Emma Tysk

Start  /  Sverige  /  Dalarnas län  /  Mora  /  Emma Tysk
Profilbild för Emma Tysk
Emma Tysk
4.8 / 5
(191 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
17 st
87 481 000 kr

Bakgrund

Emma Tysk jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2004-05-12. Emma har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emma har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 81 690 000 kr.

Presentation

Jag är en positiv och social dalkulla som gillar människor. Jag ser det som en självklarhet att säljaren ska kunna lita på att jag gör allt för en framgångsrik försäljning och att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt mitt personliga engagemang, min långa erfarenhet och kunskap.
Jag är född och uppvuxen i Mora och när jag inte förmedlar fastigheter så umgås jag med familjen och djuren på gården och är även riksspelman på fiol.
Välkommen att kontakta mig när du behöver en mäklare!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023
andra kvartalet 2023
andra kvartalet 2023

Säljare om Emma.

22 aug 2023

"Kan bara säga så nöjd"
säljare på Korsgatan 17

13 jul 2023

"Förankrad i bygden, kulturen och dess fastigheter. Professionell, stabil och mycket kunnig i sin bransch. Seriöst och mycket trevligt bemötande. Man blir verkligen sedd både som säljare och köpare. Högsta betyg från början till slut. Trevligt och fräscht kontor! Tack bästa Emma med personal!"
"Förankrad i bygden, kulturen och dess fastigheter. Professionell, stabil och mycket kunnig i sin bransch. Seriöst och mycket trevligt bemötande. Man blir verkligen sedd både som säljare och köpare. Högsta betyg från början till slut. Trevligt och fräscht kontor! Tack bästa Emma med personal!"
Läs mer
säljare på Åkervägen 4I

22 jun 2023

"Emma är helt fantastisk! Engagerad, lyssnar, kommer med feedback och idéer. Vi kan inte vara nöjdare! Skulle inte välja någon annan fastighetsbyrå än hennes. Toppklass! "
säljare på Sandavägen 23

20 jun 2023

"Mäklaren var mycket engagerad och lyhörd.
Eftersom vi inte bor på den ort där fastigheten var så kändes det väldigt tryggt. Vi fick fortlöpande information om vad som hände. Vi kan varmt rekommendera Emma Tysk som mäklare."
säljare på Utmelandsvägen 43

20 jun 2023

"Bra jobbat ett föredöme för mäklarkåren."
säljare på Dunkasbovägen 5

16 apr 2023

"Emma har en stark integritet vilket ger ett seriöst intryck. Gillar att hon blandar tydlighet, kan lyssna och vara varm samtidigt. Jag har haft att göra med ett stort antal mäklare i olika städer, Emma är en av dom absolut bästa jag stött på."
säljare på Dr Seldingers väg 15

14 apr 2023

"Emma gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss att sälja denna tomt! Väldigt engagerad och målmedveten är hon. Dessutom när marknaden hamnade i ett rätt svårt läge med stigande räntor och råvarupriser. Hon har gjort en kanonjobb och vi är mycket nöjda! Toppen, kunde inte varit bättre! "
"Emma gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss att sälja denna tomt! Väldigt engagerad och målmedveten är hon. Dessutom när marknaden hamnade i ett rätt svårt läge med stigande räntor och råvarupriser. Hon har gjort en kanonjobb och vi är mycket nöjda! Toppen, kunde inte varit bättre! "
Läs mer
säljare på Bonäs Sjöväg 80

14 apr 2023

"Fantastiskt bra budgivning!
Kände mig trygg med mäklaren och kunde resonera om hur jag skulle agera."
säljare på Näshedsvägen 41

18 mar 2023

"Hennes bemötande med oss och dom som var intresserad var jätte bra. Berättade saker tydligt och förklarade på ett sätt så vi förstod."
säljare på Millåkersgatan 16A

17 mar 2023

"En kunnig, glad, driven och trevlig person, som vet vad pågår i vårt område angående husförsäljning!!
"
säljare på Björkgårdsvägen 9

07 mar 2023

"Emma är proffsig från början till slut. Hon är mycket trevlig, social , kompetent och personlig. Vi har tidigare anlitat Emma och har alltid varit nöjd med hennes arbete. Vi kan varmt rekommendera Emma. Och vi kommer säkert anlita henne i framtiden. "
säljare på Rådjursstigen 5

06 mar 2023

"Trots trög bostadsmarknad lyckades Emma förmedla våran bostad till en lyckad försäljning! Vi är helnöjda och kan nu gå vidare med nya drömmar! "
säljare på Bjönns väg 3

26 feb 2023

"Glad och pigg försäljare.
Snabb och noggrann.
Lätt att ha och göra med.
Kommer rekommendera henne helt klart."
säljare på Stenbergsvägen 8

20 feb 2023

"Hela processen fungerade helt tillfredsställande för oss som säljare av lägenheten. "
säljare på Älvgatan 1

