Erik Åkerberg

Profilbild för Erik Åkerberg
Säljarfavorit
Erik Åkerberg
4.9 / 5
(117 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
13 st
97 610 000 kr

Bakgrund

Erik Åkerberg jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2009-06-12. Erik har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Erik har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 69 810 000 kr.

Presentation

Bostadsaffären är den viktigaste affären du gör och av mig får du följande:

★ Professionella bilder utöver det vanliga.
★ Rådgivning med inredning inför fotografering.
★ Annons av mycket hög kvalitet.
★ Digital marknadsföring som når alla som söker just din bostad.
★ Noggrann mäklare som säljer din bostad med engagemang.
★ Mäklare som bryr sig om dina intressenter & ställer rätt frågor till dem.
★ Transparent mäklare som bryr sig om alla spekulanter.
★ En mäklare som inte bara säljer din bostad som en i mängden.
★ 14 år som mäklare - erfarenhet och skicklighet gör skillnad.

Följ mig
Instagram @topofyourmind

Aktuella försäljningar
www.maklarhuset.se/hammarbyhojden/medarbetare/erik-akerberg

Förmedlar både villor, fritidshus, bostadsrätter och kommersiellt.

Kontakta mig på 0724486363

Säljare om Erik.

17 feb 2024

"Erik wanted it more than anyone else, he was more driven and motivated, he got us what we wanted and more. We will definitely use him again and would highly recommend him."
säljare på Lidköpingsvägen 62

25 jan 2024

"Erik gjorde ett kanonjobb, kändes mycket tryggt med honom som mäklare."
säljare på Näsbydalsvägen 14

22 jan 2024

"Erik är mycket engagerad och driven i sitt arbete, vilket ledde till en lyckad försäljning. Kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Grafikvägen 1

19 jan 2024

"Erik har varit mycket bra att samarbeta med under min försäljning. Alltid trevlig, lättillgänglig och med ett stort driv som ledde till att vi gick i mål med förväntat utfall. Dessutom har han en mycket bra känsla för styling och hjälpte mig att med små medel få till en härlig känsla i lägenheten..."
"Erik har varit mycket bra att samarbeta med under min försäljning. Alltid trevlig, lättillgänglig och med ett stort driv som ledde till att vi gick i mål med förväntat utfall. Dessutom har han en mycket bra känsla för styling och hjälpte mig att med små medel få till en härlig känsla i lägenheten, utan att det kostade en massa extra. Jag rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Björnståhlsgatan 14

21 nov 2023

"Erik Åkerberg is simply the best! I had been in communication with Erik on and off for a couple of years, and he was always able to give me great advice to ensure that I sold my apartment within the right market. I’m beyond happy with the guidance and service provided by Erik, and I can’t recomme..."
"Erik Åkerberg is simply the best! I had been in communication with Erik on and off for a couple of years, and he was always able to give me great advice to ensure that I sold my apartment within the right market. I’m beyond happy with the guidance and service provided by Erik, and I can’t recommend him enough!"
Läs mer
säljare på Björnståhlsgatan 10

06 nov 2023

"Vi är så otroligt nöjda med valet av mäklare. Erik är en positiv och driven mäklare som både lyssnar in och hjälper på ett fint sätt. Använder sin kunskap och erfarenhet på ett tryggt sätt. Vi kommer definitivt att höra av oss till honom om vi ska sälja igen."
"Vi är så otroligt nöjda med valet av mäklare. Erik är en positiv och driven mäklare som både lyssnar in och hjälper på ett fint sätt. Använder sin kunskap och erfarenhet på ett tryggt sätt. Vi kommer definitivt att höra av oss till honom om vi ska sälja igen."
Läs mer
säljare på Amatörvägen 49

06 nov 2023

"Väldigt nöjd med Erik som mäklare - trevlig, energisk och närvarande i hela processen från värdering till kontraktskrivning. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Wahlbergsgatan 16

29 okt 2023

"Vi sålde lägenheten där vi och våra barn har trivts så bra och Erik Åkerberg var med oss från start i processen. Lyhörd och inkännande, genuint positiv, full av kloka råd och alltid med svar på våra frågor. Stormiga tider till trots blev helhetsupplevelsen av försäljningen väldigt positiv tack va..."
"Vi sålde lägenheten där vi och våra barn har trivts så bra och Erik Åkerberg var med oss från start i processen. Lyhörd och inkännande, genuint positiv, full av kloka råd och alltid med svar på våra frågor. Stormiga tider till trots blev helhetsupplevelsen av försäljningen väldigt positiv tack vare Eriks energi, kunskap och vägledning. "
Läs mer
säljare på Skanörvägen 3

