Erik Åkerberg

Profilbild för Erik Åkerberg
Erik Åkerberg
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
7 st
43 255 000 kr

Bakgrund

Erik Åkerberg jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2009-06-12. Erik har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Erik har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 34 430 000 kr.

Presentation

Bostadsaffären är den viktigaste affären du gör och av mig får du följande:

★ Professionella bilder utöver det vanliga.
★ Rådgivning med inredning inför fotografering.
★ Annons av mycket hög kvalitet.
★ Digital marknadsföring som når alla som söker just din bostad.
★ Noggrann mäklare som säljer din bostad med engagemang.
★ Mäklare som bryr sig om dina intressenter & ställer rätt frågor till dem.
★ Transparent mäklare som bryr sig om alla spekulanter.
★ En mäklare som inte bara säljer din bostad som en i mängden.
★ 14 år som mäklare - erfarenhet och skicklighet gör skillnad.

Följ mig
Instagram @topofyourmind

Aktuella försäljningar
www.maklarhuset.se/hammarbyhojden/medarbetare/erik-akerberg

Förmedlar både villor, fritidshus, bostadsrätter och kommersiellt.

Kontakta mig på 0724486363

Säljare om Erik.

03 sep 2023

"Positiv, tillmötesgående och professionell! Fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots svår marknad. Var väldigt tillmötesgående och hjälpte till hela vägen!"
säljare på Malmövägen 10

25 aug 2023

"Trevlig, engagerad och kompetent mäklare.
Rekommenderas!"
säljare på Nathorstvägen 40

14 aug 2023

"Erik hade en fantastiskt stark förmåga att dels stylea min lägenhet inför fotografering och dels skapa rätt vibe vid visningen. Både delar var starkt bidragande till att vi fick ett stort antal budgivare och ett högt slutpris för min lägenhet."
säljare på Björnståhlsgatan 10

22 maj 2023

"Under ansträngda ekonomiska tider levererade Erik en otroligt bra försäljning. Engagerad, kunnig och dedikerad.
Kan verkligen rekommendera Erik."
säljare på Siljansvägen 75

25 apr 2023

"Jag vill varmt rekommendera Erik Åkerberg som sålt min lägenhet till ett riktigt högt pris och det gick snabbt också. Han är mycket trevlig, trygg och visar stor engagemang och kompetens. Jag fick väldigt bra tips om styling inför fotografering och visningar. Jag fick magiska bilder till annonsen..."
"Jag vill varmt rekommendera Erik Åkerberg som sålt min lägenhet till ett riktigt högt pris och det gick snabbt också. Han är mycket trevlig, trygg och visar stor engagemang och kompetens. Jag fick väldigt bra tips om styling inför fotografering och visningar. Jag fick magiska bilder till annonsen och Erik lyfte fram alla fördelar och alla fina detaljer i texten. Erik har väldigt god kännedom av området och priser. Han är väldigt lyhörd och svarade och hjälpte mig med alla mina frågor. Jag är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Gullmarsplan 13

24 apr 2023

"Erik är en glad, positiv person. Lätt att kontakta och är en kompetent mäklare som fokuserar på rätt saker. Fokus på relationer och ser utanför boxen. Har kul fast utan att tappa målet i sikte. "
säljare på Orvar Odds väg 51

03 feb 2023

"Har sålt vår lägenhet med hjälp av Erik Åkerberg, Mäklarhuset. Vi har fått ett mycket trevligt bemötande, proffsig hjälp och ett snabbt avslut. Erik har hela tiden varit behjälplig vid våra frågor och önskemål. Vi är mycket nöjda."
säljare på Karlskronavägen 21

04 jan 2023

"Nu har vi både köpt och sålt samma bostad med Erik. Rekommenderar honom varmt, både som köpare och säljare. Engagerad, trevlig och otroligt duktig på sitt jobb. "
säljare på Bjursätragatan 37

20 dec 2022

"Erik Åkerberg var en bra mäklare som kändes trygg och pålitlig genom hela processen."
säljare på Hägervägen 1

