Emma Tysk

Start  /  Sverige  /  Dalarnas län  /  Mora  /  Emma Tysk
Profilbild för Emma Tysk
Säljarfavorit
Emma Tysk
4.7 / 5
(159 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
31 st
78 517 000 kr

Bakgrund

Emma Tysk jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2004-05-12. Emma har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2022. Emma har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 78 175 000 kr.

Presentation

Jag är född och uppvuxen i Vattnäs, Mora.
Jag drivs av att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet och förtroende.
Jag ser det som en självklarhet att säljaren ska kunna lita på att jag gör allt för en framgångsrik försäljning och att köparen ska känna sig trygga i sitt livs största affär.
Kunderna uppskattar framför allt min långa erfarenhet, kunskap och mitt personliga engagemang.
När jag inte förmedlar fastigheter så umgås jag gärna med familjen på gården i Vattnäs där jag har hästar, hund, katter och höns. Jag är även riksspelman och spelar fiol.
Välkommen att kontakta mig när du behöver en mäklare!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022
tredje kvartalet 2022

Säljare om Emma.

14 nov 2022

"Trevlig och professionell."
säljare på Kraftstationsvägen 4

25 okt 2022

"Emma är både kunnig, professionell och personligt trevlig. Snabb respons på mina frågor oavsett dag, kväll eller helg vilket varit mycket mer än vad jag förväntade mig.
Tusen tack för all hjälp
Mvh Anita"
säljare på Jemtgatan 4

24 okt 2022

"God lokalkännedom och en kunnig mäklare! Trevlig att ha att göra med."
säljare på Gullgravsvägen 17

24 okt 2022

"Engagerad och erfaren med mycket bra social kompetens o lätt o prata ihop sig med. Då jag själv ibland kan vara lite ”på” hade jag gärna haft lite djupare info om status/ köpare. "
säljare på Näsuddsvägen 191

11 okt 2022

"Emma Tysk har såld en fastighet åt oss tidigare. Vi fick även den här gången ett professionellt och samtidigt personligt första möte. Emma var en god lyssnare och vi fick framföra våra funderingar och önskemål. Likväl agerade Emma snabbt så vi kände oss trygga och hade förtroende att vår bostad s..."
"Emma Tysk har såld en fastighet åt oss tidigare. Vi fick även den här gången ett professionellt och samtidigt personligt första möte. Emma var en god lyssnare och vi fick framföra våra funderingar och önskemål. Likväl agerade Emma snabbt så vi kände oss trygga och hade förtroende att vår bostad såldes efter våra önskemål. Vi förstod att Emma hade god lokal kännedom och gedigna kunskaper om den aktuella bostadsmarknaden i stort likväl beträffande Mora och omgivningen. På så vis kunde vi på kort tid ta ett beslut och undvek utdragna budgivningsprocedurer. "
Läs mer
säljare på Säs 304

11 okt 2022

"Pigg, glad, kunnig"
säljare på Slalomvägen 46

11 okt 2022

"Mäklaren var engarerad och tydlig. Hon var realistisk, och kom med goda råd som ledde fram till försälningen. Jag rekommenderar henne å det varmaste ."
säljare på Prinsvägen 22

11 okt 2022

"Emma gjorde ett bra jobb när jag köpte min nya gård, därför var det givet att hon skulle hjälpa mig att sälja mitt gamla hus. Rekommenderar varmt."
säljare på Bokgränd 7

10 okt 2022

"Framåt som mäklare, kan sin sak,, jaa så ser hon ju bra ut,, men det ska inte påverka en affär,,,så hennes arbete är tummen upp för mej,,Duktig kvinna i sitt arbete,,"
säljare på Masservägen 10

11 jul 2022

"Emma var väldigt duktig, bra ålder påläst,engagerad"
säljare på Svensvägen 45

30 jun 2022

"Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare. "
säljare på Dalgatan 2

29 jun 2022

"Är mycket nöjd med Emma Tysk ! Hon visade vid första mötet en stor kunskap inom sitt yrke och jag kände direkt en trygghet o visste att jag valt rätt mäklare. Hon visade stor empati, eftersom jag skulle sälja mitt föräldrahem där jag växt upp, och förstod hur känslomässigt det var för mig. Under ..."
"Är mycket nöjd med Emma Tysk ! Hon visade vid första mötet en stor kunskap inom sitt yrke och jag kände direkt en trygghet o visste att jag valt rätt mäklare. Hon visade stor empati, eftersom jag skulle sälja mitt föräldrahem där jag växt upp, och förstod hur känslomässigt det var för mig. Under hela tiden höll hon mig uppdaterad med vad som hända och lugnade mig när jag kände oro. Det kändes att hon verkligen vill att det skulle bli bra för alla parter. Emma utstrålade mycket energi - dessutom har hon en stilsäkerhet som är passande vid husförsäljning. Jag hade en dröm o förhoppning om att köparen av mitt kära hem skulle vara någon som jag skulle känna sympati för. Dessa tankar förmedlade jag naturligtvis till Emma. När jag nu har fått träffa Köparna är jag förvissad om att de är de rätta. Det kommer att bli bra - Emma gjorde det ! "
Läs mer
säljare på Dundervägen 9