28 okt 2023

"En otroligt engagerad mäklare som gjorde det roligt att sälja min lägenhet! Processen gick snabbt och jag kommer absolut höra av mig till Erik om jag nån gång ska sälja igen! "
säljare på Svandammsvägen 40

26 okt 2023

"Mycket nöjd med Erik, trevlig och ambitiös samt mån om att jag som säljare är nöjd.
Vi har haft en bra dialog från start till mål och skulle varmt rekommendera Erik vid försäljning av din bostad. "
säljare på Sjösavägen 13

13 okt 2023

"Erik är bra och lätt att samarbeta med. Han återkopplar ofta och får mig att känna mig delaktig och väl insatt i vad som händer i försäljningens alla skeenden.
"
säljare på Bjursätragatan 105

03 sep 2023

"Positiv, tillmötesgående och professionell! Fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots svår marknad. Var väldigt tillmötesgående och hjälpte till hela vägen!"
säljare på Malmövägen 10

25 aug 2023

"Trevlig, engagerad och kompetent mäklare.
Rekommenderas!"
säljare på Nathorstvägen 40

14 aug 2023

"Erik hade en fantastiskt stark förmåga att dels stylea min lägenhet inför fotografering och dels skapa rätt vibe vid visningen. Både delar var starkt bidragande till att vi fick ett stort antal budgivare och ett högt slutpris för min lägenhet."
säljare på Björnståhlsgatan 10

22 maj 2023

"Under ansträngda ekonomiska tider levererade Erik en otroligt bra försäljning. Engagerad, kunnig och dedikerad.
Kan verkligen rekommendera Erik."
säljare på Siljansvägen 75

25 apr 2023

"Jag vill varmt rekommendera Erik Åkerberg som sålt min lägenhet till ett riktigt högt pris och det gick snabbt också. Han är mycket trevlig, trygg och visar stor engagemang och kompetens. Jag fick väldigt bra tips om styling inför fotografering och visningar. Jag fick magiska bilder till annonsen..."
"Jag vill varmt rekommendera Erik Åkerberg som sålt min lägenhet till ett riktigt högt pris och det gick snabbt också. Han är mycket trevlig, trygg och visar stor engagemang och kompetens. Jag fick väldigt bra tips om styling inför fotografering och visningar. Jag fick magiska bilder till annonsen och Erik lyfte fram alla fördelar och alla fina detaljer i texten. Erik har väldigt god kännedom av området och priser. Han är väldigt lyhörd och svarade och hjälpte mig med alla mina frågor. Jag är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Gullmarsplan 13

24 apr 2023

"Erik är en glad, positiv person. Lätt att kontakta och är en kompetent mäklare som fokuserar på rätt saker. Fokus på relationer och ser utanför boxen. Har kul fast utan att tappa målet i sikte. "
säljare på Orvar Odds väg 51

03 feb 2023

"Har sålt vår lägenhet med hjälp av Erik Åkerberg, Mäklarhuset. Vi har fått ett mycket trevligt bemötande, proffsig hjälp och ett snabbt avslut. Erik har hela tiden varit behjälplig vid våra frågor och önskemål. Vi är mycket nöjda."
säljare på Karlskronavägen 21

04 jan 2023

"Nu har vi både köpt och sålt samma bostad med Erik. Rekommenderar honom varmt, både som köpare och säljare. Engagerad, trevlig och otroligt duktig på sitt jobb. "
säljare på Bjursätragatan 37

20 dec 2022

"Erik Åkerberg var en bra mäklare som kändes trygg och pålitlig genom hela processen."
säljare på Hägervägen 1

22 nov 2022

"I tuffa tider så lyckades ändå Erik att förmedla min bostad till ett acceptabelt pris! "
säljare på Paternostervägen 70

