Erik Åkerberg

Profilbild för Erik Åkerberg
Erik Åkerberg
4.9 / 5
(75 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
11 st
73 125 000 kr

Bakgrund

Erik Åkerberg jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2009-06-12. Erik har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Erik har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 60 160 000 kr.

Presentation

Titta också på:

Instagram @topofyourmind
www.erikakerberg.com
www.maklarhuset.se/hammarbyhojden/medarbetare/erik-akerberg

.......................

Uppfattar mig som seriös, målfokuserad och ödmjuk. Mer intressant är vad ett par av mina kunder säger.

De säger så här:

"Tack för ett väldigt väl utfört arbete. Du är onekligen en väldigt skicklig yrkesman". Martin, säljare

Eller så här:

"Det går ju inte att köpa av dig, det blir ju svindyrt!"
Catrin, säljare

Senast såhär:

"Mycket trevlig och karismatisk, jag upplevde Erik på en gång som helt rätt, och på visningen full koll och omtyckt, jag hade nämligen folk på plats alla var jätte nöjda , mycket bra betyg , Kaj Hallström"
Kaj Hallström, säljare

Ibland så här:

"Erik är ett riktigt fullblodsproffs genom hela lägenhetsaffären. Han har ett riktigt bra sinne för detaljer och fotografering -- vi kände knappt igen lägenheten på bilderna ;)
Mitt intryck av honom som person är att han är målmedveten, försöker se det positiva i varje situation, och inspirerar trygghet. Kortfattat kan jag säga att Erik är min mäklare, och att jag ringer honom när det är dags för nästa försäljning".
Oskar, säljare

Också så här:

"Att sälja vår lägenhet var en stor och nervös affär. Vi träffade många mäklare innan vi bestämde oss. Erik hade i vårt tycke dom absolut bästa bilderna och objektsbeskrivningar, och gav ett kunnigt, nyfiket, positivt och mycket tillmötesgående intryck. Seriös med humor! Han verkade väl insatt i området, och vilka andra likvärdiga lägenheter som låg ute och hade sålts, även i jämförelse med dom lokala mäklarna. Vi höll själva inte riktigt tidsramarna som vi satte upp, men när vi väl var klara för fotografering så var Erik flexibel och gjorde en ny bästa möjliga tidsplan utifrån våra nya förutsättningar. Jag är lite ängslig och kontrollfreak, men litade på Erik hela vägen. Vi fiket ett superbra pris, som vi knappt vågat drömma om till slut. Råden vi fick längs vägen var toppen. Jag är helt enkelt mycket glad att vi valde Erik att sälja vår lägenhet. Vi kunde inte haft en bättre mäklare".
Ellikari och Leo, säljare

Or like this:

"Erik ws a pleasure to deal with throughout the process, extremely personable and at the same time we felt ensured all of the details and processes were full explained in a clear manner. We especially appreciated his willingness and ability to conduct all of our meetings in both English and Swedish which he did with great skill considering the often complex subject matter".
Ben & Emma, köpare

En gång såhär:

"Erik klev in genom dörren för att göra en värdering med en sådan energi och entusiasm att det inte gick att värja sig. Från första mötet har det varit en rak kommunikation, ett proffesionellt bemötande och mycket glädje! Kan varmt rekommendera Erik som mäklare både för säljare och köpare. Han är helt enkelt grymt duktig på sitt jobb!"
Gabriela, säljare

En annan gång så här:

I onsdag var en fantastisk dag för mig! Jag har köpt en lägenhet och hade äran att träffa Erik Åkerberg. Mäklare Erik, är en ärlig o professionell person, effektiv, snabb, empatisk och sympatisk, betong, artig.....Jag insåg snabbt att jag var i goda händerna och att jag kunde lita på honom, och för mig är detta viktigt! Bara några månader sen, sålde jag min lägenhet i Rom o det var det inte lätt att hitta mäklaren att lita på! Så, jag rekommenderar mäklare Erik Åkerberg, till alla mina kompisar, till alla som vill köpa, sälja eller hyra en lägenhet.
Han verkligen hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.
Han är, helt enkelt, den bästa!
Loredana, köpare

Nyligen så här:

Jag köpte nyligen lägenhet via mäklaren Erik Åkerberg. Jag har haft kontakt med många mäklare tidigare och Erik är den som ingett allra mest förtroende och trygghet. Han var fullkomligt närvarande och intresserad i varje möte och kontakt. Jag kände mig mycket vänligt och professionellt bemött från början till slut.

