Ender Karaman

Profilbild för Ender Karaman
Ender Karaman
5.0 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
21 st
109 755 000 kr

Bakgrund

Ender Karaman jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Ender har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Ender har haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 56 015 000 kr.

Presentation

Konkurrensen mellan mäklare på dagens marknad är ett faktum, och med en högre konkurrens så ökar också förväntningarna. Med detta i bakhuvudet kliver jag in på kontoret varje dag för att göra det jag brinner för – Förmedla bostäder.

Mitt fokusområde i arbetet ligger i att skapa trygghet hos mina kunder så att de kan känna sig säkra att jag gör allt, och lite till, för att leverera önskat resultat. Tryggheten skapar jag bland annat genom att vara tillgänglig och transparent mellan köpare och säljare under hela processen. För att bibehålla det tar jag inte på mig fler objekt än vad jag kan hantera. Mitt engagemang och min glädje genomsyrar min vardag - vinner mina kunder så vinner jag. Målsättningen för mig är inte att förmedla flest objekt, utan mina kunder ska vara så pass nöjda med mig att de kan känna sig säkra när de lyfter fram mitt namn i sitt nätverk och rekommenderar mig vidare.

Tveka inte på att höra av er till mig när ni ska sälja er bostad eller för en kostnadsfri värdering med värdehöjande tips och råd.

☎ Mobil: 073-647 35 96
✉ Mail: Ender.karaman@lansfast.se

●▬▬▬▬▬▬▬ Utmärkelser ▬▬▬▬▬▬▬▬●

★▬▬▬★ Stockholms Län ★▬▬▬★
▬ Årets Mest Anlitade Mäklare i hela Stockholms Län ▬
Q2 & Helår 2018

★▬▬▬★ Rinkeby-Kista ★▬▬▬★
▬ Flest Rekommendationer i Rinkeby-Kista ▬
Q1-18, Q2-18, Q3-18, Q4-18 & Helår 2018, Q1-19. Halvår 2019 & Helår 2019

▬ Flest Publicerade bostäder i Rinkeby-Kista ▬
Q2-18, Q3-18, Q4-18 & Helår 2018, Q1-19 Halvår 2019

▬ Högst Publicerat värde i Rinkeby-Kista: Q4 ▬
Helår 2018, Q1-19 Halvår 2019

★▬▬▬★ Järfälla ★▬▬▬★
▬ Flest Rekommendationer i Järfälla ▬
Q1 - 2018.

▬ Flest Publicerade Bostäder i Järfälla ▬
Q1 - 2018.

◄▬▬ 10 år av service- och säljerfarenhet ▬▬►

- LF - Mäklare, Kontors Chef & Franchisetagare: agu 2018 - nuvarande jobb

- LF - Mäklare: april 2017- 2018 agu

- LG - TV Senior Produkt Specialist/Team leader: april 2014 - April 2017.

- SONY - Reatail Sales Specialist: augusti 2013 - mars 2014.

- Hewlett-Packard (HP) - Reatail Sales Specialist: feb 2012 - jul 2013.

- Hewlett-Packard (HP) - Store in Store Ansvarig: okt 2011 - feb 2012.

- East Wst Company Scandinavia AB - Sälj : jan 2010 - dec 2012.

- Försvarsmakten - Militär Gruppledare - agu 2007 - jun 2008.

https://se.linkedin.com/in/ender-karaman-b1877588

◄▬▬ Har även studerat 2009-2017 ▬▬►
- Ekonomi & Fastighetsmäklare.
- Psykologi.
- Kriminologi (Polis inriktning).
- Barn och ungdomsvetenskap 1, 2 & 3.

Prisad mäklare.

Säljare om Ender.

