Erik Garpenbeck

Profilbild för Erik Garpenbeck
Säljarfavorit
Erik Garpenbeck
4.9 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
12 st
166 640 000 kr

Bakgrund

Erik Garpenbeck jobbar på Berggren & Co Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2011-09-12. Erik har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Erik har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 88 230 000 kr.

Presentation

Jag heter Erik Garpenbeck och driver Berggren & Co Fastighetsmäkleri. Jag har arbetat med kunder och försäljning hela mitt vuxna liv. Dessutom har jag varit egenföretagare sedan 18 års ålder.

Jag har lång erfarenhet av att sälja allt från villor och bostadsrätter till tomter och fritidshus. Det bästa med att vara mäklare är att överträffa kundernas förväntan. För att göra det gör jag ett gediget grundarbete och ligger alltid steget före. Att ge mina kunder det där lilla extra har visat sig vara ett lyckat koncept.

Nyligen hamnade jag topp 20 på en oberoende lista över Sveriges mest rekommenderade mäklare.( 7000 mäklare) Det gläder mig oerhört. Jag tycker att en viktig del som mäklare är att hela tiden vara rak och ärlig i min kommunikation. Transparens är något jag ständigt eftersträvar. Utöver detta är det givetvis engagemanget som är det vitala. Jag har ett stort engagemang för mitt arbete.

Jag valde att bli mäklare för att jag älskar affärer och vill ha ett arbete som jag kan växa med. Dessutom har jag ett stort intresse för färg, form och design. En av mina fördelar är att jag inte är knyten till någon större kedja, vilket gör att jag kan arbeta i olika områden och alltid ställa upp vart än mina kunder, gamla som nya, bor. Jag själv bor i Värmdö sedan 20 år tillbaka och förutom att vara mäklare dygnet runt har jag ett stort sportintresse. Utöver golf och tennis spelar jag veteranhockey och är engagerad i den lokala ungdomsidrotten.

Att få hjälpa människor med deras livs affär och känna deras tacksamhet och glädje, är en känsla man aldrig får nog av. Denna “segerkänsla” driver oss oförtrutet framåt och gör att vi lever med fastighets- och bostadsaffärer dygnet runt.

Välkommen att bli nöjd du med!

Jag har gedigen utbildning från Malmö Högskola för mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag har även genomgått otaliga säljutbildningar samt psykologi och beteendevetenskap utbildningar, vilka har givit mig en förmåga att anpassa mig till alla olika situationer som uppkommer vid en fastighetsaffär.

Säljare om Erik.

22 nov 2021

"Sakkunnig med koll för detaljer och priser!"
säljare på Farvägen 10

13 nov 2021

"Vi kunde helt enkelt inte fått tag på en mäklare som kunde varit bättre på alla sätt! Vi blev så väl omhändertagna!"
säljare på Sandåkersvägen 1

11 nov 2021

"Bättre mäklare får man leta efter!"
säljare på Furnäs Park 8

23 sep 2021

"Toppen Kille!!"
säljare på Ekholmsvägen 232

23 sep 2021

"Mycket engagerad och gott bemötande
Gav bra tips inför försäljningen
Snabba och tydliga återkopplingar under processen
Kunnig och stor kompetens"
säljare på Ludvigsbergsgatan 35

04 jul 2021

"Jag kan varmt rekommendera Erik till alla som skall sälja hus. Han gör hela processen enkel, är väldigt kompetent och trevlig, har hög service nivå och finns tillgänglig när du behöver. Inget är svårt eller problematiskt. Han ger det lilla extra som man så väl behöver när man ska sälja, det är mycket att tänka på. "
säljare på Uddvägen 2B