Calle skrev såhär:

"Jag fick vid första mötet en väldigt bra känsla för Erik. Vidare genom hela försäljningen fungerade alla delar smärtfritt. En otroligt duktig och professionell. Skulle Rekommendera vilken av mina vänner som helst att använda sig av Eriks tjänster"
Calle A, säljare

Moa skrev såhär:

"Erik är en toppenmäklare! Mycket driven och skicklig, vi har använt oss av Erik vid två försäljningar och varit väldigt nöjda båda gångerna. Självklart kan vi rekommendera honom!"
Moa, säljare

.......................

Skapa dig en ännu bättre uppfattning om mig genom den här länken:
Läs mer om mig här (kopiera länken och klistra in i webbläsare):

www.maklarhuset.se/hammarbyhojden/medarbetare/erik-akerberg

Välkommen att ringa eller sms:a mig på M0724486363 - det kan vara ditt bästa val inför bostadsaffären!

Det här yrket är verkligen ett hantverk och det tar tid att bli kompetent.
Hantverketet kräver seriositet, målfokusering och ödmjukhet - jag besitter det och i kombination av en stor dos passion har jag blivit oerhört lyckosam i mitt yrkesutövande. Majoriteten av mina försäljningar är genom referenser så mina säljare och köpare är så pass tillfreds att de råder sina vänner att anlita mig - gör det du också. Mäklaren gör skillnad och skillnaden för dig kan vara stora belopp.

Gör ett smart val och ring mig nu :)

Säljare om Erik.

21 okt 2021

"Erik Åkerberg vill jag varmt och gärna rekommendera. Han var från första stund vi sågs på Mäklarhusets kontor, mycket trevlig, noggran, saklig och kunnig som fastighetsmäklare och person, genom hela processen in i mål."
säljare på Hasselquistvägen 33

19 okt 2021

"Erik har sålt flera bostäder åt mig och jag rekommenderar honom till alla jag känner som ska sälja. Han är engagerad, lyhörd, strategisk och professionell. Att sälja sin bostad är en påfrestning och innebär en del stresspåslag. Erik är trygg, lugn och förmedlar en känsla av att allt kommer att gå bra. Sen svider det ju inte direkt att försäljningarna gått riktigt bra också…."
säljare på Karlskronavägen 23

07 okt 2021

"En väldigt kompetent och trevlig mäklare med intresse av att göra det bästa för oss! Informerade hela tiden och svarade på alla frågor och gav väldigt bra tips och idéer.
Positiv och tydlig!"
säljare på Byrsta Kvarn 6

06 okt 2021

"Erik, är superduktig lyhörd har stor passion för sitt yrke och trots det att han är en duktig säljare, så framstår hans som genuin vilket i denna bransch tycker vi är viktiga egenskaper hos en mäklare.
Hans rekommendationer till styling var fantastiska, hans fotograf inför prospekt och hemnet annons är super duktig fotograf. vi är väldigt nöjda med Erik och kan varmt rekommendera honom. PS vi ska använda honom snart igen.. Ni kommer inte bli besvikna Hälsningar Pappa Bahman och dotter Sara "
säljare på Jämtlandsgatan 104

04 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Erik Åkerberg, hans positiva energi, entusiasm och hans fingertoppskänsla när det kommer till detaljer är oslagbart.
Eriks lokalkännedom kring områden i söderort skapar förtroende och gjorde vår försäljning till ett lyckokast. Erik är tydlig och kommunikativ.
Vi kunde inte haft en smidigare försäljning och skulle inte tveka en sekund på att anlita Erik Åkerberg igen!
"
säljare på Björnståhlsgatan 12

04 okt 2021

"Erik slog rekord i bostadsrättsföreningen. Enstaka ettor har sålts för bättre kvadratmeterpris, vi sålde en 4:a. Erik är ett proffs och samarbetar med proffs. Hatten av!"
säljare på Ålgrytevägen 31

10 sep 2021

"Vi valde Erik då han verkligen engagerade sig och tänkte nytt med hur vi skulle kunna marknadsföra lägenheten. Lyhörd och svarade på våra tankar och funderingar kring försäljningen. Erik hjälpte oss även med input från sin erfarenhet som mäklare under processen så vi kunde känna oss trygga i våra vägval. "
säljare på Siljansvägen 75

09 sep 2021

"Ger ett professionellt intryck som mäklare.
Erik är väldigt lyhörd,driven och energisk.
Han gör allt för att få både säljare och köpare nöjda.
Helt enkelt en av dom bästa mäklarna i Stockholm! "
säljare på Ranunkelgränd 1