31 jul 2020

"När det var dags för försäljning av vår bostadsrätt så föll valet självklart på Ender.
Vi hade tidigare köpt via honom och fått sån bra vägledning och intryck att vi gärna ville jobba tillsammans igen.
Som förstagångs köpare hade vi även efter köpet en massa osäkerheter och frågor.
Ender tog sig tid och energi att engagera sig i våra frågor även långt efter vårt köp.
Han har fungerat som ett bollplank, mäklare och räddare i nöden.
För oss är kommunikation viktigt och vi är så nöjda med att han alltid ställde upp på frågor och tog sin tid att svara för att ge oss den trygghet och tillit vi behövde.
Detta ledde till en nöjd köpare och en supernöjd säljare!
Utöver ovan har Ender varit en klippa i samband med köp av vår senaste bostad. Utan att vara ansvarig mäklare har han varit engagerad och svarat på de frågor och funderingar vi haft.
Kort och gott, professionell, tydlig, trevlig och rättvis. Vi är super nöjda! Tack Ender."
säljare på Parkvägen 5

24 jul 2020

"Ender är jätte duktigt som mäklare, är en mycket bra person att samarbeta med. Tack vare honom så lyckades jag sälja min lägenhet. Han är den bästa mäklaren jag har sett i stockholm. Jag vill tacka honom jätte mycket för all arbete han har lagt ner, rekommenderar stark honom till alla som vill sälja sin lägenhet."
säljare på Sibeliusgången 32

21 jul 2020

"Rekommenderar varmt Länsförsäkringar och den fina hjälpen vi fick av Ender Karaman. Fantastiskt engagemang, trevlig kille, ser en som brinner för sitt arbete. Tack för proffsig hjälp med försäljning av vår lägenhet. Bästa mäklare på alla sätt! Så nöjd...."
säljare på Stavangergatan 12

17 jul 2020

"Jag har sålt många lägenheter tidigare och man märker väldigt snabbt när en mäklare sticker ut från mängden med sitt engagemang, intresse och viljan att lyckas. Ender uppfyller precis det som jag söker hos en mäklare där man vet att ingenting lämnas till slumpen utan alla processer tas hand om på ett professionellt sätt och chansen till en lyckad försäljning ökar markant. Jag rekommenderar varmt vidare Ender till alla och jag kommer anlita honom igen när det är dags för ännu ett lägenhetsbyte! Tack för att Ender och lycka till med framtida projekt. "
säljare på Kalvshällavägen 40

15 jul 2020

"Bästa val för försäljningen"
säljare på Jyllandsgatan 95

13 jul 2020

"Ett väldigt bra och personligt bemötande. Ender fanns alltid tillgänglig vid alla frågor och funderingar vi hade oavsett vad det gällde och hade stenkoll på bostadsmarknaden i området. Han har funnits som en stöttepelare genom hela processen och jag skulle varmt rekommendera honom till alla som fundersam på att sälja eller köpa bostad i järfälla. "
säljare på Vältvägen 16

11 jul 2020

"Ender kan sitt område och han kan Kista torn. Han är engagerad och ärlig, med karisma som smittar av. Han lyssnar och ger bra tips. Kanske det viktigaste är att Ender är påläst och har koll på föreningen där han säljer så att alla kan känna sig trygga. "
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

08 jul 2020

"Ender hjälpte oss att sälja tidigare bostad. Det är den annan gång som vi valde honom efter 4 år. Han är den bästa mäklare som man kan lita på speciellt under Covid 19 tiden. Han såld vår lägenhet i bra pris enligt hans värdering i kort tid.
Vi har upplevt att visa mäklare ger högre vädringen att få i affären i vår lägenhet i ett annat område. Men Ender gör vad han har lovat och gjorde sin bästa att nå målet.
****Vad vi har lärt oss att det är väldigt viktig att kolla på rekommendation på en mäklare inte bara på antal lägenheter/slutpris som man har såld. Ender har fått flesta rekommendation för alla lägenheter som han har såld. Det är lätt att sälja ut lägenhet men det är inte lätt att få rekommendation.
*Ender är en topp mäklare som inte bara kunde sälja ut lägenhet och han är väldigt proffsig och evenemang och kunde sälja ut i bra pris med hög kvalitet och båda säljare och köpare är nöjda med honom. Lägenheten är inte topp skick men han lyckade att hitta en köpare som vill renovera lägenheten.
*Värm rekommendera Ender till alla ++++++ Han jobbar med passion och hjärta!"
säljare på Helsingörsgatan 12

07 jul 2020

"Jag vill varmt rekommendera Ender då han sålde min lägenhet till bra pris. Ender gav oss mycket råd och tips på hur vi skulle gå till väga samt att han var till otrolig hjälp från första kontakten till slut och även nu efter hela försäljningsprocessen. Både vi som säljare och köparna var nöjda med Enders prestation och skulle rekommendera att både sälja och köpa med Ender Karaman."
säljare på Skäftingebacken 30