30 jun 2021

"En erfaren, personlig och mycket engagerad mäklare."
säljare på Järneksvägen 9

29 jun 2021

"Sökte rekommendation av mäklare i en lokal fb-grupp då jag inte var nöjd med min senaste. Fick två tips som flera verkade vara särskilt nöjda med, och valde Erik Garpenbeck.
Min villa var särskilt svårsåld pga udda objekt. Gick inte att sälja vid första försöket 2019, men det kändes självklart att låta Erik få prova uppdraget igen 2021 pga hans superengagemang från första försöket. Och jag är en petig kund...
Erik är en duktig säljare, och har utmärkt kontakter för att iordningsställa objekt inför frösäljning (styling & hantverkare). Hoppas att köparna är lika nöjda som jag :)"
säljare på Sommarbovägen 9

04 maj 2021

"Erik är synnerligen professionell i alla avseenden och rekommenderas varmt."
säljare på Klubbgatan 9

19 apr 2021

"Väldigt proffsig, hjälpsam och handlingskraftig. "
säljare på Sillgrisslevägen 9

01 apr 2021

"Bra jobb rättigenom!!"
säljare på Torsby Bäckväg 4

18 mar 2021

"Kan starkt rekommendera."
säljare på Havstrutsvägen 22

08 mar 2021

"Erik är den klart bästa mäklare jag någonsin haft av de 4 jag anlitat.
Ser varenda liten detalj i vad som behöver fixas innan försäljningen.
"
säljare på Marikavägen 25

24 jan 2021

"Erik är en pålitlig och trygg mäklare. Han levererar alltid och gör ett super bra jobb! "
säljare på Fågelkärrsvägen 8

16 dec 2020

"Väldigt professionell, effektiv och trevlig. Han har en god hand med människor och får en att känna sig trygg av hans vänlighet, glädje och kunskap. Han är kunnig, kommer med bra råd och stöd inför visning och har stort tålamod.
Jag är mycket nöjd med utfallet av försäljningen och kan varmt rekommendera Erik."
säljare på Orrvägen 4

18 nov 2020

"Efter att vi köpt vår nuvarande bostad av Erik så visste vi direkt att vi skulle anlita honom med vår egen försäljning. Det visade sig var ett mycket bra beslut! Erik visade sin kompetens under hela processen från förbättring/styling innan försäljning, samt genom hela budgivningsprocessen. Vi har redan rekommenderat Erik till flera vi känner! "
säljare på Godenius väg 14

07 nov 2020

"Det var tredje försäljningen som den mäklarfirman hjälpt oss att sälja bostad, supernöjda!"
säljare på Maria Skolgata 77A

03 okt 2020

"Utmärkt insats med försäljning av vår lägenhet"
säljare på Götalandsvägen 213A

24 sep 2020

"Tydlig rak och informativ. "
säljare på Båtsman Nähls väg 85

15 sep 2020

"Erik är en erfaren och skicklig mäklare med väldigt god lokalkännedom som kunde navigera mig igenom min försäljning på ett bra sätt. Att husets således under COVID 19 tider gjorde försäljning svårare och då kom Eriks egenskaper fram på ett ännu tydligare sätt. Jag ger Erik mina bästa rekommendationer som mäklare."
säljare på Rosenmalmsvägen 61

14 sep 2020

"Mycket proffsig och tillmötesgående!
Vi kände oss mycket delaktiga i hela processen! Snabb återkoppling "
säljare på Ludvigsbergsgatan 31

14 sep 2020

"Erik är definitivt en av de absolut bästa mäklarna. Rekommenderas!"
säljare på Buddes gränd 6

02 sep 2020

"Vi rekommenderar Erik till alla som skall sälja. Erik är mycket engagerad och man märker att han vet vad han gör. Alltid lyhörd och positiv, vi kommer garanterat använda Erik igen om vi skulle behöva en mäklare."
säljare på Kvarntorpsvägen 16D

27 aug 2020

"Vi är oerhört nöjda med Eriks insats! Med stort driv och entusiasm tog han sig an vår försäljning och sålde lägenheten till ett bra pris! Erik är ett självklart val nästa gång vi ska sälja! "
säljare på Ursula Printz gata 8