08 sep 2021

"Bra jobb som ledde till en riktigt bra affär! "
säljare på Mariestadsvägen 21

27 aug 2021

"Effektiv och proffsig. Lyhörd för mina specifika behov och önskemål. Den bästa bostadsaffär jag gjort hitintills! "
säljare på Johan Printz väg 22

23 jun 2021

"Erik har varit guld värd redan från första mötet. Otroligt hjälpsam i allt och svarat direkt så fort man har några frågor. Många bra råd när man känner sig osäker på vilken riktning man ska ta och extremt driven och engagerad, det känns tryggt!
Rekommenderar Erik starkt till alla! "
säljare på Ågesta Broväg 34

24 maj 2021

"Erik helped us through the whole process, from preparation of the apartment to the actual sale. Would definitely recommend. Sometimes a bit hard to get hold of him during the bidding, but his energy is very high and he delivered above expectations!"
säljare på Skälderviksplan 11

07 maj 2021

"Erik är en mycket professionell mäklare med mycket hög social kompetens. Är fantastiskt bra på att kommmunicera och höll mig ständigt uppdaterad under hela processen. Behöver du en mäklare att lita på kontakta Erik Åkerberg! Du kommer bli mycket nöjd från första till sista kontakten. Säger bara stort tack till dig Erik!"
säljare på Trollesundsvägen 151

06 maj 2021

"Erik har sålt 2 av mina lägenheter och har alltid överträffat förväntningarna. Jag kan varmt rekommendera Erik för framtida kunder!"
säljare på Finn Malmgrens väg 35

03 maj 2021

"Vi blev tipsade om Erik av bekanta som både köpt och sålt med honom. Vid vårt första möte med Erik fick vi bra kontakt och känner oss mycket nöjda med hans arbete och bemötande genom hela våran säljprocess. "
säljare på Götaforsvägen 8

18 apr 2021

"Erik har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad och vi är mer än nöjda. Erik är målinriktad, positiv och lyhörd vilket speglat hela försäljningen. Vi stod inför vår första bostadsförsäljning och fick mycket hjälp och stöd vilket gjorde att hela processen kändes betydligare enklare men även tryggare. 10/10!!
"
säljare på Skarabacken 9

11 mar 2021

"Jag är så glad att jag valde att sälja min lägenhet tillsammans med just Erik! Hela processen kändes trygg, smidig och tydlig. Erik var engagerad och gav många värdefulla tips inför försäljningen. Slutpriset blev över förväntan! "
säljare på Mariestadsvägen 25

09 mar 2021

"Toppenmäklare! Erik fick mig att känna mig lugn och trygg genom hela processen (en magnifik insats i sig) och gjorde ett fantastiskt jobb. Han överträffade alla mina förväntningar. Alla som får chansen borde välja Erik."
säljare på Hökmossevägen 34

12 jan 2021

"Erik var under vår försäljning en lättillgänglig, målinriktad och stabil mäklare. Som trots sval marknad och få intressenter lyckades hålla energin uppe.
Efter ett omtag så lyckades han få upp intresset ytterligare och fick tillslut fram ett par köpare som va intressanta.
Om ni vill ha en pålitlig och målinriktad mäklare, så ska ni vända er till Erik."
säljare på Stenkvistavägen 10

13 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Eriks engagemang och goda råd, både gällande styling och under vår köp och säljprocess. "
säljare på Hasselquistvägen 11

10 dec 2020

"Erik är en fantastisk mäklare! Vi har haft honom både vid köp av lägenhet och senare vid försäljning av lägenhet vilket säger hur nöjda vi är. Trevlig, proffesionellt bemötande och otroligt hjälpsam. Vi kunde inte vara med nöjda och skulle alla gånger anlita Erik igen! Rekommenderar varmt "
säljare på Kubikenborgsvägen 5

09 dec 2020

"Det här var vår andra försäljning av lägenhet då vi använde Erik som mäklare. Han var även denna gång engagerad, driven och lyssnade på oss. Han såg inga hinder, bara lösningar.
Han gav oss lugnet före/under/efter försäljningen och vi litade på honom helt.
Vi kan varmt rekommendera honom och vi skulle utan tvivel anlita honom i fortsättningen!
#toppmäklare"
säljare på Fabrikörvägen 18

03 dec 2020

"Fantastisk mäklare som vi har använt oss av flera gånger, alla försäljningar med toppnoteringar. Uppskattar framför allt att Erik är med vid fotograferingen så att bilderna blir säljande samt att han har koll på det juridiska kring försäljning. Erik har varit tydlig och är lätt att ha att göra med och vi ser fram emot nästa försäljning!"
säljare på Göksholmsbacken 28