07 jul 2020

"Tack ännu en gång Ender! Det här är andra gången jag säljer med Ender och allt gick smidigt och enkelt under dessa tider. Jag är jätte nöjd samt köparna. Vill Rekommendera alla att det ska anlita Ender, allt handlar inte om kvantitet utan kvalité och det var de Ender levererade! Super Kvalité! "
säljare på Lofotengatan 8

05 jun 2020

"Helt fantastiskt kunnig, kompetent, förtroendeingivande mäklare.
Fanns alltid där, svarade på alla frågor och funderingar. När han själv inte kunde eller fick bistå med hjälp. Gav han relevanta och bra råd samt kontakter som behövdes.
Det va första gången vi sålde en lägenhet.
Det kändes som om man va omhändertagen av en familjemedlem.
Väldigt nöjd med allt trots dessa tuffa tider med corona krisen. Vi va också väldigt nöjda med att köparen blev precis den rätta. Köparen verkade också väldigt nöjd
Många hjärtliga tack familjen Arambasic "
säljare på Vissingebacken 5

29 maj 2020

"Såsom handläggare av dödsbon under många år har jag erfarenhet av ett stort antal mäklare. Den speciella situationen att det är ett dödsbo som säljer kräver litet mer än vanligt av mäklaren. Ender balanserade galant och på ett mycket positivt sätt detta, och jag är till 100 % nöjd. "
säljare på Elinsborgsbacken 33

27 maj 2020

"Ender sålde vår bostad i Barkarbystaden.
Vi är mycket glada att vi valde Ender K.
Trots rådande situation i världen med COVID-19, börsras & svajig bostadsmarknad så visade Ender flaggan i topp genom hela processen.
Ender inger förtroende och besitter stort tålamod med såväl oss som säljare och spekulanter.
Vi rekommenderar Ender.
Ender Karaman, tack för din hjälp. Vi är så nöjda."
säljare på Barkarbyvägen 36

11 maj 2020

"En mäklare i topp klass!
Ender har utfört sitt uppdrag som mäklare på ett utmärkt sätt. Ender har varit lösningsfokuserad, även under dessa tuffa tider. Han bidrar i mycket hög grad till att arbeta i positiv riktning. Sprider lokalkunskap inom och utanför området. Ender har under hela perioden varit produktiv, effektiv, aktiv och engagerad vilket ger ett stort värde till försäljningen. Han har på kort tid skapat förtroende hos mig och nya kunder.
Jag vill med detta sagt lämna mina varmaste rekommendationer!
Medine "
säljare på Saimagatan 3

04 maj 2020

"Om du står i val av mäklare skulle jag verkligen rekommendera Ender Karaman.
Han gick igenom hur försäljningen skulle gå till på ett informativt och noggrant sätt och sen snabb med att starta upp säljprocessen.
Det jag också uppskattade var att han var mycket bra på att återkoppla hur det går med försäljningen.
"
säljare på Sotingeplan 56

03 maj 2020

"Det som fick mig att välja Ender som mäklare var hans förmåga att lyssna. Min pappas dödsbo är mer än ett "objekt" där jag och min familj spenderade mer än tre decennier. Kärlek och oenighet existerade inom fyra väggar som ett typiskt familjehem. Jag och min syster växte upp där och otaliga minnen har genomgåtts. Därför var det extra viktigt att rätt personer skulle överta lägenheten och påbörja sin resa.
Ender förstod det emotionella bandet och och trots en svår marknad så lyckades han inte bara sälja till accepterat pris, men också till en fin familj som nu får chans att skapa egna minnen.
Som man säger i trakterna, tamam!"
säljare på Langelandsgatan 14

10 apr 2020

"Vi kan ärligt och uppriktigt säga att vi är jättenöjda med vår bostadsförsäljning genom Länsförsäkringars mäklare Ender i Kista. Trevligt bemötande, fullödig information kring köpet, seriösa och ärliga. Det bästa med honom är att han är väldigt engagerad person som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden lyckades han sälja min lägenhet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Koldinggatan 7