22 nov 2022

"I tuffa tider så lyckades ändå Erik att förmedla min bostad till ett acceptabelt pris! "
säljare på Paternostervägen 70

01 nov 2022

"Klockrent! Jag är mycket nöjd med Helhet & detaljer. Erik tog sig tid med initial dialog. Var med hela vägen och hade en grym Fotograf. Proffsigt! Jag kan bara ställa mig i kö till Erik vid min nästa försäljning av lägenhet eller hus. Jag rekommenderar Erik till alla. Alla borde ha en Erik vid si..."
"Klockrent! Jag är mycket nöjd med Helhet & detaljer. Erik tog sig tid med initial dialog. Var med hela vägen och hade en grym Fotograf. Proffsigt! Jag kan bara ställa mig i kö till Erik vid min nästa försäljning av lägenhet eller hus. Jag rekommenderar Erik till alla. Alla borde ha en Erik vid sin sida på Fastighetsmarkanden. "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 33A

10 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med Erik som mäklare! Allt från bemötandet, annonsering, återkoppling under säljprocessen samt det roligaste av allt, slutpriset på vår bostad. Rekommenderar varmt. "
säljare på Ålgrytevägen 31

05 sep 2022

"Erik är engagerad, kompetent och lyhörd. Kände mig trygg från början till slut. "
säljare på Ätravägen 22A

05 sep 2022

"Detta var andra gången vi använde Erik.
Han är super trevlig och kunnig mäklare. Tycker han var tydlig med förväntningarna samt väldigt god i sin kommunikation.
Vill ni ha en mäklare som är duktig på sälja men ändå ärlig så har ni hittat rätt. Erik är en duktig mäklare som värnar om sina kunder..."
"Detta var andra gången vi använde Erik.
Han är super trevlig och kunnig mäklare. Tycker han var tydlig med förväntningarna samt väldigt god i sin kommunikation.
Vill ni ha en mäklare som är duktig på sälja men ändå ärlig så har ni hittat rätt. Erik är en duktig mäklare som värnar om sina kunder. Kan varmt rekommendera Erik för andra säljare
"
Läs mer
säljare på Strålgatan 29

05 sep 2022

"Erik var den som sålde vår lägenhet i början av våren. Trots den skakiga omvärlden lyckades han med sin energi och driv få den såld till det pris vi önskade. Hela affären, från första möten till uppföljning efter försäljning, andas professionalism. Vi kan varmt rekommendera Erik som mäklare"
"Erik var den som sålde vår lägenhet i början av våren. Trots den skakiga omvärlden lyckades han med sin energi och driv få den såld till det pris vi önskade. Hela affären, från första möten till uppföljning efter försäljning, andas professionalism. Vi kan varmt rekommendera Erik som mäklare"
Läs mer
säljare på Rämensvägen 15

07 maj 2022

"Suverän energi! Märks att Erik gillar sitt jobb, vilket också ger resultat."
säljare på Svedalavägen 14

04 maj 2022

"Erik är beslutsam, målinriktad, kompetent. Med en sprudlande energi leverade han fina säljresultat och en nöjd kund. "
säljare på Rangstagatan 18

24 mar 2022

"Erik är inte bara en mäklare man vill sälja genom, han är en mäklare man vill köpa av! Han lyhörd för både köpare och säljare genom hela processen, framförallt extremt duktig på att kommunicera med båda parter för att slutligen få till en lyckad affär där båda är nöjda. Mycket proffsig, trovärdig..."
"Erik är inte bara en mäklare man vill sälja genom, han är en mäklare man vill köpa av! Han lyhörd för både köpare och säljare genom hela processen, framförallt extremt duktig på att kommunicera med båda parter för att slutligen få till en lyckad affär där båda är nöjda. Mycket proffsig, trovärdig, trevlig och genuin! En stjärna! "
Läs mer
säljare på Björnståhlsgatan 14

28 feb 2022

"Vi fick ett bra bemötande av Erik & han värderade vår lägenhet högt, vilket också visade sig stämma med slutpriset. Vi var mycket nöjda, båda med hur försäljningen hanterades, och även med Erik som mäklare. "
säljare på Paternostervägen 88

