Emmi Englund

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Emmi Englund
Profilbild för Emmi Englund
Emmi Englund
4.9 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
1 st
46 435 000 kr

Bakgrund

Emmi Englund jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2008-02-11. Emmi har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Emmi har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 20 735 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i över 15 år och tycker det är ett fantastiskt roligt yrkesval jag gjort. Varje dag väntar nya utmaningar och som tävlingsmänniska ger det mig energi att uppnå riktigt bra försäljningsresultat. För mig är det av yttersta vikt att alla parter känner sig trygga genom hela bostadsaffären. Ett personligt engagemang och noggranna förberedelser skapar trygghet åt både köpare och säljare. Med min fingertoppskänsla och erfarenhet, om hur utbud och tillgång styr vår marknad, vet jag vilken strategi vi ska använda när vi marknadsför din bostad för att uppnå bästa tänkbara slutpris. Jag hjälper dig gärna att göra din livs största affär till din bästa affär!

Säljare om Emmi.

07 feb 2024

"En mäklare i toppklass! Emmi är mycket kompetent, drivande, trevlig och proffsig. Vi är mycket nöjda med hela processen från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Emmi."
säljare på Gräsåkersvägen 19A

22 okt 2023

"Snabb tre parts affär, bl.a. genom lokalt kontaktnät, signade kontrakten efter 5 dagar och endast en visning. Emmi har stor erfarenhet även av lite krångliga affärer, vi hade en andrahands hyresgäst boende i lgh. Hon tar inte på sig fler uppdrag än att hon kan ge allt till dig som kund. Vi anlita..."
"Snabb tre parts affär, bl.a. genom lokalt kontaktnät, signade kontrakten efter 5 dagar och endast en visning. Emmi har stor erfarenhet även av lite krångliga affärer, vi hade en andrahands hyresgäst boende i lgh. Hon tar inte på sig fler uppdrag än att hon kan ge allt till dig som kund. Vi anlitade en ovanligt duktig styling firma som Emmi rekommenderade. Kan varmt rekommendera Emmi."
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

19 okt 2023

"Emmi är en mäklare utöver det vanliga, engagerad, påläst och förutseende, tar hänsyn till detaljerna och lämnar inget åt slumpen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Stopvägen 24

17 okt 2023

"Emmi gjorde ett fantastiskt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad och oerhört kunnig. Vi kände oss trygga med henne och hela försäljningsprocessen. Vi vill varmt rekommendera Emmi till nya kunder."
säljare på Klas Klättermus gata 7

06 maj 2023

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Stopvägen 24

04 maj 2023

"Ödmjuk mot både säljare och köpare. Väldigt kunnig om området. Tålmodig i tuffa tider. "
säljare på Rättviksvägen 27

06 mar 2023

"Emmi är hjälpsam, gör det lilla extra. En trygg mäklare att ha med sig vid försäljning. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Tomtebobarnens gata 11

25 aug 2022

"Då vi haft att göra med Emmi tidigare vid ett köp av lägenhet och fick ett bra intryck så valde vi att anlita henne nu vid försäljningen av vår bostad. Vi är mycket nöjda med egentligen allt. Prissättning, arvode, Emmis tillgänglighet, lokalkännedom och bilder. "
"Då vi haft att göra med Emmi tidigare vid ett köp av lägenhet och fick ett bra intryck så valde vi att anlita henne nu vid försäljningen av vår bostad. Vi är mycket nöjda med egentligen allt. Prissättning, arvode, Emmis tillgänglighet, lokalkännedom och bilder. "
Läs mer
säljare på Klas Klättermus gata 7

25 aug 2022

"Emmi är en toppenmäklare! Den bästa jag har mött på. Mycket proffsig, korrekt och effektiv, samtidigt lyhörd, vänlig och alltid tillgänglig."
säljare på Fridshyddevägen 5

09 jun 2022

"Vi är 100% nöjda med att vi valde Emmi som vår mäklare för att sälja vår lägenhet. Hon arbetade dag och natt för att få till det vi ville ha. Engagerad, dedikerad, lyhörd och vis när det kommer till sitt arbete! Rekommenderas starkt"
säljare på Krakel Spektakels gata 2

09 jun 2022

"Jag har anlitat Emmi även vid mina tidigare försäljningar då jag uppskattar hennes arbete. Hon är engagerad i bostadsaffären, man märker att hon lägger ner tid på den. Hon har alltid varit tillgänglig. Försäljningspriset blev över förväntan. Hon har arbetat länge som mäklare och hade intresserade..."
"Jag har anlitat Emmi även vid mina tidigare försäljningar då jag uppskattar hennes arbete. Hon är engagerad i bostadsaffären, man märker att hon lägger ner tid på den. Hon har alltid varit tillgänglig. Försäljningspriset blev över förväntan. Hon har arbetat länge som mäklare och hade intresserade kunder sedan tidigare vilket gjorde att jag kunde sälja lgh smidigt utan någon allmän visning."
Läs mer
säljare på Klädesvägen 42