31 mar 2020

"Jag har gjort en jättebra val av att välja Ender. En person som har koll i området, alltid glad och humöret uppe!
Hela affären gick smidigt och enkelt samt att köparen var nöjd med Enders arbete.
Jag rekommenderar Ender till alla som går i sälj/köp tankar.
Stort Tack!
"
säljare på Almbygatan 10

31 mar 2020

"Jag blev rekommendera av en annan mäklare att välja Ender samt att jag fick höra ett bra rykte om hans arbete. Kan säga att allt stämde PERFEKT!
Jag kommer skriva punkter där han har varit bäst på.
- Bra tålamod (för bra)
- professionell med hela arbetet, personligt bemötande samt lätt att prata med.
-tillgängl 24/7
-engagerarat
-har ordning på allt
-Stor tillit. genom att ender skappar en så bra relation. Så får man en känsla att han är en nära vän.
Det handlar inte bara om mig utan det viktigaste jag vill lyfta upp är att köparna var överlycklig och hade stor förtroende över honom. Därför kommer jag inte bara rekommendera Ender till alla säljare utan alla köpare att det ska KÖPA via honom."
säljare på Ringstedsgatan 10

28 mar 2020

"Ender is very passionate and warmhearted, he is extremely knowledgeable regarding the market, properties and that contributed to a successful selling of my apartment. He has many good recommendations that helped a lot during the process, and also the buyers are also very happy. I will definitely choose Ender again and also recommend him to my other friends in the future who would need the service."
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

25 mar 2020

"Ender har varit grym!
Har varit tillgänglig 24/7 och svarat på alla mina frågor och är 200% nöjd av min mäklare val. Jämförde med 4 mäklare och han var den bästa. Ender gjorde inte bara mig nöjd utan det viktigaste var köparen nöjd. Tack Ender du är bäst! "
säljare på Helsingforsgatan 15

18 mar 2020

"For whoever going to sell, I give my strongest recommendation to ender as your broker. He's extremely hard working, professional, knowledgeable about the area, service minded and sincere. He has been fully committed to the sale from the start, always giving up to date information about the selling processes and market conditions. The advice you get from him is never biased and you can fully trust him both as a seller and buyer. Due to his competence, dedication and persistence, he made magic happen even under a difficult market condition. I am very happy and satisfied for having chosen him for the selling. "
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

10 mar 2020

"Är så MÄKTA imponerad av drivet och engagemanget hos Ender! Något jag ALDRIG stött på tidigare, denna positivitet som smittar av sig på alla runtomkring tillsammans med den trygghet han utstrålar genom hela processen gör honom till den bästa av mäklare. Han arbetar strukturerat, detaljerat och med en enorm noggrannhet som sedan kombineras med humor och fingertoppskänsla för hur man bemöter människor. Är så lycklig och evigt tacksam till Ender som förändrat mitt och vårt liv tack vare sitt fantastiska arbete som slutade med en minst lika lycklig köpare. Wow!!!! "
säljare på Kalvshällavägen 36

06 mar 2020

"Jag valde mäklare med omsorg. Det blev fullträff. Kunde inte vara mer nöjd. Ender gav mig många bra tips på hur jag kunde fixa lägenheten så att den blev fotograferingsbar, visningsbar och säljbar. Ender hittade rätt köpare till min lägenhet och affären var snabbt klar. Ender lyckades med sitt försäljningsuppdrag så att alla parter blev mycket nöjda. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare: han kan sin sak, har ett stort hjärta, och är mån om både säljare och köpare."
säljare på Kastrupgatan 13

01 mar 2020

"Ender överträffade alla våra förväntningar på en mäklare. Vi valde att anlita honom eftersom han från första sekund visade sig engagerad, kunnig och transparent. Ender är också otroligt energisk och gjorde allt för att säljprocessen skulle vara snabb och effektiv. Han var också positivt inställd till objektet från första början och gav värdefulla tips på åtgärder som verkligen lyfte bostaden. Vi kände oss trygga med honom under hela processen och vi skulle utan tvekan även köpa en bostad via honom då han var transparent åt båda hållen (vilket långt ifrån alla mäklare är tyvärr!). Tack igen Ender! "
säljare på Sveaborgsgatan 22