20 feb 2023

"Emma tog rodret och styrde bostadsaffären precis dit den skulle. Den enda som drog på tiden var jag. Så smidigt och bra trodde jag aldrig att det skulle gå +++++"
säljare på Rödluvevägen 8T

16 jan 2023

"Lyhörd och omtänksam om kunden . Gav snabbt info om frågor vi hade. "
säljare på Kärrvägen 6

13 jan 2023

"Vi hade jätte bra känsla för Emma som Mäklare då vi köpte huset genom henne och träffats på ett antal visningar när vi letat hus. Proffsig, enkel, träffsäker. Därav letade vi inte eller jämförde några priser. Vi kände bara att Emma säljer vårt hus."
säljare på Enbärsstigen 7

29 dec 2022

"Emma är bäst!!"
säljare på Turistvägen 587

22 dec 2022

"Mäklaren var proffsig och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi är mycket nöjda med Mäklaren."
säljare på Pussitägtsvägen 3

21 dec 2022

"Väldigt bra bemötande bara ++++"
säljare på Stenuddsvägen 39A

14 nov 2022

"Trevlig och professionell."
säljare på Kraftstationsvägen 4

25 okt 2022

"Emma är både kunnig, professionell och personligt trevlig. Snabb respons på mina frågor oavsett dag, kväll eller helg vilket varit mycket mer än vad jag förväntade mig.
Tusen tack för all hjälp
Mvh Anita"
säljare på Jemtgatan 4

24 okt 2022

"God lokalkännedom och en kunnig mäklare! Trevlig att ha att göra med."
säljare på Gullgravsvägen 17

24 okt 2022

"Engagerad och erfaren med mycket bra social kompetens o lätt o prata ihop sig med. Då jag själv ibland kan vara lite ”på” hade jag gärna haft lite djupare info om status/ köpare. "
säljare på Näsuddsvägen 191

11 okt 2022

"Emma Tysk har såld en fastighet åt oss tidigare. Vi fick även den här gången ett professionellt och samtidigt personligt första möte. Emma var en god lyssnare och vi fick framföra våra funderingar och önskemål. Likväl agerade Emma snabbt så vi kände oss trygga och hade förtroende att vår bostad s..."
"Emma Tysk har såld en fastighet åt oss tidigare. Vi fick även den här gången ett professionellt och samtidigt personligt första möte. Emma var en god lyssnare och vi fick framföra våra funderingar och önskemål. Likväl agerade Emma snabbt så vi kände oss trygga och hade förtroende att vår bostad såldes efter våra önskemål. Vi förstod att Emma hade god lokal kännedom och gedigna kunskaper om den aktuella bostadsmarknaden i stort likväl beträffande Mora och omgivningen. På så vis kunde vi på kort tid ta ett beslut och undvek utdragna budgivningsprocedurer. "
Läs mer
säljare på Säs 304

11 okt 2022

"Pigg, glad, kunnig"
säljare på Slalomvägen 46

11 okt 2022

"Mäklaren var engarerad och tydlig. Hon var realistisk, och kom med goda råd som ledde fram till försälningen. Jag rekommenderar henne å det varmaste ."
säljare på Prinsvägen 22

11 okt 2022

"Emma gjorde ett bra jobb när jag köpte min nya gård, därför var det givet att hon skulle hjälpa mig att sälja mitt gamla hus. Rekommenderar varmt."
säljare på Bokgränd 7

10 okt 2022

"Framåt som mäklare, kan sin sak,, jaa så ser hon ju bra ut,, men det ska inte påverka en affär,,,så hennes arbete är tummen upp för mej,,Duktig kvinna i sitt arbete,,"
säljare på Masservägen 10

11 jul 2022

"Emma var väldigt duktig, bra ålder påläst,engagerad"
säljare på Svensvägen 45

30 jun 2022

"Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare. "
säljare på Dalgatan 2

29 jun 2022

"Är mycket nöjd med Emma Tysk ! Hon visade vid första mötet en stor kunskap inom sitt yrke och jag kände direkt en trygghet o visste att jag valt rätt mäklare. Hon visade stor empati, eftersom jag skulle sälja mitt föräldrahem där jag växt upp, och förstod hur känslomässigt det var för mig. Under ..."
"Är mycket nöjd med Emma Tysk ! Hon visade vid första mötet en stor kunskap inom sitt yrke och jag kände direkt en trygghet o visste att jag valt rätt mäklare. Hon visade stor empati, eftersom jag skulle sälja mitt föräldrahem där jag växt upp, och förstod hur känslomässigt det var för mig. Under hela tiden höll hon mig uppdaterad med vad som hända och lugnade mig när jag kände oro. Det kändes att hon verkligen vill att det skulle bli bra för alla parter. Emma utstrålade mycket energi - dessutom har hon en stilsäkerhet som är passande vid husförsäljning. Jag hade en dröm o förhoppning om att köparen av mitt kära hem skulle vara någon som jag skulle känna sympati för. Dessa tankar förmedlade jag naturligtvis till Emma. När jag nu har fått träffa Köparna är jag förvissad om att de är de rätta. Det kommer att bli bra - Emma gjorde det ! "
Läs mer
säljare på Dundervägen 9