01 dec 2020

"Vårt första intryck av Erik visade sig stämma. Han är ärlig och professionell och engagemanget är på topp. Det är tydligt att han brinner för att göra både säljare och köpare nöjda. Precis en sån mäklare man vill ha!"
säljare på Dalgränd 4

03 okt 2020

"Erik har varit med redan från att jag började fundera på försäljning inom ett par år. Han har gett mycket bra råd gällande hur jag skulle fixa till min lägenhet på ett bra sätt utan att behöva renovera helt och som jag kunde bo och trivas med tills jag skulle sälja. När jag sen bestämde mig var Erik med hela vägen när det gällde styling, fotografering, visning, stöd gällande beslut kring priset osv.
Om jag eller någon i min närhet säljer sin bostad kommer det absolut vara Erik som får mäklaruppdraget."
säljare på Gamla Huddingevägen 420B

01 okt 2020

"Vi träffade Erik första gången då vi köpte vår lägenhet och fick en bra kontakt direkt.
Så när vi nu, knappt fyra år senare, skulle sälja lägenheten så var valet av mäklare enkelt.
Erik är en otroligt engagerad och kunnig mäklare. Han är positiv, påläst och förtroendeingivande. Han gör det lilla extra, som att hjälpa oss tyda besiktningsprotokoll och objektbeskrivning för det nya huset. Ovärderligt för oss!
Hans fina energi smittar av sig och gör denna, rätt jobbiga process, till något trevligt.
Kan verkligen rekommendera Erik till alla som ska sälja sin bostad och vill ha en erfaren, engagerad och positiv mäklare. "
säljare på Götaforsvägen 22

02 jul 2020

"Vi behövde inte träffa många mäklare innan vi valde att gå vidare med Erik. Han var uppriktig men extremt positiv. Eriks kunskap och erfarenhet var en stor hjälp när vi förberedde lägenheten inför fotograferingen och visningarna.  Vi kunde inte ha blivit mer nöjda. Han var personligt engagerad i att få oss en bra deal och han levererade över våra högt satta förväntningar. Rekommenderas varmt."
säljare på Kubikenborgsvägen 3A

30 jun 2020

"Vi blev rekommenderade Erik som mäklare, och Erik visade sig vara en genuin person.
Det är lätt att tycka om Erik från första mötet då Erik är personlig, Erik är vidare lätt att lära känna och ingiver snabbt ett förtroende.
Erik är både kunnig och engagerad och är en mäklare som vågar tänka utanför boxen i många delar. Det märks att Erik har lång erfarenhet av försäljning av bostäder och vet vad han pratar om.
Utan tvekan så kommer vi att välja Erik igen vid framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Sjöviksbacken 7

03 jun 2020

"Erik har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Engagerad, inkännande och målinriktad från start. Blev ett slutpris över förväntan. Arbetade mycket för att hitta rätt köpare. Ska vi sälja i framtiden anlitar vi gärna Erik igen!"
säljare på Sjösabrinken 30

22 apr 2020

"Har anlitat Erik Åkerberg förut och supernöjd båda gångerna! "
säljare på Fagersjövägen 106

12 dec 2019

"Erik har varit fantastisk att arbeta med. Den första och enda mäklaren jag arbetat med som lagt ner tid på hembesök och gett otroligt värdefulla tips om styling av lägenheten, samt själv hämtat saker för att piffa till lägenheten inför försäljning. Erik har gjort allt för att göra oss nöjda och vi skulle absolut rekommendera denna stjärnmäklare! "
säljare på Täppgränd 105

05 mar 2019

"Erik Åkerberg rekommenderas varmt. Han är lyhörd, engagerad och målinriktad. Jag tycker även att uppdateringen sköttes bra,dessutom är han lätt att ha att göra med och väldigt trevlig. Jag är mycket nöjd med hans insats. Helhetsintrycket är mycket bra. M .v.h. Maarit Forslund"
säljare på Grumsgatan 2

22 nov 2017

"Proffsig och engagerad. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Frödingsvägen 5

02 nov 2017

"Erik var mycket engagerad från början till slut, och kändes alltid rak och ärlig. Jag fick som förstagångs-säljare mycket stöd och hela processen kändes plötslig ganska enkel."
säljare på Sågverksgatan 94