14 feb 2020

"En otroligt bra mäklare med glimten i ögat som kan charma vilken potentiell köpare som helst.
Driven och målinriktad i sitt arbetssätt och kör med raka rör!
Ska ni anlita en mäklare av rang. Välj Ender!"
säljare på Helsingörsgatan 51

13 feb 2020

"Ender är omtänksam och göra det bästa för kunden. Det blev första gången då jag fick sälja min bostad och så många frågor (osäker) som jag hade så svarade Ender på allt. Det är mitt livs största affär som genomfördes på nolltid. Han var professionell både mig samt ut mot kunderna. Han varit med mig hand i hand från starten till slutet när det har handlat om affären samt privat frågat hur jag har mått. Jag rekommenderar alla att det ska sälja med Ender för sån här tillit/ärlig hittar man inte på trädet."
säljare på Århusgatan 185

09 feb 2020

"Helt klart den bästa mäklaren jag har jobbat med. Ender har skött hela uppdraget med hög professionalism. Mäklaren har bra koll på marknaden och kommunikationen har varit suverän. Jag rekommenderar Ender starkt som mäklare, han är noggrann, idérik, positiv och jag kände ett stort tillit till honom genom hela uppdraget. "
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

05 feb 2020

"Vi är super nöjda med våran bostads affär och vårt sammarbete med Ender och Länsförsäkringar. Ender har varit ett enormt stöd under hela processen. Han har visat ett enormt tålamod, väglett oss tryggt genom processens olika delar och varit en trygghet samt hållit oss väl uppdaterade. Genom Ender har vi både köpt och sålt lägenhet till rätt pris och tid. Vid försäljning gjorde Ender allt i hans makt för att vi som säljare förstod innebörden av en försäljningsprocess samtidigt som han underlättat vägen fram till vårt slutgiltiga mål - försäljningen. Vi har uppskattat Enders uppriktighet, kunskapsrikedom och positiva energi.
Som köpare fick vi tips på olika lägenheter som kunde passa oss. På visning visade han en otrolig fingertoppskänsla i både att informera, visa runt men också låta oss gå runt och känna in lägenheten på egen hand. Han har svarat på alla våra frågor och hänvisar sakligt till information från förening eller bank.
Att Ender brinner för sitt yrke och att arbeta med människor är det ingen tvekan om. Hans ödmjukhet och lyhördhet har gjort att vi känner oss som vinnare både vid försäljning och köp. Därför rekommenderar vi Ender."
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

22 jan 2020

"Han går in helhjärtat med sitt arbete, hade visningar flera gånger för att få bostaden såld. Vår blev såld för samma pris som en annan identisk lägenhet som var renoverad och högre upp. Köparna köparna kände sig jätte trygga med Ender. Vi kommer rekommendera honom till flera vänner!
tack Ender :)"
säljare på Helsingörsgatan 46

21 jan 2020

"Toppmäklare!
Innan jag valde mäklare så tog jag kontakt med de flesta mäklare inom området.
Tillslut föll valet på Ender Karaman från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Enders är väldigt lyhörd,engagerad,rättvis och vill verkligen prestera för kundens bästa.
Här har vi en mäklare med stort hjärta, som verkligen bryr sig om sina kunder och inte bara om pengarna.
Det är på grund av Enders skicklighet och kännedom som lägenheterna han åtar sig säljs till bra priser.
Inte bara slumpen och marknaden som gör jobbet.
Vi kom överens om ett pris jag var nöjd med och han lägger alla kort på bordet och jobbar stenhårt med att uppnå kundens mål, samt håller dig uppdaterad med stor glädje och passion.
Skillnaden från andra mäklare är som natt och dag.
Där många andra mäklare sysslar med lockpriser i förhoppning om budgivning. Där det ofta slutar med besvikelse.
Eller mäklare som åtar sig jobb,där mäklaren i grund och botten inte tror på priset men med en förhoppning om att längre fram bryta ner kunden till att acceptera ett lägre pris.
Eller mäklare som säljer in sig på "billigast" arvode för att göra en snabb och dålig affär för sitt egna arvode.
Eller mäklare som tar sig förtjänsten att skryta om ett objekt som såldes för rekordpris, men i själva verket handlar om slumpen och marknadens förtjänst.
Man förstår verkligen varför du är en av mest rekommenderade mäklare,när du lyckas med jobben du åtar dig. 10/10 på riktigt !
Tack Ender !"
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

