"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.