01 jun 2022

"Jag fick snabbt förtroende för Emmi.
Mycket vänlig, tillmötesgående och engagerad.
Hennes kunskap, kombinerat med en mycket god lokalkännedom, visade sig vara avgörande, under hela processen.
"
säljare på Grönviksvägen 191

29 maj 2022

"Mycket kompetent och man får ett stort förtroende direkt. Känslan blir dessutom väldigt personlig vilket jag uppskattade mycket. "
säljare på Parkslingan 22

23 nov 2021

"Tillförlitlig. Noggrann. Kunnig. Sympatisk . Empatisk. Informativ. Påläst. Goda svar på frågor. Lätt tillgänglig. Social hög kompetens.
Trevlig och lätt att samarbeta och att ha kontakt med.
Skicklig förmedlare vid Budgivning . Nöjda både säljare och köpare .
"
"Tillförlitlig. Noggrann. Kunnig. Sympatisk . Empatisk. Informativ. Påläst. Goda svar på frågor. Lätt tillgänglig. Social hög kompetens.
Trevlig och lätt att samarbeta och att ha kontakt med.
Skicklig förmedlare vid Budgivning . Nöjda både säljare och köpare .
"
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

18 nov 2021

"Mycket nöjd med Emmis insats. Jobbade hårt för att nå den uppsatta målbilden vid min försäljning och vi nådde den. "
säljare på Kvarnbacksvägen 104

18 sep 2021

"Emmi är en bra och seriös mäklare som jag varmt kan rekommendera. Lägenheten såldes till det pris jag begärde och allt gick lätt och smidigt. Under hela försäljningsprocessen fick jag lägesuppdateringar vilket gjorde att man kunde känna sig trygg.
"
säljare på Follingbogatan 22

16 sep 2021

"Har fått fantastiskt hjälp och kommer att anlita Emmi nästa gång jag ska sälja en bostad."
säljare på Stopvägen 91

12 jul 2021

"Allt funkade väldigt smidigt och bra med Emmi. Vi kände oss trygga att ha henne som vår mäklare och är så nöjda med resultatet!"
säljare på Fredrikslundsvägen 7

30 apr 2021

"Mäklare Emmi Englund visade stor kunskap och inlevelse som gav tryggheten att allt var under kontroll och det gav ett mycket positivt resultat."
säljare på Liljestigen 50

30 apr 2021

"Jag uppskattade noggrannheten och att hon förstod vår intention eftersom det är ett dödsbo som säljer. Hennes erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden var avgörande samt ett gediget arbete med sin befintliga kundstock. På så sätt matchade hon oss med en köpare. Målet är ju att alla parter ..."
"Jag uppskattade noggrannheten och att hon förstod vår intention eftersom det är ett dödsbo som säljer. Hennes erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden var avgörande samt ett gediget arbete med sin befintliga kundstock. På så sätt matchade hon oss med en köpare. Målet är ju att alla parter ska vara nöjda med affären. Kommunikation är också viktigt och det flöt på bra trots faktorer som låg utanför vår eller mäklarens kontroll.Tack Emmi, bra och proffsigt jobbat! Välj Emmi om ni vill ha en seriös mäklare som kan sitt jobb."
Läs mer
säljare på Tunnlandsvägen 91

19 mar 2021

"Hjälpsam, kunnig och trovärdig"
säljare på Vegagatan 16

19 mar 2021

"Vi kände oss båda två väldigt trygga trots coronaviruset med hur hon ordnade bokade visningar, fotografering och kontraktskrivning utomhus. Vi vill gärna rekommendera Emmi och lämnar gärna referens till den som undrar "
säljare på Ursviksvägen 13

19 mar 2021

"Supernöjd med våran mäklare, rekomenderar verkligen Emmi som mäklare."
säljare på Tackjärnsvägen 11

26 feb 2021

"Bra kännedom om området och potentiella kunder. "
säljare på Söderberga Allé 23

24 feb 2021

"Alltid tillgänglig när jag behövde prata med henne, förklarade varför / hur situtaionen såg ut så jag kunde ta rätt beslut."
säljare på Klas Klättermus gata 7