25 aug 2020

"Vi hade lite gnissel om ett par bilder, men i skarpt läge visade Erik sin förmåga. Kunde inte ha drömt om en effektivare, mera diskret och lyckad försäljning som besparade mig tid, arbete och nerver. Är mkt nöjd med resultatet!"
säljare på Kedjebacken 6A

07 jul 2020

"Kanonbra "
säljare på Hanskrokavägen 71

10 jun 2020

"Mkt duktig och driven mäklare som jag gärna rekommenderar vidare, jag har själv blivit rekommenderad av bekanta att anlita Erik vilket jag är mkt nöjd med, och av slut resultatet. / Håkan sjöberg"
säljare på Siloplatsen 6

04 jun 2020

"Är otroligt nöjd med allt det som skett och utförts kring min fastighetsförsäljning.
Ordningsamt, informativt, hög nåbarhet i dialoger samt med stor omtanke för alla parter och väldigt kunnig.
Föredömligt bra - på alla sätt."
säljare på Vattmossevägen 5

25 maj 2020

"Erik är otroligt driven och lyhörd mäklare som gör allt för att få högsta möjliga pris. Jag är mycket nöjd med Eriks insats."
säljare på Repslagargatan 11

06 maj 2020

"Erik är en fantastisk mäklare! Finns alltid tillhands och är otroligt engagerad och serviceinriktad. Han har ett väldigt hjälptsamt bemötande för såväl säljare som köpare. Han är alltid positiv och varje kontakt med honom är trevlig! Jag skulle gärna anlita honom igen och rekommenderar honom starkt! Han är toppen!"
säljare på Magasinvägen 10

28 apr 2020

" Efter att ha träffat 6 st mäklare valde vi Erik Garpenbeck till vår försäljning. Det är ett beslut som vi är så glada att vi gjorde.
Det första vi tog fasta på var att Erik kändes så ärlig. Han intog en roll som både vår mäklare, men även som köparens mäklare. Han ledde och guidade oss genom hela försäljningsprocessen och hjälpte oss så att vi kunde presentera ett så tydligt och sanningsenligt försäljningsobjekt som möjligt för köparna att ta ställning till. Detta gjorde att vi känner oss helt trygga med att våra köpare fått all information och alla fakta om vårt hus.
Vidare hade Erik ett stort kontaktnät när det gäller tilläggs tjänster till ett betydligt mycket lägre pris än vad vi fick offererat från andra mäklare. Han har arbetat länge som mäklare och är inte styrd av ett stort mäklarhus, så de kontakter kontakter han vidarebefordrade var mycket kompetenta och billiga.
Dessutom hade Erik ett arvode som låg mycket lägre än de andra mäklarna.
Erik var hela tiden väldigt närvarande i processen. Han gick alltid att nå snabbt och svarade rakt och ärligt på våra frågor.
Vi är otroligt nöjda med Erik som mäklare och med den försäljning som vi gjorde. Allt kändes rätt och riktigt från början till slut och vi är också övertygade om att våra köpare kan ta sitt hus i besittning utan att vara oroliga för överraskningar. Det betyder väldigt mycket för oss.
Vi kan verkligen rekommendera Erik som mäklare till alla!
Fem guld stjärnor!"
säljare på Mjölknäsvägen 1

31 mar 2020

"Vi är otroligt nöjda med Eriks arbete. Oerhört engagerad. Glimten i ögat. Höga mål som han uppfyller. Rekommenderar verkligen Erik! "
säljare på Norrstigen 41

25 feb 2020

"Mäklarens och min relation vart långvarig på grund av marknaden i Stockholmsområdet. Under hela tiden har han visat stort engagemang och varit så hjälpsam. Det var känts oerhört tryggt för oss då vi dessutom emigrerat till i USA. Vi har 100% förtroende och är 100% nöjda. Jag kan inte nog mycket berömma hans engagemang och insats. Är det någon jag kan rekommendera av hela mitt hjärta så är det han. Tack Erik "
säljare på Gamla Fågelviksvägen 12