09 jan 2020

"Ender gjorde en toppen insats från början till slut!
Super trevlig och tillmötesgående samt delade med sig om bra tips och råd som hjälpte oss att förbättra lägenhetens känsla.
Vi skulle rekommendera Ender till alla som vill ha en mäklare som ger 100% plus det lilla extra!
"
säljare på Viggengatan 16

31 dec 2019

"Jag vill berätta till alla varför jag valde Ender Karaman som min mäklare och även säga varför jag är nöjd med honom.
Första gången jag träffade honom så la han verkligen hjärtat med att ge tips och råd även om det var en värdering. Fick en jätte bra intryck av honom samt att han höll kontakten med mig angående värdet av min lägenhet.
Tillslut så bestämde jag mig att ta kontakt med en mäklare för att sälja och så klart tänkte jag på Ender. Hade även sätt att han hade sålt bostäder för ett jätte bra pris i området. Jämfört med andra mäklare samt att han hade jätte bra rekommendationer på Hittamäklare.
Vårt andra möte blev igen i lägenheten och han gav mig tips och råd vad som behövde göras inför försäljningen.
Under sälj prosesen så gick allt mycket bättre en vad jag hade förväntat. Allt från hur snabbt det gick samt vad slutpriser hamnade på. Jag vart överlycklig och det var köparen också. Ender levererar inte bara ett bra pris utan en otrolig tillit samt profs jobb som både jag och köparen är nöjd med.
Jag kommer ta kontakt med Ender igen om jag ska sälja igen. Kommer även rekommendera mina vänner och familj till honom när det gör sin livs största affär. Tack för allt Ender!
"
säljare på Stavangergatan 64

06 dec 2019

"Under vår bostadsförsäljning med Ender har vi känt oss så trygga.
Trygga för att vi hade en god tillgänglighet och återkoppling med vår mäklare under hela vår försäljning. Oavsett om det var helg, tidigt på morgonen eller om man råkade slå ett sms sent på kvällen.
Ender hade alltid tid att stanna upp, möta oss och tog tid att lyssna på oss när vi undrade något om vår försäljning, hade frågor eller bara ville ventilera oss på tankar och idéer, och var han upptagen så gav han oss alltid återkoppling inom kort.
Under vår försäljning var vår mäklare alltid drivande med passion och vi fick dessutom med oss många nya goda lärdomar att lyckats med en bostadsförsäljning.
Vi vill och ska varmt rekommendera Ender till grannar, vänner och bekanta för vi tycker att Ender är unik Mäklare. Unik för han har ett driv, har ett glöd och möter kunderna och spekulanter med positiv energi. Energi som får en att se möjligheter, och han väcker intresse och får spekulanter att se värdet i våran bostad som nu är såld...
Vi har sålt bostad tidigare 5 gånger med olika mäklare och det går inte att jämföra de andra mäklarna med Enders insatser.
Vi har känns oss så trygga under vår bostadsförsäljningen.
Tack Länsförsäkringar och tack Ender Karaman.."
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

15 nov 2019

"Vilken stjärna! Ender lyckades sälja för rekordpris i hela området och vilken service! Både jag och min fru är jätte nöjda samt köparna också. Ender är ingen säljare utan en SERVICEPERSON. Han hade kontakt med oss regelbundet och gick ut med ett utgångspris där vi var jätte nöjda med….. och han fick mer en det t o m. Ender är inte som dem andra mäklarna då han går med hjärtat och vill alla bästa.. än andra mäklare som vill bara sälja inte bryr sig! Ender för all hjälp vi ska rekommendera alla samt vi känner samt folk som vill köpa!"
säljare på Sotingeplan 66

01 nov 2019

"Säger bara WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!
Ender är unik mäklare med hjärta på rätt plats för både köpare och mig som säljare. Han gick ut med ett pris där vi var nöjda och vi fick det vi önskade! Vi har haft andra mäklare som ville att vi skulle gå ut med ett lägre pris (lockpris) och det har visat att slut priset på dem inte kom så lång som Enders Jobb!  Jag rekommenderar all som ska sälja att välja honom och även köpare för att köpa en bostad som han säljer. jag ger ender 100 av 10 även om det inte går. Stort tack Ender du är bäst och jag förstår varför du är mest rekommenderade mäklare <3!
 