22 feb 2021

"Fantastiskt nöjd att jag valde Emmi som mäklare när jag skulle sälja min bostadsrätt i Bromma. Hon hade stenkoll på området, var effektiv, lätt att nå och hade en grym känsla för hur hon skulle gå tillväga genom hela försäljningsprocessen. Från första kontakt till att lägenheten var såld tog tre ..."
"Fantastiskt nöjd att jag valde Emmi som mäklare när jag skulle sälja min bostadsrätt i Bromma. Hon hade stenkoll på området, var effektiv, lätt att nå och hade en grym känsla för hur hon skulle gå tillväga genom hela försäljningsprocessen. Från första kontakt till att lägenheten var såld tog tre veckor och försäljningspriset blev betydligt högre än jag vågat gissa, detta till stor del tack vare Emmi. Jag rekommenderar definitivt Emmi till andra som vill sälja sin bostad i Bromma!"
Läs mer
säljare på Fredrikslundsvägen 5

16 jan 2021

"En toppenmäklare! Jag är nöjd på alla punkter. Hon är trevlig. Hon har arbetat länge som mäklare, varpå hon upplevs seriös och professionell. Hon la ner tid på uppdraget och stressade inte fram någon försäljning, vilket bidrog till att jag fick ett pris jag var nöjd med. Jag kommer använda mig av..."
"En toppenmäklare! Jag är nöjd på alla punkter. Hon är trevlig. Hon har arbetat länge som mäklare, varpå hon upplevs seriös och professionell. Hon la ner tid på uppdraget och stressade inte fram någon försäljning, vilket bidrog till att jag fick ett pris jag var nöjd med. Jag kommer använda mig av henne även vid nästa försäljning."
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 46A

14 sep 2020

"Emmi Englund
Utmärkt skött . Mycket bra kommunikation och dialog med mäklaren som kunde lyssna in och även komma med hjälpsamma förslag .
Emmi har ambitionen och förmågan att uppnå bästa affären trots förutsättningarna till och med i Corona tid .
Väl utfört mäklaruppdrag .Stort Tack ! "
"Emmi Englund
Utmärkt skött . Mycket bra kommunikation och dialog med mäklaren som kunde lyssna in och även komma med hjälpsamma förslag .
Emmi har ambitionen och förmågan att uppnå bästa affären trots förutsättningarna till och med i Corona tid .
Väl utfört mäklaruppdrag .Stort Tack ! "
Läs mer
säljare på Gustavslundsvägen 149R

07 jul 2020

"Emmi var verkligen engagerad och lyckades med, i vårt tycke, en stor bedrift. Hon lyckades med bravur att tillgodose alla våra önskemål. Rekommenderar verkligen denna mäklare!"
säljare på Karlsbodavägen 42

19 apr 2020

"I am very satisfied with the support i got from my broker, she really knows the business, and all her advices were vital to complete the transaction in the best possible way, given the current situation of the market. "
säljare på Grimstagatan 34

16 apr 2020

"Emmi har varit mycket hjälpsam och anpassat sig till mig ,t ex kom till lägenheten och tittade på sin lediga dag. Hon har alltid ringt, uppdaterat och diskuterat frågor med mig under hela försäljningen. Lägenheten blev till salu precis efter det att Corona krisen bröt ut. Det var inte lätt! Jag ä..."
"Emmi har varit mycket hjälpsam och anpassat sig till mig ,t ex kom till lägenheten och tittade på sin lediga dag. Hon har alltid ringt, uppdaterat och diskuterat frågor med mig under hela försäljningen. Lägenheten blev till salu precis efter det att Corona krisen bröt ut. Det var inte lätt! Jag är oerhört tacksam för Emmis tips, engagemang, råd och insats. Emmi är mycket väl insatt i sitt yrke och kunnig i hur allt skall ordnas på bästa sätt. Jag rekommenderar gärna Emmi, hon är ett bra val om man ska sälja sin bostad. Tack Emmi för en smidig försäljning!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 348

16 apr 2020

"Emmi är mycket erfaren och kompetent och kom med viktiga inspel rörande prissättning och taktik beroende på utvecklingen på marknaden. Bostaden såldes under en turbulent period då det inte var möjligt att förutspå styrka och riktning på kommande prisförändringar. Situationen avvägdes på ett bra s..."
"Emmi är mycket erfaren och kompetent och kom med viktiga inspel rörande prissättning och taktik beroende på utvecklingen på marknaden. Bostaden såldes under en turbulent period då det inte var möjligt att förutspå styrka och riktning på kommande prisförändringar. Situationen avvägdes på ett bra sätt under försäljningsperioden och vi hade givande diskussioner under processen.
Från det att vi anlitade Emmi som mäklare och fram till avslut av affären har hon arbetat snabbt och effektivt. Emmi är dessutom en mycket förtroendeingivande och socialt kompetent person som jag gärna skulle anlita i kommande affärer."
Läs mer
säljare på Svartviksslingan 112