25 feb 2020

"Proffsig, trygg och engagerad! Rekommenderar verkligen Erik! "
säljare på Hasselbacken 27

18 dec 2019

"Erik levererade som vanligt, bästa mäklaren som alltid är 100 % engagerad!"
säljare på Björnskogsvägen 82

20 nov 2019

"Erik var genomgående bra på alla plan , vi är jättenöjda!!"
säljare på Meitens väg 19

30 sep 2019

"Jättetrevlig och bra mäklare. Väldigt generös och engagerad."
säljare på Publikvägen 11

09 sep 2019

"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Kallmossevägen 6

27 jun 2019

"Erik var väldigt enkel att ha att göra med, proffsig och pålitlig. Han lämnade inget åt slumpen. Sålde min bostad på nolltid.
Erik är klart den bästa mäklaren!!"
säljare på Vikdalsvägen 47

21 jun 2019

"Jag har tidigare följt mäklaren Erik och upplevt honom som väldigt engagerande och positiv i säljprocessen, därför valde jag Eric som vår mäklare och jag är nöjd."
säljare på Bullandövägen 3

13 jun 2019

"Han hörde av sig för uppdatering av läget, var intressead och hjälpsam."
säljare på Västerleden 39

23 apr 2019

"Erik kom med bra förslag på vad vi behövde fixa i huset innan vi skulle lägga ut det till försäljning.
Han fixade målare som kunde komma med kort varsel och som dessutom var väldigt prisvärd.
Vi fick låna fina kuddar, plädar och lyktor som vi kunde "pimpa" huset med.
Han har bra hantverkarkontakter, han fixade bland annat en bra vvs:are som kunde komma samma dag.
Han har ett trevligt sätt och är rak i sin kommunikation, inga krusiduller,
Han var hela tiden tillgänglig då vi undrade över något.
Vi är väldigt nöjda med det jobb han gjorde då han sålde vårt hus.
Och då vi skulle flytta så kunde vi låna en stor täckt kärra av honom.
"
säljare på Rosenmalmsvägen 90

11 feb 2019

"Erik är fantastiskt lyhörd, proffsig och ödmjuk. Viktiga egenskaper i en bostadsförsäljning. rekommenderar honom i alla lägen."
säljare på Tjällmoravägen 4

19 dec 2018

"Mycket snabb och korrekt handläggande som ger ett mycket gott helhetsintryck."
säljare på Enskedevägen 13

19 dec 2018

"Andra gången vi anlitar Erik, och vi är lika nöjda denna gång! Förmodligen den bästa mäklaren"
säljare på Buddes gränd 9

01 nov 2018

"Fantastiskt mäklare. Rekommenderar honom. Han är min mäklare till livet. Nästa objekt är hans i mitt nästa objekt. "
säljare på Sätterstavägen 54

08 jul 2018

"Erik är bra, ger aldrig upp! "
säljare på Kalkarsvedsvägen 6

04 jul 2018

"Erik Garpenbeck är en mäklare vi varmt rekommenderar!"
säljare på Stenolles Backe 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
88 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
173 av 176 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 178 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 178 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
174 av 177 säljare

Erik på kartan.

364 tidigare annonser
2 bostäder till salu
179 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

80 000 000 kr
7 rum, 307 m²
260 586 kr/m²
Villa, Värmdö
2 500 000 kr
Tomt/Mark, Värmdö

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3,5 rum, 86 m²
Utropspris: 13 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hemmesta
5 rum, 101 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Furnäs Park
Utropspris: 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bättre mäklare får man leta efter!"
9 710 000 kr
Villa Mörtviken
+ 1 215 000 kr
7 rum, 165 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kunde helt enkelt inte fått tag på en mäklare som kunde varit bättre på alla sätt! Vi blev så väl omhändertagna!"
Slutpris saknas
Villa Skolor Och Barnomsorg
18 rum, 849 m²
Utropspris: 28 000 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.