"
säljare på Nykarlebygatan 36

31 okt 2019

"Ender är kunnig inom sin bransch och har erfarenhet. Rekommenderas stark vi jämförde flera mäklare så vi varit på visningar och med Ender kändes det rätt!
Ender har alltid ett leende på läpparna och en positiv energi som man känner av direkt när man möter honom. Han är hjälpsam, ödmjuk och gjorde verkligen allt för att hjälpa oss på bästa sättet."
säljare på Ledungsvägen 5D

25 okt 2019

"Ender är duktig o ambitios som mäklare och lätt att arbeta med, förklarar och talar om hur allt ska gå till, jag rekommenderar han starkt "
säljare på Vejlegatan 9

03 okt 2019

"bästa mäklare som vi hade träffad vi var jätte nöjd med honom trevlig person och vi rekommenderar honom 100% "
säljare på Sveaborgsgatan 7

04 sep 2019

"Fick enastående hjälp från Ender Karaman. Han var väldigt transparent och väldigt lyhörd kring mina önskemål. Han svarade på alla mina frågor och höll vad han lovade. Han ordnade den bästa möjliga affären för mig. Jag har träffat många mäklare men ingen som jag fått lika bra känsla från som från Ender Karaman. Tack för hjälpen! "
säljare på Sibeliusgången 44

14 aug 2019

"En otroligt engagerad mäklare som alltid tog sig tid, väldigt lyhörd och duktig på sin sak.
Rekommenderas varmt! ""
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

07 aug 2019

"Ender är en mycket kompetent mäklare. Har stenkoll på bostadsmarknaden och konkurransen. Mycket lyhörd för mina beov och förväntningar och väldigt noga med att hålla mig uppdaterad under hela processen
Han har en otrolig stark driv och väldigt fokuserad på att göra mig nöjd. Jag har haft tidigare några bostadsaffärer och Ender är klar bäst i alla avseende.
Jag varmt rekommenderar Ender !"
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

06 aug 2019

"Stjärnmäklare! Sökte på nätet för och hitta en mäklare. Ender Karaman dök upp och jag valde att läsa om honom. Jag tog kontakt och efter 10 min samtal bokade vi tid. Han har 100% koll på området, marknaden, priser och när i tid det är som bäst att få lägenheten såld. Han arbetar proaktivt och transparent för att både du som säljare och du som köpare ska känna trygghet. Jag rekommenderar starkt, Ender Karaman som din mäklare. Du får proffesionellt bemötande, ärlighet och trygghet. Han levererar det du vill ha och det lilla extra från första kontakt till avslutad affär, en mäklare i toppklass! "
säljare på Barkarbyvägen 66

06 aug 2019

"Enders engameng och kunskap gjorde att vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Jag kan starkt rekommendera Ender!"
säljare på Hammarvägen 56

26 jul 2019

"Det jag vill poängtera angående Ender är att han är kunnig, pålitlig, en drivande person med positiv inställning som smittar av sig samt att han är hjälpsam och ger goda råd.
Han har varit anträffbar och gett oss bra rekommendationer under våran sälj process och vär tackasamma över det!
Tack Ender
//Mvh Alejandro "
säljare på Helsingörsgatan 50

15 jul 2019

"Oförskämt kompetent ung herre den där Ender! Vad som till en början var ett mardrömsscenario i form av uppdrag av olika anledningar vände Ender till en lukrativ affär utifrån hur marknaden ser ut just nu. Ender har varit ett föredöme för hela mäklarbranschen rakt igenom hela förmedlingsuppdraget och bör ses som ett perfekt exempel för hur en mäklare borde vara och agera. Oslagbar fingertoppskänsla, hunger samt service. Han gick utanför ramarna och tänkte utanför boxen flertalet gånger för att ro uppdraget i hamn och få bostaden såld, vilket till slut landade i en privat visning och affär innan de öppna visningarna ens hunnit bli av. Makalös förmåga att söka upp, bearbeta och stänga en köpare. Jag har just flyttat in i min nyproducerade lägenhet på andra sidan av stan, där Ender inte är verksam, som jag inte har för avsikt att sälja på ett bra tag.. men jag vet redan vem jag utan tvekan ska anlita när det väl är dags.
En lyckad bostadsaffär stavas;
E N D E R K A R A M A N
12/10 guldstjärnor!!!"
säljare på Heklagatan 81A