29 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med Emmas arbete och engagemang. Hon är driven, kunnig och inlyssnande och fick oss att känna oss trygga genom hela bostadsförsäljningen. Vi ger Emma våra varmaste rekommendationer."
säljare på Skrambelholsvägen 1

29 jun 2022

"Proffesionellt agerande"
säljare på Övre Hornbergavägen 32

29 jun 2022

"Vi kände oss trygga genom hela processen med hjälp av Emmas stöd. Hon är professionell, driven och mycket kunnig. Vi är supernöjda!"
säljare på Tallåsvägen 14

28 jun 2022

"Emma är en duktig mäklare som lyssnar in och har koll på läget. Ja det är min uppfattning av Emma Tysk.
Vh Frank"
säljare på Lissdundervägen 2

28 jun 2022

"Väldigt nöjd med att hon tog till sig och lyssnade på oss och gav tips.
Nöjd med både sälja och köpa.
Väldigt duktig och lätt att samarbeta.
Toppen mäklare!"
säljare på Lassargata 2

28 jun 2022

"Det tog onödigt lång tid från kontraktets underskrift till annonseringen.
Kanske berodde det på hög arbetsbelastning? Vad vet vi?"
säljare på Sollerö Björka 161

28 jun 2022

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Millåkersgatan 16B

28 jun 2022

"Hon var lyhörd och lyckades genomföra försäljn"
säljare på Koppargränd 22

28 jun 2022

"Jag tycker att det är för högt pris att betala, ca 85000-90000. Fö är vi mycket nöjda med mäklaren. "
säljare på Vassgärdsvägen 9

28 jun 2022

"Emma är proffsig och kunnig och man känner sig lugn när man pratar med henne och ber om råd inför försäljning mm. "
säljare på Kruthornsvägen 18

10 apr 2022

"Enkel, professionell o hög integritet "
säljare på Vibergsvägen 4

05 apr 2022

"Säljarens problem är att hela tiden veta allt som händer och vill helst att mäklaren ska ringa även om inget hänt på två dagar. Emma är bra på att återkoppla när jag som säljare har frågor eller bara få lite pepp. Ja då fanns Emma alltid där och kunde lugna mig och vi nådde tillsammans målet."
"Säljarens problem är att hela tiden veta allt som händer och vill helst att mäklaren ska ringa även om inget hänt på två dagar. Emma är bra på att återkoppla när jag som säljare har frågor eller bara få lite pepp. Ja då fanns Emma alltid där och kunde lugna mig och vi nådde tillsammans målet."
Läs mer
säljare på Brändvägen 73

23 feb 2022

"Det finns många mäklare i Mora att välja på. Har prövat några tidigare,
men Emma Tysk var helt outstanding jämfört med övriga. "
säljare på Rödluvevägen 8F

23 feb 2022

"Vill ni ha en engagerad professionell mäklare med stor kännedom om lokalområdet tveka inte att anlita Emma Tysk."
säljare på Båtvägen 3

20 feb 2022

"Proffesionell mäklare med bra idéer och fokus , rekommenderar starkt Emma ! "
säljare på Fridhemsplan 2C

17 feb 2022

"Emma var mycket förtroendeingivande och agerade högst professionellt och engagerat. Hon visade hög kunskapsnivå och hade mycket bra koll på marknaden och dess förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma, man var lugn och trygg och hela processen från intag till avslut var helt enkelt för..."
"Emma var mycket förtroendeingivande och agerade högst professionellt och engagerat. Hon visade hög kunskapsnivå och hade mycket bra koll på marknaden och dess förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma, man var lugn och trygg och hela processen från intag till avslut var helt enkelt förträfflig."
Läs mer
säljare på Rädbjörka 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
30
Fritidshus
4
Mark
3
Lägenhet
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
81 690 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
176 av 184 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 186 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
187 av 190 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
186 av 189 säljare

Emma på kartan.

948 tidigare bostäder
32 bostäder till salu
189 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Bostäder

1 250 000 kr
5 rum, 121 m²
10 330 kr/m²
Villa, Mora
1 200 000 kr
1 rum, 40 m²
30 000 kr/m²
Fritidshus, Orsa
1 650 000 kr
3 rum, 68 m²
24 264 kr/m²
Villa, Mora
2 950 000 kr
149 m²
19 798 kr/m²
Villa, Orsa
1 200 000 kr
1 rum, 40 m²
30 000 kr/m²
Fritidshus, Orsa

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Tomt/Mark Mora
Utropspris: 75 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Broåkern
4 rum, 96 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
2 410 000 kr
Fritidshus Venjan
+ 460 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
2 750 000 kr
Villa Västeråkern
-150 000 kr
5 rum, 113 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kättbo
9 rum, 162 m²
Utropspris: 850 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.