29 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med Emmas arbete och engagemang. Hon är driven, kunnig och inlyssnande och fick oss att känna oss trygga genom hela bostadsförsäljningen. Vi ger Emma våra varmaste rekommendationer."
säljare på Skrambelholsvägen 1

29 jun 2022

"Proffesionellt agerande"
säljare på Övre Hornbergavägen 32

29 jun 2022

"Vi kände oss trygga genom hela processen med hjälp av Emmas stöd. Hon är professionell, driven och mycket kunnig. Vi är supernöjda!"
säljare på Tallåsvägen 14

28 jun 2022

"Emma är en duktig mäklare som lyssnar in och har koll på läget. Ja det är min uppfattning av Emma Tysk.
Vh Frank"
säljare på Lissdundervägen 2

28 jun 2022

"Väldigt nöjd med att hon tog till sig och lyssnade på oss och gav tips.
Nöjd med både sälja och köpa.
Väldigt duktig och lätt att samarbeta.
Toppen mäklare!"
säljare på Lassargata 2

28 jun 2022

"Det tog onödigt lång tid från kontraktets underskrift till annonseringen.
Kanske berodde det på hög arbetsbelastning? Vad vet vi?"
säljare på Sollerö Björka 161

28 jun 2022

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Millåkersgatan 16B

28 jun 2022

"Hon var lyhörd och lyckades genomföra försäljn"
säljare på Koppargränd 22

28 jun 2022

"Jag tycker att det är för högt pris att betala, ca 85000-90000. Fö är vi mycket nöjda med mäklaren. "
säljare på Vassgärdsvägen 9

28 jun 2022

"Emma är proffsig och kunnig och man känner sig lugn när man pratar med henne och ber om råd inför försäljning mm. "
säljare på Kruthornsvägen 18

10 apr 2022

"Enkel, professionell o hög integritet "
säljare på Vibergsvägen 4

05 apr 2022

"Säljarens problem är att hela tiden veta allt som händer och vill helst att mäklaren ska ringa även om inget hänt på två dagar. Emma är bra på att återkoppla när jag som säljare har frågor eller bara få lite pepp. Ja då fanns Emma alltid där och kunde lugna mig och vi nådde tillsammans målet."
"Säljarens problem är att hela tiden veta allt som händer och vill helst att mäklaren ska ringa även om inget hänt på två dagar. Emma är bra på att återkoppla när jag som säljare har frågor eller bara få lite pepp. Ja då fanns Emma alltid där och kunde lugna mig och vi nådde tillsammans målet."
Läs mer
säljare på Brändvägen 73

23 feb 2022

"Det finns många mäklare i Mora att välja på. Har prövat några tidigare,
men Emma Tysk var helt outstanding jämfört med övriga. "
säljare på Rödluvevägen 8F

23 feb 2022

"Vill ni ha en engagerad professionell mäklare med stor kännedom om lokalområdet tveka inte att anlita Emma Tysk."
säljare på Båtvägen 3

20 feb 2022

"Proffesionell mäklare med bra idéer och fokus , rekommenderar starkt Emma ! "
säljare på Fridhemsplan 2C

17 feb 2022

"Emma var mycket förtroendeingivande och agerade högst professionellt och engagerat. Hon visade hög kunskapsnivå och hade mycket bra koll på marknaden och dess förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma, man var lugn och trygg och hela processen från intag till avslut var helt enkelt för..."
"Emma var mycket förtroendeingivande och agerade högst professionellt och engagerat. Hon visade hög kunskapsnivå och hade mycket bra koll på marknaden och dess förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma, man var lugn och trygg och hela processen från intag till avslut var helt enkelt förträfflig."
Läs mer
säljare på Rädbjörka 28

17 feb 2022

"Emma var mycket förtroendeingivande och agerade högst professionellt och engagerat. Hon visade hög kunskapsnivå och hade mycket bra koll på marknaden och dess förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma, man var lugn och trygg och hela processen från intag till avslut var helt enkelt för..."
"Emma var mycket förtroendeingivande och agerade högst professionellt och engagerat. Hon visade hög kunskapsnivå och hade mycket bra koll på marknaden och dess förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma, man var lugn och trygg och hela processen från intag till avslut var helt enkelt förträfflig. "
Läs mer
säljare på Rädbjörka 27

17 feb 2022

"Väldigt smidig och trevlig affär. En social och trevlig mäklare med ett toppengäng runt sig som är oerhört kundorienterade. Rekommenderas starkt."
säljare på Ämmeråsen 2

16 feb 2022

"Emma är alltid trevlig, glad och engagerad, känns väldigt kunnig.
Rekommenderas starkt."
säljare på Blåbärsstigen 14