01 nov 2022

"Klockrent! Jag är mycket nöjd med Helhet & detaljer. Erik tog sig tid med initial dialog. Var med hela vägen och hade en grym Fotograf. Proffsigt! Jag kan bara ställa mig i kö till Erik vid min nästa försäljning av lägenhet eller hus. Jag rekommenderar Erik till alla. Alla borde ha en Erik vid si..."
"Klockrent! Jag är mycket nöjd med Helhet & detaljer. Erik tog sig tid med initial dialog. Var med hela vägen och hade en grym Fotograf. Proffsigt! Jag kan bara ställa mig i kö till Erik vid min nästa försäljning av lägenhet eller hus. Jag rekommenderar Erik till alla. Alla borde ha en Erik vid sin sida på Fastighetsmarkanden. "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 33A

10 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med Erik som mäklare! Allt från bemötandet, annonsering, återkoppling under säljprocessen samt det roligaste av allt, slutpriset på vår bostad. Rekommenderar varmt. "
säljare på Ålgrytevägen 31

05 sep 2022

"Erik är engagerad, kompetent och lyhörd. Kände mig trygg från början till slut. "
säljare på Ätravägen 22A

05 sep 2022

"Detta var andra gången vi använde Erik.
Han är super trevlig och kunnig mäklare. Tycker han var tydlig med förväntningarna samt väldigt god i sin kommunikation.
Vill ni ha en mäklare som är duktig på sälja men ändå ärlig så har ni hittat rätt. Erik är en duktig mäklare som värnar om sina kunder..."
"Detta var andra gången vi använde Erik.
Han är super trevlig och kunnig mäklare. Tycker han var tydlig med förväntningarna samt väldigt god i sin kommunikation.
Vill ni ha en mäklare som är duktig på sälja men ändå ärlig så har ni hittat rätt. Erik är en duktig mäklare som värnar om sina kunder. Kan varmt rekommendera Erik för andra säljare
"
Läs mer
säljare på Strålgatan 29

05 sep 2022

"Erik var den som sålde vår lägenhet i början av våren. Trots den skakiga omvärlden lyckades han med sin energi och driv få den såld till det pris vi önskade. Hela affären, från första möten till uppföljning efter försäljning, andas professionalism. Vi kan varmt rekommendera Erik som mäklare"
"Erik var den som sålde vår lägenhet i början av våren. Trots den skakiga omvärlden lyckades han med sin energi och driv få den såld till det pris vi önskade. Hela affären, från första möten till uppföljning efter försäljning, andas professionalism. Vi kan varmt rekommendera Erik som mäklare"
Läs mer
säljare på Rämensvägen 15

07 maj 2022

"Suverän energi! Märks att Erik gillar sitt jobb, vilket också ger resultat."
säljare på Svedalavägen 14

04 maj 2022

"Erik är beslutsam, målinriktad, kompetent. Med en sprudlande energi leverade han fina säljresultat och en nöjd kund. "
säljare på Rangstagatan 18

24 mar 2022

"Erik är inte bara en mäklare man vill sälja genom, han är en mäklare man vill köpa av! Han lyhörd för både köpare och säljare genom hela processen, framförallt extremt duktig på att kommunicera med båda parter för att slutligen få till en lyckad affär där båda är nöjda. Mycket proffsig, trovärdig..."
"Erik är inte bara en mäklare man vill sälja genom, han är en mäklare man vill köpa av! Han lyhörd för både köpare och säljare genom hela processen, framförallt extremt duktig på att kommunicera med båda parter för att slutligen få till en lyckad affär där båda är nöjda. Mycket proffsig, trovärdig, trevlig och genuin! En stjärna! "
Läs mer
säljare på Björnståhlsgatan 14

28 feb 2022

"Vi fick ett bra bemötande av Erik & han värderade vår lägenhet högt, vilket också visade sig stämma med slutpriset. Vi var mycket nöjda, båda med hur försäljningen hanterades, och även med Erik som mäklare. "
säljare på Paternostervägen 88

19 feb 2022

"Erik är engagerad, driven och ser alla detaljer. "
säljare på Järnlundsvägen 6

19 feb 2022

"Erik är en driven mäklare med tonvis av energi. Han har en öppenhet och positivitet som gör det lätt att tycka om honom.
Det bidrog till att vi upplevde husförsäljningen mest som ett spännande projekt.
Mycket fina bilder och väl arrangerad husvisning.
Rekommenderas varmt "
"Erik är en driven mäklare med tonvis av energi. Han har en öppenhet och positivitet som gör det lätt att tycka om honom.
Det bidrog till att vi upplevde husförsäljningen mest som ett spännande projekt.
Mycket fina bilder och väl arrangerad husvisning.
Rekommenderas varmt "
Läs mer
säljare på Herr Stens väg 33