19 feb 2022

"Erik är engagerad, driven och ser alla detaljer. "
säljare på Järnlundsvägen 6

19 feb 2022

"Erik är en driven mäklare med tonvis av energi. Han har en öppenhet och positivitet som gör det lätt att tycka om honom.
Det bidrog till att vi upplevde husförsäljningen mest som ett spännande projekt.
Mycket fina bilder och väl arrangerad husvisning.
Rekommenderas varmt "
"Erik är en driven mäklare med tonvis av energi. Han har en öppenhet och positivitet som gör det lätt att tycka om honom.
Det bidrog till att vi upplevde husförsäljningen mest som ett spännande projekt.
Mycket fina bilder och väl arrangerad husvisning.
Rekommenderas varmt "
Läs mer
säljare på Herr Stens väg 33

17 nov 2021

"Anlitade Erik för tredje! gången för en försäljning. Han är inkännande, tydlig och transparent. Det ger en trygghet i uppdraget både för oss som säljare och för köparen eftersom det inte kvarstår några frågetecken. Han visar ett stort engagemang och har ett bra öga för detaljer! Vi arbetar gärna ..."
"Anlitade Erik för tredje! gången för en försäljning. Han är inkännande, tydlig och transparent. Det ger en trygghet i uppdraget både för oss som säljare och för köparen eftersom det inte kvarstår några frågetecken. Han visar ett stort engagemang och har ett bra öga för detaljer! Vi arbetar gärna med honom igen!"
Läs mer
säljare på Pliggvägen 18

21 okt 2021

"Erik Åkerberg vill jag varmt och gärna rekommendera. Han var från första stund vi sågs på Mäklarhusets kontor, mycket trevlig, noggran, saklig och kunnig som fastighetsmäklare och person, genom hela processen in i mål."
säljare på Hasselquistvägen 33

19 okt 2021

"Erik har sålt flera bostäder åt mig och jag rekommenderar honom till alla jag känner som ska sälja. Han är engagerad, lyhörd, strategisk och professionell. Att sälja sin bostad är en påfrestning och innebär en del stresspåslag. Erik är trygg, lugn och förmedlar en känsla av att allt kommer att gå..."
"Erik har sålt flera bostäder åt mig och jag rekommenderar honom till alla jag känner som ska sälja. Han är engagerad, lyhörd, strategisk och professionell. Att sälja sin bostad är en påfrestning och innebär en del stresspåslag. Erik är trygg, lugn och förmedlar en känsla av att allt kommer att gå bra. Sen svider det ju inte direkt att försäljningarna gått riktigt bra också…."
Läs mer
säljare på Karlskronavägen 23

07 okt 2021

"En väldigt kompetent och trevlig mäklare med intresse av att göra det bästa för oss! Informerade hela tiden och svarade på alla frågor och gav väldigt bra tips och idéer.
Positiv och tydlig!"
säljare på Byrsta Kvarn 6

06 okt 2021

"Erik, är superduktig lyhörd har stor passion för sitt yrke och trots det att han är en duktig säljare, så framstår hans som genuin vilket i denna bransch tycker vi är viktiga egenskaper hos en mäklare.
Hans rekommendationer till styling var fantastiska, hans fotograf inför prospekt och hemnet an..."
"Erik, är superduktig lyhörd har stor passion för sitt yrke och trots det att han är en duktig säljare, så framstår hans som genuin vilket i denna bransch tycker vi är viktiga egenskaper hos en mäklare.
Hans rekommendationer till styling var fantastiska, hans fotograf inför prospekt och hemnet annons är super duktig fotograf. vi är väldigt nöjda med Erik och kan varmt rekommendera honom. PS vi ska använda honom snart igen.. Ni kommer inte bli besvikna Hälsningar Pappa Bahman och dotter Sara "
Läs mer
säljare på Jämtlandsgatan 104