10 jul 2019

"Jag måste säga att Ender Karaman är en fantastisk mäklare, visste vad han talade om, bra lokalkännedom. Satte ett bra utgångspris som passade oss. Han är charmig, rolig, vet vad han gör. Lätt att få tag på. Sakkunnig.
Till sist skulle jag mer än gärna rekommendera Ender till mina vänner och bekanta om dom skall sälja.
Med vänlig hälsning Bosse Bjärelid"
säljare på Skäftingebacken 15

08 jul 2019

"Fick rekommenderat att anlita Ender av en vän som sålt lägenhet via Länsförsäkringar.
Första intrycket var väldigt positivt och Ender levererade enligt önskemålen och tidspressen. Vi fick en jättetrygg känsla och genom hans ärlighet om marknadsläget och vad vi kan förvänta oss. Han kontaktade oss kontinuerligt och informerade om alla händelser. Han hade ett tålamod som få och hade en glöd rakt genom hela uppdraget trots noll intressenter vid vissa visningar men han höll fanan högt och kämpade vidare och ställde upp på privatvisningar under sina lediga dagar och lyckades till slut låsa affären. Köparen utryckte sin trygghet speciellt när Ender manade om en del uppgifter om banklånet som några andra mäklare inte gjorde. Ender har bra koll på helheten och har svar på allt. Och det känns betryggande. "
säljare på Karlslundsvägen 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
56 015 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
134 av 134 säljare
Ender satte rätt förväntningar på slutpriset
133 av 134 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
133 av 134 säljare
Ender var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 134 säljare

Ender på kartan.

303 tidigare annonser
10 bostäder till salu
134 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
2 rum, 55 m²
30 818 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 803 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 80 m²
31 187 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 079 kr/mån
2 295 000 kr
4 rum, 102,5 m²
22 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 681 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 34,5 m²
46 911 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 373 kr/mån
2 345 000 kr
2 rum, 49 m²
47 857 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 196 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kista
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Barkarbystaden
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"När det var dags för försäljning av vår bostadsrätt så föll valet självklart på Ender.
Vi hade tidigare köpt via honom och fått sån bra vägledning och intryck att vi gärna ville jobba tillsammans igen.
Som förstagångs köpare hade vi även efter köpet en massa osäkerheter och frågor.
Ender tog sig tid och energi att engagera sig i våra frågor även långt efter vårt köp.
Han har fungerat som ett bollplank, mäklare och räddare i nöden.
För oss är kommunikation viktigt och vi är så nöjda med att han alltid ställde upp på frågor och tog sin tid att svara för att ge oss den trygghet och tillit vi behövde.
Detta ledde till en nöjd köpare och en supernöjd säljare!
Utöver ovan har Ender varit en klippa i samband med köp av vår senaste bostad. Utan att vara ansvarig mäklare har han varit engagerad och svarat på de frågor och funderingar vi haft.
Kort och gott, professionell, tydlig, trevlig och rättvis. Vi är super nöjda! Tack Ender."
Vilande / ej såld
Lägenhet Kista
3 rum, 97 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
1 500 000 kr
Lägenhet Husby
+ 5 000 kr
1 rum, 41 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar varmt Länsförsäkringar och den fina hjälpen vi fick av Ender Karaman. Fantastiskt engagemang, trevlig kille, ser en som brinner för sitt arbete. Tack för proffsig hjälp med försäljning av vår lägenhet. Bästa mäklare på alla sätt! Så nöjd...."
2 200 000 kr
Lägenhet Akalla
+ 105 000 kr
3 rum, 80,9 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ender är jätte duktigt som mäklare, är en mycket bra person att samarbeta med. Tack vare honom så lyckades jag sälja min lägenhet. Han är den bästa mäklaren jag har sett i stockholm. Jag vill tacka honom jätte mycket för all arbete han har lagt ner, rekommenderar stark honom till alla som vill sälja sin lägenhet."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.