17 nov 2021

"Anlitade Erik för tredje! gången för en försäljning. Han är inkännande, tydlig och transparent. Det ger en trygghet i uppdraget både för oss som säljare och för köparen eftersom det inte kvarstår några frågetecken. Han visar ett stort engagemang och har ett bra öga för detaljer! Vi arbetar gärna ..."
"Anlitade Erik för tredje! gången för en försäljning. Han är inkännande, tydlig och transparent. Det ger en trygghet i uppdraget både för oss som säljare och för köparen eftersom det inte kvarstår några frågetecken. Han visar ett stort engagemang och har ett bra öga för detaljer! Vi arbetar gärna med honom igen!"
Läs mer
säljare på Pliggvägen 18

21 okt 2021

"Erik Åkerberg vill jag varmt och gärna rekommendera. Han var från första stund vi sågs på Mäklarhusets kontor, mycket trevlig, noggran, saklig och kunnig som fastighetsmäklare och person, genom hela processen in i mål."
säljare på Hasselquistvägen 33

19 okt 2021

"Erik har sålt flera bostäder åt mig och jag rekommenderar honom till alla jag känner som ska sälja. Han är engagerad, lyhörd, strategisk och professionell. Att sälja sin bostad är en påfrestning och innebär en del stresspåslag. Erik är trygg, lugn och förmedlar en känsla av att allt kommer att gå..."
"Erik har sålt flera bostäder åt mig och jag rekommenderar honom till alla jag känner som ska sälja. Han är engagerad, lyhörd, strategisk och professionell. Att sälja sin bostad är en påfrestning och innebär en del stresspåslag. Erik är trygg, lugn och förmedlar en känsla av att allt kommer att gå bra. Sen svider det ju inte direkt att försäljningarna gått riktigt bra också…."
Läs mer
säljare på Karlskronavägen 23

07 okt 2021

"En väldigt kompetent och trevlig mäklare med intresse av att göra det bästa för oss! Informerade hela tiden och svarade på alla frågor och gav väldigt bra tips och idéer.
Positiv och tydlig!"
säljare på Byrsta Kvarn 6

06 okt 2021

"Erik, är superduktig lyhörd har stor passion för sitt yrke och trots det att han är en duktig säljare, så framstår hans som genuin vilket i denna bransch tycker vi är viktiga egenskaper hos en mäklare.
Hans rekommendationer till styling var fantastiska, hans fotograf inför prospekt och hemnet an..."
"Erik, är superduktig lyhörd har stor passion för sitt yrke och trots det att han är en duktig säljare, så framstår hans som genuin vilket i denna bransch tycker vi är viktiga egenskaper hos en mäklare.
Hans rekommendationer till styling var fantastiska, hans fotograf inför prospekt och hemnet annons är super duktig fotograf. vi är väldigt nöjda med Erik och kan varmt rekommendera honom. PS vi ska använda honom snart igen.. Ni kommer inte bli besvikna Hälsningar Pappa Bahman och dotter Sara "
Läs mer
säljare på Jämtlandsgatan 104

04 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Erik Åkerberg, hans positiva energi, entusiasm och hans fingertoppskänsla när det kommer till detaljer är oslagbart.
Eriks lokalkännedom kring områden i söderort skapar förtroende och gjorde vår försäljning till ett lyckokast. Erik är tydlig och kommunikativ.
Vi kunde ..."
"Vi kan varmt rekommendera Erik Åkerberg, hans positiva energi, entusiasm och hans fingertoppskänsla när det kommer till detaljer är oslagbart.
Eriks lokalkännedom kring områden i söderort skapar förtroende och gjorde vår försäljning till ett lyckokast. Erik är tydlig och kommunikativ.
Vi kunde inte haft en smidigare försäljning och skulle inte tveka en sekund på att anlita Erik Åkerberg igen!
"
Läs mer
säljare på Björnståhlsgatan 12

04 okt 2021

"Erik slog rekord i bostadsrättsföreningen. Enstaka ettor har sålts för bättre kvadratmeterpris, vi sålde en 4:a. Erik är ett proffs och samarbetar med proffs. Hatten av!"
säljare på Ålgrytevägen 31