04 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Erik Åkerberg, hans positiva energi, entusiasm och hans fingertoppskänsla när det kommer till detaljer är oslagbart.
Eriks lokalkännedom kring områden i söderort skapar förtroende och gjorde vår försäljning till ett lyckokast. Erik är tydlig och kommunikativ.
Vi kunde ..."
"Vi kan varmt rekommendera Erik Åkerberg, hans positiva energi, entusiasm och hans fingertoppskänsla när det kommer till detaljer är oslagbart.
Eriks lokalkännedom kring områden i söderort skapar förtroende och gjorde vår försäljning till ett lyckokast. Erik är tydlig och kommunikativ.
Vi kunde inte haft en smidigare försäljning och skulle inte tveka en sekund på att anlita Erik Åkerberg igen!
"
Läs mer
säljare på Björnståhlsgatan 12

04 okt 2021

"Erik slog rekord i bostadsrättsföreningen. Enstaka ettor har sålts för bättre kvadratmeterpris, vi sålde en 4:a. Erik är ett proffs och samarbetar med proffs. Hatten av!"
säljare på Ålgrytevägen 31

10 sep 2021

"Vi valde Erik då han verkligen engagerade sig och tänkte nytt med hur vi skulle kunna marknadsföra lägenheten. Lyhörd och svarade på våra tankar och funderingar kring försäljningen. Erik hjälpte oss även med input från sin erfarenhet som mäklare under processen så vi kunde känna oss trygga i våra..."
"Vi valde Erik då han verkligen engagerade sig och tänkte nytt med hur vi skulle kunna marknadsföra lägenheten. Lyhörd och svarade på våra tankar och funderingar kring försäljningen. Erik hjälpte oss även med input från sin erfarenhet som mäklare under processen så vi kunde känna oss trygga i våra vägval. "
Läs mer
säljare på Siljansvägen 75

09 sep 2021

"Ger ett professionellt intryck som mäklare.
Erik är väldigt lyhörd,driven och energisk.
Han gör allt för att få både säljare och köpare nöjda.
Helt enkelt en av dom bästa mäklarna i Stockholm! "
säljare på Ranunkelgränd 1

08 sep 2021

"Bra jobb som ledde till en riktigt bra affär! "
säljare på Mariestadsvägen 21

27 aug 2021

"Effektiv och proffsig. Lyhörd för mina specifika behov och önskemål. Den bästa bostadsaffär jag gjort hitintills! "
säljare på Johan Printz väg 22

23 jun 2021

"Erik har varit guld värd redan från första mötet. Otroligt hjälpsam i allt och svarat direkt så fort man har några frågor. Många bra råd när man känner sig osäker på vilken riktning man ska ta och extremt driven och engagerad, det känns tryggt!
Rekommenderar Erik starkt till alla! "
"Erik har varit guld värd redan från första mötet. Otroligt hjälpsam i allt och svarat direkt så fort man har några frågor. Många bra råd när man känner sig osäker på vilken riktning man ska ta och extremt driven och engagerad, det känns tryggt!
Rekommenderar Erik starkt till alla! "
Läs mer
säljare på Ågesta Broväg 34

24 maj 2021

"Erik helped us through the whole process, from preparation of the apartment to the actual sale. Would definitely recommend. Sometimes a bit hard to get hold of him during the bidding, but his energy is very high and he delivered above expectations!"
säljare på Skälderviksplan 11

07 maj 2021

"Erik är en mycket professionell mäklare med mycket hög social kompetens. Är fantastiskt bra på att kommmunicera och höll mig ständigt uppdaterad under hela processen. Behöver du en mäklare att lita på kontakta Erik Åkerberg! Du kommer bli mycket nöjd från första till sista kontakten. Säger bara s..."
"Erik är en mycket professionell mäklare med mycket hög social kompetens. Är fantastiskt bra på att kommmunicera och höll mig ständigt uppdaterad under hela processen. Behöver du en mäklare att lita på kontakta Erik Åkerberg! Du kommer bli mycket nöjd från första till sista kontakten. Säger bara stort tack till dig Erik!"
Läs mer
säljare på Trollesundsvägen 151