14 apr 2020

"Brilliant! Hon kan branschen och känns ärlig. Jag litade helt och hållet på Emmie! Jag är mycket nöjd med allt och fick det jag ville för huset! "
säljare på Lupingränd 3E

28 feb 2020

"Emmi har genomfört två försäljningar åt mig o två köp. Effektiv o mycket tydlig i vad som gäller. Alltid tillgänglig o snabb i återkoppling oavsett helg eller tid på dagen. En toppen mäklare. "
säljare på Grimstagatan 34

06 feb 2020

"Emmi är som mäklare engagerad och proffsig. Vi är mycket glada och kände oss trygga hela vägen genom affären tack vare henne."
säljare på Synålsvägen 20

16 sep 2019

"En mäklare som var väl insatt i vår situation (dödsbo) och lyhörd för alla inblandade. Som att prata med en god vän och inte en säljare. Kände mig trygg i hela försäljningen, från början till slut. "
säljare på Tackjärnsvägen 13

12 sep 2019

"Var jättenöjd med Emmi (trots att valet var jättesvårt då vi fick tre utmärkta presentationer från tre olika mäklare som alla gav ett oerhört proffesionellt intryck). Tror inte att det blir någon ny försäljning/flytt på ett tag men om det mot förmodan skulle hända kommer vi att kontakta Enmi i fö..."
"Var jättenöjd med Emmi (trots att valet var jättesvårt då vi fick tre utmärkta presentationer från tre olika mäklare som alla gav ett oerhört proffesionellt intryck). Tror inte att det blir någon ny försäljning/flytt på ett tag men om det mot förmodan skulle hända kommer vi att kontakta Enmi i första hand även då.Trygg, lugn, proffsig och levererade mer än vad vi vågat hoppas på. Märktes att hon hade en genomtänkt strategi för marknadsföring/annonsering och det tillsammans med en gedigen erfarenhet lugnade oss i en annars rätt stressig situation där vi var tvungna att hinna sälja i tid till rätt pris innan flytt till vårt nya."
Läs mer
säljare på Follingbogatan 18

01 jul 2019

"Emmi Englund skötte affären till vår fulla belåtenhet från start till mål. "
säljare på Tranebergsvägen 40

25 jun 2019

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Emmi Englund, som med stort engagemang och skicklighet lyckades sälja vårt hus till ett pris som överträffade våra förväntningar med god marginal. Vi kan varmt rekommendera henne!
Eva och Björn Scharin"
säljare på Strömkarlsvägen 33

25 feb 2019

"med god kunskap om fastighetsförmedling och tålamod i hela processen,hon kunde genomföra affären på bästa sätt så att både vi och köparen kunde i lugn och ro slutföra ärendet. "
säljare på Söderberga Allé 21

25 feb 2019

"Kan gott rekommenderas!"
säljare på Skälbyvägen 4

25 feb 2019

"Har svårt att se hur någon annan mäklare hade kunnat sköta affären bättre än Emmi, allt gick som smort och vi fick bättre betalt än väntat."
säljare på Kinnekullevägen 23

23 feb 2019

"Bra jobb att gå i mål snabbt med bra resultat på en tuff bostadsmarknad. "
säljare på Tackjärnsvägen 11

25 sep 2017

"Kunnig och väldigt proffsig som gör det lilla extra och inte lämnar något åt slumpen. "
säljare på Tomtebobarnens gata 5

21 sep 2017

"Otroligt engagerad och gav allt för att få till en bra affär både för mig och i slutändan köparen! "
säljare på Beckomberga Allé 25

22 aug 2017

"En mäklare man, som både köpare och säljare, litar på! Kunnig, tillgänglig, otroligt trevlig och naturlig. Visade en genuin glädje och ett brinnande intresse under hela processen!"
säljare på Solnavägen 110

11 aug 2017

"Emmi gillar att sälja och hon har alltid lyckats väldigt bra med våra försäljningar då vi anlitat henne flera gånger. "
säljare på Alfons Åbergs gata 1

09 aug 2017

"Kunnig, kompetent, bra telefon kontakt och mycket trevlig"
säljare på Johan Tillanders väg 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
20 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 70 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 71 säljare
Emmi var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 72 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emmi på kartan.

376 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
72 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
3 rum, 75 m²
39 933 kr/m²
Villa, Ekerö
2 995 000 kr
1 rum, 35 m²
85 571 kr/m²
Fritidshus, Ekerö
2 495 000 kr
1 rum, 35 m²
71 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 626 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 70,7 m²
64 214 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 208 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 73 m²
54 726 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 217 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Traneberg
4 rum, 86 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Traneberg
-195 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Blackeberg
4 rum, 94,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Färingsö Stenhamra
6 rum, 182 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Ekerö Munsö
3 rum, 71,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.