10 sep 2021

"Vi valde Erik då han verkligen engagerade sig och tänkte nytt med hur vi skulle kunna marknadsföra lägenheten. Lyhörd och svarade på våra tankar och funderingar kring försäljningen. Erik hjälpte oss även med input från sin erfarenhet som mäklare under processen så vi kunde känna oss trygga i våra..."
"Vi valde Erik då han verkligen engagerade sig och tänkte nytt med hur vi skulle kunna marknadsföra lägenheten. Lyhörd och svarade på våra tankar och funderingar kring försäljningen. Erik hjälpte oss även med input från sin erfarenhet som mäklare under processen så vi kunde känna oss trygga i våra vägval. "
Läs mer
säljare på Siljansvägen 75

09 sep 2021

"Ger ett professionellt intryck som mäklare.
Erik är väldigt lyhörd,driven och energisk.
Han gör allt för att få både säljare och köpare nöjda.
Helt enkelt en av dom bästa mäklarna i Stockholm! "
säljare på Ranunkelgränd 1

08 sep 2021

"Bra jobb som ledde till en riktigt bra affär! "
säljare på Mariestadsvägen 21

27 aug 2021

"Effektiv och proffsig. Lyhörd för mina specifika behov och önskemål. Den bästa bostadsaffär jag gjort hitintills! "
säljare på Johan Printz väg 22

23 jun 2021

"Erik har varit guld värd redan från första mötet. Otroligt hjälpsam i allt och svarat direkt så fort man har några frågor. Många bra råd när man känner sig osäker på vilken riktning man ska ta och extremt driven och engagerad, det känns tryggt!
Rekommenderar Erik starkt till alla! "
"Erik har varit guld värd redan från första mötet. Otroligt hjälpsam i allt och svarat direkt så fort man har några frågor. Många bra råd när man känner sig osäker på vilken riktning man ska ta och extremt driven och engagerad, det känns tryggt!
Rekommenderar Erik starkt till alla! "
Läs mer
säljare på Ågesta Broväg 34

24 maj 2021

"Erik helped us through the whole process, from preparation of the apartment to the actual sale. Would definitely recommend. Sometimes a bit hard to get hold of him during the bidding, but his energy is very high and he delivered above expectations!"
säljare på Skälderviksplan 11

07 maj 2021

"Erik är en mycket professionell mäklare med mycket hög social kompetens. Är fantastiskt bra på att kommmunicera och höll mig ständigt uppdaterad under hela processen. Behöver du en mäklare att lita på kontakta Erik Åkerberg! Du kommer bli mycket nöjd från första till sista kontakten. Säger bara s..."
"Erik är en mycket professionell mäklare med mycket hög social kompetens. Är fantastiskt bra på att kommmunicera och höll mig ständigt uppdaterad under hela processen. Behöver du en mäklare att lita på kontakta Erik Åkerberg! Du kommer bli mycket nöjd från första till sista kontakten. Säger bara stort tack till dig Erik!"
Läs mer
säljare på Trollesundsvägen 151

06 maj 2021

"Erik har sålt 2 av mina lägenheter och har alltid överträffat förväntningarna. Jag kan varmt rekommendera Erik för framtida kunder!"
säljare på Finn Malmgrens väg 35

03 maj 2021

"Vi blev tipsade om Erik av bekanta som både köpt och sålt med honom. Vid vårt första möte med Erik fick vi bra kontakt och känner oss mycket nöjda med hans arbete och bemötande genom hela våran säljprocess. "
säljare på Götaforsvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
69 810 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
112 av 115 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
102 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
114 av 115 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 117 säljare

Erik på kartan.

430 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
115 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

3 295 000 kr
3 rum, 87 m²
37 873 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 693 kr/mån
4 995 000 kr
6 rum, 147 m²
33 979 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
8 061 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 59 m²
66 949 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 794 kr/mån
3 700 000 kr
3 rum, 67 m²
55 223 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 733 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 38 m²
52 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 233 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
3 rum, 58 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik wanted it more than anyone else, he was more driven and motivated, he got us what we wanted and more. We will definitely use him again and would highly recommend him."
Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
2 rum, 52,2 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Enskededalen
4 rum, 102 m²
Utropspris: 6 450 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Globen
+ 305 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.