16 feb 2022

"Duktig och positiv mäklare. Rekommenderar Emma och länsförsäkringars fastighetsförmedling. "
säljare på Älvgatan 25

15 feb 2022

"Emma har gjort ett bra jobb.Mvh Michael"
säljare på Lejonvägen 19

15 feb 2022

"Bra mäklare, tydliga svar, snabb i sin återkoppling (även när det var helg)"
säljare på Andrévägen 29

15 feb 2022

"Under hela processen upplevde jag att Emma var engagerad, mycket professionell och ett fint stöd för mig när det behövdes som mest. Jag känner att ingen annan kunde ha gjort ett bättre jobb och kommer i framtiden om det skulle behövas att självklart anlita Emma igen. Många vänner har faktiskt frå..."
"Under hela processen upplevde jag att Emma var engagerad, mycket professionell och ett fint stöd för mig när det behövdes som mest. Jag känner att ingen annan kunde ha gjort ett bättre jobb och kommer i framtiden om det skulle behövas att självklart anlita Emma igen. Många vänner har faktiskt frågat om försäljningen och då har det varit glädjande att först och främst lyfta fram min mäklare som nyckeln till det fina resultatet. Tack Emma! "
Läs mer
säljare på Bengtsarvsvägen 80

15 feb 2022

"Bra presentation och ett bra bemötande både mot säljare och köpare."
säljare på Övre Bjönsaberg 55

15 feb 2022

"Mycket bra och lyhörd mäklare!"
säljare på Tiberget 46

14 feb 2022

"Vi är så nöjda med Emmas insats vid försäljningen av våran fastighet. En engagerad, kunnig och flexibel mäklare som guidade oss genom processen. Toppen!"
säljare på Solbacksvägen 55

14 feb 2022

"Emma var helt fantastisk. Jag kunde bolla tankar med henne för att komma fram till bra beslut i säljandet av min bostad. Jag kan verkligen rekommendera Emma!"
säljare på Gullgravsvägen 29

13 feb 2022

"Hade tidigare goda erfarenheter av mäklaren och blev lika nöjd denna gången."
säljare på Kajsvägen 1

13 feb 2022

"Lugn / kunnig / trevlig Rekommenderas!"
säljare på Tiberget 43

12 feb 2022

"Jag har känt en stor trygghet i Emma och kommer säkerligen anlita Emma igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning. Jag kommer verkligen att rekommendera Emma till nära och kära ."
säljare på Samsgärdsvägen 32

12 feb 2022

"Hon var duktig och vi fick vad vi hade hoppats. Men hon var svår att få tag på och uppdaterade oss sällan. Med facit i hand gjorde det inte så mycket och filosofin ”luta er tillbaka, jag sköter allt” är inte så dum egentligen. Önskar bara att vi vetat om den bättre."
"Hon var duktig och vi fick vad vi hade hoppats. Men hon var svår att få tag på och uppdaterade oss sällan. Med facit i hand gjorde det inte så mycket och filosofin ”luta er tillbaka, jag sköter allt” är inte så dum egentligen. Önskar bara att vi vetat om den bättre."
Läs mer
säljare på Rödluvevägen 8I

11 feb 2022

"Försäljningen gick smidigt tack vare bra mäklare "
säljare på Millåkersgatan 18B

11 feb 2022

"Emma känns både ärlig och engagerad och sätter fokus att både köparens och säljarens intressen tillvaratas. "
säljare på Smedgärdsvägen 5

11 feb 2022

"Emma är kompetent, serviceinriktad och lätt att samarbeta med!"
säljare på Karnsvägen 10

11 feb 2022

"Hon är den bästa hittills som vi har anlitat!
Stig Andersson "
säljare på Råggärdssvägen 6

11 feb 2022

"Snabbt och smidigt försäljning.
Emma är en mäklare i toppklass. "
säljare på Koltrastvägen 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
28
Lägenhet
6
Fritidshus
5
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
78 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
145 av 153 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 158 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 157 säljare

Emma på kartan.

897 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
157 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

1 350 000 kr
2 rum, 68 m²
19 852 kr/m²
Lägenhet, Mora
2 758 kr/mån
65 000 kr
Tomt/Mark, Orsa
1 600 000 kr
3 rum, 100 m²
16 000 kr/m²
Villa, Orsa
3 750 000 kr
8 rum, 280 m²
13 392 kr/m²
Villa, Orsa
2 600 000 kr
5 rum, 126 m²
20 634 kr/m²
Villa, Mora

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Vattnäs
5 rum, 138 m²
Utropspris: 2 200 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Sollerön
Utropspris: 95 000 kr
450 000 kr
Tomt/Mark Gävunda
Utropspris: 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Villa Sollerön
4 rum, 98 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
2 450 000 kr
Villa Sollerön
+ 500 000 kr
6 rum, 140 m²
Utropspris: 1 950 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.