25 okt 2017

"Första kontakten var genom rekommendationer från en bekant till mig.
Jag fick förtroende för Erik från första stund. Han lyssnade vilka behov och önskningar jag hade och sen berättade Erik ingående om vad han kunde erbjuda mig som kund.
Vi hade från början en fantastisk kommunikation och det var lätt att kontakta Erik under hela tiden fram till försäljningen och även efteråt när jag hade frågor.
Jag kan varmt rekommendera Erik som mäklare.
"
säljare på Sirapsvägen 9

12 jul 2017

"Erik är en slipad mäklare som brinner för sitt jobb. Han har ett genuint engagemang och har funnits till hands under hela processen. Snabb respons och lysande försäljningsresultat som överträffade våra förväntningar."
säljare på Bokhållarvägen 5

11 jul 2017

"Skulle anlita honom igen."
säljare på Flystagränd 7

14 mar 2017

"Grymt nöjda och oerhört väl genomförd försäljning från början till slut. Ett otroligt stort engagemang som gav mycket energi och som vi tror och hoppas både nöjda säljare och köpare! Vinna-Vinna!"
säljare på Vivstavarvsvägen 191

13 feb 2017

"Mycket trevlig och karismatisk, jag upplevde Erik på en gång som helt rätt ,och på visningen full koll och omtyckt , jag hdde nämligen folk på plats alla var jätte nöjda , mycket bra betyg , Kaj Hallström"
säljare på Grumsgatan 3

02 feb 2017

"En otroligt trevlig, engagerad, professionell, ärlig och kunnig mäklare som gick "all in" för att mitt boende och försäljningen skulle bli så bra och lyckad som möjligt, vilket det också blev.
Det är alltid svårt att välja bland alla mäklare och mäklarkontor. Men jag kan säga att Mäklarhuset i Svedmyra med Erik Åkerberg som en av de mest drivna mäklarna är vinnare och ett säkert kort för en trygg och mycket lyckad affär.
Tack/Joel Emteryd"
säljare på Fallvindsgatan 2

13 jan 2017

"100% professionell från början till slut! Tack för allt Erik!"
säljare på Fyrskeppsvägen 78

10 dec 2016

"Om Erik finns inget!!! negativt att säga"
säljare på Helgdagsvägen 21

04 dec 2016

"Mycket nöjd med helheten. "
säljare på Farstavägen 91

01 dec 2016

"Erik var en kanonkille, lätt att ha att göra med och väldigt kul, trevlig och professionell. MEN.
Jag tog hans råd om försäljning till given kund. När jag berättade priset för min fästmö blev hon vansi...väldigt arg. Det tjänade vi 200.000:- på. Fr o m den dagen sköter hon familjens affärer och ni borde headhunta henne som mäklarassistent! Hälsa Erik!
Hans Tingsäter"
säljare på Storforsplan 3

01 dec 2016

"Mycket positiv, jordnära och kunnig."
säljare på Murklevägen 68

15 sep 2016

"Om det fanns en sån där grön bäst-i-test-stämpel för mäklare så skulle Erik sopat banan med samtliga konkurrenter."
säljare på Rubanksgränd 6

29 jul 2016

"Erik har ett proffsigt sätt att arbeta från första kontakten genom hela processen fram till avtalsskrivning.
Erik har en stor hjärta. Jag är riktigt nöjd att jag fick Erik från första början. Jag fick bra känsla för Erik från första dagen. Great job Erik. Tack igen"
säljare på Skönviksvägen 282

19 jun 2016

"Professionell, målinriktad, och Fokuserad. Lätt att tycka om och har lätt att Skapa ett förtroende. Jag kommer att använda Eriks tjänster vid en eventuell framtida Försäljning."
säljare på Götaforsvägen 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
60 160 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 74 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 74 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 75 säljare

Erik på kartan.

354 tidigare annonser
3 bostäder till salu
73 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

4 250 000 kr
3 rum, 72 m²
59 027 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 555 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 54 m²
55 462 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 737 kr/mån
3 800 000 kr
2 rum, 60 m²
63 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 993 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
3 rum, 53 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Björkhagen
3,5 rum, 65 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik har sålt flera bostäder åt mig och jag rekommenderar honom till alla jag känner som ska sälja. Han är engagerad, lyhörd, strategisk och professionell. Att sälja sin bostad är en påfrestning och innebär en del stresspåslag. Erik är trygg, lugn och förmedlar en känsla av att allt kommer att gå bra. Sen svider det ju inte direkt att försäljningarna gått riktigt bra också…."
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
3 rum, 52 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
2 rum, 38 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Fruängen
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 225 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.