06 maj 2021

"Erik har sålt 2 av mina lägenheter och har alltid överträffat förväntningarna. Jag kan varmt rekommendera Erik för framtida kunder!"
säljare på Finn Malmgrens väg 35

03 maj 2021

"Vi blev tipsade om Erik av bekanta som både köpt och sålt med honom. Vid vårt första möte med Erik fick vi bra kontakt och känner oss mycket nöjda med hans arbete och bemötande genom hela våran säljprocess. "
säljare på Götaforsvägen 8

18 apr 2021

"Erik har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad och vi är mer än nöjda. Erik är målinriktad, positiv och lyhörd vilket speglat hela försäljningen. Vi stod inför vår första bostadsförsäljning och fick mycket hjälp och stöd vilket gjorde att hela processen kändes betydligare enklare me..."
"Erik har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad och vi är mer än nöjda. Erik är målinriktad, positiv och lyhörd vilket speglat hela försäljningen. Vi stod inför vår första bostadsförsäljning och fick mycket hjälp och stöd vilket gjorde att hela processen kändes betydligare enklare men även tryggare. 10/10!!
"
Läs mer
säljare på Skarabacken 9

11 mar 2021

"Jag är så glad att jag valde att sälja min lägenhet tillsammans med just Erik! Hela processen kändes trygg, smidig och tydlig. Erik var engagerad och gav många värdefulla tips inför försäljningen. Slutpriset blev över förväntan! "
säljare på Mariestadsvägen 25

09 mar 2021

"Toppenmäklare! Erik fick mig att känna mig lugn och trygg genom hela processen (en magnifik insats i sig) och gjorde ett fantastiskt jobb. Han överträffade alla mina förväntningar. Alla som får chansen borde välja Erik."
säljare på Hökmossevägen 34

12 jan 2021

"Erik var under vår försäljning en lättillgänglig, målinriktad och stabil mäklare. Som trots sval marknad och få intressenter lyckades hålla energin uppe.
Efter ett omtag så lyckades han få upp intresset ytterligare och fick tillslut fram ett par köpare som va intressanta.
Om ni vill ha en pål..."
"Erik var under vår försäljning en lättillgänglig, målinriktad och stabil mäklare. Som trots sval marknad och få intressenter lyckades hålla energin uppe.
Efter ett omtag så lyckades han få upp intresset ytterligare och fick tillslut fram ett par köpare som va intressanta.
Om ni vill ha en pålitlig och målinriktad mäklare, så ska ni vända er till Erik."
Läs mer
säljare på Stenkvistavägen 10

13 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Eriks engagemang och goda råd, både gällande styling och under vår köp och säljprocess. "
säljare på Hasselquistvägen 11

10 dec 2020

"Erik är en fantastisk mäklare! Vi har haft honom både vid köp av lägenhet och senare vid försäljning av lägenhet vilket säger hur nöjda vi är. Trevlig, proffesionellt bemötande och otroligt hjälpsam. Vi kunde inte vara med nöjda och skulle alla gånger anlita Erik igen! Rekommenderar varmt "
"Erik är en fantastisk mäklare! Vi har haft honom både vid köp av lägenhet och senare vid försäljning av lägenhet vilket säger hur nöjda vi är. Trevlig, proffesionellt bemötande och otroligt hjälpsam. Vi kunde inte vara med nöjda och skulle alla gånger anlita Erik igen! Rekommenderar varmt "
Läs mer
säljare på Kubikenborgsvägen 5

09 dec 2020

"Det här var vår andra försäljning av lägenhet då vi använde Erik som mäklare. Han var även denna gång engagerad, driven och lyssnade på oss. Han såg inga hinder, bara lösningar.
Han gav oss lugnet före/under/efter försäljningen och vi litade på honom helt.
Vi kan varmt rekommendera honom och vi ..."
"Det här var vår andra försäljning av lägenhet då vi använde Erik som mäklare. Han var även denna gång engagerad, driven och lyssnade på oss. Han såg inga hinder, bara lösningar.
Han gav oss lugnet före/under/efter försäljningen och vi litade på honom helt.
Vi kan varmt rekommendera honom och vi skulle utan tvivel anlita honom i fortsättningen!
#toppmäklare"
Läs mer
säljare på Fabrikörvägen 18

03 dec 2020

"Fantastisk mäklare som vi har använt oss av flera gånger, alla försäljningar med toppnoteringar. Uppskattar framför allt att Erik är med vid fotograferingen så att bilderna blir säljande samt att han har koll på det juridiska kring försäljning. Erik har varit tydlig och är lätt att ha att göra me..."
"Fantastisk mäklare som vi har använt oss av flera gånger, alla försäljningar med toppnoteringar. Uppskattar framför allt att Erik är med vid fotograferingen så att bilderna blir säljande samt att han har koll på det juridiska kring försäljning. Erik har varit tydlig och är lätt att ha att göra med och vi ser fram emot nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Göksholmsbacken 28

01 dec 2020

"Vårt första intryck av Erik visade sig stämma. Han är ärlig och professionell och engagemanget är på topp. Det är tydligt att han brinner för att göra både säljare och köpare nöjda. Precis en sån mäklare man vill ha!"
säljare på Dalgränd 4

03 okt 2020

"Erik har varit med redan från att jag började fundera på försäljning inom ett par år. Han har gett mycket bra råd gällande hur jag skulle fixa till min lägenhet på ett bra sätt utan att behöva renovera helt och som jag kunde bo och trivas med tills jag skulle sälja. När jag sen bestämde mig var E..."
"Erik har varit med redan från att jag började fundera på försäljning inom ett par år. Han har gett mycket bra råd gällande hur jag skulle fixa till min lägenhet på ett bra sätt utan att behöva renovera helt och som jag kunde bo och trivas med tills jag skulle sälja. När jag sen bestämde mig var Erik med hela vägen när det gällde styling, fotografering, visning, stöd gällande beslut kring priset osv.
Om jag eller någon i min närhet säljer sin bostad kommer det absolut vara Erik som får mäklaruppdraget."
Läs mer
säljare på Gamla Huddingevägen 420B

01 okt 2020

"Vi träffade Erik första gången då vi köpte vår lägenhet och fick en bra kontakt direkt.
Så när vi nu, knappt fyra år senare, skulle sälja lägenheten så var valet av mäklare enkelt.
Erik är en otroligt engagerad och kunnig mäklare. Han är positiv, påläst och förtroendeingivande. Han gör det lill..."
"Vi träffade Erik första gången då vi köpte vår lägenhet och fick en bra kontakt direkt.
Så när vi nu, knappt fyra år senare, skulle sälja lägenheten så var valet av mäklare enkelt.
Erik är en otroligt engagerad och kunnig mäklare. Han är positiv, påläst och förtroendeingivande. Han gör det lilla extra, som att hjälpa oss tyda besiktningsprotokoll och objektbeskrivning för det nya huset. Ovärderligt för oss!
Hans fina energi smittar av sig och gör denna, rätt jobbiga process, till något trevligt.
Kan verkligen rekommendera Erik till alla som ska sälja sin bostad och vill ha en erfaren, engagerad och positiv mäklare. "
Läs mer
säljare på Götaforsvägen 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
34 430 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
98 av 101 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 100 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 102 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 103 säljare

Erik på kartan.

412 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
101 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 150 000 kr
2 rum, 38 m²
56 578 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 738 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Stockholm
3 567 kr/mån
1 845 000 kr
3 rum, 73 m²
25 273 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 192 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 41 m²
55 975 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 831 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
2 728 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
2 rum, 46 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, engagerad och kompetent mäklare.
Rekommenderas!"
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
3 rum, 59 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik hade en fantastiskt stark förmåga att dels stylea min lägenhet inför fotografering och dels skapa rätt vibe vid visningen. Både delar var starkt bidragande till att vi fick ett stort antal budgivare och ett högt slutpris för min lägenhet."
3 850 000 kr
Lägenhet Johanneshov
+ 300 000 kr
2,5 rum, 60 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Positiv, tillmötesgående och professionell! Fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots svår marknad. Var väldigt tillmötesgående och hjälpte till hela vägen!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.